Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Folyamatosan nő a betöltetlen háziorvosi praxisok száma
  2016-03-23 20:47:04, szerda
 
  Folyamatosan nő a betöltetlen háziorvosi praxisok száma

Magyar Nemzet
2016. március 23. szerda 09:31



Két hónap alatt 238-ról 307-re emelkedett a tartósan betöltetlen háziorvosi praxisok száma - írja a Magyar Nemzet.

Azonban sokkal riasztóbb, hogy a lista hamarosan akár százas nagyságrenddel is növekedhet. A szakemberek szerint 60-as évekbeli körülmények várják a fiatalokat, és bár minden évben van igény a letelepedési és praxisjog-vásárlási támogatásra, a teljes, 750 millió forintos keretösszeget sosem sikerül felhasználni.

http://www.penzcentrum.hu/biztositas/folyamatosan_no_a_betoltetlen_haziorvosi_pra xisok_szama.1048800.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campa ign=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elegem van az arabokból ( IS)!!!
  2016-03-23 20:34:08, szerda
 
  Elegem van az arabokból

2016.03.22. 21:31

Kész, takarodjon ki az összes arab Európából! És vigyék magukkal a törököket, pastukat, afrikaiakat, meg tudja az ég miféle jövevényeket. Nincs tovább. Elég volt. (Szolgálati közleményként felhívom a figyelmet arra, hogy innen csak az olvassa tovább, aki nem ódzkodik a nyers megfogalmazásoktól, mert blogunk kerülni szokta a trágár kiszólásokat, de most ettől eltekintünk.)

Egy éve a Charlie Hebdo mészárlás volt a nyitány, de a jólétbe hülyült európai ember nem akart róla tudomást venni. Menetrendszerűen érkezett a párizsi terrortámadás közel százötven halottal, rengeteg sebesülttel. Ma pedig Brüsszelben. A helyszín és az időpont több szempontból is üzenetértékű. A kommentárok elsősorban azt emelik ki, hogy Európa központjában történt a mészárlás, de van még itt két további szempont is. Brüsszel az a város, ahol megtiltották a karácsonyfa állítást a keresztényeknek, mert zavarja a nyomorult mohamedánok integrációját. Az európai ember mindent megtett ezekért a tetvekért, a saját kultúrája egyik legfontosabb ünnepét is háttérbe szorította. A köszönet? Több száz ártatlan ember bestiális legyilkolása. És mikor kerül sor a merényletre? A keresztények másik fontos ünnepén, húsvét előtt, nagyhéten.

És megint nem fog történni semmi, mint, ahogy a párizsi gyilkosságok után sem történt semmi, mint azt jó előre megmondtuk. És most sem lesz másként.

Itt van a Ferenc nevezetű, akinek nem fáj a keresztény emberek üldözése, legyilkolása, Európa iszlamizálódása. Majd imádkozik az iszlám áldozatainak lelki üdvéért. Talán. Egy hazug jezsuita azt sem tudja mi az az ima. Ez a teológiailag alulképzett nem tudja felfogni, hogy Jézus korában még nem létezett a tevebaszók agresszív "vallása". Ami egyébként egy rendkívül primitív ember rendkívül primitív világképe. Nagyjából összefoglalható azzal, hogy a kupec Mohamedet idegesítette, hogy a tevebaszók kirabolták a karavánjait, ezért a kereskedelem biztonsága érdekében megtiltotta, hogy a brancsba tartozók egymást kifosszák. Azt mondta nekik, hogy közösen fosztogassanak olyanokat, akik nem tartoznak a bandába. Azóta ez megy. Mindig kell találni valakit, akit kifoszthatnak, különben egymást kell kirabolniuk. A "vallási" rész annyi, hogy ezen primitív rituálé alapján lehet felismerni azt akitől nem szabad markecolni. Ennek érdekében naponta ötször hajlongani kell Mekka felé, közben a valagukat mutogatják Allahnak, hátha megkívánja valamelyik igaz hívőt, és seggbe kúrja. Ezeket a primitív, tolvaj, haszonleső bunkókat akarja ez a kretén pápa befogadni.

