Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
RÖVIDKE ELEMZÉS a KAMIONSOFŐRRŐL, AKit KIRÚGTAK:
  2015-12-05 19:29:14, szombat
 
  RÖVIDKE ELEMZÉS A KAMIONSOFŐRRŐL, AKIT KIRÚGTAK:
(egy magyar kamionsofőr ráhúzta a kormányt a csőcselékesedő migránsokra, hogy megijessze őket, és ezért kirúgták)
-----------------------------------------------------------
1. A rendőrök szociálpszichológiailag helytelenül jártak el ezekkel a tömegekkel, mert hagyták őket "elkapatni", ugyanis a migránsok csoportos RABLÁST, és csoportos GARÁZDASÁGOT követnek el. A rendőröknek az a feladatuk, hogy ennek a magatartásnak a mozgatóerőit felismerjék, és azoknak elejét vegyék az un. BŰNMEGELŐZÉS elve szerint. Az állami erőszak monopólium a jogállamban erre lett kialakítva, a rendőrnek tehát KÖTELESSÉGE lehet erőszakot alkalmazni bizonyos helyzetekben.
A rendőrök valamelyest forráshiányból fakadólag súlyos eljárási hibák sorozatát követték el, és szakmailag igen rossz stratégiákat választottak. A migráns tömegek a megengedő magatartás miatt a rablás és a garázdaság irányába "fejlődnek" - amin haladéktalanul változtatni kellene.
-----------------------------------------------------------
2. Mikor egy kamionsofőr (rájuk húzza a kormányt) a rendőri dilettantizmus korrekciójaként megijeszti a migránsokat, és a csoportos elkövetés ellen hatékonyan lép fel, akkor a társadalom romboló erői - a retardált libbantak, ezek a szellemi nincstelenek - az ilyen természetes társadalmi védekező erő ellen fellázadnak - és feljelentik az illetőt. Ennek az a jelentéstartalma, hogy a migráns lehet garázda és erőszakos, de a dolgát végző honpolgár nem.
Én azt javasolnám: a libbantak inkább költözzenek egy másik államba, a kozmopoliták államába, ahol szabad a csoportos garázdaság és rablás, és hagyják békén a gyakorlatias, és normális embereket, akik éreznek valami felelősséget a világgal kapcsolatban.
-----------------------------------------------------------
Összegezve a lényeget: a libbant TÁMOGATJA A MIGRÁSOK CSOPORTOS ELKÖVETÉSÉT, de sajnos nem támogatja a magára hagyott európai állampolgárok ÖNVÉDELMÉT.
-----------------------------------------------------------
Apropó. Mikor a migránsok magatartását tárgyaljuk, miért nem az európai jogállamiságnak megfelelően emlegetjük, miszerint ez a magatartás az un. "csoportos garázdaság és rablásként" írható le?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2,6 milliós uniós támogatás tíz fatuskóra
  2015-12-05 19:19:03, szombat
 
  2,6 milliós uniós támogatás tíz fatuskóra

A várgesztesi tuskók nem nőnek az égig

Összesen 3,2 millió forintért épített uniós támogatásból kerékpáros pihenőhelyet, (eredeti projektcímén szolgáltatóházhoz kapcsolódó pihenőhelyet) Várgesztes önkormányzata. A helyi lakosok szemét azonban szúrja, hogy a milliós pihenőhely mindössze tíz, az árokparton leszórt - szaknyelven: telepített -, tuskóból áll. A polgármester szerint a beruházást nemrég ellenőrizték, és mindent rendben találtak.
A kerékpárt meg valószínűleg át kell hajítani az árkon

A fenti fotót egy várgesztesi olvasónk küldte a kerékpáros pihenőhelyről, amelyre a kistérségi beruházási programokat bemutató oldal szerint 2,6 millió forintos uniós támogatással együtt összesen 3,2 millió forintot költött a helyi önkormányzat. A fényképen véletlenszerűen elhelyezett fatuskókat láthatunk egy árokpart oldalán.

