Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
333 euró a magyar minimálbér, sehol se vagyunk az EU-ban-Sz
  2016-01-18 20:39:52, hétfő
 
 
333 euró a magyar minimálbér, sehol se vagyunk az EU-ban-Szégyen!

2015. június 11., csutörtök 12:23

Míg egy magyar munkásember alig 300 eurónak megfelelő fizetést visz haza,addig egy politikus 6000eurótól kezdve a csillagos égig keres!Jobb, ha meg...


http://img.mindenegyben.net/cache/w660x660/data/590/14520590396676_30165662046665 _db.jpg


Míg egy magyar munkásember alig 300 eurónak megfelelő fizetést visz haza,addig egy politikus 6000eurótól kezdve a csillagos égig keres!Jobb, ha meg se nézi mennyi a minimálbér a németeknél vagy a hollandoknál. De a görögöknél is kétszer több, mint Magyarországon.


http://mindenegyben.net/333-euro-a-magyar-minimalber-sehol-se-vagyunk-az-eu-ban-s zegyen-28831
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
L. Alex: Sándor Mária elítélt, akarom mondani: közmunkás
  2016-01-18 20:29:55, hétfő
 
  L. Alex: Sándor Mária elítélt, akarom mondani: közmunkás


Feltöltve: 2016. január 18.


2016-01-19. hétóra, azaz 07.00 a megjelenés időpontja.
Célja: szemétszedés
Helyszíne: Csepel (ami már nem vörös, hanem narancssárga), Katona József utca 62-64.

Sándor Mária közmunkára lett ítélve, mert hidat zárt, tette ezt bejelentés nélkül, amolyan flash mob (villámcsődület) keretében, molinóztak szórólapoztak, lehet, hogy kereplőjük is volt, eléggé el nem ítélhető módon.

Sándor Mária törvénytisztelő állampolgár!

Állítom ezt annak ellenére, hogy most jogerős szemét eltakarítást kell végrehajtania Csepelen.

Sándor Mária ezt teszi egyébként több mint egy éve, szemetet próbál takarítani az egészségügyben, betartva a szabályokat, végigjárva a törvényes tiltakozás összes lépcsőfokát.

Sándor Mária írt levelet Áder Jánosnak
Sándor Mária írt levelet Orbán Viktornak
Sándor Mária szakszervezeti tag volt
Sándor Mária MESZK tag volt

Sándor Mária nem kapott érdemi választ Áder Jánostól
Sándor Mária nem kapott érdemi választ Orbán Viktortól
Sándor Máriát kizárták a szakszervezetből
Sándor Mária már nem fizeti a MESZK tagdíjat

Sándor Mária idealista módon hisz az igazságban, éppen ezért nem tudták eddig sem megvesztegetni, sem megvenni. Sándor Mária tudja, hogy igaza van, és ebben van a legnagyobb ereje, ezért nem tudják lejáratni, ezért akarja mindegyik párt magához kötni, mert az ő tisztaságát szeretnék felhasználni.

Sándor Mária viszont nem eladó és az elvei sem.

Ezért szed szemetet 2016. január 19-én, Csepelen, hét órától!

Pedig ülhetne, MESZK által felkínált munkahelyen, melegben...
Pedig dolgozhatna kórházban, némán, szemlesütve...

Az viszont nem Sándor Mária lenne!

Hiszem, hogy a lelkünk mélyén, mindnyájan szeretnénk Sándor Máriák lenni, csak ehhez sokszor gyávák vagyunk, hiszem, hogy valahol mindnyájunkban ott lapul a hétköznapok hőse, az ,,év embere". Hiszem, hogy Sándor Mária nincs egyedül a küzdelmében, hiszen értem, értünk is küzd!

Holnap sem lesz egyedül Sándor Mária, mert azok, akik vele vannak, akik kitartanak mellette, azok holnap Sándor Máriával fogják együtt szedni a szemetet.

Holnap, lehet, én is Sándor Mária leszek!

http://huppa.hu/l-alex-sandor-maria-elitelt-akarom-mondani-kozmunkas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Románia: A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint túl sok a ci
  2016-01-18 20:26:35, hétfő
 
  ÉS NÁLUNK?
MI SEM PANASZKODHATUNK!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////


Románia: A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint túl sok a cigány a kormányban
2016/01/18 - 11:20

Lemondott tisztségéről a Cioloş-kormány romaügyi államtanácsosa. Dana Varga amiatt nyújtotta be csütörtökön a lemondását, hogy állítása szerint Dragoş Tudorache, a miniszterelnöki hivatal kabinetfőnöke azt mondta: ,,túl sok a cigány a kormányban".

