Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
A német-észak ír meccsen is vezet Magyarország!
  2016-06-21 23:57:41, kedd
 
  A német-észak ír meccsen is vezet Magyarország!
Azt mondják,miniszterelnök úr, pályára lép Portugália ellen, Alíz feliratú atlétában a mez alatt.
Azért ez mennyire kínos már, latolgatni, hogy harmadik vagy negyedik legjobb harmadikként továbbjutunk-e, ha megteszi nekünk azt a szívességet a többi csapat, amit ehhez meg kell tenniük - aztán siker esetén kitódulni az utcára ünnepelni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A KSH szerint jobban élünk, mint egy éve, ugye ön is érzi?
  2016-06-21 23:43:53, kedd
 
  Statisztika...
Ha a fél falunak székrekedése van, a másik felének hasmenése, akkor mindenki egészséges...
Kik azok akik jobban elnek mint egy eve?
Polpot es bandaja,az aranylabu gyerekek es a kedves rokonsag!Ehhez nem kell statisztika.


********************************

A KSH szerint jobban élünk, mint egy éve, ugye ön is érzi?
ma, 09:06

Áprilisban 6,4 százalékkal magasabbak voltak a havi bruttó átlagkeresetek, mint egy évvel azelőtt, a nettó bérek - a jövedelemadó kulcsának csökkentése miatt - 8,0 százalékkal emelkedtek. A közfoglalkoztatottak nélkül számolva a bruttó keresetek 7,2, a nettó 8,8 százalékkal nőttek - jelentette kedden a központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A 0,2 százalékos áprilisi inflációt is tekintetbe véve a reálkeresetek emelkedése alig maradt el a nettó bérek változásától.

A versenyszférában - szintén a közfoglalkoztatottak nélkül - 5,1 százalékos volt a bruttó keresetek növekedése és 6,7 százalékkal emelkedtek a nettó bérek, míg a költségvetési szektorban 13,3, illetve 15,0 százalékos volt a növekedés. A keresetek növekedésére a minimálbér és a garantált bérminimum 5,7 százalékos emelése, a fegyveres testületek illetményemelése és a szociális területen dolgozók részére kifizetett kiegészítő pótlék is hatással volt - állapította meg a KSH.

A versenyszférában alkalmazásban állók száma egy év alatt 78 ezerrel, 4,1 százalékkal nőtt áprilisig - derül ki a KSH adataiból, a költségvetési szektorban csökkent az alkalmazottak létszáma. A közfoglalkoztatásban 25 ezerrel (13,6 százalékkal) voltak többen, amivel létszámuk meghaladta a 210 ezret áprilisban.


http://propeller.hu/itthon/3225984-ksh-szerint-jobban-elunk-mint-egy-eve-ugye
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NAGYAPÓ CSÜRHÉJe
  2016-06-21 23:33:02, kedd
 
  2016. június 21., kedd


NAGYAPÓ CSÜRHÉJE

Vannak az embernek olyan rokonai, akiket rohadt nehéz szeretni.
Pedig kellene, meg illene, hiszen összefűz bennünket a közös vér, meg a közös múlt, és - ha csak nem jön közbe szőnyegbombázás - akkor talán a közös jövő is - és mégis.
Vagy mégsem.
Így van ez a magyarsággal is, van az úgy, ha magyar hangot hall a szállodában az ember és odanéz, hát kitör rajta a sikítófrász, és onnantól kezdve csak nagyon halkan kommunikál anyanyelvén.
A labdarúgó Európa-bajnokság is egy ilyen hotel, csak itt a Nemzeti Bank eltűnt éremgyüjteményénél komolyabb gyüjtemény van olyanokból, akik miatt csak mértékkel jó magyarnak lenni.
Igen, a drukkerekről van szó.


Értem én a dolog logikáját.
Ha érzelmektől lila fejjel és eltorzult arccal üvöltöm, hogy Kleinheisler, esetleg Priskin vagy Dzsudzsák, akkor én is majdnem olyan sikeres vagyok, mint ők, magyar vagyok, sztár vagyok meg világverő, de legalábbis egy közösség tagjai vagyunk, ha tetszik az érintetteknek, ha nem.
És ha ehhez még nemzeti zászlót is lengetek, hát akkor abból tudhatja mindenki, hogy magyarként különb vagyok, mint mindenki más.
Emellett azonnal kiderül, hogy kinek hol a helye a táplálkozási láncban, toronymagasan verjük a halzabáló norvégokat, vagy az elhízott izlandiakat, nem is szólva a portugálokról, akik tulajdonképpen spanyolok - tájszólással...
Namármost, ha különbek vagyunk, akkor ezt kifejezésre is kell juttatni, ezt pedig nagy hirigelés közepette célszerű megtenni.
Világjelenség, a primitív néprétegek kedvenc sportja, nemzeten belül is divatos jelenség, mikort két csapat hívei egymásnak esnek-
Eleinte ehhez csapatok is kellettek, meg játék, meg eredmények, ma már elég az elkötelezettség és a vak gyűlölet mások - a mások ellen.
Volt rá példa, hogy elmaradt a mérkőzés, de azért a két tábor kivonult a debreceni síkra és hülyére verte egymást - mondjuk az eredmény eléréséhez a bázis erős volta miatt nem kellett túlzott erőkifejtés.


