Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
A ló farka
  2015-07-30 19:36:09, csütörtök
 
  Megnéztem ma élőben, lehet nem is volt leöntve, inkább úgy néz ki mintha nem lett volna nála vécépapír, a lónál..

Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy órát dumáltunk
  2015-07-27 05:02:51, hétfő
 
  Attilával, a huncuttal találkoztam még a napokban, nevezetesen tegnap délelőtt beszélgettünk a Sétatéren egy padon, ott az Erzsébet híd tájékán, amikor egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy valaki nagyon integet egy előttünk elhaladó új típusú villamosból, Bachtáló Klaudia volt és még egy. Ennyit láttam én..Attila köszöni, pár napja találkoztunk ugyanott mint a tegnap, egy sétánnyal közelebb a Központhoz és akkor azt mondja, figyelem, ami után nyolc hónapja farkas szemet nézünk egymással, azt mondja Attila, ma van a születésnapom. Isten éltessen! De akkor nem beszéltünk, ez 21.-én volt, csak a tegnap hozta be a tele(van a hócipőm vele) jó isten úgy, hogy leültünk és egy órát eldumáltunk. Épp megint kirúgták egy kvártélyból, nem tudja hova, merre menjen, jó. Ez tizenegy óra körül lehetett. Fél kettőkor megint találkoztunk a piac melletti megállóban már nála volt a sok táska, hátizsák, megy ki Kajántóra a menedékbe egy éjszakára. Én épp megint Klaudiától és hat társától menekültem az állomásról, akkor ugrottam le a hármasról. A múlt vasárnap, nem fejeztem be a témát amikor Mária a Klaudia anyja üldözőbe vett, akkor pedig egy ötösre ugrottam fel és szintén a piacig azaz a Széchenyi térig mentem vele. Most még csak annyi, hogy szombat óta le van járva a troli bérletem. Kérdi Attila, s akkor most mész haza, nem, s az ott álldogáló harmincegyesre mutatok, megyek vissza az állomásra. Még nem volt két óra mire vissza értem, Klaudiáék még ott voltak a megállóban de már nem mentem a közelükbe, a menekülésem előtt ugyanis a troli megállóban bosszantották az embereket s akkor oda mentem és megkérdeztem, mi van megint nem férsz a bőrödbe ? Aztán futás..Elkapták a gyengémet, az a szerencséjük, azóta már más ilyen kis cigány banda támadást szerencsésen vissza vertem, olyan képen kezeltem, hogy megbarátkoztam a tagokkal. Bachtálóék is barátok de benne van ez a menekülés, ők vannak felül, ők az erősebbek. De azért ezennel beijesztettem én is Klaudiának, nem is egyszer, de neki a szeme se rebbent, be fogok húzni neki is vagy kettőt, de olyan kicsi vékony, kisebb mint Narcissa. Aztán három, fél négy körül megjelentek ők is, Narcissáék, megvártam őket is, Narcissának a szemén egy nagy vastag női napszemüveg, olyan volt mint egy Sátán bolygó közti utazáson, de nem az én szemüvegem volt. Shakíra integetett, Dorina üdítővel kínált, elfogadtam, kedvesek de kétszínűek, Narcissa egyedül nem kétszínű, őt viszont maximumra zsibbasztották ezek a némberek.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mondja Narcissa a magáét
  2015-07-25 16:31:20, szombat
 
  Azt mondja, adjam oda neki a rádiót mert az anyja nem jött be ma, a tegnap se volt bent az anyja, ezt csak én mondom. Egy kis gomblyukba akasztós vagy milyen de mindenesetre fűl hallgatós rádió, olyan húsz éve van meg, egyszer se használtam, az eredeti elemek vannak benne és még mindig működik.Shakírának ajándék kéne, egyszer telefon kellett, mondtam, amikor sok pénzünk lesz, aztán rátért a fejszémre, hogy adjam neki mert otthon nincs mivel vágja a fát. Nem ígértem meg de magamban megígértem, hogy fejszét biztos nem fogok ajándékozni se neki se másnak soha. És akkor, azaz most három napja jutott eszembe ez a rádió, ezt az állomási prostinak, Annának szántam, neki akartam adni mert hogy nincs TV-je. De időközben nekem szökött a stricije, vagy három hete le elme betegezett, úgyhogy most egyelőre ottan nem tanácsos ajándékozgatni, a strici féltékeny. Sejtettem én ezt már első perctől, még januárban, túl összejöttem a prostival, szexen kívül mindent csináltunk.
Mondja Narcissa a magáét, de nincs itt a rádió mert elvesztettem, mondom én, nem vesztettem el csak meggondoltam magam, nem adok semmi ajándékot, nem díjazom, hogy valaki folyton folyvást borsót törjön az orrom alá, még akkor sem ha ez itt pont népszokás, nem és nem, ennyire cigány vagyok. Ez az igazi cigány mint én, aki mindennap fürdik, mosdik, zuhanyozik vagy borotválkozik az már csak utánzat, hiába barna a bőre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vándorének
  2015-07-25 08:56:32, szombat
 
  A csizmát azért hagyjuk, főleg, nincs is csak gumi csizmám, de a többi stimmel..

