Belépés
eva6.blog.xfree.hu
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet Doros Ferencné
1957.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Szép estét látogatóimnak
  2016-03-01 19:29:12, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
Parancs János: Ismét a tavasz
  2016-03-01 08:38:08, kedd
 
  A jószagú levegő. A csicsergő,
a csivitelő, a füttyögő madarak.
Az opál ég alatt a könnyű pára.
A tavaszi napsütéstől kótyagos,
cikázó rovarok, lepkék, bogarak.
Kibuknak a földből a füvek, a csírák,
tündökölnek és illatoznak az ibolyák,
az ismeretlen nevű, apró virágok.
Erjed és pezseg újra a természet,
ki tudja hanyadszor, hány ezer éve,
hogy kihordja és világra szülje
az esélyt, a folytatás reményét legalább.
Ez az évszak a bizalomé, a bizakodásé;
ilyenkor röstellem, hogy gyanakvó,
hitetlen és erőtlen lélek vagyok.
Mert gyönyörű ez a lázas igyekezet és lobogás,
gyönyörű ez az önfeledt, csapongó szárnyalás,
ez a lebírhatatlan, ösztönös és vegetatív remény
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Mai harmónia kártyám
  2016-03-01 08:35:03, kedd
 
 



Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Rajongás hatja át.
8 - Nyolc - Megújulás

Az önmagába forduló spirál a magány, az anyagi világhoz való ragaszkodás, az igazság és a halálfélelem száma. Komoly figyelmeztetést hordoz, valószínűleg az utolsó lehetőséget arra, hogy idejében változtathassunk. Az örök ismétlődés megbízhatóságának ritmikája rejtőzik benne. A nyolcas energiája ellen nem érdemes küzdenünk, mert a karma törvénye beteljesedik. Spirituális bőséget hoz. Az abszolút logika száma. A fent és lent örök változása, a rögös út (életút) száma. Ha nyolcadikán kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Párkapcsolatunkban a vízválasztó dolgok megtörténtének száma. Összejövés, kibékülés, szakítás, válás, összeborulás - a végletes érzelmek embert próbáló, de fontos lapja ez.

Ezt mondja neked:

Elfogadásra tanít, tehát ma mindenre mondd: ,,Nekem nyolc!"
Az akaratod előre akar törni, de ne adj teret neki. Várd ki inkább az időt. Az erő és az erőszak között nagy a különbség!
Ne engedd felszínre az indulatokat - ez csak veszteséget hozhat! Jó nap a kirándulásokra, erőpróbákra is!
Erre is gondolj: A Szaturnusz, a gátakat felállító és gátakat leromboló bolygó uralja. Tarot lapja az Erő - más felosztásban a Halál.
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Március havi horoszkóp
  2016-03-01 08:33:06, kedd
 
