Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
A megyei kormánymegbízott, a városi polgármester meg az újon
  2016-06-19 23:06:27, vasárnap
 
  A megyei kormánymegbízott, a városi polgármester meg az újonnan, frissen kinevezett járási párt korifeus társalognak a megyeháza előtt, feleségeik idei nyári programjáról, ki hogyan gondoskodik majd az asszonyról:
- Én Balatonfüredre küldöm a feleségem három hétre - húzza ki magát a járási főnök.
- Nem egy nagy durranás. - így a polgármester
- Az én Mariskámnak én egy egész hónapra fizettem be Dubrovnikba!
- Haha -kuncog a megyei kormánymegbízott. - Az én drága Juliskám az egész nyarat a spanyol tengerparton töltheti majd a jóvoltomból.
- És maga, Miska - fordul a polgármester a sofőrjéhez,
- maga mit nyújt a feleségének a nyárra?
- Én, uraim - mondja szégyenkezve a sofőr - szegény ember vagyok; én, kérem, egész nyáron magam fogom dugni az
asszonyt...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Száz Rogán-botrányt kívánunk, ezret! Bele az ország képébe!
  2016-06-19 22:46:17, vasárnap
 
  Száz Rogán-botrányt kívánunk, ezret! Bele az ország képébe! Hajrá Fidesz!

2016. június 18. 14:24 - Első Kézből

Portik Tamás tegnap elmesélte az emlékeit arról, a fideszes maffia hogyan rabolta le szisztematikusan a belvárosi ingatlanvagyont.

A módszerek ismerősek lehetnek mindenkinek, aki az elmúlt időben figyelemmel kísérte Juhász Péter kutatómunkáját az ügyben.

Ám Portik vallomása több színes részlettel is gazdagította a tudásunkat - elég legyen a Fidesz-irodában átadott zacskónyi euróra gondolni, amit még biztos sokat fogunk emlegetni a választásokig.

Hogy Rogán egy velejéig romlott, elvtelen, anyagias gazember, az a Holdról is bűzlött eddig is.

Aki nem reménytelenül hülye, eddig is sejthette, hogy Rogánnak valamiből finanszírozni kellett a hányingerkeltő újgazdag rongyrázást, az önmutogató kivagyiságot, a Louis Vuitton táskákat, Hublot karórákat, a luxuséttermeket, Cilike gyémántjait és ruhakölteményeit, a hetente táguló pasaparki lakásokat.

rogantoniii.png

És Rogán nem volt válogatós: letelepedési kötvénybiznisz offshore-cégekkel, Város szíve-program uniós támogatásokkal, és persze a belvárosi ingatlanmutyi - minden érdekelte, ahonnan tudott harácsolni a közvagyonból.

Fontos látni, hogy a Rogán-sztori nem valamiféle csúnya kirívó példa, egyéni túlkapás a Fideszen belül, hanem maga a fideszizmus esszenciája.

A százalékok változnak, de ugyanezt csinálja Kósa, Lázár, Matolcsy, meg a komplett Orbán-família a polipszerű stróman-hálózatával. Hiszen ennyi a Fidesz-uralom lényege:

1.) Minél több közpénzt ellopni, amíg kormányon vannak.

2.) Mindenáron megtartani a hatalmat, hogy mindezt folytathassák.

Minden más csak parasztvakítás, cirkusz a szájtáti népnek.

Bayer Zsolt-szintű romlott gazembernek kell lenni ahhoz, hogy valakinek legyen bőr a képén a fideszes tolvajtempót mentegetni, magyarázni.

Ezért mi nem is kívánunk mást, mint száz Rogán-botrányt a választásokig, ezret! Bele a választók képébe!

Nincs más kiút ebből a pokolból, feszítsék csak a végletekig a húrt - aztán egyszer úgyis berobban az egész. Pedagógiailag indokolt megvárni, amíg ez a bamba nép is besokall tőlük és a sarkára áll.

Amíg rájönnek a magyarok, hogy az Orbán-Matolcsy rendszer a legrosszabb hatásfokú újraosztás, amit valaha kitaláltak. Sokszor annyi megy a disznófejű oligarchák hizlalására, mint amennyit ingyensörben szétosztanak az alattvalóknak.