A média - amelynek egy része arabok kezében van vagy a szponzoráció révén fizeti (Fly Emirates stb.) - máris elhallgatja a borzalmat. Nem mutatják a tömeggyilkosság helyszíneit a személyiségi jogokra hivatkozva. A dumát köszönjük, de nem kell. A valóság az, hogy ha az európaiak szembesülnének az ártatlan emberek halálának látványával, a szétszakadt testekkel, a sebesültek borzalmas fájdalmával, már este égne minden kibaszott mecset, befogadó állomás. A média tehát azzal hazudik, hogy elfedi a valóságot, ezzel mentegeti ezeket a mohamedán mocskokat.

brusszel_2016_03_22.jpg

Aztán néhány nap múlva jönnek a józanságra intők. Kedvencem Sayfo Omar, aki majd értekezik a megértés fontosságáról. Vetélkedőt szervez "Ki tud többet az iszlámról?" címmel a burka és a hidzsáb különbségéről, és bebizonyítja, hogy nincsenek no go zónák. Kedves Omar, maga is húzzon el a többi mohamedán moslékkal együtt, ha Önnek fontosabb ez a primitív bugris különítmény mint a hazája.

Meg jönnek a jogvédők, akik ezt az Abdelkiafaszt is védik. Rámutatnak a kiadatás jogszerűségének fontosságára, az információi értékére stb. Ahelyett, hogy ma este karóba húznák a Molenbeekben, lássa a többi szemét, mi vár rá. Kiderült az is, hogy a családja, barátai bújtatták, hadd készüljön az új mészárlásra. Közben pedig bizonygatták a médiának, hogy mennyire sajnálják, hogy a fiukat befűzte az IS. Szemfogató hazug szemetek. Az izraelieknek igazuk van ebben is. Az öngyilkos merénylő családjának házát felrobbantják, aztán a rokonság mehet földönfutónak. Kemény? Igen, de hatásos. Itt, Európában a jogvédők nekiállnak jogászkodni, amin ezek a gyilkosok csak röhögnek. Ha azonnali hatállyal minden vagyonuktól megfosztva, egy szál pendelyben kivágnák őket innen a líbiai sivatagba, a többi elgondolkozna, hogy támogatna-e terroristát.

Tudom, hogy ez a bejegyzés keményre sikeredett. Akinek nem tetszik, beszélje meg azokkal, akik ma reggel munkába menve életüket tervezgették, és most szétszakadt testtel fekszenek a halottasházakban vagy kínlódva szenvednek kórházi ágyaikon. Álljanak eléjük, mondják meg nekik.

Azt hiszem, nekünk európai embereknek most már nagyon elegünk van ebből a hordából, menjenek, amíg mehetnek.

http://elegemvan.blog.hu/2016/03/22/elegem_van_az_arabokbol?utm_source=bloghu_meg osztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A postások is sztrájkolnának – lesz min mosolyogni, mi
  2016-03-23 20:15:10, szerda
 
  A postások is sztrájkolnának - lesz min mosolyogni, miniszterelnök úr

Lázonganak a postások, vállalhatatlan leterheltségről, katasztrofális munkakörülményekről panaszkodnak. Többségük a munka következményeként mozgásszervi problémákkal küszködik: naponta minimum 15-20 kilós táskákat cipelnek.

Új rendszer bevezetésén dolgozik a munkáltató, ezt is kifogásolják. A terv szerint - van, ahol már tesztelik - külön postás vinné ki a leveleket, egy másik a könyvelt, illetve a pénzküldeményeket. Kettejüknek viszont akkora lenne a körzete, mint korábban három emberé - a postások szerint ez vállalhatatlan.



Panaszolják azt is, hogy biztosítást, pénzügyi szolgáltatásokat és meghatározott összegben sorsjegyet is kell értékesíteniük a kézbesítőknek is, ami legtöbbjük szerint teljesíthetetlen elvárás.



