Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra
  2016-02-26 22:10:48, péntek
 
  Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra

A bal csukló körül viselve, a Vörös Fonal ugyanazon az úton működik ahogy a modern orvostudományi vakcinái. Amikor valamilyen betegség ellen oltást kapunk, a betegség egy gyengült vírus törzsét a vakcinán keresztül kapjuk meg. A lelket is hasonló technikával tudjuk immúnissá tenni.






A Kabbala azt tanítja, hogy a színeknek speciális frekvenciái és energiái vannak. A vörös például a veszély színe. A Vörös Fonalat sajátos módon a bal csuklónkra kötve, megvédjük magunkat a bármilyen felénk irányuló ártalmas negatívitástól -- ez a spirituális vakcina a Gonosz Szem veszedelmes ereje ellen. A vörös szín ennek a technológiának egyik része.
A Vörös Fonalat a bal csuklón viseljük. A kabbalisták felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz az 'kapás' fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az 'adás' erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák a test bal oldalán áramlanak be. A Vörös Fonalat a bal csuklónkon viselve a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk.

A betegség a lélek nyelve, a rákba nem illik belehalni című cikkemet ITT találod!
Link


A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben. Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. Mialatt ők ezt megteszik, mi azt kérhetjük, hogy ez az erő sugározzon ránk és ember társainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük a Fénytől.

Ha nincs olyan személy aki felkösse akkor a nyak köré is lehet magunknak ~vagy a bal bokára. Nekem a bokámon van, így észrevétlen viszont a védelem biztosított. Saját magától lebomlik amikor megtette a dolgát a védelem, kis szünet után ha úgy érezzük akkor visszaköthető!
Az autentikus forrásból származó karkötő itt rendelhető, vagy beszerezhető a Kabbala Központ Magyarország előadásain és tanfolyamain.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energia áramlását!
A lenti képes ajánlóban találsz további érdekes cikkeket!

Szerző: Gini Papp -- Illúzió

Forrás: http://illuzio.cafeblog.hu
Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Gyertya rózsával
  2016-02-26 22:05:49, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép képek  
Padlizsános lasagne
  2016-02-26 21:55:24, péntek
 
  Padlizsános lasagne

Hozzávalók

2 db padlizsán
1 fej lila hagyma
olívaolaj
4 db friss lasagne lap

250 g mozzarella
bors
4 ek piros pesto
bazsalikomlevelek

Elkészítés

A megmosott padlizsánt, továbbá a meghámozott lila hagymát vágjuk fel szeletekre, és dörzsöljük be azokat egy kevés olívaolajjal. Külön-külön süssük aranyszínűre a kétféle zöldséget a forró grillsütőben.
Főzzük a lasagne lapokat forrásban lévő, sós vízben kb. 4 percig, majd szedjük ki őket, csepegtessük le, és vágjuk félbe.
Tegyünk 4 db lapot egy sütőpapírral bélelt tepsibe, kenjük meg mindet egy kevés olívaolajjal, rendezzük el rajta a grillezett lila hagyma- és padlizsánszeletek, valamint a felszeletelt mozzarella felét, hintsük meg egy kevés borssal, végül kanalazzuk rá a pesto 1/2-ét. Ugyanígy készítsünk még egy réteget. Süssük a lasagnét a 180 fokos sütőben 10-15 percig. Néhány bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.





Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsmentes ételek  
Rukkolás mozzarellasaláta
  2016-02-26 21:53:15, péntek
 
  Rukkolás mozzarellasaláta


Hozzávalók

200 g mini mozzarella sajt
16 db koktélparadicsom
15 dkg rukkola
friss bazsalikom
Öntet:
3 ek olívaolaj
1 ek. mustár
2 ek. citromlé
csipet só

Elkészítés

A mozzarellákat csepegtessük le, vágjuk félbe, a megmosott paradicsomokat negyedeljük el.
A rukkolát mosás után papírtörlővel szárítgassuk meg.
Az öntethez keverjük el a mustárt az olívaolajjal meg a citromlével és ízlés szerint sózzuk meg.
Helyezzük tányérra a rukkolát, rá a paradicsomot és a mozzarellát majd öntsünk rá az elkészült öntetből és díszítsük bazsalikomlevéllel.