Addig folytatódjon csak a tébolyult országdúlás, jöjjenek a Nemzeti Italboltok, épüljön minden kisvárosban három giccsstadion, hosszabbítsák meg a felcsúti kisvasutat a budai várig, írassák a hoteleket Orbán Ráhel nevére, rohadjanak tovább az iskolák és a kórházak, a közvagyont meg egyszerűen dobják szét Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, és a Matolcsy-rokonok között.

Ha majd az ország meggyőző többsége torkig lesz a rezsim minden segédpondrójával, ha a kollektív tudásunk evidens részévé válik, hogy Fidesz-kormányzás = totális megszállás, eszelős korrupció és gazdasági csőd, na akkor nyílhat esély a valódi katarzisra.

Egyszer minden inga visszaleng, egyszer minden repülő lejön. Egyszer kell bukniuk, de akkor nagyon.


http://nyugatifeny.blog.hu/2016/06/18/szaz_rogan-botranyt_kivanunk_ezret_bele_az_ orszag_kepebe_hajra_fidesz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar beteg
  2016-06-19 22:13:17, vasárnap
 
 
A magyar beteg

2016. június 17. péntek | 17:44

Tanult kollégámmal beszélgettünk az EU-tagságról, és habár mindketten egyetértettünk abban, hogy a szabad kereskedelem, munkaerő- és tőkemozgás lehetősége, valamint a közös jogrend összetartó és egyben korlátozó ereje kritikus fontosságú Magyarország számára, tehát az EU-tagság nagyon-nagyon értékes akkor is, ha egy fillér támogatást nem kapunk, ám a támogatások kapcsán már érdekesebb eredményre jutottunk.

A hazai gazdaságba jutó EU-s támogatások valójában olyan hatással járnak, mint egy nyersanyaglelőhely felfedezése, hiszen minden erőfeszítés nélkül hirtelen nagy mennyiségű vagyon kezd beáramlani/képződni. Az EU-támogatás a mi olajunk. Azokban az országokban pedig, ahol sok, könnyen elérhető, kiaknázható/kizsákmányolható természeti kincs van, sokkal könnyebben alakulnak ki oligarchisztikus rezsimek, míg azokban az országokban, ahol kénytelenek voltak a saját szűkös erőforrásaik helyett a kereskedelemre, humán tőke fejlesztésére támaszkodni, sokkal stabilabb, demokratikusabb politikai rendszerek, és - ami nagyon fontos - magasabb gazdasági fejlettség és jólét alakult ki. Erre számos példát hoz fel, pl. a ,,Miért buknak el a nemzetek?" (Why Nations fail?).

A hazai gazdaság 2008-9-től kezdve egy nagyon nagy mértékű, mostanában a GDP éves 4-5-6%-át kitevő pénzesőt, támogatást kapott, aranylelőhelyet fedezett fel, amely azt eredményezi, hogy aki ehhez a zsírosbödönhöz közelebb tud férkőzni, az behozhatatlan előnyre tesz szert a többi gazdasági szereplővel szemben, nagy vagyonokat halmoz fel, és érdekeltté válik egy jóval kevésbé demokratikus, oligarchisztikus rendszer fenntartásában (amely szétosztja ezeket az erőforrásokat), pont úgy, ahogy az Oroszországban zajlik, csak ott nem EU-pénz van, hanem olaj (lehetett is látni, mi történt a gazdaságukkal, amikor beestek az olajárak!).

Mindezek fényében fenntartom a korábbi írásomat az EU-tagságról, hogy az hatalmas érték, érdemes lenne fizetni is érte, de annyival kell módosítanom, hogy valószínűleg hosszú távon jobban járnánk, ha nem kapnánk támogatásokat onnan, és a szociális segély helyett a saját lábunkra kellene állnunk, és rákényszerülnénk elmenni dolgozni...

www.zsiday.hu

http://alapblog.hu/a-magyar-beteg/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az osztrák–magyar meccs előtt véglegesíthették a magya
  2016-06-19 21:53:42, vasárnap
 
  Elmebajhoz asszisztál az ország.
de legalább a kétharmad jól szórakozik!

Minden a stadionokban dől el.

Még jó, hogy nekünk annyi van.
Drága vót de mindannyium örömét szolgálja.
a Geci megmenti meg megvédi mint a többit: manyup, devizahitelesek, KLIKK, egészségügy, katasztrofavédelem.....stb stb stb.....
Rosszul gondolom, ha vmi csúnya dolog fog történni lakáskassza vagy takpénztár ügyben?
Ja de a lényeg, hogy portugália következik, ezt kéne már inkább elemezni, mert életbevágóan fontos az országnak.