Varga szerint Tudorache azt mondta neki, hogy többé nincs szükség a munkájára, miután Valeriu Ciolan Nicolaet kinevezték államtanácsossá.

Dana Varga a Văli Popescu-Tăriceanu vezette ALDE kisebbségügyi kabinetjének vezetője, Tăriceanu miniszterelnöksége idején pedig kormányfői tanácsos volt. Vargát egy évvel ezelőtt nevezte ki Victor Ponta államtanácsossá.
forrás: itthon.ma


http://karpathir.com/2016/01/18/romania-a-miniszterelnok-kabinetfonoke-szerint-tu l-sok-a-cigany-a-kormanyban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balhé a roma önkormányzat közgyűlésén, kórházban az elnök
  2016-01-18 20:19:12, hétfő
 
  Szerencsére a mi becsületes Flórink jól bírja a gyűrődést...Tovább oszthatja a ""főtanácsot "" az ikertesőjának...

Ez nem balhé,ez a normális ügymenet ezekben a berkekben

Flórit fű alatt kimentik ebből az egész sikkasztásos ügyből.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////

Balhé a roma önkormányzat közgyűlésén, kórházban az elnök
ma, 12:16

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke kórházba került. A hivatalvezető azt közölte, hogy elmarad a szervezet hétfőre összehívott rendkívüli közgyűlése, amelyet azonban vitatott módon 27 képviselő megtartott és új megbízott elnököt választott a szervezet élére.

Buri Edina hivatalvezető a szervezet budapesti székházában összegyűlt képviselőkkel közölte: hétfő reggel értesítették telefonon arról, hogy Hegedüs István szívinfarktus gyanújával, eszméletlen állapotban kórházba került. Elmondta, az elnök akadályoztatása miatt nem tartható meg a rendkívüli közgyűlés.

Balhé a roma önkormányzat közgyűlésén, kórházban az elnök

Ezt követően a képviselők egy része elhagyta az ülés helyéül szolgáló termet.

Azonban a rendkívüli közgyűlést kezdeményező, többségben lévő csoport 27 képviselővel mégis megtartotta az ülést, amelyen - zárt ajtók mögött - döntöttek a hivatalvezető foglalkoztatásának azonnali megszüntetéséről, valamint arról, hogy méltatlansági okokból felfüggesztik Hegedüs Istvánt az elnöki tisztségéből és méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene a bíróságon.


http://propeller.hu/itthon/3185367-balhe-roma-onkormanyzat-kozgyulesen-korhazban- elnok?utm_source=mm-2016-01-18&utm_medium=email&utm_campaign=Balh%C3%A9%2 0a%20roma%20%C3%B6nkorm%C3%A1nyzat%20k%C3%B6zgy%C5%B1l%C3%A9s%C3%A9n%2C%20k%C3%B3 rh%C3%A1zban%20az%20eln%C3%B6k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy furcsa doboz és két titokzatos koponya rejtélye, melyeke
  2016-01-18 19:56:54, hétfő
 
  Egy furcsa doboz és két titokzatos koponya rejtélye, melyeket Oroszországban találtak
6 1/04/2016

Oroszországban a hegyekben egy furcsa, titokzatos dobozt, és két megdöbbentő formájú koponyát fede...

Oroszországban a hegyekben egy furcsa, titokzatos dobozt, és két megdöbbentő formájú koponyát fedeztek fel. A Komsomolskaya Pravda (1) és a Rossiyskaya Gazeta (2) újságírói szerint a dobozon az "Ahnenerbe" logója látható. A dobozra és a két koponyára Adigeföldön a hegyekben bukkantak rá, Oroszország déli részén.

Adigeföld északnyugati kaukázusi hegyvidékének térségében a dobozon kívül rátaláltak a tudomány számára két ismeretlen lény kaponyájára is. Az Ahnenerbe talán a legnagyobb titkos társaság volt az SS-en belül, melyet az okkult és természetfeletti erők tanulmányozásának szenteltek.


A kutatók szerint valószínű, hogy az SS tagjai az ősi dolmenek titkaira, és a Kisinszkij kanyon természetesen magas radioaktivitására voltak kíváncsiak. Az is lehetséges, hogy Kuban Rada aranyát keresték, amely a régióban veszett el az orosz polgárháború során (1917-1923).

A kutatók egy 1941-es német térképet is találtak Adigeföldről, mely pontosságával és teljességével lenyűgözte őket. Ezek a megtalált tárgyak nagy érdeklődést váltottak ki a szakemberek körében.