  Kos
Bátorságának és vállalkozó kedvének köszönhetően ebben az időszakban szinte nem ismer lehetetlent, ám ez nem minden esetben pozitív, hiszen hajlamos lehet arra, hogy hirtelen fellelkesedjen valamilyen újdonság iránt, amibe aztán gondolkodás nélkül, könnyelműen bele is vág. Ami a pénzügyi helyzetét illeti, ebben az időszakban nincs oka panaszra. Az igaz, hogy meglehetősen sokat dolgozik, ám ezt most megfelelően honorálja is önnek a munkaadója, így anyagi nehézségekre nem kell számítania. A szokottnál gyakrabban látogathatja ebben az időszakban a mosdót, s a gyakori vizelési inger okozta kellemetlenségek miatt már egye kevesebb folyadékot vesz magához. Amennyiben nem érez semmilyen fájdalmat, akkor előfordulhat, hogy panaszai hátterében nem hólyaghurut, hanem lelki eredetű problémák állnak.
-------------------
Bika
Kissé ingerültebb a munkahelyén, hiszen úgy érzi, hogy a kedves kollégák készakarva táncolnak az idegein. Megeshet, hogy a hónap közepén betelik a pohár és egy ártalmatlan apróság miatt úgy kiakad, hogy a munkatársai nyakába zúdítja az összes mérgét. Kissé elkényelmesedett az utóbbi időben, kevés szabadidejét szívesebben tölti a tévé, esetleg a számítógép előtt üldögélve, ezért a mozgásszegény életmódjából adódóan egyre feszültebbnek, ugyanakkor fásultabbnak, kedvetlennek is érezheti magát. Talán a tavasz közeledtét érzi vagy esetleg partnere óvó szeretetének és kiegyensúlyozott kapcsolatának köszönhető, hogy hatalmas életenergiával rendelkezik, egy biztos: szinte semmi nem tudja önt megállítani ebben a hónapban. Az időjárás még egyáltalán nem nevezhető tavasziasnak, ön viszont már az idei nagytakarításon töri a fejét, s talán még azzal a gondolattal is kacérkodik, hogy átrendezze a lakást, netán egymaga kifessen odahaza.
--------------
Ikrek
Egészségügyi szempontból problémamentesen indulhat ez az időszak, ám korai lenne még az öröm, hiszen a hónap második felében, váratlanul allergiás tünetek nehezíthetik meg a napjait. Lehetséges, hogy panaszait egyszerűen nincs mivel magyarázni, ezért érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy ezek a tünetek vajon milyen jellegű lelki problémáinak lehetnek a testi síkon való megnyilvánulásai? Talán nem mérte fel kellően a kapacitását, ezért túlságosan sok feladatot vállalt magára, ami most kapkodáshoz, figyelmetlenséghez vezet. Mivel eszébe sem jutott, hogy bokros teendőit fontossági sorrendbe állítsa, így megeshet, hogy mindent egyszerre szeretne elvégezni, amiből aztán a végén semmi jó nem származik. Anyagi helyzete nem nevezhető irigylésre méltónak, hiszen pluszbevételekre szinte semmilyen kilátása nincs ebben a hónapban, költségeit viszont egyre nehezebben tudja visszafogni, s bármennyire is takarékoskodik, mindig akad valami, amire váratlanul ki kell adnia a félretett pénzét. 

-------------
Rák
Munkahelyén nem megy minden úgy, ahogyan szeretné, s ennek valószínűleg a nem megfelelő kommunikációjában kell keresnie az okát. Talán túlságosan nagyvonalakban adja elő a mondandóját, erre érdemes lehet jobban odafigyelnie, hiszen ön pontosan tudja, hogy mit szeretne a kollégái tudtára adni, ám ha nem fejti ki világosan, akkor senki más nem fogja érteni, hogy tulajdonképpen mit is szeretne. Kissé fáradt és fásult, emiatt kifejezetten hajlamos lehet a túlérzékenységre. Feszültségét gondolkodás nélkül a legenyhébb ellenállás felé vezeti le, méghozzá azokon az embereken, akik érzelmileg a legközelebb állnak önhöz. Mivel erre érzékenyen reagál a kedvese, ön akaratlanul is rátesz még egy lapáttal, így előbb-utóbb azt veheti észre, hogy partnere teljesen ártalmatlan megjegyzéseit is vádaskodásnak veszi, aminek aztán képes hatalmas feneket keríteni. Ezekben a hetekben többször érezheti úgy, mintha izomláza lenne, vagy mintha be akarna szakadni a háta, ezért gyakran nyújtózkodik, s jólesik, ha partnere alaposan megmasszírozza, ám sajnos ettől nem enyhülnek majd a tünetei.
--------------

Oroszlán
Nem mondható, hogy kifejezetten energikus lenne, ám komolyabb egészségi problémákra nem kell számítania ebben az időszakban. Ettől függetlenül itt az ideje annak, hogy az energiaraktárait feltöltse, ehhez viszont elsőként le kell számolnia a stresszel. A szingli Oroszlánok most hihetetlenül érzékiek, ráadásul hatalmas szexuális vonzerővel lehetnek megáldva ebben a hónapban, ezért nem is érdemes csodálkozniuk azon, ha az ellenkező nem folyamatos érdeklődést tanúsít irántuk. Pénzügyei megfelelő irányítása most nagyobb nehézségekbe ütközik, mint gondolta. Előfordulhat, hogy addig húzott-halasztott egy-egy befizetést, míg azok már a körmére égtek, emiatt aztán hirtelen egy nagyobb összegtől kell megválnia. Amennyiben ingatlanvásárláson vagy lakáscserén gondolkodik, arra a hónap második fele kifejezetten alkalmas lehet, ezért ha költözni, változtatni szeretne, ne tétovázzon.

