Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Drága barátom
  2016-01-05 23:01:19, kedd
 
  Drága barátom, Viktor!

Tudom, hogy nemrég írtam, még itt a kapa a kezemben. De látom én, hogy mennyire megtámadtak téged és nem hagyhatlak egyedül a bajban. Megbeszéltem az asszonnyal is (azóta már hajlandó tenni a kötelességét és a szemem alja is szépen gyógyul), meg a fiúkkal is beszéltem a kocsmában.

Abban maradtunk, hogy melléd állunk mi. Mégiscsak együtt őriztünk libát, együtt fociztunk a legelőn. Jut is eszembe! Emlékszel, mekkorákat estél? Csak úgy siklottál a libaszaron, mint a jégtáncosok a tévében. Istenem, de szép idők voltak!

Na, mit is akarok mondani?

Szóval a fiúkkal megbeszéltük, hogy oda állunk melléd. Mert kell most a támogatásunk, az biztos! Csak majd mondjad meg, hol is állsz te pontosan. Mert ebben nem vagyunk biztosak, azért kérdem. Nemhogy mi ott álljunk melletted, te meg valahol máshol legyél. Már gyerekkorodban is olyan voltál, mindig másfelé állt a fejed, mint kellett volna.

De majd figyelünk, el ne csellengj.

Beszélek itt össze-vissza, pedig biztosan nagyon elfoglalt vagy, meg hát kell is a segítség. Én meg azért írok, hogy tudjad: itt állunk mögötted, az egész falu. A kapával.

Láttam a tévében, hogy az a kuplerájos meg akar lopni téged! Az a Gattyán! Ne hagyd magad, egy barátom! Sok pénz az a húszmilliárd, nagyon sok! Én ugyan még nem láttam annyit, húszezret is csak akkor, amikor fizetik a közmunkát. Az se mindig van, hanem amikor rám kerül a sor. Mert beoszjuk a fiúkkal. Hol egyik, hol másik sepri az árok partját. De hát mit lehet tenni, ha még ide nem ért el a fejlődés? Hát ugye, hogy nehéz az élet, de majd lesz ez jobb is.

Szóval ne hagyd magad kiforgatni abból a húszmilliárdból, én csak azt mondom. Nehogy már azt is az uniós urak mondják meg, jár-e neked az a pénz, vagy nem jár! Ragaszkodjál hozzá! Beszélj a Tállai barátoddal, okos ember az. Hogy megtapsoltuk a kocsmában, mikor mondta, hogy nem kell söralátét, csak sör legyen. Milyen igaza van neki! Itt minálunk a kocsmában a sok büdös parasztja azt se tudja, mi fán terem a söralátét. Azért nekem majd elmondod, ha erre jársz?

Látom ám én azt is, hogy mindenki téged zsarol! Meg hát mondtad is, innen tudom. Az unió is megint, azokkal a telepítésekkel. Hogy ha nem telepítünk, kevesebb pénzt adnak neked...majd ezt is mondd már el, mit akarnak ezek telepíteni ennyire? Kell hozzá kapa? Mert ha attól több munka lesz itt, akkor ammondó vagyok, ne kéresd magad annyira. Megcsináljuk mi a fiúkkal, csak mutassa meg valaki, milyen távolságra kell, meg hogy bakhátalni kell-e? Vetőmagot azt hozzatok, mert nekünk nem telik rá, meg amúgy sem lehet itt minőségit venni, csak a teszkógazdaságos van mindenből. Mert az olcsó. Pedig nem is olcsó, szoktam nézni a reklámújságot. Máshol a deluxe annyi, mint a kisboltban ez a szar. Szóval azt hozzatok. Kapa van, azt nem kell hozni.

Meg itt ez az Ákos is, aki igen nagy művészember. Én ugyan még nem hallottam élőben, mert a kultúrba nem vállalta a fellépést. Vagy hát vállalta volna, csak annyi pénzért, amennyiből az egész falu öt évig megél. Szóval végül nem hívta a tanácselnök, vagy minek kell most hívni. Egyszer a Jenő (tudod, az a nagy lakli gyerek, az ért az internethez is) letöltötte nekem jútúbon, de az valami szörnyű volt, ahogy vernyákolt szegény. A Lajcsi mellett labdába se rúghat, az egyszer biztos. De mindegy is az nekem, ha te szereted, akkor szeretem én is. Tényleg, majd ránéznél, mi van a Lajcsival? Mert hiányzik ám nekünk az asszonnyal. Szerettük azt a szép böszme embert, amikor olyan könnyeseket zenélt. Összebújtunk, aztán...de hát tudod, van neked is elég gyereked.

Szóval ezt az Ákost mi még nem szeretjük annyira, de majd megszokjuk. Ne hagyd magad, nehogy már a liberálbolsifasiszták zsaroljanak (majd ezt is elmagyarázod, amikor erre jársz?). Jól is tetted, hogy felmondtad a Telekomos előfizetést! Fájjon csak a Merkel feje, miből fog megélni ezután a Telekom. Egyék meg, amit főztek.

Te, barátom! Csak úgy magunk közt kérdezem: nem lesz ebből baj? Ebből a telefon lemondásból. Habár te tudod, mert okos ember vagy, mindig is az voltál. Okos is, szép is. Főleg szép.

Most látom, hogy vannak neked barátaid. Ez a kocsmáros, ez a Tiffán gyerek is hogy melléd állt már! Hogy az Embernek az asszonya szül gyereket! És milyen igaza van neki! Mert ki a franc szülne, ha nem az asszony. Hát nem igaz? Bár, ahogy elnézem ennek a Tiffánnak a fejét, ennél se tolonganak a nők, hogy szülni akarnak. Bár, ha elég pénze van...a kocsmárosok jól keresnek. Tudom, mert ez a mi kocsmárosunk se tud már mit csinálni a sok pénzével. Most rendelt egy vadonatúj Ladát! Hát hallottál már ilyet? Ladát. Kérdeztük is, hogy miért nem Audit vesz, mér a tetvedék Ladára fáj a foga. Ez amúgy tényleg igaz, hogy fáj a foga. Mert 3 hónap múlva fogadja csak a fogorvos, olyan hosszú a sor. De ez most mindegy.

Azt mondta a kocsmáros (amúgy Józsinak hívjuk. Azt állítja, Vajk a neve, de ki hisz el ilyen hüyleséget?) hogy ő ugyan nem vesz Audit, mert aztán majd nem kap hozzá féltengelyt, ha a szar utakon tönkremegy. Mert hogy szerinte ha te kilépsz az unióból, akkor nem lesz itt Audi, de még a nyomorék Suzuki se, csak a Lada.

Hát hiszed te, drága barátom, micsoda sötét emberek vannak itt, falun? Ugye, nem?

Lassan be kell fejeznem a levelet, mert úgy nézem, az asszony engedékeny kedvében van. Bár lehet, hogy csak elaludt. Nem baj úgy se, mire felébred, én már félúton leszek a paradicsomba. Tudod, hogy megy ez.

Majd írok megint hamarosan, addig tarts ki barátom! Ha mindenki cserben is hagy, mi itt vagyunk neked. A fiúk a kocsmából.

Szóval búcsúzom, de tudjad barátom: ránk mindig számíthatsz a bajban. Itt állunk mögötted.

Az egész falu.

