Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Németországi zsidók: A migránsok intoleránsak, és ez nem val
  2015-11-25 21:38:27, szerda
 
  Németországi zsidók: A migránsok intoleránsak, és ez nem vallási kérdés
2015-11-23 18:34


A németországi Központi Zsidó Tanács (Zentralrat der Juden) szerint elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb felső határt szabjanak a Németországba befogadott menekültek számának. A szervezet elnöke a Die Welt-nek kifejtette: a migránsok olyan kultúrából érkeznek, amelynek részét képezi a zsidókkal szembeni gyűlölet és intolerancia. Szerinte ez nem vallási, hanem etnikai kérdés: a migránsok többsége ugyanis arab országokból érkezik.

Németországban a CDU/CSU pártszövetségen belül is zajlik a vita arról, hogy kell-e felső határt szabni a befogadott menekültek számának. Míg Angela Merkel kancellár szerint erről nem lehet szó, addig a bajor miniszterelnök, Horst Seehofer szeretné, ha megállapítanának egy maximális számot.



Seehofer most a németországi Központi Zsidó Tanácstól (Zentralrat der Juden) is támogatást kapott a kérdésben.

Josef Schuster, a zsidó szervezet elnöke a Die Welt-nek azt mondta: ,,előbb-utóbb lehetetlen lesz elkerülni, hogy felső határt szabjunk a befogadásnak." Szerinte ellenőrzötté kell tenni a migránsok Németországba érkezését, és az integráció fontosságát is hangsúlyozta. Schuster arra figyelmeztetett, hogy ,,bár sok menekült az Iszlám Állam terrorja elől menekül, és békében és szabadságban akar élni, egyúttal azonban ők olyan kultúrából származnak, amelynek egyik erős eleme a zsidókkal szembeni gyűlölet és intolerancia." Hozzátette: nem csak a zsidókról van szó, lehetne említeni a nők és férfiak egyenjogúságát, vagy a melegekkel szembeni hozzáállást is.

Mindezt Schuster nem elsősorban az iszlám vallásra vezeti vissza, hanem arra, hogy a menedékkérők többsége arab országokból érkezik. Szerinte ez elsősorban nem vallási, hanem etnikai probléma. Ezt azzal támasztotta alá, hogy a nagy arab kisebbséggel rendelkező európai városokban és területeken jellemzőbb a radikalizmus és az agresszió, mint például a németországi törökök körében.

http://nemzeti.net/nemetorszagi-zsidok-a-migransok-intoleransak-es-ez-nem-vallasi -kerdes-3596341.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán hűséget vesz a MANYUP vagyonból?
  2015-11-25 19:46:38, szerda
 
  2015.11.25. 09:05
Orbán hűséget vesz a MANYUP vagyonból?

Olvasom a hvg.hu-n, hogy Viktor hogyan hasznosítja a MANYUP vagyon maradékát. Pontosabban, hogy kinek nyújt általa verseny nélküli hasznocskát. Schmidt Mária megtámogatása a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. - BIF részvények - állami tulajdonú részvényeinek verseny nélküli megszerzésével érdekes kis történet azon kívül is, hogy az állam a MANYUP einstanddal megszerzett részvényeit csak úgy, minden lacafacázás nélkül eladta Schmidtéknek.

Mer'hogy a biznisznek vannak vesztesei.

A BIF Nyrt.-ben nagyobb részvényes Nobilis Kristóf és Spéder Zoltán több cége is, így most Schmidték hozzájuk erősödtek az állami részvénycsomag bekebelezésével. Azt mondja erről a hvg-nek a tranzakciót követő forrás: "nem is érti az egészet, már csak azért sem, mert nem hitte, hogy Schmidt Mária egy ennyire nyilvánvaló támadási felületet szolgáltasson. Az állami részvények kizárólag a családi cégének történő értékesítését ugyanis szerinte egyszerűen nem lehet megmagyarázni, így mindenki politikai indokokat sejt majd a háttérben."

Politikai indok, na az van, illetve lehet, ha kurkászunk egy kicsit az emlékeink között.

