Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Sándor Mária bűnös
  2016-01-24 22:01:26, vasárnap
 
 
Sándor Mária bűnös

Nagy Bandó András

2016. 01. 21. 12:15


Mária országa, avagy az egészségügy levelező tagozata.

Ebben az országban, ahol százával követnek el jogra épített erkölcstelenséget, eleve: olyan jogot alkotnak, mely az összes megélhetési politikusnak kedvez, de csakis nekik.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, a fekete ruhás ápolónő, ahol (épp most hallottam ezekről) egynapos ,,munkával" (hát, ha ilyen munka ünnepe május elseje, dobják szemétre az ingyen virsliket, meg a jutalom söröket!) nyolcmilliókért írnak, írhatnak tanulmányokat a kormány(fő) kegyeltjei a kazahsztáni marhákról, és minden egyébről, ami egy fia hasznot nem hoz ennek a szerencsétlen országnak.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol kegyelmi kérvény nélkül léphet le a több mindenben saras NAV-vezér, és gázszerelő haver lehet az ország egyik leggazdagabb embere.

Ahol ez a gázszerelő sunyin és alig titkolt pofánkba röhögéssel meri kimondani, hogy mit tegyen, ő, szegény, ha egyszer miniszterelnök a barátja, régen is az volt, nincs ebben semmi kivetnivaló, hát persze, hogy annyi közpénzhez jut, mint amennyihez az ország összes gázszerelője sem jut.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol a miniszterelnök veje (és rajta keresztül a leánya) gátlástalanul szedheti össze magát különféle áramhoz köthető, államilag finanszírozott beruházásból, és a leány arcpirulás nélkül vághatja a képünkbe, hogy önerőből állják drága külhoni tanulmányait.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol simán kimagyarázhatja magát bármiféle miniszter, amikor megmagyarázhatatlan, százmilliós nagyságrendű, ingatlan ügyleteiről vagy villavásárlásról kérdezik. Olyan országban bűnös, ahol ma már nem is titkolják el a korrupciós ügyeket, simán a képünkbe mártva nyomatják legmocskosabb ügyleteiket.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol egy miniszterelnök jegyzőkönyvbe mondhatja, hogy ők kapják a kevesebbet, hogy ne szúrjon szemet a pénz leosztása.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol egy magát egykoron költőnek tartó államtitkár felesége pénzügyi fedezet híján vásárolhat földet sokmillió forint értékben.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol egy miniszter vagy államtitkár három-, négy-, ötmilliós havi fizetéssel a zsebében veheti át a minimálbérért demonstrálók petícióját.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol azt büntetik, aki kiáll a jobb egészségügyi ellátásért, az egészségügyben dolgozó orvosok, nővérek és a háttérben robotoló technikai személyzet érdekeiért, és értünk, a jelenlegi vagy jövőbeni betegekért, sérültekért, operációra várókért, egyszóval mindenkiért, akinek bármi köze is van vagy lesz az egészségügyi ellátáshoz.

Olyan országban kaparja az avart Sándor Mária, ahonnan más országokba menekültek ápolók és orvosok, és mindenféle munkára vállalkozó magyar emberek, mert elegük volt abból, ami itt van, meg abból is, ami itt nincs. Elegük volt a kilátástalanságból, a semmit érő, épp csak a megélhetést fedező fizetésből, abból, hogy

ebben az országban (mellesleg szeretett hazájukban) nem boldogul más, csak aki dörgölődzik, idomul, vazallussá és seggnyalóvá lesz, aki kiszolgálja úgy a kormányt, a kormányfőt, mint a rendszert, a személyre szabott, nemzetinek hazudott együttműködést.

Elegük volt a nyomuló Fideszből, a stadionépítésekből, az EU-s pénzek furcsa leosztásából és fölhasználásából, a főváros Felcsútra kihelyezett tagozatából, a világ végéig kiépíthető kisvasútról, a gázszerelőből csinált polihisztor vállalkozó, a legfőbb stróman kezére játszott milliárdokból. Elegük volt a manipulált és önérdekhez igazított kérdésekkel kitömött kérdőívekből, a képünkbe hazudott eredményeiről, az istenített kormány(fő) többséginek hazudott támogatásából, a hazudott nemzeti egyetértésből. Elegük volt a keresztényi alapokra helyezett apukás tiltásokból, a vasárnapi zárva tartásból, abból, hogy pár megvénült, magát kereszténynek tartó honatyuska mondhatja meg nekünk, hogy mi a jó és a rossz, mit tehetünk és mit nem, kinyithatunk-e vagy sem.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol a miniszterelnök hű barátja, pénzcsinálója és szellemi mankója, az egykori NAV-vezér gecinek mondja, annak mondhatja eladdig jó barátjának számító kormányfőt, és olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol ezt a személyes, később meg nem toldott, be nem fejezett, meg nem magyarázott sértést közpénzből bosszulhatja meg a sértett kormányfő, ha kell, leállítva autósztráda építést, ha kell, elszállíttatva a sértő érdekkörébe tartozó hirdetőoszlopokat, ugyancsak közpénzből.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol tucatjával hoznak olyan döntéseket, alkotnak olyan paragrafusokat, amelyek sértik mások, egyszerű állampolgárok jogait, és amikor pert nyernek az állam ellen, fizetniük kell, és fizet is az ,,állam", mint egy katonatiszt, ugyancsak közpénzből, tehát az adófizetők pénzéből, erre mondják a jobb kocsmában, hogy más farkával veri a csalánt.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol popzenészt védenek meg és szponzorálnak, ha az elvesztett céges szponzoráció miatt az állam védelmére és pénzére szorul, szegényke.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol a lehazaárulózhatnak bárkit, aki kibeszéli a fölfedett gyalázatot, a milliárdos lenyúlásokat, a közpénz elherdálását és leosztását, bármit, amiért fejlettebb nyugati demokráciákban minden teketória nélkül börtönbe zárják az efféléket elkövető politikusokat.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol ahelyett, hogy megfelelő választ adnának egy bátor ápolónőnek, megoldást keresnének az észrevételeire és követeléseire, bűncselekményként kezelik a demonstrációját, pénzbüntetésre ítélik, és tűrik, hogy a dermesztő hidegben avart gereblyézzen, az ország szégyenére.

Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol üldözötté lesz a hivatása szerelmese, és ő maga is külföldre kényszerül, itt hagyva ezt az országot, melyet szeret, becsül, tisztel, magához ölel, amelyért tesz, tenni igyekezett. Olyan ország bírái mondták bűnösnek, amelyért ha majd egy másik országban dolgozik ápolónőként, megszakad a szíve.

Sándor Mária bűnös.

És azok helyett kaparja az avart, akik semmit sem tesznek mindazért, amiért Mária küzd. Nem Máriának, hanem a tehetetlen, teszetosza illetékeseknek kellene lombseprűvel kivonulniuk és kaparászniuk. Amíg azt csinálnák, talán akadna pár értelmes ember, aki helyettük elrendezné mindazt, amire ők képtelenek.


http://24.hu/poszt-itt/2016/01/21/sandor-maria-bunos/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiűzetés hetven éve Az eltűnt svábok nyomában
  2016-01-24 20:00:39, vasárnap
 
 
Kiűzetés hetven éve
Az eltűnt svábok nyomában




“Erőt kell találnunk ahhoz, hogy nyílt, őszinte vitákban egyeztessük nézeteinket. A migráció kérdését csak együtt tudjuk megoldani és ha Európa nem birkózik meg ezzel a kihívással, nem lesz többé önálló világpolitikai tényező. Ezt mondotta Hartmut Koschyk, a CDU egyik vezető politikusa Budapesten és javasolta: tárgyaljanak a vitatott kérdésekről közösen magyar és német politikusok és egyházi vezetők. A helyszín a magyarországi németség kiűzésének 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepség volt.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egyébként nyíltan beszélt arról, amire a német díszvendég csak célzott: miszerint a két kormány között viták vannak - ezért annál fontosabb, hogy a hazai németség tekintetében viszont jó az együttműködés, s ez a “napsütötte terület" a jövőben, történelmi távlatban is összeköti a két országot. Koschyk, a betelepült németekért és a kisebbségekért felelős kormánymegbízott ugyanerről: “csak a surlódás teremt energiát..." A konzervatív politikus, aki korábban a CDU/CSU-frakció egyik vezetője, majd parlamenti államtitkár volt, egyébként példamutatónak nevezte, hogy Magyarország emléknapot szentel a német kisebbség kiűzésének. A kezdeményezés (erre Balog miniszter emlékeztetett) Szili Katalinnak, az Országgyűlés korábbi, szocialista elnökének nevéhez fűződik. Koschyk egyúttal sajnálatosnak nevezte, hogy mig az Európa Tanácsnak vannak a kisebbségekkel kapcsolatos normái, a kisebbségi jogok mindmáig nem részei az Unió közösségi jogának.

