Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Szép estét, jó éjszakát !......
  2015-12-20 21:40:38, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mennyei szeretet.......
  2015-12-20 21:39:27, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anya csak egy van.........
  2015-12-20 21:37:49, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Advent 4. angyala......
  2015-12-20 21:35:33, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Advent-4. gyertya.....
  2015-12-20 21:34:10, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Advent 4. vasárnap......
  2015-12-20 21:32:51, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-20 19:56:21, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-20)


Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Igazság hatja át.



Erdő - lélek, beavatás, spiritualitás, karma

A tudattalan, a Jin oldalán felfedezett problémák jelképe. Meditáció során a beavatás színhelye (erdei tisztás). A népmesékben a hőst mindig az erdőben várja a próbatétel. A lombok között átszűrődő napfény reménysugár, míg a mohos fatörzsek az irányt mutatják az erdei úton. Az erdő a lélek és a feminin princípium szimbóluma, jelképezi a karmikus kihívást, feladatot, a megoldás hozta beavatást és az ismeretlen veszélyt is. Az erdő a halál birodalma is, a természet titkait rejti magában. Spirituális világ, melyen áthatolva az ember megtalálja a választ. A hindu aszkéták az erdőbe vonulnak meditálni. Bizonyos értelmezésben a sötét erőkre is utal a fénnyel szemben. Ez a lap nehéz szakaszt, kilátástalan, emberpróbáló helyzetet, nehézséget is jelölhet - ha ilyenben vagy, akkor biztat, erőt ad, támogat.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élők számára is hozhat fékevesztett szerelmet, titkos viszonyt. Párkeresőknek házas partnert, karmikus szerelmet, érzelmi bizonytalanságot. Érzéseid bevisznek az erdőbe, kilátástalanságot élsz meg.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy úrrá kell lenni a sötétségen a megfelelő tudás megszerzésével. Az erdei ösvényt magad választottad - végig is tudsz menni rajta!
Van-e valami, amit félsz felfedezni, mert attól tartasz, hogy a megismerés negatív lelki állapotot idézne elő? Ha van ilyen, most vonzani fogod!
Előfordult-e már veled, hogy sötét erdőben, teliholdkor sétáltál? Ha nem, és elég bátor vagy, akkor itt az ideje!

Erre is gondolj: Olvass népmesét, melyben a főhős az erdőbe megy, s ott próbatétel várja. Énekelj népdalt, melyben az erdő szerepel. (például: "Erdő, erdő, erdő, Marosszéki kerek erdő" - "Erdő, erdő, de magos a teteje" stb...) Keress olyan szólásokat - mondásokat, melyek az erdővel kapcsolatosak: ,,Nem látja a fától az erdőt" "Beviszi az erdőbe a másikat" "Elerdőzik a feladatokban" stb...





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-20 19:53:53, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-19)


Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tisztelet hatja át.



Ház / épület - Test, az élet szerkezete, otthon, család

A családi szokásaid, világnézeted, jellemed, reményeid, gondjaid megtestesítője. Az épület életed szerkezetének szimbóluma. A ház homlokzata azt láttatja, amilyennek mutatod magad a többi ember előtt, ahogyan látnak téged. Jelenti a biztonságot, a megingathatatlanságot (ingatlan) vagy házzal, lakással kapcsolatos jellemző változást (költözés, felújítás, átrendezés). Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésre jó nap. A ház a nomád életforma megszűntével a helyhez kötött életet szimbolizálja. Gyakran a kozmikus tájolás szabályai alapján fogtak neki az építkezésnek. Egyik alapvető jelentése szerint feminin szimbólum, a Nagy Anya (Magna Mater), örök menedéket, körülölelő védelmet jelent. Jelképezi a társadalom alapját, a családot is. Utal az emberi testre is, mivel a világot, a makrokozmoszt kicsiben, mikrokozmoszként jeleníti meg. Ma átrendezheted lakásod, otthonod. Olvass a feng shuiról, vagy a vaszturól a HarmoNeten. Költözés, vagy ingatlan adás-vétel napján ez a kártya különleges szerencse!

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek karmikus kapcsolat, találkozás egy lélektárssal, vagy ikerlélekkel, alacsony szinten ismeretséget hoz egy házas emberrel. Lehet jel összeköltözésre - szétköltözésre is. Párkapcsolatban élők számára szilárd alapokon álló, tartós kapcsolatot, a család egységét jelenti.

