Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Munka, kikapcsolódás, pihenés
  2015-06-30 11:17:38, kedd
 
  Igyekszik az ember egyensúlyba hozni a munkát és a pihenést. De valójában kinek mi a pihenés a kikapcsolódás. Ha dolgozunk, egész nap a gép előtt vagy a munkahelyen ülünk, akkor tényleg a kerti munka kapcsol ki? Hiszen még gyerekként ezt tanultuk az iskolában, ha pedig fizikai munkát végzünk, akkor az olvasás? Szerintem mindenkinek más, ki hogy nevelkedik, él vagy ki mihez szokik hozzá.... de az nem változik, hogy bizony a pihenésre is kell szánni időt.
Egyre több ismerősöm kérdezi meg mikor szoktam pihenni...?!
Nos lassan én is belegondoltam hogy valójában hihetetlen pörgős életet élek ebben az évben /is/ talán kicsit fel is gyorsult körülöttem minden.
DE ...azt tudtam, hogy ez az év ezt hozza magával. Nos pihenni voltunk a kis családommal januárban Petneházán. Nagyon jól éreztük magunkat, és bennem is nagyon szép emlékek maradtak.
Ma is pihenős napom van, vagy lenne? Hiszen a gyerekek itt, ott, a kedves nincs most ithon, így főznöm sem kell időre, sem diétásan, vagy ki mit szeret módra...mégis mit csinálok? Reggel a napi rutin jután, kimentem egy kicsit a kertbe, csak szöszmötölni, bár kint kellene többet lennem, mégis, bejötte bedagasztani a batyucskákat, egy túrós pogit, és mindjárt kelesztem a buktát is....kinek másnak, mint az én drágámnak. Hiszen holnap elutazunk néhány napra kettesben. A házra vigyáznak a papáék, meg locsolnak és amit kell még. Bár Dudusnak ma fájt a pocakja, de elmúlt, még egy kicsit bennem a van a félsz, hiszen mindennél fontosabbak a gyerkőceim,így ha menni kell értük, akkor inkább hagyom a szállásfoglalást, és megyek, mert ŐK számítanak rám, és tudják, hogy sosem hagyném cserben őket!
Nos a pihenés? Ma is rádiózom. Ámor nyila vár rám az esti órákban. Tegnap bénáztam, nem tudtam figyelni rendesen, mert vacakolt a net vagy a kisördög játsszott velem...de aztán minden rendbe lett.
Szóval pihenés? Nekem már az is pihentető, ha a házban mindent rendbe tettem. Lassan lejár a mosógép egy halom fehér ruhával. A fehéreket mindig 2 órás, 40 fokos vízben mosom, így a zoknik is szép fehérek lesznek....hiszen a gyerekek nem nézik, hogy kint vagy bent...de ezért találták fel a mosógépet, nekünk anyukáknak :-D
Kisütöttem néhány brokkoli fasírtot is egyik barátnőm hatására kipróbálás képpen. Hát nagyon finom! Máskor is lesz ilyen itthon!
Pároltam gombákat,amiket gyorsan bekapkodtam ebéd gyanánt. Igen, tudom, hogy még hol van az ebéd, de éhes voltam, mert csak málnát ettem, és és ....hát ez van!

De térjünk vissza őihenésre. Gyorsan megsütöm a sütiket, a pogit holnap hajnalban, hogy melegen vigyük, de hagyok itthon az itthoniaknak is. Szóval megsütök, kiteregetek, bekészülök az esti adással is, és kifekszem a hintaágyba , vagy a nyugágyba olvasni. Most van egy nagyon jó újságom, Sthál konyhája talán. Hű, nagyon bejött, de van mit megnézni, elolvasni benne rendesen, és sok minden érdekel is belőle még. Szóval ez van betervezve délutánra, egy behűtött búzasörel, és talán a medncés csobbanás sem marad ki, ha túlhevülnék :-)
Na ezt tartom pihentetőten. ELég ebből pár óra is, és máris feltöltődök, újra kezdődhet a pörgés , a hajtás.
