Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Orbán gimnáziumánál is betelt a pohár
  2016-01-25 21:32:46, hétfő
 
  Nincs ebben semmi, a szar mindenhonnan annak is látszik.
Érdekes ,,mindenütt bátcsák a dádét,,)))))))))))))))

*********************

Orbán gimnáziumánál is betelt a pohár
ma, 17:08

Már Orbán Viktor és Simicska Lajos egykori gimnáziuma, a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium is csatlakozott a miskolci Herman Ottó Gimnázium tanárainak felhívásához. Az intézményt 1998 és 2012 között Sipos Imre, a jelenlegi köznevelésért felelős helyettes államtitkár vezette.

A hvg.hu kérdésére a gimnázium igazgatóhelyettese az mondta,

Itt is ugyanolyan tragikus a helyzet, mint bárhol máshol, ne keressünk ebben további összefüggéseket.

Egyéb részleteket nem akart az iskola a csatlakozás okairól elmondani, azon túl, hogy

,,semmi vicces" nincs abban, hogy ilyen öregdiáknévsorral álltak be a nyílt levél aláírói közé, a helyzet inkább végtelenül elkeserítő.

Miskolcon február 3-án 16:30-kor fáklyás tüntetést tartanak a hermanosok támogatására. A demonstráció a gimnázium ­tornacsarnoka elől indul fáklyás felvonulásként, onnan a város­háza elé, majd a Hősök terére mennek, ahol a tüntetők felolvassák petícióikat.


http://propeller.hu/itthon/3187176-orban-gimnazium-is-betelt-pohar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
No, akkor elmondom, mi az, ami még külön idegesít.
  2016-01-25 21:27:25, hétfő
 
  Pozsonyi Ádám


No, akkor elmondom, mi az, ami még külön idegesít.
Amikor szóba kerül ez a beáramló - szervezett - ork hadsereg, mindig akad egy emberiségben hívő könyvtárszobai okoska, aki előhalászik a farzsebéből egy 1910-es Afrika térképet, s mutogat: "De volt ám előzmény! Íme a csúnya gyarmatosítás!"
Szeretném leszögezni: Az én őseim nem gyarmatosítottak. Nekem ehhez semmi közöm. De ha az ükapám ott menetelt volna Dél-kelet Afrikában, láncon vezetve egy rakás ártatlan bennszülöttet, nekem, 2016-ban akkor se lenne hozzá közöm.
Továbbmegyek. Ehhez, ami most zajlik, a mai franciának vagy németnek sincs köze. Ez a feltevés éppoly képtelenség, mintha a mai négert azért büntetnénk, s azért kéne eltűrnie mindent, mert a dédapukája még embert evett....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
József Attila gondolatai Adolf Hitler hatalomra jutásáról 19
  2016-01-25 21:24:55, hétfő
 
 
József Attila gondolatai Adolf Hitler hatalomra jutásáról 1933-ban

A nemzeti szocializmus lobogója alá sorakozó német dolgozók történelmi harca új irányt szab minden ország munkásmozgalmának.

A nemzetközi szociáldemokrácia, amely éppen csak nemzetköziségével nem volt képes a munkájukból élő modern tömegek érdekeinek védelmére, történelmi hivatását a dolgozók szakmai szervezkedésének megindításával befejezte. A nemzetköziség eszméje, amely a kapitalizmus aranykorában, a nemzetközi méretű szabadverseny idején, sokak szemében alkalmasnak mutatkozott az ipari bérmunkások csatasorba állítására, megbukott a valóságos élet mindennapi gyakorlatában.

Megbuktatta a nemzeti érdek, amely éppen a dolgozó tömegek érvényesülésében találta meg legbuzgóbb erőforrásait. Megbuktatta a névlegesen nemzetközi munkásság valóságosan nemzetközi versenye. Ebben a nemzetközi versenyben előbb-utóbb minden ország munkásai rákényszerülnek, hogy egységes nemzeti szervezetekben keressék érdekeik védelmét, jóllehet a múltból átcsent törékeny eszmék babona-hite ideig-óráig még ellenáll a valóságos életből merített nemzeti öntudat kialakulásának.