Merthogy a másik csapat drukkerei mások, mint mi, alacsonyabbrendű ösztönlények, kiket kirekeszteni a társadalomból és hülyére verni atyáinktól ránk maradt szent kötelességünk, küldetésünk.
Minek ehhez az a rohadt labda, meg a meccs, az csak a rituálé része, mint a füstőlő ridikül lóbálása misén a templomban, a lényeg a verekedés, az adrenalin, az elborult agy, a nyers erő, meg a győzelem!
Itt aztán nincs helye cizellált gondolatoknak, persze lássuk be, drukkernek lenni nem egyetemi tanárok és prímabalerinák műfaja, ez az egyszerűbb népek önkifejezése, a műfaj magas szintjén.
A drukker élete a küzdelem maga, elég rámutatni a célra és beindul az ösztönélet.
Kit érdekel, hogy maradandó sérüléseket kapok, ha adhatok is, és az a vörös köd...
A rend őrei a szurkoló ősellenségei, ezért is lehetett olyan egyszerűen nekifordítani őket tíz évvel ezelőtt a hatalomnak.


Merthogy a politikának nevezett szervezett bűnözés és a labdarugódrukkerek tábora összeért, ami ezer helyen tettenérhető.
A jelenleg kormányon levő pártszerű izé könnyen bánik velük, hiszen vezetői ugyanabból a kultúrkörből kerülnek ki, mint a hordák tagjai, akiket mellesleg meg is tudnak fizetni, hiszen a tőled ellopott pénz icipici töredéke is elég erre.
Kétezerhat fizetsége például ott áll a Könyves Kálmán körúton, a pléhsassal ékesítve, a sok szép csatát látott felüljáró mellett, ahol remekül be lehetett gyakorolni a rendőrökkel szemben alkalmazható taktikai lépéseket.
Persze amikor a rendőrség kerül fölénybe, akkor a drukker azonnal békésen sétálgató, esetleg söröző magyar állampolgárrá válik, a hátizsákjában pedig öngyújtója megtöltésére cipeli magával a Molotov-koktélt.
A drukker pompásan felhasználható a normális emberek megfélemlítésére, diákok fegyelmezésére, tüntetésektől való távoltartásra, a szélsőjobb erejének nyilvános felmutatására, merthogy még a jelképeik is azonosak.


Az Európa-bajnokság is remek alkalom az ország lejáratására.
Az UEFA eljárást indított a magyar labdarúgó-szövetség ellen az izlandiak elleni mérkőzésen tanúsított szurkolói viselkedés miatt, verekedni akartak, petárdáztak a labdarugás rajongói.
Tegyük félre azt, hogy egy bánatos öngóllal sikerült elkerülnünk a vereséget, meg nem éártem, hogy miért kellett volna verekedni?
Sportszerű mérkőzés volt, az izlandiakkal semmi probléma nem akadt, de a magyar szurkolók ezt valamiért másként gondolták.
Mindenesetre a sport szótárába - nem csak miattunk, de miattunk is - bekerült a futball-terorizmus kifejezés, mi meg elégedetten szemlélhettük, hogy a világ élvonalában vagyunk, a fekete pólon alig álcázott nyilaskereszttel díszített adrenalinfüggőkkel.
Ennek már sok köze nincs a szurkoláshoz, a csapatokhoz, a játékhoz, ezek az emberek fegyverré váltak a diktatúra kezében, szélsőséges nacionalizmusuk a normális embert inkább taszítja, mint vonzza.
És aki ezt nem tartja bajnak, az elfelejti a történelem tanulságait, merthogy egy fegyver azt is megölheti, aki tulajdonosának hiszi magát.


Közben Nagyurunkból nagypapa lett.
Boldog életet kivánok a kisbabának, végtére is az ember nem válogathatja meg a rokonait.
A válogatottnak meg sikereket, habár bevallom, ha elvernek bennünket a portugálok, sem megyek Dunának, legfeljebb szomorkodom egy kicsit.
Ami meg a drukkereket illeti, természetesen nem mindegyik elmeroggyant, az épelméjűeknek kellene elhatárolódniuk Orbán népétől.


Meg a közvéleménynek, mert ezek csak kárt okoznak az országnak.


http://www.pupublogja.hu/2016/06/nagyapo-csurheje.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Majd a választási jegyzőkönyveket is így hamisítják
  2016-06-21 23:28:13, kedd
 
  2016-06-20
Majd a választási jegyzőkönyveket is így hamisítják

Fotó forrása: Tumblr Fotó forrása: Tumblr

Miközben a magyar rendőrség baszik rá, hogy a Fidesz V. kerületi székházából raklapszámra hordják el a valószínűleg Rogán Antalra nézve terhelő bizonyítékokat (igen, Portik vallomása szerint itt adta át a 10 millió forintnak megfelelő eurót a fent említettnek) és Orbán Viktor is nagyapa lett végre, kiderült, hogy Matolcsy György kontraszelektált alattvalói utólag és nagyon bénán manipulálták az MNB-alapítványok egyikének befektetési döntéseiről készült jegyzőkönyveit, amelyeket Tóth Bertalan MSZP-s képviselő perelt ki. Hosszú időbe telt és keservesen ment.

Április végén az alapítványok úgy adták át a dokumentumokat, hogy fontos részleteket kitakartak, ám Tóth tiltakozására, az idő végtelenített húzásával végül május végén elküldték a kitakarások nélküli papírokat. A két különböző időpontban rendelkezésre bocsátott dokumentumoknak - a kitakarásokat leszámítva - elvileg azonosaknak kellene lenniük, ám eléggé nyilvánvaló eltérések vannak közöttük.

A 444.hu hozta le (a sors iróniája, hogy éppen a Matolcsy által rokonának titulált szerkesztő), hogy az áprilisi, illetve a májusi dokumentumok formailag teljesen máshogyan néznek ki (eltérnek az oldalszámozások, a fejlécek, a betűtípus, a formátum, az oldal- és sortörések, a kitakarás, a központozás, iktatószámok hiányoznak, az aláírásokat képként szúrták be, a korábban keltezett befektetési döntés későbbi időpontban elfogadott kuratóriumi döntésre hivatkozik, stb.). Ebből pedig az következik, hogy vagy az áprilisi, vagy a májusi dokumentumok valamelyike nem hiteles, vagy egyik sem hiteles, vagy hogy ezeket a jegyzőkönyveket utólag manipulálták.

