Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Aktiváld az erőt
  2016-03-13 23:52:15, vasárnap
 
 

Annak pedig, aki véghetetlen bőséggel mindent megcselekedhet a bennünk munkálkodó erő szerint, feljebb hogy nem mint kérjük vagy elgondoljuk.- Efézus 3: 20

A Szent Szellem ereje benned van. De ez az erő nem fog működni, amíg nem működteted!

A Szent Szellem nem üti bele az orrát a dolgaidba. Nem kapcsolja le a tévédet, nem rángat le az ágyról, és nem mondja: ,,Na, most idefigyelj!"

Nem. Ő úriember. Azért jött, hogy segítsen neked Isten akaratát tenni, hogy megerősítsen, tanácsot adjon... de nem tesz semmit, amíg nem kéred meg rá.

Ezért mondja Jakab, hogy ha szenved valaki, imádkozzék. Az ima hozza működésbe a benned lévő erőt.

Gondolkozz csak el ezen. A Mindenható Isten Szelleme. A Szellem, aki a mélységek fölött lebegett, és véghez vitte Isten szavát a teremtésben, Ő él benned - és arra vár, hogy segítségül hívd!

Ha Jézus meglátogatna, és helyet foglalna nálad, akkor mindent félretennél, hogy beszélgethess Vele, ugye? Nem rohannál el azzal, hogy: ,,Jézus, úgy örülök, hogy látlak. Bárcsak lenne erőm és időm beszélgetni Veled, de ne tudd meg, milyen napom volt ma. Minden rosszul sült el, és most olyan fáradt vagyok, hogy csak feküdni és tévét nézni van erőm. Talán majd máskor sikerül egy kis időt együtt töltenünk."

Nem tennéd ezt, ugye? Nem! Ha Jézus a szobádban ülne, akkor arcra borulnál, és elkezdenéd dicsérni Őt. Nem számítana, milyen fáradt vagy, és milyen napod volt. Megragadnád az alkalmat, hogy együtt legyél Vele.

A Szent Szellem benned van. Rád vár. Éjjel-nappal készen áll. Így szól hozzád: ,,Azért vagyok itt, hogy segítsek, és megerősítselek. Meg akarlak vigasztalni. Segíteni akarok, hogy az a probléma megoldódjon."

A Szent Szellem meg akar neked mutatni dolgokat - olyanokat, amiket saját magad próbáltál kiokoskodni. Ott vár az erejével, ami minden akadályt le tud győzni az életedben. Szánj időt az imádságra. Imádkozz Szellemben.

Imádkozz értelemmel. Imádkozz, és aktivizáld a benned munkálkodó erőt ma!

Gloria Copeland * Igei olvasmány: Efézus 3:16 - 21
 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
Hitből élni: ez egy életstílus
  2016-03-13 13:11:34, vasárnap
 
 



Szenvedd el velem együtt a nehézségeket, mint a Jézus Krisztus jó katonája.- 2 Timótheus 2:3

A nehéz időszakok elkerülhetetlenek, ezt tudnod kell. Igaz, hogy meg vagy váltva az átoktól, és a sátán ezt nem tudja megváltoztatni, de meg fog téged próbálni.

Tehát ne lepődj meg, ha nehéz idők jönnek. Ilyenkor szilárdan meg kell állnod hitben, és Isten Igéjének igazsága alapján kell szólnod és cselekedned, akkor is, ha nem azt látod magad körül. Lesznek idők, amikor minden szörnyűségesnek fog tűnni. Ilyenkor kell jó katonaként eltűrnöd a nehézségeket.

Olyan sokan hallják a hit üzenetét a gyógyulással vagy a gyarapodással kapcsolatban, és gondolják, ,,Hé, ezt én is megpróbálom!" Aztán amikor nehéz idők jönnek, feladják.

Figyelmeztetlek, a hitből való élet nem olyan, amit megpróbálunk. Ez egy életstílus.

Ezt éled, amikor nehéz. Ezt éled, amikor könnyű. Állandóan hitből élsz, mert nem csak azért teszed ezt, hogy abból előnyöd származzon. Azért élsz hitből, mert tudod, hogy a hit Isten tetszésére van (Zsidó 11:6).

Lehet, hogy időnként egy kicsit nehézzé válnak a dolgok, de biztosíthatlak, mindig győztesként fogsz kijönni ezekből, ha jó katonaként elviseled a nehézségeket. Ha nem vagy hajlandó feladni, tiéd lesz a győzelem.

Az egyetlen vesztes az a keresztény, aki feladja!

Gloria Copeland * Igei olvasmány: 4 Mózes 14:1-24




 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 656 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1611
  • e Hét: 5315
  • e Hónap: 9116
  • e Év: 70417
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.