Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Csak nézek ki gondolkozás nélkül a fejemből...
  2016-03-20 23:05:59, vasárnap
 
  Anyám ugor sorsát születésemkor kezdték rajtam, mint emberen ismételni Magyarország ellenes apokaliipszis szereplői helyetti csonkításokkal, csapásokkal. Így rendezték ide, mint írtam ismétléskor az elment megmentett romániai csapás elé a rokkant autó jelzést, melynek stábját megműtötték általában, az idegorvosok beépítették a csípőjüket, lerokkantosították őket. Élvezik a magas nyugdíjakat, a közgyógyot, a közlekedési támogatásokat. Utazgatnak születésem óta, nyaralgatnak a vasfüggönyösök.

Nekem volt az álmosfüzetek szerint apám olaszliszkai birtokkal Benkő Lajos, ahonnan a zenészek kezdtek elölről mindent. Így a világ zenészeii végtelen időhúzással békét hirdetnek már minden földlakónak, látványosan jótékonykodnak, jogokat követelnek a szereplőknek., mint Tina Turner, mint rock-nagymama már. De nálam rendezték be Michael Jackson babát is a többi baba és medve, kommunista erdő állatai után. Ez volt a média, amit a perverzek ismételtek. Ez volt a titkos háborúja Borsod megyének, az emberek felszámolása. Csak ülök évek óta egy helyben, bambulok, nézek ki a fejemből, mint Hegyi Barbara, s nem vagyok képes semmit berögzíteni, mindent elfelejtek.

Most nagyon rosszul érzem magam, nem vagyok képes semmire. Nemcsak az iszonyat miatt, amit érzek folyamatosan, meg a helyzetem, a külsőm miatt, ami már elrettent. Ismét puffadtam, a Rákóczi tér nem hagyja abba a torzításomat. Olyan foltokat kapok a testemre, melyeket nem lehet eltüntetni semmivel. A nyolcvan, kilencven éves halak szülöttek már 58 éve élvezik a szép életet az összes idetartozóval.

Az emberek csapás-betegségei alapján megszületett ember formájú betegségeket gyógyítják az egészségügyben, ráfogják a betegségüket arra, hogy genetikailag örökölték. Ilyen az alacsony vérnyomás, a magas vérnyomás, az agyvérzés, a szívbetegségek, az Ínysorvadás, a gyomorszűkület, a struma, a demenz, a vashiány, a felejtés, a féktelenség, az orrpolip, a hangszálpolip, a süketség, a vakság, az izületi és gerincbetegség, a sántaság, a köszvény, a kávéivás, a dohányzás, a májdagadás (itt 1998-ban jártak az idegosztályokkal) ..., s még lehetne sorolni az összes betegségét az elmeosztályoknak, mint a figyelmetlenség, bolt, közlekedési fóbia, tüdőbetegség, cukor, szürke, szivárvány hályog, idegbetegség (Ez Gyurcsány is), az értelmiség legyőző parák csapásaival, az összes deformációval. De az emberek elleni életveszélyes merényletek következményeit is viselik: ilyen a fültörés, az orrtörés orrsövényferdüléssel, az arccsonttörés, arcüreg és tüdő-mellhártyagyulladás, mandulatályog. Ez a a másik legnagyobb problémám: 1998-ban a Rákóczi tértől kaptam a tüdőmbe, gyomromba egy hatalmas árnyékot. Állandó slájmként és fulladásként érzékelem, olyan vagyok, mint Verebes, a gyomrom is telített, miközben refluxot idéz elő, időnként még a leves is kifolyik az orromon.

Állandóan ömlik rólam a víz, kapkodom a levegőt. Nem bírom tovább...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 70 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 501
  • e Hét: 2388
  • e Hónap: 4747
  • e Év: 57013
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.