Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Adventi és karácsonyi várakozás
  2015-11-28 15:27:40, szombat
 
  "De Jézus hallgatott"(Mt 26,63)

A csönd szelídség
Amikor nem válaszolsz a sértésekre,
amikor nem reklamálsz a jogaid miatt,
amikor Istenre hagyod becsületed védelmét,
akkor a csönd szelídség.

A csönd irgalom
Amikor nem terjeszted testvéreid bűneit,
amikor megbocsátasz, anélkül hogy a múltban nyomoznál, amikor nem ítélsz el,
hanem közbenjársz a benső szobádban, akkor a csönd irgalom.

A csönd türelem
Mikor panasz nélkül szenvedsz,
amikor nem keresel vigasztalást az emberektől, amikor nem lépsz közbe,
hanem várod, hogy a mag lassan kinyílhasson, akkor a csönd türelem.

A csönd alázat
Amikor hallgatsz, engedve, hogy a testvéred kiemelkedjen, amikor tartózkodva elrejted Isten ajándékait, amikor hagyod, hogy cselekedetedet rossz színben tüntessék fel,
amikor másoknak átengeded a vállalkozás dicsőségét, akkor a csönd alázat.

A csönd hit
Mikor hallgatsz, mert Ő az, aki cselekszik,
amikor lemondasz a világ hangjairól, hogy az Ő jelenlétében légy,
amikor nem keresel megértést, mert elég, hogy csak Ő ismerjen,
akkor a csönd hit.

A csönd imádás
Amikor átöleled a Keresztet, anélkül hogy megkérdeznéd: "Miért?"
A csönd akkor imádás.
(ismeretlen szerző)
 
 
0 komment , kategória:  Advent  
Mit árul el rólad a hajszíned?
  2015-11-28 14:54:20, szombat
 
  Személyiségjegyek a hajban

Amikor drasztikus változás áll be egy nő életében, első útja a fodrászhoz vezet, kiigazíttatja, esetleg festeti is haját.



Hajunk, jobban mondva, frizuránk segít érzéseink feldolgozásában.

Közhelynek számít, mégis mai napig az első kérdés, ha egy nő megváltoztatja frizuráját ? csak nem új pasid van?

Frizura viseletünk személyiségjegyeinket is elárulja.


Hajszínek jelentése

Szőke haj

Szőke hajhoz sztereotípiák párosulnak. A szőke nőket általában naivnak, gyengének, kevésbé intelligensnek tekintik. A szőke haj sztereotípiáit félretéve érzéki és vonzó a szőke hajszín. Plusz ez a hajszín fiatalítja is kinézetünket.

Sötét haj

A sötéthajú nők misztikusságot, megfejthetetlenséget sugároznak, mégis hihetetlenül természetesnek tűnik hajszínük, még akkor is, ha festett. A sötét hajszín az egzotikus nőkre jellemző, ezért alakulhatott ki, miszerint a sötét hajszínű nők szexisek és szenvedélyesek.

Vörös haj

A tüzes hajszín mindig a figyelem középpontjába kerül, feltűnőségével együtt mégis természetes hatást nyújt. Bátor, magabiztos és büszke nőt takar. Nem ijed meg, ha hirtelen minden tekintet rá szegeződik.

Mit árul el rólad hajad hossza?

Rövid haj

Rövid haj esetén, első helyen a kényelem áll, csakúgy, mint viselőjének. Egyáltalán nem férfias személyiséget takar a rövid haj, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne önbizalmuk, sőt.

Hosszú haj

A hosszú haj tele van nőiességgel, ezért semmi estre vágassuk le hajunkat csak azért, mert életünkben változás állt be. A hosszú haj ikonikusan maga a nő.

Frufru

Akár hosszú vagy rövid haj esetén a frufru visszahúzódó személyiséget takar, aki nem szeretne mindent megmutatni magából. A frufru ,,védelmet" nyújt. Félénk személyiségről árulkodik.

Természetes fürtök

Elegáns megjelenésként értékelik, és az is, mert akinek ez nem természet adta, annak bizony sok időt kell szánnia az elkészítésére. Szemtelen és magabiztos személyiségről árulkodik, aki mindig eléri, amit akar.