A bérekkel is elégedetlenek: mint mondják, míg a vezetők fizetése jelentősen nőtt, addig az alacsonyabb beosztásban dolgozók minimális emelést kaptak. Ha tárgyalásaik nem vezetnek eredményre, az érdekképviseletek demonstrációt fontolgatnak.



(bama.hu)


http://www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=a-postasok-is-sztrajkolnanak-lesz-min-mo solyogni-miniszterelnok-ur
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ABSZURDISZTán
  2016-03-23 20:07:59, szerda
 
  abszurdisztán

http://40.media.tumblr.com/39576edccc350ab6b5ecc564ee3f2aaf/tumblr_o4hrr2aEQm1t0u 483o1_500.png
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Székesfehérvár igazából Budapest külvárosa
  2016-03-23 19:57:25, szerda
 
  Székesfehérvár igazából Budapest külvárosa.

ez egészen újszerű és fantasztikus megvilágításba helyezi a jövőbeni főváros-vidék vitákat

"Székesfehérvár kb. 50 perc alatt elérhető az olimpia főhelyszínétől, így szinte budapesti helyszínnek tekinthető."

—

ez így az olimpiai tanulmányban
Engedjük el a tényt, hogy be akarják zárni a Délit, ami a belvárost köti össze Székesfehérvárral...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És mit tanít Kunfalvi Nóra a Corvinuson?
  2016-03-23 19:50:46, szerda
 
  És mit tanít Kunfalvi Nóra a Corvinuson?

Hát persze, hogy tényfeltáró újságírást. Nem ért hozzá, ez világos, viszont az is, hogy mivel és hogyan érdemelte ki. Pont azzal, hogy nem ért hozzá, és nem is érdekli. Na ez az a bűn, amiért számolni kell.

Ugyanitt oktat Orbán Ráhel, akinek az órájára testőrök engedik be a közönséget, a rektor pedig nem más lesz, mint egy ugyanilyen lánczos kutya, csak ő filozófiában csinálja ugyanazt, amit Kunfalvi Nóra az újságírásban: a megrendelőhöz hajlítja a gondolatait.

Ezt megszoktuk tőlük, a lényeg most az, hogy ezek az emberek még tanítják is az aljasságot, sőt vizsgáztatnak. És a végén ott áll több száz magyar fiatal a diplomájával, és csodálkozik, hogy mi az a büdös madárszar a pecsét helyén. Hát az sajnos azt jelenti, hogy seggnyalásból sikerült lediplomázni, és ez a piac elég telített.
"

— Tóta W
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alattomos horda
  2016-03-23 19:45:08, szerda
 
  Alattomos horda

Posted on 2016-03-23 by Admin

Így akarták a Jobbikra tolni a kopaszbotrányt

Egyre több jel mutatja, hogy a Nemzeti Választási Irodánál egy hónappal ezelőtt történtek szervezője úgy komponálta meg az eseményeket, hogy a gyanú a Jobbikra terelődjön. Ezt bizonyítja a kopaszok maskarája, a szerepjátékuk közben elhangzott elszólások, valamint egy rejtélyes rendőrségi jegyzőkönyv, amely ellentétes Pálffy Ilonáék lapunk számára megküldött nyilatkozatával.
Az országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának két héttel ezelőtti ülésén a képviselők meghallgatták az országos rendőrfőkapitányt a ,,kopasz-gate"-el kapcsolatban. Papp Károly altábornagy arról számolt be, hogyan kezelte a rendőrség a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történteket. Mint kiderült, sem a szocialisták, sem az iroda munkatársai nem kértek konkrét rendőri intézkedést. Ezt egyébként a későbbi nyilatkozatokban valamennyien elismerték. Érdekes körülmény, hogy az NVI elnöke, Pálffy Ilona annak ellenére tekintett el ettől a lehetőségtől, hogy egyik kollégáját atrocitás érte az épület előtt.
A rendőrségi jegyzőkönyv szerint - amelynek nyilvánosságra hozatalát a főkapitány is szorgalmazta - Dorkó József, az NVI üzemeltetési osztályvezetője azt nyilatkozta meghallgatása alkalmával, hogy az épületnél reggel 6 óra tájban 20 Jobbikhoz köthető fiatalember jelent meg.
Azzal kapcsolatban, hogy az osztályvezető mi alapján jutott erre a következtetésre, az iroda vezetőjét, Pálffy Ilonát szerettük volna megkérdezni, aki kollégáján keresztül egy nyilatkozatot küldött szerkesztőségünknek.