Felhívtuk Menoni Gabriellát, Várgesztes polgármesterét, aki a beruházással kapcsolatban telefonon azt mondta, hogy eredetileg a község szolgáltatóházához kapcsolódó pihenőhelyet akartak építeni, ami úgy lett kerékpáros pihenőhely, hogy a pályázati bíráló bizottság bizonyos elemeket kivetetett belőle.

A polgármester közölte, hogy a 3,2 milliós árban benne van a gazos terület tereprendezése, a földmunka, a füvesítés és a növényültetés is. Telefonon további fotókat ígért a beruházás bemutatására, amelyeket emailen küldött volna, részletes magyarázattal.

Ám emailen már egy jóval szűkszavúbb nyilatkozatot kaptunk, amely szerint "Várgesztes Község Önkormányzata 2006 év szeptemberében az AVOP LEADER+ keretében 'Szolgáltatóházhoz kapcsolódó pihenőhely építése Várgesztes centrumában' címmel pályázatot nyújtott be 5 millió forint támogatás elnyerésére. Támogatást nem minden projektelemre nyertünk, csökkentettük a műszaki tartalmat, a projekt neve hivatalosan nem változott."

A polgármester hozzátette, hogy ,,a projekt befejeződött, ellenőrizte az MVH (Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal) Veszprém megyei kirendeltsége 2008-ban, és mindent rendben talált, a támogatás kifizetésre került. A monitoringjelentéseket évente küldjük."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar átlagkereset duplája a brit minimálbér.
  2015-12-05 19:15:49, szombat
 
  A magyar átlagkereset duplája a brit minimálbér.
Még egyszer: Csányi, Lázár, Széles Gábor és a többiek fizetését beleszámolva is csak az angliai minimálbér felét teszi ki a magyar átlagfizetés.
45 év "szocializmus",- ahol "minden közös!" , valamint 2o év szabadrablás után íme Magyarország, ahol a 4 millió létminimum alatt élő létszámát jövőre statisztikai csavarral felére hazudják.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kinyílik a bicskád: ennyivel gazdagabb egy svájci, mint egy
  2015-12-05 18:24:48, szombat
 
  HOLNAP SVÁJC TELE LESZ ÓRIÁSPLAKÁTTAL, HOGY A SVÁJCI REFORMOK MŰKÖDNEK!!!!


ROGÁNNAK VALAMI ÜTŐSET KI KELL TALÁLNIA, MERT MÉG ALULMARADUNK



********************************

Kinyílik a bicskád: ennyivel gazdagabb egy svájci, mint egy magyar
Palkó István
2015. december 5. 13:13


A most következő számoktól minden magyarnak kinyílhat a svájci bicska a zsebében. A svájci és a magyar jegybank adatait összevetve ugyanis kiszámítottuk, hogy egy átlag svájci 17-szer gazdagabb, mint egy átlag magyar, és megtakarításaikért a svájciak 7-szer annyit tudnának vásárolni, mint a magyarok. A svájci lakások jóval többet érnek, mégis kisebb a lakások jelentősége a svájciak vagyonán belül, mint nálunk.


Első látásra elég száraznak tűnnek a Svájci Nemzeti Bank (SNB) nemrég közzétett adatai arról, hogy miként alakult az elmúlt években a svájci háztartások vagyona. A svájciak pénzügyi megtakarításai, ingatlanvagyona és kötelezettségei (főleg hitelek) egyaránt 4%-kal nőttek tavaly. Annál érdekesebb, ha az SNB adatait összevetjük az MNB és a KSH adataival a 2014 végi állapotról.

Kinyílik a bicskád: ennyivel gazdagabb egy svájci, mint egy magyar

Forintra átszámítva az adatokat többek között azt kapjuk (a részvénytulajdont meghaladóm céges részesedésekkel tisztítottuk az adatokat), hogy a svájci lakások több mint 10-szer annyit érnek, mint a magyarországiak, a pénzügyi megtakarítások szempontjából pedig még nagyobb a különbség a svájciak javára. Ha a 2014 vége óta bekövetkezett frankerősödést figyelembe vennénk (de nem tesszük, mert 2014 végiek az adatok), még nagyobbak lennének a különbségek a cikkünkben szereplőknél.