Fotó forrása: 444.hu

Amikor a korrupció találkozik a mélysötét butasággal, primitívséggel, igénytelenséggel, akkor ez van. Semmi kedvem azon röhögni, hogy szegény MSZP Polt Matolcsy haverja Péternél tett feljelentést közérdekű adattal való visszaélés, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt. Minden közepesen fejlett banánköztársaságban ez ránézésre is kimeríti a közokirathamisítás Btk.-ba foglalt tényállását, és mondhatjuk beletörődve a sorsunkba: hiába csapkodjuk magunkat a földhöz, úgysem lesz semmi következménye.

Aki ezt szó nékül hagyja és azon röfög kétpofára, hogy és akkor mi van, aki rezignáltan legyint, hogy már megint nem fog történni semmi, az lényegében beletörődik abba, hogy az a dolgok normális menete, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnöke egy köztörvényes elmebeteg. Akinek az a rögeszméje, hogy a fél ország a második unokatestvére. Aki szerint mivel a pirospöttyös seggű családfa nem minden egyes ága lóg le a korrupcióval fertőzött anyaföldig, akkor a többi magmáig lelógó nyúlványnak joga van hamisítani, sikkasztani, hűtlenül kezelni, visszaélni és mindennek a tetejébe felháborodottan, sértődötten hisztizni és személyiségi jogokra hivatkozva perelni.

Az van - és a fenti ábrán ez tökéletesen lemérhető -, hogy a technika vívmányaival együtt nem élő idióták még a hamisítást is a minimálbérért dolgozó Mancikára-Gizikére bízták. Annyira degeneráltak, hogy még egy csalást sem képesek profikkal csináltatni. Nem elég, hogy vastagon lopnak és minden aljasságuk fölött a lesújtó törvénytelenség lebeg, de át sem fogja a tudatuk, hogy mit jelent egy szövegszerkesztő. Közben ők néznek hülyének egy egész országot: jó lesz ezeknek így is, aztán majd Polt úgyis elsimítja a dolgokat. Elmúltnyolcév, Gyurcsány, Soros, migránsok.

Ezek a gecik utolsó pillanatig meg voltak róla győződve, hogy úgysem kell kiadniuk ezeket a dokumentumokat, aztán amikor kiderült, hogy nem megy ez a kitakarásos ámítás, gyorsan szóltak Mancikának, az okleveles műkörmösnek, hogy rá kellene feküdni a munkára. Konkrétan utólag kellene kitalálni, hogy előzőleg mit mire loptak el. Kétlem, hogy harmadszorra sikerülne akár az áprilisi, akár a májusi verziót rekonstruálni.

Mondom annak a tízből kilenc szektásnak, aki a problémát sem érti: Matolcsy alapítványai nagyon sok pénzt elbasztak különféle képtelen célokra (a Matolcsy címke alatt tele van ez az oldal is erről szóló cikkekkel). Mindenki jól járt a Matolcsy pereputtyból, legkevésbé jól a pórnép járt. Teljesen nyilvánvaló, hogy a döntéseket Matolcsy hozta és mivel igen nagy valószínűséggel kuratóriumi ülésekre nem került sor, így jegyzőkönyvek sem készülhettek. Mikor kiderült, hogy valamit muszáj lesz nyilvánosságra hozni, utólag elkezdték legyártatni a dokumentációt és hát így sikerült, ennyire volt képes a fideszes gépezet. Ez a művelet, hozzáadva mindent, amiről korábban írtunk, kimerít egy tucat bűntetőjogi tényállást a különösen nagy értéktől kezdve a folytatólagosságon át a szervezetben elkövetett disznóságokig. Aki nem érti, hogy mi ezzel a baj úgy, hogy ráadásul 260 milliárdnyi közpénzről és Matolcsy nyerészkedéséről van szó, annak valószínűleg az sem lenne baj, ha az MNB elnöke minden reggel a szájába szarna. Az, hogy ennek ellenére szavazati joga van, az viszont mindenki másra nézve kurva nagy baj.

Nem vagyok lusta újra leírni: ez már a sokadik olyan bizonyíték, ami után egy közepesen fejlett banánköztársaságban is megbukna a regnáló hatalom. Zárójelbe teszem, hogy Franciaországban, ahol a kormány új munkajogi törvényt tervez életbe léptetni, március óta utcán vannak az emberek. Nem, nem azért, mert a válogatott továbbjutott az Eb-n. Hozzáteszem: Magyarországon a törvénynek, a jognak, a fentihez hasonló lebukások sorozatának semmilyen következménye nincs.

Ahhoz, hogy következménye lehessen, kellene egy ügyészség, amelyik vádat emel, kellene egy rendőrség, amelyik nyomoz, és egy bíróság, amelyik elítéli az ilyen gazembereket, mint Matolcsy György. Pillanatnyilag ott tartunk, hogy az első kettő a hatalom kezében van, a bíróságok pedig a jogállam utolsó omladozó maradványaiként próbálják tartani magukat. Amíg ez így van, addig Orbán rendszere él és virul. Pontosan tudják, hogy minden törvényes határon túlléptek (ez az eset is szépen mutatja, hogy már az alapvető látszat sem számít nekik), a napi szintű bűncselekményeik pedig csak úgy maradhatatnak büntetlenül, ha a Fidesz kormányoz. A paranoid skizofrén élete végéig tartó miniszterelnökségre rendezkedett be.