*******************************


Az osztrák-magyar meccs előtt véglegesíthették a magyar állam Erste-vásárlását

sarkadizs
gazdaság
ma 20:25


Régóta tudja az ország, hogy a magyar állam és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 15-15 százalékos tulajdonrészt szerez az Erste Magyarországon működő leányvállalatában. Az ilyen bankvásárlásokról szóló szerződéseket általában nagyszabású rendezvényeken, kamerák előtt szokták aláírni, ezért vártuk is sokáig az ünnepélyes aláírásra és a sajtótájékoztatóra szóló meghívót.

De az csak nem akart jönni.

Aztán felröppent a pletyka, hogy a meghívó azért nem jön, mert a vásárlás részleteiben még nem állapodott meg a magyar állam és az osztrák Erste Group. Iparági forrásaink szerint

a tárgyalások utolsó fordulóját Franciaországban, a magyar-osztrák Eb-meccs előtt tartották Orbánék.

Úgy tudjuk, hogy a meccs előtt személyesen találkozott Orbán Viktor és Andreas Treichl, az osztrák Erste Group vezérigazgatója, hogy megállapodjanak.

Kérdeztük erről a Miniszterelnöki Sajtóirodát és a magyarországi Erstét is, de sehonnan sem érkezett reakció.

Vasárnap este viszont végre megérkezett a várva várt meghívó: hétfőn fél kettőkor a Nemzetgazdasági Minisztériumban ünnepélyesen aláírják a szerződést.


http://444.hu/2016/06/19/az-osztrakmagyar-meccs-elott-veglegesithettek-a-magyar-a llam-erste-vasarlasat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megdöbbentő! A németek egy új Hitler érkezését várják!
  2016-06-19 21:50:13, vasárnap
 
  Miért megdöbbentő? Normális emberi reakció!! Ezeket a németeket 70 év óta etetik azzal,hogy ők bűnösök,ők alsóbbrendűbbek mindenkinél,a sötét bőrűek többet érnek náluk,csakhogy most rádöbbentek a Való világra!
AZ A MEGDÖBBENTŐ, HOGY CSAK MINDEN 10.

**********************


Megdöbbentő! A németek egy új Hitler érkezését várják!


By newscast team | 2016-06-16


Germany-680500

Minden tizedik német egy új Hitler érkezését várja, aki a menekültek ellen tenne valamit.

A közvélemény-kutatás alapján egyre többen úgy gondolják, hogy csak egy erős kéz oldhatja meg a migránsok által okozott problémát. Szerintük a diktatúra a nemzet érdekét szolgálná.

A lakosság nagy részét aggasztja a bevándorlás, különösképpen a muszlim migránsok zavarják. A válaszadók 34%-a vélekedik úgy, hogy az ország veszélyesen túlnépesedett a külföldiekkel, így már nem érzik sajátjuknak a hazájukat. Ebben a félelemmel telt helyzetben a német állampolgárok a szélsőségek felé kezdenek húzni, és megváltásnak vennék egy új Führer hatalomra jutását.


http://legfrissebb.info/megdobbento-a-nemetek-egy-uj-hitler-erkezeset-varjak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A németeknek fogalmuk sincs Rogán mentségéről
  2016-06-19 21:43:02, vasárnap
 
  A németeknek fogalmuk sincs Rogán mentségéről


KaG, DA, 2016. június 18., szombat 15:07


Nem tud arról a Bild, hogy Rogán Antal interjút adna vagy háttérbeszélgetést folytatna a német újságírókkal - tudta meg az MNO.

A portál azután kereste fel az újság szerkesztőségét, hogy a Miniszerelnöki Kabinetiroda vezetője nem jelent meg a bíróságon, ahol Portik Tamással szembesítették volna. A kabinetiroda azt közölte, hogy a fideszes politikus előre egyeztetett hivatalos programon vett részt Münchenben, ahol újságírókkal találkozott.

A Prisztás-gyilkosság miatt elítélt Portik Tamás pénteken terhelő vallomást tett Rogán Antalra. Azt állította: egyszer tízmillió forintnak megfelelő eurót adott át neki személyesen, amelyet egy belvárosi ingatlan eladása miatti közreműködéséért kapott a fideszes politikus.