Kinyílik a bicskád: ennyivel gazdagabb egy svájci, mint egy magyar

A derivatív és strukturált termékek nagyobb svájci népszerűsége nem meglepő, az viszont talán igen, hogy 72,5-szer több megtakarítást tartanak a svájciak biztosításban és nyugdíjcélú konstrukcióban, mint a magyarok. Igaz, a tartozásuk is magasabb, például 27-szer nagyobb a jelzáloghitel-tartozásuk a magyaroknál. Arányaiban épp ingatlanból van nekik kevesebb, ugyanis míg a magyarok vagyonának saját számításunk szerint a 62%-át, a svájciaknak csak a 44%-át teszik ki a lakások.

Kinyílik a bicskád: ennyivel gazdagabb egy svájci, mint egy magyar

Összességében 15-ször nagyobb a svájciak bruttó vagyona a magyarokénál, a hitellel korrigált nettó vagyon pedig 14-szer nagyobb. Mivel a svájci árszínvonal nagyjából 2,5-szerese a magyarnak, érdemes a vásárlóerőt is figyelembe véve összevetni Svájcot Magyarországgal (előbbit korrigáltuk tehát lefelé). Így azt kapjuk, hogy a svájci lakosság "csak" 6-szor gazdagabb a magyarnál.

Kinyílik a bicskád: ennyivel gazdagabb egy svájci, mint egy magyar

Mindez azonban még mindig nem mond semmit egy-egy főre vonatkoztatva, hiszen Svájcban alig 8,2 millióan, Magyarországon viszont több mint 9,8 millióan laktak 2014 végén. Mivel Magyarországon többen laknak, az egy főre jutó vagyon szempontjából még nagyobbak tehát a különbségek.

Kinyílik a bicskád: ennyivel gazdagabb egy svájci, mint egy magyar

Az átlag magyarra 4,5 millió forintos, az átlag svájcira pedig 58 millió forintos ingatlanvagyon jut. Az átlag magyarnak 2,8 millió forintos, az átlag svájcinak viszont 74 millió forintos pénzügyi megtakarítása van. Összességében 18-szor gazdagabb az átlag svájci az átlag magyarnál, hitellel korrigálva pedig 17-szeres a különbség. A vagyon vásárlóértékét is figyelembe véve közel 7-szer tehetősebb az átlag svájci, mint magyar társa.

http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/kinyilik_a_bicskad_ennyivel_gazd agabb_egy_svajci_mint_egy_magyar.223646.html?utm_source=portfolio&utm_medium= mail&utm_campaign=hirlevel_hirfutar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beszóltak Merkelnek - jobb lenne nélküle
  2015-12-05 18:14:11, szombat
 
  Beszóltak Merkelnek - jobb lenne nélküle

Saját országa és Európa is jobban járna, ha Angela Merkel német kancellár minél előbb átadná a hatalmat valaki másnak - véli a MarketWatch pénzügyi szakírója. A regnálása idején bekövetező, egymást követő válságokra adott rövid távú válaszai szerinte súlyos károkat okoztak.
Napi.hu , 2015.12.04., péntek 18:48



Angela Merkel kancellár elmúlt tíz éves tevékenysége katasztrófa Németország és Európa számára is - kezdi nem túl barátságos értékelését a MarketWatch pénzügyi portálon Matthew Lynn, a site publicistája. A The Economist nemrégiben azt írta Merkelről, hogy egy nélkülözhetetlen európai politikus, és van még egy pozitívum, amit el lehet mondani róla. Az egymást követő válságok, amelyekkel szembe került, nem tudták kimozdítani a nyugalmából.

A kancellárt dicsőítő írások azonban nem állnak meg itt. Szerintük a kancellár briliáns politikus és stratéga, kiválóan kormányozza országát, így az a lehetőség, hogy átadja a hatalmat valaki másnak, súlyos csapással fenyegeti az európai kontinenst. Lynn-nek egy baja van mindezzel. Az, hogy semmi köze a valósághoz. Szerinte Merkel kiváló a hatalom megszerzésének és megtartásának művészetében, továbbá jól manipulálja partnereit és a közvéleményt a hazai és a világpolitikában.