Kapával.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vannak barátai?
  2016-01-05 22:56:26, kedd
 
  Kedves Viktor, drága barátom!
Régen írtam neked levelet, mert el voltam foglalva az illegális emigránsok elleni védelemmel. Itt strázsáltam a kertkapuban egy kapával, nehogy valamelyik elvegye a munkámat. Most is ott lennék, de egy illegálist se evett ide a rosszban. Illetve egyet igen, de arról is kiderült, hogy csak a falu közmunkása gyűjtött neked aláírást amivel tiltakozunk az uniónál a telepítés ellen. Nem értem ugyan pontosan, mit akar ide telepíteni az unió, de aláírtam, mert kérted. Kétszer is! Biztos, ami ziher.
Meg azért is hagytam abba a kapával történő honvédelmet, mer rohadtul hideg van már kint. Igaz, bent is, mert nincs tüzelőnk, de pénzünk se, hogy vegyünk. Pedig senki nem vette el a munkámat, hanem nem is volt nekem évek óta. Szóval bejöttem, de azért én ott állok mögötted, ezt ne felejtsd el! A kapával.
Látom ám én, milyen szépen fejlődik az ország. Csak csodálkozok, mennyire hasítunk. Kár, hogy ez a fejlődés a mi falunkba még nem ért el, de az már csak idő kérdése. Ugye, Viktor? Minden reggel nézem is, hogy van-e fejlődés, mert mindig figyelem a tévében a híreket. Ott aztán mondják, hogy jobban élünk, meg nincs infláció se, amit az a rohadék Gyurcsány csinált a bandájával, franc aki megeszi azokat is! Tiszta szerencse, hogy elmulasztottad ezt kézrátétellel, drága egy barátom. Azt is mondják a tévében mindig, hogy mennyi sok új munkahelyet csináltál te azzal a két dolgos kezeddel.
Igaz, hogy én itt nem látok egyet se, de kicsi falu ez, meg messze is vagyunk a fővárostól. Biztos ide lassabban ér el az a sok jó. De nem vagyok türelmetlen, csak mondom, hogy kicsit megsürgethetnéd már.
Azt is mondták a híradóban, hogy megtámadott téged az unió. Hát micsoda egy dolog már az, amikor te csupa jót akarsz mindenkinek? Amondó vagyok én Viktor, nem mászkálj te oda. Az unióhoz. Mert azok csak rosszat akarnak neked és a te bánatod fáj ám nekünk is az asszonnyal. Beszéltünk is erről a kocsmában, hogy ki kell nekünk lépni az unióból, ha nem hallgatnak rád azok a külföldiek! Mert csak jobb nekünk itt magunk között, hát nem igaz? De.
Hagyd őket a francba, süljenek a saját zsírjukban, a hülyék! Lépjünk mi ki onnan, aztán majd meglátják, mire mennek nélkülünk. Vigyék innen a nyűves bankjaikat, meg üzleteiket, a hülye autógyáraikat meg azt a gumigyárat, vagy mit. Jobb lesz nekünk magunkban, majd termesztünk tököt, meg krumplit. Egyet se félj, nem halunk éhen nélkülük se!
Egy darabon már van is kerítés, a többit is bekerítjük aztán nem lesz itt az a nagy mászkálás. Mint régen, emlékszel? Amikor ötévente adtak vagy ötven dollárt és abból mehettünk dőzsölni csehszlovákba. Az kell megint! Se ki, se be! Legalább akkor hazajönnek a gyerekeink is. Mert kint vannak ám külföldön. Nem csak az enyémek, hanem a fél falu is rajtuk kívül. Itt már csak az öregek maradtak, azok meg nem győznek sopánkodni, hogy kicsi a nyugdíj, drága a gyógyszer és az unokáikat még nem is látták, mert egyrészt a szemészetre fél évet kell várni, másrészt meg szemüveggel se látnak el Londonig. Na, azt a sok fiatalt mind kirúgnák az unióból és jönnének haza. Legalább megszűnne a sipákolás.
Látom ám én amúgy, hogy ez neked a célod, Viktor. Kilépni. Nagy kópé vagy te! Úgy is kell. Ameddig adnak valami kis pénzt, azt el kell fogadni. Abból van a közjó, meg a Mészáros barátod disznótelepe is. Ha meg már nem adnak pénzt, menjenek ők a francba, hát nem? Okosan csináltad, hogy gyorsabban kéred el ami még jár pénz. Legyen az itt, aztán meg be lehet nekik inteni. Az uniónak. Akkor jobb lesz nekünk, ha csak te uralkodol itt. Ne ugasson bele senki külföldről abba, mit csinálsz. Amit akarsz. Ha bevezeted a kivégzést, akkor is csak a te dolgod. Nahát!
Egyszóval én melletted állok Viktor! Illetve mögötted. A kapával.
Csakhogy van itt egy kis baj, ezt akarom én most elmondani neked. Merthogy feszült lett a helyzet itthon. Nem miattad, mert te mindig rendes ember voltál. Hanem az a Kövér kollégád, az most nagyon betett nekem. Pedig okosan beszél az is, szerettem én eddig. Most is tetszett nagyon, amit kitalált. Siettem is haza a kocsmából, hogy még ébren találjam az asszonyt. Éppen a konyhakövet sikálta, én meg megálltam peckesen (tudod te, hogy csináljuk ezt mi, férfiak) és mondtam neki: Asszony! Szülj nekem unokát, de ízibe!
Tovább nem is mondhattam, mert az anyjuk a fejemre borította a felmosóvizet, de még a gyökérkefét is hozzám vágta. Most is látszik a helye a szemem alján, úgy megkékült. Akkor nagyon összevesztünk, pedig ritkán szoktunk és akkor is csak az asszony szeme alatt szokott monokli lenni a megbeszéléstől. Most meg nekem van, nem is merek addig a kocsmába menni, ameddig el nem múlik.
De az még csak egy dolog, hogy bekékült a képem. A feleségem teljesen megvadult. Addig nem áll kötélnek (tudod, mire gondolok), de még csak főzni, meg mosni sem hajlandó, ameddig ki nem lépek belőled. Megkötötte magát, makacs, mint egy öszvér. Azt hajtogatja, hogy aki tőle akar unokát, az nem is lehet normális. Magyaráztam én neki, hogy is van ez, de csak nem akarja érteni.
Ezért nincs mit tenni, ki kell nekem lépni belőled, drága egy barátom. Ne vedd a lelkedre és ne bántódj meg, de meg vagyok én zsarolva. Csak ezt akartam elmagyarázni, hogy ne aggódjál. Kilépek belőled, de mindig számíthatsz rám.
Ameddig csak élek, ott leszek mögötted.
A kapával.
Kedves Viktor, drága barátom!
Régen írtam neked levelet, mert el voltam foglalva az illegális emigránsok elleni védelemmel. Itt strázsáltam a kertkapuban egy kapával, nehogy valamelyik elvegye a munkámat. Most is ott lennék, de egy illegálist se evett ide a rosszban. Illetve egyet igen, de arról is kiderült, hogy csak a falu közmunkása gyűjtött neked aláírást amivel tiltakozunk az uniónál a telepítés ellen. Nem értem ugyan pontosan, mit akar ide telepíteni az unió, de aláírtam, mert kérted. Kétszer is! Biztos, ami ziher.
Meg azért is hagytam abba a kapával történő honvédelmet, mer rohadtul hideg van már kint. Igaz, bent is, mert nincs tüzelőnk, de pénzünk se, hogy vegyünk. Pedig senki nem vette el a munkámat, hanem nem is volt nekem évek óta. Szóval bejöttem, de azért én ott állok mögötted, ezt ne felejtsd el! A kapával.
Látom ám én, milyen szépen fejlődik az ország. Csak csodálkozok, mennyire hasítunk. Kár, hogy ez a fejlődés a mi falunkba még nem ért el, de az már csak idő kérdése. Ugye, Viktor? Minden reggel nézem is, hogy van-e fejlődés, mert mindig figyelem a tévében a híreket. Ott aztán mondják, hogy jobban élünk, meg nincs infláció se, amit az a rohadék Gyurcsány csinált a bandájával, franc aki megeszi azokat is! Tiszta szerencse, hogy elmulasztottad ezt kézrátétellel, drága egy barátom. Azt is mondják a tévében mindig, hogy mennyi sok új munkahelyet csináltál te azzal a két dolgos kezeddel.
Igaz, hogy én itt nem látok egyet se, de kicsi falu ez, meg messze is vagyunk a fővárostól. Biztos ide lassabban ér el az a sok jó. De nem vagyok türelmetlen, csak mondom, hogy kicsit megsürgethetnéd már.
Azt is mondták a híradóban, hogy megtámadott téged az unió. Hát micsoda egy dolog már az, amikor te csupa jót akarsz mindenkinek? Amondó vagyok én Viktor, nem mászkálj te oda. Az unióhoz. Mert azok csak rosszat akarnak neked és a te bánatod fáj ám nekünk is az asszonnyal. Beszéltünk is erről a kocsmában, hogy ki kell nekünk lépni az unióból, ha nem hallgatnak rád azok a külföldiek! Mert csak jobb nekünk itt magunk között, hát nem igaz? De.
Hagyd őket a francba, süljenek a saját zsírjukban, a hülyék! Lépjünk mi ki onnan, aztán majd meglátják, mire mennek nélkülünk. Vigyék innen a nyűves bankjaikat, meg üzleteiket, a hülye autógyáraikat meg azt a gumigyárat, vagy mit. Jobb lesz nekünk magunkban, majd termesztünk tököt, meg krumplit. Egyet se félj, nem halunk éhen nélkülük se!
Egy darabon már van is kerítés, a többit is bekerítjük aztán nem lesz itt az a nagy mászkálás. Mint régen, emlékszel? Amikor ötévente adtak vagy ötven dollárt és abból mehettünk dőzsölni csehszlovákba. Az kell megint! Se ki, se be! Legalább akkor hazajönnek a gyerekeink is. Mert kint vannak ám külföldön. Nem csak az enyémek, hanem a fél falu is rajtuk kívül. Itt már csak az öregek maradtak, azok meg nem győznek sopánkodni, hogy kicsi a nyugdíj, drága a gyógyszer és az unokáikat még nem is látták, mert egyrészt a szemészetre fél évet kell várni, másrészt meg szemüveggel se látnak el Londonig. Na, azt a sok fiatalt mind kirúgnák az unióból és jönnének haza. Legalább megszűnne a sipákolás.
Látom ám én amúgy, hogy ez neked a célod, Viktor. Kilépni. Nagy kópé vagy te! Úgy is kell. Ameddig adnak valami kis pénzt, azt el kell fogadni. Abból van a közjó, meg a Mészáros barátod disznótelepe is. Ha meg már nem adnak pénzt, menjenek ők a francba, hát nem? Okosan csináltad, hogy gyorsabban kéred el ami még jár pénz. Legyen az itt, aztán meg be lehet nekik inteni. Az uniónak. Akkor jobb lesz nekünk, ha csak te uralkodol itt. Ne ugasson bele senki külföldről abba, mit csinálsz. Amit akarsz. Ha bevezeted a kivégzést, akkor is csak a te dolgod. Nahát!
Egyszóval én melletted állok Viktor! Illetve mögötted. A kapával.
Csakhogy van itt egy kis baj, ezt akarom én most elmondani neked. Merthogy feszült lett a helyzet itthon. Nem miattad, mert te mindig rendes ember voltál. Hanem az a Kövér kollégád, az most nagyon betett nekem. Pedig okosan beszél az is, szerettem én eddig. Most is tetszett nagyon, amit kitalált. Siettem is haza a kocsmából, hogy még ébren találjam az asszonyt. Éppen a konyhakövet sikálta, én meg megálltam peckesen (tudod te, hogy csináljuk ezt mi, férfiak) és mondtam neki: Asszony! Szülj nekem unokát, de ízibe!
Tovább nem is mondhattam, mert az anyjuk a fejemre borította a felmosóvizet, de még a gyökérkefét is hozzám vágta. Most is látszik a helye a szemem alján, úgy megkékült. Akkor nagyon összevesztünk, pedig ritkán szoktunk és akkor is csak az asszony szeme alatt szokott monokli lenni a megbeszéléstől. Most meg nekem van, nem is merek addig a kocsmába menni, ameddig el nem múlik.
De az még csak egy dolog, hogy bekékült a képem. A feleségem teljesen megvadult. Addig nem áll kötélnek (tudod, mire gondolok), de még csak főzni, meg mosni sem hajlandó, ameddig ki nem lépek belőled. Megkötötte magát, makacs, mint egy öszvér. Azt hajtogatja, hogy aki tőle akar unokát, az nem is lehet normális. Magyaráztam én neki, hogy is van ez, de csak nem akarja érteni.
Ezért nincs mit tenni, ki kell nekem lépni belőled, drága egy barátom. Ne vedd a lelkedre és ne bántódj meg, de meg vagyok én zsarolva. Csak ezt akartam elmagyarázni, hogy ne aggódjál. Kilépek belőled, de mindig számíthatsz rám.
Ameddig csak élek, ott leszek mögötted.
A kapával.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ezek BEVÁNDORLÓK!!!"
  2016-01-05 22:33:57, kedd
 
