Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
kínai magas vérnyomás elleni transzdermális tapasz
  2016-05-14 18:00:19, szombat
 
  SystoRepair - visszajelzés a kínai magas vérnyomás elleni transzdermális tapaszokról


Megjegyzés: A SystoRepair jelenleg nincs készleten, de még a mai napon, 2016. Május 14., szombat, megrendelheti online.

A jó hír: A tapaszok segítségével a vérnyomás fokozatosan csökken, hirtelen esések nélkül. Egy viszonylag olcsó, mégis hatékony megoldás.

\,,Sziasztok! Ez az első alkalom, hogy visszajelzést írok, ezért kérlek, ne legyetek velem túl szigorúak. Szeretném megosztani tapasztalataimat egy szokatlan megoldásról, amely gyorsan és egyszerűen segített megszabadulni a krónikus magas vérnyomástól. Hogy őszinte legyek, elég nehéz elhinni, de minden jel arra mutat, hogy már nem szenvedek magas vérnyomásban. Úgy értem, hogy II. fokozatú hipertóniám volt. De most már sokkal jobban érzem magam.

A vérnyomásproblémáim néhány évvel kezdődtek. Kórházba kerültem. Néhány napot bent töltöttem. Az orvosok nem tudták kideríteni, hogy mi történt, de azt mondták, hogy hipertóniám van. Nem tudom megmondani, hogy mennyi ideje állt fent ez a helyzet, mivel soha nem mértem meg a vérnyomásom. Azt javasolták, hogy kezeltessem magam. Ekkor kezdtem el felvenni a harcot ezzel az állapottal.

Az orvosok különféle tablettákat adtak, de egyik sem igazán segített. A vérnyomásom egy kis időre normalizálódott, de aztán újra emelkedni kezdett. Körülbelül két hónappal ezelőtt egy barátom javasolta, hogy próbáljam ki ezt a SystoRepair nevű kínai magas vérnyomás elleni tapaszt. Igazából nem számítottam sokra, de végül is ezek a tapaszok segítettek rajtam. Sokkal jobb, mint a tabletták. Már nincs hipertóniám, és a vérnyomásom visszaállt a normális értékre, amit az összes további vizsgálat megerősített. Mindezt csupán egy kúra alatt.

A tapaszok úgy néznek ki, mint a képen. Három napra felragasztasz egyet a hasadra. A teljes kúrához 10 tapasz (azaz 30 nap) szükséges. A vérnyomásod az első tapasz felhelyezése után 20 perccel csökkenni kezd. Ez a csökkenés azonban fokozatos, nem hirtelen, mint a tablettákkal, ami azt jelenti, hogy nem gyakorol olyan drasztikus hatást a vérerekre. Miután elkezdtem használni ezeket a tapaszokat, a vérnyomásom egy-két alkalommal felment, de ez volt minden. Nem csak a vérnyomásom lett normális, de a pulzusom is jobb lett. Rendszeresen megmértem és lejegyeztem mind a két értéket (pulzus és vérnyomás).

Maga a tapasz, mint látható, nem túl nagy, ezért elég kényelmes, és nem korlátozza a mozgást. Zuhanyozás után is jól tapad. Tehát nem gond, ha zuhanyozol az alatt a három nap alatt - leveszed és zuhanyozás után visszateszed. Elég könnyen lejön, és nem fáj, noha hasznos lehet, ha előzetesen legyantázod azt a területet, ahová a tapaszt tenni akarod;)

A tapaszok vákuumcsomagolásban vannak, tasakonként egy tapasz. Egy kb. 2,54 cm széles, fekete színű tapasz fekszik egy speciális párnácskán a csomagoláson belül. A tapasznak enyhe fűszaga van.

Ezek a tapaszok szerintem eléggé megfizethetőek. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy akciós időszakban tudunk rendelni (amelyet időről időre szerveznek), akkor még alacsonyabb áron lehet megvenni. Én csak az eredeti ár felét fizettem.

A SystoRepair tapaszt ittvásároltam meg.