A jövő héten zárok le egy projektet, sikeresen. Hogy mi ez maradjon az én titkom, hiszen néha kell egy kis titok is. Tervben van a könyvet is írom, talán most, talán majd a nyaraláson, hiszen arra is sor kerül júliusban, de akkor egy kedves baráti pár jön rendben tartani itt a portát és az állatokat. A július a kikapcsolódás, nyaralás és a pihenés időszaka lesz. Csak néhány fellépést vállaltam be, illetve szereplést a tv-ben.
Ja jut eszembe, egy másik kábeltelevíziótól is felkerestek, hogy mennék e néha énekelni a műsorba, és hogy néhány videómat lejátszanák....persze , szívesen mondtam, hiszen nincs túl messze, bevállalható időben van, így nem okoz gondot.
Viszont el kell kezdenem két dalt megtanuénom, mert a mesztegnyői buliban énekelnem kell ezeket a dalokat valakivel. Ilyenkor jut eszembe, hogy új dalokat kell tanulnom, akkor elönt a "pánik" Hogy MIKOR tudok csak erre szánni órákat, aztán rájövök, csak hallgatnom kell a zenét, és belemászik a fülembe. Sosem szöveggel tudtam tanulni dalokat, hanem hallásra. Ez a tuti, nem <3
Még bekeverek egy adag szörpit délutáni csepegtetésre, aztán remélem tényleg kijutok a kertbe olvasgatni. Mindenesetre a sör a hűtőben vár!
Munka- pihenés nekem így van egálba!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Őrjítő hétvége
  2015-06-29 22:40:24, hétfő
 
  Hétfő este van...lassan kezd a kezem zsibbadni....megrobbantottunk egy üveg törleyt a kedvesemmel, igaz még csak egy-egy pohárkával gördült le, miközben gyártjuk a málna szörpöket. Vettünk 10 kiló málnát. Idén nem lesz olyan szörp dömping,mint tavaly, de már van eltéve menta, bodza, eper szörp. Mostmár lesz málna is. Rengeteg szörpöt iszunk meg egy év alatt. Valamivel jobb mint a sok sok színes kotyvasztott trutyi. Nem azt mondom, hogy sosem veszem meg, de ezt jobban díjjazom.
Péntek estére már nagyon nem is emlékszem mi volt már....szombaton mentem énekelni, majd Vácon volt egy buli, tv felvétellel. Jó is volt, meg kicsit fura is. Én csak beestem szokás szerint, hiszen mindig rohanok inne oda, onnan ide.... Közben felszaladt a harisnyám, így meg kellett szabadulnom tőle. De szerencsére az én kedvesem hozott nekem. Hogy milyen volt a buli? Jó, hogy hogy sikerült nekem? Hát mit mondjak, volt rossz is jó is... volt egy dal, ami nehézkesen indult be nálam :-D
Új ismeretség, megszokott társaság, pletyi, minden volt ami kell. Hazafelé már nagyon fáradtnak éreztem magam,már nagyon vártam, hogy ágyba kerüljek.
Vasárnap nagy nap volt! Vittük a csajokat táborba!!! A kezdeti jó idő délutánra felhőssé változott,majd estére megint felmelegedett! Betértünk Siófokra hazafelé egy sétára, egy vacsorára és egy kis nézelődésre...etettünk Hattyúkat, de szerintem ezt mindenki csinálja aki erre jár.
Hazaérve még pihenésre adtuk a fejünket, csináltunk egy film maratont. Megnéztünk egyhuzamba 3 teljes mozi filmet. Nos, igencsak fél kettőkör kerültünk ágyba és már nem kellett altatni :-)
Most a pezsgő próbálja lehúzni a aszemhéjaimat, de még egy csöpögtetős projekt vár... hihetetlen gyümölcs illat árad a csöpögős csomagokból.
Ma tárbornyitó bulival kezdődött a hét. Délután körmöshöz mentem, bocsánat Timihez, majd egy gyors porszívózás , felmosás után jött a rádiózás. Zajlik a nap megállás nélkül. De már nagyon várom a hétvégét, mert jó időt jósolnak, és még idén nem napoztam. Na jah, nem is nagyon volt rá időm. Így vakítok a fehérségemmel. Nem megyek Szoláriumba, valahogy nem az én világom már...aztán ki tudja mit hoz a jövő, de most nem ez az első ötletem a barnulásra.
