Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Zsludov Vagyim * Megbocsátás
  2016-01-21 22:10:15, csütörtök
 
 

"Öröm látni keresztet a szabadban - főleg a hegyekben. Engem bátorít a kereszt látványa - tudom, hogy rajta függ - bár láthatatlan - engem kárhoztató vádirat - érvénytelenítve. "

Zsludov Vagyim
Link Link Megbocsátás

"Ő, Katerina dédmamám, imádkozó ember volt. Erről akkor nem tudtam, nem beszélt nekem Jézusról. De éreztem valami különös békességet mellette.

Amikor később találkoztam Jézussal, eszembe jutott ez különös érzés. Kérdeztem a szülőimet és elmondtak, hogy Katerina dédmamám őskeresztény volt, naponta többször imádkozott.

Sosem volt beteg, ha gyengének érezte magát, aludt egyet és újra talpon volt. Az Isten meghallgatta a dédmamám könyörgéseit, és az Isten kijelentette nekem az ő Fiát, Jézus Krisztust.

Ezért én is szoktam könyörögni azért, hogy az összes leszármazottam a hit útjára lépjen és megismerjen Jézus Krisztus csodálatos kegyelmét akkor is, ha én már befejezem az itteni tartózkodásomat és már rég pihenni fogom Jézus Krisztus lábainál.

Az ima áttör az idő és a tér korlátain. Hiszek benne. Tudom. Itt a bizonyíték."

Zsludov Vagyim Anatoljevics
Link Link Dalok.hu



 
 
0 komment , kategória:  Dr Vadim Zhludov   
Lynnie Walker: Reggeli Jézussal
  2016-01-21 10:32:53, csütörtök
 
  Van valami abban, ha minden napot Jézussal kezdünk. Ez hangolja be a nap hátralevő részét. Az élő Istenhez kapcsolja az embert, aki veled akar járni és beszélgetni egész nap. Erővel ruház fel, hogy be tudd mutatni Őt a szükségben szenvedő világnak.

Az Apostolok Cselekedetei 4:13 ezt mondja: Mikor pedig látták Péternek és Jánosnak a szólásban való bátorságukat, és megértették, hogy írástudatlan és közönséges emberek, csodálkoznak vala; meg is ismerték őket, hogy Jézussal voltak.

Ez igen! Az emberek rájöttek, hogy ők Jézussal voltak. Rajtad észre szokták venni, hogy éppen Jézussal voltál? Megnyilvánul rajtad a mennyből származó szeretet és erő? Szoktál minden nap beszélgetni Jézussal?

Jézussal beszélgetni olyan, mintha telefonálnál. Beszélünk; dicsérjük Őt; elé visszük a kéréseinket. De aztán jön a másik része: elhallgatunk és figyelünk. Rácsatlakozunk egy áramlatra, ami tele van képekkel, gondolatokkal, érzésekkel, amik a mennyből jönnek. Ez a telefonálás másik oldala! Válaszokat kapunk Tőle! Halljuk az Ő hangját!

Az eggyik módszer, aminek segítségével megtanultam meghallani Isten hangját, a reggelenkénti naplóírás, miközben Jézussal töltöm az időt. Úgy szoktam kezdeni, hogy olvasok egy szakaszt a Szentírásból, ahogy éppen a Szent Szellem vezet. Amit az Igéje által szól, az az alapja mindennek, amit Ő mond. Kinyitom a naplómat, és leírom az összes gondolatomat arról az igeszakaszról, amit éppen olvasok. Elé hozom a dicséretemet és a kéréseimet is.

Ekkor elhallgatok, rácsatlakozok az áramlatra, és figyelem a hangját. Aktiválom az öt szellemi érzékszervemet: a hallást, a látást, az ízlelést, a szaglást és a tapintást (érzékelést). Az Ő hangja olyannak tűnhet, mintha a saját gondolataimat hallanám! Olyan információkat kapok tőle, amit magamtól nem tudhattam volna. Mindezeket leírom a naplómba, vagy egyszerűen lerajzolom gyorsan amit látok. Gyakorlatias formában szokott válaszolni nekem: megmondja, hogyan viszonyuljak a családomhoz; megmondja, hogyan kezeljem a pénzügyeket. Az életutammal kapcsolatos dolgokat mond. Átölel a szeretetével.

Arra bátorítalak, hogy kezdd minden napodat Jézussal. Kapcsolódj rá az Ő mennyei életére, ami a Szent Szellem által elérhető számodra. Az egész nap folyamán az útitársad akar lenni, aki közel áll hozzád. A világ pedig észre fogja venni, hogy Jézussal voltál!

Van remény
Link



 
 
0 komment , kategória:  Van remény + Győztes Élet  
Bölcsen vesd el a magvakat!
  2016-01-21 09:53:59, csütörtök
 
  "Növesszen a föld növényeket: füveket és fákat, amelyek különféle magvakat hoznak." (IMózes 1:11., NIV fordítás)

Minden egy maggal kezdődik. Ez az aratás első törvénye.

Minden eredmény valaha egy álomban csírázott. Amerika története például a élet és a szabadsága magjaként, a boldogság keresésével kezdődött. A Saddleback Gyülekezet is egy apró magként indult. A te életed is magként kezdődött, amikor édesapád és édesanyád sejtjei összekapcsolódtak. Minden élő ezen a Földön valaha egy mag volt.

Mózes első könyvében Isten azt mondja: "Növesszen a föld növényeket: füveket és fákat, amelyek különféle magvakat hoznak." (IMózes 1:11., NIV fordítás)

Mag lehet minden érték, amit tovább adsz. Ha dicséretet adsz, érték áll benne. Ha jó tanácsot, az idődet, a pénzedet, a tapasztalataidat adod, vagy éppen a szereteted - óriási értékeket adsz.

Minden egy magból gyökerezik ki, legyen az az időd, a pénzed, a hírneved, a bölcsességed vagy az erőid.

A szavaid éppen így lehetnek magok, amelyeket elültetsz mások gondolataiban. Nőnek, és gyümölcsöznek. Emiatt kell bölcsen válogatnod őket, különösen amikor a szeretteiddel beszélsz: a gyermekeddel, a feleségeddel, a barátaiddal.

Engedd meg, hogy megkérdezzem: Milyen magokat ültetsz a kapcsolataidban? A bizalom vagy a bizalmatlanság gyökerezik majd bennük? A kedvesség vagy éppen a durvaság uralkodik majd bennük? Olyan magok, amelyek építenek, vagy éppen ellenkezőleg - olyanok, amelyek rombolnak? Emlékezz: azt aratod majd, amit vetettél.

Beszéljetek róla!

Milyenek azok a magvak, amelyeket a gyermekeid, családod, barátaid lelkében ültettél? Milyen gyümölcseik vannak?
Milyen magokat szeretnél elvetni a kapcsolataidban?
Mit gondolsz, miért int minket Isten arra, hogy keveset vessünk azért, hogy nagyot arathassunk?


* (Daily Hope by Rick Warren, 2016.01.14.) Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 656 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1467
  • e Hét: 5171
  • e Hónap: 8972
  • e Év: 70273
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.