Katasztrófa?

Ha azonban vezetői teljesítményét nézzük, akkor a pénzügyi szakújságíró szerint katasztrofális teljesítményt láthatunk. A német gazdaság a kormányzása alatt a defláció exportálásával elkezdte károsítani a világ többi országát. Az eurózóna válságának kezelésével addig maszatolt, amíg az közös európai valuta javíthatatlanná nem vált. Az EU-val kapcsolatos langyos politikája a széthullás szélére sodorta az államközösséget, amelynek első lépéseként Nagy-Britannia kiléphet az unióból.

Nézzük a gazdaságot! - folytatja Lynn. A német gazdaság a felszínen erős: a GDP nő, a munkanélküliségi ráta pedig az újraegyesítés óta nem látott mélységben, 6,3 százalékon áll. Ugyanakkor Németország az eurózónán belül szorította le a béreket az ezredforduló után, ami hozzájárult ahhoz, hogy brutálisan nagy külkereskedelmi többletet halmozzon fel. Idén ez a GDP kilenc százaléka lesz, ami nem teszi gazdagabbá az átlag németet, viszont mérsékli a keresletet a világpiacon, ami erősíti a deflációs nyomást.

Németország mindig nagy exportőr volt, de ezzel egyidejűleg sokat importált, amivel növelte a világpiaci keresletet. Merkel egyszerűen nem volt hajlandó megérteni, hogy ez az egyensúlyvesztés egy probléma, amit orvosolni kell.

Elrontott válságkezelés

Görögország, Írország és Portugália 2010-2011-ben összeomlott, amiből le kellett volna vonni azt a nyilvánvaló következtetést, hogy valami súlyos hiba történt a közös európai valuta rendszerének kialakításakor. Az uniós vezetés ehelyett mellébeszéléssel reagált, ami nem lett volna baj, ha csak addig tartott volna, amíg az illetékes döntéshozók meg nem találták volna a reális megoldást. Az európai egységről szóló halandzsa azonban azóta helyettesíti az utóbbit.

Öt évvel a válság kirobbanása után Görögország még mindig a lejtőn van, Portugália új válság elé néz - államadóssága a GDP 130 százaléka, ami visszafizethetetlen, miközben a lakosságnak elege van a megszorításokból. A kezdet kezdetén finoman ki kellett volna segíteni ezeket az országokat az eurózónából ahelyett, hogy egyik válság a másikat kövesse. Így az övezet többi állama túlélte volna a válságot, míg Lynn szerint most az a helyzet, hogy kétséges, lesz-e még euró a 2020-as években.

Európa süllyed

Európa süllyedő pályára állt az elmúlt évtizedben. Franciaország hanyatlása nyomán Németország vált az EU domináns hatalmává. Ebben a szerepkörben nem volt képes elindítani azokat a reformokat, amelyek nélkülözhetetlenek a kontinens versenyképességének javításához. Még az USA-EU transzatlanti szabadkereskedelmi övezetről szóló tárgyalásokat sem sikerült lezárni, pedig ez minden bizonnyal megdobná a résztvevő felek gazdasági növekedését.

A MarketWatch szakírója azt valószínűsíti, hogy a britek a függetlenségi népszavazáson az EU elhagyása mellett döntenek. Ebben nem állítja meg őket, hogy Merkel - elkerülendő az unió ezzel járó súlyos presztízsveszteségét - jelentős engedményeket ajánlott brit kollégájának, David Cameronnak. A végeredmény az lehet, hogy Európa legnagyobb gazdasága - amellyé Nagy-Britannia válhat a következő két évtizedben - az EU-n kívül kerül.

Merkel is süllyed

A bevándorlással kapcsolatos politikája, Németország megnyitása a szíriai menekültek előtt aláásta a kancellár népszerűségét. A Bild friss felmérése szerint a németek 48 százaléka nem szeretné, hogy 2017 őszén újrainduljon a kancellári posztért. Pártszövetsége, a konzervatív CDU/CSU még vezeti a népszerűségi listákat, de személyes elfogadottsága hanyatlik.

