Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Változás a NAV -nál.
  2015-09-30 13:34:49, szerda
 
  Változás a NAV -nál.

A legnagyobb bűnöző vagyis a volt NAV vezető távozása után lesz had el had.

Lesz csoda, lesz jó adózó ez a FIDESZ hez közelálló csürhe, vagy maga a FIDESZ bűnöző politikus, meg lesz a rossz adózó ez a többi.

Az nem baj ugye, hogy állami útépítő vállalkozó akit a FIDESZ hirdetett ki győztesnek feketén foglalkoztatja az alkalmazottait.

Azt mondjuk nem bánom, hogy a sok ingyenélő NAV alkalmazottainak számát csökkentik, mert jó volna, ha azok is megtanulnának dolgozni.

De a leg- cikibb az egészbe az amikor a FIDESZ politikus azt mondja az adóztatás azért szükséges, mert, hogy az egészségügy amire persze nem eleget költenek, mert akkor nem jutna stadionokra illetve kis vasútra a Felcsúti paraszt ingatlanáétól.

Az idióta ara hivatkozik, hogy kell az oktatásra amit földig romboltak, illetve fizetőssé tettek.
A nagy tudású bunkó azt állítja kell a köz biztonságra ami valójában nincs, mert a rendőrök csak büntetnek ha kell ha nem, vagy ha épen nem büntetnek bevándorlót kergetnek.

De te adózz becsületesen az nem baj, hogy becsődölsz a túladóztatás miatt.
De te adózz becsületesen, az nem baj ha utána éhen döglesz, mert a minimálbér 37 % elviszi az adó, TB, az ÁFA.
De te adózz becsületesen, mert az ingyenélő politikus nem tudd 300 ezret költeni szállodára 1 éjszakára köz pénzből.
De te adózz becsületesen az senkit sem érdekel, tudsz enni avagy nem, tudsz fűteni avagy nem.
De te adózz becsületesen, mert az nem számít, hogy többet költenek naponta egy bevándorlóra, mind amennyit te keresel egy nap alatt.
De te adózz becsületesen és ne idegesítsen, hogy egy politikus 10 szer többet keres mind te.

Ingyenélő, rabló barmok nem az a baj, hogy nem elég szigorú az adó rendszer, hanem a túladóztatás a felelőtlen költekezés, beruházás a probléma.

Emberek vegetálnak, gyerekek éheznek, idősek fagynak meg ingatlanaikba, ti mocskok stadiont építetek, 300 ezret költőtök szállodába egy éjszakára. olimpiát szándékoztok rendezni a lyukas gatyánkra.

Nem az a csaló aki adót, ÁFÁ - t csal , hanem ti a maffiózó, bűnöző barátaitokkal, az idióta törvényeitekkel.

Mocskok munka nélkül milliókat kerestek, ingyen telefonáltok, köz pénzből laktok, útiköltséget, állami autót kaptok, így könnyen pofáztok.

És mi ezért adózunk, meg a jó kurva anyátokat az rohadjon meg aki a világra baszót benneteket.
Az helyet csinált volna egy sámlit, többre mentünk volna vele.

Ti egy ingyenélő kár-tevő, kártékony, élősködő, kizsákmányoló, vér szívó, paraziták vagytok.Ez mind semmi aki mer szólni, írni, vagy bárhogy fellépni ellenetek azt el lehetetlenítitek, vagy szélsőségesnek tituláljátok.

Most akkor mennyivel jobb ez amit ti demokráciának neveztek, mint a szocializmus volt, ott is kuss volt az egyszerű állampolgár neve meg itt is.

Úgyhogy dögöljetek meg mind egy szálltig ingyenélő bűnöző csürhe a Családotokkal együtt.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beszégessünk csak a kurvákról.
  2015-09-28 10:47:28, hétfő
 
  Beszélgessünk csak a kurvákról.

Politikus ˇˇhölgyek urakˇˇ, hogy van édesanyátok?

Figyeljetek ingyenélő barmok, és ez mindegyik jelenlegi és múlt béli idiótára jellemző.

2015 - be is súlyos probléma hazánkban a gyermek éhezés, vagyis 25 éve nem csináltok semmit a lopáson a csaláson a hazugságon, a manipuláláson kívül.
Jön a tél emberek fognak megfagyni saját ingatlanukba.

