Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Kellemes estét kívánok !......
  2016-03-29 21:02:26, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Esti dal........
  2016-03-29 21:00:27, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép estét kívánok !.......
  2016-03-29 20:57:25, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Békés álmokat.......
  2016-03-29 20:55:15, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép estét, jó éjszakát !......
  2016-03-29 20:49:50, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésnapi köszöntő.......
  2016-03-29 20:31:26, kedd
 
  Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti (Velence, 1939. március 29. -) olasz színész. Leginkább spagettiwesternekből, a Don Matteo televíziós sorozatból és Bud Spencerrel közös filmjeiből ismert

Mario 1939-ben Velencében született német anyától és olasz apától, aki vegyész volt. 1942 és 1945 között a szászországi Lommatzsch kisvárosban, édesanyja szüleinél éltek, ott vészelték át a közeli Drezda bombázását is. A város többek között azzal emlékezett meg híressé vált lakójáról, hogy a helyi szabadtéri strandot Terence Hill Freibadnak nevezték el.[1] 1945-ben visszaköltöztek Olaszországba, Mario 1947-től Amelia városában járt iskolába. 1951-ben fedezte fel készülő filmjéhez Dino Risi olasz filmrendező. Családjával még abban az évben Rómába költözött. Ezután összesen 27 filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, mígnem 1963-ban eljátszhatta első komoly, nagy alakítását Luchino Visconti A párduc című filmjében. 1964-ben Nyugat-Németországba költöztek, ahol több hazai, ún. Heimatfilmben, illetve akció- és (többek között Karl May művein alapuló) westernfilmben szerepelt.

1967-ben az Isten megbocsát, én nem forgatásának kedvéért visszaköltözött Olaszországba. Ebben a filmben szerepelt először együtt (egy jelenetben) Carlo Pedersolival, ismertebb későbbi nevén Bud Spencerrel (már a Hannibál című filmben, 1959-ben szerepeltek mindketten). Hill egyik hobbija az úszás volt, amit Spencer versenyszerűen űzött (a vízilabdával egyetemben). Érdekesség, hogy még ismertté válásuk előtt együtt versenyeztek a Lazio csapatában, ahol az edzések során gyakran összefutottak, bár a köztük lévő majdnem tíz évnyi korkülönbség miatt mélyebb ismeretséget nem kötöttek. Abban az évben meg is házasodott.

1968-ban az Isten megbocsát, én nem producerei a film népszerűsítése végett elé tettek egy húsz nevet tartalmazó listát, amiből édesanyja nevének kezdőbetűi után a Terence Hill nevet választotta ki magának. Ennek ellenére makacsul tartja magát az a legenda, miszerint keresztnevét a római vígjátékíró Terentius, családnevét pedig felesége után vette fel. Valójában felesége, Lori Zwicklbauer vette fel az ő művésznevét. 1969-ben megszületett Jess fiuk.

A következő években több akció- és spagettiwesternben is szerepelt állandóvá lett színésztársával, Bud Spencerrel. A páros híressé vált filmjeikkel Olaszországban és azon kívül is. Egyik legismertebb filmjük ebből a korszakból a Az ördög jobb és bal keze és annak folytatása, a Az ördög jobb és bal keze 2 voltak. Egy interjúban Hill személyes kedvenceként a Nevem: Senki című filmjét jelölte meg, amelyikben Henry Fondával szerepelt.

Első amerikai filmjei az 1977-ben forgatott Mr. Milliárd (Mr. Billion) és a Menni vagy meghalni (March or Die) voltak, ekkoriban Hill az Amerikai Egyesült Államok és Olaszország között ingázva töltötte életét.