Az Adenauer Alapítvány és a Országos Német Önkormányzat által rendezett megemlékezés helyszíne, a budaörsi Városháza volt. Az egykor túlnyomórészt csak “svábok" lakta településről 1946 január 19-én indultak el az első marhavagonok a kitelepítettekkel Nyugat-Németország amerikai megszállási övezetébe. Végül mindössze 800-an maradtak meg az ott századok óta honos földművelőkből, mesteremberekből, s elvitték a németajkúakat a többi, a fővárost övező településről, akárcsak a baranyai, tolnai, somogyi virágzó falvakból - mindenhonnan, ahol csak az országban éltek. Vagy negyedmillió embert - a többiek (az ő számuk is százezrekben mérhető) csak azért maradhattak, mert sem az amerikai, sem a kelet-németországi szovjet megszállók már nem voltak hajlandók több kiűzöttet övezetükben fogadni.

Magyar döntés volt

Mintegy 110 000, a kitelepítésre már kijelölt magyarországi német így is elvesztette házát, földjét, vagyonát és évekig jogfosztottan húzta meg magát. Magyar részről egyesek máig szívesen hivatkoznak arra, hogy a kelet-európai németek kitelepítésére a győztesek kötelezték az érintett kormányokat, ám ez valótlan: a döntést önként hozta meg, még a koalíciós időkben, a többségi Kisgazdapárt valamint a Nemzeti Parasztpárt teljes támogatásával Nagy Ferenc kormánya. A lépést azzal is indokolták, hogy kellenek a házak a Csehszlovákiából kiűzött magyaroknak. Külön tragikus fejezet azoké a tízezreké, akiket a szovjet megszállók kényszermunkára hurcoltak. Nem kevesen közülük, köztük az SS-be kényszersorozott “svábok", csak az 50-es évek elején szabadultak - ám azután magyar koncentrációs táborokban dolgoztatták őket, 1953 végéig.

Fagyos fogadtatás

Amint Michael Prosser-Schell német történésztől hallhattuk, a nyugat-németországi lakosság a szétbombázott, éhező országban egyáltalán nem örült a “hazatérőknek", akiket sokszor kényszerrel telepítettek be hozzájuk: a többség nem tekintette őket németnek (!) és sokan arra számítottak, hogy ezek az emberek hamarosan visszatérnek majd oda, ahonnan jöttek. Mint azután kiderült, az elűzöttek ugyanolyan dolgos, szorgalmas németek voltak, mint társaik. Munkaerejükre a kivérzett országban nagy szükség volt és nem kis szerepük volt a délnyugat-németországi “gazdasági csodában", az ipar és a mezőgazdaság felvirágoztatásában, a települések fejlődésében. Szó esett a konferencián arról, hogy míg a félmilliós romániai németség elkerülte a kitelepítést (őket aztán Ceausescu nagy bonni pénzekért engedte kivándorolni), a hasonló méretű bánáti és bácskai németségből az egykori Jugoszláviában napjainkra alig maradt valaki hírmondónak.


http://www.ger-mania.hu/nemetmagyarnemet/eltunt-svabok-nyomaban-142310.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyere haza, fiatal! - program
  2016-01-24 19:30:47, vasárnap
 
  Gyere haza, fiatal! - program

NERtársak, nagy dolog van itt most készülőben! Hol vannak azok az idők, amikor túró rudival próbálták visszacsalogatni a kivándorló fiatalokat?... Már sehol. Új idők járnak, meg új stratégiák.

Rossznak nem rossz, (mindjárt ecsetelem is), de mégiscsak adunk a sz@rnak egy pofont, ha ezt megcsináljuk. Már megint...

Szóval a cuccot úgy hívják " Gyere haza, fiatal!" 100 milliót terveznek rá szánni. Első célcsoport a Londonban élő magyar fiatalok. Most nem kicsit teszi oda magát a kormány. Röpke pár év alatt ugyanis rájöttek, hogy a magyar túró rudi, meg a gulyás bármennyire finom is, nem igazán mérhető egy súlyban a megélhetéssel, meg a munkáért kapott megbecsüléssel. Próbáltuk, de nem... Az van, hogy az ember igen nagy szívvel tudja szeretni a hazáját távolról is, ha nyugodt, szükségleteinek megfelelő anyagiakkal, meg biztonsággal rendelkezik. Sőt! Úgy igazán! Még adót is szívesebben fizet oda, ahol kap is érte valamit, mer' a 66. stadion valószínűleg hidegen hagyja, ha üres a hűtője.

Na most mielőtt tényleg már csak a közmunkások maradnának szép hazánkban (azok is csak azért mert eleségre sem elég a bérük, nem hogy elindulni messzi földre...), azt tervezi a kormány, hogy a visszatérőknek, repülőjeggyel, Munkával! és albérlettel kedveskedik. Az állam egy évig fizetné a lakbért, meg még az útiköltséget is.

Azért ez mindenképp értelmesebb gondolat, mint az eddigiek, na de... Egy év kiváltságért vajon eldobják-e a következő negyven évet, vagy még többet? Mert mi van egy év után? (Kicsit közben is...) Halálán lévő egészségügy, "nyolcszázötvenhatezer" adó, sok stadion/életveszélyes metró, bizonytalan nyugdíj, ideges, frusztrált emberek meg sz@r fizetések, botrányok, és egy olyan kormány, aki egy-két-négy évente, de van amikor havonta megváltoztatja az álláspontját. Bizalomhiány. Mert itt kőbe van vésve minden, amíg gyorsan meg nem szavazzák az ellenkezőjét, vagy el nem törlik visszamenőlegesen.



Hát hajrá! Próbálkozzunk, és talán egyszer rájönnek ott a Parlamentben, hogy a legkecsegtetőbb ígéretek is csak akkor hatásosak, ha mellé bizalom is van. Bizalom a felé, aki az ígéretet teszi. Na, az itt már csak a Békemenetben van, de azok nem is mentek ki egy normális élet reményében külföldre...


http://nertars.blog.hu/2015/05/02/gyere_haza_fiatal_program
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Május 1. – Az ILLUMINÁTUS Rend megalakulásának ünnepe
  2016-01-24 19:21:56, vasárnap
 
 
Május 1. - Az ILLUMINÁTUS Rend megalakulásának ünnepe


Adam Weishaupt



1776. május 1-jén a bajorországi Ingolstadt egyetemének fiatal tanára, Ádám Weishaupt, megalakította az Illuminátus Rendet, azaz a megvilágosodottak és beavatottak rendjét. Nem volt véletlen, hogy a baloldali pártok és a szakszervezetek május 1-jét nevezték ki a “munka ünnepének". A szovjet birodalom fennállása idején ez volt az egyik legnagyobb ünnep. A hivatalos történetírás még mindig vonakodik feltárni, milyen szoros a kapcsolat a kommunista világmozgalom és az Illuminátus Rend között. De a történelmi tények azért még tények maradnak, akkor is, ha a hivatalos történetírás nem szeret velük foglalkozni.

