Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Szerveződik a kritikus tömeg.
  2015-04-27 11:37:25, hétfő
 
  Szerveződik a kritikus tömeg.

Röhög a vakbelem.

Eddig hol tetszetek lenni, nagy tudású nagyokosok?

Kordás László a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke,akiről eddig azt sem tudtam, hogy létezik aki azt mondja nem lesznek párt zászlók.
Gulyás Balázs azt fejtegeti Magyarországon komoly a megélhetési válság, persze ami igaz, de ez nem ma, kezdődik uraim.

Ez az egész egy vicc, amit nálunk a nemlétező, szakszervezet vezetői művelnek, itt már nem békés tüntetésről kellene beszélni, amikor a FIDESZ szétlopja az országot, stadionokat épít , miközben az országban 4 millió szegény van, gyermekeink éheznek.

Persze a mocsok hazaáruló tolvaj politikusok 1 - 1,5 milliós fizetéssel rendelkeznek, hogy tudna megrohadni az egész, és még ez sem elég nekik ott lopnak ahol tudnak.

Az elmúlt 25 év MSZP - SZDSZ, FIDESZ, KDNP, politikusait, mind lámpa vasra kellene akasztani, hogy legyen változás.

Tüntethetsz, éhen dögölhetsz, toronymagasan szarnak rád, és kiröhögnek.
Már semmi értelme a tüntetéseknek, itt már másra van szükség, hogy ember lehess saját országodban, és ne modern kizsákmányolt rabszolga.

89 - be kerestem 100 ezer forintot, amikor piheni jártunk a munka helyre, és láss csodát, milyen fejlődést hozott a demokrácia, ma 80 - 100 ezer forintot visz haza a dolgozó lakosság többsége.

Úgyhogy a fent említett két személy is elmehet a sunyi p....a.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor a botrányok egymást érik.
  2015-04-19 12:19:03, vasárnap
 
  Amikor a botrányok egymást érik.

Ki foglalkozik azzal, hogy van aki azt hazudja, hogy a szegénység nem nő, hanem csökken hazánkban?

Ki foglalkozik a 4 millió szegénnyel, az éhező gyermekekkel?

Ki foglalkozik már azzal a 70 milliós ingatlannal amit a bűnöző politikus gyermeke nevére vásárolt, úgy, hogy nem is rendelkezett, rendelkezik törvényesen annyi bevétellel?

Ki foglalkozik már a bűnöző a NAV vezér Vida kitiltási botrányával?

Ki foglalkozik már az állam és a bróker cégek összefonódásával?

Amikor a FIDESZ politikusok az EU- t próbálták átbaszni a beruházások túlárazásával.

Vagyis az egyik botrány felet elsiklunk a újabb botrány kirobbanása után.

A valódi demokráciában egy elég, hogy a miniszter, miniszterelnök, örökre börtönbe rohadjon meg nálunk, bárki bármit megtehet, mert birka nép vagyunk, mert a normálisabb - ja már elmenekült hazánkból.

Már a lakosság immúnissá vált a botrányokra, és fel sem tudja fogni mit is művelnek a maffiózó, hazaáruló, tolvaj politikusok.
Olyan nagy dózisba kapjuk a botrányokat, hogy már meg sem lepődünk semmin, már azon sem csodálkoznánk, ha ezentúl a fővárost Felcsútnak hívnák, és a vár magántulajdonná válna.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért is ártalmas, káros a köz munka.
  2015-04-19 11:13:38, vasárnap
 
  Miért is ártalmas, káros a köz munka.

1,. Az ország, a rendesen foglalkoztatottak hatékonyságát nagymértékben csökkenti.
2,. Természetellenesen alacsonyan tartja a béreket hazánkban.
3., Azoknak a dolgozóknak a munkáját járatja le, a bérének növekedését hátráltatja, kockáztatja a munka helyét, akik keményen dolgoznak, és valódi értéket állítanak elő.
4., A mesterségesen gerjesztet foglalkoztatás a dolgozók kiszolgáltatottságát nagymértékben növeli.
5., Nem utolsó sorban megalázó, embertelen, és visszaélésre ad lehetőséget a polgár-mestereknek a 48 ezer forintos köz munka.