Ez mind annak köszönhető, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva, köz munka havi 50 ezerért, bejelentve 4 órára, 12 órás valós munka végzésért havi 150 ezer, törvényesen foglalkoztatva napi 8 órába, havi nettó 83 ezer forintért.

És ti mennyit kerestek, hogy basznátok meg a kurva anyátokat?
És ti mennyit költötök, luxus szállodára egy éjszakára 300 ezret?

Az ellenzék miért nem ezzel, ezekkel foglalkozik?

Mert, hogy a FIDESZ figyelem elterelés céljából a bevándorlásról beszél az érthető.

Személyes ismerősöm itthon dolgozott 4 órára bejelentve, valójába napi 12 órát havi 150 ezer forintért még meg nem unta.
Ma már Németországba dolgozik, napi 8 órát, szállást kap, utazási költséget, és havi 1100 Eurót vagyis kb 330 000 ezer forintot keres.

Vagyis kurvára megéri itthon gyermeket vállalni, hogy utána a politikusok miatt éhezzen.
A gyermek vállalás kiszolgáltatottá tesz hazánkban.

Kurvára megéri itthon dolgozni 12 órákat 150 ezerért, 8 órákat 83 ezerért, köz munkát ami kényszermunka 50 ezerért.

Ezekről beszélne az idióta ellenzék ne a bevándorlási hintáról amibe a Fidesz ülteti őket.

Elmehet az összes ingyenélő, bűnöző tolvaj politikus a rohadt kurva anyába a családjával együtt.

Ki a kurva anyátokat érdekel a bevándorló akire többet költötök naponta mint amennyit itthon lehet keresni, hogy tudnátok megrohadni Orbánostul, Gyurgyányotul.

Jön a tél aki fázik,éhes, menjen a börtönbe, mert ott nincs sárga csekk, van fűtés, kap enni, kap egészségügyi ellátást,fürödhet, sportolhat, és mindezt ingyen. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új törvény.
  2015-09-23 13:07:16, szerda
 
  Új törvény.

A katonák is igazoltathatnak, előállíthatnak, meg egyéb jogosítvány birtokába.

Ezzel csak az a baj, a bevándorlok egy bizonyos idő után elfogynak, de a törvény marad amit majd ellenünk alkalmaz az akkori kormány saját védelme érdekében.

Hipp hipp hipp barba trükk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menekülnek az egészségügyből, 912 - en kértek hatósági bizon
  2015-09-16 11:37:28, szerda
 
  Menekülnek az egészségügyből, 912 -en kértek hatósági bizonyítványt, Június végéig.

Nem baj az a lényeg lesz olimpia, van drót kerítés, stadion,kisvasút a Felcsúti Idióta bunkó paraszt Miniszterelnökünk ingatlanától, mert ara jut.

Az alacsony bérek, a túladóztatás miatt minden normális ember elmenekül a diktátor hazaáruló Orbán miatt, minthogy összefogva ezt a hazaáruló idiótát zavarnánk el a tetves kurva anyába.

Azért fizeted, fizetted, a TB -t, hogy ne kapj megfelelő egészségügyi ellátást?
Azért fizeted, fizetted, a nyugdíj járulékot, hogy öregségedre 50 ezer forintos nyugdíjat kapj?

Mert ez a hazaáruló FIDESZ rabló csürhe elrabolta a magánnyugdíjadat.

Nem érted te birka az a FIDESZ logika, hogy feszültséget szítson a lakosság között, és még mi egymással vagyunk elfoglalva, / baloldal, jobboldal / ez a hazaáruló, tolvaj, rabló csürhe azt csinál amit akar.

Még te a bevándorlókról beszélsz, tüntetsz a kormány ellen, mellet, addig törvényeikkel teljesen tönkreteszik hazádat, jövődet, gyermeked jövőjét, mert ezek a gyermekeink szájából képesek kilopni a kenyeret.

Éh bérért vagy foglalkoztatva, de milliárdokat költenek olimpiára, rabszolgaként dolgozol havi 50 ezer forintért köz munkába még a politikusok naponta keresnek annyit.

Ezeknek nincs lelkiismeretük, mind egy maffiózó tolvaj Orbán Viktorral az élükön, egyszerűen fogalmazva,ezek a mocskok rabszolgává tettek saját hazádba.

Teljesen kiszolgáltatottá váltál mert úgy építették a törvényeket egymásra, lerombolták a szakszervezetet a szociális ellátás, az egészségügyet, nép szavazni még véletlen sem tudsz.

