Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
A magyar kormány folyékonyan hazudik
  2016-06-14 22:12:27, kedd
 
 
A magyar kormány folyékonyan hazudik


A magyar reformok működnek. A magyar kormány úgy hazudik, mint a Niagara.

Ehhez képest az igazság az, hogy a KSH mindig az előző év azonos időszakához viszonyítja az ipari termelést. Azonban a grafikonon elég jó látható a valóság.ipari termelés


http://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/ipari-termel%C3%A9s.png

Csak összehasonlításként nézzünk át a szomszédba, Romániába.román

http://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/rom%C3%A1n.jpg

Kék vonal: teljes ipar, zöld: bányászat, piros: feldolgozó, lila: energiaipar.

Nem kell közgazdásznak lenni ahhoz, hogy lássuk a gazdasági válság mélypontját 2009-ben, majd az emelkedést az ezerszer elátkozott Bajnai-kormány átkos működése következtében. Az Orbán-kormány valahol a csúcson vette át a stafétabotot, de még egy darabig működöt a lendületben lévő gazdaság, valamint elég sok autóipari beruházás - amit nem az Orbán-kormány hozott, nekik már csak a melldöngetés maradt, ugyanis egy ilyen projekt évek munkájával jön létre - is akkor indult be.


http://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/%C3%B6t-sz%C3%A1zal%C3%A9k.png


Ha így ránézünk a grafikonra, szó sincs 24,3 százalékos növekedésről, a kormányváltáskori szintet sem képes megközelíteni.

öt százalék

Ó, hogyne, 5,3 százalékkal nőtt az ipari termelés az egy évvel korábbihoz képest. Áprilisban. Márciusban meg 4,6 százalékkal csökkent. Na de, ha már elástam magam a Statisztikai Hivatal honlapján, nézzünk egyéb adatokat is.építő

Itt azt tekinthetjük meg, hogy a 2010 átlagát 100 százalékosnak tekintő kiindulási alaphoz képest - az a vastagabb vonal az ábra közepén - a kormánynak 3 év kellett, hogy a válság kellős közepén lévő építőipar teljesítményét elérje, mégpedig úgy, hogy az uniós források bőséggel és éppen erre a célra érkeztek. Források nem jöttek tovább, teljesítmény 20 százalékot zuhant a 2010-es és 33,9 százalékot az egy évvel korábbi teljesítményhez képest.

Az ország népességfogyásáról mindenki tud, nem fogom ismét leírni. A szegénységi statisztikákat is ismerjük még akkor is, ha a KSH máshogyan fogja számolni ezentúl. Ennek csupán annyi következménye lesz, hogy a kormány jövőre véresre veri a mellét, hogy lám csak, felére csökkentették a szegények számát! Pedig nem, csak máshol húzzák meg a szegénységi küszöböt és így olyanok is kikerülnek abból a körből, akik valójában szegények. De már papíron nem lesznek szegények.

Hát ennyit a száguldó fejlődésről, a hihetetlen jobbanteljesítésről, a statisztikákról és az orbitális kormányzati hazugságokról.


http://kolozsvaros.com/2016/06/14/a-magyar-kormany-folyekonyan-hazudik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Majd amikor az ország utolsó petákját is stadionra költi ez
  2016-06-14 22:03:27, kedd
 
  Majd amikor az ország utolsó petákját is stadionra költi ez az idóta, megalomán cigány, amikor anyátok, gyereketek a szemetek láttáras hal meg mert nincs pénz az országban gyógyszerre, ellátásra...
AKKOR MAJD VIGASZTALÁSUL GONDOLJATOK AZ OSZTRÁK MAGYAR 0-2-RE !
éS KUSSOLJATIOK MÉLYEN !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
AJÁNLAT, MELYET NEM LeHET VISSZAUTASÍTANI
  2016-06-14 22:02:27, kedd
 