A Demokratikus Koalíció szerint a miniszternek ki kell állnia a nyilvánosság elé: ,,A DK szerint Rogán Antalnak kutya kötelessége az ország közvéleménye elé állni és elmagyarázni, hogy mit miért mondott Portik Tamás. Ha annak csak a fele igaz, amit az Orbán-kormány propagandaminiszteréről állítanak, akkor is súlyos bűncselekmények történtek. A legfőbb ügyésznek azonnal ki kell vizsgáltatnia ezt az ügyet, és meg kell néznie Rogán Antal, Habony Árpád és az összes többi kormányzati szereplő felelősségét ebben az ügyben" - mondta Gréczy Zsolt, a párt szóvivője.

A németeknek fogalmuk sincs Rogán mentségéről

A Miniszerelnöki Kabinetiroda továbbra is azt állítja, hogy Rogán Antal hivatalos programon vett részt Münchenben, ahol háttérbeszélgetést folytatott a német sajtó munkatársaival, illetve interjút adott a Bild napilapnak. A tárca közlése szerint Rogán Antal a bajor pénzügyi és területfejlesztési miniszterrel is találkozott Nürnbergben. Azt állítják, az interjú a lap hétfői számában jelenik meg.

Fotóval is bizonygatják Rogán hollétét

A kabinetiroda egy fotóval is bizonygatja Rogán Antal pénteki elfoglaltságát, eszerint a fideszes politikus ugyanezen a napon a bajor pénzügyi és területfejlesztési miniszterrel is találkozott Nürnbergben. A 444.hu viszont azt írja, a találkozót hiába keresték a német politikus hivatalos programjában.
Hír TV / Hír TV Archív


http://hirtv.hu/ahirtvhirei/a-nemeteknek-fogalmuk-sincs-rogan-mentsegerol-1347816
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor kettő félisten
  2016-06-19 18:14:57, vasárnap
 
  2016-06-18
Orbán Viktor kettő félisten


Fotó: Földi Imre / MTI Fotó: Földi Imre / MTI

Szombat is van, meleg is, uborkaszezon is. Mi mást tehet ilyenkor az ember, minthogy benéz Széles Gábor gravitációkutató, üzletember, migránsügyi főtudor és kormányfényező közösségi oldalára, hogy mi a pálya arrafelé. Azon kívül, hogy természetesen minden irányból támad az ellenség azt is sikerült megtudnom, hogy Orbán Viktor a legjobb miniszterelnök.

Ezt speciel nem Széles Gábor állítja így direktben, hanem a PestiSrácok közölték a remek hírt - ők meg az MTI-től tudják -, miszerint a Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése szerint az általuk megkérdezett 1000 emberből 330 szerint Orbán egy félisten. Vagy kettő. Én helyből mindent elhiszek a közvéleménykutatásoknak és a statisztikáknak. A Nézőpont Intézetnek főleg bármit és bármikor, hiszen ki más lenne képes objektív és pártatlan felmérést készíteni, mint akit a kormány fizet közpénzből. Na ugye?

Tehát Orbán Viktor a legjobb. A legszebb. A legokosabb.

Most, hogy ezt is tudjuk, lépjünk át Kövér László családtervezési tanácsadóra, aki jelenleg Nagykanizsán kampányol teljes erőből. A Fidesz és a Kisgazda Polgári Egyesület zártkörű fórumán vesz részt a házelnök, de előtte még volt ideje egy gyors sajtótájékoztatóra és azt üzeni a népnek, hogy ősszel irány népszavazni, mert:

Ha nem lesz ott mindenki ősszel az urnáknál, mert azt gondolja, hogy ez nélküle is működni fog, akkor bizony lehet, hogy nem leszünk sikeresek.
Márpedig nagyon fontos lenne, hogy világos, egyértelmű, határozott népszavazási eredménnyel üzenjünk Brüsszelnek, hogy csak a magyarokra tartozik az, hogy kivel szeretnének egy országban élni. A saját kultúránk, civilizációnk nem eladó, senki más hobbijáért vagy mentőötletéért nem vagyunk hajlandók feláldozni azt, amiért több száz éven keresztül küzdöttünk

Biztosan lemaradtam valahol a kanyarban, de tudomásom szerint még nincs kitűzve a népszavazás időpontja. Igaz, majd ki lesz az tűzve és tök mindegy, mikor. A lényeg, hogy csődüljünk szavazni, mert Kövér László évszázadok óta ezért küzd, Orbán Viktor pedig 1000 igazmagyar emberből 330 szerint a legeslegjobb miniszterelnök, aki csak taposta valaha ezt a turuljárta földet.