És persze, ha kimondod az igazat,vagy szembe szállsz velük éhen fogsz dögleni, vagy szélsőségesnek fognak titulálni.

Vagyis az a lényeg te csak ara vagy jó, hogy dolgoz éh bérért, hogy tudjanak túladóztatni, szülj, nevelj gyereket, hogy még kiszolgáltatottabb légy, és minél előbb dögölj meg ha véletlen elérted a nyugdíjas kort,ezért építik le az egészségügyet.

Vagyis, hogy ők jól éljenek, meg gazdagodjanak, külföldre tudjanak menni gyermekeik tanulni, külföldön mehessenek kórházba, te dögölj éhen, vegetálj a 100 ezer forintos fizetésedből, az 50 ezer forintos kényszermunkából, de ha szerencséd van és nyugdíjas vagy mielőbb pusztulj el, fagy meg ingatlanodba, mert képtelen vagy fűteni, mert nincs rá pénzed.

Ezt hozta nekünk az elmúlt 25 év, a nagy demokrácia, amiért, minden volt miniszterelnököt, Antaltól, Orbánig vagyon elkobzásra, és élete végéig 50 ezer forintos köz munkára kellene ítélni, család tagjaival együtt.

25 év elteltével nem itt kellene tartanunk, bérekbe ha normális politikusaink lettek volna, és kevesebbet lopnak, csalnak, hazudnak, manipulálnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jagland Europa Tanács fötikára minket baszogat.
  2015-09-15 17:29:12, kedd
 
  Jagland Európa Tanács főtitkára minket baszogat.

Jagland te hülye kérdezd meg az Amerikai Egyesült Államokat valamint Angliát, Franciaországot hogyan oldja meg azt a problémát amit ők idéztek elő.

Mert ez a három ország felelős a kialakult helyezettért, és miért is mi vigyünk el a balhét, amit ezek idéztek elő anyagi haszon reményébe?

Pont elegünk van az ilyen akta-kukacokból, még mi kéne, hogy rohadnátok meg , nem volt elég, hogy törvénytelenül felszabdaltátok Magyarországot?

Te meg a hozzád hasonlóak ne várjatok biztosítékokat, mert az ilyen EU -s akta idióták miatt nem lehet megoldani a bevándorlási ügyet.

Pont elegünk van már belőletek, mi tettük a legtöbbet a migráns probléma megoldásáért, és jön egy ilyen hülye mint Jagland és pont ő fog kioktatni minket?

Beszélj Merkel kancellárral meg a többi idiótával miért zárják le a határt ha Németország mindenkit befogad.

Az a baj az ilyenekkel mint te vagy, hogy vizet prédikálsz miközben bort iszol.

Lehet leszállni hazánk Miniszterelnökéről akit utálok, de aki őt sértegeti az az egész Magyar lakosságot sértegeti.

Tehetetlen töketlenkedő, ingyenélő csürhe az őszes Brüsszeli képviselő.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Németek is ledobták az álarcot.
  2015-09-14 19:08:05, hétfő
 
  A Németek is ledobták az álarcot.

Határ védelem Német - Osztrák határon.

Merkel kancellár nevetségesé vált a migráns ügyben.

Vagyis bebizonyosodott Orbánnak volt igaza és az EU -s határok védelmét kellene az EU - nak alkalmazni, mert ha ezt nem teszi az EU minden tagállama a saját határát fogja megvédeni a migránsok ellen.

Az EU se jótékonysági intézet és nem is fejőstehén és az EU - önvédelmi reflexe, képessége legyőzi az elmebeteg politikusokat, akik mindenkit beengednének Európába.Ezt a problémát az erőszakos Amerikai Egyesült Államok idézte elő, azzal, hogy fegyverrel, erőszakkal erőltetett demokráciát országokra aminek a lakói még nem volta felkészülve a demokráciára.

Tessék az USA, fúlajtáraival Anglia, Franciaország, most egye meg azt a szart amit főzőt és oldja meg a problémát.
Ne csak ott lépjenek fel ahol anyagi hasznot remélnek, tehetnek szert, olaj.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újab idióta ötlet kvóta ügyben.
  2015-09-13 19:12:36, vasárnap
 
  Újabb idióta ötlet kvóta ügyben.

Amennyiben és ha megvalósulna ez az idiotizmus, ki volna az és milyen jogon döntene, hogy kit melyik országba deportálnak?

