Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Koncentrációs táborok Ukrajnában
  2016-03-05 22:15:13, szombat
 
  KONCENTRÁCIÓS TÁBOROK UKRAJNÁBAN
*
http://x-true.info/33665-ukraina-postroila-pod-mariupolem-ogromnyy-mogilnik-dlya- umershih-ot-pytok-na-donbasse.html
*
Ez rettenetes! Főleg, ha belegondolunk, hogy ami Ukrajnában folyik azt eredetileg ide tervezték Magyarországra! Ugyanis, itt tervezte - és tervezi - a NATO kiépíteni európai támaszpontját! Csakhogy a magyar ember oly mértékben lett manipulálva, hogy - no meg levitették az népszavazási érvényességi küszöböt, mondván, hogy "oda be kellett lépni"! Bármi áron!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=83010&aid=256215__
*
*
El kellett bújniuk egy újabb nagyhatalom mögé, amikor már a szovjet-magyar barátság nem volt elég jó ÜZLET számukra!!! Csakhogy, az egyszerű magyar ember 1956 után megtanulta a leckét! Nem ajánlatos a mindenkori HATALMON lévők ellen lázadni! Kiképeztek hivatalos forradalmárokat és provokátorokat, és felkészítettek értelmiségieket az interneten a lázadásra. Már csak az ÜRÜGYRE volt szükség!
*
Mert az köztudott, h. minden háború kirobbantását megelőzte valamilyen PROVOKATÍV bűncselekmény, ami ÜRÜGYÜL szolgálhatott a visszavágásra! 2006-ban ilyen PROVOKÁCIÓ volt az őszödi beszéd.
*
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
*
*
ELŐZMÉNYEK:
*
Az őszödi beszéd segélykiáltás volt. Ezt bizonyítja a fokozott figyelemfelkeltésül közbeiktatott trágár jelzők használata is. Csakhogy, ezt is ellenére lehetett fordítani...
Ennek is megvolt a PROVOKATÍV funkciója, amit később fel is használt ÜRÜGYÜL - Gyurcsány Ferenc - a tüntetések vérbefojtására!
*
Jogos volt ez a kétségbeesett beszéd, hiszen valóban MAGÁRA MARADT a szocialista (volt MUNKÁSPÁRT) mindannak a FELSZÁMOLÁSÁVAL, amit egyébként a kádári időkben - SZOCIALIZMUSNAK HAZUDVA - KÖZÖSEN hoztak létre az összes többi utódpárttal.
*
TÖRTÉNELMI TÉNYEK az 1990 előtti és utáni Magyarországról:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/976189922417004
*
Éppen ezért, jogosan várhatta volna el az MSZMP utódpártja az MSZP, élén Gyurcsány Ferenccel - az MDF-től, az SZDSZ-től, a KDNP-től (korábban az FKGP-től, MSZDP-től) a Fidesztől, (és ekkor már a Jobbiktól is) hogy ne csak a hatalom- és a ,,jövő"-ÉPÍTÉSSEL legyenek elfoglalva, hanem vállaljanak feladatot a hálátlan BONTÁSI munkálatokból is!
*
Pontosan azért, amiért az EGYPÁRTI diktatúrából a JOBB- és BALOLDALON kicsapódó PÁRTOK KÖZÖSEN IDÉZTÉK ELŐ az 1990-re kialakult csődhelyzetet, majd KÖZÖSEN számolták föl a MUNKÁSOSZTÁLYT és KÖZÖSEN ÁRUSÍTOTTÁK ki a TÁRSADALMI TULAJDONÚ cégeket, vállalatokat,
*
Mert, bizony,
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb)
*
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a NÉP-hez tartozó rétegét érintette végzetesen!
*
*
Éppen ezért, a legnagyobb politikai BŰNTETT, amit Magyarország NÉPE ellen elkövettek és elkövetnek, hogy egymásra mutogatnak immáron 26. éve, egymást vádolva minden rosszért!
Így, ezzel az aljas módszerrel biztosítva EGYMÁS számára azt a HATALMI helyzetet, amit a MEGOSZTOTTSÁG táplál.
*
Vagyis, míg a magyarországi lakosság egymásnak uszítva egymással hadakozik, azalatt ők PAKTUMOT kötve egymással - röhögve a markukba megosztoznak a HATALMON.
*
Miközben ez a hatalmi ,,játék" folyik, aközben elveszítjük a HAZÁNKAT!!!!
*
És azt vesszük észre, hogy már mi is egy önpusztító POLGÁRHÁBORÚ MARTALÉKAIVÁ VÁLUNK, mint az ukrajnai ilyen-olyan nemzetiségű NÉP!
*
*
Ne hagyjuk, hogy az "OSZD MEG ÉS URALKODJ!"-elve érvényesüljön!!!! Azért is átlátunk rajtuk hiába bújnak a jobb- és baloldaliság álcája mögé!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3413
  • e Hét: 4793
  • e Hónap: 5740
  • e Év: 41681
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.