Merkel az európai politika domináns figurája 2005-ös első választási győzelme óta. A modern politikában nem jellemző, hogy politikusok egy évtizednél tovább regnáljanak: Margaret Thatcher brit miniszterelnök 11 év után bukott meg, Francois Mitterand 14 éves uralmának utolsó éveiben már csupán ceremoniális szerepet játszott.

Mikor távozhat?

Lynn szerint Angela Merkel valamikor a jövő év második felében adhatná át a hatalmát utódának, hogy az utóbbinak legyen egy bő éve bizonyítani képességeit a választóknak. Ha így tesz, ha nem, a piacok sopánkodva fogják lereagálni hatalmának elfonnyadását a következő 12 hónapban.

Pedig nem kellene ezt tenniük. A pénzügyi szakíró szerint Európa közelebb kerülne számos problémája megoldásához, ha végre megszabadulna Merkel ragaszkodásától a rövid távú megoldásokhoz. A változás nem jöhet elég gyorsan.


http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/beszoltak_merkelnek_jobb_lenne_nelkule.606 845.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SALÁTAPOSZt
  2015-12-05 18:06:24, szombat
 
  2015. december 5., szombat

SALÁTAPOSZT


Lassan olyan ez az ország, mint Ceausescu Romániája volt, minden tökéletesen működik, a mi despotánk gondoskodik népéről.
Olyan ütemben csökkenti a szegénységet, hogy Lenin sírva nyalná meg mind atíz ujját, ha értesülhetne a hírről, ezen felül az idei télen a megfagyott vagy kihűlt halottak számát tekintve máris kiderült: Magyarország jobban teljesít, máris kétszer annyi az áldozatok száma. mint az előző év hasonló időszakában.
A szegénység elleni küzdelem még jobban áll, a módszer pedig milliókat tesz vagyonossá, mondhatnám hedonista életmódot folytatókká.
Első lépésként nemrégen eltörölték a létminimum-számítást.
A KSH félév tájt bejelentette, hogy a módszer idejét múlta, az utolsó ilyen számítást 2014-re vonatkozóan még elvégzik, de aztán coki.
A létminimum mindenkinél más és más, nem egy egzakt valami, más annál, aki el tudja még vonszolni magát egy gazdagabb környék kukáihoz, meg más annál, aki már járni sem tud, és a lakásában destruktív módon kihűl.
Az ilyen kényeskedők ne a statisztikai hivatalon kérjék számon sanyarú sorsukat.
Így aztán a létminimum mexünt, de ez csak az első lépés volt.

A hivatal új számítást vezet be, mely rendezi a sorokat, például fellép a tűrhetetlen zabálás ellen és az eddigiekhez képest alacsonyabban állapítja meg a delikvens létfenntartásához szükséges kalória-értéket, így aztán elég a mohó dögöknek a tavaly számított nyolcvanhétezer forint helyett hetvenhatezer is, ami mindjárt kiemel vagy kétmillió embert a négymilliónyi szegény közül, ők mostantól kezdve a feltörekvő középosztály.
Ezt a trükköt egyszer már előadták a bűnügyi statisztikával kapcsolatban is, a bűncselekmények átminősítésével és a szabálysértési értékhatárok módosításával kiejtettek egy sor deliktumot, és szabálysértést csináltak belőle, ezzel nagyot javítva az ország bűnügyi helyzetén.
Per tangentem jegyezném meg, hogy mióta Medgyessyt kitüntették, visszamenőleg a korrupció se nőtt a szoci kormányzás időszakához képest, most pedig vissza fog esni a gazdasági bűncselekmények száma is - nem kell tovább trükközni, ha valakinek állami pénzeket akarnak osztani, elég az, ha a potentát hozzátartozója nem él egy fedél alatt vele.
De azért ez a Megyessy... - kevés trágya rendelkezik ilyen jó csomagolással...
A pályázatok elbírálásánál meg csak azt kell figyelembe venni, hogy ne mi nyerjük a legtöbbet...