Egyszervolt országban Viktor nem volt mindig uralkodó, volt időszak mikor többedszerre vesztes félként vonult le választási csatamezőről. Ebben az időszakban kapott szárnyra a pletyka(?), hogy vannak akik a spirituális vezetőt lecserélnék konzi-keresztény oldal éléről. Ekkor jött a semmiből "Horváth Zsolt" - állítólag maga Simicska - és írt egy "leleplező" cikket a Magyar Nemzet számára. Amiben így fogalmazott:

"A jobboldal mértékadó véleményformálói előtt ismert tény, hogy Schmidt egy új jobboldali párt létrehozása érdekében hetek óta megbeszéléseket kezdeményez a Fidesz politikusaival, polgármestereivel. Az üzletasszony politikai szándékainak eléréséhez a nagytőke képviselőiben lelt társakra, például Nobilis Kristóf milliárdos üzletember személyében, aki üzlettársa is egyben. De ma már a csoporthoz tartozik Magyarország regisztrált 100 leggazdagabbja közül Spéder Zoltán is, aki Csányi Sándor után az OTP második embere volt, s e pozíciójától a napokban vált meg. Az összetartozás látszatát erősíti az is, hogy a hírek szerint az Index hírportált működtető vállalkozásba - Nobilis Kristóf tulajdonos mellé - korábban beszállt csendestársként Spéder is, ami a rossz nyelvek szerint Csányi jóváhagyása nélkül nem történhetett meg. (...) A beindult szervezés ellenére az új párt elnökének kilétét még homály fedi. A bennfentesek a korábbi frakcióvezetőt, Áder Jánost nevezték meg, aki még általuk sem ismert feltételekhez köti esetleges szerepvállalását. "

Annyi biztos, hogy Áder János a cikk után váratlanul Brüsszelbe távozott parkolópályára. Az idő telt, Schmidt Mária visszatalált a spirituálisan helyes útra, és...

tolvaj.jpg

...záporoznak a díjak, kormányzati feladatok, és egykori szövetségesei ellenében erősödnie is sikerült a kedvező áron és körülmények között felvásárolt családi ezüst hasznosításával.


http://varanus.blog.hu/2015/11/25/orban_huseget_vesz_a_manyup_vagyonbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kivándorolt magyarok dobják össze a magyar GDP 3 százaléká
  2015-11-25 19:38:55, szerda
 
  Jobban haldoklunk, mint 4 éve,de mindenkeppen dinamikusabban!

Hát elég hülyék, hogy ide utalják. Inkább a párnaciha, mint egy magyar bank.

Ez bevétel azoknak akik kapják, valamiféle jövedelem. Valahogy meg kellene adóztatni,meg TB stb.

Lehetne belőle még építeni kisvasutat, stadiont.

Kellene aztán egy magyar cég valamelyik saját lábra állni szándékozó fidesz csemetének, hogy csak és kizárólag azon keresztül utalhassanak Magyarországra ezek a hazaelhagyók.

Mondjuk az utalt összeg úgy 20%-áért.

***

A kivándorolt magyarok dobják össze a magyar GDP 3 százalékát

Czinkóczi Sándor
gazdaság
ma 12:47

Soha nem utaltak haza ennyi pénzt a külföldre meglépett magyarok, most. A Világgazdaság a KSH adataira hivatkozva azt írja, hogy

a külföldről hazautalt pénzek tavaly elérték a 920 milliárd forintot, ami a magyar GDP 3 százalékának felel meg.

Ez az összeg 43 milliárddal több, mint amennyit 2013-ben küldtek. Ez az arány a kivándorlás felpörgésével valószínűleg még tovább növekszik majd. Tavaly 31 500-an hagyták el Magyarországot legalább egy évre, ami 50 százalékos emelkedés egy év alatt, és több mint hatszorosa a 2009-es adatnak.

A 900 milliárd forintos hazautalás azt jelenti, hogy a külföldön dolgozó magyarok átlagosan 200-250 ezer forintot tesznek félre havonta, feltételezve, hogy 300-400 ezren küldenek pénzt. Mivel ez az összeg nagyon magasnak tűnik, valószínűleg inkább arról van szó, hogy többen vállalnak külföldön munkát, mint az eddig gondoltuk.

http://444.hu/2015/11/25/a-kivandorolt-magyarok-dobjak-ossze-a-magyar-gdp-3-szaza lekat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lecsúszó pályán a magyar felsőoktatás
  2015-11-25 19:37:07, szerda
 
  Lecsúszó pályán a magyar felsőoktatás

2015. november 25., szerda, 15:42

Szerző: HVG

Hogyan állnak a magyar egyetemek a nemzetközi rangsorokban, a környékbeli országok egyetemeivel összevetve? - erre is választ ad az e heti HVG felsőoktatásról készült összeállítása.