Vagyis a köz munka mint olyan többet árt mint használ hazánknak, és főleg azokat sújtja akik rendesen vannak foglalkoztatva.
Gátolja azt, hogy minél többen legyenek azok, akik rendesen bejelentet munka hellyel rendelkezzenek, mert sok munka adó, köz munkást, alkalmi munkást foglalkoztat, mert így jobban megéri neki.

- Nincs gondja a szabadsággal.
- Nincs gondja a tép pénzre.
- Nincs gondja a szakszervezettel.
- stb.


Tulajdon képen az alkalmi munka, a köz-munka az azonos a rabszolgasággal, csak az a különbség, hogy ez modern rabszolgaság, és minden munka vállalót sújt.
Aki rendesen van foglalkoztatva annak a köz munka miatt nem emelkedik a bére, mert a munka adó azt mondja, miért emeljek bért, ha elmegy az alkalmazott az éh bér miatt,, veszek fel alkalmi munkást, vagy köz munkást aki még olcsóban vállalja a munkát, mert rá van kényszerítve.

Ez a baj azzal amit a hazaáruló, tolvaj, rabló, maffiózó, FIDESZ politikusok kitaláltak, és alkalmaznak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolkodj már ember!!!!!!
  2015-04-16 20:03:34, csütörtök
 
  Gondolkodj már ember !!!!!!!!!!!!!!!!

Amikor a Magyar kormány az EU - t megpróbálja átbaszni, azzal, hogy az EU támogatással visszaél, a beruházást, az út építést túlárazza, vagyis több pénzt igényel mint amennyibe valójában kerül.

Vagyis a kormány úgy állítja be, hogy egy WC kagyló felszerelése 1 millió. amikor csak 500 ezer forintba kerül, és 1 milliót kér az EU - tól.

Akkor pont a honi lakosságot nem fogja átbaszni, bróker, botrány.

Ahol az állam összejátszva a bűnözőkkel, és velük együtt így rabolja el a lakosság megtakarításait.

Például tőlünk is így szerezte meg az ingatlanunkat, a deviza trükkel, ami tudatos volt, és rablásnak tartom.

Először létrehozták azt a helyezettet, hogy mindenki deviza hitelt vegyen fel, majd amikor képtelen volt az adós törleszteni, az állam fele alannyiért hozzá jutott az ingatlanhoz mint amennyi az ingatlan valós értéke.

Ezért nem bukik egy bűnöző, csaló, maffiózó politikus sem, ezért csinálnak amit akarnak, lopnak, csalnak hazudnak, éjjel nappal este és reggel.

Vagyis maga az állam, a politikus korrupt, és azért van az, hogy még ma is Vida Ildikó a NAV vezetője.
Mert ha a NAV vezetőt felelősségre vonták volna az magával rántotta volna az egész FIDESZ maffiózó csürhét, a miniszterelnökkel együtt.

Magyarul, az egész, NAV, az igazságszolgáltatás, a bíróság, a rendőrség, úgy táncol ahogy az egyeske fütyül.

Mára hazánkat maffiózók kerítették hatalmukba, és úgy irányítják a FIDESZ - es bűnözök, mintha saját tulajdonuk volna.

Azok a buta emberek akik még hazánkban, bankokban, bróker cégekben, állami papiikban tartják pénzüket meg is érdemlik, ha mindent elrabolnak tőle a maffiózók, tőlem már semmit sem tudnak elrabolni a hazaáruló, bűnöző patkányok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érthető ugye?
  2015-04-15 00:17:38, szerda
 
  Érthető ugye.

Mi a kormány üzenete a rend védelmi szervek 50 % fizetésemelésével.

Érzi a FIDESZ az elégedetlenkedők táborának drasztikus növekedését.
Érzi a FIDESZ azt, hogy ha megindul a 4 millió éhező, nélkülözök tömege elsöpri őket mint ősszel a szél a leveleket.

Ere mi a válasza az agresszív kormányzást folytató idiótának, az, hogy legalább azokat fizesse meg akik védik hatalmukat, vagyis a rend védelmi szerveket, mert azok munkája fontosabb mint az orvosoké, ápolóké, vagy azoké akiknek a pénzéből fizetik az ingyenélő, rendőröket.

Az nem baj, hogy a kórházaink elavultak, hiányosan felszereltek, orvos, ápoló bérei alacsonyak, ezért külföldre menekülnek, hogy megtudjanak élni, ezek miatt idős emberek halnak meg, had pusztuljon a férgese, mert a nyugdíjas az már teher nekik, és ezért nincs pénz az egészségügyre.