A haladásnak, a boldogabb jövő felé tartó emberiségnek kikerülhetetlen állomása ez. Miben jelölhető meg az emberiség haladása? Az ember eszközökkel termelő lény, életét munkával újítja meg; munkája örökös küzdelem a létére törő ellenséges természet ellen. E harcban az emberi faj egyre nagyobb megszervezett egységekbe tömörül. A fokról fokra nagyobb szervezett egységek alkotásában rejlik az emberiség haladása. A mi életünkben soron a valóságos nemzeti egységek kialakulása következik, a népek érdekeinek összeforrása elhatárolt nemzeti létük öntudatával.

Az egész emberi faj megszervezése, amelyről a nemzetközi szocialisták álmodoznak, nem képzelhető el anélkül, hogy előzőleg a nemzetekre tagolt emberi faj meg ne alkossa a maga benső nemzeti egységeit, amelyek az eddig látszólag nemzeti, de valójában kapitalista állami szervezeteket, e puszta jogi kereteket, ellátják a nemzeti egységre ébredő dolgozó népek korszerű tartalmával. A magyar munkásosztály, ha érdekeinek védelmében erre a történelem-adta útra lép, a kizsákmányolás ellen irányuló küzdelmeiben bízvást számíthat a dolgozó magyar értelmiség legjobbjainak bensőséges fegyverbarátságára.

(József Attila: A nemzeti szocializmus, 1933.)

http://harcunk.info/index.php/78-archiv/102-jozsef-attila-gondolatai-adolf-hitler -hatalomra-jutasarol-1933-ban?honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
HÁT AKKOr MOST ITT TARTUNK...
  2016-01-25 21:12:29, hétfő
 
  2016. január 24., vasárnap

HÁT AKKOR MOST ITT TARTUNK...

A hétvége két legjelentősebb rendezvénye a demokratikus oldal részéről Gyurcsány évértékelő beszéde és a Bokros Lajos nevével fémjelzett és általa szervezett tüntetés volt.
Vannak dolgok, melyekről már unalmas beszélni is, az ember csak önmagát ismételgeti, mégsem történik semmi átütő, Őfelsége Demokratikus Ellenzéke egyhelyben toporog, jobb esetben forog, mint Blöki a saját farka után.

Talán azoktól kellene indítani, akik csak vannak, de valószínűleg üvegből vannak, mert egyszerűen észrevehetetlenek.
Ha legalább olyanok lennének, mint a biztonsági üvegből készített üvegajtó, melynek jelenlétét legalább akkor érzékelni lehet, ha nekimegy az ember - erről a sógornőm tudna mesélni, akinek nemes metszésű orrát egy ilyen üvegajtó plasztikázta, maradandó eredménnyel.
Szép lett, de fájt, ahogy elmesélte.
A Fidesznek nem fáj, mert a baloldali üvegajtón keresztül úgy közlekedik, mint kés a vajban.
Igen, az MSZP-ről beszélek, akik látszólag rendben vannak.
Pozíciók betöltve, a képviselők szilárdan üldögélnek a Paramentben, sok vizet nem zavarnak - tisztelet annak az egy-két szakpolitikusnak, akik szót emelnek területük visszásságai ellen, és van egy-két fiatal, akikben lenne még energia - utóbbiak láthatólag a pártvezetés fékezett habzású utánpótlását képezik.