Szigorú frizura

Első pillantásra arrogáns személyiségnek értékelik, pedig viselője éppen ellenkező személyiségvonásokkal rendelkezik. Magabiztos, de nagyon szerény és csendes típus.

Bob frizura



Tökéletes megoldás a hosszú és rövid között, emiatt személyisége is rendkívül változatos, akár csak maga a bob frizura. Rövidebb változatban férfias vonások, mint határozottság, hosszabb változattal túl nőies vonásokat takar, ám egyben mind a két változatnál megegyezik, miszerint konzervatív típus.

Forrás: http://noivilag.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így kezeld a mérgező embereket
  2015-11-28 14:49:28, szombat
 
  A mérgező emberekkel nap mint nap meg kell küzdenünk. Ezek az emberek mindig megtalálják azokat a módszereket, amelyekkel ártani szeretnének neked, a te feladatot viszont az, hogy a támadásokat megfelelően tudd kezelni. Áskálódás, manipulálás, pletykálás, sértegetés - naphosszat sorolhatnánk a toxikus személyek jellemzőit. Egy közös van bennük, az életükben található hiányosságaikat másokra is ki szeretnék vetíteni. Ezt azonban nem szabad hagynod!



Ne figyelj rájuk!

Elsődleges céljuk, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ezt általában úgy érik el, hogy társaikat nem hozzájuk illő szavakkal illetik, és aljas tetteket hajtanak végre a hátuk mögött. Ha minden szavukat és cselekedeteiket a szívedre veszed, ezt ők tudni fogják és elindul egy véget nem érő folyamat, ahol te leszel az áldozat. Ha nem kapnak elég figyelmet, ingerültté válnak és vesztesnek érzik magukat, a környezetükben pedig egyre jobban megmutatják a valódi énüket, így a szög is kibújik előbb-utóbb a zsákból. Ebben az esetben az eredmény az lesz, hogy mindenki elfordul tőlük és egyedül maradnak.

Ne ossz meg velük bizalmas információkat!

Egyet jól jegyezz meg! Aki másról pletykál, az rólad is fog. Próbálnak rólad minél többet megtudni, majd amikor eljön az idő, úgy alakítják a dolgokat, hogy minél rosszabb színben tüntessenek fel téged. Sajnos sok esetben nem könnyű kiszűrni őket, de figyelni kell a jeleket. Általában másokat kritizálnak, csak akkor kedvesek, amikor ők kezdeményeznek beszélgetést, és gyakran meglapulnak a háttérben, hogy onnan gyűjtsenek információkat a manipulálásukhoz.

Lépj fel ellenük!

Ne csak akkor cselekedj, amikor neked szeretnének rosszat! A játékukhoz először a gyengéket keresik meg, nem pedig az erősebbeket. Mint az állatvilágban is, a ragadozó a szabad prédára hajt. Ha azt veszed észre, hogy olyanoknak ártanak, akik nem tudják magukat megvédeni és kiszolgáltatottak, ne légy rest, törd le a szarvaikat! Az ilyen helyzetekre nincsenek felkészülve, így hatalmas csapás lesz nekik, ha egy olyan valakivel találják szembe magukat, akivel nem számoltak.

Ne hagyd magad manipulálni!

Ismerd fel az önsajnálkozást! Az ilyen emberek gyakran úgy térnek ki a felelősségek alól, hogy sajnáltatják magukat, a múltból hoznak fel dolgokat, állandóan a kifogásokat keresik, majd szépen lassan rád telepednek. Természetesen mindenki életében vannak mélypontok, van, amikor valóban nagyon nehéz kimászni a gödörből. Azonban fel kell ismerned, hogy kik azok, akik semmilyen igyekezetet nem tanúsítanak! Profin képesek manipulálni, így ha valaki nem elég figyelmes, könnyen azon kaphatja magát, hogy totálisan kihasználták.

Győződj meg a szándékukról!

Ha úgy érzed, hogy nem mondanak igazat, szorítsd őket a sarokba és követelj tőlük igaz válaszokat, ugyanis nem képesek konkrét kijelentéseket tenni, mindig a saját maguk előnyére színezik át a valóságot! Ha nem képesek egyenesen válaszolni a kérdéseidre, elterelik más irányba a beszélgetést, akkor tudhatod, hogy egy mérgező emberrel van dolgod.