Amerikai nyomásra 20 milliárdot költünk az Iszlám elleni háborúra, közben nálunk 4 millió ember nyomorog, gyerekek éheznek, embertelen körülmények között laknak, a FIDESZ - DK politikusok azt kockáztatják, hogy az Iszlám nálunk is gyilkolni kezdjen.

Egyet senki sem feledjen a Franciáknál is csak következmény volt ami történt, mert először a gúny rajzok jelentek meg, és utána történt a mészárlás.

Menjen harcolni az aki megszavazta, de ahhoz egy gyáva patkány, mert más életével, könnyebb játszani.

Például a katonáéval, aki nem a hazát a Magyar érdekeket szolgálja, védelmezi amikor Irakba harcol.
Vagy a nyugdíjaséval aki azért nem kap megfelelő egészségügyi ellátást, mert ara nincs pénz, de a stadionokra, a Felcsúti kisvasútra, a tóra ara van, mert ott lakik a bűnöző, rabló, hazaáruló, maffiózó miniszterelnökünk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ami a JOBBIK malmára hajtja a vizet.
  2015-04-13 11:08:56, hétfő
 
  Ami a JOBBIK malmára hajtja a vizet.

A mai EU - istenítése, a baloldal önkényes demokratikus kikiáltása, a náci - zás, a szélsőségesség felerősítése, hangoztatása csak a JOBBIK erősödéséhez vezet.

Vagyis a baloldal pont az ellenkezőjét éri el azzal, ahogy lepróbálja járatni a JOBBIK - ot, .

A JOBBIK az emberek szemében egyáltalán nem szélsőséges párt, mert a politizálásával, csak a Magyar érdekeket próbálja képviselni az EU val illetve a karvaly-tőkével szembe.

Ma Európa szerte megkérdőjelezik az EU, és a mondvacsinált demokrácia életképességét, ugyanis ez a demokrácia egy embertelen, kizsákmányoló rendszer, ahol minden a pénz alá van rendelve és nem számít maga az ember.

EZ a demokrácia, csak a politikusoknak, illetve a rabló, bankároknak, a kizsákmányoló munka adóknak, jó, vagyis az EU - ban élők 10 % - nak.

És ez a 10 % - ék, kizsákmányolja, kirabolja a maradék 90 % - ot.
Hölgyek urak, ezért van az, hogy fiataljaink az Iszlámba, a szélsőségekbe, látják a kiutat, mert az EU semmi jövő képet nem mutat nekik, és mindent ami törvényes volt lerombolt, hogy valódi demokrácia alakulhasson ki ahol nem csak a politikusok, a bankárok élhetnek emberhez méltóan.

Amikor az EU - USA az Iszlám ellen lép fel, akkor a politikusok, csak azt védelmezik, hogy fennmaradjon az a rendszer ahol a 10 % - ék kirabolja a 90 % -ot.

És a rengeteg buta ember, besorakozik azok mögé akik valójában kizsákmányolják, vagyis a 10 % - ot támogatják, hogy folytathassák a kirablásukat.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már az ugri - bugri is kevés, hogy választást nyerjenek.
  2015-04-13 00:20:56, hétfő
 
  Már az ugri - bugri is kevés, hogy választást nyerjenek.

Most elgondolkodhat az ugri - bugri, már az ország nyugati részére is betette a lábát a JOBBIK.

A FIDESZ politikusoknak, már látniuk kellene, az agresszív politizálással, a szegénység, éhezés tagadásával, azzal az éh bérel amit ma hazánkban lehet keresni, 48 ezer forintos a köz munkával milyen jövő vár rájuk.

Ugri - bugri már vége a hangzatos dumák idejének, már tettekre volna szükség ahhoz, hogy ne kerüljetek az MSZP sorsára.

Az nem normális állapot, hogy ti, 1 - 1,5 milliós fizetést kaptok, miközben emberek 48 - 80 ezer forintból vegetálnak 25 év elteltével az úgynevezett rendszer változás után.

Én személy szerint 1989 - be kerestem 100 ezer forintot, azóta 25 év telt el, és te végig a politikába voltál, vagyis az egyik legnagyobb felelőse vagy annak, hogy ma hazánkban éh bérért vagyunk foglalkoztatva.

