Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Amikor a sok idióta mellébeszél.
  2015-08-27 18:19:30, csütörtök
 
  Amikor a sok idióta mellébeszél.

Nem érted ugye te buta ember, nem az adó fizetők pénzét költjük a bevándorlókra, hanem az EU pénzét.

Érted te elmebeteg az EU gyártja a pénzt nem a tagállamok dolgozói adójából jön létre.

Mennyire félrevezetés, hogy nem az Európai Unió adó fizetők pénzéből etetik, itatják, látják el a bevándorlókat, vagyis minden Magyar állampolgár adó forintjából is költünk a migránsokra.

Egyedül az Amerikai Egyesült Államok a felelős azért, hogy Európát elözönlik a bevándorlók, mert akárhonnan nézem mindig oda jutok, hogy nekik köszönhető a káosz ott ahonnan elindulnak az emberek, és az Iszlám Államot is ők hozták létre.

Vagyis az USA súlyos bűnt követet el aminek az EU látja a kárát, miközben ők falat akarnak építeni Amerika és Mexikó határán.

Azt sem zárnám ki, hogy tudatosan, szándékosan gyengíti az USA az EU -t, mert neki ez a gazdasági érdeke.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU problémamegoldó képessége elégtelen.
  2015-08-25 11:06:45, kedd
 
  Az EU problémamegoldó képessége elégtelen.

Az EU valójában csak sodródik az árral, de semmire sem nyújt elfogadható , hatékony megoldást.

Ez egyértelműen látható volt az Ukrán - Orosz konfliktusban, de a bevándorlás problémájában is.

Valójában a 28 EU tagállam belesüppedt a tehetetlenségbe, mert semmi problémamegoldó képességgel nem rendelkeznek a regnáló EU - s politikusok.
A bürokrácia, a tehetetlenség felzabálja az EU- t, köszönhető az ingyenélő politikusoknak, akik csak a fizetésükért, a munka nélküli meggazdagodásáért játsszák a politikust Brüsszelben.

Valójában tehetetlen a 28 tagállam vezetője mindenféle problémával szemben és semmire nem találják a megfelelő választ, vagy egyáltalán nem is foglalkoznak vele.

A hülye bevándorlás politikájukkal, hogy mindenkit befogadnak az EU jövőjét kockáztatják.
Legegyszerűbb kötelezni hazánkat ara, hogy regisztrálják a bevándorlókat, és utána visszaküldeni hozzánk, azzal az indokkal, hogy mi regisztráltunk őket, pedig mielőtt hazánkba értek legalább egy EU - s tagállamba már megjelentek ahol nem vesznek nyilvántartásba senkit /Görögország / hanem gyorsan hazánk felé irányították a menekülteket.

Akik mielőtt hazánkba értek több biztonságos, háború mentes országon is keresztül jöttek.

Vagyis az egész bevándorlási politika egy nagy kalap szar, mert itt is csak köteleznek valamire országokat , de azzal senki sem foglalkozik, hogy betartják az EU- s tagállamok vagy nem.

Mert Görögország nem veszi nyilvántartásba őket, csak tovább küldi hazánk felé.

Vagyis a felelősséget a Görögök miránk hárítják, aminek a végén a Magyar állampolgárok látják a kárát.

Milyen EU az ahol a tagállamok lakói akik itt adóznak éheznek, nélkülöznek, miközben a bevándorlókat ott segítik ahol tudják?

Valami nagyon nem jó működik az EU - ban,, mert az nonszensz, hogy az EU- s adó fizetők pénzét a bevándorlókra költik miközben az EU - ban születők, adózók, dolgozók nélkülöznek, mert éh bérért varnak foglalkoztatva.

Én azért nem vagyok hajlandó adót fizetni, hogy a bevándorlókat tartsuk el, miközben mi vegetálunk.

Valójában az EU - s politikusok semmit sem tesznek fizetésükért, mert még egy problémát sem tudtak megoldani, mert minden probléma magától oldódott meg, Oroszok elcsatolták Ukrajna egy részét, mit csinált az EU ? Semmit !!!!!!!!!