A fiatalabb nemzedék el se hinné, de voltak idők - nem is olyan réren - mikor az ifjú Tóbiás a Párt reménységének számmított, csakúgy, mint Ujhelyi István, akiket aztán felzabált a párt pragmatikus kemény makkja, a Puch-gang...
Ők voltak az eljövendő idők forradalmi lángja, csak aztán a mutyista pártpénztárnok lepisilte őket, ma már inkább csak sercegnek, mint tábortűz maradványa az őszi esőben.
Oda jutottunk, hogy lassan már számolni se kell a párttal, hogy az emberek csak legyintenek a neve hallatán, mert minden erőlködésük dacára képtelenek kiizzadni olyan vezetőt, vagy vezetőket, akik programjukkal és személyiségükkel képesek lennének elnyerni a választók rokonszenvét.
Amit a vezetők képtelenek elvégezni a szocialista párt és a szocialista eszmeiség leamortizálása terén, azt elvégzi a természet.
A párt legnagyobb erőssége szervezettsége volt, de a pártépítést valószínűleg bolsevista csökevénynek találták, elfelejtették gyakorolni, fiatal nem jött, maradtak a kiábrándult és elbizonytalanodott öregek.
Őket meg meg lehet venni a rezsicsökkentéssel, el lehet kábítani a migránsoktól való félelemmel, a megfelelő propagandamunka hiányában a hétköznapi életben érvszegények, félnek az agresszív jobboldaltól, mert tudják, senki nem védi meg őket.
Szanyi megtette azt a szívességet a jobboldalnak, hogy eljelentéktelenítette magát, csinált magának unokát és most - valószínűleg - a választók hálátlanságáról elmélkedik, éjszakánként Trockíjnak álmodva magát.

Gyurcsány évértékelőt tartott.
Jól beszél, most is jól beszélt, sőt, volt egy-két pozitívuma is a mondandójának.
Belengette a csókosok által földárveréseken megszerzett birtokok visszavételét, ami végre valami konkrétum, remélhetóleg a nemsokára bemutatandó program is ilyenekkel lesz tele.
Aztán azért súlyozni is kellene, mert szerintem a szociális problémák megoldása mindent megelőz - ha egyszer a demokratikus oldal kormányra kerül, ebben az országban senki sem fagyhat meg önhibáján kívüli okból...
Családi pótlék, tisztességesebb adórendszer, ilyesmik...
De tulajdonképpen nem is ez a gond ezzel a beszéddel, hanem az, amit Moldova fogalmazott meg precizen, miszerint pofázni könnyű, merthogy azt fekve is lehet.
Hogy az utóbbi időben már ez is hiánycikk volt, arról most ne beszéljünk, de az azért zavaró. hogy tulajdonképpen évek óta helybenjárás folyik.
Azt szokták emlegetni a DK vezetői, hogy megduplázták a szavazóik számát, ami igen dícséretes, csak az a baj, hogy a fejlődés kissé a kannibalizmusra emlékeztet, az MSZP és a DK időnként egymást falja fel, de külső forrásból - inaktív szavazókból, jobboldali pártból kiábrándultakból egyikük se szerez új támogatókat, ami eléggé sajnálatos.
Minden harapásuknál a nyereség egy kis része elveszik, és aki egyszer világgá ment, az soha nem jön már vissza.
Szóval pártot kellene építeni, fiatalokat kellene bevonni a munkába, mert járókeretekkel is lehet ugyan előre menni, csak lassan.
A fiatalokat pedig csak akciókkal lehet bevonni, mert számukra nem vonzó a pártprogram hatvankettedik variációjának megvitatása, de egy jó kis blokád, egy finom kis szobordöntögetés, egy ütős rendezvény megmozgatná őket.