kam
Valaki hazudik
A nyilatkozat szerint az NVI munkatársai szerdán tesznek először tanúvallomást az ügyben, erre ugyanis eddig még nem került sor.
Az ominózus napon a rendőrség kétszer járt az Alkotmány utcai székháznál, ahol a kijelölt kapcsolattartó fogadta őket, majd átadta számukra névjegykártyáját. A rendőrök az üzemeltetési osztályvezető invitálása ellenére az épületen kívül maradtak, és a találkozó alkalmával ,,nem hangzott el semmilyen minősítés az ott jelen lévő csoport párt- vagy egyéb hovatartozásáról".
Az esetről a helyszínen jegyzőkönyvet nem vettek fel - zárul az NVI kommünikéje.

kopa
Egyenruha jelképekkel
Az események leghitelesebb szemtanúja, a szocialista Nyakó István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mesélte el, hogy néztek ki és miket mondtak azok a kigyúrt férfiak, akik megakadályozták, hogy elsőként blokkolja a vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazási kezdeményezését.
Mint mondta, a kopasz fiatalok két csoportra oszlottak: a bejárathoz közelebb álló csapat katonai uniformist és hozzá tartozó sapkát viselt, a hazai szélsőjobb összes folklórelemét felvonultatva azokon.
A másik csapat civil ruhát, farmert, dzsekit. Amikor az épület ajtaja megnyílt, először az egyenruhások nyomultak be, és utánuk ismét bezárták a bejáratot.
Az MSZP-s képviselő szerint a kint rekedt civil kopaszok ekkor így méltatlankodtak:
“Níídd má', a gárdistákat beengedik, minket, cigányokat meg nem".
Ekkor még úgy tűnt, a két csoport egymás riválisa.
Amikor azonban minden aspiránst beengedtek az aulába, néhány óra után fellazult a fegyelem, és szerepükből ki-kilépve a két kopasz csapat tagjai keresztnevükön kezdték el szólítani egymást, illetve egyértelmű jeleit mutatták annak, hogy jól ismerik egymást - emlékezett vissza Nyakó a részletekre.

psz
A Jobbikra tolták volna
A jobbikos Mirkóczki Ádám szerint a maskarából, a gárdázásból és a rendőrségi jegyzőkönyvből egyértelmű történet rajzolódik ki szemeink előtt. Mint a párt szóvivője portálunknak elmondta: ha a sajtó munkatársai nem azonosítják be a kopaszok Fradi Security-s kötődéseit, akkor ma mindenki úgy emlékezne a sztorira, mint egy gárdista attakra. Éppen emiatt tervezi, hogy indítványozni fogja az ominózus bizottsági ülés ezen napirendi pontjáról szóló jegyzőkönyv nyilvánossá tételét.
,,A Fidesz teljesen törvénytelen módon megakadályozta az egyik ellenzéki pártot alkotmányos jogainak gyakorlásában, majd egy másik ellenzéki párttal akarta elvitetni a balhét" - vélekedik Mirkóczki, aki szerint a rendőrség kivételével gyakorlatilag mindenki be tudta azonosítani a kopaszokat.
Ennek ellenére a főkapitány azt válaszolta az egyik ellenzéki képviselő kérdésére, hogy csak szükség esetén kerülhet szóba Kubatov Gábor Fradi elnök meghallgatása.
Még kiderülhet
Fideszes parlamenti forrásaink azzal próbálták védeni a mundér becsületét, hogy egy-két alkalmi segítségnyújtás a Fradinak a kopaszok részéről valamilyen esemény biztosításában még nem jelenti azt, hogy az NVI épületét elfoglalók feltétlenül Kubatov Gábor Fidesz alelnök emberei lennének. Azt azonban hozzátették: nem lepődnének meg, ha ténylegesen bizonyítást nyerne, hogy mégis.
(atv)
Bal-Rad komm: Ebben az országban LEHETETLENSÉG OLYAN GAZTETTET ELKÉPZELNI, amit ne lehetne ráhúzni első látásra a döbrögista hordára! Ez a banda SEMMITŐL NEM RIAD VISSZA! Köreikben a csalás és a hazugság képessége ELEMI ELVÁRÁS, a bűnre való hajlam pedig VELÜK SZÜLETETT KÉSZSÉG!


