Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Jó éjszakát, békés álmokat!
  2015-11-09 23:55:32, hétfő
 
  Mindenkinek



 
 
0 komment , kategória:  Jó éjszakát!  
Ne gyötörd...
  2015-11-09 19:39:57, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szeretet  
Szeretlek nagyon
  2015-11-09 18:05:23, hétfő
 
  Zámbó Jimmy-Fatima:Szeretlek nagyon

"(Hol vagy,
merre fújt a szél?
Mióta nem láttalak,
hova kerültél?
Gondolsz rám,
milyen volt azon a pár napon?
Mert én csak rád gondolok,
szeretlek nagyon!)

Mély sötét az éjjel,
Szobám rejtekében,
Mintha hangod hallanám,
Vagy ébren álmodom,
hogy átölel karod,
szeretlek nagyon
Hmmmmmhmmmmm

Újra gitárok szólnak,
Elvakít az éj,
Szinte perzsel most a szél.
Az egész világ táncol,
De megtalállak bárhol,
Mert szeretlek nagyon.

Szeretlek nagyon.
(Szeretlek nagyon)
Szeretlek nagyon.
Szeretlek nagyon.

Olyan izgatott ez az éjjel,
A vágyak tengerében,
Újra együtt vagyunk,
és semmi sem érdekel,
Csak ez ne múljon el,
szeretlek nagyon.

Szeretlek nagyon.
(Szeretlek nagyon)
Szeretlek nagyon

Rám köszönt a hajnal,
Olyan csodálkozó arccal,
Hogy nem vagy már velem,
Csak magam fekszem az ágyon,
De csodás volt az álom,
Szeretlek nagyon.

Szeretlek nagyon.
(Szeretlek nagyon.)
Szeretlek nagyon.
Szeretlek nagyon.
Szeretlek nagyon"

Videó:

Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját készítésű videók  
Harmónia
  2015-11-09 18:02:06, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Áldj meg mindent, és készülj a csodára!
  2015-11-09 16:04:11, hétfő
 
  Áldj meg mindent, és készülj a csodára!





Napjainkban az áldás szokása kiveszőben van. Néhányan, akik újra gyakorolni kezdték ezt az egyszerű technikát, úgy tartják, csodákat tesz az életükben. Kezdd el te is használni!


Mi is az áldás?

Egyszerűen szólva személyes jókívánság valaki másnak. Hivatalosabban, ha az isteni energiát szívünkön át közvetítve felajánljuk valaminek, vagy valakinek. Tibeti nyelven az áldás szó átváltozást jelent valamilyen felsőbb erő segítségével. A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az Univerzum legmagasabb erejét képviseli, mert az isteni szeretetet mozgósítja. Egy olyan energiaközvetítés, amely nem csak pusztán szavakból áll, hanem szükség van hozzá őszinte, jó szándékra. Alapja az a spirituális törvény, hogy amit másnak kívánunk, az visszaszáll ránk. Igaz ez akár pozitív, akár negatív kijelentések esetén. Láthatjuk tehát, hogy ha szebb életet szeretnénk magunknak, akkor érdemes jót kívánni embertársainknak. Fontos viszont, hogyha elvárással áldunk meg valakit, pusztán azért, hogy velünk valami jó történjen, akkor nem fog akkora hatékonysággal működni, mintha őszintén szívből tesszük ugyanezt.


Isteni energiát mozgósítunk

Azzal, hogy áldást küldünk, mozgósítjuk az isteni energiákat, hogy segítsék az adott személyt, helyzetet, helyet. Az áldás ereje a szándék erősségével egyenesen arányos. Minden esetben hat, lehet, hogy nem azonnal, de a változás mindig elindul. Fontos azonban, hogy ilyenkor ne a külső jelenségekre figyeljünk, ami adott esetben talán nem tökéletes, hanem fókuszáljunk a jóra, a tökéletességre, a harmóniára. Ha így teszünk ezeket a kellemes történéseket életre is keltjük, hiszen amire figyelmünket irányítjuk, az lesz a valóságunk.






Mit lehet megáldani?

Mindent. Személyt, állatot, növényt, tárgyakat, helyzeteket.