Ha nem lesz népítélet, akkor a 2018-as választáson is a fent vázolt módszerrel hamisítják a jegyzőkönyveket. Ámen.


http://kolozsvaros.com/2016/06/20/majd-a-valasztasi-jegyzokonyveket-is-igy-hamisi tjak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Normális helyeken nem lenne épeszű ember, akinek ezt le lehe
  2016-06-21 23:25:59, kedd
 
  2016-06-20
Normális helyeken nem lenne épeszű ember, akinek ezt le lehetne nyomni a torkán


Bőnöző-gyanús fideszesek egymás közt (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Az ellenzék nagyjából egyetlen folyamatosan aktív, az ellenzékiséggel járó közfeladatait korrekt módon ellátó, egyben a magyar rendőrség, ügyészség feladatait végző, ráadásul nem is parlamenti, csak sima önkormányzati képviselő, Juhász Péter ma megmutatta, milyen az, amikor egy valószínűsíthető bűncselekmény elkövetésének helyszínéről eltakarítják a terhelő bizonyítékokat. Ha nem láttátok, mutatom, ha láttátok, akkor is:

A helyszín a Fidesz belvárosi (V. kerületi) irodája, ahol Portik Tamás vallomása szerint átadott 10 millió forintnyi, kenőpénzül szolgáló eurót Rogán Antalnak. Ez a kijelentés azon a tárgyaláson hangzott el, ami elől a propaganda minisztere - halaszthatatlan közfeladatra hivatkozva - felmentette magát. Mint már írtunk erről (ITT és ITT), Németországban háttérbeszélgetett a sajtóval és állítólag interjút is adott a Bild nevű német lapnak.

Miután lélegzetvisszafojtva várta mindenki a nagyívű szócséplést, és mivel a hétvégén szolgálatos Miniszterelnöki Kabinetiroda is hétfőre ígérte az interjút, az mno.hu kérdéssel fordult propagandáékhoz. Mint kiderült nincs semmiféle interjú, ezzel szemben van két mondat Rogántól. Ami egyrészt már pénteken megjelent egy nyúlfarknyi cikkben a lap internetes oldalán (nyomtatásban szombaton), másrészt nem interjú, hanem egy rövid tudósítás Orbán anti-Brexit kampányáról, amiben kurvára nem Rogán a főszereplő.

Tehát Rogán Antal, aki időközben elrendelte a Fidesz V. kerületi székházának kiürítését, azért nem ment el a Portik Tamással való szembesítésre, hogy ezt elmondja a Bildnek:

,,A belső ellentétek ellenére az EU-nak egyben kell tartania Európát. A briteknek nem lenne szabad elhagyniuk bennünket."

Vagyis Rogán Antal nevében a Miniszterelnöki Kabinetiroda hazudott. A hétfőre ígért cikk már akkor fent volt a világhálón, amikor ők azt állították, hogy hétfőn lesz ott. Mondhatjuk, hogy nem hír, de ezzel gyakorlatilag a hazugságot legitimálnánk, úgyhogy kár lenne nagyvonalúan legyinteni.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem én állítottam, hogy holnap nem érek rá dolgozni, mert nem lesz kedvem, hanem a magyar miniszterelnök egyik bizalmi embere köpte pofán a nyilvánosságot egy igen súlyos ügy kapcsán. Konkrétan olyan körülmények között, hogy a bizalmi ember - aki egyáltalán nem mellesleg a kormány egyik minisztere - egy közönséges, köztörvényes bűnözővel hozható összefüggésbe.

Ilyenkor normális helyeken az van, hogy a miniszterelnök, aki ezt a szarcsimbókot kinevezte, kiáll legalább a baráti mikrofonok elé (sem egy Európa-bajnokság, sem egy éppen most született unoka nem nyújt felmentést ez alól) és elmeséli a népeknek, hogy mit lát.

Normális helyeken - ahol a többi mellett a legfőbb ügyésznek nem az a legfőbb feladata, hogy a kormányközeli mocskos maffiózókat kimosdassa - akár meg is lehetne kímélni a frissen nagyapai örömök elé néző miniszterelnököt, mert a bűnőzővel kapcsolatba került megélheti politikus önként lemondott már tegnapelőtt.

Normális helyeken nem a Tényi István fideszes főfeljelentő bohóckodásában merül ki a dolog, hanem a hatóság hivatalból eljárást indít és már péntek óta azon ügyködik, hogy kiderítse, ki volt a vesztegető abban az egyenletben, amelyben Portik volt a postás és Rogán az állítólagos megvesztegetett.

Normális helyeken az van, hogy az a közfeladatot ellátó, közpénzből élősködő takony, akit azzal vádolnak meg, hogy bűnöző, nem azzal cáfolja a vádakat, hogy eltűnik és hazugságokat üzenget a hivatalán keresztül.

Mivel ez itt egy nem normális, hanem beteg, korrupt hely, itt az van, hogy bármilyen megalapozott vád hiányában Lázár János ráuszít egy teherautónyi rendőrt az Ökotárs Alapítványra, akik szakmányban hordják ki az iratokat, adattárolókat, miközben most, a valóban alapos gyanú esetén a rendőrség távol tartja magát attól a fideszes irodának álcázott helyszíntől, ahonnan az érintettek éppen kimenekítik a Rogánra nézve valószínűsíthetően terhelő bizonyítékokat. Mert nem normális helyeken már nemcsak a legfőbb ügyész, hanem a belügyminiszter hadserege is szükségeltetik a bűnjelek eltüntetéséhez.

Normális helyeken nem lenne épeszű ember, akinek ezt le lehetne nyomni a torkán. Normális helyeken ennyi véletlenül egybevágó és egy irányba mutató hír kapcsán egy közszolga nem kerülhetné el a helyzet tisztázását. A felelősségre vonást és a süllyesztőben való eltűnést.