De ez jellemző minden EU - s ország politikusaira, akik valójában semmit sem tesznek, csak gazdagodnak, lopnak, csalnak , hazudnak, manipulálnak.

Sőt ha tesznek valamit az meg több kárt okoz mint hasznot.

Valójában egy politikus nincs az EU - ba aki azért politizálna, hogy a lakosságnak jobb legyen.

Egy tehetetlen csürhe mind egy szálig.

A bevándorlás nyomorba fogja dönteni Európát.

Én tudom senkit sem eresztenék be Európába, mert nem a menekülés oldja meg a problémát, mindenki otthon oldja meg a gondját, ha kell fegyverrel vegye fel a harcot, azért, hogy élni tudjon ott ahol született.

Mert ha nem teszi senki, csak átadja országát az Iszlámnak előbb utóbb ide is elérnek, és akkor mi hova menekülünk?

A Magyar állam Orbán a FIDESZ politikusai előbb a honfitársainknak adjon enni, emberhez méltó bért, megélhetést, utána foglalkozzon mással.

Amennyiben erre képtelen a FIDESZ csürhe adja át a hatalmat a JOBBIK -nak Vonnának, és FIDESZ menjen a pokolba ahova való.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mert ha egyszer a hazaáruló Miniszterelnök kimondta ..
  2015-08-24 13:57:54, hétfő
 
  Mert ha egyszer a hazaáruló Miniszterelnök kimondta ha törik ha szakad az úgy lesz.

Augusztus 20. án is dolgoztatta a hazaáruló rabló maffia vezér miniszterelnök a köz munkásokat.

Nincs itt kecmec ha nem vállalod éhen fogsz dögleni, nem érted, te alul iskolázott idióta rabszolga, Orbán azt mondta hó végére kész a kicsi drótháló ezért te húzod az igát a Nemzeti ünnepen is, mert egy buta állatnak tart a jelenlegi maffiózó hatalom, és kuss a neved te állat.

Te akartad azt a demokráciát ahol rabszolgaként alkalmaz az Orbán kft.
Te akartad, hogy egy ilyen hazaáruló rabló csürhe vezesse az országot, most ne panaszkodj, mert te egy buta állat vagy.

Tényleg egy buta ember aki ahelyett, hogy elzavarná ezt a kizsákmányoló csürhét elvállalja 50 ezer forintért azt a munkát amit köz foglalkoztatásnak neveznek, miközben egy kényszermunka.

Majd az is érdekes lesz amikor a Felcsúti pályára erőszakkal kényszerítenek embereket ara, hogy elmenjen az Ómega koncertre.

Az olyan együttes mint az Ómega részemről megszűnt létezni mert parancsra kivonul a Felcsúti stadionba koncertet adni azért, hogy lét jogosultságot kapjon a hazaáruló miniszterelnök falujába épített stadion.

Aki ere a koncertre jegyet vásárol az igazolja az idióta miniszterelnökünket, hogy igen is kell stadionokat építené még a tanyákon is.

Kóbor birka elkóborolt, Eladta magát az Orbán maffiának.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért népszerűtlen a babakötvény?
  2015-08-22 11:04:06, szombat
 
  Miért népszerűtlen a babakötvény?

Nagyon egyszerű a válasz.

A hazánkban létező éh bérért foglalkoztatás, túladóztatás, magas ÁFA, miatt.
A hazaáruló rabló, bűnöző kormány miatt, akik egy tollvonással lenyúlták a magánnyugdíjunkat.

Oly nagymértékű a kormányunk felé a bizalmatlanság, hogy emberek már azt sem hiszik el ennek a csürhének amit kérdeznek.

Már megtanulhatunk a hazaáruló, dagadt disznó miniszterelnökünk türkjeit volt rá 5 évünk.