Ajánlottam a tapaszt néhány barátomnak, és nagyjából mindenkinek segített. Légyszi, osszátok meg a tapaszokkal kapcsolatos tapasztalataitokat, ha kipróbáltátok. Milyen eredményeket értetek el?"

http://www.strongheartguide.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szentlélek hívása!
  2016-05-14 17:19:38, szombat
 
 
Jöjj Szentlélek Úristen és töltsd be lelkemet a Te Lelkeddel.
Járja át lelkemet a Te kegyelmed és annak hét ajándéka.
Tedd lelkemet befogadóvá a kegyelmek és a Szeretetláng iránt,
amely Szűz Mária legszeretetreméltóbb ajándéka.
Segíts, hogy szívünk vágyakozása egyesüljön
Szűz Mária Szeplőtelen Szíve szeretetének lángolásával.
Segíts, hogy szívünk megteljen azzal a szeretettel,
amely Szűz Mária Szeplőtelen Szívét átjárta és betöltötte.
Jöjj Szentlélek, újítsd meg és erősítsd meg az én szívem szeretetét,
hogy Szűz Mária Szeplőtelen Szívének Szeretetláng lobogjon benne most és mindörökké.

.✝

Amen.
.
TÖRTÉNETE:
Szűz Mária által kért ima.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Az egyik legszebb dísznövényünk, emellett csodálatos gyógyha
  2016-05-14 17:04:37, szombat
 
  Az egyik legszebb dísznövényünk, emellett csodálatos gyógyhatása van!

A kövirózsa az egyik legdivatosabb sziklakerti növényünk, manapság számtalan kert, és ablakpárkány dísze. Nagyanyáink még a háztetőre ültették, hiszen úgy tartották, hogy megvéd a villámlás ellen, de húsos leveleit használták például fülfájás ellen is.

Latin Sempervivumnak hívják, vagyis “örökké élőnek" - ez jelzi, hogy télen-nyáron zöldell, alkalmazkodó fajta, az egyik legkitartóbb dísznövényünk. Az örökzöld pozsgás növény a varjúhájfélék családjába tartozik, sziklakertbe, sziklás részeken, cserepeken, de köves falakon is megtalálható.


Leveleiben nagy mennyiségben található szénhidrát, citromsav, almasav, és más különböző aminosavak. Ezenkívül magas a C-vitamin és a nyáktartalma is.

Nézzük, milyen gyógyhatásokkal rendelkezik ez a számtalan változatban megtalálható pozsgás növény:

baktériumölő hatása van
ajánlott különböző csípések, szájüregi fertőzések, övsömör, égési sebek, herpesz és szemölcs ellen
májfolt és különböző bőrelszíneződések ellen
napégésre (néhány kövirózsa levél levét keverjük el egy kevés olívaolajjal, és kenjük be vele a leégett bőrrészt)
levelét félbevágva tegyük a tyúkszemre, hagyjuk így leragasztva egy éjszakán át. Cserélgessük rendszeresen, míg el nem tűnik a tyúkszem
aftára, torokgyulladásra, hörghurutra ajánlott a leveléből készült tea
leve ajánlott aranyérre, és felsebesedett mellbimbóra
ajánlott hasmenés ellen, féregűző, lázcsillapító, gyulladáscsökkentő
enyhíti az erős fejfájást, ha egy marék levelet teszünk a homlokunkra
filantropikum.hu
 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
Az egyik legszebb dísznövényünk, emellett csodálatos gyógyha
  2016-05-14 17:03:15, szombat
 
  Az egyik legszebb dísznövényünk, emellett csodálatos gyógyhatása van!

A kövirózsa az egyik legdivatosabb sziklakerti növényünk, manapság számtalan kert, és ablakpárkány dísze. Nagyanyáink még a háztetőre ültették, hiszen úgy tartották, hogy megvéd a villámlás ellen, de húsos leveleit használták például fülfájás ellen is.
 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
Az egyik legszebb dísznövényünk, emellett csodálatos gyógyha
  2016-05-14 17:01:38, szombat
 
  Az egyik legszebb dísznövényünk, emellett csodálatos gyógyhatása van!

A kövirózsa az egyik legdivatosabb sziklakerti növényünk, manapság számtalan kert, és ablakpárkány dísze. Nagyanyáink még a háztetőre ültették, hiszen úgy tartották, hogy megvéd a villámlás ellen, de húsos leveleit használták például fülfájás ellen is.
 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
A betegségek megelőzése önmagunk szereteténél kezdődik ̵
  2016-05-14 16:56:39, szombat
 
  - Gondolatok egy vásárhelyi orvos tollából!

Testünk precíz belső órája - a szív - pontosan ketyeg és soha nem téved. Pillanatról pillanatra teszi a dolgát anélkül, hogy a legkisebb erőfeszítést kellene tegyük, vagy irányítanunk tudatosan azt, írja a holisztikus gyógyászattal foglalkozó marosvásárhelyi orvos a Filantropikum.com oldalon.