PATAKY KRISZTINA
Szerkesztő

A felhasznált alapanyagok mennyisége természetesen attól függ, hányan és milyen étvággyal várják a salátát!

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek:saláta,hidegtál,egyéb  
Mogyorós karamellkocka
  2016-02-26 21:51:00, péntek
 
  Mogyorós karamellkocka

Hozzávalók

60 darabhoz:
18 dkg cukor
6 dkg mogyoró
3 dkg vaj
2 csomag vaníliás cukor
2 dl tejszín
2 dl juharszirup

Elkészítés

1. Pirítsuk a mogyorószemeket aranyszínűre 180 fokos sütőben, majd hagyjuk kihűlni. Távolítsuk el a külső, vékony héját, a mogyorót aprítsuk fel. Kis lábosban karamellizáljuk világos színűre a kétféle cukrot.

2. Adjuk hozzá a vajat, a felforrósított tejszínt és a szirupot. Kis lángon főzzük az egészet 10 percig. Ha a karamell kezd kristályosodni, vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a felaprított mogyorót. Öntsük teflonedénybe, majd hagyjuk kissé kihűlni.

3. Borítsuk a langyos karamellmasszát deszkára, és hagyjuk teljesen kihűlni, majd éles késsel vágjuk fel 3×3 cm-es kockákra.





DÖMÖTÖR VIOLA

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-sütemények-desszertek  
Ropogós libacomb párolt lila káposztával
  2016-02-26 21:48:41, péntek
 
  Ropogós libacomb párolt lila káposztával

Hozzávalók

4 db libacomb
1 fej hagyma
1 ek libazsír
1 dl vörösbor
3 ek cukor
3 ek ecet
0,5 tk őrölt kömény
0,5 fej vörös káposzta


Elkészítés

1. A megtisztított combokat töröljük szárazra, majd sózzuk és hintsük meg a köménnyel. Tegyük mindet tepsibe, öntsünk mellé 2 dl vizet, fedjük le, és süssük 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig.

2. Forrósítsuk meg a libazsírt, és süssük rajta üvegesre a finomra vágott hagymát. Adjuk hozzá a megtisztított, felcsíkozott káposztát, és pirítsuk együtt néhány percig. Sózzuk meg, öntsük fel a borral, majd ízesítsük az ecettel és a cukorral. Fedő alatt pároljuk puhára.

3. A tepsiről vegyük le a fóliát és ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot. Toljuk vissza a sütőbe, és 190 fokon süssük további 30 percig. Kínáljuk a párolt káposztával és zsemlegombóccal .





PALCSEK ZSUZSANNA

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsos   
Karfiolos húsgombóc sajtmártással
  2016-02-26 21:45:48, péntek
 
  Karfiolos húsgombóc sajtmártással

Hozzávalók

25 dkg karfiol

1 fej hagyma
5 dkg szalonna
40 dkg darált hús
3 db tojás
10 dkg liszt
frissen őrölt bors
6 ek zsemlemorzsa
2 dl olaj
4 szál petrezselyemzöld
A mártáshoz:
3 dl tejszín
10 dkg márványsajt
0,8 dl tej