  016. június 14., kedd



AJÁNLAT, MELYET NEM LEHET VISSZAUTASÍTANI



A Keresztapa magával vitte Luca Brasit, majd a zenekarvezető fejéhez pisztolyt szorított és közölte: vagy az aláírása kerül az asztalon fekvő szerződésre, vagy az agyveleje.
Persze ez a múlt század első harmadában történt Amerikában, ahol az amerikai olasz maffia tartotta kezében New Yorkot, ahol az üzleti ügyek egy részét pisztollyal intézték el.
Magyarország mindig néhány évtizedes késéssel követte Amerikát, ide most ért el a Cosa Nostra, de most aztán rendesen.
Rálőttek Bachar Najradi a pécsi Zsolnay Manufaktura többségi tulajdonosának irodájára, feltehetőleg figyelmeztetésképpen, miután az 1980 óta hazánkban élő, svájci állampolgárságú, magyarul tökéletesen beszélő üzletember nem kért bocsánatot, hogy most, amikor jönnek az EU-s pénzek és nagy kereslet támadt épületkerámiára (Budapest sok szép műemléke Zsolnay cserepekkel fedett és díszített...) nem ajánlotta fel azonnal Orbán embereinek a gyárat.
Valószínűleg ezt kellett volna tennie, és úgy, mint Brezsnyev macskájának - önként és dalolva...

Csak említeném: a Zsolnay nemzeti kincsünk, a magyar porcelán tekintetében tulajdonképpen két márkát lehet említeni, mely világszerte elismert, a másik Herend.
Szép porcelánt gyárt Hollóháza is, de egy brand felépítése évtizedekig tart, porig rombolása néhány év alatt megoldható, ha szorgalmasak az ebben érdekeltek.
Ez a gyár most két tulajdonos kezében van, az említett üzletember mellett kisebbségi tulajdonos Pécs városa, mely ebben az ügyben úgy viselkedik, mint a legócskább üzleti hiéna a magánszektorból, jól tetten érhető, hogy a módszerek onnan származnak.
Talán csak azzal a különbséggel, hogy a maffia először azért ajánlani szokott egy ésszerű árat a megszerezni kívánt vagyontárgyért, de hát az csak a Cosa Nostra volt, a mieink nem szorulnak rá az ilyen, gyengeséget sugárzó . megoldásokra.

Ami igazán szomorú ebben, az a hivatalos Magyarország szerepe az ügyben, mely már nem is titkolja a szomorú tényt, hogy a szervezett bűnözés megszállta az államot.
Sokunk előtt ez eddig sem volt titok, hiszen az olajszőkítések óta a politikusok ott voltak a bűnelkövetők között, és a törvények egy réészében tettenérhető volt, hogy az állam bizonyos bűnözői köröknek kedvez.
Ezt akkor is látta mindenki, mint ahogy ma is látja a választópolgár, de akkor sem történt semmi és ma sem fog ez másként lenni, hiszen ma már a hatóságok még hivatástudattal rendelkező tagjai sem tudnak már mit tenni - az egész hatalmi szféra mindenestől a maffia zsebében van.
Kezdetekben a politikusok iparkodtak titokban tartani kapcsolatukat a szervezett bűnözéssel, mikor valamelyiküket lefényképezték valamilyen rendevényen a közéleti szerepre vágyó bűnözővel, akkor még tiltakoztak, ma már erre sincs szükség.


Azt lehet csak nehezen megérteni, hogy miért közömbös ennyire a magyar választópolgár, miért nem érti meg, hogy amikor a nemzeti értékeket fosztogatják, akkor az ő vagyonát herdálják.
Amikor a Budai Várból kihajigálják a kultúrát és a tudományt, akkor őt rövidítik meg, amikor a nemzeti örökség részét képező porcelán-manufaktúrát lenullázzák, akkor az ő múltját és jövőjét veszik el, amikor úgy akarják megkaparintani a márkajelzést, hogy nem fizetnek érte, akkor az ő zsebében kotorásznak.
Ha egy hódfarkú cserépbe bele lehet nyomni a Zsolnay-logót, tízszeres áron lehet elszámolni az Unió felé, márpedig tízszeres bevételből tízszer többet lehet ellopni, átterelni a magánzsebekbe.
Az Önkormányzat ebben az esetben csak egy közbenső állomás, de fontos állomás, mert nélküle nem lehet végrehajtani a Nagy Biznyákot, nem lehet elzavarni világgá azt az üzletembert, aki komolyan gondolta a gyár nemzetközi hírének helyreállítását, és aki EU és egyéb támogatások nélkül is megvásárolta azt.