Az áldás formája többféle lehet. Kérhetjük szóban, gondolatban, érzés formájában, lényeg, hogy tiszta szívvel tegyük. Láthatjuk akár úgy is, hogy az általunk küldött áldás fénysugárként beburkolja az adott személyt vagy helyzetet, de lehet, csak egyszerűen hagyni, hogy az áldás magától megtörténjen. Megáldható minden létező, minden tárgy, akár anyagi helyzet is, hiszen amit megáldunk az mindenképpen áldás lesz számunkra. Ha betegek vagyunk, megáldhatjuk önmagunkat, de soha nem a betegséget, hanem a nagyszerű egészségünket.

Ne felejtkezzünk el, a régen használt, de ma már elfeledett asztali áldásról sem, hiszen nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, de még ennél is fontosabb, hogy hogyan, milyen szándékkal tesszük ezt. Gondoljunk az ,,én a levegőtől is hízom" mondásra. Persze lényeges, hogy amennyire lehetőségünk van, válogassuk meg a táplálékunkat, de ha nincs, vagy nem mindig van erre lehetőség használjuk az áldás erejét! Éljünk áldásban minél többen, mert a morfogenetikus mező segítségével a hatásai hatványozottan növekedhetnek. Így előbb-utóbb csodálatos dolgok történhetnek a saját életünkön túl a világban is.

Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-33499.html és
http://joportal.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
A hála hatása testre és lélekre
  2015-11-09 16:00:13, hétfő
 
  A hála hatása testre és lélekre





Tudjuk, hogy igazán boldogok akkor lehetünk, ha hálásak tudunk lenni azért, amink van. És nem, ez nem valami vallási bölcselet, sem egy random Coelho-idézet: ez tiszta, száraz tudomány. Ahogy az is, hogy a hála nemcsak az általános boldogságunknak, de a párkapcsolatunknak is jót tesz, különösen akkor, ha az érzést kifejezzük a másik felé. A hála tehát klassz dolog, nem véletlen, hogy az okosok olyan lelkesen tanulmányozták, és rá is jöttek, hogy a hála nemcsak boldogabbá, de egészségesebbé is tesz minket. A Huffington Post nyomán a divany.hu összeszedte, hogyan:


A hála megnyugtat

A hála megélése - más pozitív érzelmekkel együtt - 23 százalékkal képes csökkenteni a szervezetünk kortizol szintjét. A stressz-hormon csökkenése kihat a mindennapi életünkre is, egy vizsgálatban például alvási nehézségekkel küzdő embereknek kellett éjjelente listát írnia azokról a dolgokról, amikért hálásak lehettek. Hogy mi történt? Jobban aludtak.

A hála a szívre is hat

A megbecsülés érzésének felidézése és a háláért kiáltó dolgok listázása csökkenti a vérnyomást és a szívfrekvenciát, ami segít a szív egészségének megőrzésében.

A hálától lélegezni is könnyebb

Azok az emberek, akik úgy érzik, hogy van miért hálásnak lenniük, ritkábban dohányoznak és könnyebben váltanak életmódot, könnyebben adják fel káros szokásaikat. Ezeken keresztül tehát a hála a tüdő egészségére és az életkilátásokra is pozitív hatással van.

A hála erősíti az immunrendszert

A hála és az optimizmus gyakran együtt járnak, az utóbbiról pedig tudjuk, hogy pozitív hatással van az immunrendszerre. Hogy mivel jár az erősebb, hatékonyabb immunrendszer? Egészségesebb emberrel, persze.

A hála fitten tart

Egy tanulmány szerint a hálás emberek 32 százalékkal többet edzenek hetente, és az átlagnál összességében is jobban odafigyelnek az egészségükre.

A hála a lelki egészségünknek is jól jön

A boldogságon túl a hála még számos olyan lelkiállapothoz járul hozzá, amelyek mind egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá tesznek minket. A hála megélése csökkenti például az olyan negatív érzéseket, mint az irigység, a megbánás vagy a neheztelés, segít túljutni a traumákon és nehéz időkben növeli a mentális ellenállóképességünket. Ha úgy érezzük, van miért hálásnak lennünk, akkor kisebb eséllyel leszünk depressziósak, nő az önértékelésünk, és negatív szituációkban képesek leszünk empatikusabban és kevésbé agresszívan viselkedni.