A történészek sok részletet ismernek a Wehrmacht Edelweiss műveletéről, melynek során náci zászlókat tűztek ki az Elbrusz, Európa legmagasabb hegyének csúcsán, mely Kabard- és Balkárföld és Karacsáj- és Cserkeszföld köztársaságok területén, a grúz határ közelében található az orosz Kaukázusban. De vajon mi volt a célja ennek a titkos szervezetnek Adigeföld hegyeiben?

Felfedezés az erdőben

A Belovodye néprajzi komplexumban, mely Kamennomostsky faluban található, a rejtélyes koponyákat és az okkult titkos SS dobozt megmentették az utókor számára.

"Egy helyi férfi egy barna dobozt hozott bőr foganytúval, és az Ahnenerbe titkos társaság jelképével," - magyarázza a Belovodye tulajdonosa Vlagyimir Melikov. "Ő egy igazi remete, egy faházban él az erdőben, de senki sem tudja, pontosan hol. Azon tűnődtem, hogyan találhatta meg a titkos rejtekhelyet az erdőben. Ezen kívül minden darab jó állapotban volt. Például az általa talált gyufák még ma is használhatók. Egy különleges helyet talált."



A doboz fedelén világosan látható az Ahnenerbe hivatalos emblémája, mely rúna jeleket tartalmaz.

De mit keresett ezen a helyen?

Az Ahnenerbe teljes neve "Német Ősi Örökség Kutató és Oktató Társaság." A szervezet 1939 és 1945 között létezett Németországban, hogy tanulmányozza az "árja faj" hagyományait, történelmét és kulturális örökségét.

Egy gyűrűt is találtak a doboz közelében, ami valószínűleg egy katonáé volt.


Vizsgáltak mindent, ami titokzatos és ismeretlen a világban, expedíciókat indítottak Tibetbe, az Antarktiszra és a Kaukázusba, és kapcsolatot kerestek az UFO-kkal az abszolút hatalom titkát keresve. Hitler Németországa aktívan részt vett új típusú fegyverek kifejlesztésében, melyekkel képesek lettek volna megváltoztatni a háború menetét. Az Ahnenerbeben 350 specialista dolgozott, zseniális oktatásban részesültek, nagy tudományos karrierrel és fokozattal rendelkeztek.

Kevesen tudják, hogy néhány évvel a háború előtt egy német katonai építési szervezet hegyi utakban jártas szakemberei segítségüket ajánlották fel a Szovjetuniónak, hogy utat építenek Pitsunda és Ritsa között (a Fekete-tenger partjától, egy hegyi természetvédelmi terület jelenleg Abháziában), állítólag nemzetközi együttműködés okán. A munka elvégzése után a német szakemberek tragikus körülmények között meghaltak, amikor az autójuk egy kanyarban belezuhant egy hasadékba. A turisták a mai napig azokon az alagutakon keresztül sereglenek a Ritsa-tóhoz, melyeket a németek építettek.



Ritsa "élő vize"

Később kiderült, hogy a stratégiai út építésének okai mások voltak. Kiderült, hogy az Ahnenerbe hidrológusai megállapították, hogy a Ritsa-tó alatt lévő egyik barlang forrásának víz összetétele ideális volt ahhoz, hogy emberi vér plazmát állítsanak elő.

"Abházia 'élő vizét' ezüst konténerekben először a tengerpartra szállították, majd onnan Konstancába, végül repülőgépen Németországba," - magyarázza Bormotov professzor, a Majkop Állami Műszaki Egyetem közgazdasági és vállalat irányítási osztályának professzora. Voltak olyan tervek, hogy alagutakat építenek a tengeralattjárók számára a tenger felől Ritsaba, de a háború ezt félbeszakította.

Adigeföldet illetően köztudott, hogy Majkopban állomásozott a Wehrmacht 49. hegyi alakulata, akik feljutottak az Elbruszra. A Belaya folyó völgyében Dájovskaya kozák falu közelében az SS Westland ezrede állomásozott, a Pshish és a Psheja folyók között a Germania és a Nordland tank ezredek helyezkedtek el.

1942. őszén a Majkop repülőtér 3. század 14. felderítőcsoportját, melynek kétmotoros FW-189-es repülőgépei voltak, a legmodernebb hírszerző eszközökkel szerelték fel, lényegében repülő laboratóriumok kerültek telepítésre.