"Senkit sem hagyunk az út szélén." Az ország lakosságának több mint fele ott lett felejtve,
"Ne azt nézzétek amit mondok hanem azt amit csinálok"

Köszönjük a szociális rendszer lebontását, köszönjük a köz munkát / kényszermunkát / 50 ezer forintért, köszönjük az éh bérért foglalkoztatást, köszönjük a munka törvénykönyv szigorítását a munka vállalok szemszögéből, köszönjük a minimálbér utáni 35 % adózást a magas ÁFÁ -t.

Köszönjük ha 2018 eltakarodtok a rohadt kurva anyátokba, mocskos tolvaj bűnöző csürhe.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rengeteg pénzt tűnik el, adót nem fizeetnek, munkavállalókat
  2015-08-21 10:33:36, péntek
 
  Rengeteg pénz tűnik el, adót nem fizetnek, munka vállalókat nem jelentenek be.

Ez mind köszönhető a telhetetlen, kizsákmányoló FIDESZ gazdaság politikájának.

Ha hazánkban minden adót, ÁFÁ - t, járulékokat, befizetnének amit a kapzsi állam előír megállna a gazdaság, minden vállalkozó csődöt jelentene.

Képtelenség ilyen magas adó elvonás mellett becsületesen, tisztességesen vállalkozni, ami súlyos gazdasági károkat okoz hazánknak.

Ezt a hazaáruló FIDESZ politikusok azért tartják fent, hogy ők tudjanak osztogatni, fosztogatni, stadionokat, kisvasutat, kerítést építeni, különböző rétegeket adó kedvezménnyel támogatni, mint a gyermekek utáni adó kedvezmény, ami egy kis réteget érint.

Persze hangzatos amikor azt mondják gyermekek utáni adó kedvezmény, de ez valójában egy kisebb rétegnek segítség, csak az a baj nem csak olyanok élnek hazánkban akik most nevelik gyermeküket.

Van aki már felnevelte, illetve van olyan aki még előtte áll, de ara nincs pénze abból az éh bérből amit nálunk lehet keresni, hogy családot alapítson.

Mert egy felelős ember először a biztonságra / lakás, albérlet, biztos munka hely, egy kis félre rakót pénz / törekszik és ha az megvan utána gondol család alapításra.

Nem mindenki Orbán Viktor lánya, hogy apukája mindent meg ad neki abból amit tökünk lopott, vagy a vejének olyan állami beruházást ad amiből tudja biztosítani felesége, gyermeke jövőjét.

Persze, hogy mindenki csal, ha ezt látja minden politikustól, vagy az adhatóság / NAV / vezetőjétől.

Azért fizessünk adót, hogy az elmebeteg ingyenélő politikusok, ingyen utazgassanak külföldre, vagy azért, hogy autókra költsenek milliókat, vagy azért, hogy olimpiát rendezzenek miközben az ország nagy része vegetál abból az éh bérből amit nálunk lehet keresni?

Nem az a hibás aki adót, ÁFÁ -t csal hanem azok a politikusok aki olyan adó politikát hoztak létre, ha azt teljesítik a vállalkozók biztos a csőd.

Nem az a munka vállaló a hibás aki kerüli az adózást, hanem az az ingyenélő politikus akik túladóztatják a munka vállalókat.

A 105 ezer forint minimálbérből Európában egyedül nálunk 35 % rabolnak el, akkor ez nem tisztséges. Aki a második helyen áll a minimálbér adóztatásába ott is csak 27 % az elvonása a minimálbérnek.

Ennyit az adó, ÁFA csalókról, nálunk a legnagyobb csaló a politikai elit.

Azért legyen valaki becsületes , tisztességes, hogy a politikusok, meg barátaik jól éljenek?
Igen mindenki tudja az adózás az egy szükséges rossz, na de az amelyik reális, nem az ami nálunk van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezért nem fog a baloldali csürhe választást nyerni. ATV
  2015-08-19 17:49:31, szerda
 
  Ezért nem fog a baloldali csürhe választást nyerni. ATV

A baloldal sem foglalkozik a valós problémával.