Pécs érdekes város, lehetne éppen az ország büszkesége is, történelme és múltja erre predesztinálja.
Valamiért mégsem az.
Inkább olyan, mint a hajdani széplány, aki a politika kurvája lett, és különböző színek alatt mindenféle sarkokon kínálgatja bájait az arrajáróknak.
És züllik, egyre lejjebb.
Nem profitált semmit abból, hogy Európa Kulturális Fővárosa lett, csak a botrányok hírét hallhatta a világ, a NATO radar ügyében sem remekeltek a helyiek, a politikából meg csak két jellemző nevet említenék: Páva Zsolt és Szili Katalin.
Most a Zsolnay van soron, Luca Brasi már meghozta a Keresztapa üzenetét, a SvájcNagykövetsége pedig érdeklődéssel tanulmányozza az eseményeket.
Hírünk a világban egyre jobb.
Nemzeti elkötelezettségünk pedig kikezdhetetlen, vigyázunk nemzeti értékeinkre, mint Vahur a libára.


Hazavisszük őket, az egyszerűség kedvéért lehetőleg ingyen.
Hogy lassan senkinek se lesz kedve a pénzét nálunk befektetni?
Nem baj, amíg ad az Unió, addig gurul a szekér, aztán ha nem ad, majd lesz valahogy.
Mert hogy olyan, hogy ne lett volna valahogy, még soha nem volt - nem igaz?

http://www.pupublogja.hu/2016/06/ajanlat-melyet-nem-lehet-visszautasitani.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU-csatlakozás feltétele a haza elárulása? Már a szerbek
  2016-06-14 21:48:21, kedd
 
 
hidfo.ru 2016.06.14. 11:39


Az EU-csatlakozás feltétele a haza elárulása? Már a szerbek is tudják


Németország nem ratifikálja Szerbia uniós csatlakozását, ameddig Belgrád el nem ismeri Koszovót az ENSZ teljes jogú tagjaként.

A szerb Dana hírügynökség a Kereszténydemokrata Unió egy meg nem nevezett tagjára hivatkozva írja ezt, aki szerint a szerb politikusoknak egyértelművé lett téve, hogy Koszovó független államként való elismerése Szerbia uniós csatlakozásának egyik feltétele lesz. A beszámoló szerint a pártban máig nyitott kérdés a szerb uniós csatlakozás, és számos ellentétes vélemény létezik azzal kapcsolatban, mit kell és mit nem kell megkövetelni Szerbiától.

Koszovó 2008 februárjában nyilvánította ki függetlenségét Szerbiától. Belgrád máig saját területének tartja a leszakadt területeket, melyek függetlenségét számos ország, többek között Oroszország sem ismeri el.

A lap most azt írja, a CDU tagjai szerint Szerbiában is el kell indítani Koszovó független államként való elismerésének folyamatát. Az általuk hivatkozott politikus szerint meg kell győzni a szerb kormánypártot arról, hogy ismerjék el Koszovó “függetlenségét", és ennek érdekében máris tárgyalásokat kezdeményeztek Szerbia számos politikai pártjával. Ha a kormánypárt nem hajlandó erre a lépésre, másik politikai erő fogja megtenni helyettük. A Dana hírügynökség egyben azt is írja, hogy számos szerb politikust megkérdeztek ezzel kapcsolatban, de senkitől nem kaptak választ.