"Ez több mint elég volt, hogy megvédjék a rejtett nyomozást, melyet esetleg az Ahnenerbe végzett Adigeföld hegyeiben," - mondta Bormotov. Majkop volt az a város, ahol a wehrmachtnak volt a főhadiszállása. Innen adták ki az összes német katonai akció parancsát a Kaukázusban. 1942. őszén Adigeföld hegyeiben nem voltak meghatározott védelmi vonalak, és ismerünk eseteket, amikor elszigetelt német katonai csoportok mélyen behatoltak a hegyekbe. Nem világos, hogy miért vezényeltek csapatokat a Pshekish-hegyre 1944. augusztusában, amikor a frontvonal már sokkal nyugatabbra került át. Mi volt az, amit a náciknak nem volt idejük befejezni a Pshekish-hegyen? Talán összefüggésben lehetett az Ahnenerbe szakembereinek vizsgálatával?" - kérdi a szakértő.

Továbbá feltehetjük, hogy a nácik kíváncsiak voltak a dolmenekre, melyeket az "ősi Atlantisz szerkezeteinek" és "párhuzamos világok kapuinak" vélhettek. Még ma is beszélnek szokatlan eseményekről a környéken. A közelmúltban a helyi sajtó arról számolt be, hogy feltárták egy ismeretlen emberi faj tagjának három méteres csontvázát Grúziában, a Borjomi kanyonban.

Istenek koponyái

Körülbelül két évvel ezelőtt egy csoport barlangász Vlagyimir Melikov etnográfus vezetésével két furcsa koponyát talált állításuk szerint egy barlangban a Bolshoi Tjach-hegyen. Úgy tűnt, mintha megkövesedett állatokéi lennének. De amikor részletesen kezdték vizsgálni a leleteket, libabőrösek lettek.

http://indavideo.hu/video/Idegen_lenyek_koponyai_-_Oroszorszag


"Nézzék ezt a vastag ujjnyi lyukat a fej alján," - mondja Melikov, mutatva az egyik koponyát. "Ez a gerinc alapja. És az elhelyezkedése azt jelzi, hogy ez a lény két lábon járt. A másik furcsa dolog az, hogy nincs koponyaboltozata és állkapcsa. A szája néhány lyuk, kör alakban elosztva. A szemgödrei szokatlanul nagyok, és két különböző szarv alakú kinövéssel rendelkezik. Az arccsontjaik azonban laposak, mint az emberszabásúaknál."


Valóban nem tűnnek tipikus felfedezésnek. Nagyon csábító arra gondolni, hogy idegenek maradványaival van dolgunk.

A felfedezésről készült képeket paleontológusoknak küldték el a fővárosba, de nem reagáltak lelkesen. Csak azt ismerték el, hogy még sohasem láttak ilyet, és óvatosan utaltak arra, hogy talán birkák koponyái, melyek a homokos vízben megnyúltak és eltorzultak. De ha deformációt feltételezünk, akkor azok egyszerre mentek végbe, mivel mindkét koponyán azonosak az idegen elemek.



A kutatók azt feltételezik, hogy az ilyen felfedezések is a hitleri "varázslók" kezébe kerülhettek, akik keresték a rendkívüli leleteket.

Mellesleg a mitológusok szerint a leletek teljesen világosak. Ezek az ősi sumér Anunnakik, szarvas istenségek, akiknek a neve lefordítva "égből jöttet" jelent. Ebben a sumér mitológiában a világ teremtésében vettek részt.



Az azeri származású Zecharia Sitchin az Anunnakit a Nibiru, egy feltételezett bolygó lakóiként azonosítja a Naprendszerben, mely excentrikus pályán mozog. A csillagászati mozgások miatt ez a bolygó minden 3600-ik évben kerül látótávolságba. Sitchin szerint a Nibiru lakói ebben az időben leszálltak a Földre, és kapcsolatba léptek az őslakosokkal, azaz velünk.

"Felépíthetünk mindenféle verziót és feltételezést, de a maradványok, melyeket Adigeföld hegyeiben találtak, arra kényszerítenek, hogy elgondolkodjunk," - mondta búcsúzóul Ivan Bormotov akadémikus.

(1) - http://www.kp.ru/daily/26422.3/3294240/
(2) - http://www.rg.ru/2015/12/29/reg-ufo/secrety.html


http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/01/egy-furcsa-doboz-es-ket-titokzatos.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatalmas öngól a taxis balhé: mintha postások tüntetnének a
  2016-01-18 19:55:04, hétfő
 
  Hatalmas öngól a taxis balhé: mintha postások tüntetnének az e-mail ellen
2016. január 18. 16:48 - Első Kézből

Csak január közepe van, de a taxisok máris összehozták az év legkínosabb, leggázabb demonstrációját, ami valószínűleg az év öntökönszúrása is egyben.