http://www.balrad.com/2016/03/23/alattomos-horda/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új stadion nélkül nem élet az élet!
  2016-03-23 19:38:22, szerda
 
  Új stadion nélkül nem élet az élet!


Posted on 2016-03-23 by Admin


Két fociezüst 400 milliót ér az NB II-ben
Kozármisleny 400 millió forintot kapott a kormánytól stadionépítésre - Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke Fónagy János államtitkárnál érdeklődött, hogy a hatezer fős település ugyan miért is kapott pénzt az Emberi Erőforrások Minisztériumától.
A Kozármisleny idei, hazai mérkőzéseire átlagosan 263-an voltak kíváncsiak Szabó Tímea Facebook-bejegyzése szerint. Az országgyűlési képviselő össze is foglalta Fónagy János válaszát, amely szerint:
1. Kozármisleny egy sportszerető város (Szabó Tímea szerint ,,ez a legmenőbb érv")
2. Van horgásztó és fitneszcentrum
3. A városban élők sportszeretete feltette a várost a hazai futball térképére. A kormány az eredményekre tekintettel nyújtott támogatást a városnak.
A PM társelnöke az államtitkár válaszából össze is szedte a Kozármisleny eredményeit:

koz
-A klub jelenleg 15 pontos előnnyel vezeti az NB III-as tabellát
-Az NB III-as szereplésük első évében a dobogó második fokára állhattak fel!
(Az már csak részletkérdés, hogy az MLSZ honlapja szerint csak 14 pontos előnnyel áll az élen a Kozármisleny az NB III Közép csoportjában.)
Két ezüst az NB II-ben
A képviselő tovább nem is sorolta a csapat érdemeit, pedig Fónagy János azt is leírta válaszában, hogy a Kozármisleny ,,hét éven keresztül az NB II mezőnyében játszottak" és ,,ez idő alatt két szezonban ezüstérmet szereztek".
Végül posztjában Szabó Tímea feltesz néhány kérdést Balog Zoltán miniszternek is: a képviselő arra kívánicsi, hogy “miért nem az oktatásra, vagy az egészségügyre fordítják ezt a 400 millió forintot."
Fónagy János egyébként válaszát azzal zárta, hogy a kozármislenyi sportpályán március 2-án, szerda délután ,,Magyar Kupa negyeddöntőn 2000 fő volt kíváncsi a mérkőzésre" - egyébként az NSO és a Soccerway is ugyanekkora nézőszámról számolt be.
(origo)
Bal-Rad komm: Évekkel ezelőtt kétszer is ezüstérmesek voltak! Nem az “első" osztályban az igaz, de... El kell ismerni a régi “dicsőséget"!
Most is jó esélyük van, hogy “fölkerülhetnek" a MÁSODIK osztályba! Úgyhogy kell az ösztöke!
“...Miért nem az oktatásra vagy egészségügyre...?" Hát vélhetőleg azért nem, mert oda már a Jóisten minden pénze is kevés lenne! Úgyhogy...
Meg különben is! “...Magyar Kupa negyeddöntőn 2000 fő volt kíváncsi a mérkőzésre..."
-Ez pedig mindennél nyomósabb érv. Az pedig végképp az lenne, hogy a meccsenkénti átlag 263 néző az új háromezres stadionban majd nem fog nyomorogni heringek módjára. Gólörömnél nem mindegy!


http://www.balrad.com/2016/03/23/uj-stadion-nelkul-nem-elet-az-elet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt a CÖF megoldása a terrorra, még több hatalmat Orbánnak
  2016-03-23 19:35:39, szerda
 
