Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Itt van húsz kódnév, melyeket a fideszesek egymás között ha
  2016-06-22 23:22:00, szerda
 
  Itt van húsz kódnév, melyeket a fideszesek egymás között használnak


írta: Trombitás Alfréd


Nem árt óvatosnak lenni manapság, hiszen lassan mindenkit lehallgathatnak. Civil, ellenzéki, jogvédő, pedagógus, sőt még kormánypárti képviselő is találhat poloskát a lakásában, vagy valaki felveheti a telefonbeszélgetéseit. Ezért nem csoda, hogy még a kormányhoz közel állói politikusok is csak kódneveken merik megjelölni befolyásos párttársaikat a magánbeszélgetéseiken. Lássunk erre most egy példát. Két fideszes polgármester telefonbeszélgetését igyekszünk rekonstruálni a következőkben. Ahogy a filmek elején jelezni szokták, a következő párbeszédet a valóság ihlette:


Fotó: dekorella.hu

Józsi: Szevasz, Pistikém, az örök fideszes fényesség ragyogjon be téged. Zavarhatlak egy kicsit?

Pisti: Hogy a viharba ne zavarhatnál, épp tíz közmunkást izzasztok a répaföldemen.

Józsi: Aztán nehogy megtudja valamelyik libsi újságíró, vagy ami ennél is rosszabb, ha Gé Lajos tévéje rád cuppan.

Pisti: Ha szívózni mernek, rájuk szabadítom Kopaszküldő Gábort, ő be tudja izzítani az egész Fradi B közepet, úgyhogy nem lesz kedvük itt szimatolni. Ha ez nem lenne elég, akkor szólok Rezsi Szilárdnak, ő az egész birkózószövetséget rájuk tudja küldeni, és akkor kő kövön nem marad. No, de ki vele, mi nyomja a nemzeti érzelmű lelkedet?

Józsi: Pistikém, neked nem cseszi a csőrödet, hogy elveszik tőlünk az iskoláinkat? Lassan már csak a légkondi miatt járok be a hivatalba, szinte semmi hatásköröm nincs, és most államosítják az egy szem iskolánkat is.

Pisti: Ha Mindigigazmondó Viktor úgy gondolja, hogy ez jó megoldás, akkor csak nem kérdőjelezhetjük meg a döntését! Úgy akarsz járni, mint Takarék Zoli, akit most takaréklángra vettek, mert kissé túlnőtte magát. Már csak Örökbarátság János áll ki mellette. Pedig ő még Uzsorás Sándornak is nekiment. Ha fűnyírásügyi vagy piknikügyi miniszteri biztos akarsz lenni, akkor ne pattogj. Látod, hogy Kisvasút Máriusz is révbe ért egy kis kitartással.

Józsi: Igen, de mi lenne, ha Romvári Bencén keresztül megüzennénk Emberforrás Zolinak, hogy lázadás készül a fideszes polgármesterek között, és legalább mutatóba hagynának nálunk néhány intézményt. Miért nem veszik el csak a szoci önkormányzatoktól? Akkor legalább meggondolnák a választók, hogy kire szavazzanak az időközi választásokon.

origo_hu_2.jpg

Fotó: origo.hu

Pisti: Szerintem nekünk erősebb támogató kell, olyan, aki maga is polgármester volt. Mint például Tetőterasz Tóni, aki tisztában van az ingatlanok értékével. Vagy, mint Fémkupakoló Lajos, aki minél nehezebben magyaráz el valamit, annál magasabbra jut a ranglétrán. Tanulhatnánk tőlük. Meg egy kis médiaháttér sem ártana, úgyhogy én a helyedben megkeresném Kaszinó Bandit és Ibiza Árpit, akik kiküldik a véres tollú és mikrofonú újságíróikat a helyszínre, és bebizonyítják, hogy csak a szoci önkormányzatoknál roskadoznak az iskolaépületek.

Józsi: Én inkább Családiösszefogás Péterrel innék meg egy kávét, mert neki szó szerint égnek áll a haja, ha igazságtalanságot tapasztal.

Pisti: Akkor azért áll fel mindig a haja, mert mindig igazságtalanságot lát? Ilyen ellentmondások feloldására csak Kiaf...om Tamás képes. Talán ő a mi emberünk.