A baj csak az, hogy két harcolás és három népszavazás, valamint tetszőleges számú és alakú közvéleménykutatás között csúszunk lefelé a lejtőn. Nem kicsit, nagyon. Miközben a legjobb miniszterelnök foci és kisvasutak iránti elkötelezettségére a komplett oktatás és egészségügy rendbetételére elegendő pénzt szórunk el a vakvilágba és a hiperszupertitkos paksi projektre már most annyi pénzt költöttünk, amennyiből meg lehetne oldani a sérült gyermeket nevelő családok nyomorát, azért még nagyon szeretjük mi Orbán Viktort.

Akkor is szeretjük, amikor a kedvéért meghosszabbítják a Budai várat Lovasberényig annyi pénzből, amennyiből fejleszteni lehetne az idősgondozást, esetleg rövidíteni lehetne a várólistákat és mondjuk időben kiderülne, ha valaki rosszindulatú daganatot kapott karácsonyra nyakkendő helyett.

Akkor is nagyon szeretjük a miniszterek elnökét, ha annyi pénzt költ felesleges népszavazásra és értelmetlen közvéleménykutatásokra, amennyiből tíz évig jól lehetne lakatni azokat a gyermekeket, akik a nyári szünet örömére hónapokig éheznek.

De mi ilyen hülyeségekre nem gondolunk, hanem annak örülünk, hogy Kövér László évszázadokig harcol, Orbán Viktor egy imádnivaló figura és Rogán Antalnak telik két meccs között egy homárlevesre Gordon Ramsay éttermében Bordeaux-ban. Ez a fontos, minden másra ott a közmunka.


http://kolozsvaros.com/2016/06/18/orban-viktor-ketto-felisten/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az M4 most ismétli az Izland elleni mérkőzést
  2016-06-19 17:20:07, vasárnap
 
  Az M4 most ismétli az Izland elleni mérkőzést, biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal nyerünk.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döntetlennel felérő győzelem
  2016-06-19 17:13:22, vasárnap
 
  Döntetlennel felérő győzelem, az izlandiak bánatukban bálnazsírral kenik egymást az öltözőben.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végre itt a Nemzeti Címer Bizottság!
  2016-06-19 17:11:11, vasárnap
 
  Apropó mennyit kapnak érte fejenként???????????



Végre itt a Nemzeti Címer Bizottság!

2016. június 17. 06:48
Végre határozott a kormány a Nemzeti Címer Bizottság megalakításáról. Hála istennek. Semjén Zsolt vezeti, szintén hála istennek. Az 5 tagú bizottságot 3 államhivatalnok és kisebbségben 2 leszavazható szakértő alkotja. A feladatuk az eddigi és a készülő települési címerek átnézése és javaslatok tétele. Már látom is magam előtt a javasolt új címereket.



-Kettéosztott pajzs, a jobboldali mező babérlevelekkel díszítve, benne csőrében narancsot tartó turul. Baloldalon lefejezett sárkány csillagos kék-vörös mezőben, ötágú, hatágú és uniós csillagokkal. (Kívánságra a jobboldali mező tetszés szerint nagyobbítható.)

-Zöld mezőben kisvonat jár körbe-körbe, kétoldalt pajzstartó angyalok, oromdíszként pávatoll bokréta.

-Arany pajzsmezőben Mészáros Lőrinc, fejéből hármas liliom nő ki, fölötte áldó kéz.

-Koronás oroszlán jobb lábával fekvő kígyón és migránson tapos. Oldalt kivágott tölgyfaágak.

-A legjobb mégis a következő országcímer lenne: piros-fehér-zöld mezőbe nyúló kéz, ami mindent ellop.


Szerző: Lendvai Ildikó


http://www.sztarklikk.hu/lendvai_ildiko_blogja/vegre-itt-a-nemzeti-cimer-bizottsa g/271331/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 450 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.