  Ezek NEM MENEKÜLTEK .... ezek BEVÁNDORLÓK!!!"


"Mi 1945-ös MENEKÜLTEK voltunk, (kb. 2OO.OOO-en, átélve a háború vérzivataros napjait, az állandó bombazáporokat) akik a Szovjet kommunista csapatok elől menekültünk CSALÁDOSTÓL MINDEN NÉLKÜL! Tavasszal léptük át az Osztrák határt havas, hideg időben.
Egy meleg teát nem tudtunk kapni nagypapának, aki velünk jött 78 éves korában minek jöttünk el? - mondták. Édesanyám megjegyezte: majd ha ideérnek a szovjet csapatok megtudják.... Másként fogadták az 56-os menekülteket.
Aludtunk istállóban, a földön lovak között, falusi vendéglők termében kaptunk elhelyezést a földön szalmán, egymás mellett vagy 25-3O -an. (ez már Bajorország volt ahova megérkeztünk) Nem volt szalmazsák, ágy - mint most.
Az erdőben szedtünk áfonyát, gombát a tűzhely platnijára téve sütöttük és ettük, csalánt szedtünk abból főzött a vendéglősné levest mindenkinek. Olyan hideg volt, hogy a fejem mellett pohárban lévő víz éjjel megfagyott. Cigaretta természetesen nem volt, pénzünk se volt rá - nem úgy mint a mostani "menekülteknek" - málna bokrok leveleiből készítettünk cigarettát.
Az egyetlen cipőm leszakadt a lábamról, sikerült egy magyar katonai bakancsot szerezni, az amerikai szemétdombon talált rongyból készült a kapca. Átlagban 1O km. gyalogoltam a közeli városba ezzel a bakanccsal!
A lekaszált búza után derékra kötött kis zsákba a földön található búza szemeket szedtük össze mert a malomba kaptunk egy kis lisztet érte. Ez volt az életünk vagy 2 évig míg bekerültünk egy volt katonai barakk táborba, ahol minden családnak 1 helyiség jutott. Víz csak az első barakkban volt ahol volt egy közös konyha és a területen volt egy vízcsap. 6 évig fürdőkádat nem láttunk. Mellékhelyiség kb. 15O személyre egy barakképület, közepén deszkalap melyen egymás mellett vagy 6 - 6 kerek lyuk volt kivágva. Egy deszkával ketté választva fele a hölgyeké. 6 évet töltöttünk Bajorországban, mig megindult a kivándorlás.
Mi MENEKÜLTEK voltunk, otthon hagyva mindent. (apám még egy megjelent könyvét se hozta el, vagy a katonai kitüntetéseket - 4 évig harcolt az I.világháborúban, 5-ször sebesült, értéktárgyak, ékszerek.... otthon maradtak.)
Könyvet tudnék írni arról a 6 évről, a kivándorlásról mig egy nyugodtabb helyre kerültünk.
Ahogy látom ezt a mostani ember áradatot ezek NEM MENEKÜLTEK!
Talán egy nagyon kis részük. ( 1O % ?? )
Honnan van pénzük? Olyan mesék, hogy eladták a házat - ki az a bolond aki elhiszi, hogy valaki házat vesz ott ahonnan menekülnek?!
Nem lehet itt egy TV adást megnézni, híreket olvasni, hogy ne Magyarországot szidnák. nem közölve a valódi tényeket, hogy az EU szabályai szerint regisztrálni kell, hogy el vannak látva élelmiszerrel, vízzel, fedéllel, stb. de nem hajlandók táborba menni, személyazonossági irataikat széttépik. Mindenhol hatalmas szemétdombot hagynak.
Tömegével az egyedülálló fiatal, életerős férfiak!!!! Egész hadsereget lehetne belőlük felállítani!!!
Követelnek, semmi se jó nekik, szidják Magyarországot!
Ezek NEM MENEKÜLTEK --- ezek BEVÁNDORLÓK!!!
Link