-------------
Szűz
Talán észre sem veszi, hogy hányszor kapja fel a vizet jelentéktelen apróságok miatt, s hányszor köszönheti ennek a feszültséget otthonában. Valószínűleg nem az a legnagyobb problémája, hogy partnere nem összepárosítva tette be a zokniját a szennyesek közé, ám most mégis hasonló, figyelemre sem érdemes dolog miatt köt belé, amiből aztán komoly szóváltás alakulhat ki önök között. Ebben a hónapban talán jobban fut a szekér, anyagi nehézségekre nem kell számítania, ám ha a szokásos bevételein felül is szeretne még pénzt keresni, akkor most keményen meg kell érte dolgoznia. Bár ebben az időszakban kellően energikus, mégis keveset mozog ahhoz, hogy a felgyülemlett feszültséget le tudja vezetni, az átforgolódott éjszakák és az időnként tapasztalt heves szívdobogása, megmagyarázhatatlan fejfájása is erről tanúskodnak. 

------------
Mérleg
A szingli Mérlegek mindennél jobban vágynak egy társra, ezért ebben a hónapban az a veszély fenyegeti őket, hogy szinte gondolkodás nélkül belemenekülnek egy kapcsolatba, s még időt sem hagynak maguknak arra, hogy előtte teljesen kiismerjék a partnerüket. A munkahelyén nem ismer lehetetlent, újabbnál újabb hajmeresztő ötletekkel bombázza a felettesét, aki lassan hajlik arra, hogy az ön által javasolt dologba belevágjon. Energiáit remekül képes felhasználni a hivatása érdekében, így könnyen feljebb léphet a ranglétrán, de legalábbis megalapozhatja a biztos előrejutását ebben az időszakban. Ügyeljen jobban csontjai épségére, különösen vonatkozik ez most a lábaira. Ne feledje, hogy a csontrendszere szilárdságát jelentősen befolyásolja az elfogyasztott kalcium és D-vitamin mennyisége.

-----------------
Skorpió
Ebben a hónapban partnere nincs könnyű helyzetben ön mellett, talán kissé mellőzve is érzi magát, hiszen ön most leginkább a saját céljai elérésen fáradozik, emiatt észrevétlenül háttérbe szorult a párkapcsolata. Úgy érzi, nincs elegendő energiája ahhoz, hogy minden helyzetben egész emberként megállja a helyét, éppen ezért előfordulhat, hogy amolyan védekezésként már előre támad. Megmagyarázhatatlan emésztési problémák miatt kényszerülhet ebben az időszakban egy kis koplalásra, s talán e múló kényelmetlenség miatt lesz mostantól fontosabb önnek az egészséges életmód. Szinte semmit nem tett azért, hogy anyagilag biztonságban érezhesse magát, ezért most kellemes meglepetésként éri, hogy mégis kicsit hátradőlhet, hiszen az égvilágon semmi sem veszélyezteti a megélhetését.
------------

Nyilas
Márciusban a komfortérzetét megmagyarázhatatlan hátfájása csökkentheti, amelyet valószínűleg annak köszönhet, hogy ülőmunkát végez. A hosszú órákon át tartó ücsörgést nem az ember gerincének találták ki, hiszen ez igen nagy megterhelést róhat rá. Mostanság nem teng túl önben az önbizalom, talán emiatt sincs elegendő bátorsága ahhoz, hogy kiálljon az elképzelései mellett. Bár ezt hajlamos azzal magyarázni, hogy nem szeretné ráerőltetni az akaratát másokra, de azért érzi, hogy ez a magyarázat igencsak sántít. Állandó bevételei és kiadásai sem változnak, anyagi helyzetére való tekintettel viszont jóval tudatosabban vásárol, mint ahogyan azt eddig tette, ezért a hónap végén kifejezetten büszke magára, amikor azt tapasztalja, hogy a bankszámláján több pénz maradt, mint amennyi szokott.

