Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Ma Tízmilliószoros nap van – Kapcsolódj a bőség áramlá
  2016-02-22 23:51:27, hétfő
 
  Ma Tízmilliószoros nap van - Kapcsolódj a bőség áramlásához!





A bőségé valódi jelentése: határtalan lehetőségek, egészség, lélektárs megtalálása, életcél beteljesítése, anyagi biztonság, siker, lelki béke.

Lehetőséget kapunk ma arra, hogy kapcsolódjunk a bőség áramlásához és befogadjuk annak minden formáját az életünkbe.

Mondd el ma az alábbi megerősítéseket, hogy egészséget, anyagi biztonságot, szerelmet, új állást vagy lakhelyet, új lehetőségeket, békét, harmóniát teremts életedbe:

1.Isten a bőség forrása.

2.Arra fókuszálok, amit szeretek, ezáltal magamhoz vonzom.

3.A gondolataim szeretetteljesek és pozitívak.

4.A választásaim és a lehetőségeim minden nappal gyarapodnak.

5.Szeretem a képzeletemet és bízom benne.

6.Korlátlan lény vagyok, bármit meg tudok teremteni, amit akarok.

7.Elképzelem a bőséget önmagam és mások számára.

8.Az álmaim megvalósulnak.

9.Gazdag univerzumban élek, mindig megvan minden, amire szükségem van.

10.Önbecsülést, belső békét, szeretetet, jó közérzetet és boldogságot sugárzok ki.

11.Elfogadom önmagamat és örömmel teremtek pénzt és bőséget.

12.Mindaz, amit teszek, életteliséget és fejlődést hoz nekem.

13.A teremtés folyamata maga a létezés minősége.

14.Mindaz, amit teremtek teljessé tesz engem.

15.A dolgok, amelyeket teremtek, jobbak, mint ahogy eredetileg elképzeltem azokat.

16.Energiáimat a célra összpontosítom.

17.Egyre növekvő mértékben vonzom a pénzt, a jólétet és a bőséget.

18.Energia segítségével teremtem meg, amit akarok. Könnyen eljönnek hozzám a jó dolgok.

19.Megbízom a belső vezetésemben és követem azt.

20.Mindig a megfelelő helyen vagyok a megfelelő időben.

21.Megbecsülöm magamat és mindazt, amit teszek.

22.Én vagyok a siker. Megengedem magamnak, hogy sikeresnek érezzem magam.

23.Megbocsátok magamnak, mert tudom, hogy mindig a tőlem telhető legjobbat tettem.

24.Megadom magamnak az engedélyt, hogy megkapjam, amit akarok.

25.A hiedelmeim teremtik a valóságomat. Hiszek saját korlátlan jólétemben.

/ Sanaya Roman - Duane Packer: A bőség enciklopédiája/

Szeretettel: Sándor Judit

Forrás: http://joportal.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Specli
  2016-02-22 22:07:18, hétfő
 
  Specli

Hozzávalók

25 dkg finomliszt
2 db tojás
1 dl szénsavas ásványvíz
0,5 dl tej
csipetnyi só
zsiradék (zsír, olaj, kókuszzsír)

Elkészítés

1. A tojásokat felütjük és egy villával alaposan felverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a vizet. Beletesszük a lisztet és egy csipetnyi sót, majd kézi vagy gépi habverővel alaposan kidolgozzuk a tésztát egészen addig, amíg az el nem kezd egy kicsit hólyagosodni. Ezután legalább negyed órát hagyjuk pihenni.

2. A tészta kifőzéséhez egy közepes lábasban - pici sóval - vizet forralunk, egy másik tálba pedig egy kevés zsiradékot öntünk, és takarékon lévő lángra tesszük.

3. A speclit a nokedlihoz hasonlóan kiszaggatjuk, arra ügyelve, hogy a nokedlinál hosszabb szálakat hagyjunk. A megfőtt tésztát szűrővel vagy szűrőkanállal kiemeljük a vízből, lecsöpögtetjük, s a másik, előmelegített, kevés zsiradékot tartalmazó tálba tesszük, majd megforgatjuk.





Köretként fogyaszthatjuk, és ízlés szerint ízesítjük.

WESSELY MÁRTA

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-tésztafélék,szendvics  
Szilvalekváros-fahéjas korongok
  2016-02-22 22:04:10, hétfő
 
  Szilvalekváros-fahéjas korongok

Hozzávalók

25 dkg liszt
3 tk sütőpor
5 dkg porcukor
1 tk őrölt fahéj + a szóráshoz

8 dkg vaj
1,5 dl + 1 ek tej
1 db tojássárgája
20 dkg szilvalekvár
25 dkg tejszín

Elkészítés

Forgassuk össze a lisztet, a sütőport, a porcukrot, 1 tk fahéjat és egy csipet sót. Adjuk hozzá a puha vajat és 1,5 dl tejet. Dolgozzuk az egészet alaposan össze.
Nyújtsuk ki kissé a tésztát, majd szúrjunk ki belőle 5 cm átmérőjű köröket. Tegyük mindet sütőpapírral bélelt tepsibe, és konyharuhával lefedve pihentessük 30 percig.
Keverjük habosra a tojássárgáját és 1 ek tejet. Kenjük át a tésztakarikákat a keverékkel, és süssük 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig. Végül hagyjuk kihűlni.
Keresztben vágjuk félbe a korongokat, és töltsük meg mindet a lekvárral és a kemény habbá vert tejszínnel. Szórjuk meg a fahéjjal, végül helyezzük a töltött korongok mellé a levágott tésztakalapkákat.