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
A nők is feketén látják Magyarország.................
  2016-01-05 22:10:56, kedd
 
  "Kedves Lányok, Asszonyok! Örömmel látjuk, ahogy hívó szavunkra jöttetek.
Mi azt akarjuk, hogy ne ragadjunk le a szólamoknál, hanem tegyünk, annak érdekében, hogy Hazánk, Magyarország helyzete, gyermekeink jövője olyan irányba változzék, amit a Teremtő megálmodott, s amit a mi lelkünk is áhít, ami a későbbiekben az egész Világra kihatással lesz. Itt van az idő, amikor ennek a lehetősége megadatott, éljünk hát vele, és cselekedjünk! Ehhez kapjuk meg a támogatást az égiektől, az őseink is ezt üzenik.
Nagy Boldog Asszonyunk, a magyarok védőszentje pedig joggal várja el szerető türelme mellett, hogy az ő szellemiségében, azaz női minőségünk erejével tegyük a dolgunk!
Erre hívunk minden magyar nőt, lányt, anyát, nagymamát, aki úgy érzi, valóban tenni akar! A helyzet felismerése megtörtént, hiszen látjuk, halljuk, tapasztaljuk nap, mint nap, mi zajlik a világban. Sokan vagyunk, és egyre többen leszünk mi nők, akik már érzik, hogy változtatni kell. Látván drága férjeink, fiaink tipródását és elkeseredését, megérett az idő arra, hogy nekünk nőknek kell megtenni az első lépéseket, hiszen mi fogjuk össze a családot. Lépnünk és tennünk kell egymáshoz fordulva, egymás iránt bizalommal és szeretettel, az egónkat félretéve, és női minőségünket megőrizve.
Eljött az ideje, hogy kiálljunk magunkért, az életünkért, a családunkért, a Hazánkért s a megmaradásáért!
Tudjuk ,,ki kardot ránt, kard által vész el!"
Mi viszont hisszük: a szeretet ereje megváltoztatja a világot!
Nincsenek illúzióink, nem ájtatoskodásra, hanem kemény munkára hívunk titeket arra kérve, csak az maradjon, aki hisz a szeretetteljes, békés változásban, ezt felvállalja és van kitartása is hozzá.
Aki nem érzi még ezt az erőt magában, arra természetesen nem haragszunk, tudomásul vesszük és bízunk benne, hogyha megerősödik, csatlakozik hozzánk.
A terv megvalósítása kidolgozás alatt, de az alapja Zsóka álma: 1000 fehér ruhás nő a parlament elé, jelképes takarítóeszközökkel, és azzal a határozott céllal, hogy ,,kitakarítanak". Ehhez a rendrakáshoz pedig 2000 magyar férfit hívnak segítségül!
Kérésünk az, hogy aki tud azonosulni ezzel az érzéssel, tegyen annak érdekében, hogy minél hamarabb összekovácsolódjon az az 1000 tudatos, elszánt nő, akikkel együtt kiállunk és elindítjuk a változást Hazánkban fennmaradásunkért, hogy egy valóban szabad országban éljünk!
Isten minket úgy segéljen!"



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenet a Nőknek
  2016-01-05 22:04:12, kedd
 
  Üzenet a Nőknek

Drága Leányaim, Kincseim!
Végtelen szeretetemmel átölellek benneteket. Kérlek, nyissátok meg szívetek, tárjátok szélesre lelketek kapuját, hogy megértsétek és kellőképpen kezeljétek amit most átadok néktek.
Az EREDENDŐ NŐI MINŐSÉG visszatérésével sok olyan dolog változik meg bennetek és ezzel együtt életetekben, amelyre még nincs mélyebb rálátásotok.
Egy más szemszögből fogtok rálátni női mivoltotokra.
Belső érzékenységetek által egy új látásmódot fogtok életre kelteni.
Visszatértek ahhoz a RENDhez és EGYSÉGhez, amely egykoron részeteket alkotta. Magatokhoz veszítek azt a minőséget, amellyel új életet hívtok elő MAG-otokból, és ezáltal egy teljesen más, az eddigitől merőben eltérő jövőt építetek fel magatok, és szeretteitek számára.
Megízlelitek újra, hogy milyen feltételnélküli szeretettel gondoskodni a CSALÁDról,- s egyben megértitek, hogy eddig mennyire félreértelmeztétek a CSALÁDban betöltött szerepeteket.
Minden, ami az ősiben testet öltött, az a jelenbe, a jövőbe áttevődött.
Mindenkinek magából kell előhívnia a saját értékeit, és azt a megfelelő helyre állítania.
Előhívni magából a nőt, az asszonyt, az anyai minőséget, aki a TELJES MINŐSÉGŰ NŐI értékeket képviseli.
Ha befelé figyeltek,- és ha már sikerül lebontani magatokról a különböző hamis beidegződéseket, társadalmi és személyes elvárásokat,- akkor ráéreztek az ŐSI NŐI MINŐSÉGetek IZére.
Átörökítitek azt a jelenbe, és a jelenlegi társadalom szintjének megfelelően próbáljátok beépíteni, megfelelően alkalmazni és továbbadni azt a tudást, amely bennetek gyökeredzik.
A CSALÁD fogalma merőben új helyre kerül, és más fogalom társul hozzá.
A NŐK, a saját helyükön maradva töltik be azt a szerepüket, ami évszázadok óta egy mély torzításon ment keresztül.
Újra magukhoz veszik ősi jussukat, Nagyboldogasszonyukat megfelelő helyre állítják,- és az Ő vezetése által, egy ÚJ RENDET alkotnak meg,- amely magába foglalja mindazt, amit a CSALÁD,- a NŐ,- a FÉRFI,- és a GYERMEK jelent.
Ha szívetekbe tekintetek, megérzitek mi az az ősi szerep és feladatkör, ami a NŐKre hárul.

Nem siettetlek benneteket,- először bontsatok le minden korlátot, minden hamis beidegződést, s utána találjátok meg magatokban isteni Lényetek.
Azt a NŐT, SZERETŐT, ANYÁT, BÖLCSET, aki mindig is bennetek lakozott, és alkotott, - CSALÁDOT ellátott és gondozott, - és itt kérlek benneteket, ne szorítkozzatok csak pusztán a ,,kisebb" CSALÁD fogalmára, hanem a TELJES CSALÁDI EGYSÉG fogalmára gondoljatok.
Találjátok meg Önmagatokat, és építsétek újjá.
Merjetek NŐK, ANYÁK lenni,- osszátok szét kincseiteket a nagyvilágban.
SZERESSETEK, mindig csak szeressetek, és eszerint tegyetek.
ÉN az ASSZONY szóltam, AKI a múltban is jelen voltam.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Egy érdekesség, mennyi mennyi jó tanács !
  2016-01-05 21:45:33, kedd
 
