Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
VI.) A 2006-os őszödi beszéd rejtett üzenete a 2016-os évre
  2016-02-06 15:54:40, szombat
 
  KIEMELÉSEK a beszédből:
*
5. ,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani.""
*
*
KOMMENTEK:
*
Már akkor LEHETETT TUDNI, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a LEPUSZTÍTÁSOS- ,,ÖNMAGÁTÓL" KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszerváltozás.
*
Ezek a MUNKÁSOK eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még ÁTMENTHETŐ lehet számukra is valami a SZOCIALIZMUSBÓL, amit valójában az új: 1945- de leginkább az 1956 után kinevelt MUNKÁS-PARASZTSÁGGAL építtettek föl.

Viszont, ahogy teltek-múltak az évek, egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni számukra is, hogy a BALOLDALI politikusokra sem lehet már számítani a sorsuk jobbrafordulásában.

Sőt, már egyik pártéra sem! Ugyanis, hiába az összes nemzetmentő pártprogram, ha az nem egyezik az EU nemzeteket gyengítő- népirtásos programjával!

Ezt a programot Susan Georg dolgozta ki és ,,LUGANOI TANULMÁNY" címmel elhíresülve bejárta már az egész világot.
*
Ebből idézném az ide vonatkozó NÉPIRTÁSOS részletet:
*
,,... liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson." ... ,, De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak." ... ,,Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!"

,,Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül részt venni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra."

,,Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére." (Susan Georg: Luganói tanulmány, http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/item/2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1ny )

*
*
Ebből is láthatjuk, hogy oly módon behatároltak, bekerítettek minket: egyszerű magyar állampolgárokat - a jobb- és baloldalon kiválasztódott politikusok és az őket támogató titkos szolgálat MEGBÍZÓI és az általuk irányított média - hogy nincs az a SZERVEZKEDÉS, amelyik hatékonyan felléphetne a NATO-val és az Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT párt-politikusokkal szemben!
*
*
De, elkeseredésre csak azoknak van okuk, akik képtelenek pártpolitikai behatároltság nélkül megszervezni a MAGÁNÉLETÜKET!
*
*
Az ugyanis, már 2006. október 6-án kiderült, hogy a Gyurcsány-beszéd kiszabadította a szellemet a palackból és tömegeket mozgatott meg eleinte. Azonban, október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre és futni hagyta a ,,rányomott" provokátorokat.
http://furaila.xfree.hu/43588
*
Semmit nem értek el a tüntetésekkel! Hiszen, Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST kért maga mellett 2006. október 6-án.
Természetesen, 207-en (165 ellenében) bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett.
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html__

*
*
*
A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:

Nyugodtan TOVÁBB lehet HAZUDNI és SEMMIT sem CSINÁLNI havi egy milliós javadalmazásért a ,,magyar"- és az EU parlamentben és a TÁRSADALMI élet MINDEN területén!
*
*
Még szerencse, hogy mi: egyszerű magyar (állam)polgárok, nem csak TÁRSADALMI lények vagyunk, hanem MAGÁNEMBEREK is, akik megvédhetik önmagukat és szeretteiket a magánéletükben.
Hogyan, ha a politika a magánéletünkre is rátelepszik?
Erről, majd egy újabb sorozat fog szólni.
*
(Vége a sorozatnak)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1092
  • e Hét: 2802
  • e Hónap: 11406
  • e Év: 47347
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.