Ádám Weishaupt a katolikus hitben nőtt fel. Ingolstadt jezsuita egyetemén már egész fiatalon az egyházi jog tanára lett. 1771-ben, 23 évesen, azonban váratlanul lemondott tanári megbízatásáról, állítólag azért, hogy a következő öt éven át minden idejét egy szabadkőműves jellegű titkos társaság létrehozásának szentelje. Ezt a társaságot sokkal szigorúbb szabályok szerint akarta felállítani és vezetni, mint a már létező szabadkőműves páholyokat. A tervbe vett titkos társaság célja “az új világrend" létrehozása volt. Ezt az új világrendet természetesen csak úgy lehet megvalósítani, ha a régi világrend lebontásra és megsemmisítésre kerül, azaz, ha eltávolítják az útból. Ezért az új titkos társaságnak támadnia kellett az akkor fennálló egyházi és világi hatalmat, a Vatikánt és a dinasztikus monarchiákat, hogy meggyöngülve eltávolíthatók legyenek.

Weishaupt kezdettől fogva arra törekedett, hogy a szabadkőművességet bekapcsolja az Illuminátus Rend tevékenységébe. Weishaupt három osztályba sorolta a mozgalmában résztvevőket.

Az elsőbe tartoztak a novíciusok, a minerválok és az alacsonyabb fokozatú illuminusok.
A második osztályba tartoztak a szabadkőművesek, a szokásos és a skót rítusú lovagok.
A harmadik osztályba, a Misztériumok Osztályába, tartoztak a papok, a régensek, a mágus és a király. A király természetesen maga Ádám Weishaupt volt.

Weishaupt mindent elkövetett, hogy tekintélyes embereket nyerjen meg a maga számára. Már kezdettől fogva

az Illuminátus Rend első fokozataként olyan erkölcsi tanításokat és szabályokat írt elő, amelyek a Rendhez csatlakozót minden ellenállásától megfosztották.

Hermann Ahlwardt írja “Mehr Licht - Der Orden Jesu" (Több fényt - a Jezsuita Rend) című munkájában, hogy amikor Weishaupt Frankfurtban megismerkedett báró von Knigge-vel, akkor a “nemes proletár" személyében eszméi lelkes terjesztőjére talált. Ezt követően egész Észak-Németországban, így Poroszországban és Szászországban is, számos nemes lépett be az Illuminátus Rendbe. Ennek lett az eredménye, hogy Weishaupt Rendjében hamarosan megtalálhatóak voltak a magasrangú katonatisztek, állami hivatalnokok, de a nagy gondolkodók, írók és művészek is. A két tekintélyes szabadkőműves, Knigge és a darmstadti titkos tanácsos Bode, révén Weishauptnak is sikerült csatlakoznia a szabadkőművességhez. Már 1777-ben, egy évvel az Illuminátus Rend megalakulását követően, tagja lett az egyik müncheni szabadkőműves páholynak. Weishaupt könyvében megírja, hogy formálisan mindenkinek meg volt engedve, hogy az Illuminátus Rendből kiléphessen. Az ismertté vált tények azonban azt bizonyítják, hogy akik beléptek az Illuminátus Rendbe, halálbüntetés terhe mellett teljesíteni voltak kötelesek egész életükön át annak utasításait. Még azokat a parancsokat is teljesíteniük kellett minden ellenvetés nélkül, amelyekhez bűncselekmény elkövetésére volt szükség. Aki megtagadta az engedelmességet, azt halálbüntetéssel sújtották. Már a Rend kezdő tagjainak, a novíciusoknak is félelmetes esküt kellett letenniük, amelyben feltétlen engedelmességet fogadtak, tudomásul véve, hogy ha azt megszegik, az egész Renddel kerülnek szembe. A legszigorúbb titoktartási kötelezettség terhelte őket és hallgatniuk kellett mindenről, ami a Renden belül történt. Egy rendtagot csak akkor avattak be a Rend végső céljaiba, ha előzetesen sikerült az Illuminátus Rend belső köreibe bekerülnie. A végső célokat röviden így foglalhatjuk össze:

Dark-Tourism-Illuminati-Capital-Astana-Kazakhstan-All-Seeing-Eye1. Minden meglévő kormány leváltása,
2. A magántulajdon eltörlése,
3. Az örökösödési jog megszüntetése,
4. A hazafiság elpusztítása,
5. Valamennyi vallás felszámolása,
6. A család felbomlasztása,
7. Egy új világrend létesítése.







Weishauptnak sikerült Németország protestáns fejedelmeinek az érdeklődését megszereznie. A protestáns fejedelmek nem azért csatlakoztak Weishaupt-hoz, mert részükre már a kezdő fokozatokban is több bölcsességet és titkot árultak el, mint a többieknek, hanem azért, mert a protestáns német fejedelmek hatékonyan gyöngíthették a katolikus egyházat, amely az illuminátusok egyik fő ellenfelének számított. Ezek a fejedelmek csatlakoztak Weishaupt Rendjéhez, de magasabb fokozatot nem értek el, így rejtve maradtak előttük az Illuminátus Rend valódi szándékai és céljai. Ezeknek az előkelő személyiségeknek köszönhetően Weishauptnak sikerült a szabadkőművesség centrumaiba behatolnia. 1782. július 16-án a németországi Wilhelmsbad-ban került sor arra a kongresszusra, ahol megpecsételték a szövetséget a szabadkőművesség és az Illuminátus Rend között, vagyis az a két titkos társaság, amely ebben az időben a leghatalmasabb, legbefolyásosabb és leggazdagabb embereket tömörítette, szövetséget kötött, hogy céljai érdekében együttesen cselekedjen.

Az Illuminátus Rendet szervezetileg a jezsuita rend mintájára építették fel. Mindenki ismerte a saját fokozatának megfelelő rendtársát és a személyes előjáróját. Minden előjáró köteles volt évente kétszer minden rendtagról jelentést készíteni. De valamennyi rendtag is kötelezve volt arra, hogy zárt borítékban jelentést készítsen a feletteseiről, ezen kívül minden rendtag köteles volt rendszeresen gyónni is.


II. Katalin

II. Katalin

II. Katalin orosz cárnő, aki - anélkül, hogy a Rend legféltettebb titkait ismerte volna - a kor divatjának engedve maga is aktív illuminátus volt, gyakran panaszkodott az előbb felsorolt kényelmetlenségek miatt.

Az Illuminátus Rend tagjainak tehát meg kellett egymást figyelniük, kémkedni kellett egymásra,

jelentéseket kellett írniuk, egymás felett gyámkodniuk kellett, azaz minden olyan természetellenes módszert alkalmazniuk kellett, amely ellenkezik az emberi szabadsággal és a nemes emberi törekvésekkel. Ez a módszer azonban szükséges volt ahhoz, hogy valamennyi szál néhány kézben fusson össze, és így a szerteágazó szervezetet néhány ember irányíthassa. Jól tükrözi az illuminátusok dinasztiaellenes és egyházellenes beállítódását az a beavatási rituálé, amelyet a legmagasabb fokot elérő rendtagoknak írtak elő. A pályázót egy olyan terembe vezették, amelyben a trón előtt egy asztal állott a királyi hatalom szimbólumaival: a jogarral, a karddal és a koronával. A beavatottakat felszólították, hogy vegyék magukhoz ezeket a tárgyakat, egyidejűleg figyelmeztették őket, hogy ha ezt megteszik, akkor nem léphetnek be a Rendbe. Ezt követően a pályázót egy másik, teljesen sötét terembe vezették. Itt fellebbentették a függönyt egy oltárról, amelyet fekete terítő fedett, és amelyen egy üres kereszt és egy vörös frígiai sapka volt, hasonlóan a Mithras misztérium esetében. Ezt a rituális sapkát átadták a pályázónak a következő szavakkal: “Hord ezt, mert többet jelent, mint a királyok koronája". Ez a rituálé nagyon hasonló a Mithras misztériumba történő beavatáshoz, ahol a pályázóknak egy kard és egy korona kerül átnyújtásra, és amit ezekkel a szavakkal kell visszautasítaniuk: “Mithras egyedül az én koronám".