Forrás: http://divany.hu/ego/2015/04/05/ezt_teszi_a_hala_a_testevel/ ás
http://joportal.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Leszületésünk titkai
  2015-11-09 15:57:39, hétfő
 
  Leszületésünk titkai






A létezés életeken átívelő, nagy utazás. Mielőtt egy új leszületés megtörténik, a lélek megtervezi születésének körülményeit, és életének bizonyos mozzanatait.

A köztes létben, egy, a mienknél jóval magasabb intelligencia szinten működik a lélek. Kiválasztja azokat a küldetéseket, sorsfeladatokat, amelyeket el szeretne végezni a következő élete során, és az ehhez megfelelő körülményeket is megtervezi, beépíti. Megválasztja a helyet, ahova születni szeretne, ezt nagyban befolyásolja az is, mely nemzethez, lélekcsoporthoz, lélekcsaládhoz tartozik.

Megválasztja az országot, a családi körülményeket, és magukat a szülőket is. Ennek tudatában, mindannyian érezhetjük, hogy szülőnek lenni, bizony, nemes feladat egy ember számára. Bizonyos esetekben elgondolkodtató az is, hogy ha egy magasabb intelligenciaszinten tudtuk, hogy a számunkra legmegfelelőbb település az, ahova megszülettünk, akkor miért is akarunk elmenni, elköltözni onnan? Hiszen sorsunkat itt tudjuk beteljesíteni. Meglehet, hogy egy más helyen könnyebb lenne az életünk, de ha kitérünk egy feladat elől, és nem küzdünk meg vele, akkor nincs fejlődés.

A születés körülményei:

A leszületendő kis lélek már tudja, mikor, mely csillagállás, és milyen kozmikus körülmények között szeretne leszületni.

A születéskor magunkhoz vett kozmikus energiák egy életre meghatározóak. Ezért is lehet felelőtlen vállalkozás az, amikor egy gyermek születésének idejét, vagy körülményeit előre meg akarja határozni a szülő.

A gyermek már előre pontosan tudja, hogy az általa vállalt küldetéshez mely energiák lesznek a legmegfelelőbbek. Maga a szülés is szimbolikus, beavatás az anyának, és a gyermeknek is.

A természetes úton születő gyermekek általában az életben is jobban képesek megküzdeni céljaikért, hiszen születésükkel már átéltek egy igen küzdelmes, de sikeres utazást, amikor is önerőből a napvilágra küzdötték magukat.

Ennek tudatában például felelőtlen dolog egy szülés előtt előre császármetszést kérni, ha nincs ennek komoly fizikai oka.

Egy gyermek nem csak anyagi felelősség.

Manapság a világ annyira matéria központú lett, hogy egy gyermek leszületése előtt a szülők gyakran csak az anyagi körülményeket veszik figyelembe, és más lényegi kérdésekkel nem is foglalkoznak. Holott, a gyermek eleve hozza magával mindazokat a lehetőségeket, ami által az anyagi létezése biztosítva lesz. Sokkal inkább érdemes a szülőnek a kevésbé látható feltételekről gondoskodnia.

Érdemes elgondolkodni azon, hova is érkezik a gyermek? Milyen családi körülmények, milyen kapcsolatok, milyen viszonyok, milyen érzelmek közé? A szülő felelőssége elsősorban ezekben a dolgokban kell, hogy megjelenjen.

Ha például a szülők közül csak az egyik fél akarja a gyermeket, vagy valaki a családban nagyon ellenzi a gyermekáldást, ez a gyermek lelkében nyomot hagy. Lelki stabilitása, biztonságérzete függ attól, hogy mindkét szülő egyformán biztos legyen a gyermekvállalásban. Ezek a születés környékén megélt családi viszonyok felnőttként is, akár egy életen át elkísérik az embert.

Az is fontos, hogy ne akarjuk tudatosan befolyásolni a gyermek nemét, ne akarjunk csak lányt, vagy csak fiút magunknak, hiszen a gyermek nem azért születik, hogy az egónkat kényeztesse - épp ellenkezőleg. A gyermek nem tanulni, hanem alapvetően tanítani jön a szüleit!