  "A szeretet nem ad egyebet, mint önmagát, s nem is vesz el semmit, csupán önmagából. Szeressétek egymást,de a szeretetetekből ne legyen kötelék: legyen inkább hullámzó tenger lelketek partjai között. Álljatok egymás mellett,de egymáshoz ne túl közel,mert a templom oszlopai is távol állnak egymástól,és a tölgy és a cédrus sem egymás árnyékában növekszik..."(Kahlil Gibran:A Próféta) "A boldogságot csak az bírja el,aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá,aki másnak is ad belőle. Most eredj és élj,mert a világ a tiéd."(Hamvas Béla) "A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,egyetlen titka:adni,mindig csak adni.Jó szót,bátorítást,mosolyt,hitet,és sok-sok önzetlen tiszta szeretetet."(Goethe) "Jó érezni hogy szeretlek,nagyon és egyre jobban.Ott bujkálni két szemedben,rejtőzködni mosolyodban,érezni,hogy szemeim már szemeidben élnek és néznek.S érezni azt,hogy szép veled,és csak veled teljes az élet."(Illyés Gyula) "Ha megszeretlek kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, szalmazsákomra fektetlek, porral sóhajt a zizegő szalma.... Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, bántana ha azután sokáig elkerülnél...." "Óh mennyire szeretlek téged, ki szóra bírtad egyaránt a szív legmélyebb üregeiben cseleit szövő, fondor magányt, s a mindenséget..... Szeretlek, mint anyját a gyermek, mint mélyüket a hallgatag vermek, szeretlek mint fényt a termek, mint lángot a lélek, test a nyugalmat! Szeretlek,mint élni szeretnek halandók, míg meg nem halnak..." "Csak az olvassa versemet, ki ismer engem és szeret, mivel semmiben hajóz, s hogy mi lesz, tudja mint a jós, mert álmaimban megjelent emberi formában a csend s szívében elidőz a tigris és a szelíd őz." "Mindent mi nem ennivaló, megrágtam és kiköptem. Magamtól tudom, mi a jó, s hogy egyre megy, szappangolyó, vagy égbolt van fölöttem. És tudom, mint a kisgyerek, csak az boldog aki játszhat. Én sok játékot ismerek, hisz a valóság elpereg és megmarad a látszat. Nem szeretnek a gazdagok, míg élek ily szegényen. Szegényeket sem izgatok, nem állok én vigasznak ott, ahol szeretni szégyen. Megalkotom szerelmemet... Égitesten a lábam: elindulok az Istenek ellen - a szívem nem remeg - könnyű fehér ruhában." "Íme hát megleltem hazámat, a földet ahol nevemet hibátlanul írják fölébem, ha eltemet, ki eltemet. E föld befogad, mint a persely! Mert nem kell(mily sajnálatos!)a háborúból visszamaradt húszfilléres, a vashatos. Sem a vasgyűrű, melybe vésve a szép szó áll,hogy az újvilág, jog, föld.- Törvényünk háborús még s szebbek az aranykarikák. Egyedül voltam én sokáig, majd eljöttek hozzám sokan. Magad vagy mondták, bár velük voltam volna én boldogan. Így éltem volna én hiába, megállapíthatom. Bolondot játszottak velem, s már halálom is hasztalan. Mióta éltem, forgószélben próbáltam állni helyemen. Nagy nevetség,hogy nem vétettem többet, mint vétettek nekem. Szép a tavasz és szép a nyár is, de szebb az ősz s legszebb a tél, annak ki tűzhelyet, családot már végképp másoknak remél." "Karóval jöttél, nem virággal, feleseltél a másvilággal, aranyat igértél nagy zsákkal anyádnak és most itt csücsülsz,mint fák tövén a bolondgomba(így van rád, akinek van, gondja),be vagy zárva Hét Toronyba és már sosem menekülsz. Tejfoggal kőbe mért haraptál? Miért siettél, ha elmaradtál? Miért nem éjszaka álmodtál? Végre mi kellett volna, mondd? Magadat mindig kitakartad, sebedet mindig elvakartad, híres vagy, hogyha ezt akartad. S hány hét a világ? Te bolond. Szerettél? Magához ki fűzött? Bujdokoltál? Vajjon ki űzött? Győzd, ami volt, ha ugyan győzöd, se késed nincs, se kenyered. Be vagy a Hét Toronyba zárva, örülj, ha jut tüzifára, örülj,itt egy puha párna, hajtsd le szépen a fejedet." "Tedd a kezed homlokomra, mintha kezed kezem volna. Úgy őrizz mint ki gyilkolna, mintha éltem élted volna. Úgy szeress, mint ha jó volna, mintha szívem szíved volna." (József Attila)


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2016-01-05 21:25:33, kedd
 
  A CSODÁK A TERMÉSZET TÖRVÉNYEINEK NEM MONDANAK ELLEN, CSUPÁN A TUDÁSNAK, MELY A TERMÉSZETRŐL SZÓL."
(Szent Ágoston)

,,Mit tegyél? Mondja az orvos!
2013. április 18. súlyos agysérülés! (Távol Magyarországtól.) Életben maradni gépekkel és gyógyszerekkel. Milyen minőségben? Ez nem mindegy! (Az orvosok 1% esélyt adtak!)
Lehetőség orvosok nélkül?! Orsit hívtuk segítségül.
Miként lehetne ezt megvalósítani? Először is a távgyógyítás jöhetett szóba. De ki? Nem volt más választás, mint a 16 éves gyermek, mivel lázra, fertőzéses szövődményekre lehetett számítani. Így is volt. Következtek sorba a dolgok. A távgyógyítás nagyon bevált! Például: tüdőgyulladás, láz közli az orvos. Másnap láz nincs, a gyulladásnak 2 nap múlva semmi jele nem volt. A beteg gyógyult. Álltak értetlenül az ágya mellett az orvosok. Összenéztünk a gyermekemmel, mi tudtuk, mi történt.
Ezután még jött a ,,mégroszabb": a Kóma. Ekkor már 2 hónapja voltunk intenzív osztályon. Nem tudni, fel fog-e valaha ébredni! Nincs más lehetőség, mint az agycsere szellemgyógyászattal. Nem kételkedtünk, tudtuk meg kell gyógyulnia. Ez nem távgyógyításban történt. Elutaztunk a fiammal Orsihoz. A gyermekemen keresztül végezték el, férjem még mindig kórházban volt. Pár hétre rá kezdett reagálni: szemhéj alatt mozgatta a szemét, majd 2 hét múlva kinyitotta, és mozgatta keze ujjait. Orvosok: Kételkedve nézték, mi történik. Elkerültünk egy Kómás klinikára, ahol szörnyű látványon és napokon mentünk keresztül. Férjemnek màr voltak éber pillanatai, csodájára jártak az orvosok.
Hétről hétre javultunk. Elértünk odáig, hogy elhagyhattuk a ,,Rémálom klinikát". 19 hónap után egy rehabilitációs kórház következett. Az orvosok azt mondták, hogy nem fogunk tudni járni (Közölték: nagyon jó tolókocsit
tudnak biztosítani.),beszélni, nyelni (a hosszú ideig tartott gégemetszés miatt), na meg a szobatisztaság, és még sok minden rosszat mondtak.
Orsi és gyermekem segítségével ezt mind leküzdöttük. Rengeteget írhatnék róla! Ma már mindent tudunk csinálni! A járást még gyakorolnunk kell. Most hosszabb távot mankóval rövidebbet mankó nélkül közlekedünk.
Ez nem mese, igazi valóság! Merje mindenki vállalni ezt a fajta gyógyítást! Ne féljetek tőle! Higgyétek el,hogy magatokat és hozzátartozóitokat, Orsi és a magatok segítségével, meg tudjátok gyógyítani! Engem is kereshettek, Orsi megadja, ki vagyok"
N-né, Tamási

,,A fiam 13 éves volt, mikor Orsi először kezelte. 6 éves kora óta tudjuk, hogy piros-zöld színtévesztő. Mindenképp elektronika szakon szeretett volna továbbtanulni, de a középiskolai iskolaorvosnak első fokon alkalmatlannak kellett nyilvánítania a fiamat a hatályos törvények szerint. 2x kezelte Orsi. Néhány nappal az első kezelés előtt elvégeztünk egy színtévesztés tesztet, csak hogy tudjunk mihez viszonyítani. Akkor 30 ábrából 16-ot ismert fel. Az első kezelés után viszont már 26-ot! Bár a színtévesztés nem gyógyult meg teljesen, a másodfokú orvosi vizsgálaton minden különösebb nehézség nélkül átment. A doktornő azt mondta, bármilyen szakra alkalmas, és nagyon ritka, hogy piros-zöld színtévesztőknél ennyire enyhe fokú legyen a betegség.
Az már csak hab a tortán, hogy az évek óta meglévő gerincferdülése Sanyi egyszeri kezelése után megszűnt!
Köszönjük mindkettőtöknek, hiszen egy gyermek továbbtanulását segítettétek elő!"
K. A. Debrecen