Weishaupt fokozatosan elhelyezte ügynökeit az akkori Európa döntési központjaiba, ahol azok kapcsolatba tudtak kerülni a bíborosokkal, a hercegekkel, a fejedelmekkel és a királyokkal. Ezek az illuminátus ügynökök hűségesen küldték a jelentéseiket mesterüknek, amelyeket Weishaupt kihasznált politikai céljai elérésére. Az illuminátusok egyik dicséretes alapelve volt, pl., hogy férfiakat és nőket egyaránt beszerveztek és a nemek egyenjogúsága mellett szálltak síkra. Hirdették a vallásszabadságot is, amely természetesen szembeállította őket az egyházzal. Weishaupt úgy gondolta, ha a tömegeket megszabadítják az egyház puritanizmusának az igájától, akkor egy szexuálisan szabadabb életnek örvendhetnének. Egyes kutatók szélsőségesen anyagias beállítottságúnak írják le az Illuminátus Rendet. Weishaupt szinte patologikusan gyűlölte a fennálló egyházakat, noha maga is bizonyos spirituális erők befolyása alatt állott. Olyan felszabadult emberiségben hitt, amely az egykori aranykor tökéletességében élhetne. Az egyházat korrupt szervezetnek tekintette, amely Jézus Krisztus eredeti tanításait elveszítette, és csupán anyagias, nagyon is földi természetű okokból hatalmának megtartására törekszik. Ezen túlmenően Weishaupt arról is meg volt győződve, hogy Jézus Krisztus titkos tanításait nem az egyházak, hanem a rózsakeresztesek és a szabadkőművesek őrizték meg. A katolikus Habsburg dinasztia elleni harcában Weishaupt elfogadta azt a jezsuita elvet, hogy a cél szentesíti az eszközt. Az illuminátusoknak ez a törekvése végül is oda vezetett, hogy a bajor rendőrség 1785-ben valamennyi titkos társaságot betiltott, köztük az Illuminátus Rendet is. A hivatalos történetírás ezt a dátumot jelöli meg az Illuminátus Rend megszűnésének az időpontjaként. A Rend azonban nem szűnt meg, csupán alámerült és titokban folytatta tovább tevékenységét.

Egy sokat idézett legendás eset szerint 1785-ben, vagyis 9 évvel az Illuminátus Rend megalapítása után, egy bizalmas híreket továbbító illuminátus küldönc Regensburg közelében villámcsapás következtében életét vesztette. A rendőrség számos dokumentumot talált a halott embernél, aki Párizsba igyekezett. Az egyik dokumentum ismerteti az illuminátusok tevékenységét és részletes utasításokat ad a tervbe vett francia forradalom előkészítésére vonatkozóan. A hivatalos iratok a németországi illuminátusoktól származtak és Franciaország szabadkőműves nagypáholya vezetőjének voltak címezve Párizsba. Az Illuminátus Rend egyes tagjai állítólag megrettentek ezeknek a titkos okmányoknak a tartalmától. Úgy döntöttek, hogy tanúvallomást tesznek a bíróság előtt. Mindez arra késztette a bajor rendőrséget, hogy razziát tartson néhány vezető illuminátus házában. Ezeken a helyeken további nagymennyiségű titkos anyagot foglaltak le, amelyeknek a tartalma riasztotta a bajor kormányt. Úgy döntött, hogy fehér könyv formájában nyilvánosságra hozza azokat. “Az Illuminátus Rend és Szekta eredeti írásai" című dokumentumkötetet aztán a bajor kormány megküldte a különböző európai országok, köztük Anglia és Oroszország uralkodóinak. Mivel ezen országok uralkodóinak környezete és kormányzati szervei a szabadkőművesek és az illuminátusok erős befolyása alatt állottak, a bajor kormány kezdeményezése nem járt sikerrel. Sem Londonban, sem Szentpéterváron nem tettek komoly erőfeszítéseket az illuminátus összeesküvés felgöngyölítésére, és az Illuminátus Rend tevékenységének a beszüntetésére.

Hermann Ahlwardt német kutató idéz könyvében a lefoglalt dokumentumokból. Így ismerteti Zwack kormánytanácsos Landshut-i házában 1786. október 12-én tartott házkutatás során lefoglalt eredeti illuminátus iratokat.

Milyen kérdéseket tettek fel a belépni szándékozóknak?



Az egyik írás 1776-ból arról szól, hogy milyen kérdéseket tettek fel az illuminátusokhoz belépni szándékozó jogásznak, Franz Antonnak:

“6. kérdés: Ha méltánytalan, igazságtalan dolog történik, miként viselkedne?

Válasz: Ha ezt a Rend megparancsolja, akkor megtennék olyasmit, amelybe én esetleg nem látnék bele, vajon valóban igazságtalan vagy sem? Továbbá ha ez valamilyen más szempont szerint lenne igazságtalan, akkor se kellene már annak tekinteni, ha az eszközül szolgál a boldogság vagy a végcél eléréséhez.

11. kérdés: Milyen jogon illeti meg vagy sem ezt a Társaságot vagy Rendet az élet és halál feletti rendelkezés joga?

Válasz: Igen, miért ne? Ha már más nem történhet, és ha a Társaság szükséghelyzetben érzi magát, és ha nem nyúl ehhez az eszközhöz, akkor saját elpusztulásától kell tartania. A fennálló politikai rend keveset veszítene ezzel, mert más ezrek léphetnek a helyükre. Egyébként utalok itt a 6. pontra adott válaszomra.

20. kérdés: Hajlandó-e feltétlen engedelmességet fogadni és tudja-e, hogy mi ez?

Válasz: Természetesen ez fontos, ugyanakkor meg vagyok győződve, hogy a Rend ezzel csak a legjobbat kívánja elérni.

24. kérdés: Milyen büntetést, fenyítést, biztosítékot kapcsolna ön ehhez a kötelezettséghez?

Válasz: Mindazokat, amelyeket a Rend jónak talál az én 20. pontban foglalt feltétlen engedelmességet fogadó eskümhöz mérten.

Egy másik jogásznak a felvételi jegyzőkönyvében a következők találhatók:

12. kérdés: Milyen okból jár, vagy nem jár ennek a Társaságnak vagy ennek a Rendnek az élet és halál feletti jog?

Válasz: A világ régenseit (urait D. J.) megillető jogból ered az, hogy rendelkeznek az emberek élete és halála felett. Ebből fakadóan ismerem el a saját Rendemnek is ezt a jogot, mivel a világ régenseihez hasonlóan ő is az emberiség javát szolgálja.

29. kérdés: Milyen büntetést, fenyítést, biztosítékot kapcsolna ön ehhez a kötelezettséghez?

Válasz: Hibámért becsületem és életem elvesztése legyen a büntetés."



Az illuminátusok célkitűzései

Az első ilyen cél volt a fennálló kormányok eltávolítása. Ezt tágan úgy is értelmezhetjük, mint az Európában akkor hatalmat gyakorló uralkodói dinasztiák és örökletes arisztokrácia eltávolítása a hatalomból. A vezető dinasztiák, úgy mint az osztrák Habsburgok, a német Hohenzollerek és az orosz Romanovok, valamint a német, az osztrák és az orosz arisztokrácia el is lett távolítva a hatalomból. Kivételt képeznek a Windsorok Angliában, őket azonban a revizionista történészek szerint az illuminátus pénzoligarchia helyezte trónra és a Windsor család maga is az új nemzetközi hatalmi elitnek a része. Személyükben maga a nemzetközi pénzügyi közösség elit csoportja uralkodik Nagy Britanniában. Ez mondható el a kisebb nyugati országok szabadkőműves uralkodóiról és született arisztokráciájának legelőkelőbb tagjairól.