Józsi: Ne már, rá már csak az interenetadó elkenését merték rábízni. Persze mellette kapott egy új stadiont is a klubjának. Ha stadiont kérnél a nagyfőnöktől te is, hamarabb megadná, minthogy kivételezzen a fideszes önkormányzatokkal. Meg aztán Csupamosoly János sem írná alá az ilyen törvényt, hiába a mi emberünk, hogy kicseszett Blöff Gyurka nemzeti bankos alapítványaival, most kénytelen felsorolni minden unokatestvérét, akiknek adott néhány millát.

Pisti: Akkor van még egy mentőötletem. Lobbizzunk L. Barackmag Lacinál, ő bármilyen hülyeséget képes keresztültolni a kormányon.

Józsi: Akkor már inkább Gázos Lőrinc, benne tökéletesen megbízik a nagyfőnök. Ahogy egy dakota közmondás tartja: ,,Ha olyanra bízod a hadizsákmányt, aki meg sem bírja számolni, nehezebben lop meg, mint aki fejből kiszámolja, hogy mennyi tüzes vizet tudnánk belőle vásárolni."


http://szeka.blog.hu/2016/06/18/itt_van_husz_kodnev_melyeket_a_fideszesek_egymas_ kozott_hasznalnak?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&u tm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mégsem Soros vezeti az országot, de hol van Rogán Antal?
  2016-06-22 23:07:42, szerda
 
  2016-06-21
Mégsem Soros vezeti az országot, de hol van Rogán Antal?

Fotó: MTI/Kovács Tamás Fotó: MTI/Kovács Tamás

Érdekes felmérést készített a Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából. A megkérdezetteket arról faggatták, mennyire hisznek az összeesküvés -elméletekben. A válaszokból egészen jól felmérhető, mekkora sikerrel jár a kormány törekvése, hogy normális gazdaságpolitika helyett a nép folyamatos rettegésben tartásával kössék le a fölös energiákat.

1000 embert kérdeztek meg például arról, hogy szerintük ki irányítja Magyarországot. 1000-ból 320 ember szerint nem a kormány, hanem valaki más. Mármint a fene tudja kicsoda, valami háttérhatalom, a pirézek, szabadkőművesek, esetleg a marslakók. Azt lenne érdekes megtudni, hogy ez a 32 százalék vajon azonos-e a kormány szavazóival, mert az feltétlenül vicces lenne, ha éppen a hívek gondolnák azt, hogy nem is a kormány irányít.

Ha azonban éppen nem a kormányhívek gondolják ezt, akkor meg azt lenne jó tudni, hogy az ellenzék tulajdonképpen kit is akar megbuktatni, ha nem is a kormány irányít.

A további kérdésekből kiderül, hogy 1000 emberből 160 szerint Orbán Viktor egyedül irányítja az országot. Engem sajnos elfelejtettek megkérdezni, de ha kérdeztek volna, akkor azt válaszolom, hogy szerintem senki az égvilágon nem irányítja az országot, Orbán Viktor a tulajdon érdekei alapján a vállalkozásait vezeti, az ország effektíve le van sz*rva. A megkérdezettek szerint az országot Orbánon kívül még idegen pénzügyi körök, hazai pénzügyi körök, az EU illetve az USA irányítja.

Érdekes módon nem jött be a kormánynak a Sorosozás. Hiába építik bele minden megszólalásukba, még a tulajdon híveik sem veszik komolyan a dolgot. Ejnye! Szegény Soros György (nekem legyen mondva a szegénysége) egy kategóriába került a szabadkőművesekkel, Putyinnal, egy vallási csoporttal és a háttérhatalmakkal. Mindössze a megkérdezettek 1 százaléka gondolja azt, hogy ők vezetik az országot. Persze nem egyszerre, hanem külön-külön.

Az ország irányítása után a világ irányítására kérdez rá az intézet. Itt fej-fej mellett a világ urai: egy szűk érdekcsoport, amerikai pénzügyi körök.

1000 megkérdezettből 290 szerint Soros György a magyar kormány megbuktatására törekszik és ez a 290 ember elsöprő többségében iskolázatlan, idős, a Fidesz, vagy a Jobbik szavazója. Hát igen.

A megkérdezettek fele gondolja úgy, hogy a választási eredmények nem a valóságot tükrözik. Ez már csak azért is rendkívül érdekes, mert a kormánypártnak véletlenül sincs ekkora szavazói bázisa.