2015 augusztus 25-én egy Brüsszelben, Belgrádban és Pristinában zajló tárgyalássorozat után az érintett felek aláírtak egy megállapodást, ami lehetővé teszi, hogy a Koszovóban élő szerbek autonómiát kapjanak. Ez a tárgyalássorozat Koszovó elismerésének egy előkészítő fázisát jelenti, tekintve, hogy az elszakadt területeken élő szerbeket immár határon túliakként kezeli a szerb kormány, nem pedig Szerbia részeként.

Szerbia uniós csatlakozásának “beindítása" érdekében Brüsszel számos kényszerítő eszközzel élt; egyrészt, csapdahelyzetet készítettek elő a magyar kormány számára, ami nem együttműködés esetén a radikális jobboldali csoportok szerb határ menti fokozott aktivitásával kellett szembenézzen. A magyar kormány együttműködésére azért volt szükségük, mert a déli határon épült szerb-magyar határzár egy olyan eszköz, ami lehetővé tette, hogy Brüsszel kontrollálni tudja a Szerbiára nehezedő migrációs nyomást, és annak enyhítése ellenében feltételeket szabjon. A Szerbia uniós csatlakozásáról folytatott tárgyalások a déli határkerítés működésbe lépését követőn újultak ki. Szerbia uniós csatlakozásának kikényszerítését követően - értelemszerűen - Brüsszelnek már nincs szüksége a szerb határon magyar szélsőjobboldalra.

http://www.hidfo.ru/2016/06/az-eu-csatlakozas-feltetele-a-haza-elarulasa-mar-a-sz erbek-is-tudjak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öten molesztáltak egy 14 éves lányt, megúszták a börtönt
  2016-06-14 21:32:03, kedd
 
  Öten molesztáltak egy 14 éves lányt, megúszták a börtönt
,,Kamaszos kíváncsiság motiválta őket" - mondta a bíró, és felfüggesztettre enyhítette a jó családból való nyíregyházi fiatalok büntetését. Az áldozat meggondolatlanságát is okként említette.


“Az ügy 2013-ban történt. Az öt fiatal jól ismerte egymást, barátok voltak. Egy zenés rendezvényre készültek, egyikük szüleinek lakásában találkoztak, ahová felhívták a 14 éves lány ismerősüket is. A fiúk iszogattak és a lányt is megkínálták. A sértett az alkoholtól elszédült, és védekezésre képtelen állapotba került. Ezt kihasználva a fiúk levetkőztették, és órákon át fogdosták, illetve egyéb megszégyenítő dolgokat műveltek vele. Az egészet levideózták, majd a felvételeket megosztották egymással, később a molesztálás közben készült képeket másoknak is elküldték.


Az indoklásnál a bíró a sértett meggondolatlan magatartásáról beszélt, később azzal folytatta: ugyanez a meggondolatlanság jellemző valamennyi terheltre is. Kamaszos kíváncsiság, barátok közötti felvágás motiválta a fiúkat, amikor elkövették, amit elkövettek, mondta a bíró. Hozzátette, az is fontos szempont volt, hogy rendezett családi háttérrel és határozott jövőképpel rendelkeznek a fiatalok."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
több stadion. több kapu, több gól:)
  2016-06-14 21:29:58, kedd
 
  több stadion. több kapu, több gól:)

egyébként ez is Orbán hibája - olyannyira átpolitizált mindent, és a valóban fontos szakpolitikák helyére beemelte prioritásnak a focit, hogy már egészségesen örülni se tud a távlatokban gondolkodó magyar, mert előre sejti, hogy ez a siker is csak a diktatúra legitimációját fogja erősíteni.

Közpénzszórás=kétszer egyenesen lőttek kapura
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerintem is Argentína nyeri az EB-t. Voksán Virág
  2016-06-14 21:10:05, kedd
 
  CELEBAGY!!! MI LESZ ITT, HA MEGSZÜNTETIK A FÖLDRAJZOKTATÁST???