A nemzetközi szinten is jegyzett magyar egyetemek pozíciója nemcsak a világranglisták átlagában, de a valós versenytársakhoz képest is romlik. Ez közvetlenül összefügg a rangsorolásban meghatározó teljesítményindikátorként használt, tudományos publikációkat megalapozó kutatások és oktatói-kutatói foglalkoztatás pénzügyi feltételeinek romlásával.

A top 200-ba kerülést még Orbán Viktor fogalmazta meg célként, ám ennek elérése egyre illuzórikusabb - derül ki Fábri György, az ELTE docensének elemzéséből.

A világban is jegyzett magyar egyetemeket sokáig a lengyelekkel hasonló megítéléssel sorolták be. Ám míg a Jagelló Egyetem vagy a Varsói Egyetem megőrizte pozícióját, az ELTE, a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem ezeken a listákon negatív irányban mozdult el. Az ELTE pedig kiesett a sanghaji rangsor, az Academic Ranking of World Universities 300-as köréből, ahol az elmúlt években egyetlenként képviselte a magyar felső-oktatást.

Az elemzés és az egyes európai egyetemek nemzetközi rangsorhelyezéseiről készült táblázat a csütörtökön megjelenő HVG-ben.


http://hvg.hu/itthon/20151125_Lecsuszo_palyan_a_magyar_felsooktatas#utm_source=hv g_weekly&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015_11_25&type-id=H vgWeekly&user-id=572662BE&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bástya elvtárs félni akar?
  2015-11-25 19:26:22, szerda
 
 
Bástya elvtárs félni akar?

Népszava|2015. nov 25. 15:04


A Brad Pitt-film fegyvereinek lefoglalása, a műegyetemi fürdőköpenyes Luke Skywalker lerohanása, az utcán egymásra lövő harcosok, a téves címen rohamozás óta a TEK finoman szólva sem a hitelesség szimbóluma. De a komolyságé semmiképp. Pedig most ismét valami nagyot gurított.

Kiadtuk a jelszót, hogy legyen magyar terrorista, és lett magyar terrorista! Nemá', hogy Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni!

Mert igen, itt a védett vezetők testi épségét fenyegető bűnbandát derítettek fel - ha jól értem Hajdu tábornokot. Mert ő, és a főnöke azt szeretné, hogy így értsem.

Cége pedig valójában nem több, mint egy jól felpumpált felszámoló egység, amit azelőtt kommandóként ismertünk. (Plusz extra testőrség Orbánnak.)

Szóval lőni, robbantani akartak ezek az emberek, sőt bombagyárat is csináltak. (Mint Clodó - akinél Pintér Sándor állítólag nem vacsorázott, de legalábbis szándékosan nem...)

Mindez akkora összeesküvés, hogy négy elfogott ember közül maga az ügyészség is csak egy letartóztatását indítványozta, de azt is hiába. A dzsihád, a migráció meg szóba sem került.

Amikor már Polt Péter is csak megborzolja Hajdu tüsi haját, hogy jól van öcsi, de azért máskor ügyesebben... Nos, akkor - félek - nem beszélhetünk többről, mint politikai hasbaakasztásról.

Teljesíteni akartak a legények, de megint passzét szúrtak. Mondjuk így: kevesebb több lett volna. És nem lenne butaság, ha ebben igazat is mondanának.

Ja, és fokozni kell a nagy vezető védelmét. De akkor árulják el azt is, miért! Újabb amerikai filmet forgatnak Pesten?

Veress Jenő

http://nepszava.hu/cikk/1077563-bastya-elvtars-felni-akar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
.Nemzetárulásért csak hagynám néhány hétig aszalódni
  2015-11-25 19:23:04, szerda
 
  Zsohár félhülye barátnője, hogy rohadna meg mind a kettő!!!!
A svédekért bezzeg nem sírt ez a mocskos kurva.

Az ilyen mimózalelkű,ideggyenge bőgőmasina mi a frásznak van megválasztva bármely funkcióra is?.Menstruáljon négyfal közt,otthon.És emberéletek függnek az ilyen debilektől.Egy kis menekültszex jót tenne a hormonháztartásának,megedződne a lelke,egy jó nagy nigger vagy arab dákó kitérítené a hitéből.
Elég csak a tekintetét megnézni, egyértelműen degenerált, egy ingyenkonyhát sem szabadna erre a személyre bízni. Ismételt példa arra, hogy a mindenfajta kihívás nélkül évszázadok óta létező országok, ahol csak a jólétet élvezték amíg Európa más országai fogtak fel minden csapást ami érhette volna őket, nos az ilyesfajta országok elveszítették mindenfajta egészséges önfenntartó ösztönüket és álomvilágban élnek, azért mert eddig megengedhették maguknak ezt a luxust. Lettek volna olyan szomszédaik mint nekünk , 50 év alatt kipusztultak volna.