240 ember hisz abban, hogy a repülőgépekről vegyszert permeteznek. Ezt a kérdéskört én speciel nem annyira értem, mert mi mást permeteznének? Nálunk is szokott lenni szúnyogirtás és merem állítani, hogy bulgár rózsaolajtól nem pusztul el a kis rohadék. Tehát vegyszer kell. Ha valaki a repülők kondezcsíkjára hiszi, hogy őt így mérgezik, annak már tök mindegy szerintem. Ha az ország lakosságának 24 százaléka hiszi azt, hogy az utasszálító repülőgépekről ránk szórnak valamilyen okból valamilyen vegyszert, akkor az elmeorvos-képzést nagyon sürgősen fel kell pörgetni, ha még nem késő.

A kérdőív ismét ráfordul Soros György személyére és másodszor is azt sikerült kideríteni, hogy még a kormány hívei is hülyeségnek tartják a gaz pénzember ármánykodását és egyszerű figyelemelterelésnek vélik a Fidesz részéről. Szóval ez nem jött be, srácok!

Végül - és ez nekem nagyon tetszett - az 1000 megkérdezettből 780 szerint elég baj, hogy nem tudjuk, mi az igazság az összeesküvés-elméletek körül. Hát ez tényleg elég nagy baj, csak hát addig összeesküvés-elmélet valami, ameddig be nem bizonyosodik, vagy egyértelműen nem sikerül cáfolni. Mert akkortól tény.

Engem ugyan nem kért meg senki egy kutatás elvégzésére, de még csak a Publicus sem kérdezett, azért lenne pár tippem, hogy legközelebb mire próbáljanak fényt deríteni:

ki a jó fene az a Habony Árpád?
Rogán Antal mikor áll bíróság elé és hol az interjú, ami miatt nem volt jelen a szembesítésen?
kik és pontosan milyen iratokat tüntettek Rogán volt munkahelyéről?
mikor indul meg a nyomozás az MNB közokirat-hamisítás és egyéb ügyeiben?
mikor mentik fel Polt Pétert a hivatalából, az MNB-nél dolgozó felesége és az ő feladatainak összeegyeztethetetlensége - azta, micsoda remek magyar szó! - okán?
mikor tudjuk meg az igazságot Paks II ügyében?
Pintér Sándor mikor áll ki a nyilvánosság elé, hogy meséljen az újságíró lehallgatásról?
hová tűntek a delfinek?


http://kolozsvaros.com/2016/06/21/megsem-soros-vezeti-az-orszagot-de-hol-van-roga n-antal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
5 milliárdot költünk egy programra, amiről még alig hallott
  2016-06-22 17:06:30, szerda
 
  Ilyenekre pazarolnak, amikor egy csomó Megye II-es csapatnak még nincs stadionja?
Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mit szeretnének/fognak tudni elérni nemzetközi szinten... Mert nemzeti szinten oké, hogy újabb zsebtömés lesz a dologból
Ettől fog a magyar gazdaság felvirágozni. Most már értem, összeáll a kép, enni - inni lehet Árpád-ház fedőnévvel Bicskétől Fehérvárig. Ha elaléltál, pár kilométeren segít a kisvasút...
Mint egy falat kenyér, úgy hiányzott! Remélem, van már miniszteri biztosa 10 fős titkársággal és szolgálati autóval, hogy fogyjon az a rongyos 5 milliárd. A heim pál wc-je ráér, az árpádház most sokkal sürgetőbb.




****

5 milliárdot költünk egy programra, amiről még alig hallott valaki

sarkadizs
POLITIKA
ma 12:45


Hahó, indul az Árpád-ház-program operatív része!

Ez nem abból áll, hogy a Magyar Honvédség mostantól 10 évente fosztogató hadjáratokat indít a halicsi fejedelemségbe, ahogyan az az Árpád-házi királyoknak mániája volt. Ehelyett viszont elköltünk 5 milliárd forintot a program 3 fő pillérére, amik az alábbiak:

Létrehoznak egy nagy nemzetközi kiállítást, amely az Árpád-ház Európában is párját ritkító teljesítményét igyekszik megmutatni szerte a világban.
Nemzetközi kutatóintézetet alapítanak, amely az Árpád-ház gazdag örökségét többnyelvű publikációkkal a közvélemény elé tárná.
A harmadik pillér pedig Székesfehérvárt érinti: komplex városrehabilitációs program részeként a volt Köztársaság moziból látogatóközpont jön létre, onnan indulva pedig ,,egyfajta kulturális körút épülne ki a Nemzeti Emlékhely és a Szent István székesegyház érintésével" - ismertette Hoppál Péter, kultúráért felelős államtitkár.