"Mivel nem szoktunk minden évben kijutni - ha enyhén fogalmazok - sajnos, így azért nem gondolom, hogy megnyerhetnénk az Eb-t. Nyilván, hiszen a spanyolok iszonyú erősek, a németek is nagyon erősek, és még
Argentínát is eléggé esélyesnek tartom a dobogós helyezésre a legvégén"

Voksán Virág

Szerintem is Argentína nyeri az EB-t.

Ha nem is nyerik tuti a döntőben játszanak a Brazilokkal!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar(osch) út
  2016-06-14 21:03:16, kedd
 
  Magyar(osch) út


Posted on 2016-06-14 by Admin


Túltolták a hibákat - romokban az egymilliárdos hatvani bicikliút


Amit el lehetett rontani, azt elrontották az egymilliárd forintból készült hatvani bicikliút tervezésekor és kivitelezésénél. Az aszfalton már a nád is áttört.
Már a kiviteli terv készítésekor elrontották, amit lehet, a munkák során pedig még inkább ,,túltolták" a hibákat a több mint egymilliárd forintból elkészült hatvani kerékpárút építői. A Hatvan és Boldog között megépített s 2014 végén átadott hét és fél kilométeres kerékpárút több helyen beroggyant, megrepedt, a rések között burjánzik a növényzet, sőt, több helyen már a nád is áttört az aszfalton. Bátor ember, aki végigmerészkedik rajta biciklivel, pedig elvileg erre a célra tervezték.

bút
Bíró József hatvani városvédő aktivista már tavaly büntetőfeljelentést tett a hibák miatt, nemrégiben pedig a helyi jegyzőt kérte, adják át neki át azt a szakértői véleményt, amely a közpénzből épült út hibáiról s azok okairól készült.
A kerékpárutat az a tiszakécskei székhelyű Duna Aszfalt építette, amely cég az Orbán-Simicska-háború kitörése óta az útépítési tenderek egyik nagy nyertese.
Bíró megkapta a szakértői véleményt, s eljuttatta azt lapunknak, illetve részleteket közölt belőle a helyi közügyekkel foglalkozó oldalán, a 60lap.hu-n. A dokumentumból kiderült, hogy az engedélyezési tervhez készített talajmechanikai szakvélemény szerint a töltéskoronán 30, olykor pedig 60 centiméteres humuszos fedőréteg volt, ami ,,alépítmény létesítésére és ráépítésére alkalmatlan". Ennek ellenére a kiviteli tervben nem jelezték, hogy a fedőréteget el kell távolítani, mielőtt bármit ráépítenek. Később, a munkák során mindössze tíz centiméternyi humuszos fedőréteget hántottak le, ami nagyjából ,,halottnak a csók" - mondta lapunknak egy útépítéssel foglalkozó cég szakértője. Az aszfalton több helyen áttört a növényzet, feltolva a burkolatot, göröngyössé téve az utat.

nád
A szakvélemény szerint a munka nem felel meg az első osztályú minősítésnek, a kiviteli terv pedig több ponton eltért az engedélyes tervtől. Dokumentáció nélkül emelték meg a pályaszinteket, a megváltoztatott vonalvezetéshez pedig annak ellenére nem kértek geotechnikai vizsgálatot és szakvéleményt, hogy ennek szükségességét a geodéziai szakvéleményben a tervező kiemelte. A kerékpárút kiviteli tervének elkészítésekor kifelejtették a fagyvédő réteget, s rosszul határozták meg az aszfalt burkolatrétegének vastagságát is.