Ezt mondja neked:
A ház belső énünk - az önismeret útján járó embernek jelzés, hogy jó úton halad.
Gondolkodj el azon, fontos-e neked lakókörnyezeted, mennyi energiát fektetsz a téged közvetlen körülvevő tér harmonikussá tételébe.Milyen házban élsz? Mit árul el rólad lakhelyed? Mi az utcád neve? Milyen érzést ad neked ez? Elégedett vagy ezzel?
Üzeni továbbá, hogy a lelkedben is olyan rend honol, mint a lakásodban vagy házadban - vajon mennyire tükrözi egyik a másikat? (A kényszeres rojtfésülős rendmániától az őskáoszig terjedő skálán te hol foglalsz helyet?)

Erre is gondolj: A ház kártyája a cigánykártyában. Olvass a feng shui, vagy avasztu elveiről, esetleg a magyar térrendezésről. Az asztrológiai házak jelentései - olvasd el a HarmoNeten, mit jelentenek az asztrológiai házak!




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-20 19:50:29, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-18)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Egyenlőség hatja át.



Út - Magad vagy az út és az utazó is

Életutad jelképe, mely most - bárhová is visz - fordulópontot jelöl. Nincs járt út, és nincs járatlan út. Minden út nyitva áll előtted, kérdés csak az, hogy a ritkábban járt, vagy a gyakrabban tapodott ösvényt választod magadnak. Ez a kártya azt jelzi, helyes cél felé tartasz, jó úton haladsz. Az emberi élet maga is út. Az út egy követendő, példa értékű eszmény jelképe. Az utazás általánosságban a keresés, a felfedezés, a beavatás, a megtisztulás, a misztikus tudás utáni vágy, az egyik szintről a másikba, a profán térből a szent térbe való átlépés; célja a béke, az igazság, a boldogság, a halhatatlanság, a misztikus központ, az igazi önazonosság meglelése. Az egyiptomiaknál a lélek halál utáni utazása.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek pozitív fordulat. Párkeresőnek el kell indulni azon az úton, mely a beteljesült szerelemhez vezet.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az életben a legfontosabb dolog a spirituális fejlődés.
Érdemes elgondolkodnod, hogy a lehetséges utak közül melyiket fogod választani, tényleg a saját utadat járod-e. Mi az az elengedhetetlen körülmény, mely szükséges a belső harmóniád megteremtéséhez? Tényleg szükséged van rá?
Üzeni, hogy az abszolút pozitív érték megtalálása csak kompromisszumok során valósulhat meg.

Erre is gondolj: A Válaszút kártyája a tarotból, a Váratlan öröm apja a cigánykártyában.
Baudelaire: Az utazás ,,Hej, fanyar lecke ez, leckéje az utaknak!/ Ma tegnap, holnap és örökre a világ/ egyhangú, kicsi hely, rossz ketrecet mutat csak."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-20 19:46:09, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-17)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Penitencia hatja át.

Kutya - Te magad, aki most vagy

A ragadozó, aki képes a feltétel nélküli odaadásra és hűségre. A kutya hűsége most a te ragaszkodásaidat szimbolizálja. Függsz valamilyen emberi-társas kapcsolattól, mint kutya a gazdától? A pszichológia ezt a jelenséget kodependenciának (társfüggésnek) nevezi. A munkában, a szerelemben, vagy a szülő-gyerek kapcsolatban egyaránt lehetsz függő. Figyeld meg, mit féltesz a legjobban, mire vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, de emiatt esetleg feladod önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a gazdájával, a gurut, a papot Istennel. Míg a macska női, úgy a kutya férfi princípium.Ha van saját kutyád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek üzeni, hogy ne rendeljétek magatokat egymás alá-fölé, hanem legyen meg mindenkinek a saját dolga és saját szabadsága. Párkeresőknek üzeni, hogy ne féltsd a szívedet, hiszen a szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.

Ezt mondja neked:
Odaadásodban ne hagyd, hogy kihasználjanak.
Ne várj viszonzást a szeretetért - az önfeladás nem azonos az önállótlansággal, az alázat sem ugyanaz mint a megalázkodás.
Vizsgáld felül, ki képes téged függésben tartni? Mi az, amitől nem, vagy nehezen tudsz elszakadni egy-egy kapcsolaton belül. Vedd számba, kik a barátaid!

Erre is gondolj: A cigánykártya Hűség lapja. Számos híres kutyás film és könyv látott napvilágot. Olvass el egyet, vagy nézz meg egy filmet. Ha van saját kutyád, figyelmeztetés, hogy törődj vele másként, jobban, többet. A Szíriusz csillagkép az égen (Nagykutya) Gyűjts szólásokat, közmondásokat a kutyáról. Mit fejeznek ki ezek? (Kutyául érzi magát, kutya meleg van, bizonytalan,mint a kutya vacsorája, stb...)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2015.11 2015. December 2016.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 129 db bejegyzés
e év: 2550 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 503
  • e Hét: 4903
  • e Hónap: 18989
  • e Év: 71547
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.