A mai tüntetés pedig azt hozta, amit előre látni lehetett.
Ha a macskamentők hirdették volna meg a rendezvényt, háromszor ennyien lettek volna a Kossuth téren, ha egy édes cicó farkának levágása elleni tiltakozás lett volna a meghirdetett cél, talán tízszer ennyien is.
Ennyi embert be lehetett volna vinni valamelyik sportcsarnokba, ott mutatott volna valamit két-háromezer ember, de a Parlament előtt nemigen sugároz erőt ez a nagyságrend.
A tüntetés meghirdetett célja Facebook bejegyzésük szerint: "Mossuk le a gyalázatot!
Mutassuk meg személyes jelenlétünkkel is, hogy ezt nem tűrjük tovább!
Mindenkit várunk, akit felháborít a kormány idegenellenes, uszító kampánya!"
Namármost akkor, amikor a kormány éppen a szabadság maradékának garanciális biztosítékait akarja megsemmisíteni, akkor nem a nálunk fel sem lelhető migránsokkal szembeni bánásmód ellen kellene tüntetni, hanem az ennél lényegesen veszélyesebb, önkényuralmi tervek ellen.
Egyetlen dolog ellen - az egy néha több, mint a tíz...
Merthogy az igaz, hogy a tervezett törvényeket nem szükséges alkalmazni, csak ha ok van rá, mégis, ha látok egy favágót láncfűrészt vásárolni, szemem se rebben, de ha egy pszichopata tér be a szerszám-szaküzletbe és vesz egy ügyibevaló kis gépet, hát csak eszembe jut a legrosszabb változat...
Szóval lenne mit tanulni, például szervezést, például tömegkommunikációt, mert a Kossuth-téri beszédek a trolimegállóig se jutnak el, nem, hogy Bivalybürgözdre, Juliska nénihez, a libaól mellé...
Azt mondom, valahol el kell indulni, és szolidárisnak kell lenni egymással, ha Bokros tüntet, ott kell lenniük a szociknak és a DK-nak is, és viszont is.
Még akkor is, ha a polgári közép felé kacsingató DK számára Bokros pártja konkurencia, és ha a szocialisták jelenlegi vezetői se vallanak mostanában szerelmet Gyurcsánynak.
Másként nem megy.
Orbán ugyan el fogja hantolni magát, de ettől még nem törvényszerű a demokraták hatalomrakerülése, ezért dolgozni kell.
Néha az az érzésem, mintha a saját teendőkkel sem lennének tisztában a pártok vezetői.
Itt mindenki nagypolitizálni szeret, holott a dolgok a hétköznapi aprómunka során alakulnak.
Nem látványpékságekre van szükség, hanem néhány jó pékre, szorgalmas és lelkes robotosokra, akkor hiába szabadítja rá Orbán a kiflikre Selmeczi Gabikát, nem ér el eredményt.

Dolgozni kell.

http://www.pupublogja.hu/2016/01/hat-akkor-most-itt-tartunk.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ügyészség szerint egyetlen politikus sem érintett a trafi
  2016-01-25 20:58:05, hétfő
 
  Az ügyészség szerint egyetlen politikus sem érintett a trafikbotrányban
JámborAndrás
2016. január 24. vasárnap, 12:41

Polt Péter az MSZP-s Harangozó Tamásnak adott válaszában kifejtette, egyetlen politikus sem érintett a trafikügyben, március 8-án pedig lezárják a nyomozást a dohánypiacot politikai szempontok alapján újraosztó ügyben. Akár meg is nyugodhatnánk, hogy az ügyészség jól végzi a dolgát, de ha működik kicsit a memóriánk, akkor tudjuk, igenis van politikai és korrupciós vonulata az ügynek.

A trafikbotrány akkor robbant igazán, amikor Hadházy Ákos, akkor fideszes, azóta LMP-s önkormányzati képviselő nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyben Szekszárd polgármestere kifejti, trafikot csak elkötelezett jobboldali nyerhet, illetve az egyik kiszemelt trafikgyőztesre utalva megkérdezi, az nem egy szoci gyerek?

De ez a bizonyíték értéktelennek lett minősítve, mivel a fideszes önkormányzati képviselők hiába beszélik végig jól hallhatóan, kinek kell és kinek nem kell adni trafikot, és hiába derül ki, hogy a koncessziókra vonatkozó döntéseket politikai szempontok szerint hozták, ez csak folyosói beszélgetésnek minősül, mert hivatalosan nem ők döntöttek.