A második cél a magántulajdon megszüntetése. Ennek az egyik módja, amikor egy ország nemzeti vagyona az állam tulajdoni monopóliuma révén kerül annak a szűk elitnek a rendelkezésébe, amelyik ezt az államot az uralmába kerítette. Ez volt a helyzet az ugyancsak a nemzetközi pénzoligarchia által hatalomra segített államszocialista rendszer esetében. A magánpénzmonopólium rendszerében pedig úgy számolódik fel a magántulajdon, hogy annak a túlnyomó része a magánpénzrendszert irányító pénzvagyonos elit tulajdonába megy át. A társadalom többsége vagyontalan, és a pénzoligarchia tulajdonában lévő korporációknál, mint alkalmazott dolgozik. Vagyis a társadalom nagy többsége számára csak az alkalmazotti, illetve bérmunkás lét lehetséges, mivel ki van zárva a magántulajdonból. Az ilyen bérmunkás olyan függőségek közepette él, hogy alávetettsége miatt valóban önálló akaratképzésre már nem képes.

A harmadik cél volt az öröklési jog megszüntetése. A nemzetközi pénzoligarchia az ellenőrzése alatt álló vagyon jelentős részét alapítványokba vitte át, és itt tartotta meg adómentesen a rendelkezése alatt. Több pénzdinasztia is van, így pl. a Rothschildok, akik Family Trust-ban, családi alapítványban tartják vagyonukat, amelyet nem osztanak fel, amely nem öröklődik, amelyért nem fizetnek örökösödési adót, de amely vagyon a bázisa az adott pénzdinasztiához tartozó családok jólétének és hatalmának. Tehát az öröklési jog is, noha megvan, lényegében az illuminátusok programjának megfelelően módosult fokozatosan. A társadalom túlnyomó többsége számára csak elvont lehetőségként létezik, gyakorlatilag nem. Akinek nincs számottevő vagyona (mint, pl. a bérből és fizetésből élő, máról-hónapra tengődő millióknak), annak örökbehagynivalója sincs.

Stratégiájuk negyedik célkitűzése
a nemzetállamok és a nemzetállamokat fenntartó patriotizmus felszámolása volt. A szabadkőműves világállam útjában állanak a hagyományos nemzetállamok a maguk külön-külön szuverenitás igényével. Ezért a kozmopolita szekuláris világállam érdekében szükséges a nemzeti összetartozás érzésének az elgyöngítése, hogy helyébe a “világpolgár" léphessen, aki a világ minden táján, a földgolyó minden országában egyaránt otthon van. Az ilyen nemzeti gyökereitől megfosztott “világpolgár" olyan, mint a futóhomok, nincs közösségi összetartozása, nemzeti identitása és ezért korunk neo-illuminátus pénzoligarchiája számára jól gyúrható embermassza, amely felett könnyű uralmat gyakorolni.

Ha nincs nemzetállam, akkor az uralmat gyakorló elit szerepét az adott néphez nem tartozó, ahhoz érzelmileg, kulturálisan nem kötődő személyek is betölthetik. Ez megkönnyíti a nemzetközi pénzoligarchia számára saját embereinek a kormányra segítését. Elég ha a politikai irányításra előre kiválasztott és e célra kiképzett személyek a formális jogi követelményeknek eleget tesznek. Elég az állampolgárság, és az alkotmányhoz való formális kötődés, hazára, és nemzeti töltetű hazafiságra nincs többé szükség.

Az ötödik célkitűzés a vallásoknak a meggyöngítése, illetve felszámolása volt. Ennek egyik útja a vallásos nevelés, a vallásos hit aláásása, másrészt pedig a keresztény egyházak minél több kisegyházzá való atomizálása, az egyház közösségformáló szerepének csökkentése, a valódi egyházak és a kvázi egyházak egyenlősítése a relativizmus túlfeszítésével és a vallási türelem átértelmezésével. A vallási közösségek atomizálásának is az a célja, hogy az egyént megfossza attól a védelemtől és erőtől, amit a közösséghez tartozás jelent a számára. Ezzel az egyént védtelenné teszi a nemzetközi pénzoligarchiával és uralmi rendszerével szemben. Másik útja egy felvizezett, eklektikus - illuminizált - világvallás kialakítása, amely a pénzoligarchia küszöbön álló világállamának a szinkretizált államvallása lenne.

A hatodik cél a család felbomlasztása, illetve megszüntetése, szintén az egyén elszigetelését célozza. Egy családi közösségtől - és az általa tovább adott értékrendtől és kötelékektől - megfosztott egyén teljesen védtelenül áll a pénzoligarchia hatalmi hálózatával, személyiséget romboló destruktív értékrendjével szemben. Egy erős családi közösség a maga összetartó erejével, és közösségi hálójával, védelmet nyújthat a pénzoligarchia tömegtájékoztatási eszközökkel végzett agymosásával szemben.

A hetedik cél a pénzoligarchia uralmát biztosító szabadkőműves (pontosabban illuminista) világállam, - a világköztársaság - létrehozása volt. Ez a világállam formálisan még nem jött létre, de egyes alkotóelemei már készen vannak. A nemzetközi rendszerben kialakult regionális egységek - összekapcsolódva az ENSZ égisze alatt - rövid idő alatt formálisan is világot átfogó konföderációvá fejleszthetők. Ebben a világállamban a főhatalom a pénzügyi rendszert birtokló nemzetközi pénzoligarchiái, amely ellenőrzése alatt tartja a világ energiaellátását és élelmiszertermelését is. Yehezkel Dror professzor “Ist die Erde noch regierbar?" (Kormányozható-e még a föld?) című, 1994-ben publikált tanulmányában, amelyet elfogadtak a Római Klub hivatalos jelentésének, megállapítja, hogy a világállam működtetéséhez a nemzetközi pénzoligarchiának államonként 100-tól 1000-ig terjedően van szüksége kiszolgáló személyzetre a politikai hatalom gyakorlásához. Ez világszinten 50 ezer kiválasztott személyt jelent. Mindössze ennyi embert kell a pénzoligarchiának kiképeznie a világ kormányzását végző elit személyi bázisa számára. Ebben a létszámban már benne foglaltatnak az egyes államok vezetőin kívül a nemzetközi vállalatokat, a nemzetek feletti és nemzetközi politikai intézményeket irányító menedzserek is. Azok a vezetői és kormányzói feladatokat ellátó személyek, akik a pénzoligarchia informális utasításait végrehajtva meghozzák a formális döntéseket, és gondoskodnak azok végrehajtásáról, az 50 ezres létszámon belül mintegy 5 ezer főből álló kisebb és zártabb elit-csoportot képeznek. Ezeken belül is elkülöníthető egy még szűkebb, mintegy 1000 főből álló szuperelit, amely az emberiséget érintő legfontosabb kérdésekről dönt. A Római Klub szakértője szerint ehhez csak 400 politikus tartozna, akik közül mindössze 200-at kell a ma nyugaton elfogadott demokratikus játékszabályok szerint megválasztatni a lakossággal. A pénzoligarchia kiemelt fontosságú célja a választott képviselők számának a minimálisra csökkentése. Minél kevesebb a választott politikus, annál könnyebb őket az ellenőrzése alatt tartania. A demokratikus formák között tartott választások során ugyanis mindig fennáll annak a kockázata, hogy “műhiba folytán" nem a pénzelit kiválasztottja kerül a törvényhozói és kormányzati testületekbe. Ezért a pénzoligarchia - a takarékosság átlátszó ürügyével - ügynökei útján mindenütt a választott képviselők számának a csökkentésére törekszik. Erre jó példa az a kampány, amelyet a pénztőkét mindenben kiszolgáló MSZP-nek a fináncoligarchiához tartozó miniszterelnök-jelöltje indított 2001 nyarán a választott képviselők számának a csökkentésére, és a kétkamarás törvényhozás bevezetésére Magyarországon. A lényeg itt is a választott személyek kiszorítása a közügyek intézéséből.