A nagy baloldali ATV betelefonálós műsor vezetője, ha olyan felvetést kap ami a fizetésekkel kapcsolatos gyorsan eltereli a szót a témáról.

A baloldali politikusok nem is hajlandóak a témáról beszélni, arról az éh bérről amit itthon lehet keresni, nem hajlandóak olyant felvetni, ami valós probléma a túladóztatás, a magas ÁFA.

Ez mind baloldali nézet az alacsony, bér, a túladóztatás, az , hogy nincs szakszervezet nálunk, a magas ÁFA, és pont a baloldal nem beszél róla, pedig ezzel volna támadható a Fidesz maffiózó csürhe.

Ma a betelefonálós műsorban egy betelefonáló megemlítette, hogy ugyanazzal a munkával, hazánkba 100 ezer forintot lehet keresni, még nyugaton 1300 Eurót.
A hitvány ingyenélő műsor vezető, gyorsan másra terelte a szót, de ez egyre többször jellemző ere a műsora.

Ez ám a baloldaliság, ez az a hitvány adó amit ATV - nek hívnak.

Mit várhat nálunk ma egy munka vállaló, ha a baloldali politikusok, a baloldali média sem arról beszélnek, beszél ami az embereknek fontos.

Bevándorlás, bevándorlás hátán, mindenhol ami valójában nem érdekli a honi lakosságot, mert azzal van elfoglalva, , hogy 0 - 50 - 80 - 100 ezer forintból vegetál, nélkülözik.

A Fidesz 2006 - ba majdnem forradalmat csinált, a gyenge jellemű baloldal milliomos, milliárdos politikusai ma még beszélni sem mernek a valódi problémákról.
Ugye hazaáruló Gyurcsány aki vásárolta diplomáját.
Neked börtönbe volna a helyed az Orbán meg a liba tolvaj melletti cellába ott baszogathatnátok egymást.

Mocskos hazaáruló rabló,maffiózók, hogy tudnátok megrohadni, Családotokkal együtt. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyedül a FIDESZ a felelős.
  2015-08-16 08:29:10, vasárnap
 
  Egyedül a FIDESZ a felelős.

Amennyiben és-ha a Fidesz csökkentené a munka adók terheit, a vállalkozások, a munka adók képesek volnának a drasztikus béremelésre.
A béremelések elősegítenék, hogy fiataljaink, szakembereink, ne külföldön keressék a megélhetésüket.

Vagyis pozitívumként jelentkezne a gazdaságra nézve a munka adók terheinek csökkentése.
Több embert tudnának foglalkoztatni, magasabb bérekért, mert ma az a helyezett, hogy a szükségesnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztatnak a magas állami elvonások miatt.

A Fidesz azért nem hajlandó a terhek csökkentésére, mert így ő osztogathat / családi, gyermekek utáni adó kedvezmény / amivel hű szavazókat tud szerezni.

Ez az adó kedvezmény valóban segít egy kisebb rétegen ahol 1 - 4 gyerek nevelkedik, de nagymértékben elősegíti azt, hogy fiatal tanult szakemberek akik még nem tudtak családot alapítani külföldön keressék a megélhetésüket.

Persze ezek a fiatalok akik kivándorolnak az alacsony bérek miatt, megszoknak egy színvonalat amit itthon nem találnak meg, és nagy valószínűséggel kint fognak családot alapítani.
De ha pár év múlva haza is jőnek érezni fogják a különbséget és visszamennek külföldre dolgozni, mert nem mondanak le arról a színvonalról, amit külföldön találtak meg.

Ezt azt jelenti, hogy itthon csak a köz munkások, a kényszermunkások, az alul iskolázottak meg a nyugdíjasok fognak maradni.

Ezért van az, hogy ma már nehéz megfelelő, ápolót, péket, vendéglátóst, szállodai alkalmazottat, orvost, sofőrt, stb találni.

