Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Pio atya mélyebb megismerése
  2016-04-15 17:29:03, péntek
 
  Jelenléte titokzatos módon szellemi erőket mozgatott meg, hozott le hozzánk, és ezek az Én-erők komoly változásokat indítottak be a vele kapcsolatba lépő emberekben. Ha valakit mélyebben érdekel ez a csodálatos Pio-misztérium, azt javasolom, hogy az ismerkedést kezdje két mély és felemelő írással: az ismert tanítvány, Cleonice Morcaldi naplójával (Életem Pio atya közelében), továbbá Maria Winowska: Padre Pio igazi arca című munkájával.
Ha pedig még mélyebbre szeretne hatolni az atya világába, hallgassa meg Marco Firinisa, a nagy olasz zeneszerző Pio atyáról írott Charitatis Hostia című oratóriumát. A gyönyörű zenemű révén könnyebben szívünkbe hatolhat az a minőség, ami Pio atyán keresztül a világunkba áradt. Segít az is, ha az arcképét nézzük, melyből egyszerre árad vidám optimizmus, együtt érző szeretet és mély odafigyelés.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Ima
  2016-04-15 17:27:30, péntek
 
  Ó, legdrágább Jézusom, Irántad való szeretetemmel kérlek, fogadd el lelkemet, hogy összhangban legyen Veled.
Vedd lelkemet, borítsd be Szentlelkeddel és segíts nekem, hogy ezen ima által megmeneküljenek mindazok, akikkel kapcsolatba kerülök. Szent Irgalmaddal árassz el minden lelket, akikkel csak találkozom, és kínáld fel számukra az üdvösséget, melyre szükségük van ahhoz, hogy belépjenek Királyságodba.
Halld meg imáimat.
Hallgasd meg kérésemet és Irgalmasságod által mentsd meg az egész emberiség lelkét.
Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Imáról
  2016-04-15 17:26:16, péntek
 
  Az imának mindenképpen őszintének és teljesen szabadnak kell lennie, nem pedig erőltetettnek vagy kényszeredettnek, a megszokás és a gyakorlás folytán. Az ima a lélek Isten előtti szabad és tudatos kiöntése kell hogy legyen: ,,a szívemet öntöttem ki az Úr előtt" (1 Sám 1,15).
Az imádságban elengedhetetlen a szándékos, tudatos és teljes alázat. Erre kiváltképpen szükség van, amikor az Úr imádságát mondjuk: ,,Mi Atyánk..." Az alázat lerontja az ellenség minden cselvetését. Óh, mennyi rejtett büszkeség van bennünk! Azt mondjuk: ezt tudom, erre nincs szükségem, ez nem érint engem, ez fölösleges, ebben nem vagyok vétkes. Mennyi önfejű okoskodás!
Hamar meghallgatja az Isten két vagy három ember imáját, akik szívből, együtt imádkoznak. Ez a tapasztalat.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Csak tedd meg – MOST
  2016-04-15 17:05:59, péntek
 
  " Majd 1 óra múlva", "majd holnap", "majd ha ez és ez megtörténik".

Ez mindegyik valamilyen feltételhez kapcsolódott. Azok a feltételek, amitől függővé tettem a lépéseimet, azok pedig ritkán történtek meg, vagy meg sem történtek. Így vagy belekényszerítettem magam egy helyzetbe, vagy a célom nem tudtam úgy megvalósítani, ahogy akartam."

Aztán egyszer csak elegem lett és elkezdtem olyan dolgokat csinálni, amit már vakmerőségnek szoktak hívni. Bizalom az életben, bizalom a sorsban és bizalom a világ "vigyázó" tekintetében. Van, aki ezt Istennek hívja, van, aki szerencsének, van, aki sorsnak, van, aki Univerzumnak. Egy valamiről beszélünk.

Amikor nem gondolkodom sokat a megérzés után, csak megyek és csinálom, cselekszem, akkor megvalósul a vágyott cél.

Amikor agyalok, akkor több tényező is megakadályoz. Az idő, hisz később nem biztos, hogy az a lehetőség ott lesz, ami előtte az adott érzésnél ott volt. A másik a sok gondolkodás, ami elbizonytalaníthat és félrevezethet. Az ész okos döntéseket tud hozni, de megérezni nem tud. Ez akkor tud jól működni, ha az agy és a lélek együtt tud működni. Ha a zsigereimben lévő dolgokat jól fordítom le, jól dekódolom.

Van még egy előnye az egyből cselekvésnek. Hamarabb kiderül, hogy jó volt-e a megérzés. Ha jó volt, akkor egy pozitív pipa az önbizalmamnak. Ha nem úgy lett, akkor pedig tovább vizsgálva kiderülhet hogy miért láttam/éreztem azt, korábban. Egyáltalán megérzés volt-e, vagy csupán a tudatalattim játszadozott velem. Tehát mindenképp a malmomra hajtom a vizet.

CSELEKVÉSRE FEL. Kevesebb gondolkodás, több cselekvés = több boldogság :)

Szerző: Takács János - kezdolokes.blog.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2016.03 2016. április 2016.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 91 db bejegyzés
e év: 935 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 771
  • e Hét: 4281
  • e Hónap: 6176
  • e Év: 56967
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.