nd
A szakértő szerint a kerékpárút már a műszaki átvételkor sem felelt meg az építési engedélynek, mind ettől, mind pedig az engedélyezési tervtől lényegesen eltértek a munkák során. A változtatásokat nem dokumentálták. Jelentős mennyiségű és nem megfelelő teherbírású humuszréteg maradt a pályaszerkezet alatt, ennek alakváltozása okozhatja az út mozgását és deformációját. Mivel a kerékpárút a fagyvédelmi előírásoknak sem felel meg, később további, a fagyhatások okozta elváltozások is várhatók - summázta véleményét a szakértő.
8NOL)
Bal-Rad komm: Summázzuk akkor mi is: Az egymilliárdból 993 milliót egyszerűen elloptak. A maradék hét millióból prdig ráterítettek a fölre egy kb. 17 ezer négyzetméternyi aszfaltot. Itt-ott rápingáltak valamit, és kész a bicikliút.
Magyarosch! Viszont jó esetben a nádaratóknak nem lesz nehéz dolguk. Nézzük hát a jó oldalát, és legyünk optimisták.


http://www.balrad.com/2016/06/14/magyarosch-ut/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért nem szurkolunk a magyar válogatottnak?
  2016-06-14 20:55:17, kedd
 
  Ez az igazság! Oszt jó napot!

Ebben a csapatban a magyar adófizetők több százmilliárd forintja van, a stadionokkal együtt, amelyeket Orbán a magyar nép megkérdezése nélkül saját elhatározásából épít, mert neki ez a hobbija. Ezek a stadionok a diktatúra jelképei. Azzal, hogy a létszám bővítésének köszönhetően Orbán csapata kijutott az Európa-bajnokságra, mindezt igazolva látja. Ha ez a csapat a legkisebb sikert is eléri, akkor az Orbán lopásait, sikkasztását, a tao-nak nevezett befolyással való üzérkedést szentesíti utólag.

Ez a magyar válogatott egy diktatúra önigazolására szolgál, és azért nem szurkolunk neki, hogy a diktatúra ne tudja ezzel igazolni magát. A magyar emberek tömegei halnak meg a magyar egészségügyben úgy, hogy nem kellene meghalniuk, mert Orbán stadionokra és erre a csapatra, a gyengén teljesítő sportágra költötte a magyar emberek pénzét. Azért nem szurkolunk, hogy ez feledésbe merüljön azzal, hogy egy meccsen nyer a csapata. Az oktatás olyan helyzetbe került, hogy a mindent eltűrő tanárok is lázadnak, mert már nem volt kréta, nem volt fűtés és világítás. De biztos, hogy elég labda volt Felcsúton.






Miért nem szurkolunk a magyar válogatottnak?



Nem azért, mert nem vagyunk jó magyarok, vagy pláne nem azért, mert nem vagyunk magyarok. Azért nem szurkolunk Orbán csapatának, mert ezt a csapatot nem érezzük magunkénak. Ennek a csapatnak a sikere nem a magyar nép, hanem Orbán sikere lenne. Ezt pedig nem akarjuk. Ez a csapat, gondoljanak bármit a játékosok, nem a magyarok, hanem Orbán csapata. Érte játszanak.

Ebben a csapatban a magyar adófizetők több százmilliárd forintja van, a stadionokkal együtt, amelyeket Orbán a magyar nép megkérdezése nélkül saját elhatározásából épít, mert neki ez a hobbija. Ezek a stadionok a diktatúra jelképei. Azzal, hogy a létszám bővítésének köszönhetően Orbán csapata kijutott az Európa-bajnokságra, mindezt igazolva látja. Ha ez a csapat a legkisebb sikert is eléri, akkor az Orbán lopásait, sikkasztását, a tao-nak nevezett befolyással való üzérkedést szentesíti utólag.

Ez a magyar válogatott egy diktatúra önigazolására szolgál, és azért nem szurkolunk neki, hogy a diktatúra ne tudja ezzel igazolni magát. A magyar emberek tömegei halnak meg a magyar egészségügyben úgy, hogy nem kellene meghalniuk, mert Orbán stadionokra és erre a csapatra, a gyengén teljesítő sportágra költötte a magyar emberek pénzét. Azért nem szurkolunk, hogy ez feledésbe merüljön azzal, hogy egy meccsen nyer a csapata. Az oktatás olyan helyzetbe került, hogy a mindent eltűrő tanárok is lázadnak, mert már nem volt kréta, nem volt fűtés és világítás. De biztos, hogy elég labda volt Felcsúton.