Nem is értem az idióta kormányt, ezek tényleg elhiszik, hogy egy ember olyan hülye, hogy itthon dolgozzon nekik 200 ezer forintért amikor külföldön ugyanazzal a munkával 400 ezer forintot keres.

A politikusok nagyot tévednek ha azért tartják fent a magas elvonásokat, hogy ők tudjanak osztogatni különböző kisebb rétegeknek, hogy így szerezzenek szavazókat.

Normális ember nem azért dolgozik, hogy a tőle elvont pénzt másnak adják a Fidesz politikusok /adó kedvezmény/, hanem azért, mert szeretne boldogulni, családot alapítani, gyermeke jövőjét biztosítani.

Amit a Fidesz művel az nagymértékben rombolja az adó morált, de a munka becsületét is, mert akinek van gyereke ugyanazért az elvégzett munkáért több jövedelmet kap az adó kedvezménynek köszönhetően.

Vagyis nem a munka van becsületesen megfizetve, ami nagymértékű igazságtalanság, a munka becsületének sárba tiprása.
Mert hiába dolgozik valaki többet, jobban azonos szakmába ha akinek gyermeke van úgyis többet fog keresni.
Vagyis mi az érdeke, miért dolgozzon jobban, többet az akinek nincs gyermeke?

Így ne csodálkozunk, ha külföldre mennek a fiatal, tanult szakembereink dolgozni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor a minimlbért 35 % elvonás terheli.
  2015-08-15 09:48:01, szombat
 
  Amikor a minimálbért 35 % elvonás terheli.

Vagyis a 105 ezer forintból az állam 36.750 forintot von el, és ez tény. /OECD jelentés /

A reformok működnek.

Ismét emelkedik a minimálbér, a kormány hangzatos reklámja..

Vegyünk egy példát.

Emelkedik 105 ezerről 110 ezerre.

110 ezer forintból az elvonás /35 %/ 38 500 forint vagyis az állam emeli a bevételét 1 750 forinttal, ami annyit jelen, hogy a minimálbéren foglalkoztatott 3 250 forintot kap az 5 ezer forintos emelés után.

Persze abba biztos lehetsz, hogy nem fogják a minimálbért 110 ezer forintra emelni, de ha mégis akkor is mit jelent a havi 3 250 forintos béremelés a nagy semmit.

Főleg úgy ha fenntartják az 51 ezer forintos köz foglalkoztatást, az alkalmi munkát, ami gátolja azt, hogy rendesen foglalkoztassa a munka adó a munka vállalókat.

Miért foglalkoztasson valaki 8 órába rendesen egy alkalmazottat, ha kizsákmányoló rabszolga munkába is foglalkoztathatja?

Ezért menekülnek fiataljaink, orvosaink, ápolóink, pékjeink, kőműveseink, stb külföldre dolgozni.

Itthon csak a hülyék dolgoznak éh bérért, persze tőlük pont annyit is várhatunk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit fognak zabálni a politikusaink?
  2015-08-15 06:18:01, szombat
 
  Mit fognak zabálni a politikusaink?

Komolyabb a probléma mint gondolnánk.

Már kezd kialakulni az a helyezett végre, hogy nem tartható fent az éh bérért foglalkoztatás, a túladóztatás, a magas ÁFA hazánkban.

Ma már a pék is külföldön keres munkát, képzeli el jövőjét, mert ot 3 - 4 szer többet keres ugyanazzal a munkával.

Nálunk majd a hazug L Simon fogja sütni a pék árut, ha zabálni szeretne.

Már a kereskedők, az áru feltöltök, a kőművesék a burkolok, cukrászok, hentesek, sofőrök is külföldön keresik megélhetést, mert itthon képtelenség abból a bérből megélni amit nálunk ajánlanak a munka adók.

Persze ez nem a munka adók bűne hanem az ingyenélő politikusoké, akik nem érzékelik, hogy a körülöttünk levő országok elszáguldanak mellettünk bérekben, elvonásokban.