Ha sima hazugságáradat, amit Portik előadott, Rogán Antal

miért nem tesz feljelentést az ellene felhozott hamis vád miatt?
miért nem áll ki a nyilvánosság elé, miért tűnt el hosszú napok óta?
miért hazudta, hogy interjút ad a Bild-nek, ha nem adott interjút?
miért hordták ma el zsákszámra az iratokat a Fidesz székházából, ahol állítólag évekkel korábban elvette a kenőpénzt egy gyilkostól?

Rogán Antalnak, akárcsak Orbán Viktornak, elemi érdeke lenne, hogy tisztázza a helyzetet és pontot tegyen egy sajnos nem páratlan, de legalább igen súlyos ügy végére. Ehhez képest Orbán a futballal van elfoglalva és esze ágában nincs elhatárolódni bűnöző-gyanús miniszterétől. Én vagyok a hülye, az idióta. Tavaly úgy nevezte ki miniszternek ezt a felkapaszkodott senkiházit, hogy korrupció gyanújával nyomoztak ellene.

Akkor hogy is hívják azt az embert, aki egy folyamatosan bűncselekményekkel összefüggésbe hozható gazembertől nem határolódik el, akitől nem vonja meg a bizalmat? Igen, Orbán Viktornak hívják. És Farkas Flórián is köszöni, jól van.

http://kolozsvaros.com/2016/06/20/normalis-helyeken-nem-lenne-epeszu-ember-akinek -ezt-le-lehetne-nyomni-a-torkan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormánynak legfeljebb akkor van súlya, ha egyenként a fürd
  2016-06-21 23:22:00, kedd
 
 
A kormánynak legfeljebb akkor van súlya, ha egyenként a fürdőszobai mérlegre állnak és letekintenek


Mint tudjuk, Orbán Viktor, Vlagyimir Putyin magyar hangja tegnap a Daily Mail nevű konzervatív bulvárlapban intézett egész oldalas fizetett hirdetésbe csomagolt üzenetet az angol nyelven értő briteknek, akik holnapután, azaz csütörtökön népszavaznak az Európai Unióból való kilépésről, avagy maradásról.

Erről már korábban megemlékeztünk, most azonban annak kapcsán érdemel újra figyelmet a dolog, hogy egyrészt már tudjuk, hogy pontosan mennyibe került ez a móka: bruttó 21 millió forint magyar adófizetői pénz áll benne. Másrészt Kovács Zoltán bármikor bármilyen baromság mechanikus felböfögésére alkalmas kormányszóvivő tegnap sietett elmagyarázni: nagyobb visszhangja volt a hirdetésnek, mint amit a felület indokolna (?), hiszen egyértelmű kiállás arról, hogy a kormány mit tart Európa érdekének. Vagyis felértékelődött a magyar álláspont az elmúlt időszakban, és ,,van súlya" annak, hogy a magyar miniszterelnök mit gondol a kérdésről.

Hatalmas nagy bullshit, de legyen. Igazad van, Zoli! Orbán Viktor és a magyar kormány súlyát jól jelzi, hogy most éppen bocsánatkérést vártok a britek kilépéséért kampányoló Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) egyik képviselőjétől, aki egy Twitter-üzenetben a ,,szélsőséges" Jobbiknak tulajdonította a hirdetést, hozzátéve: ,,akartok politikai uniót ezekkel?" Már tudniillik pédául azokkal, akik kamu adatokkal megvezették az Uniós döntéshozókat és - az összes többi hasonló mellett - 2 millió eurót tüntetett el egy olyan kihasználatlan, fölösleges beruházásra, mint a felcsúti kisvasútnak nevezett agyrém. Hogy erről pont tegnap számolt be a Telegraph, szintén kiválóan példázza: ez a 21 millió forint soha jobbkor nem kerülhetett volna elb*szásra felhasználásra.

Főleg, hogy ez az összeg körülbelül annyi, amennyit Soros anno Kovács Zoltán iskoláztatására fordított. Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a két befektetés eredménye hozzávetőleg megegyezik. Apropó Soros. A Guardian internetes oldalán lőttem ezt ma reggel, egyúttal a patás ördögöt idéző terjedelmes, exkluzív cikket is linkelem, amelyből kiderül, hogy Soros is tart a kilépéstől. De most nem ez a lényeg.

Nem tudom pontosan, hogy Európában mennyire a napi gyakorlat része az, hogy az egyes országok miniszterelnökei fizetett politikai hirdetést helyeznek el kettes országok különböző lapjaiban, de nekem az az érzésem, hogy akinek van súlya, azt általában megkérdezik. Mint például Sorost, aki valószínűleg úgy került címlapra, hogy nem nyúzott le 21 milliót az adófizetőkről. Ha csak innen nézném, akkor is kínos ez, Zolika!

A Daily Mail tegnapi száma Orbán hirdetése (b) és a címlap (j) - Fotó forrása: Facebook

Attól tartok, hogy Orbán Viktornak és a magyar kormánynak legfeljebb akkor van súlya, ha egyenként a fürdőszobai mérlegre állnak és letekintenek, visszhangja a mondanivalójuknak pedig akkor, ha befáradnak egyenként az Echo TV-be igét szórni.

A Daily Mail tekintetében - amíg Kovács Zoltán várja a tájékozatlan brit képviselő bocsánatkérését - totálisan érthetetlen az egész oldalas, színes, felcímerezett, felzászlózott, aláírt hirdetés. Az üzenet, miszerint

,,A döntés az Önöké, de szeretném, ha tudnák, hogy Magyarország büszkén áll Önök mellett az Európai Unió tagjaként"

foltokban sem tartalmaz átütő mondanivalót egyik tábor számára sem (persze valószínűleg nem is ez a cél). Hogy ráadásul 21 millió forintba került, igencsak botrányos. Hogy mindez egy olyan lapban került elhelyezésre, amely hosszú ideje kampányol a Brexit mellett és nem ritkán riogatta olvasóit a Magyarországhoz hasonló országokból érkező bevándorlókkal, szintén érdekes fénybe helyezi a dolgot. Mindennél már csak az a durvább, hogy a tegnapi címlapon is nagyban hozza a migráció kérdését.