A taxisok ma reggelre elfoglalták a Deák tér környéki utcákat, hogy tüntessenek aaa.... mi ellen is? Valami kormányzati igazságtalanság ellen? Nem. A benzin rohadt magas jövedékiadó-tartalma ellen? Nem. Azért zárták le a város egyik legforgalmasabb kereszteződését, hogy tüntessenek legnagyobb konkurenciájuk, az Uber ellen.

taxisok2.png

Az Uber egy okostelefon-applikáció, aminek a segítségével bárki találhat a közelében egy szabad civil sofőrt, aki elviszi őt A-ból B-be. Jellemzően jóval a hivatásos taxisok tarifája alatt. Az Uber lényege, hogy kiiktatja az üzletből a taxitársaságokat, és közvetlenül köti össze a keresletet a kínálattal, vagyis az utasokat a sofőrökkel.

A szolgáltatás egyik legerősebb része a pontozás: utas és sofőr kölcsönösen értékelik egymást. Vagyis ha látom, hogy valamelyik sofőrnek rosszak a pontjai, akkor többet nem utazom vele. Nincs hiénáskodás, nincs átverés: minden a vevő érdekeihez igazodik, mint egy normális piacgazdaságban.

De Magyarországon minden fordítva működik. Nálunk a metróban az óra évtizedekig nem azt mutatta, mikor jön a következő szerelvény, hanem hogy hány perce ment el az előző. Ha gömbölyű, cipeljük - ha szögletes, gurítjuk.

Itt ha valaki valamit jobban, korszerűbben, versenyképesebben csinál, akkor nem az a reakció, hogy megpróbáljuk ellesni a titkát és versenybe szállni vele, hanem kiállunk az utcára óbégatni, hogy TILCSÁKBE!

Mintha a postások tüntetnének az email ellen. Hatalmas öngól. Ha valaki eddig nem regisztrált a Uberre és nem tudta, miért és mennyivel jobb a taxinál, az a mai napon biztosan értesült róla. A pancser taxisok csodálatos reklámot csináltak az Ubernek.

Hab a tortán, hogy mindezt élőben és a neten is olyan alpári, bicskanyitogató stílusban tették, hogy élő ember nincs az országban, akinek a szimpátiáját elnyerték volna vele.

Hahó! Ha nem tetszik a konkurencia, akkor tessék jobban, olcsóbban csinálni, vagy ha nem megy, akkor átállni Uberesnek. Tessék megharcolni a vásárlók kegyeiért, és nem az ellenfél betiltását követelni. Ezt hívják XXI. századnak, ezt hívják piaci versenynek, jó reggelt kívánok!

Extra tanulság ellenzékiek figyelmébe: lám, nincs mindenkinek automatikusan igaza, aki kimegy az utcára tüntetni.

http://nyugatifeny.blog.hu/2016/01/18/hatalmas_ongol_a_taxis-balhe_mintha_postaso k_tuntetnenek_az_e-mail_ellen?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook _share&utm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A börtön ablakába 26 ezer euró pottyan
  2016-01-18 19:29:08, hétfő
 
  A börtön ablakába 26 ezer euró pottyan
|
Doki 2016. január 17., vasárnap 17:40

26 ezer euro. Ennyit kell fizetni minden börtöntölteléknek, aki perelt. Az Emberi Jogok Európai Bírósága így ítélt. Na, jó volna elzavarni azt a sok hülye európai jogászt, aki csak a jog értelmezését tanulta meg, és a jog alkalmazását bután valósítja meg. Rejtő Jenő ezt már megírta a Három testőrben. A büntető légió maga volt a földi paradicsom. Az eu bírósága talán olvasta Rejtőt? Legyen jólét minden gyilkosnak és rablónak. 1980-ban Kalocsán ültem. (jó, néha gázálarcban rohangáltam) 24-en voltunk kb. 40 négyzetméteren, emeletes ágyakon, meleg víz hetente egyszer, vécé a folyosó végén. börtönMi ez, ha nem börtön? Nem, ez a sorkatonaság volt. Mi t kifogásol az európai bíróság? Zsúfolt cellák. Nincs elkülönített WC. Hetente csak kétszer van fürdési lehetőség. Nincs szellőzés (légkondi) Kevés a napfény. És persze a koszt. Nincs választék, nincs vega, és ehetetlen. Kóstoltak volna Kalocsán gyíkhús konzervet. Rögtön visszakívánkoznának a börtönbe. Igen, kedves sokszoros gyilkos és rabló magyar bűnözők. Ez nem a Waldorf Astoria. És tudom, hogy nem ti találtátok ki a pereskedést. Tudom, hogy okos magyar ügyvédek jöttek erre rá. 26 ezer euró. 16 a tiéd, 10 az enyém. Ezt pesti ügyvéd ismerősöm mesélte. Jó buli ez mindenkinek. És a magyar kormány kénytelen lesz olyan börtönöket építeni, amilyen lakásokat nem tud a rászorulóknak sem. Jó lesz itt bűnözni. Kényelmes, fűtött cellák, nem ám, mint Monte Christo, és még ki is kell majd úszni, nem, büntetésül, mert csak három embert gyilkoltál le, UPC 30 csatornával, internet, és McDonalds. Mert az európai bíróság szerint ennek a sok gennynek jogai vannak olyankor, amikor elítélik. Az áldozatoknak nem volt joga élni. Régóta mondom, nem szeretnék ilyen debil Európában élni. Nem kívánok Kolumbiai, Bolíviai börtönökkel példálózni, de mondjuk, ott a helyén kezelik a bűnözőket. (néha az ártatlanokat is) Ja, ahol a forgács hullik (persze ez nem így van) ott fűrészpor is lesz. Tehát kedves bűnözőink, bátran, ne fogjátok vissza magatokat. Miközben üldögéltek, pesti ügyvédeitek milliókat szednek nektek össze. Morálról szó ne essék. Valóban borzalmasok a börtönviszonyok. Ezek a jó emberek, gyilkosok, rablók, testi sértők, többet érdemelnek. Emberi körülményeket, legalább annyit, amennyit elvettek másoktól. Így áll majd helyre az egyensúly. Én megöllek, hogy kényelmesen éljek a börtönben, de ha ha nem, akkor milliókat kapok. Jó lesz az majd, amikor kijövök a sittről és két hónapig szabadlábon leszek. Utána majd újra perelek. Mert a börtön ablakába soha nem süt be a nap. Csak oda pottyan 26 ezer euró.