  Itt a CÖF megoldása a terrorra, még több hatalmat Orbánnak

2016. március 23., szerda, 15:17

Szerző: hvg.hu

Nehezen kihámozható a kormánybarát szervezet közleményéből, hogy pontosan mire akar kilyukadni, de ha jól értjük, a terrorveszély elleni megoldást az jelentené, ha az ellenzék felhagyna obstrukciós tevékenységével, és végre módosíthatnák az alaptörvényt a terrorveszéllyel szembeni hatékonyabb fellépés érdekében.

Azonnali Alaptörvény-módosítást követel a terrorhelyzet miatt a CÖF-CÖKA.

A békemeneteket szervező, kormánybarát szervezet - mint írta - megrendüléssel értesült a brüsszeli tragikus eseményekről. Szerdai közleményükben részvétüket fejezték ki az áldozatok hozzátartozóinak, és a két magyar sérültnek mielőbbi felépülést kívántak.

"Ugyanakkor a gyász óráiban sem feledkezhetünk meg arról - folytatták -, hogy négy hónapon belül ez a második súlyos terrortámadás, amely Európát érte, és európaiak életét oltotta ki.
Szomorúan vesszük tudomásul, hogy az EU védtelen és védekezésre képtelen. Nem tudja megoltalmazni az Unió polgárait, értékeit, miközben Juncker úr, Schulz úr és Merkel asszony még mindig azon fáradozik, hogy további biztonsági kockázatot importáljon az EU területére" - olvasható a közleményben.

Fotó: Fülöp Máté

A közleményben a CÖF-ösök felkérték az ellenzéket, "a korábbi gyakorlattal szemben ne hátráltassák a kormányt", "ne akadályozzák obstrukciós trükkökkel", amikor a terrorizmus ellen harcol, támogassák a terrorral szembeni intézkedéseket.

A CÖF szerint a terrorveszély közös elhárítása a választópolgárok teljes megértésével találkozik. "A terrorveszéllyel szembeni hatékonyabb fellépést garantálja az Alaptörvény idevonatkozó részének kölcsönös bizalmon alapuló, összpárti támogatása."

A CÖF 2015 nyarán már jelezte, hogy a bevándorlás ügyében meg kellene kérdezni az uniós polgárokat, hogy közvetlenül dönthessenek, és ez ügyben levelet írtak a 28 tagállam miniszterelnökének, de csak ketten válaszoltak. A levelet most újra elküldték.

Újra elővette a kormány a terrorvészhelyzetről szóló alaptörvény-módosítást

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor kormányfő szerdán, az operatív törzs ülése után közölte, hogy fenntartják a kettes terrorfokozatot. Emellett utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy a szerdai kormányülésre minden olyan, a terrorizmussal kapcsolatos tervezetet készítsen elő, amely korábban politikai viták miatt megrekedt - ilyen például az a vitatott alkotmánymódosítás, amely terrorveszélyhelyzet esetén olyan felhatalmazást adna a kormánynak, hogy a parlament kontrollja nélkül is intézkedhetne.

Az MSZP-s Molnár Zsolt, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke, valamint Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke Orbánék tervére úgy reagált, hogy mindezzel a kormány elismerte: nincs felkészülve egy magyarországi terrortámadásra.

Az MSZP a miniszterelnök által ma bejelentett vagy elrendelt intézkedések mindegyikére már két hónappal ezelőtt javaslatot tett - írták. Január 25-én minden pártnak megküldték, majd a parlament elé terjesztették a magyar emberek biztonsága érdekében szükséges intézkedéscsomagot. A Fidesz a Btk. szigorítását célzó indítványt másfél, a terrorelhárítás megerősítésére tett javaslatokat pedig pontosan egy hónapja söpörte le a parlament asztaláról - állt az MSZP-s közleményben.