Azt értem, hogy Orbánnak meggyőződése, ő kiválasztott és komoly politikai súlya van egész Európában. Ennek nagyban ellentmond, hogy némelyek nem tudnak különbséget sem tenni a Fidesz és a Jobbik között. Ugyanakkor dühítő, hogy már megint adófizetői pénzen tesz egyenlőséget Magyarország és saját személye között, pedig a 2 millió eurós uniós támogatással nem Magyarország élt vissza, hanem Orbán és kormánya.

Következésképpen kijelenthetjük, hogy Orbán nem megkerülhetetlen politikusként került be tegnap a brit sajtóba, hanem egyrészt megvásárolt egy felületet, ahol szóhoz jutott, másrészt - bár Kovács Zoltánt erről elfelejtették megkérdezni - a napirenden lévő kisvasút-mutyi éppen a kilépés híveinek adhatott muníciót. (Közben Csepreghy Nándor azt állítja: soha nem ígértek napi többezer utast Brüsszelnek, eljárás nem indul, mindenki félreértett valamit.) Nem tudom, a hűtlenül kezelt 2 millió euróval összefüggésbe hozott Orbán meggyőzésre irányuló üzenete nem éppen perverz effektust produkál? Hogy tudniillik miért kellene nekünk, briteknek a pénzünkre ácsingozó maffiózókkal közösséget vállalnunk.

Szerintem annyiról van szó, hogy Putyin magyar hangja, akinek elemi érdeke Európa destabilizálása, azt akarta közölni a sorok között, hogy én is ki akarok lépni az Unióból, de nem most, mert még kell a pénzetek, és lehetőleg én akarok kilépni elsőnek, úgyhogy kicsit halasszátok el ezt még, fiúk. Orbán tegnap csak felhívta a figyelmet arra, hogy miatta és a hozzá hasonlók miatt ocsmány hely ez az EU (szívesen, Vlagyimir!), másrészt ha a britek mégis maradnak, akkor majd döngetheti a mellét: én kértem őket és maradtak.

Mindeközben az igazság az, hogy ha a Magyar Időkben Merkel nyomna egy ilyen hirdetést, bekéretnék a nagykövetet, kukoricára térdepeltetnék és napokig hisztiznének a belügyeinkbe való beavatkozás miatt. Kínos ez mindenféleképpen, de érteni vélem, hogy nagyon kellett egy ilyen húzás.

A Fidesz korrupciós ügyeivel ugyanis tele a padlás, nem jön még mindig megnyugtató hullámokban a migránsáradat, kellett valami nagyot alkotni. Ennyire telt. Rossz hír, hogy sajnos Brüsszelben is csak egy idióta szívatta a rendőröket azzal, hogy robbanószerkezet van nála. Szóval nincs terrortámadás, nem kell megvédeni senkit. Ellenben el fog kelleni számolni a 2 millió euróval, ezzel az ablakon kidobott 21 millióval, Rogán zacskószámra zsebretett kenőpénzeivel, az okirathamisító, lopó, csaló, hazudó MNB-elnökkel. Addig is lehet húzni az időt, megpróbálni elterelni a figyelmet és remélni, hogy az elkerülhetetlent el lehet kerülni. Nem lehet.


http://kolozsvaros.com/2016/06/21/a-kormanynak-legfeljebb-akkor-van-sulya-ha-egye nkent-a-furdoszobai-merlegre-allnak-es-letekintenek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán magával ránthatja Rubovszkyt is
  2016-06-21 19:16:07, kedd
 
  Rogán magával ránthatja Rubovszkyt is

Ma, 06:14

A Város FM nevű cég készítette az ötödik kerületi ingatlanbecsléseket abban az időszakban, amelyet a Prisztás-gyilkosság ügyében jogerősen elítélt Portik Tamás emlegetett bírósági vallomásában múlt héten a Juhász Péter és Rogán Antal közötti perben. A társaság egyik tulajdonosa a KDNP-s Rubovszky György - írja az Index.



Rubovszky emellett az ötödik kerület külsős jogászaként is kapott pénzt, havi 300 ezer forintot, amíg ezt a jogszabályok engedték. Rubovszky lánya, Jeneiné Rubovszky Csilla régóta V. kerületi képviselő, tehát a család elvileg nemcsak az értékbecslésekre, hanem az előterjesztésekre és a szavazásokra is hatással tudott lenni - olvasható a cikkben. Az Index felhívta az ügyben Rubovszky Györgyöt, de kérdezni sem tudtak, rögtön letette a telefont a képviselő. A Város FM irodáját is megkeresték, ott keddre ígérték, hogy az ügyvezetővel beszélhetnek. Felhívták ugyanakkor a figyelmet, hogy a cég értékbecslési részlege nagyjából fél éve megszűnt.

Mint a Népszava megírta, pénteken volt a Juhász Péter és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter között zajló per soros tárgyalása, amelynek időpontját két hónapja kitűzték, ám Rogán mégsem jelent meg. A tárgyalás azért is volt különösen fontos, mert arra behívták a nemrég egy gyilkossági ügyben jogerősen 15 évre ítélt Portikot, aki súlyos vádakkal illette a minisztert, többek között azt mondta, hogy egyszer ő maga vitt 10 millió forintnak megfelelő eurót Rogánnak, amelyet egy belvárosi ingatlan eladása miatti közreműködéséért kapott a fideszes politikus. A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint Portik hazudik, s Rogán kitart eddigi állítása szerint, hogy nem is ismeri az alvilági szereplőt, ám a szembesítés ezt az érvelést megdönthette volna.