Kellene mennem pedikűröshöz is valamikor, de holnap Beni Bubus megy birka nyírásra. Pont jól jön ki a nagy kánikulásra. Remélem hosszú lesz a nyár, és az ősz, így a bundájának lesz idje megnőni.
Áááá mennem kell a szörp projekthez..... Csodás estét! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Péntekecske kecske
  2015-06-26 20:06:21, péntek
 
  Ma lezártuk az óvodás előadásokat ...jó mert a holnapi nap után lesz egy kis pihi. A július elég lájtos lesz, csak a nyaralásról, pihenésről, bulikról szabadságról szól, egy egy bepottynó haknival csúnya szóval.
Az egész hónap a napozás, grillezés, utazgatás, sok sok fagyi és a gyermekeimről fog szólni. Annyira vártam már ezt az időszakot, hiszen nagyon hosszú volt az első fél év! Sok sok munkával és lábadozással.
MA hazaérve a kis családom kint szöszmötölt a kertben. Meg volt beszélve egy esti koktélozás, ráadásul Veresen Város nap is van, de most a kerti munka a lehető leg jobb,ami van....csak beszaladtam vizet inni. Rohanok is ki, mert vár a kert, a medence és a kis családom! Csodás estét és hétvégét kívánok puszika
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
jujj szombat :-)
  2015-06-25 21:14:54, csütörtök
 
  Várom a szombatot! Lesz egy gyerekműsor Zsuzsival, majd szaladok Vácra egy tv felvételre, tuti buli ígérkezik, vacsi, zene tánc....
De addig még sok minden történik és történt.
Tegnap kitakarítottuk az egész házat. Sokáig gondolkodtam rajta, de belevágtam, és elhívtam én is azt a takarítónőt, akiről Dorothy már annyit zengedezett! Nos, nem lehet rá panasz az egész ház csilli villi. Bár én sem álltam meg egész nap, meg főztem, rohangáltam, de ragyog minden! De minden! Ablakok, függöny! gardrób, konyha szobák....
DE jó! Havonta jön erre felé, így csak a fentartó takarítást kell megcsinálni, na azért az sem kuty egy ekkora házban! DE nagyon jól sikerült!
Itt volt a kis uncsitesó, szuperül érezték magukat a gyerekek. Tegnap egy grill vacsival zártuk, és a srácok mentek tovább. Csajok maradtak! Ma mentem még egy gyerekbuliba, már végre Dorothyval. Szerencsénk volt, még pont elcsíptükl a jóidőt, így kint lehettünk. Holnap van még egy ballagásunk vagy évzáró, és az ovis bulikat ezzel lezárjuk.
Szobat fergetegesnek ígérkezik! Hogy kivel megyek, hova az még a jövő zenéje...de lehet estére szükségem lesz egy sofőrre ;-)
Ma nagyon fáradtan ébredtem. Nem csodálom, hiszen az elmúlt napok csupa rohanás, és munka volt. Miután megcsináltam a dogaimat, aludtam egy nagyot, a csajok közben tv-tek. Cukik voltak, hogy "vigyáztak" anya álmára!
Délután a gyerekbuli után hazafelé kaptam egy telefont, hogy egy régi barátom épp a szomszéd városban van. Átszaladtam hozzá, hogy megiszunk valamit.....aztán hiretelen elszaladt az idő, két óra csak úgy hupsz eltűnt....De nagyon jó volt vele találkozni, beszélgetni. Olyan régen láttam már!!!
Itthon a lányok azzal fogadtak, hogy ma ők csinálják a vacsit. Ok. Segítettem az előkészületekeben, és kint sütik a krumpli csipszeket. Olyan édesek és ügyesek.
Befűtöttem, hogy legyen jó forró víz is fürödni. Jó lenne a medencét is berobbantani meleg vízzel, de olyan hüsi van kint, hogy lehet csak megfázés lenne belőle, az meg most a hétvége előtt nem jönne jól. Erről jut eszembe, hogy át is kell küldeni a dalokat a szombati bulira.
Tutu egy angyal, bubus bundában van még, a hideg beálltával, nem nyírattam le, lehet a jövő héten esetleg!
Majd meglátjuk!
kászülődik a cd-m is, hiszen valamelyik Zsákbamacska nyeremény lesz, így mostmár muszáj volt elindítani ezt a folyamatot is!