2015. november 25. 12:02


Az igazi liberális politikus akkor is a hódítókat siratja, amikor országa az összeomlás szélén áll, és szigorítani kell miattuk


A svéd szociáldemokrata miniszterelnök bejelentette, hogy "nagyon" megszigorítják a menekülteljárást, mivel az ország nem bírja tovább a menedékkérők áradatát. Stefan Löfven többek közt a családegyesítés jelentős korlátozásáról és a "kiskorúak" életkorának orvosi ellenőrzéséről beszélt. Helyettese elsírta magát a sajtótájékoztatón. Stefan Löfven, Svédország szociáldemokrata miniszterelnöke kedden sajtótájékoztatón jelentette be, hogy radikálisan szigorítják, és három évre az Európai Unió minimális szintjéhez igazítják a menekültügyi szabályokat, mivel az ország nem bír a menedékkérők áradatával - számol be a The Local svéd kiadása. "Fájdalommal tölt el, de Svédország nem képes a továbbiakban olyan mennyiségű menedékkérőt fogadni, mint ma. (...) A helyzet tarthatatlan" - fogalmazott Löfven. A svéd kormány ezért a következő módosítási javaslatokat terjeszti a parlament elé: jelentősen korlátozzák a családegyesítéshez való jogot; orvosilag ellenőrzik a kísérők nélkül érkező gyerekek valódi életkorát; csak ideiglenes tartózkodási engedélyt kap minden menedékkérő (ez alól kivételt képeznek azok a gyerekek és családok, akik már az új szabályok életbe lépése előtt regisztráltak); minden tömegközlekedési eszközön ellenőrizni fogják a Svédországba érkezők személyazonosságát. Az elmúlt két hónapban a 9,8 milliós ország, a migránsok egyik fő célpontja, 80 ezer bevándorlót fogadott be, ami uniós szinten 25 millió menekültnek felelne meg - tette hozzá Löfven. A baloldali kormány október óta igyekszik csökkenteni az ország vonzerejét: kevésbé nagylelkű szabályokat, és határellenőrzéseket vezetett be. A svéd bevándorlási hivatal adatai szerint 30 százalékkal csökkent az érkező új menedékkérők száma november 12. óta, amióta ismét bevezették a határellenőrzést.

A sajtótájékoztatón a zöldek miniszterelnök-helyettese, Asa Romson szörnyű döntésnek nevezte a változtatásokat, és elsírta magát a pódiumon. Azt mondta, az új helyzet jelentősen megnehezíti majd a "menekültek" életét, és ők csak nem lépnek ki a kormányból, mert akkor "még szörnyűbb" döntések születnének. A Zöld Párt Svédország leginkább menekültpárti politikai erejeként határozza meg magát.

https://youtu.be/GmuqusBOfuo



(A lejátszón bekapcsolható az angol felirat.) (The Local - Mandiner nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/4/151615/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Putyin a következőt üzente Ümit Yardim, török nagykövettel E
  2015-11-25 19:18:45, szerda
 
  Putyin a következőt üzente Ümit Yardim, török nagykövettel Erdogánnak:
"és mondd meg a diktátor elnöködnek, hogy elmehet a pokolba az ISIS terroristáival együtt és Szíriát nem egyébbé,mint egy 'hatalmas Sztálingráddá' fogom tenni Erdogán és a szaúdi barátai számára, akik nem kevésbé gonoszak, mint Adolf Hitler!"
"Mennyire képmutató az elnökötök, hogy demokráciáról papol, miközben katonai puccsot támogatott Egyiptomban is és folyamatosan elnéz minden terrorista cselekményt, mely a szír elnök elmozdítására irányul! "- tette hozzá Putyin.
"Oroszország nem fogja magára hagyni a legitim szíriai kormányt és szövetségeseivel együtt fog működni ebben, nevezetesen Kínával és Iránnal, hogy politikai megoldást találjanak Szíria véget érni nem akaró polgárháborújában, mely a 23 miliós arab nemzetet egy vallási és etnikai káoszba süllyesztette."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy férfi gyónja a bűneit a papnak:
  2015-11-25 19:00:09, szerda
 