Forrás: Sztárklikk - Népszava


http://sztarklikk.hu/kozelet/rogan-magaval-ranthatja-rubovszkyt-is/272439
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindenki tudott eddig is mindent mindenkiről, ott
  2016-06-21 19:14:56, kedd
 
  Karancsi Tibor

KEDVES BARÁTAIM!
Tiszti becsületszavamra, nem akartam megírni ezt az értekezést, ami régóta érlelődött bennem...
Most minden, - pártok, média - attól hangos, hogy Portik lebuktatta a Rogánt....

Huhh, de izgatott vagyok!!!

Mindenki tudott eddig is mindent mindenkiről, ott fent, a húsos fazék körül, de mindig tologattak valakit maguk előtt, - engem is -, aki majd borítja a bilit!!!
Ne legyenek illúzióitok, kőkemény bűnözők, gyilkosok ülnek a parlamentben és a bársonyos székekben!!!!
Ne mutogassatok senkire, ne toljatok magatok előtt senkit, ti birkák!!!!

Álljatok ki egyszer egy helyen, egy időben, meg sem kell, hogy nyissátok a remegő szátokat, vagyunk erre páran, akik nem pánikolunk be egy mikrofontól, meg pár kamerától!
Olyan szintű népbutítás, manipuláció folyik ebben az országban a médián keresztül, ami képes tanult embereket is "C" vágányra vinni!!!
Vegyétek már észre, hogy Európa ékszerdobozában élve tengődtök, ezer évre elegendő ásványi anyag kincseken ücsörögve várjátok a segélyt, az alamizsna nyugdíjatokat, és végig nézitek hogyan halnak meg hozzátartozóitok a kórházaknak nevezett halálgyárakban!!!

NA, PERSZE!!! A FOCI EB. ÖSSZE HOZTA A NEMZETET!!!!
Össze a f@szt!!!
Ezt a maszlagot is megettétek!!!
NA, EBBŐL LETT ELEGEM!!!
Kell lenni, - és van is!!! - ebben az országban pár tökös gyerek, aki akár az élete feláldozása árán is tenni akar értetek!!!
NEKTEK EGY DOLGOTOK VAN, LESZ!!!!
HA HÍVUNK, OTT LEGYETEK, ANNYIAN, FEGYELMEZETTEN DEMONSTRÁLVA A MEGFELELŐ HELYEKEN ÉS A HATÁS NEM MARAD EL!!!!
NEM KELLENEK PÁRTOK, AKIKKEL MEGOSZTOTTAK MINKET, EGY EMBERKÉNT LEGYETEK JELEN!!!
Az óra nem áll meg, az óra ketyeg... Közel az idő a tisztító erejű változásokra!!!
HISZEM, TUDOM, HOGY FEGYVERES ERŐNKBEN, TESTÜLETEINKBEN SZOLGÁLÓ FIAINK, LEÁNYAINK MEGHOZZÁK A NEMZET SZÁMÁRA SZOLGÁLÓ LEGJOBB DÖNTÉST, HA ITT LESZ AZ IDEJE!

KÉSZÜLJETEK!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Maláriás betolakodó is volt Körmenden - Pintérék titkolják
  2016-06-21 19:09:46, kedd
 
  Mindenki tudja, hogy fokozott egészségügyi kockázatot rejt egy utazás az afrikai, ázsiai, általában az egzotikus országokba. Ugyanez a kockázat most házhoz jön a pipogya kúrmány miatt. Amikor látható volt, hogy a betolakodás áradattá fajul, azonnal fel kellett volna mondani, vagy átmeneti időre felfüggeszteni a genfi konvenciót, ahogyan ezt Norvégia készül megtenni. Lehet, hogy a kúrmány tök hülye, de biztosan vannak még olyan tapasztalt szakemberek a minisztériumokban, akik pontos kockázatelemzést tettek a kúrmány asztalára mellékelve a bajok elkerüléséhez szükséges intézkedési tervet és költségvetést. Riasztó számok lehetnek. Amit a kúrmány tesz, az szerintem egyenes és nyílt hazaárulás. Érdekes módon az ellenzék nem nyújtott be bizalmatlansági indítványt a kúrmány ellen, pedig megtehette volna, meg kellett volna tennie akkor is, ha előre tudott, hogy nem fog sikerülni. Jelzés lett volna ez belföldre és az EU-nak is. Nem kérünk a betolakodókból! A rájuk költött tengernyi pénznek lett volna sokkal jobb helye az ezer sebből vérző hazai egészségügyben.

Több tízezer laborvizsgálat. Mibe kerül ez nekünk?
Természetesen ebbe a költségbe sem az eu, sem az ensz nem száll bele.
Sokan áldoznának rá egy kisebb összeget, ha a szűrés eredményeként elzavarnák őket innen.
Labor vizsgálathoz adjon le 2 liter vért.
A leletek átvehetők du. fél kettőkor dr. Mengele asszisztensétől.

*****************************


2016. június 21. 15:56


Maláriás betolakodó is volt Körmenden - Pintérék titkolják a súlyos betegek számát