Rájöttem mennyire szeretem ezt az oldalát is a munkámnak :-) Néhány felkérés érkezett a nyárra, de szerencsére a tervezett nyaralást üresen tudtam hagyni. Most kell egy kis pihenés és egy kis bulizás! Megbeszéltem már a csajokkal is, hogy érik nagyon egy ÖTYE Zsuzsinál, ezek a bulik mindig nagyon jók szoktak lenni, de nem engedek már be senki mást ebbe a társaságba, maradjunk meg csak mi 4-en és a családok. A többiekkel meg majd egy másik buli érik. Sorothyékkal egy vacsi, és szeretnék egy koktél partit is csinálni egy forróbb estén, koktél pulttal és mixerrel....stb.
De most megyek a lányokhoz megkóstolni a vacsijukat! SZép estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kevesebb mail, kevesebb telefon csörgés...kevesebb munka????
  2015-06-23 12:57:27, kedd
 
  Talán már a mai nap nyugisabban indult. Azért is mert lehetetlen lett volna kirobbantani az ágyból. Hihetetlen, de 8:30 ig nem bírtam felkelni. Bár csörgött 6-kor a vekker, nem is hallottam. Hát ez van, amikor már a szervezet jelez, hogy hahó, kell az alvás kislány!
Így két és fél órával később kezdődöt minden. Lemaradtam a körmósről, viszont helyette elmentem bevásárolni. Hű de régen voltam egyedül nagy bevásárláson, mikor kutyatáptól kezdve minden apróság és nagy dologra is szükség van. Éreztem is a kosár tologatása közben, hogy még ez korai, de már bendit is emelgetem az ő valós 20-25 kilójával, fel s le a lépcsőn, hát lehet ez sem az igazi, de ha nincs más itthon, akkor ez van!
Hazaérve persze várt a rádió műsor szerkesztése, hamarosan befejezem. Feltöltöttem a két viedót is a youtube-ra egy piros tulipán és egy petróleum lámpa videó még a tv-s felvételről.
Spooky nem mozdul mellőlem.
Lehűlt a levegő, így ki sem akar nagyon menni. Hát én sem, pedig a kert....
Na de délután mennem kell még egy pöttöm ballagásra, kis játék,móka Zsuzsival. Megtöri a napomat, főleg hogy hazaérek, gyors vacsiztatás, és kezdek megint a rádióban. Ma ámor nyila műsorom lesz. Még sosem csináltam, így ezt is el kell kezdeni valamikor. Főzni is kellene, de még beszélnem kell a csajokkal is a buliról, mert bár lesz egy buli Edusnál, egy ötyét is szeretnék csinálni, de lehet arra már csak júli végén vagy augusztusban keríthetünk sort. Rettentő, hogy a nyár így el akar szaladni, és alig tudok beletuszkolni valamit. Illetve rogyásik van munlával, ami nem rossz, hiszen akkor kell dolgozni amikor van munka, nem de bár?
Na de, ma nem főzök még ebédet, mert a husileves , a rántott husik várják a kis éhes pocakokat. Megyek is melegítnei, mert bár későn reggeliztek a kincseim, azért mostmár illene ebédelni nem?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most akkor nyár van? És ez a sok minden?
  2015-06-22 23:56:40, hétfő
 
  A medence várja a pancsoló gyerekeket, de nem igazán volt megfelelő az idő hozzá.
Persze ma is mentük...még nincs vége a sulis, ovis...stb programoknak. Nem baj, de már nagyon torlódnak a teendőim.
Szuper volt a vasárnap a maga kis rohanós óráit leszámítva. Egy zenés esti internetes tv műsorban vettem részt, operett színészekkel. Némely ember nagyon furcsán tud megnyilvánulni. Igyekszem elfogadni, vagy ha nem is elfogadni, de nem venni tudomást kis allűrjeiről, ha ép engem szemelt ki áldozatául. Aztán a fiamat a tesómnak nézték, azt gondolván még lány vagyok...hogy ez bók vagy sem? Hát nem is tudom! Viszont nagyon örültem, hogy egy kedves barátomnak segítve ezzel, örömöt szerezhettem. hogy valójában mit gondolok? Nos én sok mindent máshogy látok, és sokan megsértődnek vagy megsértődnének ha a vaalós véleményemet tálalnám elő, hiszen túl kritikus vagyok. Hogy magammal szemben is? Igen, igyekszem, de az ember magát nem mindig úgy látja , ahogy valójában történnek a dolgok. Igyekszem a hibáimból tanulni....de gondolom sokan követik ezt a tendenciát.