Kényelmes igaz? Csak úgy ketyeg! Maga az élet bölcsessége az, ami felhúzza egy életre és mutatója pontosan úgy halad, ahogy a természet rendje azt megköveteli.

Anatómiai ismereteim hiányosak, hiszen régen volt már, amikor az anatómiát tanultam az orvosi egyetem padjaiban, de arra tisztán emlékszem, hogy mennyire lenyügözött a szív szerkezete. Születéstől a halálig fáradhatatlanul dobog, anélkül hogy pár percig is megállna. Ereje felmérhetetlen, hiszen több liter vért tart mozgásban, több energiát használva el, mint a legtöbb szerv. Nem is beszélve az apró pici sejtekről, amelyek mint kis automata okos vezérlők mindezt irányítják, ahhoz, hogy minden rendeltetésszerűen müködjön.

A szív az a szerv, ami folyamatosan mozgásban tartja az életenergia folyadékát, a vért. Nem kis szerep. Ahhoz, hogy jól müködjön, azonban neki is szüksége van vérre. A koszoróerekbe áramló vér arra hivatott, hogy a szívet önmagát táplálja, hogy aztán az a vért az összes többi más szervhez eljuttathassa.

Milyen érdekes igaz? Ahhoz, hogy adni tudjon először saját magának kell adnia. Ha ellátja önmagát vérrel az által tudhat adni csak másoknak. Ezen érdemes elgondolkodni.

Aztán, ahogy teltek múltak az évek és kikerültem az iskolapadból a test már egyre kevésbé kezdett lenyügözni, amikor kezdtem megismerkedni a lélek dolgaival. Egy újabb dimenziója létezésünknek és mégis elválaszthatatlan a testtől. Ekkor figyeltem fel újra arra, hogy a szív milyen érdekes. Most nem fizikai hanem energetikai szinten. A legnagyobb bioelektromos tere van...olvastam, nagyobb mint az agynak. Aztán hallottam a szívcsakráról, és arról hogy Jézusnak mekkor aurája volt, és hogy mai napig is miért ábrázolják lángoló szívvel.

Így a szív a szimbólikusan többre hivatott, mint fizikai léte. Spirituális szerv is egyben. Ott mélyen legbelül túl az anyagi világ korlátain ott lakik az a minőség, ami nélkül az élet nem létezhetne. A szeretet energiája.

Ma egy csendes pillanatban, amikor valahogy nem kaptam magamban ennek a forrását, egyszeriben mindent megértettem.

Összeállt a kép lelki szemeim előtt. Ott dobogott a szív a mellkasban és valami békés megfoghatatlan szeretet áradt belőle. Valami azt súgta engedd be a szívedbe a szeretetet. Szeresd magadat. Eddig valahogy kifele szerettem. Esetlenül, úgy hogy szerethető legyek. Ma megtört a jég és megtapasztaltam hogy az önmagunk szeretete a legnagyobb ajándék másoknak is. Ha önmagunkat nem szeretjük szívünk nem képes továbbadni a szeretetet, hiszen erőtlenné válik.

Szeresd magadat. Ne önző módon, csak épp annyira amitől a benned lévő szeretet máshoz is tovaárad.

Emlékezz csal vissza a koszorúerekre. Ha a szív önmagát nem táplálja megszünik dobogni. Ezt hívjuk orvosilag infarktusnak.

Elgondolkodtató igaz hogy egy olyan világban ahol nem tudunk szeretni miért éppen az infarktus az egyik vezető halál ok?

A szívbetegség megelőzése valahol a zsírosbödön, a dohányzacskó, a pia és az agyörlő stressz eljkerülése előtt az önmagunk és mások szeretetével kellene kezdődjön.

Ha többet szeretnél megtudni egy hatékony öngyógyító módszerről, vagy szeretnél stresszkezelési módokat elsajátítani bővebb infókat ITT találsz.