http://patacsipilvax.hu/?p=55994
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rágalom!
  2016-01-18 19:25:44, hétfő
 
  2016.01.18. 10:17 Fabius
Rágalom!

Rágalom! - nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem - ennyit reagált a miskolci polgármester a fekete kassza - választói szavazatszállítás vádra, amit a nyíregyházi vállalkozó Lakatos Miklós robbantott a hétvégén. Oké, azt mondjuk nem várta senki, hogy Kriza majd ennyitől megtörik és bevallja: igen, tekintetes közvélemény, én bizony összeesküdtem a megválasztásomért bárkivel aki hajlandónak mutatkozott megsegíteni ebben.


Volt fekete kasszából fizetés és ígérethalom, hogy a klientúrám része lehet a jóember, aki nevére vette az ellenfelemet lejárató fotót, 150 cigányból álló különítménnyel szállította előbb az ajánlásokat, majd elhordta kocsival szavazni a hezitálókat. Eddig semmi meglepetés, csak a papírforma.

Jóval meghökkentőbb, hogy Kriza vagy a miskolci önkormányzat - esetleg a Fidesz helyi szervezete - helyett a Nemzet Legnagyobb Feljelentője, Tényi István szaladt a BAZ. megyei rendőrséghez hamis vád(!!!!!!!) gyanújával.

Mert ez a Lakatos fószer nem támasztotta alá semmivel az állításait, bibibí, nem baj, hogy még alkalma sem volt erre túlságosan, nem kell kivárni semminek a végét. Az mondjuk igaz, hogy Lakatos az állítások bizonyítása helyett jobbára csak beszélt vasárnap is:

,,A Kriza úr meg, ha azt mondja, hogy hazudok, akkor magyarázza el nekem, hogy kerülhettem én el Nyíregyházáról Miskolcra, hogy mehettem be az önkormányzatba úgy, mintha ott dolgoztam volna, miért csinált velünk egy közös céget a Kovács Zsolt, a polgármester kabinetfőnök-helyettese, miért kértek tőlünk árajánlatot? Miért adták ide a kulcsokat a lakásokhoz, amiket fel kell újítani? Én erre várok választ"

Jó sok kérdés, amikre a válaszokat mi is várjuk. De én azt is várnám, hogy Lakatos Miklós nem csak betakarózik azzal, hogy vannak bizonyítékok, tuti, csak letétben vannak az ügyvédemnél és majd, ha oda jutunk akkor előveszem. Érdekelne továbbá az is, hogy mik azok a "más fórumok", ahol eddig igyekezett elérni igazát? A miskolci önkormányzat Moslékos Dézsa Hozzáférést Elosztó Bizottsága? A Nemzeti Oligarchák Érdekvédelmi Szövetsége, vagy mi?