Nos hazafelé felvettük kedvenc és egyetlen unokatesónkat...Hazafelé dj-k szóltak a rádióból, majd vacsi, fogmosás és ágyikó! Ó drága ágyikó, mennyire szeretnék egyszer már időben lefeküdni és nem hajnalban felkelni. De ez most egy darabig még nem lehetséges!
viszont hamarosan mennem kell, vár a kötelesség!
A mai nap is szaladós volt. Hatalmas tejeskávéval kezdődött a nap, majd egy nagy buli, hazafelé meleg, rohanás, kocsi csere...kozmetikus, mert hát oda is illik ám eljárni egy igazi hölgynek, nem de bár?
Haza, drágáimat össze puszilgatni, majd rádöbbentem hogy ma rádiózok is. Jesszus! Gyors felkészülés, előkészülés, szendvicsek a kedvesnek, sok sok puszi, ölelés....gyerekek...majd rádió 1-2-3
Mire végeztem, már locsolni kellett, Dudus elkezdte, én befejeztem...gyerek fürdés,késői vacsi, de mennyi és hogy!!!! Persze kiharcolták a rajzfilmet is, és végre ágyba kerültek....már az igazak álmát alusszák egy ideje <3
Persze egy anyának mindig van mit tennie...és ez most is így van...pedig mennem kell , hí a kötelesség, na nem a haza, hanem majd az ágyikóm is....ó de jó lenne most....na jó inkább felejtős, mert csak bealszom, azt meg nem lehet!
Bezzeg PUPU, itt horkol mögöttem. Kis mocsok. Jól kijátszotta magát! Most meg húzhatom elő majd az ágy alól...mert pessze besuurant! Imád ott lenni...de hogy miért?
Csodás estét, szép jó éjszakát! Holnap is rádiózom este 8tól, Ámor nyila! kicsit félek, mert ezt a műsort még nem csináltam és vannak kritériumok! igyekszem majd a legjobb formát hozni, pedig a holnapi nap sem lesz egyszerűűűű
Cupppp
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szombat este szép szép szép
  2015-06-20 22:05:38, szombat
 
  A tegnapi borozást, ma pezsgőzésbe fojtottuk.
Tudtátok hogy a folyik ly, a fojtani pedig j? Ezt még a fősulis nyelvészeten tanultuk....csak beugrott!
Szóval folytattuk. Közben csináltam egy levendula buzogányt a drága barátnőmnek, ami meg is találta méltó helyét a kocsi visszapillantójára túűzve. Jó kis illatosító! Nálam is bevált a tavalyi.
A levendula szüretelés csodás volt. A farm ahová mentünk, Flóra farm tuti volt. Még holnap lehet menni. Facebookon kell rákeresni, és sokkal kedvezőbb ár,mint Tihanyban!
Persze itthon is van néhány tő, na de nem ennyi!!!
Csináltam ajándékba is, és persze ithonra is. buzogányok az itthoni levendulákból készülnek majd. Hogy szörp? Levendulából nem , de mentából még, még még...a kedvencem lett a bodza után, a málna után....imádom!
Közben nagyon jól haladok a projektemmel, de egy újabb indult, és azzal nem annyira. 3-an kértek fel közös éneklésre, egyik ekkor, másik akkor, haramadik pedig a hegedűjátékomra pályázik. Nos, ennyi kérést teljesíteni! Na de persze az embernek is meg kell élni valamiből, így a csurranós dolgokra is oda kell figyelni, nem csak a cseppenős elfoglaltságokra! Nos ezeke a nóták nem az világom, de megcsinálom, hiszen nem okoz nagy gondot átnézni. És az ember mindig tanul, így nem mondhatok nemet, hiszen csak tanulhatok belőle!