  Egy férfi gyónja a bűneit a papnak:
- Vétkeztem atyám. A minap bementem a feleségem munkahelyére. Senki nem volt ott, csak a kolléganője, én elkaptam és megerőszakoltam.
- Hát ez nem volt szép dolog - mondja a pap - még mi rosszat csináltál?
- Atyám, múlt héten, elmentem a feleségem nővéréhez, senki más nem volt otthon, őt is elkaptam, és megerőszakoltam.
- Ejnye fiam, ez nagy bűn volt - mondja a pap.
- Ez még semmi atyám. - mondja a férfi. - A múltkor meglátogatott az anyósom, csak én voltam otthon, és azt is megerőszakoltam.
A gyóntatószékből nincs válasz. A férfi vár, vár, szólítgatja a papot, majd benyit, és látja, hogy a pap a pad alá bújt.
- Mit csinál ott atyám? - kérdi tőle a férfi.
Erre a pap:
- Fiam, csak most jöttem rá, hogy nincs a templomban senki más, csak te meg én...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Milyen jó lenne, ha Merkel csak otthon kenné szét egyenletes
  2015-11-25 18:58:26, szerda
 
  Akkor nem kell Schengen! Miből gondolja ez a büdös vén kurva, hogy akit kvóták alapján letelepít mondjuk Bulgáriában, akkor az nem fog egy hét múlva Berlin vagy Brüsszel főterén allahakbározni? Másrészt: már csak azért sem szabad engedni, hogy bárkit idepateroljanak, mert az egész szar banda merkel-ferkel hívó szavára jött "Németországba". Ha ezzel ellentétben letelepítik mondjuk Havasalföldön, vagy ne adj' Isten itt nálunk Szabolcsban, akkor majd bosszúból itt fognak törni-zúzni, gyújtogatni!

Aki hívta őket, tartsa is meg!
Milyen jó lenne, ha Merkel csak otthon kenné szét egyenletesen a szart és Európát ebből kihagyná

****

2015. november 25. 13:45

Merkel állandó menekültelosztási rendszer révén terítené Európában a megszállókat


Ha fent akarjuk tartani a schengeni övezetet, elengedhetetlen egy európai menekültelosztási rendszer kialakítása - mondta a német kancellár az alsóház előtt tartott beszédében. Merkel szerint a schengeni szerződés kidolgozói "bizalmi alapon" az EU külső határain fekvő tagországokra ruházták át a határőrizet feladatát, de nem tették meg "az utolsó lépést", nem gondolták végig, hogy miként kell eljárni válsághelyzetben. A belső határőrizet nélküli schengeni övezet fenntartásához elengedhetetlen a "menekültek" európai uniós tagállamok közötti elosztását szolgáló állandó mechanizmus - mondta Angela Merkel német kancellár szerdán Berlinben a törvényhozás alsóházában (Bundestag) elmondott beszédében. A kancellár a 2016-os német költségvetés általános vitájában felszólalva kiemelte, hogy szerinte a schengeni rendszert ugyanúgy tovább kell fejleszteni, mint a gazdasági és monetáris uniót, vagyis ki kell teljesíteni az integrációt. A schengeni szerződés révén az övezet tagjai bizalmi alapon az EU külső határain fekvő tagországokra ruházták át a határőrizet feladatát, de nem tették meg "az utolsó lépést", nem gondolták végig, hogy miként kell eljárni válsághelyzetben, amikor nyomás alá kerülnek a külső határok, és nem döntöttek arról, hogy miként kell válaszolni egy ilyen kihívásra - vélte Merkel. A válasz a "menekültek szolidáris elosztása" és egy állandó menekültelosztási rendszer, ez biztosíthatja a schengeni övezet "tartós fennmaradását" - fejtette ki a német kancellár. (MTI)


Forrás: https://kuruc.info/r/4/151619/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog: A szocialista diktatúrákat felelősségre kell vonni
  2015-11-25 18:54:06, szerda
 
  Ezt a fajtát nem minősítem ... eleve minősíthetetlen. Csak azt szeretném tudni, hogy ez és a hozzá hasonló embernek látszó valamik hol bujkáltak 89-ig ?

Amúgy meg “hatalmas érdeklődés" kísérte a mocskolódását. Mindennel együtt voltak vagy 100-120an ( technikusok, rendőrök, titkosszolgák, utcaseprők és pár áthaladó járókelővel együtt ... ennyi).