Ez csak egy kérdés a sok közül, ami felmerül a kvóta ügyben.

A legújabb baromság, hogy kötelező lenne a bevándorlónak abban az országban maradni ahova deportálták.

És milyen törvény szerint is?

Tudomásom szerint az EU alapelve, hogy az EU -n belüli állampolgárok szabadon mozoghatnak az EU - n belül.

Az a szír személy akit az EU befogad ugyan olyan jogokkal bír mint az aki az EU -n belüli országban él, született, vagyis rá is ugyanazok a törvények vonatkoznak ezek után senki sem korlátozhatja a szabad mozgását.

A lényeg ha mi belemennék a kvóta diktátumába / ami remélem nem fog megtörténni / az akkor sem jelentené azt, hogy akit hozzánk deportálnak az itt is fog maradni, és nálunk fog éh bérért dolgozni, amikor Németországban ugyanazzal a munkával ötször többet keres.

Vagyis a kvóta ötlete több sebből is vérzik amire nincs válasz, mert nincs senki aki szegény bevándorlókat kényszerrel deportál olyan országba ahova a migráns nem szándékozik menni.

Vagy van olyan személy az EU - n belül aki dönthet emberek életéről, haláláról, jövőjéről, mutatkozzon már be mert nagyon érdekelne ki az.

Én egy normális logikusan gondolkodó EU politikust sem ismerek az EU - n belül aki emberek sorsáról oly módon dönthetne, hogy hol melyik országban lakjon.

A mai EU - s politikusok semmi problémára nem találják a megoldást, vagyis probléma megoldó képességük nulla, aminek ékes bizonyítéka Ukrajna, meg a bevándorlás ami elfogja söpörni az Európai katolikus válást.

A Németek az Osztrák határt jönnek őrizni, minthogy a Görög határon állítanák meg az ember áradatot.

Úgy érzékelem az Osztrákok a Németek nálunk szándékoznak erőszakkal tartani a bevándorló csürhét, mert nem merik kimondani elegük van az ingyenélő bevándorlókból, akik gazdaságilag, válásilag jelentenek hatalmas veszélyt Európára.

Kötelessége a Magyar kormánynak megvédeni hazánkat a bevándorlókkal szemben, ha kell erőszakkal, mert az EU régi tagállamai a végén minket hagynak a szarba, ahogy szokták.

A migránsok tudtára kell adni Magyarország nem kér belőlük és nagy ívben kerüljék el hazánkat, menjenek másfelé az EU - ba, mehet velük Gyurcsány a pártjával, az Együtt - el, az MSZP - vel, együtt.

A Németek ne az Osztrák határt védjék tőlünk, hanem irány a Görög határ.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mitől is erősödik az Iszlám Állam?
  2015-09-13 12:13:07, vasárnap
 
  Mitől is erősödik az Iszlám Állam?

A demokráciának nevezett elnyomás erősíti az Iszlám Államot.

Akik nem találják meg számításaikat a demokráciába, ami csak egy kisebb rétegnek jó azok az Iszlám Államba látják a kiutat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belgium szerint a megoldás a szolidalítás, illetve a kvóta.
  2015-09-12 17:39:24, szombat
 
  Belgium szerint a bevándorlásra a megoldás a szolidalitás illetve a kvóta.

Vagyis az EU tagállamok pénzt gyűjtsenek az adó fizetők pénzéből és ajánljanak fel ara, hogy a bevándorlók helybe maradjanak.
Vagyis az EU az Iszlám állam támogatására pénzt gyűjt, mert a migránsok az Iszlám elől menekülnek. .

Nem nagyon vicces ugye?

Először is a koldustól / Magyarország / akarnak pénzt az EU gazdagabb tagállamai Németország, Belgium, meg akik kitalálták ezt a baromságot azért, hogy otthon maradjanak a bevándorlók, amit majd az Iszlám megkaparint.

Kvóta : Sír Belgium, hogy mindenki hozzájuk, Angliába, Németországba, Ausztriába szeretne menni.

Amennyibe létrejön a kvóta mi a biztosíték ara, hogy akit nálunk helyeznek el itt is fog maradni és nálunk fog dolgozni éh bérért, mert nem mindenhol annyi a fizetés mint a Németeknél, Belgáknál, vagy az Osztrákoknál.