DÖMÖTÖR VIOLA

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-sütemények-desszertek  
Gyors fűszeres csirkemell
  2016-02-22 22:01:32, hétfő
 
  Gyors fűszeres csirkemell

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé (de lehet másfajta hús is)
1 kiskanál só
1 kiskanál görög fűszerkeverék
kis fehér bors
kevés pirospaprika
olaj

Elkészítés

Elkészítés: Megmosom a csirkemelleket, és lapjában kettévágom.

A fűszereket összekeverem, kevés olajat öntök hozzá, majd a hússzeleteket megforgatom ebben a fűszeres olajban.

Forró serpenyőbe teszem a hússzeleteket, és néhány perc alatt megsütöm, kétszer-háromszor megforgatva.





Megjegyzés

Gyakran készítem, mert szereti a családom. Párolt zöldséggel vagy salátával gyors és finom fogás, ráadásul kiadós és diétás is.

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsos   
Savanyú káposztás leves kolbásszal
  2016-02-22 21:59:36, hétfő
 
  Savanyú káposztás leves kolbásszal

Hozzávalók

40 dkg savanyú káposzta
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
6 dkg füstölt szalonna
25 dkg füstölt hús
10 dkg főzőkolbász
2 db babérlevél
1 tk kömény
5 dkg sertészsír
4 dkg liszt
1 tk őrölt fűszerpaprika

Elkészítés

1. Csepegtessünk le 40 dkg savanyú káposztát, majd daraboljuk fel. Csíkozzunk fel 1 fej hagymát, és vágjunk karikákra 2 gerezd fokhagymát. Kockázzunk fel 6 dkg füstölt szalonnát. Süssük üvegesre, majd a zsíron pirítsuk meg a hagymákat.

2. Tegyünk a hagymás alapra 25 dkg füstölt húst és 10 dkg főzőkolbászt a káposztával együtt. Fűszerezzük 2 db babérlevéllel és 1 tk köménnyel. Öntsük fel 8 dl vízzel, és főzzük 30 percig.

3. Olvasszunk fel 5 dkg sertészsírt, majd keverjünk hozzá 4 dkg lisztet, és készítsünk világos rántást. Vegyük le a tűzről, és keverjünk hozzá 1 tk őrölt fűszerpaprikát.

4. Ha a hús és a kolbász megpuhult, emeljük ki a levesből. Keverjük bele a rántást, és főzzük 15 percig. Vágjuk a kolbászt és a húst falatnyi darabokra, és tegyük vissza a levesbe. Tejföllel kínáljuk.





Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-levesek  
Heti menü ajánlat – 2016. február 22-28.
  2016-02-22 21:56:49, hétfő
 
  Heti menü ajánlat - 2016. február 22-28.

Hétfő:

Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével
Főétel: Zöldborsós tészta tenger gyümölcseivel
Desszert: Vörös-áfonyás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminsaláta gombával

Kedd:

Előétel: Savanyú káposztás leves kolbásszal
Főétel: Gyors fűszeres csirkemell
Desszert: Szilvalekváros-fahéjas korongok
Vegetáriánus ajánlat: Specli

Szerda:

Előétel: Burgonyás spenótkrémleves
Főétel: Darált húsos raguval töltött sütőtök sajttal
Desszert: Raffaello golyók
Vegetáriánus ajánlat: Szójaszósszal sült zöldségek rizstésztával

Csütörtök:

Előétel: Márványsajtos túrókrémmel töltött krumpli
Főétel: Zöldséges rizses hús
Desszert: Kávépuding tojáslikőrös tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Indiai ananászcurry

Péntek:

Előétel: Vargányakrémleves
Főétel: Zabpelyhes halgombóc
Desszert: Bundázott sült alma fahéjas cukorral
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-zöldséges tésztasaláta

Szombat:

Reggeli: Hawaii pizzatekercsek
Előétel: Karfiolos húsgombóc sajtmártással
Főétel: Ropogós libacomb párolt lila káposztával
Desszert: Mogyorós karamellkocka
Vacsora: Rukkolás mozzarellasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános lasagne

Vasárnap:

Reggeli: Márványos kuglóf
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Ropogós rostélyos pikáns salsa szósszal és steak burgonyával
Desszert: Amerikai csokoládés pite
Vacsora: Burgonyalepény, azaz tócsni
Vegetáriánus ajánlat: Töltött kelkáposzta fehér hagymamártással

Forrás: Mindmegette.hu - Pasik a konyhában blog
 
 
0 komment , kategória:  Receptek-menük  
Boldog hetet!
  2016-02-22 14:15:50, hétfő
 
  Kedves Barátaimnak, kedves Látogatóimnak

További jó napot!
és




 
 
0 komment , kategória:  Hetet  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 298 db bejegyzés
e év: 2929 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 719
  • e Hét: 1494
  • e Hónap: 6532
  • e Év: 136239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.