Azok a demokraták, akik nem látnak mást, csak a Magyarország feliratot, és hazafias vagy sportbaráti kötelességüknek érzik, hogy az Orbán-csapatnak szurkoljanak, máris beleestek Orbán több százmilliárdból állított csapdájába, hogy bennünket maga mellé állítson, nekünk közös ügyünk legyen egymással, keveredjünk össze vele, és mi azért szurkoljunk, amit ő ad nekünk. Ne legyen különbség elnyomó és elnyomott között, érezzük magunkénak azt a rendszert, amely jogainktól és méltóságunktól foszt meg.

Mi nem esünk ebbe a csapdába. Sajnáljuk azokat a futballistákat, akik önhibájukon kívül estek abba a helyzetbe, hogy egy diktátor dicsőségéért küzdjenek. De megkapják érte a pénzüket. Válogatott játékosnak sem kötelező lenni egy diktatúra csapatában. Mi nem ellenük, hanem Orbán ellen szurkolunk, és azt kívánjuk, hogy ahányszor pályára lép ez a csapat, 10:0-ra kapjon ki. Nem azért, mert nem szeretjük Magyarországot, hanem azért, mert szeretjük. A diktatúrák a sportsikerekkel hosszabbítják meg létüket.

Ma este tehát "Hajrá Ausztria", és azt várjuk, hogy minél előbb essenek ki, hogy Orbán megszégyenülve, és ne diadalittasan térjen haza. Az olyan ország, ahol a parlament bezár, mert a diktátor az Európa-bajnokságra megy, saját sírját ássa, ha a diktátornak szurkol. Majd eljön az idő, amikor szabadság lesz, nem a diktatúra irányítja a sportot, hanem piaci viszonyok között működik belső autonómiával, akkor majd lelkesen szurkolunk a magyar csapat sikereiért. És kitalálunk valami más buzdítást, mert amit Orbán kisajátított, azt még a szánkra sem vagyunk hajlandóak venni.


https://nepszava.us/blogs/news/115369414-miert-nem-szurkolunk-a-magyar-valogatott nak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Napi 2,5 millió Döbröginek páváskodásra
  2016-06-14 20:52:53, kedd
 
  Ennyi kell a WC papírra,hogy a mindennapi fejünkre szarás után tisztára törölje magát!
A duplájával sem fog menni!
Szarházi,visszafizeted te még ezt!


******************


Napi 2,5 millió Döbröginek páváskodásra

Posted on 2016-06-14

Orbán kiadta az ukázt, adjanak még neki 490 milliót


Egy kormányhatározat újabb 490 millió forintot szán a kormányfő protokollfeladatainak ellátására.
A hétfői Magyar Közlönyben olvasható, Orbán Viktor kormányhatározatot adott ki arról, hogy az idei költségvetésben Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter biztosítson a külképviseleteknek 105, neki magának pedig 385 millió forintot.
A kormányhatározat a “kormányfői protokollfeladatok ellátására" irányozza elő az összesen 490 millió forintot, bár az idei költségvetésben a kormányfői protokollra egyébként is 500 millió forintot szántak.
(propeller)
Bal-Rad komm: Döbrögi kormányhatározatban KÖVETEL MAGÁNAK újabb 385 millió forintot páváskodásra. Ha ezt hozzáadjuk a félmilliárdos eredeti járandóságához, máris 885 milliót pocsékol el a bohóckodásaira.
Márpedig ha 360 (!) “munkanappal" osztjuk el az éves pompapénzt, minden egyes napra 2,5 millió forint jut Döbrögi kivagyiságának a finanszírozására. És ez csak a páváskodásra kell NEKI! Tőlünk!


http://www.balrad.com/2016/06/14/napi-25-millio-dobroginek-pavaskodasra/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 450 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.