1990-ben Új-Mexikóban, ahová a Lucky Luke című film forgatása végett utaztak, autóbalesetben meghalt 17 éves fogadott fiuk, Ross. Az eset hatására a színész mély depresszióba esett. Később talpra állt, és sikeres tévés karriert futott be Olaszországban. A 2000-ben indult Don Matteo című sorozata máig az egyik legkedveltebb és legismertebb olasz sorozat lett. (Ennek 10 évada ment le Olaszországban, nálunk a 9. megy). Legutóbbi, magyarra is szinkronizált munkája a Lovas a sötétben című sorozat. 2011-ben újabb sorozatot forgatott, Un passo dal cielo címen, amelynek második évadát 2012 őszén sugározta a Rai1. Magyarországon az első évad 2013 tavaszán volt látható, a Story4 műsorán.

A színészet mellett rendezőként is kipróbálta magát többek között a Don Camillo, a Lucky Luke és a Bunyó karácsonyig című filmjeibe












Feleségével: Lori Zwicklbauer






Kisfiával....

Külön kiemelnénk azt a filmet, amelyben együtt szerepelt Jess fiával. A forgatást nemcsak ő élvezte, hanem a stáb is. Amúgy ez a Spencer-Hill-páros egyik legismertebb mozija, a Különben dühbe jövünk 1974-ben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-03-29 19:31:40, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-03-29)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tanácsadás hatja át.



Édesség - kielégítetlen érzelmi szükségletek, élvhajhászás

Milliónyi vonzó, édes, színes cukorka. Aki édességre vágyódik, annak életében kevés a jó, a szeretet. Az apró cukorkák a sok helyről áradó szeretetet, vagy szerelmet is jelképezhetik, ám hogy ez elér-e hozzánk, az rajtunk múlik. Hogy testünk hízik tőle, vagy szeretetéhségünk elégül ki, nem mindegy. A túlzott vágyak, a túlzott érzelmi kötődés jele is. Az édesség valamihez való túlzott ragaszkodást jelenthet, akár a függőségek szintjén is. Túlzott mértékben való fogyasztása bizonyos hiányok pótlására szolgál. Megédesíti azt, ami egyébként önmagában keserű az életünkben. Általában az nyúl túl gyakran az édességhez, aki nem kap elegendő szeretetet, figyelmet, elismerést. Fogyókúrázóknak ez a lap kísértést jelent, erőpróbát. Túlsúlyosoknak figyelmeztetés, hogy fogyni kell. Cukorbetegeknek a betegség érzelmi hátterén kell elgondolkodniuk.

Szerelmi üzenet: Akár kapcsolatban élsz, akár párt keresel, ez a lap felteszi neked a kérdést: - El tudod fogadni, ha szeretnek? Te magad képes vagy feltételek nélkül, odaadóan szeretni? Keresd a szerelemben az örömforrást!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy nem szükséges cukrot magunkhoz venni az édes élet megteremtéséhez. Ne nassolj, gyakorolj önfegyelmet!
Gondold át, hogy milyen alkalmakkor szoktál édességet enni - biztosan akad lelki mozgatórugója. Vizsgáld meg, hogy a környezeted eléggé figyel-e rád, vagy úgy érzed, nem ismerik el érdemeidet.
Üzeni, hogy a problémákat meg kell oldani, nem pótcselekvésekkel eltussolni. Gondold át: van valamilyen függőséged?

Erre is gondolj: Nézd meg a Csokoládé című filmet. Sétálj el tudatosan egy cukorkabolt előtt, és állj ellen a kísértésnek. Tudd: néha egy-egy kis édesség nem bűn, viszont függeni tőle szenvedélybetegség.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-03-29 19:28:36, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-03-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Élmény hatja át.

2 - Kettő - Dualitás, kettősség, jang

A kétség, a dualitás, a kettősség száma. Jelképezi a Hold uralta női oldalt, a megtermékenyülést, egy új párkapcsolat létrejöttének lehetőségét vagy a meglévőben létrejövő sorsfordulatot. A kettő mozgásban van, poláris, ellentétes. A világon mindennek megvan az ellentétpárja, ami nélkül nem lehet teljes. Figyelmeztet az elfogadásra is. Hétfőn a kártya még erősebben fejti ki hatását - olvasd el a mai horoszkópodat! Ha másodikán kapod meg ezt a kártyát, hatása még erősebb. Ha 22-én kapod meg ezt a lapot, hatása szintén felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed MA egy kalandra? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha kapcsoltban vagy, akkor a mai nap a teljes egyetértésé, azonosulni tudsz kedvesed énjével. Ha kapcsolatot keresel, akkor könnyedén rezonálsz a másik nem titkos hívójeleire.