Az Árpád-házi Álmos herceg és fia, Béla megvakítása (részlet a Képes krónikából)

A program előkészítése már 2013 óta tart, a most kezdődő megvalósítási szakasznak 2018-ban lesz vége.

A kormány végre odafigyel a 444 szerzőjének elméletére, ami szerint a Fidesz nem is a Horthy-rendszert, hanem a középkort akarja restaurálni.

http://444.hu/2016/06/22/5-milliardot-koltunk-egy-programra-amirol-meg-alig-hallo tt-valaki
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eltűnt Spéder autója, amikor házkutatást tartottak nála a ny
  2016-06-22 16:57:16, szerda
 
  SMS: "Még el sem lopott kocsiját megtaláltuk, nálunk átveheti. Belügyminisztérium."

Ellopott autómat visszavásárolnám, annyi van csak Tóni, hogy most a Tamás nem ér rá, hogy ő vigye a pénzt.
Azért lopták el a kocsit, hogy beletegyenek valami, vagy azért, hogy kivegyék?
Én jól átnézném az autót nincs e benne valahol elrejtve nagy mennyiségű kábítószer vagy bármi illegális, amit teljesen véletlen szerűen a napokban egy közúti igazoltatáskor megtalál a rendőrség..
Valamit nagyon keresnek, a rájuk nézve terhelő dolgokat keresik, vagy Rasi telojat :)
El kellett tüntetni a poloskát ..vagy reaktiválni kell az "osztrák nyuggert"!


***

Eltűnt Spéder autója, amikor házkutatást tartottak nála a nyomozók

sarkadizs
bűnügy
ma 9:57

156

Június 8-án, az összehangolt állami és fideszes lejáratókampány csúcsán a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói házkutatást tartottak Spéder Zoltán érdekeltségeinél és a bankár budai villájában is.

Ezen a napon tűnt el Spéder autója is.

Az FHB tulajdonában álló BMW 750LI XDrive-ot utoljára a pesti alsó rakparton látták, ahol szabályosan parkoltak le vele június 8-án délután egykor. Innen tűnt el, mert másnap délelőtt a sofőr, aki az autóért ment, már nem találta meg.

Az FHB még aznap feljelentést tett ismeretlen tettes ellen az V. kerületi kapitányságon. Nem sokkal később szóltak is a rendőrök, hogy megvan az autó, azt mondták, hogy egy benzinkútnál találták meg.

Ennek ellenére napokig nem történt semmi, úgyhogy az FHB-ből telefonálgatni kezdtek a rendőrségnek, hogy mégis mi van az autóval. Ekkor a belvárosi rendőrök már nem tudtak válaszolni, illetékességi problémákra hivatkozva elutasították Spéderék kérdéseit.

A hvg.hu szerint június 16-án végül ugyanez a rendőr telefonon értesítette az FHB bankbiztonsági igazgatóját, hogy

a kocsi ,,a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainál található".

Az FHB magyarázatot vár a történtekre, a rendőrség ugyanis törvényesen így, semmilyen tájékoztatást nem adva, nem tudta volna elvinni az autót. Az sem valószínű, hogy lopás történt, hiszen az V. kerületi rendőrök már az autó eltűnésének napján jelezték, hogy megvan a kocsi. (hvg.hu)

http://444.hu/2016/06/22/eltunt-speder-autoja-amikor-hazkutatast-tartottak-nala-a -nyomozok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha valakinek kölcsön adsz 500 Forintot és nem látod többet a
  2016-06-22 16:39:30, szerda
 
  Ha valakinek kölcsön adsz 500 Forintot és nem látod többet az illetőt, akkor valószínűleg megérte.  
 
0 komment , kategória:  Humor  
Merkel kiszolgáltatta Európát egy idegen hatalomnak
  2016-06-22 16:21:58, szerda
 
 
hidfo.ru 2016.06.21. 16:54

Merkel kiszolgáltatta Európát egy idegen hatalomnak


Frauke Petry hidfo.ru

Csődöt mondott az az elgondolás, miszerint a migránsok majd hozzájárulnak Németország gazdasági termelékenységéhez. A német kormány semmilyen elképzeléssel nem rendelkezik arra vonatkozóan, hogyan vonja ellenőrzés alá a helyzetet. Az Alternatíva Németországnak párt szerint Merkel kiszolgáltatta Európát egy idegen hatalomnak.