Ja, ha megtalálja az igazát, és a nem létező fekete kassza kifizetői oldaláról a megbízásokkal teli visszaosztó-feltöltő oldalára kerül, akkor minden okés, és teljesen rendben van?


http://varanus.blog.hu/2016/01/18/ragalom_215
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
még mindég milyen éhesek ezek a vénfiúk
  2016-01-18 19:19:50, hétfő
 
  csekély visszhangot váltott ki a minapi lázár-bejelentés (miszerint a zuniós pénzeket erőltetett tempóban rövid úton óhajtják nerszórni a szokásos búspicsába. egyetlen pillantás elegendő a pénzköltés menetének néhány lehetséges változatára (www.portfolio.hu/.../20.../01/lazarfrissvonal160114-20160114.png) nagyjából világossá teszi, miről van szó: 2018-ig biztos ami ziher minden pénzt el kell zabrálni (tuggyukhova).

mfor.hu/.../Olimpiaval_zarja_a_magyar_a_het_bo_esztendot_.html

még mindég milyen éhesek ezek a vénfiúk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MIÉRT ÉPPEn MOST?
  2016-01-18 19:18:58, hétfő
 
  2016. január 18., hétfő

MIÉRT ÉPPEN MOST?


Nem hiszek én abban, hogy a dologok a politikában véletlenszerűen történnek, abban még kevésbé, hogy az időzítésük véletlenszerű.
Így aztán abban sem hiszek, hogy a szükségállapot-törvény úgy pattant ki a Vezér bölcs fejéből, mint Zeusz fejéből Pallasz Athéné.
Már csak azért sem, mert az ominózus esetet megelőzte egy kalapácsütés, melyet Hephaisztosz gyógyászati célból mért a fejfájós Zeusz fejére, és jelen esetben- sajnos - még senki sem ütötte meg kalapáccsal a Szent Fejet, mely nem most lett ütődött, hanem gyárilag ilyen.
Maga az ötlet érthető, hiszen igen slampos puccs az, amelyik befejezetlen, márpedig ezt a NER szelleme nem engedheti meg eluralkodni az országon, nix slamperáj, minden elvágólag, esetleg a torkok is.
A szükségállapot attól szükségállapot, hogy szükséges, merthogy a nép teljességgel kiszámíthatatlan.
Van, amikor egy pillanat alatt megbolondul, és ha ilyenkor nincs kéznél a megfelelő eszköz, akkor akár gond is lehet.
A maffia nem szokott semmit a véletlenre bízni, felkészülten várja az eseményeklet, melyek egy részét önkiszolgáló módon szokta generálni, lásd a menekültek ügyét.

Szóval, az nem lepett meg, hogy Orbán a szükségét végzi, ami itt igazán érdekes, az az időpont.
Miért éppen most jutott eszébe ez az attrakció, mellyel bevégezheti a Nagy Művet, a Nemzeti Tébolyda kiterjesztését minden magyar állampolgárra.
Ha bevezeti, márpedig a tervezet szerint ez csak elhatározás kérdése - és az elhatározásokat egyszemélyben ő szokta hozni -, az élet jelentősen leegyszerűsödik, nix ugribugri, teljességgel szabad ország leszünk, ahol szabad emberek azt csinálnak, amit szabad.
Azon azért kissé csodálkozom, hogy az ellenzéki politikusok (mínusz Bokros) ilyen engedelmesen ballagnak a vágóhíd felé, hiszen ha megszavazzák a törvényt - és miért ne szavaznák meg, hiszen senki sem ajánlotta, hogy ezért többet fizetne - akkor igen rövid hír számol majd be arról, hogy migránstámogatás gyanújával őrizetbe vették Gy. Ferenc vállalkozót, aki szökési kísérlet közben életét vesztette.
A szükségállapot azért is jó, mert ilyenkor ellenségeinken kívül lazán meg lehet szabadulni kényelmetlenné vált volt és jelenlegi barátainktól, meg le lehet csippenteni a fejét annak, aki túl nagyra nőtt...
S. Lajos sem ülhet nyugodtan a hirdetőoszlopain, igen könnyen előfordulhat, hogy új betonalapot kell készíteni az egyiknek, melyet aztán megerősítenek egy Lajossal.
Még hasznios is lehet az ügy nemzetgazdaságilag, hiszen ötletet adhat a szegények álló helyzetben történő elhantolásához a temetők jobb kihasználása érdekében.
Mama kiviszi papát a hátán a sírhelyre, oszt jöhet a kalapjára a föld, - három papa is elfér az eddigi egy helyett...