***

Balog: A szocialista diktatúrákat felelősségre kell vonni


Posted on 2015-11-25 by Admin


Az emberi erőforrások minisztere szerdán a szocialista diktatúrák ,,nürnbergi perét" hiányolta a budapesti Nyugati téren mondott beszédében. A történelemmel szembeni közöny ellen érvelt és az emlékezés fontosságára hívta fel a figyelmet.

bb
Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere a budapesti Nyugati téren felállított szabadtéri jégszobor-installáció és arcképcsarnok megnyitóján beszélt a Gulágra hurcoltakról. Azt mondta, az áldozatoknak törleszteni kell az emlékezés hiányából fakadó adósságot:
ki kell olvasztanunk a feledés és a közöny jégtömbjéből az elveszett generációk történetét
fogalmazott a miniszter. Azt is mondta, hogy azok, akiknek az elmúlt 40 évben el kellett hallgatniuk sorsukat, kétszeresen is áldozatok, hiszen továbbra is rabságban maradtak. Az embereket arra szólította fel, hogy saját családjuk történetét is vizsgálják meg, gondoljanak az áldozatokra és adják tovább történetüket.
Balog Zoltán elmondta, hogy a Gulág tanulsága, hogy az ember nehéz körülmények között is ember tud maradni. Szélsőséges helyzetekben mutatkozik, meg, hogy ,,a neveltetés, a hit, a barátság, a nemzeti és a közösségi összetartozás, a családhoz, az otthonhoz történő ragaszkodás" mekkora támaszt tud nyújtani.
A létező szocializmusról beszélt, amelyben mindenkit elhurcoltak, aki veszélyes lehetett az új rendszerre, köztük diplomatákat, gazdasági szakembereket, hivatalnokokat, csendőröket, egyházi személyeket. Kárpátaljáról a magyar férfiakat vitték el, Baranyából pedig kollektív büntetésként a svábokat. A málenkij robotra pedig már válogatás nélkül mindenkit vittek. A miniszter szerint a legelképesztőbb a náci koncentrációs táborokból felszabadított több ezer ember elhurcolása volt.
Balog Zoltán azt is elmondta, hogy a Gulág nem csak magyar tragédia, hanem, ahogyan fogalmazott: “keserű iróniával azt is mondhatnánk, internacionalista történet". Azt is mondta, hogy a migránsválságra is hatással van az, hogy melyik országokat szálltak meg annak idején és mely országok szoktak hozzá a szabadsághoz. Szerinte azok, akik nem tartoztak a Szovjetunió fennhatósága alá, nem érzékelik a veszélyt, amit ,,a nemzeti szuverenitás veszélyeztetettsége jelent".
A megemlékezésen Simonffy Márta, Erzsébetváros alpolgármestere is beszédet mondott. Az ünnepen részt vett Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke és azok a túlélők, akiknek a sorsáról szól a kiállítás arcképcsarnoka
(MTI)
Bal-Rad komm: Bolondok tobzódása Pesten!
Bolond Balog “...A létező szocializmusról beszélt, amelyben mindenkit elhurcoltak..." - arról mondjuk nem krahácsolt, hogy ŐBELŐLE ÉS HASONSZŐRŰ BANDATÁRSAIBÓL mi lett volna, ha nem létezett volna Magyarországon szocializmus!
“...Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke..." - tettestársaival együtt igazán ellátogathatna a következő egy hónapban néhány ételosztó “rendezvényre"! Lesz majd!-nem kevés. Pesten is. Ahol lesznek szép számmal éhes, “... a családhoz, az otthonhoz történő ragaszkodó..." - magyarok, akiket EMBERI MÉLTÓSÁGUKBAN ÉS LÉTÜKBEN gyaláz a rendszerváltás óta az éppen aktuálisan regnáló rablóhorda! Amely qemány néven van emlegetve!
Az ilyen ételosztó “rendezvényeken" sokszor annyi SZOCIALIZMUST MEGÉLT nyomorult, megalázott, földönfutóvá tett ÉHAZŐ-FÁZÓ MAGYART láthatnának, mint amennyi ma összeszaladt a Nyugati téren, egy jó kis közös “büdöskomcsizásra"!
Persze csak láthatnának! De nem látnak ilyesmit, mert ők ilyen helyekre nem járnak! Pedig “lelki felkészülésnek-tréningnek"-javallanánk! Hogy kezdjék el szokni. Egyelőre a látványt! Mert lesz nekik részük a dideregve-rongyoskodva sorbanállásban egy tál kásáért! Valahol Szibériában!


http://www.balrad.com/2015/11/25/balog-a-szocialista-diktaturakat-felelossegre-ke ll-vonni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 544 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3598
  • e Hét: 9330
  • e Hónap: 20441
  • e Év: 173937
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.