Áttekintve az illuminátus rend stratégiai céljait, megállapíthatjuk, hogy ezek a célok vagy megvalósultak, vagy nagyon közel kerültek a megvalósuláshoz. Az illuminátusok rendje ezen a név alatt már nem működik, de utódszervezetei működnek. Onnan lehet felismerni, hogy mely szervezetek, társaságok, zártkörű klubok és más rejtett struktúrák tekinthetők az illuminátusok utódszervezeteinek, hogy ugyanezekért, vagy hasonló célokért küzdenek - nyíltan vagy titokban - vagy sem? Ha ugyanazt akarják, mint az illuminátusok, akkor - jelenlegi nevükre való tekintet nélkül - az illuminátusok utódainak tekinthetők.



forrás:
2002. / Dr. Drábik János: Uzsoracivilizáció:
http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0208.htm


http://ebredezes.hu/majus-1-az-illuminatus-rend-megalakulasanak-unnepe/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanárok tízezreinek haragja rengetheti meg a kormányt
  2016-01-24 18:13:27, vasárnap
 
 
Tanárok tízezreinek haragja rengetheti meg a kormányt
Ma | 15:50

Soha nem látott tiltakozó akcióba kezdtek a tanárok, miután a Herman Ottó Gimnázium nyílt levelet tett közzé, amiben az oktatás helyzetét bírálta. Ehhez rövid idő alatt sok ezer tanár csatlakozott, a kormány azonban nem hagyta ezt annyiban.

Több nyílt levéllel, internetes aláírásgyűjtésekkel, nyilatkozatokkal tiltakoztak a tanárok, a diákok és a szakszervezetek a köznevelésben végrehajtott reformok, valamint a következményeik ellen. Hamarosan utcai megmozdulásokban is testet ölthet a tanárok dühe. Annak ellenére is, hogy szombat délben a szaktárca - nem függetlenül a Miskolcról indult, mostanra országossá váló tiltakozó akciótól - hátrálni látszott, kiigaztásokat ígért - írja a Népszabadság.
Szombat délre hívott össze sajtóértekezletet Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, ahol rajta kívül Czunyiné Bertalan Judit köznevelési, illetve Palkovics László, felsőoktatásért felelős államtitkár valamint Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke is részt vett. Balog hosszan beszélt a közoktatási reform - szerinte több hónap alatt előkészített - kiigazításáról.

A miniszter - miután méltatta saját kormányát, tárcáját a pedagógusbérek emelése, az ingyenes tankönyvek és a gyermekétkeztetés terén elért eredmények miatt - jelezte: bár a tanítók, tanárok részben azért kaptak nagyobb fizetést, mert tudható volt, hogy a köznevelési reformok során nőnek terheik, mára kiderült, lehet és kell is csökkenteni a bürokráciát, ezért a miniszter változtatásokat ígért mind a Klikben, mind az oktatásban.

Ehhez képest, ahogy korábban írtunk is arról, a KLIK nyomozásokat indított azon tanárok után, akik a saját és az iskolájuk nevével támogatták a Herman Gimnázium nyílt levelét. Erről egy utazó gyógypedagógus beszélt, akit az iskolavezetés keresett meg, próbálva nyomást gyakorolni rá. Más esetek is arról tanúskodnak, hogy helytálló a tanárnő beszámolója. A levélhez csatlakozókat felíró szerkesztő elmondása szerint több tanár is megkereste őt azzal, hogy vegye le a listáról, mert fél a megtorlástól.

Balog sajtótájékoztatójára reagálva Pilz Oliver a Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnöke a Népszabadságnak elmondta: "az eddigi "meg nem hallás" után örömteli, hogy végre foglalkoznak a pedagógusok valódi problémáival, s úgy tűnik, nem lesz hiábavaló, hogy ennyien csatlakoztak a panaszokat felsoroló, változtatásokat követelő nyílt levelünkhöz. Pilz hozzátette: az ígéreteknek természetesen örülnek, de most az kell, hogy lássák: azokat be is tartja a kormány, s érzékelhető változások indulnak el az oktatásban.

Mendrey László a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke már nem ennyire optimista. "A tanártiltakozás elérte a kritikus szintet, amire a kormányzat a szokásos technikájával reagált. Terelni és megosztani akar" - nyilatkozott Mendrey a napilapnak. Szerinte a bürokrácia csökkentése fontos, ám csak kis része a problémahalmaznak, a többi érdemi kérdésről, az óraszám csökkentéséről, a nemzeti alaptanterv újragondolásáról vagy éppen a szabad tankönyvválasztásról nem esett szó.

Annyi bizonyos, hogy ha a kormány nem tesz érdemi változtatásokat, pedagógusok tízezreinek haragjával kell számolniuk...

http://stop.hu/belfold/tanarok-tizezreinek-haragja-rengetheti-meg-a-kormanyt/1395 277/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bukta az új, szuperintelligens személyi
  2016-01-24 18:11:14, vasárnap
 
  Arra tökéletes, hogy az államapparátus minél könnyebben nyomon követhesse az állampolgárt, mint személyiségi jogot. Az új személyi hátlapján viszont ez olvasható: "Külföldre utazásra nem jogosít".
aljas huzás ez megint egy semmitmondo kormánytol
Személyi szabadság korlátozása! Egyértelmű bűncselekmény, hisz a régi személyi, az unióval kötött szerződés alapján jogosított fel a belépésre! Amúgy meg röghöz kötés! Ne kalandozz "paraszt", dolgozz jobbágyként Mészáros "Döbröginél".....

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////


Bukta az új, szuperintelligens személyi

Arra tökéletes, hogy az államapparátus minél könnyebben nyomon követhesse az állampolgárt, mint személyiségi jogot. Viszont az előző kártyával szemben van egy nagy bukta a dologban - ezzel nem utazhatunk külföldre. Az új személyi igazolvány hátlapján olvasható: "Külföldre utazásra nem jogosít".

A kormánypropaganda szerint a korszerű elektronikus személyazonosító igazolvány számos olyan funkcióval rendelkezik majd, amelyeknek köszönhetően az állampolgárok kényelmesebben, egyszerűbben, gyorsabban intézhetik közigazgatási ügyeiket is.



Az új igazolvány amellett, hogy vizuálisan tartalmazza a jelenlegi személyazonosító igazolvány adattartalmát, olyan beépített, magas biztonságú chippel is rendelkezik, amely tárolja a személyazonosító adatokat, az állampolgárok döntésétől függően az ujjnyomatukat, az elektronikus aláírás létrehozásához szükséges adataikat, illetve a társadalombiztosítási- és adóazonosító jelüket is. Magyarán minden lekövethető fajra, nemre, szociális állapotra, anyagi helyzetre, netán világnézeti szimpátiára vonatkozóan is.



A kormánypropaganda arról viszont nem szól, hogy hiába villog bárki az új plasztikkártyával, a legtöbb erre hivatott helyen hiányzik a kártyaleolvasó. De a legnagyobb csend azt a birodalmi ge4sztust takarja, hogy ez a szuperintelligens technika nem ereszt ki a határon - ellentétben az előzővel, amivel egészen Angliáig is eltávozhatott, aki akart.



Na most ennek a laza szabad mozgásnak vége.

http://www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=bukta-az-uj-szuperintelligens-szemelyi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bilincsbe vert Portik jól ismerte Orbánt ?
  2016-01-24 17:33:35, vasárnap
 
 
2016-01-24, Timót napja van



A bilincsbe vert Portik jól ismerte Orbánt ?