Mindebből azonban nem következhet a szocialista politikusok szerint, hogy a kormány ismét megpróbálja átnyomni a parlamenten az egyszer már megbukott alaptörvény-módosítást, amely nyilvánvalóan nem a magyar emberek biztonságát, csupán a Fidesz önző hatalmi érdekeit szolgálja - írta Harangozó és Molnár Zsolt.


http://hvg.hu/itthon/20160323_cof_terror_alkotmanymodositas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MSZP–SZDSZ-kedvenceket betonoz be a Fidesz
  2016-03-23 19:32:33, szerda
 
  MSZP-SZDSZ-kedvenceket betonoz be a Fidesz


Posted on 2016-03-23 by Admin


Egykor éppen a Fidesz ütötte rá a ,,nem kóser" pecsétet a lakáslottó lehetséges nyertesére, a letelepedésikötvény-biznisz haszonélvezőire meg Kókára. Mára nagyot fordult a világ.

Van itt ez az új ötlet a nemzeti otthonteremtési közösségről (nok), a lakáslottóról. A témafelelős Rogán Antal kabinetminiszter, az új törvény által helyzetbe hozott egyetlen cég pedig a Carion Zrt. Ezt a társaságot speciel mi lepleztük le 2005-ben, és később kiderült, hogy Puch László egykori MSZP-kincstárnok volt a Ferihegyi reptér Carion-ügyletének motorja. Az akkor ellenzéki Fidesz szépen ráúszott a dologra, Szijjártó Péter - helyesen - próbálta is kriminalizálni a sztorit, azaz ráütötte a ,,nem kóser" pecsétet a Carionra. Most meg Rogán ráüti a kóserpecsétet ugyanerre a Carionra.
Van itt ez a másik ügy, a letelepedési kötvényeké. A témafelelős Rogán Antal, az egyik bebetonozott cég pedig a VolDan Investments. Ezt a társaságot speciel mi lepleztük le egy hete. Ugyanerre a grúz-izraeli csapatra 2010 előtt maga a Fidesz ütött SZDSZ-es billogot (a mai kormányerő sikeresen fúrt meg két olyan BKV-s ingatlanügyletet, melyen az érintettek százmilliókat kereshettek volna). És a párt - teljes joggal - próbálta kriminalizálni is a sztorit. Majd Rogán nemrég ezekre az emberekre is simán ráütötte a kóserpecsétet.
Van aztán a régi kedvencünk, Kóka János. Akit speciel mi lepleztünk le 2007-ben; az úgynevezett Dataplex-botrányból próbált büntetőügyet kreálni a Fidesz - és ezt így utólag is csak helyeselni tudjuk. Aztán nemrég ugyanez a párt nyakon öntötte feketelevessel a szavazóit, és az állami tulajdonú Eximbank segítségével maga segítette ki Kóka egyik masszívan veszteséges új cégét, a Cellumot.
Nem, nem az a problémám, ha egy baloldaliként elkönyvelt vállalatot támogat az állam. A világ legtermészetesebb dolga például, hogy a Wallis-csoport padlógyártó egységét, a Graboplastot ott segíti a kormány, ahol tudja. A cég termékeit ugyanis nyolcvan országban használják, s a tavalyi, 17 milliárd forintos árbevételének 90 százaléka az exportpiacokon keletkezett. Azaz a Graboplast nemzeti üggyé vált, úgyhogy örülnünk kell, ha a miniszterelnök megy hozzájuk gyárat avatni.
De a Carion, a VolDan és a Cellum mitől nemzeti ügy? Semmitől. Hacsak attól nem, hogy a Carionban az a Kornis Gábor is kisebbségi tulajdonos, aki tavaly óta közös ,,betegreptető" vállalkozást működtet (TrustAir Aviation Kft. néven) a Videoton-birtokos Garancsi Istvánnal. Utóbbi meg a kormány barátja...
(valasz)
Bal-Rad komm: Miért ne tenné meg a döbrögista horda? Hiszen ugyanabból az alomból nevelkedett ki mind!


http://www.balrad.com/2016/03/23/mszp-szdsz-kedvenceket-betonoz-be-a-fidesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 380
  • e Hét: 2038
  • e Hónap: 18831
  • e Év: 151748
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.