Gyermekbetegségek:

Számtalan példa szolgál arra, hogy amikor gyermekünknél megjelenik egy betegség, vagy magatartásbeli probléma, akkor ezek oka, gyökere, valójában a szülőkben, vagy a szülők közötti kapcsolatban keresendő. Már csecsemőkorban tapasztalhatjuk, hogy a gyermek viselkedése pontosan olyan, amilyen a szülők lelkivilága...

Írta: Zentai Anna (astronet.hu

Forrás: http://elozoeletek.blogspot.hu/2015/03/leszuletesunk-titkai.html és
http://joportal.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Ősi fejlett népek jóslata a Magyarságról
  2015-11-09 14:49:28, hétfő
 
  Ősi fejlett népek jóslata a Magyarságról





Atlantisz idején az emberiség 3 kasztban szerveződve élt: mágusok, harcosok és földművesek.

Mayák a Magyarságról

Atlantisz idején az emberiség 3 kasztban szerveződve élt: mágusok, harcosok és földművesek. A mayák azt mondják, a mágusok kasztját úgy hívták, hogy magar.

Ezzel az állítással pedig a mayák nincsenek egyedül, ugyanis az Iráni Szent iratokban is megtalálhatóak az erre vonatkozó feljegyzések. A magar mágusok képesek voltak szinte minden betegséget meggyógyítani, fára írva titkos betűkkel őrizték tudásukat. 2012 év végétől, újra magar mágusok jelentek meg a világban. Egy szent irat szövege így szól: ,,messze nyugatra vetődtek a magar mágusok. Hosszú szenvedés vár rájuk, de amint a 7-ik prófécia beteljesül, és a jel a földön megjelenik, vagyis a (13 kristálykoponya együttállása) A magar mágusok felemelik fejüket a porból, ahova a sárember sújtotta őket. Legyőzik a sárember korát, ezzel a győzelemmel pedig egy döbbenetes küldetést fognak vállalni".

A magarok, akik valamikor a mayák orvosai voltak, az egész világ orvosaivá vállnak. A Magaroknak a vaskor legyőzése, és az Aranykor elhozatala a küldetése. (A maya jóslatban megtalálható, hogy azt a népet, aki elhozza az Aranykort, úgy fogják hívni, hogy huni).

A hunik valójában pedig azért érdekesek, mert hajszálaik testükben visszaállnak olyanra majd, hogy az tökéletesen azonos annak az emberiségnek a hajszálával, akik a Szíriusz világában tanácskoztak. Továbbá a huni nép, kapcsolatba lép az Univerzum Szent Központjával.

Ha más érdekes földönkívüli jelenséget vizsgálunk, például az Izsáki László-féle aranylemezes üzeneteket, ezekben is ugyanígy található sok hasonlóság.

“Ha orcád olyan lesz, mint a nap Hajad csillog, mint a harmat És szemeid, mint három csillag Örök időkön át Istenien szép vagy. De bölcs nem vagy, mert nem tudod Mi az Isteni akarat, ami csillogtat Így csak vagy, és bölcs, ha majd Rád ragyog egy új nap."

A szálak szépen összefutnak. A Szent iratokban a hunikat így is megnevezik: ,,csillagemberek", ,,égi emberek". Ugyanitt az indiai jóslat szerint a hunik, szákák, (szkíták) árasztják majd az Istenek Fényét az Emberiségre.

Itt az ideje, hogy kicsit komolyabban vegyük az Életünket. Fontos lenne mindenkinek tanulmányozni az eddig nem ismert, mély, rejtett emberi tulajdonságokat.

Forrás: http://szabadonebredok.info/osi-fejlett-nepek-joslata-a-magyarsagrol/ és
http://joportal.hu

Link
 
 
2 komment , kategória:  Ezoterikus  
Mire jó a citromfű?
  2015-11-09 14:40:05, hétfő
 
  Mire jó a citromfű?





Létezik olyan gyógynövény, amely nyugtat, emésztési panaszokat enyhít, herpesz kezelésére is jó, ráadásul hazánkban is megterem? Ez a csodanövény nem más, mint az orvosi citromfű.

Az orvosi citromfű - latin nevén Melissa officinalis - rendkívül sokoldalúan felhasználható, Magyarországon is termesztett növény, egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek. Nevét friss, citromra emlékeztető illatáról kapta.