Nemrég maláriával kezeltek egy a körmendi sátortáborba vitt menedékkérőt, aki a kórházi kezelése után visszakerült a befogadóállomásra - tudta meg a Magyar Nemzet. Arról nincs pontos adat, hogy eddig hány migránsnál találtak súlyosabb betegségeket. Valóban volt egy maláriás menedékkérő Körmenden, aki a kórházi kezelése után már ismét a befogadóállomáson tartózkodik - ismerte el a Magyar Nemzetnek a Belügyminisztérium. Azután keresték meg a tárcát, illetve a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalt, hogy helyiek több, különböző betegségekkel kezelt menedékkérőről számoltak be a lapnak. Elmondásuk szerint a maláriás beteget a szombathelyi kórházban ápolták, de állítólag HIV-fertőzöttek és más betegségekben szenvedők is érkeznek Magyarországra. A Belügyminisztériumnál azonban csak a maláriás betegről írtak, és kiemelték, hogy a kockázatok minimalizálása érdekében minden illegális bevándorlót részletes egészségügyi vizsgálatnak vetnek alá. - Minimális az esélye annak, hogy maláriajárvány alakuljon ki hazánkban, a malária ugyanis nem terjed emberről emberre, kizárólag fertőzött szúnyogok által lehet megbetegedni. Ilyen szúnyogpopuláció azonban nincs Magyarországon - mondta el Ócsai Lajos, az ÁNTSZ járványügyi főosztályának korábbi vezetője. A szakértő szerint annak az esélye is nagyon kicsi, hogy a beteg embertől megfertőződött szúnyog szaporodni tudjon, de fontos, hogy a betegeket minél előbb kezeljék. A befogadóállomásokon elhelyezett menedékkérőket egyébként az ÁNTSZ szűri a közegészségügyi szempontból kockázatot jelentő betegségekre, például a tbc-re. Pozitív eredmény esetén szintén az ÁNTSZ határozza meg a szükséges intézkedéseket. A tranzitzónákon át érkező menedékkérők esetében ugyanakkor már a zónákban megtörténik az orvosi kontroll. - Kétségtelen, hogy nagyon súlyos betegségeket (hepatitis, HIV-fertőzés, szifilisz) mutatott ki több vizsgálati eredmény - mondta még tavaly augusztusban Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a menedékkérők szűrővizsgálataival kapcsolatban, ám óvott mindenkit az elhamarkodott ítéletalkotástól. A miniszter azután beszélt erről, hogy az egyik napilap cikke szerint az addig elvégzett csaknem 2700 vizsgálatból 51 esetben találtak például hepatitis B és C, illetve HIV-fertőzést, de tbc-s, leprás és tífuszos beteget nem regisztráltak. Röviddel később azonban ,,megoldódott" a probléma, hiszen a magyar-szerb zöldhatár tavaly szeptemberi, majd a magyar-horvát határ októberi lezárása után minimálisra csökkent a migránsok száma. A ,,nyugalom" egészen idén március-április környékéig tartott, azonban most már ismét napi száz fölött van átlagban azoknak a száma, akik illegálisan Magyarországra érkeznek, így a behozott betegségek ismét komoly kockázati tényezőt jelentenek. 567 migráns ,,eltűnt" A rendőrség adatai szerint múlt péntektől vasárnapig 442 határsértőt fogtak el. Közben a nyugati határnál folyamatos a Magyarországra érkezett migránsok elszivárgása: az eddig Körmendre szállított menedékkérők közül 567 ember távozott ,,ismeretlen helyre". Eközben tegnap délután ismét tüntetni kezdtek migránsok a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna műsorában azt mondta, mintegy száz, többségében pakisztáni bevándorló vonult és skandált, szabad tábort és szabadságot követeltek. Bakondi szerint a rendőrség megérkezett a táborhoz, de nem kellett intézkednie. (MNO nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/2/160398/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Farage: kilépünk vagy nem, az EU-nak befellegzett
  2016-06-21 18:58:46, kedd
 
 
hidfo.ru 2016.06.20. 18:24

Farage: kilépünk vagy nem, az EU-nak befellegzett

Nigel Farage, az Egyesült Királyság Függetlenségpártjának vezetője szerint az Európai Unió sorsa akkor is megpecsételődött, ha június 23-án a választók az uniós tagság megtartása mellett döntenek; egy ilyen eredmény csak azt jelentené, hogy nem a britek lesznek az elsők, akik kilépnek.

A UKIP vezetőjét hétfőn újságírók arról kérdezték, szerinte milyen jövő vár az Európai Unióra, ha az Egyesült Királyság mégsem lép ki. A politikus azt felelte;

“ha ezt a kezdeményezést elutasítják, akkor nem mi leszünk az elsők, akik kilépnek az Európai Unióból... Ebben az esetben a dánok, svédek, vagy a hollandok megelőznek minket. Higgyék el, ennek a projektnek befellegzett"

- mondta. Farage hozzátette, ő továbbra is reméli, hogy a választók június 23-án úgy döntenek majd, hogy véget vetnek az Egyesült Királyság uniós tagságának.

A kilépést támogatók aránya június elején ugrott meg nagy mértékben, és a “Brexit" támogatottsága stabil többséghez jutott. Ennek hatására a kormány gyors ellenlépések megtételére szánta el magát; június 15-én a The Guardian kormányforrásokra hivatkozva azt írta, hogy a kormány újabb engedményeket akar kiharcolni az Európai Unióban a személyek szabad mozgásával kapcsolatban, és várhatóan még a referendum előtti napokban tenni fog erre vonatkozó hivatalos bejelentést. Ennek célja bevallottan az lenne, hogy az utolsó pillanatban meggyőzze az embereket; adjanak még egy esélyt az Európai Uniónak.

Egy nappal később a nyílt utcán brutális gyilkosság áldozatává vált egy EU-párti politikus. A merénylő később nyíltan kijelentette; azért ölte meg a képviselőt, mert az támogatta az uniós tagság fenntartását. Ennek hatására, a kilépést és az uniós tagság fenntartását támogatók aránya alig több mint három nap alatt kiegyenlítődött. Farage nyilatkozata szintén arra utal; elképzelhetőnek tartja, hogy az uniópárti politikus meggyilkolása miatt minimális különbséggel többségbe juthatnak az EU-pártiak.

http://www.hidfo.ru/2016/06/farage-kilepunk-vagy-nem-az-eu-nak-befellegzett/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 450 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 515
  • e Hét: 2437
  • e Hónap: 6182
  • e Év: 159678
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.