Elkészítés

Szedjük rózsáira a karfiolt. Forrásban lévő, sós vízben főzzük 3 percig, majd csepegtessük le, hagyjuk kihűlni, és daraboljuk fel. Aprítsuk fel a hagymát és csíkozzuk fel a szalonnát. Dolgozzuk össze a darált húst a karfiollal, a hagymával, a szalonnával, 2 db tojással, 2 ek liszttel, sóval és borssal. Formázzunk a masszából kis golyókat.
Tegyük a megmaradt lisztet és a zsemlemorzsát egy-egy tányérba. Egy másikban verjünk fel 1 db tojást. Forgassuk meg a húsgolyókat először a lisztben, majd a tojásban, végül a zsemlemorzsában. A felforrósított olajban süssük ropogósra őket, majd szedjük konyhai papírtörlőre.
A mártáshoz öntsük a tejszínt lábosba. Sózzuk, borsozzuk meg, és morzsoljuk bele a sajtot. Folyamatosan kevergetve forraljuk fel, majd adjuk hozzá a tejet, és főzzük 3 percig. Tálaljuk a karfiolos húsgombócokat a sajtmártással, petrezselyemmel díszítve.





Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsos   
Hawaii pizzatekercsek
  2016-02-26 21:40:01, péntek
 
  Hawaii pizzatekercsek

Hozzávalók

25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
4 dkg vaj
1,25 dl tej
4 ek paradicsompüré
2 kis fej finomra vágott hagyma
4 szelet finomra vágott ananász
20 dkg apróra vágott szeletelt sonka
8 dkg reszelt cheddar sajt vagy ementáli
2 ek finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük (gáz: 4-es fokozat). Két tepsit kikenünk olajjal.
A lisztet és a sütőport egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a kis kockákra vágott vajat és az ujjunkkal elmorzsoljuk, amíg borsószem nagyságú,kis darabok nem képződnek. Mélyedést csinálunk a közepébe és beleöntjük a tej felét. Elkezdjük összegyúrni és fokozatosan adunk hozzá mindig egy kis tejet, amíg egy homogén tésztát nem kapunk.
Gombócot formálunk belőle és enyhén lisztezett felületre tesszük. Kettévágjuk és mindkét felét kb. fél centi vastagságú, nagyjából 20x30 cm-es téglalapokra nyújtjuk a lisztezett felületen.
Rákenjük a paradicsompürét úgy, hogy körben egy centiméteres peremet hagyunk.
Összekeverjük a hagymát, az ananászt, a sonkát, a sajtot és a petrezselymet. Egyenletesen a paradicsompürére kenjük, de ezúttal két centiméteres peremet hagyunk körben.
A hosszabbik oldala felől feltekerjük a tésztákat, és mindkét tekercset nyolc egyenlő méretű szeletre vágjuk. A csigákat a tepsibe tesszük és 20 perc alatt aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk.





PATAKY KRISZTINA
Szerkesztő

Ha fűszeresebben szeretjük, nyugodtan lehet a paradicsomszószt oregánóval, bazsalikommal, majorannával tovább ízesíteni.

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-tésztafélék,szendvics  
Tavaszias idővel búcsúzik a február
  2016-02-26 20:01:08, péntek
 
  Tavaszias idővel búcsúzik a február





Vasárnap melegebb légtömeg éri el hazánkat, hétfőn 17-18 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.


A hét utolsó napjára melegebb légtömeg éri el hazánkat, vasárnap a felhősebb, borongósabb idő ellenére ismét visszatérnek a tavaszias hőmérsékletek. Az ország északi felén 10-14 fok várható, délen, délkeleten 16 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.


Hétfőn 17-18 fok is lehet





Hétfőn az enyhe hajnalt követően délután már 11-18 fokig is melegszik a levegő, így a február tavaszias hőmérsékletekkel búcsúzik, míg március első napjaiban visszaesik néhány fokot a hőmérséklet.

Hidegfront vonul át felettünk hétfőn, esőre, záporokra készülhetünk és főként az ország nyugati, délnyugati felén akár zivatarok is kialakulhatnak. A légmozgás vasárnap többfelé felélénkül, hétfőn erős, viharos lökések is kísérhetik a szelet.

A hidegfront mögött március első napjaira visszaesik néhány fokot a hőmérséklet.

Írta: Herrmann Dóra

Forrás: https://www.idokep.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 298 db bejegyzés
e év: 2929 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 4682
  • e Hónap: 18587
  • e Év: 148294
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.