Frauke Petry, az Alternatíva Németországnak párt vezetője a Russia Today hírtelevíziónak adott interjú során azt mondta, Angela Merkel feladta Németország határait, és nem is tesz erőfeszítéseket arra, hogy megvédje az országot. “Az a tündérmese, miszerint a Németországba érkező migránsok hozzájárulnak majd a gazdaság növekedéséhez, hamisnak bizonyult, és ezen felül a kormány semmilyen koncepcióval nem rendelkezik arra vonatkozóan, hogyan kezelje a kialakult helyzetet."

A pártvezető szerint Angela Merkel nem tesz különbséget menekültek és gazdasági bevándorlók közt, ezáltal írástudatlan emberek tömegeit engedi be Németországba, és komoly károkat okoz a német gazdaságnak. “Természetes, hogy a németek emiatt feleszmélnek. Rádöbbentek, hogy a kancellár feladta az ország szuverenitását, feladta határainkat, de feladta törvényeinket is." - mondta.

A pártvezető szerint Merkel bevándorláspolitikája más szempontból is teljes csődöt mondott; a tagállamok nem rendelkeznek kellő jogkörrel ahhoz, hogy kiutasítsák a migránsokat, a szövetségi kormány viszont elviselhetetlenül hosszú idő alatt intézi a menedékkérelmek elbírálását. Ennek köszönhetően százezrek várakoznak úgy, hogy a helyi hatóságok sem tudnak nekik felvilágosítást adni azzal kapcsolatban, hogy kiutasításra, vagy a menedékkérelem megadására számíthatnak-e. A szövetségi kormány viszont nem védi meg az ország határait, miközben “a schengeni egyezmény nyilvánvalóan kudarcot vallott, mert mindig csak az előnyökről beszélnek, a hátrányokat pedig egyszerűen nem hajlandóak figyelembe venni."

Az AfD vezetője szerint a német kormány soha nem is rendelkezett irányítással a migrációs válság felett, mert a Törökországgal kötött egyezmény is annak köszönhető, hogy a török államfő megzsarolta a német kancellárt, aki - mivel az ország határait nem védik - kiszolgáltatott helyzetben volt a törökök zsarolásával szemben.

http://www.hidfo.ru/2016/06/merkel-kiszolgaltatta-europat-egy-idegen-hatalomnak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenet Polt Péternek: Rogán Tóni lebukott! Fel kell menteni,
  2016-06-22 16:16:38, szerda
 
 
Üzenet Polt Péternek: Rogán Tóni lebukott! Fel kell menteni, de gyorsan.
2016.06.22. 15:21

Nyugi főügyész úr, senki nem vár el tőled mélyreható szakmai munkát ebben az ügyben sem. Amúgy is csak annyit kell tenned a volt belvárosi polgármester lakáseladásai ügyében, amit eddig is tettél ha a párt belső köreihez közel álló emberről volt szó. Lefordítom ha nem értenéd meg a célzást. Ne csinálj semmit. De azt szabályosan, és ne felejts el közben szemrebbenés nélkül hazudni. Azt hiszem ebben ismét nagyon jó leszel, nem kell erre most sem külön figyelmeztetni téged kedves Polt Péter.

Annyi kormányközeli bűncselekmény tisztázásában vettél már részt, nem lesz nehéz újra megismételni a szokott üres kifogásokat. A közvélemény felé tegyél úgy, mint aki majd szét szakad annyira igyekszik kideríteni mi is történt valójában amikor a propaganda miniszter még polgármester is volt, és lopta az önkormányzati házakat tucatszámra. Ebben az időben tágult a saját háza magától, de erről ne beszélj senkinek. Arról se beszélj, Tóni még most is a keresetét meghaladó szinten szórja a pénzt a megélhetése során, életmódja, költségei fedezésére nem elég a törvényesen bevallott jövedelme. Van ezzel más is így a kormány közelében, de ezeket is olyan szépen agyon hallgattad eddig, most sem lesz nehéz hasonlóan cselekedni.