Ezt mondja neked:
Játszd azt, hogy a dolgok ellentétpárját keresed! Érdekes felismeréseket hozhat számodra.
Áldozatot hozhatsz a közösségért, a családért, a munkahelyedért. Ne engedd, hogy kihasználjanak.
Gondoskodj ma szeretteidről, maradjatok odahaza, vagy látogass meg (hívj fel) egy rég nem látott kedves rokont vagy barátot.

Erre is gondolj: A Hold kapcsolódik hozzá, Tarot kártyája a Főpapnő. Éva megteremtése Ádám oldalbordájából.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-03-29 19:19:38, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-03-27)
Kedves agica2004 !


A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Optimizmus hatja át.



8 - Nyolc - Megújulás

Az önmagába forduló spirál a magány, az anyagi világhoz való ragaszkodás, az igazság és a halálfélelem száma. Komoly figyelmeztetést hordoz, valószínűleg az utolsó lehetőséget arra, hogy idejében változtathassunk. Az örök ismétlődés megbízhatóságának ritmikája rejtőzik benne. A nyolcas energiája ellen nem érdemes küzdenünk, mert a karma törvénye beteljesedik. Spirituális bőséget hoz. Az abszolút logika száma. A fent és lent örök változása, a rögös út (életút) száma. Ha nyolcadikán kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Párkapcsolatunkban a vízválasztó dolgok megtörténtének száma. Összejövés, kibékülés, szakítás, válás, összeborulás - a végletes érzelmek embert próbáló, de fontos lapja ez.

Ezt mondja neked:
Elfogadásra tanít, tehát ma mindenre mondd: ,,Nekem nyolc!"
Az akaratod előre akar törni, de ne adj teret neki. Várd ki inkább az időt. Az erő és az erőszak között nagy a különbség!
Ne engedd felszínre az indulatokat - ez csak veszteséget hozhat! Jó nap a kirándulásokra, erőpróbákra is!

Erre is gondolj: A Szaturnusz, a gátakat felállító és gátakat leromboló bolygó uralja. Tarot lapja az Erő - más felosztásban a Halál.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-03-29 19:09:49, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-03-26)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ámulat hatja át.



Ablak - világra nyitott ember, kifelé fordulás, remény, vágyak

Az ablakon kitekintő még saját belső burkából néz kifelé. Vágyódik a világ irányába. Ennek ellentéte a zártság, az ablakon beleső ,,vojőr", aki külső nézőpontjából a belsőben lejátszódó folyamatokba kíván bepillantani. Asszociál a számítógéped ablakára (windows!) is. A belső és külső világ, valamint a földi lét és a túlvilág közti kapcsolat szimbóluma - a természetfeletti fény bebocsátására szolgáló nyílás. A fény, az isteni üdvösség közvetítője - számos nyelvben azonos szót használnak a fény és az ablak kifejezésére. Az egyén és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fényt engedünk be, mennyire zárkózunk magunkba, mennyire veszünk részt a külvilág dolgaiban.
Vizsgáld meg mennyire voltál nyitott hozzád közeledő impulzusokra. Hogyan reagálsz, ha új ismerettel közelednek feléd?
Az ablak üzeni a lét megismerhetetlenségét is.

Erre is gondolj: Windows :) ,,Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág" énekeld a népdalt, ha ismered! Az ablakon át bejöhet a kozmosz. A Remény kártyája a cigánykártyában.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 155 db bejegyzés
e év: 1930 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2593
  • e Hét: 6993
  • e Hónap: 21079
  • e Év: 73637
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.