Jöjj rá a hazugságokra!

Bizony, nagyon gyakran hazudnak! Ha valami probléma van, azonnal másokat hibáztatnak,

magukat pedig teljesen hibátlannak tüntetik fel. Inkább másokat sároznak be, minthogy vállalják a felelősséget. Könnyedén rájöhetsz az igazságra, tudniillik ha valami baj van, az ilyen emberek a megoldás helyett másokra fognak mutogatni.


Ne hagyd, hogy a kedvesség elvarázsoljon!

Ez az élet összes területére igaz. A kedvesség önmagában nagyon kevés. Nem tudhatod, hogy milyen szándékok állnak mögötte. A kedvesség a legjobb eszköz a megtévesztésre, mivel csak a felszínt látod és azonnal megtéveszthetővé válhatsz. A kulcsszó itt az idő és a megfelelő emberismeret. Ha valaki bűbájos veled, nem kötelező neked is bűbájosnak lenni.
Hagyd, hogy teljen az idő, ismerd meg az adott személyt minél jobban, és a valódi szándékai is ki fognak derülni. Ne kapkodj el semmit!

Forrás: boldogsag.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pio atyáról
  2015-11-28 14:40:15, szombat
 
  ,,Bízok benne hogy a jótékonysági imáitokban nem felejtitek el azt aki értetek hordozta a keresztet ,,
Pio atya

Szenteljük és dicsőítsük az Urat ,,
Pio atya

Ha elhagyod a közőségét ,nagy nemtetszést okoz Jézusnak ,,
Pio atya

Úgy érzem, egyre nagyobb és több bizalmat az isteni kegyelemben és helyezd Istenben az egyetlen reményeséged ".

,,Keressétek meg és küszöböljétek ki azt a hibát, ami leginkább gátolja, hogy Istenhez kapcsolódjatok!"
Pio atya

Támaszkodjál Jézus keresztjére mint a Szűz és megtalálod a kegyelmet ,,
Pio atya

Pio atya saját szavai magáról:
" én vagyok a rejtélyt magamnak."
" az én küldetésem megkezdődik a halálom után."
"ha én vagyok a mennyben többre leszek képes ".
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
A mai szombat az mostani egyházi év utolsó napja...
  2015-11-28 14:02:40, szombat
 
  Mi keresztény emberek másként számoljuk a napokat, másként készülünk az ünnepekre és másként ünnepelünk, mint azok, akik nem hisznek Krisztusban,
- és akik éppen ezért azt sem tudják, kinek köszönhetnek mindent, vagy éppen kitől kérhetnének mindent!

Minket az elmúló idő bizalommal tölt el,
imádsára, könyörgésre és hálaadásra hangol, mert
- tudjuk, hogy merről és merre tart életünk,
- tudjuk, hogy minden elmúló perccel egyre közelebb kerülhetünk ahhoz, aki a szívünkben is, ahogyan az egész teremtett világban is, ,,mindent mindenben betölt". /Ef 1, 23/

Mi, keresztények, másként számoljuk és tartjuk számon a napokat.
Vegyünk néhány példát:

- A mi gondolkodásunkban a hét vasárnappal kezdődik. A keresztény ember történetében ugyanis az új élet, az új lehetőség, az új remény kezdete az a pillanat, mikor Urunk Jézus győzött a bűn és a halál felett.

- És amikor névnapozunk, akkor védőszentjeink közbenjárásáért imádkozunk, és az Ő segítségüket köszönjük meg isten felé vezető utunkon.

- Amikor pedig születésnapot ünneplünk, akkor hálát adunk a Jóistennek, aki minket szüleinkkel megajándékozott, amikor rajtuk keresztül életet adott nekünk.
...