A mai nap nagyon jól sikerült és sok sok minden belefért. A levendula szedés, a fiam családi napja, és a barátnőzés is. Na meg a kis pulyák <3
Kicsit össze kellene szednem a gondolataimat, hogy tudjak megint lépni, de lépegetésre vagyok kénszerítve, hiszen oy sok mindent kell átnéznem, megtanulnom, hogy a saját dolgaimra nem igazán jut időm. És pihenésre is kell rászánni némi időt. De jól vagyok! Peregnek a dolgok, az idő és a teendők. Hgy hogy érzem magam? Rettenetesen jól! Felszabadultan és szárnylva. Hogy mire gondolok, hogy a céljaim határtalnokká válhatnak, mégis elérhetővé. És jó így érezni, és élni!
Valaki az élet szeretetet látja bennem, van aki az energiát, van aki a lehetőséget, van aki a tehetséget, és van aki a szerelmet! És ez jó! Mert mindig tudom kire számíthatok, és ki áll mellettem, ki szeretné az én javamat is nem csak a velem csillogást! Youtube csatornámat is kicsit meglódítottam, néhány infóval! SZárnyaljanak az oinformációk! ÓÓÓÓÓ Kis hegedűm a kezemben, inkább kihasználom ezt az időt, amíg van! húzzad csak kivirlágos virradatig <3 PUSZIIIII

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hühühű
  2015-06-20 12:33:49, szombat
 
  -Csodás napra ébredtünk, fantasztikus hétvége ígérkezik ismét. Bár két nap, de program hegyek várnak ránk. Gyorsan megcsináltam az ebédet, és szeretnék elszaladni levendulát szedni. Nemmessze tőlünk van egy farm, Flóra Farmnak hívják, és száguldunk oda, hiszen hihetetlen jó áron, hihetetlen mennyiséget...
Csípős csirkeszárnyacskák, rizzsel, grillezett zöldségekkel és babsalival....gyümi leves, bár még hűlnie kell! Kész! Szalonnasütés lesz RObikának az osztálytársaival is a hétvégén, na az sem lesz szerintem rossz :-)
Vasárnap pedig este jön Bendike hozzánk néhány napra, így lesz buli rendesen <3 A tv felvétel a Bp tv-ben új műsor indításával lesz, kíváncsi vagyok rá...jaj tényleg a dalok! össze is szedem őket!
Szerettem volna pancsizni menni, de azt hiszem az már nem fog bele férni az időba :-))))
Közben most telefonon folytatom a projektet, ami lassan le is záródik. Szupi! Kis pihi már kijárna :-)
Tegnap este átjöttek gabiék. Megrobbantottunk egy vöröset, nagyon jól esett, és nagyon finom is volt. Kellett egy kis lazítás, a hajtott üzemmód után. Tegnap bár itthon voltam, mégis meg sem álltam egész nap. Takarítás volt. Nagy? Hát nem tudom, az szerdán lesz, hiszen jön egy is segítség is szerdán, aztán meglátjuk a folytatást. Kimaradt a tavaszi nagytakarítás, és lassan, de nagyon lassan tudom visszahozni a lakást arra a szintre.
Még a Gardrób nagyon vár rám, reggel oda mentem, de ki is jöttem. REngeteg a kinőtt gyerekruha, amiket szét kell szortírozni kinek mit tudok tovább adni, illetve amit a gyerekek szeretnének eltenni....
Szóval ahogy bementem, azzal a sunggal ki is jöttem, és nekifogtam másnak!
Tegnap bekötötték az új internetet, csatornákat stb....a gyerekek le sem tudnak jönni a képernyőről csak nagy erőfeszítés árán. Most őket is csalogatom levendulát szedni majd, kiderül sikerül-e velük menni :-)
Csodás hétvégét kívánok! Puszi Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Füvecske
  2015-06-18 23:25:10, csütörtök
 
  Reggelről nem volt idő locsolni,mert sok adminisztrációs dologgal kellett foglalkozni, amik sürgősek voltak. Nyomtatni, scannalni, telefonálgatás, email, szerződés....stb. Azt gondoltam menni fog, de utána már nem volt rá idő sajnos. Este szembesültem vele, hogy a mai időjárás igencsak kiszárította a gyepet, így ahogy hazaértem azpnnal nekiláttunk a kisfiammal locsolni, mindent!!!
Reggel meglátjuk mi lesz a hatása!