,,... És tudd, hogy ez így van! ..." A fiam 12 éves volt, amikor zavarni kezdte a szemüveg. Orsit megkérdeztem, van-e rá megoldás, hogy meggyógyuljon a szeme. Szellemműtétet javasolt. Kicsit ( Na jó, nagyon!) megijedtem, de biztatott, higgyem el, képes vagyok rá! Megcsináltuk. Amikor hazaértem és otthon elmeséltem, hogy megtörtént a gyógyítás, a fiam aznap este letette a szemüvegét, és nem akarta többet felhúzni. ,,Anya, te úgyis megcsinálod, tudom!"- mondta. A megerősítés időszakában többször elbizonytalanodtam. Ha gyermekem fejfájásra panaszkodott, attól féltem, talán nem is javul a szeme, erőlteti, és ettől fáj a feje. Máskor pedig arra gondoltam, hogy talán azért mondja, hogy jobban lát, mert nem akar elkeseríteni. A napi megerősítéseket 6 hét után sem hagytam abba, csináltam, csak ritkábban. Sokat izgultam, de hinni akartam benne. Orsi sokat bátorított. 2015. július 31-én kontrollvizsgálaton voltunk a szemészeten, ahol a doktornő csodálkozva állapította meg, hogy a fiam szeme meggyógyult, egészséges, nincs többé szüksége szemüvegre. Most mindenki lelkes a családban, senki sem akar szemüveget hordani... Hálásan köszönöm. ,,
T-né Cs. M., Tamási

,,Nekem a lábfejemen voltak komoly fájdalmaim. Igazából nem is tudni, hogy mi lehet, három orvos háromféle diagnózist állított fel, így aztán 2 éve abba is hagytam az orvoshoz járást. Nem volt kibírhatatlan a fájdalmam, többé-kevésbé tudtam vele együtt élni.
Köszönöm a tegnapi kezelést, hihetetlen az eredmény. Ma annyit dolgoztam, mint sok évvel ezelőtt, és nagyon jól bírta a lábam is. Pedig tegnap is éjfél volt, mire végeztem a barack passzírozással, és ma 7 óra óta folyamatosan talpon, létráztam is, most főztem meg a lekvárt, amellett is álltam bő két órát, és sokkal-sokkal jobb. Messze nincs akkora fájdalmam, mint eddig, meg hát nem is bírtam ennyit állni, vagy menni.
Igazad volt, Sanyi, az autót is elviszem szervizbe, nekem is megjár időnként.
Biztos, hogy nem utoljára voltam nálatok. Köszönöm, sokat segítettetek!"
P. É., Györköny

,,Egy hétvégén kezdődött. A jobb kezem hüvelykujját alig tudtam megmozdítani. A legkisebb mozdulat is nagy fájdalmat okozott. Megkérdeztem Orsi és Sanyi véleményét, ők azt mondták valószínűleg ínhüvelygyulladás. Ha a hagyományos utat választom, akkor több hét gipsz vár rám. Mivel autószerelő vagyok egy több hetes gipszkúrát semmiképpen sem akartam, de nálam szkeptikusabb embert is ritkán hordott hátán a Föld. Mégis úgy döntöttem megpróbálok az ő segítségükkel gyógyulni, hátha sikerül elkerülnöm a több hetes munkából való kiesést. Krémként a ,,hűtős lóbalzsamot" ajánlották, és Orsi 1 héten belül 3 alkalommal energetikai gyógyítással kezelt. Megszűnt minden panaszom... Köszönöm szépen!"
U.J., Harc

,,Nálam Sanyi kicsit olyan már lassan, mint a ,,háziorvos". Már régóta tudtam, mivel foglalkozik, de nem szántam rá magam, hogy kipróbáljam. Azonban egy téli napon egy disznóvágás alkalmával nagyot estem, és olyan derékfájdalmaim lettek, hogy alig bírtam mozogni. Ekkor jártam nála először. Azóta is, ha úgy érzem, nehezebb a mozgás, vagy megemelem magam, vagy csak egyszerűen jólesne egy kis ,,csavargatás", mindig a segítségét kérem. Mindenkinek szívből ajánlom! Köszönöm."
B.T., Szekszárd

,,11 éves Tomi fiam gerincferdülésére FŰZŐT adott az orvos, Sándor pedig három kezeléssel rendbe hozta Tomi gerincét, ma már fűzőt sem kell hordania. Köszönjük Sándor!"
J.I., Harc

,,Apa agyi-infarktust kapott. A beszédközpont sérült nála nagyon súlyosan. Egy hétfői napon került kórházba. Egy hét alatt olyan rohamosan romlott az állapota (csak feküdt üveges tekintettel, nem mozdult, semmire nem reagált, nem fordult a hang irányába...), hogy a kezelőorvos behívatott bennünket. Közölte, ha nem történik valami fajta elmozdulás egy héten belül apa állapotában, nem maradhat tovább az idegosztályon, a rehabilitáció sem kezdhető el és sajnos a szd-i kórház palánki osztályára kell őt vitetni, amit mindenki csak elfekvőnek hív. Ekkor beszéltem Orsival.
Biztatott, hogy ne ijedjek meg. Higgyem el, meg lehet apát gyógyítani és nem következik be a legrosszabb. Merjek nagyot álmodni! Ő két megoldást javasolt. Az egyik a szellemműtét lett volna, de erre nem éreztem, hogy készen állok. A másik pedig energetikai gyógyítás távgyógyítással, ahol én lettem a genetikai kapocs. Ez mellett döntöttem. A következő történt mindenki meglepetésére:
kezelés utáni napon megfogta a kezével a neki nyújtott poharat és ivott belőle. Ez idáig fecskendővel itatták.
kezelés után (következő napon) már sokkal magabiztosabban ivott pohárból és a kezébe adott mobiltelefont felismerte, a gombjait nyomkodni kezdte.
kezelés utáni napon a nővérek legnagyobb csodálkozására válaszolt a feltett kérdésekre. Használta az igen, a nem és a jó szavakat.
Összesen 5 energetikai kezelés történt. Az első három egymást követő napokon, a 4. és 5. között egy hét telt el.
A szerencsétlen nap óta 2,5 hónap telt el. Apa állapota rengeteget javult: beszél, önállóan eszik, jár, egyedül már át is öltözött stb. Jelenleg a dombóvári kórház rehabilitációs osztályán kezelik, és várjuk, hogy mihamarabb hazatérjen.
Hálásan köszönöm! A Jóisten adjon erőt a további áldásos munkához!"
B.G., Harc

,,A testvéremmel jó játéknak tűnt, hogy elmentünk Orsihoz kéz-tenyér elemzésre. Sok helyen jártam már, nem gondoltam, hogy újat fog mondani, csak a kíváncsiság hajtott. Aki azt hiszi, hogy Orsinál ez jóslás, az nagyot téved! Ez valami egészen más, valami sokkal több! A jövőről nem akart beszélni, mert azt mondta, ami a tenyérben van, az csak lehetőség! A jelenlegi gondolataim határozzák meg a jövőmet, és a gondolatok bármikor megváltoztathatóak. Inkább arról beszélt, milyen vagyok, milyen tulajdonságaim vannak, és számomra a ,,legijesztőbb" az volt, amikor azokat a gondolataimat is kimondta, amit még magam előtt is szégyellek. Rengeteg tanácsot kaptam, ami megváltoztatta az életem. Amit nagyon megjegyeztem, az ez volt: ,,Vigyázz a gondolataidra, mert öregkorodban olyan lesz az arcod, amilyenek a gondolataid voltak életed során. Ha csak félsz, haragszol, keseregsz, akkor ráncos öregasszony leszel. Ha sokat nevetsz, örülsz és megteremted a nyugalmad, akkor nagyon szép leszel még 80 évesen is." Köszönöm, Orsi! Én szép szeretnék lenni."
H. Cs., Bonyhád

"Amikor 13 hetes terhes voltam második gyermekemmel, a sebészeten megállapították, hogy az előző császármetszés helyén meggyengült hasfalon egy sérv található, mely akkor nem volt kizáródva, de az orvos szerint ez bármikor megtörténhet a hasfalat érő egyre nagyobb terhelés okán. Ez egy pénteki napon történt a tamási rendelőintézetben, ezután, két héttel később elmentem az Orsihoz, hogy segítsen. Nagyon meg voltam ijedve, és természetesen nem szerettem volna sem a születendő gyermeket sem pedig magamat kitenni egy komplikációktól nem mentes műtétnek. Az Orsinál tett látogatásomat követő héten a nőgyógyászomhoz voltam hivatalos, aki elszántan kereste, de már nem találta a sérvemet! A gyógyulásban/gyógyításban a hasamban lévő pici baba is segített, amit mindketten - Orsi és én is - meghatottan tapasztaltunk. Köszönöm a segítséget és minden jót kívánok nektek!"
C.V., Tamási