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Galamb
  2015-07-24 19:03:08, péntek
 
  Többször láttam galambok után kapdosni, és ma az állomás peronján meg is fogott egyet, néztem egyet, nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges, igazi indián. Még azon elmélkedek, hogy vajon az ezen a színvonalon élő emberek szintén ugyan ilyen vulgárisan beszélnek mint ezek a mi cigányaink.
Kérdem Dorinától, hova mész, baszni, hol szálltok le a vonatról, baszni, mert nem értettem, hogy miért mennek vonattal, Röd(Rediu) egész más irányban van, baszni, de tényleg, baszni..Baszni, baszni, baszni..De két hónapja a bemutatkozása is ugyancsak eredeti volt, eredj a morgába, és köpött egy jót elémbe, különben szimpatizál velem.Nagyon szigorúak, rigorózusak, ez a nomád életmód megköveteli a legszigorúbb katonai fegyelmet,ők a nők, úgy parancsolgatnak, hogy azt akármelyik őrmester megirigyelheti. Csak találgatni lehet, hogy például a Shakíra férje, hol van vagy inkább, hogy hol nincs, annyi ideje csak kellett volna lássak legalább egy férfit, egyet láttam is, a tesójukat, és talán egyszer volt egy idősebb kalapos cigány közöttük aki esetleg beillett volna a vén szatyor mellé férjnek.Tulajdonképen amit ők csinálnak az minden napi portya, rabló hadjárat amit nem egyszerű megszervezni, és mind a nők intéznek mindent, a testvérüket, Costélt egyszer láttam, többed magával, még pár fiúval, fiatalabb férfival azt hiszem épp a Loredánáéknak a pénzüket akarták elvenni, ott kergetőztek az állomás környékén, Narcissát is megkergették egy kicsit, de Loredánát egész jól, még talán kapott is. Neki, Loredánának több is a pénze, és szemtelenebb is, ahogy nézem ő inkább egyedül, saját szakállára dolgozik. Narcissa az anyja, a nővére és a sógor nője keze alatt van, a vénebb asszonyokat már nem igen rabolják ki a fiúk se, legalábbis nem olyan könnyen de Loredánával se könnyű elbánni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengés, lengetés
  2015-07-23 19:36:52, csütörtök
 
  Dorina hétfőn kérésemre sztriptisszelt a vonat ajtóban, messziről még jól is nézett ki de közelről már látszanak a viszerek a lábán pedig nem lehet sokkal több húsz évesnél. Továbbra is bujkálnak, talán a Monostoron koldulnak de nem tudom. Eddig ez a leghülyébb anyósom, mindehhez hozzá adódik, hogy Loredánát is ő intézte le rólam, Shakíra. Mária, a szőke Kláudiá anyja elvileg sokkal hülyébb és butább, de az annyira hogy már épp ettől szimpatikus, annyira őszinte és egyenes, hogyha az neked megy azt mondod a Kamikázé ütött el. Mária csak csikkeket szív, Shakíráék csak egész cigarettát szívnak, urizálós tetű banda de a kicsi Narcissa menti a sereget, ő még rendes.Kláudiáék Nagyilondáról, száz kilométer távolságról minden áldott nap, hétköznap vasárnap bent voltak Kolozsváron, a három hónap ismeretségünk alatt alig hiányoztak két napot. Shakíráék vagy Fakíráék kétszer, háromszor jönnek be hetente, Máriáék még talán nem is tudják mi a prostitúció, Fakíráék annál inkább.Különös, hogy a Bachtáló család maradiságuk ellenére nem ájultak el az okos telefonomtól, nem azzal hódítottam meg őket, Vlädut, a kis fiú megnézte, azt mondta, jó telefon és ennyi. Loredánáék oda voltak és vissza és most oda vannak. Tavaly még azt szégyelltem, hogy nincs okos telefonom, most már szégyellem, hogy van.

Narcissa tegnap ellopta a második napszemüvegemet is, a pólóm nyakszegélyéről emelte el, aztán verekedtünk érte pár sort a vonatban, ő ütött sokat én kettőt, ő egyet jajgatott én egyet se. De a szemüveget nem kaptam vissza.Dorina két hónapja van a filmben de csak egy újabb, fárasztó tényező, az egy éves, két hónapos kis gyereke egyfolytában Narcissa nyakában lóg, ettől még inkább nem lehet vele beszélni. Még élünk de ha nem szoktam volna vissza a sétatéri és a fellegvári exhibicionizmusra akkor biztos, hogy már nem élnék.Megint nagyon megy a lelógatás kilógatás, lengés, lengetés, nagyon jól működik, de egy kicsit mégis unom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hasonló rendőr, csendőr és tűzoltó
  2015-07-21 19:35:19, kedd
 
  Itt (Kolozsváron) is volt ilyen, vagyis hasonló, vagy mondjuk ilyenre utaló akció, a Rendőrség, Csendőrség és a Tűzoltóság népszerűsítési akciója lehetett, a gyerekek, de azt hiszem a felnőttek is felülhettek a rendőr motorra, beülhettek a kocsikba, meg lehetett tapogatni a fegyvereket, pisztolyokat, késeket, a tisztek almát osztottak a járókellőknek stb.

Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Intenzív pedagógia
  2015-07-20 05:15:36, hétfő
 
  Aztán, ami után megfutamodtam, még integettünk egymásnak ők, hogy gyere ide vagy gyere vissza én pedig, hogy gyere te miközben mind jobban és jobban hátráltam, távolodtam amíg a Pax hotelig nem értem, olyan messzire mentem mert annyira vészesnek éreztem a szitut.Ők az ők régi megállójukban várakoztak a régi szokásos távolsági buszra. Az incidens óta, és ami óta ők már nem járnak be ide Kolozsvárra, tesznek be mikrobuszokat is, nincs kliens, ők tartották fenn a járatot.És akkor a Pax hotel elől néztem a csapatot, három negyed kettő körül járt az idő, a busz mint egykoron, most is kettő óra öt perckor indul, volt még húsz perc az indulásig, addig még gondoltam nézem, mit csinálnak. A szőke, Klaudia elkezdte nézni magát az órás üzlet ablakának a tükrében de hosszasan, percekig mind bámulta magát, és már elindultam, hogy na, oda megyek és megmondom neki, hogy ne mind nézd magad mert még megigézed saját magadat. Elindultam megint feléjük, megint a troli megállón keresztül de ahogy közeledtem Mária felállt, mert addig lent ült a földön, felállt és olyan iramban indult el a villamos megálló irányába, hogy ott már megint kénytelen voltam megijedni és egér utat keresni mert attól tartottam, hogy a villamos megállóból fog rám támadni. Ahogy mondtam, alig voltak páran és mind csajok, de azért rendesen remegtek az ínjaim tőlük, nem is volt hova nagyon futni, uborka szezon, alig járnak emberek, mert ha sok a román nincs gond megvédnek a cigányok támadásától, ami viszont a cigányoknak csak tréfa, vagy félig tréfa és másik felében pedig így teszik próbára a férfiakat, amelyik férfit egy nő megijeszt az nem férfi. Én nem vagyok férfi, de már alakulok. Normálisan, nem kéne elfutnom, hanem rájuk kell ijesztenem, hangosan, morgás szerűen, vagy gesztusokkal, káromkodásokkal szokták a férfiak leintézni az ilyen női támadásokat, az ők törvényeik szerint ezt úgy kell, legalábbis így látom jelenleg. Nekem van amikor megy ez a védekezés is de van amikor nem megy, és vicces is kell legyen az egész, humoros, a férfi viccelve kell elhárítsa az attakot, de mintha már kezdenék belejönni. Imigyen, több fronton harcolva egy időben, hatásosabb és gyorsabb is a pedagógia, tanulok intenzíven.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már szinte félek
  2015-07-19 21:49:40, vasárnap
 
  Nem lettem öngyilkos de bedobtam tegnap, hogy "halálra untam magam veletek", Shakírának el is akadt a hangja, többet nem szólt hozzám, csak Narcissának motyogott cigányul, tegnap délben a Pata utca végén volt ez. Aztán az állomásnál kibékítettem, kértem tőle egy paprikát a szajréból, adott, és ezután még mondott is valamit.Narcissa csak nézett, nem tudja, nem érti igazán miről van szó. Shakíra ki akar zsarolni a maga számára, idegből van rám szállva és én meg persze, hogy azért se, vagyis ezért se vagy azért se nekem Shakíra nem kell punktum. A német anyóssal is volt ilyen, de az nem volt ilyen rátarti, látta, hogy nincs hely, probléma mentesen odébbállt utána még nekem esett rosszul, hogy rám se szarik.Shakíra nem tudja feladni, sehogy sem akar belenyugodni a veszteségbe, valós szappanoperás veszély forog fent, már szinte félek.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pamela Anderson
  2015-07-19 21:32:49, vasárnap
 
  Kivel találkoztunk ma ? A Bachta Ló család néhány rég nem látott nő tagjával, fiúk nem voltak, itt volt az anyós, a szöszi: úgy néz ki mint egy Pamela Anderson, az anyósnak és a többieknek is nagyjából szét van égve az arcuk, borzalmasan néznek ki de a szőke az viszi a pálmát. Az anyós jobban mozog a téli ruha nélkül, négy hónapja nem találkoztunk, és kedves, mert amikor utoljára találkoztunk, az épp a kabátom széttépésének volt a napja a Malom utcában, a villamoson, hát akkor egyikőjük sem volt valami kedves, mind be voltak gerjedve. Most nagy öröm, találkozás, ez az, két percig, aztán a szőke már ki is kezdte a hátitáskámat, na még egy két percig beszéltünk de már muszáj volt elfussak mert be voltam kerítve, kevesen voltak, úgy ötön, és Mózeske is ott volt, meg van nőve rendesen.A szőke Klaudia, az anyja Mária, a többit is sorra bemutatkoztattam de el is felejtettem a nevüket. Nagyilonda(Ileanda) nevű faluból jönnek, Narcisáék Rödből(Rediu).  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 466 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 81
  • e Hónap: 3761
  • e Év: 3761
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.