Áll a bál a cigányoknál is, Farkas Flórián vívja ádáz utóvéd-harcát ellenfeleivel.
Ez az ember magával a viselkedésével is rengeteg kárt okoz a cigányságnak, egy valamirevaló, értelmes ember, ha meglátja gusztustalan, szervilis alázatoskodását a hatalom képviselőivel szemben, azonnal hányingert kap, és eszébe nem jut közösséget vállalni saját népével, hiszen azt vezetői után ítélik meg.
Farkasnak egy pozitív tulajdonsága van alacsonyabb Orbánnál, meg kevesebbet is lop, de ez nem pozitív tulajdonság, hiszen igény volna rá, csak a pozíciókülönbség ellehetetleníti a megvalósítást.
Orbán családjának hatezer milliós magánvagyona illeszkedik a miniszterelnöki pozícióhoz, Farkas elégedjen meg az urak asztaláról odavetett libacsontokkal, azzal a párszáz millióval, amit hosszú és áldásos politikai szereplése alatt összeharácsolt.
Be kellene már látni, hogy a jelenlegi támogatási módszer szart se ér, aki alkalmas lenne cigány vezetőnek, egy se vállalja, nem kis részben azért, mert a társadalom előítéleteit nehezebb lenne kikerülnie, akik meg vállalják, nem szívjóságból teszik.

Szerintem be is kellene fejezni, hogy szociális, oktatási, egészségügyi, foglalkoztatási gondokat besöpörjünk a cigány-problémák gyűjtőfogalom alá.
Ezek egyébként még akkor sem cigány-problémák, ha egy borsodi zsákfaluban jelentkeznek, ahol csak cigányok élnek, ezek társadalmi problémák, melyek mindegyikét külön-külön, a megfelelő módszerekkel kell megoldani.
Mikor a hatalom odadob egy állampolgár számára hihetetlen, de állami szinten elhanyagolható összeget a cigányszervezeteknek, akkor csak a rasszizmust gerjeszti, de semmiféle eredményt nem ér el.
Sokkal többre lehetne menni, ha nem cigányokat támogatna az állam, hanem a rászoruló magyar állampolgárokat, legyen az cigány, tót vagy bunyevác egyébként.
A pénzek felhasználását pedig felelős, hozzáértő szakemberekre kellene bízni, erős ellenőrzés mellett, mert ennek hiánya szüli a korrupciót és a bűnt.
A cigányok számára meghirdetett lakásépítési akciónál a cigány kedvezményezett, a cigány vezető, a hófehér vállalkozó, az önkormányzati alkalmazott és az OTP ügyintéző kéz a kézben lopták el a pénzt.
Ház meg nem lett belőle, mert mi felépült estére, lebontották reggelre, hogy az anyagát fel tudják használni a következő csaláshoz, és még a vállalkozó feleségét se falazták bele a házba...

Érdekes Lázár János mozgása.
Az egyébként európai megjelenésű maffiózó időnként úgy tesz, mintha szembemenne Orbánnal, de aztán gyorsan visszatáncol.
Mégis, sokkal inkább kielégítheti a klasszikus konzervatív jobboldali szavazó igényeit, mit a gyárilag suttyó Orbán, már csak azt nem tudni, hogy Lázár Orbán lehetséges utódját építgeti, vagy a klasszikus rossz rendőr-jó rendőr előadásban van részünk.
Orbán, ha nem sikerül valami ütős európai pozíciót betöltenie, előbb-utóbb átadja valakinek a helyét, természetesen a valóságos hatalmat megtartva, és bár darabszámra megvannak a vazallusai, de minőséget nagyítóval kell keresni közöttük, de még úgy se nagyon lehet találni.
Képzeljük magunk elé a kormányoldal vezérkarát és tegyük fel a kérdést: melyikükkel mennénk el egy sivatagi túrára úgy, hogy náluk van a vizes kulacs?
Márpedig könnyen lehet, hogy nemsokára sivatagi túrára indulunk, mert mikor Orbán elnyeri majd méltó jutalmát az Unió bomlasztásáért, akkor nekünk is vele kell tartanunk a sivatagba.
Már látom lelki szemeimmel, amint betér, és kiderül, hogy tulajdonképpen Orbán Viktor Mihály Mózesnek hívják...
Hát ennyi mára, persze lenne még mit belekeverni a salátába, de elég ennyi is.
Talán még kicsit sok is...