De hogy miért éppen most, ez itt a kérdés.
Nekem két tippem van erre, az első hogy közeleg október 23.-a, a sajnálatos események hatvanadik évfordulója, a banda pedig emlékezhet arra, hogy mennyire egyszerű volt néhányszáz ember célszerű felhasználásval lángbaborítani a Fővárost.
Azt is tudják, hogy a tömeg manipulálható, a fiatalok kedvelik a balhét, meg inkább vevők az akciókra, mint a világmegváltó fikciókra, és azt is tudják, hogy ma ezerszer több okot lehet találni a lázongásra.
Emellett azt semlehet tudni, hogy a stadionok népe lekötelezettje-e még a Pocistának, hiszen volt rá már példa, hogy a pléhmadár tövében elégedetlenkedtek azok, akiknek éppen hálásnak illett volna lenni.
Nehéz a diktátorok sorsa, a plebsz hálátlan és feledékeny...
Ha akadna valaki, aki képes egy lelkesítő, ámbár kissé erőszakos alternatívát felvázolni a felháborodott népnek, ki tudja, mit lennének képesek tenni a méltóságteljes ünneplés helyett?
Mikor a diákok meglátogatták a Lendvay utcai Fidesz-székházat, a Hős Tábornok aggodalma nem ismert határokat, pedig ott az összes szervező saját embere volt, de mi lesz, ha most olyan szervezi, akit nem lehet kézbentartani?
Mi lesz, ha most nem egy tankot fordítanak a rendfenntartóknak, hanem mnondjuk ezer személyautó állja el az útjukat, miközben a tömeg a rendőröket éltetve hajigálja kockakövekkel a TEK munkavállalóit?
Jobb a kockázatokat kivédeni, te meg majd ülsz szépen a szobádban és nézheted a televízió kilencvenkilenc csatornáján, amint a Höős, ki csak éértüünk él emlékezetedbe idézi, hogy hogyan zavarta ki az oroszokat anno, nem törődve a következményekkel, bátran kivetve magát a földszinti ablakon.

A másik dolog húzósabb, mert ha kicsuknának bennünket az Unióból, akkor a helyzet valóban igen könnyen eldurvulhatna.
Márpedig éppen errefelé tartunk.
Viviane Reding volt uniós biztos A Die Welt című német napilapban úgy értékeli, hogy az EU éppen elég gonddal küszködik, ám a legveszélyesebb válság most van kialakulóban a földrész keleti felén, ahol áldatlan szövetség formálódik az uszító Orbán Viktor és Kaczyński között. Társul hozzájuk a szlovák és a cseh vezető, de a visegrádi államok az unió alapjait igyekeznek kikezdeni. Egyirányú utcának tekintik a toleranciát és a szolidaritást. Haszonelvű módon csak arra hivatkoznak, ami nekik közvetlenül előnyös. Ezt az önzést azután nacionalista lármával hirdetik.Reding rámutat, hogy akinek nem fontos az emberi méltóság, a szabadság, egyenlőség és testvériség, annak érdemes elgondolkodnia azon, hogy valóban Európához akar-e tartozni. Ha úgy dönt, hogy megy, senki sem fogja marasztalni. Európának csapatjátékosok kellenek, és nem kerékkötők.
Az osztrák kancellár is nyilatkozott : Aki pénzt kap az EU-tól, az nem teheti meg, hogy ne vállaljon részt a menekültek tisztességes és arányos elosztásában - jelezte. ,,Azok, akik az EU-s támogatások befogadóiként elutasítják, hogy részt vegyenek ebben, megnehezítik azon államok dolgát az EU költségvetésének elfogadásakor, mint Ausztria, akik nettó befizetők" - mondta Faymann.
Ha egyszer az Unió vezető államainak hasában eldől a borjú, akkor igen hamar nagy baj lehet, márpedig ezt nem fogja szó nélkül lenyelni az ország, hiszen ez magát a nyomort jelentené.
A jelenlegi beruházások során önerőből a bekerülési érték tíz százalékát fizettük önrészként, ez is sok esetben gondot okozott.
Ha az Unió nem támogat bennünket, akkor a jelenlegi beruházások tíz százalékára lennénk képesek, az Unió országaiban dolgozó magyarok jelentős részének sorsa pedig bizonytalanná válna.
A mezőgazdaságról ne is beszéljünk...

Hogy ezt hogy kezelné a nép, az erősen kétséges, de hogy lennének sokan, akiknek ez nem tetszik, az biztos.
Orbán most elrohan Putyinhoz cumira, hát, várjuk ki a végét, mert abban azért reménykedem, hogy ha el is fogadják a törvényt, ehhez lesz egy-két szava az Uniónak is.
Lehet persze, hogy ameddig mi a reményhalban bízunk, addig az unió egy ráját favorizál...


http://www.pupublogja.hu/2016/01/miert-eppen-most.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 488 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 427
  • e Hét: 2085
  • e Hónap: 18878
  • e Év: 151795
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.