Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Keresztút Pio atya gondolataival
  2016-03-18 15:26:35, péntek
 
  VI. állomás
"Szelíden helyezzétek szíveteket a mi Urunk sebeibe, ne karotok erejével. Igen nagy bizalommal legyetek az Ő irgalmassága és jósága iránt, mert Ő soha el nem hagy benneteket. Éppen ezért mindig jól öleljétek át az Ő szent keresztjét; segítsetek neki."
VI. STÁCIÓ
VERONIKA LETÖRLI JÉZUS ARCÁT
Imádunk téged? Krisztus és áldunk téged,
Mert szent kereszted által megváltottad a világot.
Ez a segítség enyhülést adott Jézusnak és Ő hálásan fogadta. A hagyomány szerint jutalmul képmását adta Veronikának.
Enyhülést kerestem sokszor, nem igazi gyógyulást. Enyhülést lelkigyakorlatokon, egyéni vagy csoportos beszélgetések alkalmával, rövid szüneteket tartva italozásaim között. Enyhülést, miközben sebeimet nyalogatva önsajnálatba süllyedtem.
Nem is kaptam jutalmul semmit, nem is indulhattam a gyógyulás útján.
Könyörülj rajtunk, Uram!
Könyörülj rajtunk!
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Pio atyától
  2016-03-18 09:22:23, péntek
 
  ,,Az ima egy kulcs , amellyel kinyitod Jézus szívét ,,

,,A szeretet alapja a kereszt. Ha nem a kereszt tövében nő ,szalmaláng csupán ,tartás és jövő nélkül .
Pio atya

,,Mikor imádkozom ,Istenre figyelek,ilyenkor úgy érzem , szinte lángol a bensőm, mégis béke és nyugalom tölti el szívemet ,,
Pio atya

,,Mindig arra gondolj hogy Isten mindent lát ,,
Pio atya

,,Meneküljetek a haszontalan beszélgetéstől ,,
Pio atya

 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Pio atya breviáriuma
  2016-03-18 09:16:10, péntek
 
  Jézus szíve választottja Pio atya nézz le ránk.
Ha nehéz az élet gondja, Isten felé vidd imánk. Jézusszíve Téged kérünk, hallgasd meg kérésünk. Pio atya pártfogását halálig élvezhessük. .
Krisztus öt szent sebét hordva, hűn követted Mestered. A keresztnek útjára vitt véle nagy szereteted. . Mélységes nagy bizalommal, hívtad égi jó Anyánk. Gyötörten is Te Tedeummal a keresztet fontad át. . Buzgóságtól égett szíved a sok bűnös lélekért. Lelki Testi gyógyulásukért szívből esedeztél. .
Halálod a földre hulló titokzatos magvetés.Nem elmúlás de újuló örök égi születés.



Ez az ima sehol nem jelent meg ez nem Pio atya breviáriumából való !
Ezt az imát a Pio atya csoportja kapta ajándékban egy nénitől amit csak egy faluban szavalnak.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Keresztút Pio atya gondolataival
  2016-03-18 09:09:51, péntek
 
  V. állomás
"Jézus ismételten mondja nekem: " Ne félj, én szenvedést adok neked, de erőt is adok hozzá. Azt akarom, hogy a lelked mindennapos és rejtett vértanúsággal tisztuljon és próbáltassék meg. Ne csodálkozz rajta, ha megengedem az ördögnek, hogy gyötörjön, a világnak, hogy undorítson, s a számodra legkedvesebb személyeknek, hogy kínozzanak téged; mert semmi sem tudja legyőzni azokat, akik az én szeretetemért hordozott kereszt alatt nyögnek, és akiknek én magam sietek segítségére.""
V. STÁCIÓ
CIRENEI SIMON SEGÍT JÉZUSNAK A KERESZTET VINNI
Imádunk téged, Krisztus és áldunk téged,
Mert szent kereszted által megváltottad a világot.
Véletlenül arra járt Simon és kényszerítették a kereszthordozásra.
Nem véletlenül és nem csak egy embert vezérelt mellém az Úr, hogy segítsenek. Jézusom, Te hálásan elfogadtad a segítséget. Én betegségem folytán észre sem vettem vagy elutasítottam a segítséget. Most utólag látom, milyen sokan voltak. Egy ideig hordozták velem vagy helyettem a keresztet. Nekem nem volt könnyebb, nekik súlyos volt és végül elhagytak. Egyedül kellett hordoznom a keresztem, mert nem ez volt a megoldás.
Könyörülj rajtunk, Uram!
Könyörülj rajtunk!
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
2016. március 20.- Tavaszi napéjegyenlőség: a lélek tavasza
  2016-03-18 08:57:59, péntek
 
  Mikor márciusban a tavaszi napéjegyenlőséget ünnepeljük az északi féltekén, a déli féltekén az őszi napéjegyenlőség ideje érkezik el.

Idén március 20-án kezdődik meg a tavasz és vele az asztrológiai Újév is. Minden tavasszal reményeink magjait ültethetjük el, míg 6 hónap múlva, szeptemberben ennek termését tudjuk majd learatni: mentálisan és fizikai értelemben véve is.



A természet és vele az évszakok körforgása életünk része. A Föld Nap körüli forgása spirituálisan a fény és az árnyék ellentétét és szimbiózisát egyaránt jelképezi. A napéjegyenlőség napján a nappal és az éjszaka - megközelítőleg- egyformán 12 órás, s innentől fogva a nappalok egyre hosszabbak lesznek.

A legtöbb kultúrában a termékenység, regeneráció, újjászületés ünnepe ez. Egészen a 18. század közepéig ez a nap volt az Újév kezdete.

Maga a Húsvét (a kereszténységben: Jézus feltámadása) a termékenységet szimbolizálja a nyúl és a tojás jelképével.