http://www.pupublogja.hu/2015/12/salataposzt.html


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szokás szerint a zsidó mondaná meg, kit lehet tisztelni Magy
  2015-12-05 17:58:05, szombat
 
  Izraelben közterületek vannak elnevezve olyan zsidó terroristákról, mint Menáhem Begin, aki az Irgun nevű zsidó terrorszervezet vezetője volt az 1940-es években. Az Irgun úgy 1200 arab civil meggyilkolásáért felelős, amit főként pokolgépekkel követtek el, valamint ők hajtották végre Deir Jászin arab falu civil lakosságának a kiirtását is. Jeruzsálemben utca viseli a nevét Avraham Sternnek, a Lehi nevű zsidó terrorszervezet vezetőjének is, ők gyilkolták meg Bernadotte svéd grófot, aki ENSZ diplomata volt, valamint szintén részt vettek a Deir jászini mészárlásban. Szintén közterület van Izraelben elnevezve Ariel Saron volt miniszterelnökről, aki még tábornokként részt vett a bejrúti Szabra és Satila palesztin menekülttáborok lakóinak lemészárlásában. Ezután miről beszél Lauder? Söprögessen először a saját háza táján!
Hidd el, te szarzsák, hogy a magyar adófizetők sokkal szívesebben fizetik Hóman, vagy bármely más "antiszemita" akár kétszeres életnagyságú szobrának felállítását, mint a ti rühes holokrampusz-kárpótlásotokat, meg a részetekre ezer más néven szedett sarcot.

Kenyéradó gazdijának nem fog nemet mondani a Viki!

****

2015. december 4. 22:12


Szokás szerint a zsidó mondaná meg, kit lehet tisztelni Magyarországon - Lauder most már követel



A székesfehérvári Hóman Bálint-szobor felavatásának leállítására "szólította fel" Magyarországot Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke. A Székesfehérváron egy magánalapítvány által felavatandó, életnagyságú Hóman-bronzszobrot nagy részben a magyar kormány finanszírozta - olvasható a WJC honlapján csütörtöki dátummal megjelent közleményben. Zoom Két jó barát a Budapesten megrendezett Zsidó Világkongresszuson "Meglehetősen felháborító, hogy a magyar adófizetőnek kell kifizetnie egy olyan ember emlékművét, aki nemcsak antiszemita, a magyar zsidóknak (sic!) a második világháború előtti és alatti üldöztetésének kulcsfigurája, a náci Németország és 1944-ben a fasiszta nyilaskeresztes rezsim támogatója volt, de élete végéig nem bánta meg bűneit" - közölte a kötelezően követendő álláspontot Lauder. A WJC hazánkat több mint 100 milliárdra perlő elnöke szerint a szobor "sértés a holokauszt sok magyar (sic!) áldozata számára" és sürgette, hogy a magyar kormány vonja vissza a szoborhoz való hozzájárulását. "Ma felszólítom Orbán Vikor miniszterelnököt, hogy lépjen közbe ebben az ügyben és biztosítsa, hogy ezt a szobrot nem közpénzekből építik meg. Ha ez nem történik meg, Magyarország rossz üzenetet küldene azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell kezelni az olyan kényes ügyeket, mint a holokauszt" - jelentette ki Lauder. Az ukázban azt írták, hogy Hóman Bálint 1931-től kezdve több magyar kormány minisztere volt és jelentős szerepet játszott a Magyarországon a kései 30-as években elfogadott zsidóellenes törvények kidolgozásában. Ismertette, hogy egy székesfehérvári alapítvány Hóman tudományos eredményei előtt kíván szoborral tisztelegni. Hóman (1885-1951) egy nyolckötetes Magyarország-történet szerzője, amely 1938 és 1941 között jelent meg. (MTI nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/26/152046/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2015.11 2015. December 2016.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 411 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.