Izgalmas volt most is Portik Tamásnak és társainak a pere. Volt itt minden kérem. Mint kiderült a terheltek védekezéséből a rendőrségnek szinte minden robbantáshoz és leszámoláshoz valamiféle köze volt. A jelenlegi belügyminisztert Pintér Sándort is osztották rendesen, ő rendelte meg Portik szerint az Aranykéz utcai robbantást. S az kiderült Orbán gyermekével járt egy osztályba Portik gyermeke is, így igen jól ismeri a miniszterelnököt is személyesen. Tény kérdése, hogy egy másik gengszter vezérrel szerepelt 2006-ban egy fotón Orbán, anno a rendőrség által csak a fekete sereg vezérének nevezett M. Róberttel.

portik_tek

Ismét izgalmas volt Portik Tamásnak a pere. Azaz a Fenyő gyilkosság és az Aranykéz utcai véres merénylet immáron összevont eljárása. G. Judit, az 1998-ban felrobbantott vállalkozó Boross Tamás özvegye vallomásában arról beszélt, nem tud róla, hogy egykori férje tartott, vagy félt volna a gyilkosság megrendelésével vádolt Portik Tamástól. Állítása szerint Boros inkább attól a Radnaitól és körétől félt, akik az ügy bűnbánó és a nyomozókkal készségesen együttműködő gengszterei. A felrobbantott vállalkozó ex neje megjegyezte, ismerte Tanyi Györgyöt is, aki egyszer személyesen őt is megfenyegette. Szóba került, az áldozat egyetlen egyszer megemlítette Pintér Sándor belügyminiszter nevét is. G. Judit azt vallotta, amikor eldőlt, hogy 1998-ban Pintér Sándor kerül a Belügyminisztérium élére, ex-férje, Boros kijelentette: ,,neki vége".



Portik fővádlott le is csapott rögtön ezen jelentésre. Észrevételében meg jegyezte, hogy ki tudja hányadszor hangoztatja de, tudomása van arról, hogy Pintér Sándor adott parancsot az Aranykéz utcai robbantásra. Portik szerint ,,ilyen akció"rendőri segítséggel és beleegyezéssel elképzelhetetlen lett volna, és a rendőrség több gyilkosságban is részfeladatokat látott el". Portik azt is nehezményezte, hogy az ellenük folyó nyomozás és jelenlegi eljárás is a ,,szereplők kicserélésével zajlik". A harmadrendű vádlott újból előszedte a BRFK életvédelmi alosztályának volt vezetőjét, Doszpot Péter elődjét, Chilkó Ferencet is, ,,akinek a környezetében többször történtek gyilkosságok és erőszakos cselekmények" - tette hozzá Portik.

A tárgyaláson meghallgatták Boros Tamás egyik közeli hölgyismerősét is, aki elmondta,az üzletemberen a halála előtt elhatalmasodott a paranoia. Rettegett minden ellenségétől, akikről a tanú megjegyezte, “nem az volt a kérdés, hogy kivel van Boros haragban, hanem hogy kivel nem". A tanú arról is beszélt, hogy Boros személyesen is találkozott 1997-ben Portikkal és Radnai Lászlóval, akikről dühösen megjegyezte, hogy üzleti-elszámolási vitájuk van és ,,milyen szarháziak, hogy átverték". A tanú elmondta azt is, Radnain és Portikon kívül Boros félt a rendőrségtől, saját feleségétől, illetve Pintér Sándortól is, akivel összefüggésben azt mondta, ,,fejétől bűzlik a hal". Boros neki azt mondta, hogy ő egy ,,rendőrháború áldozata", és ,,ebben a játszmában csak egy sajt az egérfogóban".

Portik a tanú által elmondottakhoz hozzáfűzte, hogy Pintérnek 1998-ban létkérdés volt, hogy hatalomba kerüljön, mivel egy MSZP kormány alatt letartóztatták volna, ehelyett Sándor István Papa került rács mögé. Megjegyezte azt is, ismeri Orbán Viktort, és állítása szerint személyesen is találkozott a 90-es évek közepén a miniszterelnökkel, mivel gyermekeik egy általános iskolába, egy osztályba jártak.

Persze Orbánt más maffia főnökök is jól ismerték. legalábbis előszeretettel fotózkodtak a Fidesz vezérével. Mint az közismert 2006. március 20-án közölte a 168 óra Online szerkesztősége azt a fotót, ahol egy igen kemény gengszternek tartott személlyel M. Róberttel látható egy fotón Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök. Egy rendőrségi szakértő eképpnyilatkozott anno a 168 Órának.

Magyar Róberten kívül is van köztük olyan, aki tagja szervezett bűnözői körnek, ült is. Zsarolásért, önbíráskodásért, súlyos testi sértésért és hasonlókért. Néhányuk viszont büntetlen előéletű, tisztességes polgár és sportember.

Elgondolkodtató, hogy Orbán mindkét vállán nyugszik egy-egy kéz. S ilyen mozdulathoz azért kell némi nexus - ha nem is közös gyerekkor, de minimum egy dumálós esti sörözés. A fotó 2004. január 17-én olimpiai bajnok ökölvívónk, Kovács Kokó István Boksz utca nevű vendéglőjében gyűlt össze társaság megünnepelni Erdei Zsolt Karlsruhéban aznap este szerzett profi világbajnoki címét.

M. Róbert egy óbudai biliárdterem előtt 2003 augusztusában tizenkét lövéssel kivégeztette H. Antalt, alvilági nevén Ragyás Tónit. A rendőrség csak másfél évvel később fogta el a feltételezett elkövetőt, egy albán férfit. Emellett egy mátészalkai vállalkozóhoz M. Róbert 2004-ben leküldte tizenkét emberét, azok lövöldöztek is a ,,célpont" udvarán. Aztán a XV. kerületi Colosseum Casinonál önbíráskodott, pontosabban mondva lövöldözött, Radnai egyik emberére. De itt egy alkalmazottját is combosan elverte M. Róbert.

Portik azzal vádolta meg a miniszterelnököt Orbán Viktort, hogy tudott az 1998-as választások előtti önrobbantásokról, azaz a székházrobbantásokról, amire,,Pintér adta ki a parancsot". A belügyminiszterrel kapcsolatban a vádlott elmondta még, hogy az Aranykéz utcai robbantás után éppen akkor tűntek el kamerafelvételek, cellainformációk és híváslisták, amikor ő irányította a rendőrséget. De az egykori olajos újra beszélt az 1996-os Lakatos-merényletről is, megemlítve, hogy a helyszínen megjelent belügyér bizonyítékokat tüntetett el.

Azt azonban mindenképp érdemes Portik szavaihoz hozzáfűzni, hogy az elkövetőről készült kamerafelvételek a több tanúvallomás szerint az energolossal jó viszonyban lévő Doszpot Péter hivatali ideje alatt tűnt el a BRFK-ról.

Nos Portik mondatai kemények és megdöbbentőek. Megdöbbentőek, mert picit érthetetlen, hogy ha és amennyiben ezen vádak igazak lennének, akkor miért nem ezekről beszélt anno az azóta meghurcolt és gyanúba kevert titkosszolgálati vezetőknek többek között Laborc Sándornak ?


http://estiujsag.hu/belugy/a-bilincsbe-vert-portik-jol-ismerte-orbant
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Osztrák Szabadságpárt támogatottsága a legmagasabb Ausztr
  2016-01-24 17:27:50, vasárnap
 
 
NAGYON HIÁNYZIK HAIDER, NEM VÉLETLENÜL TETTÉK EL LÁB ALÓL A BLANKOLT FAXUAK!

******************************


Az Osztrák Szabadságpárt támogatottsága a legmagasabb Ausztriában


2016. január 24. 15:16
Hunhír.info

A szigorú menekültpolitikát képviselő Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) rekordméretű támogatottsággal bír, magasabbal, mint amikor Jörg Haider vezette a pártot - közölte az egyik osztrák hírportál vasárnap a Gallup közvélemény-kutató intézet gyorsfelmérésére hivatkozva


Míg az FPÖ 34, addig a kormánykoalíció két pártja 22-22 százalékon áll a kutatás eredménye szerint, amelyet január 12. és 14. között 400 fő megkérdezésével készítettek. Az FPÖ-t egy százalékponttal támogatják többen mint 2015 év végén. A Zöldek pártja a legutóbbi, 2013-as választások óta mért legalacsonyabb, 11 százalékos támogatottságot tudhatja magáénak a felmérés szerint.

A három éve tartott választáson a kormánykoalíció nagyobbik tagja, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) a szavazatok 27, a kisebbek fél, az Osztrák Néppárt (ÖVP) 24, míg a Szabadságpárt 20, a Zöldek pedig 12 százalékát szerezték meg.