Hogyan használtam fel az elmúlt egyházi évet, annak mind a tizenkét hónapját? Vajon ma többet jelent-e számomra ma Jézus, az egyház, a hivatásom, mint tavaly ilyenkor?
Virth József
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Pio atyától
  2015-11-28 14:01:25, szombat
 
  ,,Az első jele a kísértésnek ,kőnyien letérsz Istenről gondolkozni ,,
Pio atya

Uram add meg nekem a nyugalmat hogy el tudjam fogadni a dolgokat amin nem tudok változtatni ,a Bátorságot hogy változtassak amin változtatni lehet ,a Bölcsességet hogy megértsem a különbséget

Ne fáradozz olyan dolgokkal, amelyekből zavar és szomorúság születik. Egyetlen dologra van szükség: fölemelni a lelket és szeretni.
(Pio atya)

"Minden szentmise amelyen őszintén és áhítattal veszünk részt, csodálatos hatásokat kelt bennünk, túlcsorduló lelki és anyagi kegyelmeket, amiket mi sem ismerünk. Ezért ne költsd hasztalanul pénzed, áldozd fel és gyere vegyél részt a szentmisében. A világ könnyebben meglenne a Nap, mint a szentmise nélkül. (Szent Pio)"

A megpróbáltatások közepén ,Isten kötelezi magát a szeretett lelkeknek ,,
Pio atya

Tudjuk, hogyan nevezte Pio atya a
rózsafüzért: fegyver.
Rendkívüli erejű fegyver a
Sátán ellen.
Egyszer egy ördögűző tanúja volt
annak, amint a démon azt mondta:
"Minden Üdvözlégy olyan,mint egy
korbácsütés a fejemre; ha a
keresztények tudnák, hogy milyen erős
a rózsafüzér, végem volna".

,, Kereslek ,Istenem ,hol vagy ? Hol nyugodhat meg Benned a lelkem ? ,,
Pio atya


 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Szent Rita kilenced
  2015-11-28 12:24:55, szombat
 
  Nyolcadik nap
A kilenced napi bevezető imája
Köszöntsd a Megváltót
Isteni Megváltó!
Te az Oltáriszentségben istenségeddel és emberségeddel valóban jelen vagy. Mély hódolattal és szeretettel imádlak! - Engedd, hogy hitem egyre élőbb, reményem és bizalmam egyre gyermekibb, irántad való szeretetem egyre bensőségesebb és tevékenyebb legyen, hogy a Te végtelen érdemeid által elnyerjem kegyelmedet és irgalmasságodat. Aki élsz és uralkodol az Atyával és a Szentlélekkel, Isten mindörökké.
Ámen.

Újítsd meg keresztényi fogadalmadat
Én szegény bűnös, ellene mondok az ördögnek, minden kísértésének és cselvetésének! - Hiszek az Atyaistenben, a Fiúistenben és a Szentlélek-Istenben. Hiszek mindabban, amit az egy, szent, katolikus és apostoli Egyház tanít. Ebben a szent, katolikus hitben megvallom bűneimet a mindenható Istennek, Jézus Anyjának, Máriának, minden kedves szentnek, és beismerem, hogy gyermekkoromtól egész mostanáig gyakran és sokat vétkeztem gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással. Teljes szívemből bánom minden bűnömet! Ezért bűnbánattal és az alázatos vámossal ismétlem: Istenem, irgalmazz nekem, bűnösnek! "

Ámen.

Kedves Szent Rita!
Mennyire szeretted a Megfeszítettet! Minél jobban haladtál a lelkiekben,annál inkább mélyedtél el a kereszt szemléletében, annál kevesebbnek érezted a magad keresztjét, és annál nagyobbnak az Úrét! Végül is égetett a vágy, hogy a kereszthordozásban segíthess az Úrnak, és méltónak találtattál arra, hogy vele együtt viseld a töviskorona fájdalmát. Kedves Szent Rita! Esdd ki nekem a kereszt szeretetét! Imádkozz érettem, hogy a magam keresztje miatt ne feledkezzem meg Krisztus keresztjéről. Segíts, hogy terheimet úgy viseljem, hogy ezzel egy parányit könnyítsek az Úr keresztjén.
Könyörögj kérésem meghallgatásáért!

Miatyánk.

A kilenced napi befejező imája
Kedves Szent Rita!
A magam bajait olyan nagyoknak és komolyaknak látom! Ha a te életedet szemlélem, érzem, hogy saját gondjaim voltaképpen mennyire jelentéktelenek. Ugyanakkor azt is érzem, hogy mennyire semmi, csüggedt és gyenge vagyok! - De nagyon bízom Benned, mert Te magadról megfeledkezve segítettél másokon. - Segíts rajtam is, és könyörögj érettem, hogy közbenjárásodra növekedjék bennem az Üdvözítő és keresztje iránti szeretet.

Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
9 jel, ami arra utal, hogy a gyermeked egy idős lélek
  2015-11-28 12:18:43, szombat
 
  Ha úgy érzed, hogy a gyermeked nem felel meg korcsoportja tipikus viselkedésének, akkor ő nagy valószínűséggel egy idős lélek.

Bár lehet, hogy gyermeked szokatlan viselkedése megrázónak és furcsának tűnik, gyerekként idős léleknek lenni egy bámulatos tapasztalat lehet.





Nem csak a veleszületett bölcsességük, hanem a szokatlan szintű stabilitásuk az, amit nyújtani tudnak, különösen a gyanútlan - de szerencsés - szülőknek.

Szóval ha úgy gondolod, hogy van egy idős lélek a családban, a következő jelek segítenek meghatározni, hogy a gyermeked valóban közéjük tartozik-e.

Képesnek lenni megérteni, hogy miért különböző a gyermekünk, nem csak közelebb hoz bennünket, hanem segít tudatára ébredni, hogyan lehet élvezni ezt a születéskor kapott áldást.

1. Folyton gondolkodónak és elmerültnek látszanak a saját világukban

Míg a legtöbb zöldfülű el lesz foglalva azzal, hogy azonos korú gyerekekkel játsszon, és szeretnek játszócsoportokban lenni, a te gyermekedet viszont lehet, hogy nem érdekli a hasonló tevékenység.

Álmodozónak, megfontoltnak és szemlélődőnek tűnhet, ami azt a benyomást kelti, mintha örökké méla állapotban lenne, és elmerülne a saját világában.

2. Az idős lelkek határozottan kivételesnek tűnnek

Ha a gyermeked egy idős lélek, érezni fogod, hogy valamiért egészen más, bár lehet, hogy nem leszel képes leírni pontosan, hogy mi is ez.

Talán a "túlvilági" a legjobb szó rájuk, mert egyáltalán nem tűnnek olyannak, mint a többi korabeli gyerek, és hajlamosak egy teljesen más világban élni.

3. Jobban szeretik az idősebb emberek társaságát

Az idős lelkek mindig érettebbek, mint a saját korosztályuk, és ha a gyermeked is egy idős lélek, akkor észre fogod venni, hogy jobban élvezik az idősebb emberek társaságát.

Ezek a gyerekek természetes módon hajlamosak barátkozni a tanáraikkal, és a családon belül jobban kötődnek a nagyszülőkhöz és a többi felnőtthöz.

Ez azért van, mert kimagasló kognitív képességeik vannak a korcsoportjukhoz képest.

4. Néha képtelenek csatlakozni a saját korcsoportjukhoz

Csakúgy, mint a többi gyerek, ők is próbálnak kapcsolatot kialakítani a saját korosztályukkal, de fokozatosan kezdik elveszíteni érdeklődésüket azon dolgok iránt, melyek iránt a saját korú gyerekek mutatnak érdeklődést.

Sajnos ez azt eredményezheti, hogy beléjük kötnek, mivel a többi gyerek láthatja, hogy különbözőek, ami ahhoz vezet, hogy a legtöbb idős lélek általában számkivetettnek érzi magát.

5. Eléggé kíváncsiak tudnak lenni

Mivel azok a gyerekek, akik idős lelkek, egy veleszületett bölcsességgel jönnek a világra, természetes módon építenek a tudásra és bölcsességre, amivel már rendelkeznek.

Ez általában néhány hihetetlenül kíváncsi gyereket eredményez, akik a legcsodálatosabb kérdéseket fogják feltenni a világról és a dolgokról, melyek érdeklik őket.

Ha gyermeked egy idős lélek, akkor gyakran találod őt olvasás közben, és meglepő kérdéseket tesz fel, miközben csak szeretné felfedezni a világot.

6. Jobban szeretik a saját társaságukat

Az idős lelkek koruk ellenére általában nehezen integrálódnak a kortárs csoportok társadalmi dinamikájába. Gondolkodó természetük csak még inkább erősíti vágyukat, hogy elkerüljék a saját korosztályuk gyerekeivel kapcsolatos jelentéktelenségeket.