Vagyis a kvótát felül fogja írni az élet, hiszen még a Magyarok is külföldre járnak dolgozni akkor pont a Szírek fognak Magyarországon maradni és itt dolgozni éh bérért?

Magukat politikusoknak valló emberek ezt nem tudják felfogni akkor nyugodtan akasszák fel magukat, mert pont annyi eszük van mint egy marék lepkének, vagy egy hintalónak.

Szenved az EU mert azt tapasztalja a V4 - ek nem kérnek a bevándorlókból, és kimerik mondani amit a nyugati országok nem mernek.

A megoldás az az volna, hogy az EU -s országok határait mindenáron megvédeni, lezárni és az EU -n kívül vizsgálni a kérelmeket amelyben minden tagállam részt venne és ott dönthetne minden ország arról kit is szeretne befogadni, ha szeretne egyáltalán.

Akit senki sem fogadna be az meg mehet oda ahova szeretne az EU- n kívül, mert ott már nincs veszélybe az élete.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Osztrákok is csak vádaskodnak, meg magyarázkodnak.
  2015-09-11 13:44:54, péntek
 
  Az Osztrákok csak vádaskodnak meg magyarázkodnak.

A bevándorlok tömege a gazdasági jólétbe élő osztrákok képességeit is meghaladja a tehetetlenség náluk is felfedezhető, és Magyarokra próbálják hárítani a felelőséket.

Vonat járatokat szüneteltetnek takarításra hivatkozva mert nem készültek fel a migrációra, amit nyilvánosan támogatnak,de ott akadályoznak ahol tudnak.

Németek sem úgy gondolják már, hogy hozzájuk bárki mehet, mert ez csak addig volt érvényes még őket személyesen nem érintette a migráció problémája, de már ők is elgondolkodnak azon, hogy hova is fog vezetni ha mindenkit beengednek.

A kvótának amit idióta EU - s politikusuk erőltetnek semmi értelme, mert hiába fogadnánk el az előírt kvótát, ha a bevándorló nem hazánkban szándékozik letelepedni úgyis elmegy innen.

Aki ezt az idiotizmust mint a kvóta erőlteti azt csak azért csinálja, hogy úgy lássák az EU - s állampolgárok, hogy ő tesz valamit, pedig a kvóta az nem megoldása a bevándorlás őrületnek.

A valódi megoldás az az volna, ha például hazánk hermetikusan lezárná határát, és mindig annyi új bevándorló jöhetne be amennyit Ausztria átvett tőlünk.

Egyszerűen ez már követhetetlen ami ma történik, hogy bevándorlok elutasítják a nyilvántartásba vételt, az új-lenyomat adását és úgy csavarognak hazánkba ahogy akarnak.

Aki nem hajlandó nyilvántartásba vettetni magát vagy új lenyomatot adni azonnali kiutasítást kapjon.

A német és az osztrák kormány meg egy gyáva csürhe, mert nem meri kimondani azt amit valójában gondol és amit mi már rég kimondtunk, hogy mi nem kérünk a bevándorlókból.

Mert valójában az EU nagyobb része ezt gondolja, de kimondani senki sem meri, ezért fog az EU feloszlani, mert mindegyik a másikat vádolja, másikra mutogat, pedig valójába ő is képtelen megoldani a problémát ha tömegesen megjelenek a migránsok.

Mert, hogy mi így meg úgy, pedig nem mi vagyunk az első EU - s tag állam ahol belépnek az EU - ba a migránsok.

Pedig a Görögöknél ahol először megjelenek a bevándorlok még annak ellenére is magasabb az élet színvonal mint nálunk, hogy elvannak adósodva teljesen.

Ma hazánk többet költ egy emigránsra naponta mint amennyit nálunk lehet egy nap alatt keresni, és ez senkinek sem tűnik fel.

Ne ugasson Ausztria, vagy a Németek jöjjenek nyugodtan és vegyék fel a migráns barátaikat buszokra és vigyék el tőlünk még mielőtt határainkat átlépnék, nem fogunk megharagudni senkire.

Nem is értem akik várják őket miért nem Görögországból viszik már őket haza, miért várják meg, hogy az embertelen körülmények közé kerülnek szegény bevándorlók.

Nyugodtan kerüljék el hazánkat nem fogunk sírva fakadni.

Erőszakolják meg az Osztrák, Német lányokat, asszonyokat, gyermekeket.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3138 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 220
  • e Hónap: 3545
  • e Év: 46850
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.