Meglehet magyarázni a vereséget, de ez az egyetlen oka, hogy vereséget szenvedtetek a JOBBIK - tol.

Amennyiben a bérek nem emelkednek 3 év múlva pont arra a sorsra jutok mint az MSZP.

Érdekes módon a bérekről senki sem beszél pedig ez az a probléma ami azt fogja eredményezni, hogy ti is kicsi egész kicsi párttá fogtok válni.

Ugri - bugri, még elüldögélhetek 3 évig, de utána jön a bosszúi amikor lehet, hogy börtönbe találjátok magatokat, a maffia társaitokkal együtt hazaárulás, lopás, sikkasztás, csalás, miatt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem a düh, a kiabálás, a harag.
  2015-04-11 06:06:52, szombat
 
  Nem a düh , a kiabálás, a harag, hanem a vasárnap után hétfő jön.

Ezt merte mondani egy idióta hazaáruló.

És persze lehet, hogy tényleg nem.

De mi más lehetőséget hagytatok arra, hogy az egyszerű emberek kinyilvánítsák véleményüket?

Az éh bérrel, a szociális, a szakszervezet, rendszer lerombolásával, a 47 ezer forintos kényszermunkával, kényszer pályára állítottátok az embereket.

A népszavazás lehetőségét kiiktattátok, mert tudtátok ti mocskok is annak köszönhetitek a mai hatalmatokat.

Egyszerűen fogalmazva minden lehetőséget amivel az emberek élhetnek egy demokráciában földig romboltatok. És még te csodálkozol, hogy forró a hangulat ott ahol te megjelensz, aki azt ígérted, "senkit sem hagytok az út szélén".

Azon csodálkozz, hogy még nem lincselt meg benneteket a nép, annak örülj, hogy dolgoznak emberek éh bérért, azért, hogy ti 1 - 1,5 milliós fizetést kapjatok, hogy stadiont építsetek, meg eltulajdonítsátok az átlag emberek tulajdonait, ahogy a deviza hitelesekkel, a bróker cégek károsultjaival csináltátok.

Amennyiben azt gondolod mindenki teljesen hülye akkor tévedsz.

Egyre többen átlátnak a Szitán, látják, hogy milyen rendszert építesz, de tévedsz, ha azt feltételezed, ezt minden büntetés nélkül megússzátok, mert hazánkban egyszer elszabadul a pokol, és mindenki megfogja kapni méltó büntetését, vagy annak a leszármazottja.

Amikor majd megindul a 4 milliós éhező, nélkülöző szegények tömege jöhet a TEK, a rendőrség, sehol sem lesznek.

Te idióta bunkó, az éhes ember sok mindenre képes ám, hiába költözöl a várba, ha egyszer felébred a nép azt is földig rombolja.
De talán, jobb volna ha elgondolkodnátok, és megelőznétek az éhség lázadást.

Persze, hogy neked nem kell kiabálnod a te jövedelmed mellet, meg a mikrofonnal a pofád előtt, te elmebeteg hazug, hazaáruló, nép nyúzó, gyilkos.

Miért vagy nép nyúzó gyilkos?

- Deviza hitelesek.
- Bróker botrányok.

Amiket ti idéztetek elő azért, hogy letudjátok nyúlni az emberek vagyonát, ezért nem érdemes ma takarékoskodni, mert gondoltok egyet, és elraboljátok, ahogy a magánnyugdíjunkkal is csináltátok.

Mert egy mocskos bűnöző maffiózó, csürhe lett a FIDESZ - böl.
Agyatokra ment a jólét, hogy tudnátok megdögleni, az ingyenélő gyermekeitekkel együtt, akiket ti tesztek utált személyé, és helyettetek fognak bűnhődni, ha nem menekülnek külföldre.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Micsoda álságos duma a Miskolci polgár mestertől.
  2015-04-09 07:58:07, csütörtök
 
  Micsoda álságos duma a Miskolci polgár mestertől.

Gyermek éhezéstől a köz biztonságig.

Egy undorító, hányingert keltő viselkedés a Miskolci polgár mestertől, amikor a gyermek éhezésről ami számára kényes ügy átér a köz biztonságra, aminek erősítésével félelmet gerjeszt az emberekben.