Ezért annak ellenére, hogy jól fejlett társadalmi készségekkel rendelkeznek, úgy fogod találni, hogy gyermeked inkább a saját társaságát részesíti előnyben, mint az azonos korú gyerekekekét.

Nincs miért aggódni, gyermekednek egyszerűen nincs szüksége külső stimulációra vagy élményre.

7. Problémájuk van a tekintéllyel

Ne aggódj, ha úgy tűnik, hogy gyermekednek problémája van a tekintéllyel. Mivel ők eleve jobb megfigyelők, ravaszak és intelligensek, kevésbé hajlamosak vakon engedelmeskedni a tekintélynek, ahogy a legtöbb gyerek teszi.

Emiatt esetleg bajba kerülhetnek, miközben felnőnek, de nem fognak logikátlan követelményekhez ragaszkodni.

8. Meglepően felelősségteljesek és függetlenek tudnak lenni

Az egyik leginkább meglepő és észrevehető jellemzője az idős lelkű gyerekeknek az, hogy rendkívül felelősségteljesek és megbízhatóak.

Sok szülő, akinek ilyen gyermeke van, hajlamos egy kétirányú kapcsolatot kialakítani a gyerekkel, melyben a gyermek támogatására támaszkodhat.

Ha azonban túl sok felelősséget rónak egy gyerekre, akkor természetesen keresni fogja a szabadságot és a távolságot.

9. Temperamentumuk lehet akár sikerfüggő vagy lázadó

Egy idős lelkű gyermek temperamentuma hatalmas szerepet játszhat annak meghatározásában, hogy sikerfüggő, vagy lázadó.

Ha a gyermek inkább érzelmi indíttatású kreatív tendenciákkal, akkor nagyobb valószínűséggel keményen dolgozik annak érdekében, hogy a kedvedre tegyen.

Azonban ha inkább logikus és meggyőző, akkor valószínűleg fel fog lázadni az iskolarendszer ellen a nyilvánvaló hibái miatt, melyek világossá váltak a számára.

Szóval mit gondolsz? A gyermeked egy idős lélek?

Gyerekként idős lélekkel élni, hozhat néhány rendkívül gazdag és érdekes pillanatot. Ha vannak hasonló tapasztalataid, oszd meg másokkal is, talán tanulhatnak belőle.

Dreamcatcher Reality

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hallgass a megérzéseidre
  2015-11-28 12:15:44, szombat
 
  A megérzésed nem más, mint a lelked őszinte hangja.



Nem tudod mihez kötni, nem tudod honnan és miért, de egyszer beléd mar az érzés. És ez az érzés azt mondja: Tedd! vagy éppen Ne tedd! Ostobaság lenne nem hallgatni rá, mert nem véletlen, hogy pont most mondja, pont ezt.



Mikor döntéshelyzet előtt állunk, igazából mindig tudjuk, mit akarunk. Legbelül tudjuk, még ha sokszor annyira döntésképtelennek is látszunk. Hiszen pontosan azért került az a helyzet az életünkbe, hogy meg tudjuk hozni azt a döntést. Tudod, hogy mit akarsz és a lelked ebben fog segíteni Neked.

Csak azt érzed, hogy nyomaszt és rossz érzést kelt. Nem tudod miért és pontosan mit jelent. De érzed, hogy Nem. Miért? Mert valójában nem akarod. A lelked így jelezett Neked. Vagy éppen hirtelen felpezsdülsz és csak azt érzed, hogy kell neked bármi áron. Még, ha először nem is tűnik jó döntésnek. Vagy éppen ez látszódna a lehető legjobb döntésnek. Amit valójában akarsz, nem feltétlenül jár együtt jóval vagy rosszal. És mások értetlenül is állhatnak előtte. De ezzel nem szabad foglalkoznod.

Hallgass mindig a megérzéseidre. Mert a megérzéseid a lelked szólamán játszanak. Elvezetnek ahhoz, amit valójában jelentesz. Megmutatják, mire vágysz, mit akarsz, merre kell menned. Figyelj rájuk, fogadd be őket! A megérzésed nem más, mint önmagad valódi forrása. Igyál bátran belőle!



Szerző: Kozma Klaudia, forrás: lelektenger.cafeblog.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 168 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1258
  • e Hét: 4125
  • e Hónap: 10497
  • e Év: 61288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.