Ki marad Magyarországon?

Ere egyértelmű a válasz a tanulatlan köz munkások, akiket a kormányunk ki tud zsákmányolni, mert normális ember ebből nem kér.

Érdekes lesz amikor köz munkások sütik majd a kenyeret vagy építik a stadionokat, vagy műtik a betegeket.

Persze ez mind nem probléma, mert a honi lakossággal ezt is megtehetik az ingyenélő, rabló politikusok.

Mert ez az elmebeteg buta Magyar nép még akkor is a FIDESZ - re fog szavazni, persze meg is érdemli az az ember aki rájuk szavazott, hogy ezt kapja, mert egy nemzetnek mindig olyan politikusai vannak amilyen maga a nemzet.

Az az ember aki ilyen politikusok mellet mint például L Simon, de ez az egész FIDESZ - re jellemző még itthon dolgozik adózik, fizet járulékokat, megérdemli, hogy kizsákmányolják, hogy kényszermunkába / köz munka / foglalkoztassák éh bérért.

A normálisabb meg itt hagyja ezt az erőszakos, agresszív FIDESZ által vezetett kizsákmányoló országot, vagy fekete, szürke foglalkoztatásba menekül.

Mára fenntarthatatlanná vált az az éh bér amit itthon lehet keresni, azok az elvonások, adó, ÁFA ami hazánkra jellemző, mert ha ez így marad nem lesznek szakemberek hazánkban, csak köz foglalkoztatottak, ami valójában egy kényszermunka.

Persze tudjuk ez mind nem fontos, mert az a lényeg a reformok működnek a FIDESZ szerint, vagy mégsem?
Az a fontos, épül a kisvasút Felcsúton.
Az a lényeg, épül a drót kerítés a határon.
Az a lényeg, lesz stadionunk, lesz olimpia.Én már csak röhögni tudok ezen az idióta buta Magyar népen, hogy ezek az ingyenélő politikusok mit meg nem tehetnek velük.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Van olyan ország Európában.
  2015-08-14 19:40:50, péntek
 
  Van olyan ország Európában.

Ahol óriás plakáton reklámozzák, hogy milyen jól élünk ez Magyarország.
Van olyan ahol a 24 % ÁFÁ t- 9 % - ra csökkentik ez Románia.

Van olyan ország ahol már minden NEMZETI, meg énekelnek az éhes gyerekek ez Magyarország.
Van olyan ország ahol csendben de a NEMZET érdekében tevékenykedik a kormány ez Románia.
Van olyan ország ahol stadionok épülnek ez Magyarország.
Van olyan ország ahol tudnak focizni ez Románia.

Van olyan ország ahol a politikusok lopják az adó fizetők illetve az EU - s pénzt, van ahol hazudnak a kamerába L Simon ez Magyarország.
Van ahol a lakosság életét segítik a törvényeikkel ez Románia.

Van ahol pofáznak a demokráciáról ez Magyarország.
Van ahol élik a demokráciát ez Románia.
Van ahol a törvények a politikusokra nem érvényesek ez Magyarország.
Van ahol a törvények a politikusokra is érvényesek ez Románia.

Remélem nálunk is minden FIDESZ - es hazaáruló politikus börtönbe fog megdögleni, és kényszermunkába általuk nevezet köz foglalkoztatásba fog az orbáni kőbányába dolgozni, ami már állam tulajdonába lesz, és ott fog megrohadni 51 ezer forintért, ha elkobozták összes vagyonukat amihez maffia módszerekkel jutottak.

Nem pofázni, hazudozni kel ahogy L Simon is teszi, hanem adót, ÁFÁT - t csökkenteni mocskos ingyenélő csürhe a hazaáruló, maffiózó, tolvaj, miniszterelnökkel az élükön.
Nem pofázni kell a nemzetit, hanem tenni érte a rohadt kurva anyátokat.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3136 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 7675
  • e Év: 42503
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.