Csakhogy azt is tudjuk, hogy olyan gyorsan hozták a döntéseket, hogy átlagosan és lényegében pár másodperc jutott egy-egy koncesszió elbírálására. És azt is tudjuk, ugyanarra a pályázatra három településen különböző pontokat adtak, miközben elvileg ugyanaz volt a szempontrendszer. Azt is láttuk, a Fidesz középszintű politikusai, vezetői, a Fidesz közeli cégek vezetői (például annak a Continental Zrt.-nek esetében, amelynek vezérigazgatója tulajdonában lévő gépen szövegezték a trafiktörvényt magát) számos trafikot nyertek.

Sajnos ezek Polt Péter és az ügyészség számára nem voltak elegendő bizonyitékok arra, amit egy ország tud, hogy milyen korrupció övezte a trafikmutyit, amelynél ha emlékszünk, még plusz adókedvezményt is kaptak az új trafikok elnyerői.

Úgy tűnik az igazságszolgáltatás végképp kezd meghalni Magyarországon. Azok a trafikosok pedig, akiktől egy élet munkáját elvették, nem kapnak semmit, ők nem voltak elég elkötelezett jobboldaliak. Az az ország pedig, amely évek óta vár arra, hogy legalább egyetlen egy kormánypárti politikus ellen díszből emeljenek vádat, várhat tovább. De remélem, egyszer lesz egy kormányváltás, ami után nemcsak a korrupt oligarchák, a Fidesz vezetői, hanem maga Polt Péter és az ügyészség vezetői is a vádlottak padjára kerülnek!


http://kettosmerce.blog.hu/2016/01/24/az_ugyeszseg_szerint_egyetlen_politikus_sem _erintett_a_trafikbotranyban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Élesedik a fideszes belharc: Gulyás Gergely szerint Orbán ne
  2016-01-25 20:53:45, hétfő
 
  2016. jan 25.
Élesedik a fideszes belharc: Gulyás Gergely szerint Orbán nem jóízlésű ember
írta: nickgrabowszki

A Fidesz is elhatárolódik saját habonyista nyaloncától. Ez azért elmondható, ha már a párt és a parlament alelnöke, Gulyás Gergely is azt írta, hogy

A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.

Ebből viszont egy érdekes dolog következik. Ha ugyanis Gulyás szerint jóízlésű embernek a 888-hoz nem lehet köze, és tudjuk azt is, hogy az Orbán-kormány, maga Orbán hány ponton kapcsolódik Habonyhoz, a Századvéghez, és a századvégesek által végzett 888-hoz, akkor abból az következik, hogy a miniszterelnöknek nincs jó ízlése. Azaz
Gulyás szerint Orbán Viktor nem jóízlésű ember.

gg_1.jpg
Gulyásról tudni kell, hogy Szájer líblingjeként kezdte, majd Kövér embere lett, de legkésőbb azóta, hogy Orbán tavaly decemberben a Fidesz alelnökei közé emelte, már a miniszterelnök kliensének számít. (Orbán nem vette volna be, ha rendelkezik rajta kívül is valamilyen háttérrel; nem akarna egy Kövér-támogatót a testületben.)

Nem árt emlékeztetni, hogy Gulyás többszörös alelnököt nem zavarta

a miniszterelnök buzizása,
amikor a halálbüntetésről beszélt,
a kormány xenofób propagandája és az uszítás.

Amellett, hogy vígan asszisztált az állam kormánypolitikává emelt kifosztásához, és szervilisen képviseli Orbán egyszemélyi hatalmának korlátlanná tételét, a szeme se rebbent, amikor azt bírta nyilatkozni, hogy "a sajtószabadság, a sokszínű tájékoztatás ügye Nyugat-Európában sokkal rosszabbul áll, mint Kelet-Közép-Európában".