Korábban a megújulás megjelenítése és megerősítése érdekében különböző rituálékat alkalmaztak, hogy a télen felgyülemlett, idejét múlt dolgokat elengedjék, és lelkileg és fizikailag is tiszta lappal indulhassanak az új esztendőben. Innen származik például a "tavaszi nagytakarítás" hagyománya is.



A tavasz gyakorlatilag az új kezdetet jelenti az emberek számára is: a fény győzelmét, mikor kezünkkel és lelkünkben is új magokat ültetünk. Ilyenkor természetesen vágyunk az újra, eddig akár ismeretlenre, ösztönösen új kihívásokat keresünk.

Jó időszak kezdődik ekkor, hogy elmélyüljünk spirituális tudatosságunkban és kapcsolódjunk a természethez. Ezáltal emlékezünk arra, hogy mi is részei vagyunk a nagy egésznek, illetve érezhetjük, hogy a körforgás állandó: az életet mindig a halál, a halált pedig mindig az újjászületés követi.

A tavaszi napéjegyenlőség spirituális jelentősége, hogy a nappalok felülkerekedésével több fényt, friss életerőt és új lehetőségeket kapunk. Tehát a teremtés a kulcs ebben az évszakban. Minden évszaknak, napnak és napszaknak megvan a maga jelentősége az Univerzumban, melyet, ha megtanulunk kihasználni, hatalmas előnyt kovácsolhatunk belőle mindennapjainkban.

Asztrológiailag a Tűz elemhez tartozó első jegy, a Kos hava kezdődik meg a tavasszal együtt: kirobbanó, visszatarthatatlan erőt képviselve. Az egyéniség ilyenkor képes minden akadályt leküzdeni, hogy belső fényét a külvilágban is megcsillantsa.



Összefoglalva a mai nap kitűnő időpont tehát:

1.Új rendszert bevezetni az életünkbe

2.Elengedni a régit, hogy helyet adjunk az újnak

3.Mivel a fizikai és spirituális hidak megnyílnak, nagyon jó lehetőség a szellemi teremtésre

4.Tudatos megújulásra

5.Gyógyító energiák előhívására

6.Akaraterőnk kinyilvánítására

7.Tisztító kúrákra

8.Csakratisztításra (meditációval, masszázzsal)

9.Tavaszi nagytakarításra, rendrakásra.



Legyen nagyon szép tavaszotok! :)



Szerző: Sebestyén Ági - pozitivkisugarzas.blogspot.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Indul a tavaszi tisztítókúra!
  2016-03-18 08:42:55, péntek
 
 
Tavasszal itt a méregtelenítés, a tisztítás ideje. Tehermentesítse a máját, a veséjét, a nyirokrendszerét! Gyuri bácsi a Csalánlevél teakeveréket (Tisztító tea) ajánlja egy alapos tisztítókúrához.

Tavasszal és ősszel ajánlatos egy tisztító kúrát végezni.
A méregtelenítésben segítenek a gyógynövények.
Legfontosabb méregtelenítő szerveink a máj és a vese. Ezek helyes működése elengedhetetlen feltétele a teljes méregtelenítésnek.

Gyuri bácsi Csalánlevél teakeveréke (Tisztító tea) olyan gyógynövényekből áll, melyek segítik a szervezet megtisztulását. Kúraszerűen a veseműködés javítására is ajánlott.
A méregtelenítést rendkívül fontos elvégezni mindenféle kezelés előtt.
Az ájurvédikus (hagyományos indiai) gyógyítás minden esetben egy tisztító kúrával kezdődik abból a célból, hogy a test fogékonyabb legyen a terápia befogadására.

Tisztító kúra esetén napi egy csészével kell inni reggel, éhgyomorra.
A kúra legalább 4 hétig tartson, de 6 hét után be kell fejezni. A tisztítás ideje alatt sok folyadék, elsősorban tiszta víz fogyasztása ajánlott.

A Csalánlevél teakeverék (Tisztító tea) összetétele: feketebodza virág, csalánlevél, diófalevél, fekete ribizlilevél, galagonya virágzó ágvég, tejoltó galaj hajtás, kis ezerjófű hajtás.

A bodzavirágból készült tea vízhajtó, emésztést elősegítő, köhögéscsillapító hatású. Megfázásra, hörghurutra, izzasztószerként és immunrendszeri serkentőként használják.

A máj tisztítására a legjobb a diólevél és a csalán. Ezek is megtalálhatók a keverékben.
A húgyhólyag és a húgyutak tisztítására, vízhajtásra a csalánlevél tea a legjobb.

A fekete ribizli leveléből készült gyógytea reumára, vérnyomáscsökkentésre, légúti tisztítóként használható. Csökkenti a húgysavat, ezért mindenféle ízületi gyulladásra, meszesedésre kiváló. Izzasztó, vérképző, emésztés- és étvágyjavító hatása is ismert. Vese- és hólyagbántalmakra is használjuk. Javítja a hajszálerek vérkeringését, csökkenti az érgyulladásokat.

Ezen kívül a galagonya virágos ágvég gyógynövény is megtalálható benne, melynek kiváló az értisztító hatása. Ezen kívül a szív munkáját segíti, az erek falait és a szívizmokat rugalmasan tartja, elkerülhető vele az infarktus, az agyvérzés, a trombózis.

A tejoltó galaj az egész nyirokrendszert támogatja, melynek működése fontos a szervezet helyes működése szempontjából. A tejoltó galajnak fontos vese-, epe- és májtisztító hatása is van.
Az ezerjófű szintén a májat tisztítja, segíti az emésztést.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 935 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1190
  • e Hét: 2674
  • e Hónap: 9046
  • e Év: 59837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.