,,Tudod, Orsi nagyon szkeptikus voltam, amikor először Hozzád indultam. Hosszú évek óta nagyon rossz passzban voltam. Antidepresszánsokat is szedtem időnként. Órák teltek pszichológusnál töltött beszélgetéssel, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz, illetve a hosszú beszélgetéseket nem követte sohasem katarzis-élmény. Aztán megtörtént az első ,,belső utazás", és úgy éreztem megszűnt a nyomás a hátamban. Éreztem valami történik. Nagyon felkavaró volt és rendkívül fáradt voltam utána. Napokig kavarogtak bennem a gondolatok és érzések, aztán elcsendesedett minden. Azóta több hét eltelt. Jelentem, újjászülettem. Jókedvű és bizakodó vagyok. Új ruhát vettem (színeset!), és van új hobbim is (jógázom). A családom csak ámul-bámul. Köszönöm szépen."
M. Cs., Kaposvár

,,14 éves fiamnál az iskolai szűrő vizsgálaton kóros gerincgörbületet észleltek. A röntgenfelvétel egyértelműen kimutatta, hogy baloldalra irányuló, 11%-os gerincferdülése van. Az ortopéd orvos fűző viselését javasolta és rendszeres gyógytornát, és úszást. Elmondása szerint, ha mindent a tanácsoltak szerint - fűző napi 20 órában, gyógytorna naponta fél órában, gyógyúszás hetente kétszer - végrehajt, akkor várhatóan kb. 18 éves korára ,,jó" lesz a gerince.
Sanyi régi ismerősünk, s többször is beszéltünk már vele arról, hogy különböző egészségügyi problémákat a hagyományos orvosláson kívül, ,,más" módszerekkel is lehet eredményesen gyógyítani.
Véleménye szerint a fiam esetében a keresztcsont elmozdulása okozta a gerincferdülést, amit csontkovácsolással helyre lehet tenni.
A rendszeresen jelentkező hátfájások, és a fűző viselésével járó kellemetlenségek miatt megszületett a közös döntés...
Két kezelés után az éves kontroll vizsgálat alkalmával az orvos a röntgen felvételeket látva azt mondta, hogy a fiam gerince nyíl egyenes(!), s ha először is ezt látta volna, nem kellett volna fűzőt hordania. A gyógytornát és az úszást tovább kell folytatnia, mivel ez az állapot csak ezek segítségével lehet végleges.
Köszönjük a segítséget!"
N.E., Szekszárd

"Gyógyíthatatlan, de nem halálos!" Hangzott el ez a mondat 10 évvel ezelőtt, amikor megtudtam, hogy Chron beteg vagyok. Elég sokkoló mondat egy fiatal lány számára... Az elmúlt évek során sokféle gyógymódot, diétát, gyógyszeres kezelést, vitaminkúrát kipróbáltam, de a javulás mindig csak átmeneti volt, a gyötrő fájdalom visszatért.
2012. aug. 08-án voltam Orsinál, hogy segítsen meggyógyulnom a betegségemből. Nagyon izgatott voltam, hogy végre meggyógyulhatok.
Közel két órát voltam mélytudatszinten, egy varázslatos helyen, ahol sokféle érzelmet, történést éltem át. Utána rengeteg gondolat kószált a fejemben, amivel nem tudtam mit kezdeni, de nem is kell. Az ott, akkor történt meg. Évekig cipeltem egy nehéz terhet a lelkemben, ami megbetegített, de sikerült letenni. Aznap este nyugtalanul aludtam, fuldokoltam a köhögéstől, napokig émelyegtem, nem volt étvágyam. Azóta nem érzek fájdalmat, könnyűnek érzem magam, mintha kicseréltek volna, azt hiszem, nyugodtan mondhatom, meggyógyultam!
Biztatásul mondom Mindenkinek, akinek problémája van, kérjen segítséget, merjen segítséget kérni! Akarni kell meggyógyulni, a segítséget megkapjuk hozzá. Köszönöm, Orsi!"
Sz. A., Decs (2012. aug. 24.)

"46 éves vagyok. 14 éve kezelnek II-es típusú diabétesszel.Már többször akartak inzulinra beállítani, de nem engedtem, mert biztos vagyok benne, hogy ebből meg lehet gyógyulni. Sajnos sokan ki is nevettek e miatt. Mindig reméltem, hogy megtalálom azt a Gyógyítót,aki segít ebben. Sok helyen jártam, sok mindent kipróbáltam. Az Orsikát rég óta ismerem, de nem tudtam, hogy Gyógyító, nem "reklámozta". Egyik kolléganőm ajánlotta, akkor tudtam meg, hogy Ő segíthet. Két alkalommal voltam Nála, energetikai gyógyítással kezelt. Pár hét múlva kontroll vizsgálatra kellett mennem a gondozóba. A kezelő orvosom azzal fogadott, hogy mit csináltam, mert ezt az eredményt csak hatalmas diétával érhettem el. 12-ről 7-re csökkent a vércukor szintem, ami már nagyon rég nem volt. Nagyon örültem, hogy végre dicséretet kaptam és nem inzulinos fenyegetést. Mindezt Orsikának köszönhetem! Tovább szeretném folytatni a kezelést, mert tudom, hogy teljesen meggyógyulok!
Mindenkinek, aki betegséggel küzd, őszintén ajánlom, hogy bízzanak Orsikában, bízzanak a tudásában! Csak hálával és köszönettel tartozom mindenért Neki!!!"
N.B.Etelka Harc

,,2011 szeptemberében voltam Szerémi Sándornál csontkovácsoláson és egészségmegőrző tanácsadáson. Mindenképpen tanácsot szerettem volna tőle kérni, mert augusztusban egy vérvételen derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és megijedtem, hogy tartósan gyógyszereket kell szednem. Sanyi a kék jódot javasolta, amit még aznap megvettem a gyógynövényboltban és elkezdtem szedni. A kis üveg majdnem 6 hónapig elegendő volt és csak ezt szedtem, a gyógyszereket nem. Bevallom őszintén az étrendi előírásokat sem mindig tartottam be. 2012 márciusában kontroll vizsgálaton voltam, ahol megállapították, hogy a pajzsmirigyre vonatkozó értékeim teljesen normálisak. Köszönöm szépen a sok hasznos, jó tanácsot! Mindenkinek azt javaslom, hogy ha csak módjában áll, a gyógyszereket váltsa ki természetes anyagokkal, mert ugyanolyan hatásosak és sok esetben olcsóbbak is!"
D.M., Őcsény

"2011 novemberében az akkor 8 hónapos kisfiamnak fülgyulladása lett. Nagyon sokféle gyógyszeres kezelést kapott, de sajnos egyik sem volt eredményes, így 2012 januárjában fel kellett szúrni a fülét. A helyzet ezután sem változott állandó gyulladásban volt mindkét füle. Nagyon sokat sírdogált éjjel-nappal, mindig a kis füleihez kapkodott. Újabb és újabb gyógyszereket kapott. Az orvosok már azt javasolták, hogy csöveket helyeznek el a fülében, de hála Istennek, erre végül nem volt szükség. Márciusban beszéltem Antal Orsolyával, aki ezután személyesen és távgyógyításban is többször kezelte őt. Március végén egy kontroll vizsgálat alkalmával a doktor úr, aki Pécsről jön le alkalmanként a szekszárdi kórházba, örömmel mondta, hogy a kisfiam mindkét füle teljesen meggyógyult. Nagyon boldog voltam! Köszönöm szépen a segítséget!"
B.Sz., Szedres