 -------------
Bak
Mókuskerék ide vagy oda, ön most kifejezetten élvezi a munkahelyi pörgést, ezért szinte fáradhatatlanul teszi a dolgát, s ami még ennél is jobb: végre a főnöke is felfigyelhet a kiemelkedő teljesítményére. Szerencsésnek érezheti magát, mert most bármihez is nyúl, szinte minden arannyá válik a kezében. Nehezen hoz döntéseket, ezért márciusban gyakran kéri ki ismerősei tanácsát, ám legyen óvatos, mert most könnyen befolyásolható lehet és igazából egyetlen kívülálló sosem képes megítélni az ön valós helyzetét, így a legőszintébb, szeretettel adott tanács sem biztos, hogy beválik majd. Energiaszintje lecsökkent, ezért szervezete riadót fújt és visszavett a tempóból, így nem csoda, ha ebben az időszakban szívesebben tölti az idejét az otthona falai között. Amennyiben még nem tudatosult önben, hogy pihenésre van szüksége, ösztönösen is visszahúzódik a csigaházába és kifejezetten hálás azért, hogy ebből a közvetlen családtagjai nem csinálnak különösebben nagy ügyet.

-------------------
Vízöntő
Ebben a hónapban nem panaszkodhat arra, hogy unalmasan telnének a napjai, mondhatni, zajlik az élet. Leginkább a párkapcsolatára lesz jellemző a hullámzás, hol így, hol úgy érez, egyik lábáról a másokra áll, ám ami a lényeg: úgy gondolja, hogy pillanatnyilag a fejlődés legcsekélyebb jelét sem mutatva, csupán egyhelyben toporog. Munkahelyén létszámleépítéstől kell tartania, emiatt aztán folyamatosan retteg attól, hogy esetleg az ön neve is felmerülhet ezzel kapcsolatban. Valószínűleg nem képes befolyásolni a dolgok alakulását, így azzal, hogy folyton ezen jár az agya, csak árt magának, hiszen emiatt képtelen koncentrálni a meglévő feladataira. Egészségi állapotára nem panaszkodhat, ám a gyakori székrekedése miatt érdemes lenne odafigyelnie a táplálkozására. Az agyonreklámozott, mesterséges anyagokkal és cukorral ízesített joghurtok helyett érdemes lenne inkább rendszeresen nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztania.

---------------
Halak
Komolyabb egészségügyi problémára nem kell számítania ebben a hónapban, ám talán a környezetének is feltűnt már, hogy mennyivel fásultabb és kedvetlenebb a szokottnál. Lehetséges, hogy a rossz hangulata hátterében nem csupán lelki okok állnak, ezért ajánlatos lenne alaposan szemügyre vennie az étlapján szereplő ételeket. Önbizalma nem ismer határokat, ennek köszönhetően szívesen próbálja ki magát különböző területeken, még az sem riasztja vissza, ha társa őrültségnek tartja azt, amibe belefog. Kifejezetten élvezi a változatosságot és csöppet sem keseredik el még akkor sem, ha úgy érzi, hogy bizony túlságosan nagy fába sikerült belevágnia a fejszéjét. Azok a változások, amelyeket annyira várt, most kicsit elbizonytalaníthatják, mert előfordulhat, hogy nem minden úgy alakul majd, ahogyan azt elképzelte. Ettől függetlenül nincs miért aggódnia, hiszen ön híres arról, hogy remekül alkalmazkodik, így az új munkahelyi körülmények sem okozhatnak problémát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot kívánok!
  2016-03-01 08:26:11, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
Apukámtól kaptam
  2016-03-01 08:13:40, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól a hotdog-on  
Jó reggelt kedves látogatóim
  2016-03-01 08:10:32, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 455 db bejegyzés
e év: 5284 db bejegyzés
Összes: 127476 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 241
  • e Hét: 10296
  • e Hónap: 50717
  • e Év: 271095
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.