Amennyiben gyógyulásodhoz alternatív megoldásokat keresel bátran fordul a cikk szerzőjéhez az alábbi elérhetőségen!
 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
Áldott Pünkösdi Ünnepet kívánok!
  2016-05-14 14:57:07, szombat
 
  "Katona István: Jöjj, Szentlélek ...
Jöjj Szentlélek, jöjj Imádság Lelke,
taníts meg szívem mélyéből imádni az Urat,
legyőzve a földi dolgok szórakoztató varázsát,
segíts, hogy minden figyelmem az Egyetlené legyen.
Jöjj Szentlélek, jöjj Szeretet Lelke,
gyújtsd lángra a szívemet egészen
az Isten- és emberszeretet tüzével.
Jöjj Szentlélek, jöjj Irgalom Lelke,
töltsd el bensőmet az együttérzés erejével,
hogy ha szükséget szenvedőt látok, ne forduljak el,
és megbocsátással válaszoljak a haraggal támadónak.
Jöjj Szentlélek, jöjj Szépség Lelke,
add, hogy megnyíljon szemem és mindenben
felismerjem az Atya szépségének ragyogását.
Jöjj Szentlélek, jöjj Bölcsesség Lelke,
add, hogy a mulandó dolgok kísértései között
mindig az örökkévaló legyen a mértékem
és bölcsességed fénye világítson a sötétben.
Jöjj Szentlélek, jöjj Erő Lelke,
újítsd meg akaratom erejét,
hogy követve indításaidat,
bátran fussam végig a ,,pályát".
Jöjj Szentlélek, jöjj Győzelem Lelke,
védelmezz a gonosz alattomos támadásaitól,
szabadíts meg az aggodalmaktól és félelmektől,
hogy ujjongó szívvel dicsérhesselek Téged.
Jöjj Szentlélek, jöjj Öröm Lelke,
töltsd el lelkemet isteni örömöd boldogságával,
hogy a reménytelenség és szomorúság támadásait visszaverve
örömmel szolgáljalak Téged.
Jöjj Szentlélek, jöjj Ige Lelke,
taníts meg az Írás titkait megértenem,
hogy mint lángoszlopok a pusztai vándorlásban,
Isten üzenetei vezessenek ezer veszélyen át
az örök Kánaánba. Ámen.
Belon Gellért püspök
Ima a Szentlélek hét ajándékáért
1. Küldd el Uram Szentlelkedet, a Bölcsesség Lelkét!
Oly nagy vagy Uram oly távolinak tűnik világod, úgy riaszt fölséged, oly idegennek látszik gondolataid útja s járása, oly nehéz valód s kegyelmed felfogása, szolgálata!
A bölcsesség szent ajándékával tedd ízessé számomra világodat, hozd közelbe a távolít, otthonivá az idegent, természetessé a természetfölöttit. Ahogy nem kell magunkon erőszakot venni, ha jól ismert, ízletes étel áll előttünk, ilyen jól ismert, ízes valósággá légy számunkra,
Uram! Vedd el szeretetem fáradtságát, áldozatom és helytállásom kikényszerített voltát, a mindennaposság ás szokásosság közönyét, elmém ernyedő hangulatát, a kötelességszerűség és becsületes helytállás komorságát. Add bőséggel, Uram a Bölcsesség Lelkét!
2. Az értelem Szentlelkét oltsd belém, Uram!
Sokszor érthetetlenek előttem titkaid, és úgy állok meg hitünk tanítása előtt, mintha egyik titok a másikkal rokon nem is volna, mintha csak szeszélyesen összeválogatott tanítás halmaza lenne.
De a Te Értelmed áll minden mögött: Te tudod mindennek az okát, Te látod mindennek a céljait, és a Te logikád biztosít következetességet hitünkben.
Ezt a Te Értelmedet add ajándékul, hogy a fátyol mögött és a hit sötétjében egy benső biztonságérzéssel, a ,,majdnem látás'' önkéntelenségével igazodjam el szent hitünk tanításaiban, szent hitünk titkaiban.
Tedd könnyebbé, élőbbé, szárnyalóvá hitemet az Értelem ajándékával!
3. A tudomány ajándékáért Uram, igazíts el vele a világ dolgaiban!
Lássam át világosan, hogy gyökerében minden esemény, tünékeny, múlékony, hiábavaló: fények is, árnyak is.
Nem érdemes hát csak rájuk építeni sem szeretetünket, sem gyűlöletünket.
Kár csak belőlünk forrásoztatni örömeinket vagy bánatainkat. Ha tünékeny is a világ, egy rendeltetése mégis van: takartan hordozni Téged, igazságaidat, szándékaidat. terveidet. Taníts meg, Tudomány Szentlelke, hogy észrevegyem minden mélyén az Istent! Hiszen ott él mindenek alján, mindenek függönye mögül Ő jelentkezik, Ő hív: a természet és a történelem mindenféle fajtájú függönye mögül.