" A tizenéves fiamnak hátfájdalmai voltak. Az orvosok megállapították, hogy az egyik lába rövidebb, mint a másik és nagyfokú gerincferdülése van. Pár alkalmas gyógytornát úszással kombinálva, illetve a gyógycipő és gerinctámasztó, fűző, hordását javasolták. Amit szigorúan betartva másfél év folyamatos használat után (ami napi 20 órából állt), és rendszeres kontroll mellett, az állapot minimális javulását diagnosztizálták. Ekkor találkoztunk Szerémi Sándorral, aki megnézte őt és azt mondta, hogy a keresztcsont elmozdulásából ered a gerincferdülése, illetve a lábak látszólagos különbsége is ezért áll fenn. Csontkovács mozdulatokkal helyreállította a keresztcsontot és gerincoszlopot, illetve a többi ízületet is.
Már az első csontkovácsolás után látványos volt a változás és a fiam mindezt szavakkal alá is támasztotta. Sokkal jobb volt a közérzete és nem volt fájdalma. A kezelést több alkalommal megismételte. A gyógycipőt és fűzőt ez alatt az időszak alatt a fiam nem hordta, de ezt mi az orvosnak nem mondtuk el, aki a kontroll vizsgálat során megállapította, hogy nagyfokú javulás következett be, majd örömmel nyugtázta, hogy milyen sokat javított gyermekem gerincének állapotán az úszás, így nem kell fűzőt használnia, csak továbbra is ússzon.
Szinte hitetlenkedve szemlélte a röntgenfelvételeket, és több jelét mutatta annak, hogy nem hisz a szemének.
Fiam elmúlt már tizennyolc éves és éli a saját kis életét minden lemondás nélkül. Sportol, szórakozik kedve szerint, ami számomra nagyon nagy öröm és boldogság.
Mindenkinek, aki hasonlókkal küzd és esetleg kételyei és kétségei, félelmei vannak, mert valljuk, be őszintén vannak,azt tudom javasolni, hogy bízzanak az ösztöneikben és hallgassanak a bennük megszólaló belső hangra, mert az nem hazudik,nem téved. Már az első kezelés után tudtam, hogy jó helyen és jó gyógyítónál vagyunk. Köszönetet szeretnék mondani Szerémi Sándornak és Antal Orsolyának, mert ők ketten nagyon sokat segítettek nekem és a fiamnak, mint testileg, mint lelkileg, mert elég nehéz időszak volt ez számunkra és az orvosok nem bíztattak semmi jóval! A lényeg, hogy az általuk említett műtétre nincs szüksége a fiamnak, mert meggyógyult!
Köszönöm."
Sch-né, M., Szekszárd

"6 hetes kismama voltam, amikor 8 cm-es miómát diagnosztizáltak nálam. Az orvosok nem sok jóval biztattak, a terhesség megszakítását javasolták és be akartak fektetni a kórházba. Antal Orsolya energetikai gyógyítással kezelt kb. 8 alkalommal. A terhességem különösebb probléma nélkül telt el és a kislányom egészségesen született meg. Ő ma már 4 éves."
K.I. , Szekszárd

,, Csípőből kiinduló fájdalmaim voltak. Éles, hasító fájdalom szaladt végig a jobb lábamon, ha autóból ki-be szálltam, vagy úgy fordultam, illetve éjszakánként nem tudtam aludni a derék és csípő panaszaimtól. Szerémi Sándor három alkalommal csontkovácsolt meg. Ezt követően a panaszaim megszűntek."
P.T., Zomba

,, 83 évesen már a jobb szememre egyáltalán nem láttam, a bal szememen pedig szürkehályogot találtak. Az orvosom szerint két hónapon belül elveszítettem volna a látásomat. Antal Orsolya energetikai gyógyítással 5 alkalommal kezelte a bal szememet. A negyedik kezelés után már szemüveg nélkül olvastam, alig mertem elhinni, hogy ilyen létezik. Köszönöm."
P.I., Szekszárd

,, Bal térdemben régóta tartó fájdalmaim voltak. Behajlítani csak nehezen tudtam, terheléskor hamar elfáradt, estére mindig fájt. Energetikai kezeléseket kaptam Antal Orsolyától, ezután a panaszaim megszűntek."
H.G., Zomba

"Egy szombati napon, az ügyeleten három keresztest gennyt találtak a vizeletemben. Nagyon komoly panaszaim voltak: égő, csípő érzés vizeléskor, és vesetájékon is fájdalmat éreztem. Antal Orsi két alkalommal - két egymást követő napon - energetikai gyógyítással kezelt. A második kezelés után már semmi gondom nem volt. Köszönöm."
G.V., Szekszárd

,, Mentális problémáim voltak. Depresszió és rossz gondolatok gyötörtek gyerekkorom óta. Orsi nagyon sokat segített, hogy az állapotom javuljon. Energiával gyógyított,és megértette velem, hogy nem az fáj, ami történt, hanem, amit én gondolok róla. Már ettől sokat javult a közérzetem. Mélytudatszinten oldottuk az emlékeket, illetve megtanított arra, hogy hogyan programozzam át magam. A depresszióm megszűnt és a tanácsai sokat segítettek, hogy a gondolataimat megváltoztassam. Köszönöm szépen."
L. I-né, Budapest

"Szerémi Sándornál több alkalommal jártam. Nem volt különösebb mozgásszervi gondom, de a feszült életmódtól mindig itt fájt - ott fájt. Inkább karbantartásnak szántam. Észrevettem, hogy a csontkovácsolás után könnyebb a mozgás, lazábbak az ízületek, sőt a nyaki mozdulatok után még a hallásom és látásom is jobb lett. Ha szükségét érzem, már évek óta, rendszeresen eljárok hozzá. Köszönöm szépen."
G. L., Tapolca

"Hónapok óta fennálló hátfájdalmaim voltak. Nagyon nehezen tudtam mozogni, alvásnál és ülés közben mindig helyzetet kellett változtatnom, mert egy idő után már szinte elviselhetetlen volt a fájdalom. Szerémi Sándornál jártam csontkovács kezelésen, majd ezt követően Orsi energetikai gyógyítással kezelt két alkalommal. A fájdalom megszűnt és újra tudok mozogni. Köszönöm szépen."
R. M-né, Kölesd

,,Kíváncsiságból mentem el egészségmegőrző tanácsadásra arcdiagnosztikával. Nagyon meglepődtem, hogy ,,működik". Sanyi valóban sok problémámat pontosan felismerte és nagyon jó tanácsokat kaptam. Az általa javasolt gyógynövény termékeknek köszönhetően ma már sokkal kevesebb gyógyszert szedek, és van olyan egészségügyi gondom, ami ezeknek köszönhetően meg is szűnt."
A. J-né, Harc

" 2007-ben nagyon erős hátfájdalmaim voltak. Több helyen gerincsérvem is volt. Nehezen tudtam ülni, a mozgás nehezemre esett, az autóban való utazás nagyon sok fájdalommal járt. Antal Orsolya több alkalommal energetikai gyógyítással kezelt. A kezelések hatására a fájdalmak megszűntek, azóta is problémamentes vagyok. A kezelések után még egy horvátországi nyaralásra is gond nélkül el tudtam utazni autóval! Köszönöm."
K. T-né, Polgárdi

" Fiam élsportoló, futballozik. A rendszeres edzések miatt szervezete nagy megterhelésnek van kitéve. Hátfájdalmai voltak - ami enyhe gerincferdülésből is származott - gyerekkora óta. Szerémi Sándornál 11 éves korában voltunk először, azóta rendszeres időközönként visszajárunk. A csontkovács kezeléseknek köszönhetően a fájdalmak megszűntek és gerince már nem ferde."
B-né, L. M. , Tolna

" A tizenéves lányomnak hátfájdalmai voltak. Megállapították, hogy gerincferdülése van. Gyógytornát és úszást javasoltak, ahová o rendszeresen eljárt. Szerémi Sándorhoz is elvittem, aki csontkovács módszerekkel helyreállította a keresztcsontot és gerincoszlopot, illetve a többi ízületet is. A kezelést többször megismételte. Ezek együttes hatására a gerincferdülés helyreállt.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Szép estét
  2016-01-05 21:22:19, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 261 db bejegyzés
e év: 2980 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 586
  • e Hónap: 9769
  • e Év: 62477
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.