Majd a köz biztonság erősítésével, befogjuk az elégedetlenkedők pofáját, mert ha sokat pofáznak, majd rájuk küldjük a rendőrséget, és különböző hazugsággal vádoljuk meg őket, és így fogjuk be a pofájukat.

Ezt előszeretettel alkalmazza a FIDESZ, ahol növekszik az elégedetlenek száma ott növelik a rendőri jelenlétet, és ezzel próbálják elejét venni az éhség lázadásnak.

Ezért sem szabad, hogy Tapolcán ez a bűnöző, hazaáruló FIDESZ csürhe nyerjen, mert azzal csak növelnénk azt az agresszor kormányzást amit a mai hatalom folytat.

Mert valójában agresszor kormányzás folyik, amit az is jelez, hogy lerombolták, a szociális ellátást, 48 ezer forintért köz munkára kényszerítenek embereket, fiataljainkat, orvosainkat, külföldre száműzik azzal az éh bérrel amiből csak vegetálni lehet, és csak ara elég, vagy még ara sem, hogy holnap is tudjunk dolgozni nekik.

Ezért dolgoznak emberek éhesen, ezért van a rengeteg éhező nélkülöző, embertelen körülmények között élő gyermek, mert ilyen hazaáruló, gyilkos, Polgár-mesterek gyakorolják a hatalmat mint Dr, Kríza Ákos. / FIDESZ - KDNP /

Persze neki és családjának biztos van mit zabálnia a tőlünk rabolt pénzből.

Azért megkérdezném a nemlétező Kuka által vezetett törpe párt - tól / KDNP/ , meg az ilyen ingyenélő patkánytól, mi a keresztényi a gyermek éhezésbe?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tapolcán kezdődik 2018 ?
  2015-04-08 15:42:40, szerda
 
  Tapolcán kezdődik 2018 ?

Fricskát mutathatunk a FIDESZ önkényuralmának.
Nemet mondhatunk az elmúlt 25 évnek, jelezhetjük a FIDESZ - MSZP politikusoknak, hogy elegünk van a nyomorból, elegünk van az éh bérből, elegünk van a 48 ezer forintos köz foglalkoztatásból, elegünk van az összeszerelő külföldi cégekből.

Figyelmeztethetjük a FIDESZ - t elegünk van abból a rezsi csökkentésből ahol az jár jobban aki pazarol, elegünk van az egy kulcsos adóból, elegünk van a 27 % - os ÁFÁ - bol.

Elegünk van a maffia kormányzásból, a bróker botrányokból, a deviza ügyekből, ahol maga az állam fosztotta ki az állampolgárokat.

MSZP - FIDESZ kapott 25 évet, és mi az eredmény 4 millió szegény ember, gyermek éhezés, nélkülözés, éh bérért foglalkoztatás, gyermekeink külföldre menekülése a megélhetés miatt, egészségügy romokba.

Köszönjük, de nem kérünk az MSZP - FIDESZ hazugságokból, hogy senkit nem hagyunk az út szélén, és közben lopnak, csalnak, hazudnak, elkúrnak, és közben nem csinálnak semmit.

25 évvel a rendszer változás után, annyit, vagy kevesebbet keres egy fiatal, mint én kerestem 1989 - be, jól van ez így hazaáruló tolvaj politikus hölgyek, urak?

Mi ez ha nem kizsákmányolás, rablás, miközben stadionokat, kisvasutat, építenek, várat újítanak fel.
Ne híd el amivel kampányolnak, mert utána úgyis azt csinálnak amit akarnak.Volt 25 évük, bizonyíthattak volna, ezek helyet, letagadják, hogy a szegénység növekszik hazánkban, hajléktalanokat kitiltanak a városokból, hogy ne látszodjon a nyomor.
Köz tévét kézzel vezérlik, agy mosásra használják, pedig a mi pénzünkből tartják fent.
Betiltják az étel osztást, hogy ne látszodjon mekkora a nyomor, az éhezés.

Magyarul a negatívumot, letagadják, a pozitívumot kiemelik, vagyis úgy viselkednek mint a strucc, amit nem látunk, amiről nem beszélünk az nincs is.

Ez a bűnöző FIDESZ - MSZP hazug politika.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3136 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 140
  • e Hét: 140
  • e Hónap: 7654
  • e Év: 42482
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.