Az osztrák koalíciós pártok támogatottságának csökkenését jelezte egy másik felmérés is. Az Unique közvélemény-kutató intézet felmérésének szombaton nyilvánosságra hozott eredményei szerint az osztrákok 83 százaléka negatívan értékeli a válság kormányzati kezelését, és csupán 15 százalék elégedett a koalíció munkájával. A megkérdezettek 93 százaléka nem ért egyet az unió menekültpolitikájával, 77 százalék szerint Ausztria elért teljesítőképességének határaihoz.

A szabadságpárt által képviselt menekültpolitikával a felmérésben résztvevők 24 százaléka tud azonosulni, a néppárt egyre határozottabb menekültügyi javaslatterveit 17, míg a menekültek befogadását támogató szociáldemokraták politikáját 13 százalék támogatja.

Heinz-Christian Strache, az FPÖ vezetője a menekültekkel szembeni büntetőeljárások szigorítását szorgalmazza. A párt javaslatterve szerint szigorúbban járnának el azokkal a menekültekkel szemben, akik bűntettet követtek el Ausztriában, megvonnák a szociális támogatást, és haladéktalanul kiutasítanák őket az országból. Osztrák médiaértesülések szerint a javaslatcsomagot néppárti körökben is megalapozottnak tartják.

A háborús menekültek létszámkorlátjáról beszélt Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter egy osztrák lapinterjúban. A néppárt soraiban politizáló tárcavezető arra az újságírói felvetésre, hogy lehetne-e számítani "csúnya jelenetekre" az osztrák határon, ha a menekültek belépését megtagadnák, azt válaszolta, hogy a menekültek zöme békésen viselkedik, de előfordulhat, hogy egyesek megpróbálnak erőszakosan fellépni a rendőrséggel és a hadsereggel szemben. Ilyen esetekben lehetnek "csúnya jelenetek". Elmondta továbbá, hogy ha az érkező menekültek száma eléri a felső határt, úgy Ausztria természetesen visszautasíthat egy menekültet a határán, hiszen Szlovéniában az már biztonságos országban volt, és tisztán gazdasági indokokból akar Ausztriában menedéket kérni.

Kurz szerint az Ausztria által bevezetett szigorú határellenőrzés nem veszélyezteti az utazás szabadságát, hanem hozzájárul ahhoz, hogy minél előbb megszülessen a közös európai megoldás.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=90597
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már a német nagyvállalati vezetők is sokallják az afgán orvo
  2016-01-24 17:22:54, vasárnap
 
  Fasinácista jellemtelen munkahely féltő banda. Megérdemlik, hogy az összes doktori állást átvegyék a migráncs orvosok. A munkahelyi túlkínálat miatt pedig ne kapjanak többé állást, csak segédmunkát. Profi nyakból amputáló agysebészek várják majd az őslakosokat a klinikákon, a kik a tudást valósággal kiszarják magukból.
A Nagy Honvédő Háború,nem az,amit az oroszok vívtak,hanem csak most következik!
Semmire sem lehet használni ezeket, esetleg energiát nyerni belőlük erőműben.
Merkel mami is csak skandálja az össze fogást.Hát ez már az összefosás mert csak Kardigán fog vele össze és mondta a 3 milliárd € csak a kezdet további pénz kell neki !Holott még ezt se akarja bedobni senki a mamin kívül.Kurva életbe a németek miért nem dobnak össze pénzt fél milláért találnának mesterlövészt.

************************

2016. január 24. 13:58


Már a német nagyvállalati vezetők is sokallják az afgán orvosokat, szír informatikusokat és eritreai mérnököket

Ha az idén újabb egymillió bevándorlót fogad be Németország, az már közvetlen veszélyt jelent majd a politikai stabilitásra és a társadalmi békére nézve - jelentette ki Tom Enders, az Airbus Group vezérigazgatója a Welt am Sonntag lapnak adott interjúban, hangsúlyozva, ügyelni kell arra, hogy a szociális környezet változásai ne kezdjék ki a lakosság béketűrését. "Nem sok időnk maradt rá, hogy megoldást találjunk" - figyelmeztetett. A repülőgépgyártó konszern vezérigazgatója megértésének adott hangot az interjúban a határellenőrzések szigorításával kapcsolatban. "Természetesen minden európai vállalat a nyitott határokat preferálná, egy bizonyos szintű ellenőrzéstől azonban nem lehet eltekinteni" - mondta, hangsúlyozva, hogy a határokon kialakult helyzetet az emberek az ellenőrzés feletti uralom elvesztéseként fogják fel, "ez pedig nagyon veszélyes a közhangulatra nézve". Joe Kaeser, a Siemens igazgatótanácsának elnöke is a határellenőrzések szigorítása mellett szólalt fel. "Nagyobb ellenőrzést kell gyakorolnunk a kialakult helyzet felett" - mondta, hozzátéve, hogy ennek felelősségét "helyes is és szükséges is felvállalni". A Deutsche Bank elnöke, Jürgen Fitschen viszont az Európai Unió külső határainak megerősítésében látja a megoldást. "Túl keveset tettünk eddig ennek érdekében, nem támogattuk például eléggé Görögország hatalmas erőfeszítéseit" - mondta. (MTI)

Forrás: https://kuruc.info/r/4/154201/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A pimasz tolvajtempó lesz a vesztük
  2016-01-24 17:12:22, vasárnap
 
  A pimasz tolvajtempó lesz a vesztük

Tovább tollasodik a felcsúti polihisztor. Most épp 931 millió forintnyi földet szerezhet meg, amit eddig haszonbérbe kapott az államtól, vagyis tőlünk.

Mészáros Lőrinc élete egy szakadatlan sikertörténet, amióta a Fidesz van hatalmon. A felcsúti polgármester ásványvíz-biznisztől a földművelésig, sertéshizlalástól a vasútépítésig mindenhez ért. És amekkora közgazdasági zseni, nem bír veszteni egyetlen pályázaton és egyetlen üzleten sem.

Mészáros Lőrinc villámkarrierjét figyelve talán nem alaptalanok azok a pletykák, miszerint a felcsúti csodavállalkozó nem magának, hanem a saját lábán álló Orbán-famíliának gyűjti a zsetont.

Ha így van, különösen szép bizonyítékát láthatjuk a régi bölcsességnek, miszerint a hatalom torzítja a jellemet, az abszolút hatalom abszolút torzítja a jellemet. Emlékezhetünk, első kormányzása idején Orbán még arról beszélt a Tokaj-hegyaljai társaság nemtaggyűlésén: "ne mi nyerjük a legtöbbet".

Ez a fajta "gátlásosság" mára teljesen elpárolgott, és helyére a "csak mi nyerhetünk mindent" arcátlan tolvajtempója lépett. Miénk az ország, a hatalom és a dicsőség, na meg persze a kaszinó, a trafik és a termőföld.

A pimasz tolvajtempó lesz a vesztük

Lehet, hogy az átlag járókelőnek "nem jön át", mit jelent az országnak a 3000 milliárdos Putyin-hitel vagy mekkora károkat okoz a CDS-felár. De azzal igenis torkig van, amikor azt látja a híradóban, hogy harmincéves zseléfejű fideszesek kacsalábon forgó giccspalotákat vásárolnak maguknak, miközben az ápolónők havi nettó 80 ezerért güriznek három műszakban.

Már a szerénység látszatára sem adnak. Minden kell nekik, mert minden jár nekik. Láthatóan fel sem fogják, hogy náluk okosabb emberek is belebuktak már a pimasz mohóságba. Az alázat hiányába.

Ami a korábbi sikereiket hozta: a mindenkin átgázoló buldózermentalitásba fognak belebukni is. Egyre többen ismerik fel, hogy hazafias érdekünk megszabadulni attól a gazdasági és szellemi kártételtől, amit a Fidesz nevű problémahalmaz jelent a nemzetnek.

Mert addig sem fejlődés, sem béke nem lesz ebben az országban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 488 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 522
  • e Hét: 861
  • e Hónap: 4606
  • e Év: 158102
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.