Hohohó, reggel! Reggel jönnek bekötni a netet, a tv-t ....és új telefonszámunk is lesz! juhíj!
Már nagyon itt van az ideje! Amikor az meber hozzászokik ezekhez a kényelmi dolgokhoz, hamar megérzi a hiányát!
Ma tedd ide tedd oda napom volt, kis apróságokalat kellett megcsinálnom, de még mindig nem értem magamat utól. A hétvége, azaz a fél hétvége van rá, hogy megcsináljam, mert utána megint megyünk....a gyerekek ....Istenem, annyit segítenek, nem is tudom hol lennék nélkülük!
Tegnap befőztük este az epret, merthogy vettünk végre jó pár kilót. Lett lekvár, szörp és fagyasztott is fagyira, vagy turmixba!
Ma a menta vár rám, hogy szörp legyen végre már belőle! Robira nem várhatok, bár tavaly nagyobb szerepet átvállalt a szörpökből, de idén ő is el van havazva. Éjjel egykor fejeztük be, természetesen nekem hajnalban kellett kelnem. Hogy most hogy lesz? Szerintem megint. Ezek kicsit macerásabb szörpik, főzni, trutymákolni kell őket!
Közben nyomatom a reklámot a face-en.
Mert hogy az kell! Rengeteg cd lelt gazdára, hihetetlen,lassan tényleg neki kell állnunk a másodiknak! De mikor??? Közben felröppent egy hír,amit nem tudom akarok e vagy sem, hiszen nem kevés idő elfoglaltságot von maga után, de lehet mégis örülnék neki.
Aztán egy újabb duettre kértek fel, persze időponttal együtt, és a dalokat is megkaptam. Most aztán tanulhatok rendesen, kétfelé , meg az én műsorom, na meg a gyerekdalok...Jaj Zsuzsi zsuzsi, mindig bonyolítod az életed :-)
PUSZIIII
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EJha!
  2015-06-17 21:22:14, szerda
 
  Tudtam, fel voltam rá készülve, hogy a 2015 nagyon hajtós lesz....de ennyire?
Szinte egész nap csak kapkodunk, és igyekszünk mindent belepasszírozni a napba, hogy haladjunk a dolgainkkal. A főzés rengeteg időt elvesz, főleg ha diéta szerinti és normál ételt is csinálok, mint a mai nap, hiszen a rakott makaróni mindenki kedvence, így Gluténmentes és búzatésztás is készült. Mellé meggyes süti Gm, és túrós, na meg meggyes-mákos rétes a főnöknek!
Mire elkészültem, már el volt mosogatva, kimosva, rendrakva a konyhában, meglocsolva a gyep, piac, eper, elugrottunk egy szerződésért is... mire elkészültem, megebédeltünk, majd indulás...alig ocsúdtam fel, már ismét úton voltunk. Bepottyantunk a rendezvényre és kezdődött a buli. Hatalmas bulink volt ma is, és a cd-k csak úgy fogynak. Lassan már az új cd-nket várják, pedig hol van időnk stúdióba menni???? Pedig javában tombol a nyár!!! Mégis csak a sok sok teendő sorakozik előttünk.
Este hazaérve, grillkolbászokat tettem oda sülni, sali,+ gyümi sali...és elkezdtem főzni az eperlekvárt. 8 üveg! Ej ha! Ez jó lesz! Mindjárt szűrjük a szörpöt, és még egy csöpögtetőset is összerakok,annak más az íze kicsit.
A menta szörpi holnap készül, mert az előzőről lemaradtam, felforrt mire lett időm felfőzni már gyöngyözött....
Miért fontos a szörp? Mert semmi olyan nincs benne, ami káros lenne a kicsi kincseimnek. Nem kerül sokba, mégis mennyei finomságok készülnek belőle szódával, vízzel...
A maradék cukrozott eper ment a fagyóba a fagyikhoz, turmixokhoz. Mert ez nálunk most nagy sláger!
A kertben felfedeztem, hogy már érik a málna is, hát a gyümi saliba le is szedtem az érett csodás szemeket.
Rohanok is, mert várnak a szörpik! Csodás estét!
Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 274 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 47
  • e Hét: 385
  • e Hónap: 777
  • e Év: 777
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.