A gyógyászatban azonban itthon csak az orvosi citromfüvet használják széles körben, és nem véletlenül. Népi gyógyászati felhasználásainak jelentős része ma is korszerűnek mondható, azaz az évszázados népi tapasztalatot igazolják a tudományos eredmények is. A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a modern orvoslásban belsőleg nyugtalanság, alvászavarok és emésztési panaszok kezelésére, külsőleg herpesz esetén alkalmazható.

A citromfű hatóanyagai:

Fő hatóanyaga az illóolaj, további jellemző anyagai a flavonoidok, rozmaringsav, triterpének.

A citromfű gyógyhatásai

Elsősorban idegerősítő és nyugtató hatása ismert. Alvási zavarokra, kezdődő depresszióra, ideges eredetű szívpanaszokra használják. Serkenti a máj működését, emésztésjavító, puffadásgátló. Izzasztó hatása is van. Szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a túltermelésből adódó idegességet. Menstruáció előtti idegfeszültség csökkentésére is alkalmas.

A benne található polifenolok antivirális tulajdonságúak, ajakherpesz gyógyulását segítik és felére csökkentik a vírus kialakulásának gyakoriságát.

A citromfű felhasználása

Gyógyteáját forrázással készítjük. Idegnyugtatásra, depresszióra naponta 2-3 csészével ihatnak belőle étkezések között. Ez a tea ne legyen túl erős, egy csapott teáskanálnyi teafű elég 2,5 dl vízhez. Görcsös, ideges hányás esetén apránként elkortyolgatva kell egy csészével meginni belőle. Vízhajtásra reggel éhgyomorra egy csészével igyunk.

Megfázás, influenza esetén izzasztásra használható ágyban fekve forrón kell ilyenkor meginni belőle legalább két csészével egymás után. Emésztésjavításra étkezés előtt fogyasszanak belőle egy csészényit. Ha alvási problémákra isszuk, este lefekvés előtt tanácsos egy langyos csésze teát elkortyolgatni - olvasható a gyorgytea.hu oldalon.

Tinktúra: napi 3×10 csepp oldja a feszültséget, enyhe fokú depressziót szüntet.

Külsőleg is használhatjuk duzzanatokra, zúzódásokra és reumatikus fájdalmakra is. A közvetlenül virágzás előtt leszedett citromfüvet összevágjuk fél-egycentis darabokra, egy befőttesüveget teleteszünk és leöntjük gabonaszesszel. Két hétig szobahőmérsékleten érleljük, naponta egyszer felrázzuk, utána leszűrjük. A citromfű tinktúra két évig eltartható hatóanyag veszteség nélkül. Ezzel a tinktúrával óvatosan dörzsöljük be a fájó testrészt, a zúzódást. A tinktúrába mártott gézzel köthetjük be a reumás végtagokat.

Illóolajtartalma elégé alacsony, ezért a citromfű illatú kozmetikumok általában a hasonló illatú, de kevésbé sokoldalú citronella (latinul Cymbopogon) fajok olaját tartalmazzák. Mivel a citromfű neve (nem utolsósorban gyógyászati hasznai miatt) hazánkban jobban cseng, a citronellatartalmú termékek zömén is citromfű név található.

Gyakran használják élelmiszerek ízesítésére is kellemes íze és illata miatt. Ma már számos gyógyszer, gyógytermék, étrend-kiegészítő alapanyaga, tudományos kutatások középpontjában álló, sokoldalúan felhasználható, tradicionális, ugyanakkor modern gyógynövény.

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) Gyógynövény Szakosztálya az orvosi citromfűvet választotta a 2014-es Év Gyógynövényének. Az MGYT Gyógynövény Szakosztályának célja, hogy tevékenységével hozzájáruljon a gyógynövények szakszerű alkalmazásának terjedéséhez. Ennek jegyében indították útjára 2013-ban az Év Gyógynövénye kezdeményezést, így évről évre újabb gyógynövényre irányul a figyelem, és a kiválasztott növénnyel kapcsolatos ismeretek, a hatásával, alkalmazásával összefüggő fontosabb információk az érdeklődők széles köréhez juthatnak el. Első alkalommal az Év Gyógynövénye a máriatövis (Silybum marianum) volt.