Nem akarom neked felsorolni mennyi szar ügyet sikerült már elsikálnod mióta újra kineveztek abba a pozícióba, ahol védened kell az Orbán Viktor hatalomba kerülése után elkövetett közpénz eltüntetésében részt vevő valódi felelősök seggét. Sok szépen összerakott ügyet sikerült félre magyaráznod, néha nevetséges, néha vérlázító, de minden esetben eredményes befejezéssel a kormány szempontjából. Kit is érdekel, hogy ilyenkor sérülnek a jogok, a szabályokat a kormány hozza, azt bármikor módosíthatja, vagy át is hághatja ha az érdeke úgy kívánja. Te ebben kedves Polt Péter mindig engedelmes partner, és hűséges pártkatona voltál.

A legjobb az egész működésedben az amikor a személyes érintettség miatt is képes vagy akkorát lódítani, hogy beleremegnek a jogállam keretei. Például a jegybank ügyében a feleséged ellen senki sem várhatja el a nem részre hajló nyomozást, szép lenne ha pont az asszonyt bűnösnek találnád. Ő is része annak a rendszernek, ami az ország testén élősködve anyagilag szépen gyarapodik. Nem is értem mit képzel a józan eszét használó mikor ilyesmit várna el tőled. Már a feltételezés is nevetséges ha bárki arra gondol te kedves Polt Péter szakmai alapon állsz neki a vizsgálatoknak, és nem az az elsődleges célod tisztára mosd a kormánypárti szennyest. Mondhatjuk azt is, mi egy nagy család vagyunk, és neked a család védelme a legfontosabb, És ezért csak a tisztességed, a szavahihetőséged, a becsületed kell feladni, és hűségre váltva a hatalom gyakorlója felé kell végezni a dolgod, vagy inkább nem csinálni semmit ha abban a család is érintett.

De nézzük a konkrét esetet ahol a Rogán Tóni érintett. Mindenki előtt világos hogy működtette a rendszert, igaz, igyekezett törvényesnek feltüntetni azt közben. Jó, hibázott mikor egy közismert bűnözőnek is adott el az ingatlanokból, de melyikünk nem az amit művelünk az ország vagyonával. Most bajba került, mert az illető ellene vallott, de még nincs veszve minden. Itt jössz a képbe te kedves Polt Péter, és megoldod a helyzetet. Ígérj szigorú vizsgálatot, bár senki sem fog komolyan venni, de fontos dolog a látszat. Húzd az időt a nyomozás során, gyárts aktákat, tüntess el nyomokat. Ezekben már van gyakorlatod, nem lesz nehéz megcsinálni. Majd tiltakoznak az eljárás ellen, sokallják az eltelt időt, lemondásra szólítanak fel, de te ezekkel ne törődj. Megvédünk téged is, majd azt mondjuk jogállam, meg független ügyészség, és a hatalom nem szól bele az eljárásba, annak törvényesnek kell látszani. Majd utána röhögünk egy jót, de közben komoly pofát kell vágni. Mi is megteszünk mindent a Tóni gyerekért, a letelepedési kötvényekből, és egyéb ügyeiből a pártnak is szépen jutott anyagi haszon, ezért meg is érdemli ne hagyjuk magára. Amilyen hülye még mondana valamit ami ártana nekünk, de majd befogjuk a száját. Már minisztert csináltunk belőle, nem égethetjük meg ezzel szánkat. Tehát te kedves Polt Péter ne nyomozz, csak beszélj róla, semmisítsd meg a terhelő bizonyítékot közben, és ne ebédelj közben se Tónival, se a Pintérrel, mert neki is benne kell lenni az ügy elsimításában.

Majd ha már nem szól ekkorát az ügy, szép csendben ejtünk mindent. Most sok a balhé a kisvasút körül, itt van a Farkas Flóri esete is, ahol megint az adófizetők állják majd azt a pénzt amit ellopott a Híd a munka világába programból, most nem kell egy újabb balhé. Te is utazz el a szép új villádba a Balaton mellé, majd jövőre megindokolod mennyibe is került valójában, ha már nem volt rá törvényesen bizonyított jövedelmed. Tóni, meg a többiek is számítanak rád, ne okozz nekik csalódást azon a helyen ahova érdemtelenül kerültél. Ne nézz a tükörbe, légy pofátlan, és minden rendben lesz, ezt is meg fogjuk úszni, ha mindent úgy csinálsz ahogy azt Viktor engedi.

http://banditapolitika.blog.hu/2016/06/22/uzenet_polt_peternek_rogan_toni_lebukot t_fel_kell_menteni_de_gyorsan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közösségi szolgálat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazga
  2016-06-22 15:50:13, szerda
 
  Úgy azért könnyű rezsicsökkenteni, ha a munkát diákokkal, meg közmunkásokkal végeztetik el, a szakembereket, meg kirugdalják!

"Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (a továbbiakban: OKF) megkereste a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalt, hogy az érettségi vizsga feltételeként teljesítendő iskolai közösségi szolgálat keretében 2016. július 4. és július 15. közötti időszakban a tanulóink lehetőség szerint segítsék az OKF munkáját.

A tanulók a kéményseprési munkálatok előkészítése kapcsán lakossági címekre történő tájékoztató hirdetmény eljuttatásával támogathatják az OKF feladatellátását, amiért napi 5 óra közösségi szolgálatot ismerne el az OKF.

A pontos helyszíneket még nem ismerjük, ezért célszerű hamar jelentkezni."


********************************

Közösségi szolgálat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnál
2016. június 17. ● WebAdmin

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (a továbbiakban: OKF) megkereste a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalt, hogy az érettségi vizsga feltételeként teljesítendő iskolai közösségi szolgálat keretében 2016. július 4. és július 15. közötti időszakban a tanulóink lehetőség szerint segítsék az OKF munkáját.

A tanulók a kéményseprési munkálatok előkészítése kapcsán lakossági címekre történő tájékoztató hirdetmény eljuttatásával támogathatják az OKF feladatellátását, amiért napi 5 óra közösségi szolgálatot ismerne el az OKF.

A pontos helyszíneket még nem ismerjük, ezért célszerű hamar jelentkezni.

A közösségi szolgálatot vállaló tanulók névsorát, lakcímét, e-mail és telefonos elérhetőségeit 2016. június 20-án 12 óráig küldjék meg Winklerné Bóta Bernadett tanárnő címére: botadetti@gmail.com





kossuthzsuzsa.hu/kozossegi-szolgalat-az-orszagos-katasztrofavedelmi-foigazgatosag nal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most van az, amikor Lázár János hátradől és kér egy kávét
  2016-06-22 15:37:57, szerda
 
  Bizony, bizony, Rogán nem tehet feljelentést amíg az ügy tart.
Csak ha jogerősen lezárult, addig ez a jog kizárólag a bíróé.
Viszont a bírónak mint a BTK 171 §. (2) bekezdése értelmében feljelentési kötelezettsége van (amit általában leszar mind) mivel a Törvény által - BTK 459 § (1) 11. k) pontjában - minősített személy, így intézkedési kötelessége is van - ami mi más lenne a tudomására jutott bűnügyben mint a feljelentés?.
Persze csak Jogállamban! De ez nem az, mert úgy szarják le a törvényeket, úgy önkényeskednek ha egymás meg a köreik és a hatalmasok érdekei ezt kívánja, mintha ezek a jogszabályok nem is léteznének!
Nem csak Polt, de Szájerné is a hatalmat szolgálja- ezt illik nem elfelejteni!


Arra azért nem kellene mérget venni, hogy Magyarország nem egy afrikai banánköztársaság szintjén áll közjogilag, és jogállamilag..
Mert hogy annál is rosszabb helyzet.


*************************


H. A. 2016-06-22
Most van az, amikor Lázár János hátradől és kér egy kávét


Ma szerintem szerda van, ez pedig azt jelenti, hogy Rogán Antonio 5 napot várt azzal, hogy ügyvédjén keresztül megüzenje: eszébe nem jutott lemondani, ellenben feljelenti Portik Tamást hamis tanúzásért. Ez a legocsmányabb akasztófahumor minősített esete: amikor a kritikát nem tűrő uborkafa-szakértő perel, aztán kivonja magát a saját személyiségi jogaival összefüggő tárgyaláson való részvétel alól és újabb ellentámadást helyez kilátásba.

Mint tudjuk, a Juhász Péter Együtt-alelnök ellen indított személyiségi jogi perben tanúként kihallgatott, 15 év fegyházra ítélt, alvilági leszámolások miatt is megvádolt Portik Tamás azt állította: ismeri Rogánt, és személyesen tízmillió forintnyi eurót adott át neki, hogy közreműködjön egy belvárosi ingatlan áron aluli megvételében. A pénzt a miniszterelnök bizalmasának, Habony Árpádnak a nagynénje, Pápa Marianne küldte.