Mondta ezt abban a szélsőjobboldali lapban, amelyben mindennapos az uszítás, a fajelmélet, meg az arabok dehumanizálása. Bayer gyilkolásra való felhívása összefér a polgári értékkel. Tóbiás feleségenek szőrös muffja nem.

Pedig az Orbán-kormánynak is van olyan tagja, aki az olimpiai ezüstérme mellett fazonra vágott fanszőrzete okán híresült el. De az legyen a legnagyobb baj, ha egy államtitkárnak jó segge van. Hovatovább érthetetlen, hogy mi baja lehet bárkinek jó nők aktfotóival. Már a XXI. századnak is eltelt a hatoda.
Most akkor Gulyás alelnök a keresztény-konzervatív fundamentalista vonalat képviseli? Vagy éppen a Fidesz szocibarát, nagykoalíció-párti szárnyához tartozik?

Vagy csak egyszerűen álszent. A polgári értékekre való hivatkozás nyilvánvalóvá teszi, hogy itt Orbán láthatatlan udvarának belharcairól van szó.

Van a Rogán-vezette propagandaminisztérium, Habonnyal mint szürke eminaciással, és a hozzá tartozó propagandavállakozásokkal, mint a Századvég, és annak online leágazásai, mint a 888.hu.
És vannak a velük szembenállók, elsősorban Lázár és köre, meg a szürke jelentéktelenek, a veteránok. Most ide pozícionálta magát Gulyás alelnök: élére állt a csendes morgolódóknak. Nyilvánosan közölte, amit azok csak privátban mertek.

Csak nem kicsit mintha túllőtt volna a célon, és mint fentebb láttuk, olyat talált volna el, akit nem is akart. Már ezen Orbánt értve, nem G. Fodort.

gfg_2.jpg
A 888 koboldszerű főszerkesztője Habony köreihez tartozik, ő mondta egy interjúban, hogy a

A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a ,,polgári Magyarország" hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt.

Ugyanilyen termék a menekültügyi uszítás, amit a 888 is napról napra elkövet, meg a Tóbiáson elkövetett karaktergyilkossági kísérlet.

A G. Fodor nem is titkolja, ő és lapja is a rezsim apologétája, a rendszer ellenfeleinek agresszora. Amit tesz, az nem ideologikus, hanem racionális. Semmi személyes, pusztán harc a hatalomért, küzdelem az életben maradásért, meg a koncért.

Tóbiásnak, meg a szociknak voltaképpen jó hír, hogy már le akarják vadászni őket. Ez azt jelzi, hogy számolnak velük. Viszont aki 20 évvel korábbi aktfotók miatt ribancozza le az MSZP-elnök feleségét, meg aki azzal akarja denunciálni a politikai ellenfelet, hogy fogyasztott már kokaint, az rossz úton jár.

Említettük már, hogy a XXI. századnak is eltelt a hatoda?

http://egyenlito.blog.hu/2016/01/25/elesedik_a_fideszes_belharc_gulyas_gergely_sz erint_orban_nem_joizlesu_ember
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez ám a jelzés: Egy auschwitzi túlélő a világ legidősebb fér
  2016-01-25 20:51:15, hétfő
 
  Ez ám a jelzés: Egy auschwitzi túlélő a világ legidősebb férfija
2016. január 25. 18:30
Hunhír.info

Egy 112 éves auschwitzi túlélő, a lengyel származású Jiszrael Krisztal lehet a világ legidősebb férfija a Guinness-világrekordok jegyzéke szerint - ha sikerül iratokkal igazolnia a korát.


Az amerikai Gerontológiai Kutatóintézet a Guinness megbízásából azután vette fel Krisztal unokájával a kapcsolatot, hogy a múlt héten elhunyt a japán Koide Jaszutaru, a világ legidősebb férfija.

Jiszrael Krisztal 1903. szeptember 15-én született a lengyelországi Zarnówban, majd családjával Lodzba költözött. Már húszéves kora előtt a család édességgyárában dolgozott, 1928-ban megnősült. A nácik a városban 1940-ben kialakított zsidó gettóba kényszerítették. A gettó 1944-es likvidálása után az auschwitzi koncentrációs táborba került, ahol feleségét megölték.