A múlékony világ mögött téged keresni, Téged megragadni tanítson meg a Tudomány Szentlelke!
4. A Tanács Lelkéért Add nekem a Tanács Szentlelkét!
Milyen bonyolultnak látszanak emberekkel való kapcsolataim, mindennapi feladataim, az életben való eligazodásom! Hányszor kell megállnom és magamtól kérdenem: mit tegyek, hogy üdvöm biztosítva legyen, hogy senkinek ne vétsek és Neked is kedves legyek! Sokszor azonban még kételyem sincs! Ó, Tanács Szentlelke, oltsd belém ezeket az üdvös kételyeket tetteim előtt! Állj mindjárt mellém eligazító jobboddal! Azt válasszam a test bölcsességét, a földi okosságot távoztatva ami szent Fölséged szándéka és akarata! Tedd találékonnyá szívemet és határozottá szavad követésére!
5. Jámborság Lelkéért
A Kegyelet, az Áhítat, a Jámborság Szentlelke! Hogyan is hívjunk, hogyan is nevezzünk, hogy csak kissé is megsejtsünk?! Szent Tapintat! Szent Megilletődöttség! Szent Ihletettség! Mely mindenen megérzi az istengyermekség kegyelmeit és távlatait, sőt feladatait.
Ezért adj serénységet az emberekkel szemben való kötelmeim teljesítésében, hiszen tudom, hogy Isten gyermekeit szolgálom, bennük és általuk az Istent.
Ha pedig ők hibáznak vagy mulasztanak velem szemben, dehogy török be senki emberfia világába durva, kemény, megtorló kezekkel. Hisz fölöttünk is ott lebeg az isteni kinyilatkoztatás, kiválasztás és kegyelem titka: Isten tudja, ki mit, miért tesz vagy nem tesz meg nekem! A Kegyelet Szentlelke tegye látóvá szívemet!
6. Az Erősség Lelkéért
Gyönge vagyok, az Erősség ajándékára várok és vágyom!
Ha számbaveszem feladataimat, kötelezettségeimet, küldetésemet, kétségbe kell esnem erőtlenségem láttán, kitartásom hiányán, állhatatlanságomon.
Szenvedélyek, erők sűrűsödnek lelkem peremén, mikkel nem tudok leszámolni. Áldozatokat kell hoznom Istenemért, Egyházamért, magam és mások üdvéért, és én töprengek és félek az áldozatoktól! Rettegek az emberektől, kiket elviselni az erősek is alig tudnak!
Óh, Uram, tölts el az Erősség ajándékával! Legyek bátor, tetterős, áldozatokat örömmel hozni tudó hős, de ha kell, vállaljam a Te erőtlenségeidet, mely emberileg ugyan gyöngeségnek, alulmaradásnak látszik, de tudom, hogy ,,Istennek a 'gyöngesége' erősebb az embereknél'' (1Kor 1,25)
7. Az Úr félelméért szent és üdvös félelmet olts belém!
Nem a kárhozatra vivő félelmet, mely sorvaszt, zsugorít, kétségbe, aggályba sodor, nem is a szolgai félelmet, mely bátortalan és sötét egű. De azt a félelmet, amit Te akarsz, amit Te kívánsz, ami üdvös nekünk, ami fölemel, ami lendít, sodor Feléd.
Te magad akartad, hogy elrémüljünk, hiszen a pokol borzalmait különben nem mondtad volna. Te akartad, hogy elrémüljünk a bűn súlyosságától. Te mondogattad, hogy milyen hatalmas Isten keze, az Isten hatalma és ereje! Ezzel azt akartad, hogy szavaid nyomán a lélek megrendülésének sötét felhői gondatlanságunk és felelőtlenségünk bárányfelhős egének aljára húzódjanak. A kárhozat itt van elrejtve az előttünk levő világban, a velünk élő emberekben. Szent Fölséged semmibe-vevése húzódik meg és fenyeget bennünket.
Rémíts meg, borzalommal tölts el, hogy üdvös félelemmel nyúljunk e világ dolgaihoz, nehogy kárhozatunkra váljanak! De add, hogy ne bénítson, ne sújtson, ne sötétítsen, de emeljen, és irgalmad világával fényt derítsen szegény lelkemben. Ámen."
Forrás: Belon Gellért püspök: Ima a Szentlélek hét ajándékáért - Hittansuli
 
 
0 komment , kategória:   Hit és vallás- versek,idézete  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 69 db bejegyzés
e év: 935 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 382
  • e Hét: 555
  • e Hónap: 3304
  • e Év: 41052
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.