Forrás: http://www.hazipatika.com/eletmod/termeszetes_gyogymodok/cikkek/mire_jo_a_citromf u/20140415112144 és
http://joportal.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Ahol a félelem véget ér, ott kezdődik az élet
  2015-11-09 14:36:19, hétfő
 
  Ahol a félelem véget ér, ott kezdődik az élet





Függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vagy, ha jelen vagy, ha figyelsz, mindig nyersz valamit, mindig tanulhatsz valamit.

,,A félelem nem valós. A félelem csak egyetlen helyen, a jövőről alkotott gondolatainkban tud létezni. Saját képzeletünk szüleménye, amely miatt félünk a jelen és a jövő nem létező dolgaitól." - After Earth c. film.

Minden félelemből hozott döntés hibás. Életünk során hány és hány döntést hozunk félelemből?! Olyan dolog alapján, ami nem is létezik?

Életünket sokszor a félelem irányítja. Félünk a sikertől és félünk a kudarctól, félünk a haláltól de élni is félünk, félünk szeretni és szeretve lenni, félünk a tömegtől de félünk a magánytól is, félünk attól, amit nem tudunk, de attól is, amit tudunk. A lista pedig folytatódik.

De honnan ez a sok félelem? Hol gyökerezik ez a mély és zavaró érzés?

Valószínű, hogy a félelem nagy része - főleg ami megakadályoz minket abban, hogy teljes potenciálunkban éljünk - az erős ragaszkodásainkból származik. Azokból a ragaszkodásokból, amelyek még gyermekkorunkban alakultak ki bennünk. Azzal jövünk el otthonról és az iskolapadból, hogy birtokolnunk kell, rendelkeznünk kell dolgokkal és emberekkel.

És ha jobban megfigyeljük, minél többünk van, annál nagyobb a félelmünk. Egy adott ponton pedig azokká válunk, amink van. Eljutunk oda, hogy azok leszünk, amit csinálunk. Az emberek megbámulják a drága autókat, jól megnézik azt, aki kiszáll belőle, házukkal, öltönyükkel, napszemüvegükkel, órájukkal, ékszereikkel, státuszukkal azonosítják őket. A félelem pedig ebből fakad: mi lesz, ha elvesztem mindazt, amivel eddig azonosítottak engem?

Nem rossz az, ha gyűjtesz. De nem mindegy, hogy mit. Olyan dolgokat is gyűjtesz például, amit senki nem vehet el tőled: szeretetet, szerelmet, elismerést, tiszta és szép dolgokat. Halmozhatsz mosolyokat, boldog pillanatokat, simogatást, csöndet, békét, napfelkeltét és napnyugtát, madárdalolást...

Gondolod, hogy félned kellene attól, hogy ezeket elvenné tőled valaki? Ezeket senki nem veheti el tőled, ezért a félelem átalakul békévé és nyugalommá. A madarat az égen nem érdekli a szárnyai alatt elterülő föld, ahhoz túlságosan el van foglalva az égbolttal, annak végtelen szépségével.

A félelem ellenszere a bátorság. Azt mondják, hogy ahányszor csak félelemmel találod szembe magad valamivel kapcsolatban, bátornak kell lenned és szembe kell nézned azzal a dologgal. Ha futni próbálsz és elrejtőzni az érzés elől, sohasem leszel képes megszabadulni a félelemtől. Sokan félnek élni, és azt hiszik, hogy ha elbújnak, akkor attól jobb lesz. Így születtek az élet elől való rejtőzködés mindenféle mesterei, különféle mentsvárak mögé bújva: étel, alkohol, cigaretta, édességek mögé lapulva, agresszivitással, rosszindulatúsággal, rágalmakkal, irigységgel, arroganciával, pénzzel és anyagi javakkal takarózva. Mindennel, ami eltompítja érzékeiket, és amelyekkel becsapják önmagukat.

A félelem nem létezik, az csak a képzeletünk gyümölcse. Úgyhogy éld szabadon az életedet, félelmek nélkül. Hagyd, hogy az élet tiszta vízként folyjék. Így a te életed is ilyen lesz.

,,Ahol a félelem véget ér, ott kezdődik az élet." - Osho.

Forrás: http://filantropikum.com/ahol-a-felelem-veget-er-ott-kezdodik-az-elet/ és
http://joportal.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 329 db bejegyzés
e év: 4135 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 730
  • e Hét: 2475
  • e Hónap: 10741
  • e Év: 127394
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.