Krisztal túlélte a megpróbáltatásokat, a tábor felszabadításakor mindössze 37 kilogrammot nyomott. 1950-ben elhagyta Lengyelországot, és Izraelbe költözött második feleségével és közös fiukkal. Haifában telepedett le, édességüzletet nyitott, azóta is ott él.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=90638
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kontinensfoglalók ott matyiznak a belga lányokra az uszodá
  2016-01-25 20:50:01, hétfő
 
  KLÓRGÁZT NEKIK, HADD FERTŐTLENÍTŐDJENEK!

A kontinensfoglalók ott matyiznak a belga lányokra az uszodában

2016. január 25. 14:18
Hunhír.info

Kitiltaná a bevándorló férfiakat a belgiumi Koksijde uszodájából a polgármester a női fürdőzők panaszai miatt. Az intézkedést a belga migrációs miniszter meggondolatlannak nevezte - írta a belga sajtó a nemzeti hírügynökségre hivatkozva hétfőn. Akkor döntött az intézkedésről polgármester, miután rendőrt kellett hívni, mert egy iraki férfi inzultált egy csúszdázó 11 éves kislányt.


A tengerparti város polgármestere szerint a női vendégek arra panaszkodtak, hogy a bevándorlók bámulják őket és fényképeket készítenek róluk az uszoda területén.

"Korábban sohasem fordult elő ilyen eset, az utóbbi időben viszont egyre gyakoribbá váltak a panaszok" - mondta Marc Vanden Bussche.

Hozzátette, hogy akkor döntött az intézkedésről, miután rendőrt kellett hívni, mert egy iraki férfi inzultált egy csúszdázó 11 éves kislányt.

Hasonló intézkedést hozott a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Bornheim városvezetése is január közepén: ott azért nem léphettek be a felnőtt férfi menedékkérők az uszoda területére, mert molesztálásokra panaszkodnak a női vendégek és a személyzet tagjai. Beszámolóik szerint a zaklatók a menedékkérőket befogadó közeli állomás férfi lakói közül kerültek ki. Az ottani önkormányzat hangsúlyozta, hogy megszüntetik a tilalmat, amint sikerül megértetni a menedékkérőkkel, hogy miként kell viselkedni az uszodában.

Megértetni a barbárokkal csak egyféleképpen lehet. Alaposan rá kell beszélni őket, mit szabad, s mit nem. JAVASOLJUK AZ IZRAELI MÓDSZEREKET!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=90625
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Osztrák belügyminiszter “Ezek nem menekültek, ezek a s
  2016-01-25 20:39:59, hétfő
 
 
Osztrák belügyminiszter “Ezek nem menekültek, ezek a segélyekért jönnek!
2016-01-25

Az osztrák belügyminiszter szerint az Európába érkezők nagy része nem menekült hanem egyszerűen a kellemes gazdasági környezet miatt jön ide.

Johanna Mikl-Leitner elmondta, hogy vissza kell térni a menekültjog lényegéhez. Azaz a menekültek maradjanak az első biztonságos országban. Most a gazdaságilag leginkább vonzó ország keresése tapasztalható, és ez így nem mehet tovább.

Johanna Mikl-Leitner szerint a 37 500 fős létszámkereten felüli migránsokkal Ausztria vagy úgy jár majd el, mint Svédország, vagyis a felső határ után is befogad kérelmeket, de évekig nem dolgozza fel őket, vagy pedig már a határon visszautasítja a migránsokat a biztonságos szomszédos országokba.

Forrás: MTI

http://meteon.org/2016/01/25/osztrak-belugyminiszter-ezek-nem-menekultek-ezek-a-s egelyekert-jonnek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 488 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 446
  • e Hét: 4210
  • e Hónap: 7955
  • e Év: 161451
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.