Az elmúlt napokban sokan úgy vélték, ha Rogán Antal nem kezdeményez eljárást hamis tanúzás miatt, akkor ez egyenértékű azzal, hogy elismeri a vádakat. Mivel a fideszes Polt Péter fideszes ügyészségétől nem várható el, hogy magától eljárást indítson az ügyben, csak így derülhetne ki, hogy valóban fizetett-e a magyar alvilág Rogán Antalnak önkormányzati ingatlanok áron aluli megszerzéséért.

Ezzel szemben én azt gondolom, hogy az egyedüli dolog, amit Rogán ezalatt az öt nap alatt tehetett volna, amíg ügyvédje jótanácsára várt, az a lemondás. Rogánnak viszont csak ennyire futotta. Meg a belvárosi Fidesz székház - Rogán állítólagos megkenési helyszínének - pánikszerű kiüríttetésére. Csóka Velmira, Rogán ügyvédje a Magyar Nemzetnek (kösz, Lajos!) azt mondta, hogy a hamis tanúzás miatti feljelentést a Rogán kontra Juhász polgári per befejezése után tehetik majd meg, addig erre nincs mód a vonatkozó törvények alapján. Az ügyvéd szerint nem véletlen, hogy a bíróság is többször figyelmeztette a tanút a hamis tanúzás jogkövetkezményeire.

Nagy igazság, Velmira! Tökre nem véletlen, hiszen a bíróságnak ez a dolga, hogy figyelmeztesse a tanút, tehát ez egy bullshit. A másik probléma - nem jogász véleményem szerint - az, hogy egy ordas nagy kamu és mellébeszélés, hogy feljelentést teszünk, de nem teszünk, mert nem most, hanem majd. Lehet, hogy én vagyok a hülye és nem találtam a vonatkozó törvényt, miszerint most nem lehet feljelentést tenni.

Nem látom be ugyanis, hogy amennyiben egy bűncselekmény (lásd jelen esetben Portik hamis tanúzása) valóban megtörtént, miért ne lehetne azonnal feljelentést tenni? Mi köti a bíróságot abban, hogy kivizsgálja a feljelentésben foglaltakat? A személyiségi jogi pernek milyen relevanciája van a büntetőper szempontjából, amire várni kell? Én azt hiszem, hogy Velmira asszonyság félrebeszél és csúsztat, ezt a feljelentést már pénteken meg kellett volna fogalmazni és nem öt napig maszatolni. Tegyük hozzá, feljelentgetni csak abban az esetben ajánlott, ha már le van zsírozva Rogán úrfinak a tisztára mosás.

Ne tévesszük szem elől az alaptémát: Portik Tamástól és a szégyenteljes magyar rendőrségtől, ügyészségtől függetlenül - ami lehetővé tette, hogy Rogán mai napig szabadlábon homárt zabáljon - számos bizonyíték létezik az áron alul eladott belvárosi ingatlanokról, a milliárdos nagyságrendű károkozásról, amelynek szálai rendre Rogánhoz vezetnek. Még akkor is, ha Rubovszky György, Rogán KDNP-s házi értékbecslőjének van pofája most azt nyilatkozni, gőze nincs, hogyan sikerült a cégének a piaci árnál jóval alacsonyabb árat megállapítania arra a Károly körúti ingatlanra, amit Habony Árpád nagynénje, Pápa Marianne vett meg az V. kerületi önkormányzattól.

Az szépen látszik, hogy a kormányzati kommunikációnak minden Rogán seggét mentegető érve kimerül abban, hogy egy bűnöző eleve nem mondhat igazat, elvégre azért bűnöző. A Fidesz-KDNP propagandagépezet e logikája szerint egy bűnözőnek ugyanis legfeljebb akkor lehetne hinni, ha az ellenzékre vallana. Egyenként és csoportosan. Ebben merül ki a gyorstalpalt habonyi kommunikációs tréningeken elsajáított stratégia: ha támadnak, támadj vissza, tereld el a figyelmet az eredeti ügyről, és közben reménykedj, hogy jön valami oltári balhé (lehetőleg intézzél valamit), ami feledteti a saradat.

Szóval az az érzésem, semmiféle feljelentés nem lesz itt. A Juhász ellen indított per megnyerésének egyedüli módja az lenne, ha Rogán hitelteleníteni tudná Portikot. Ám az a gyáva, de legalább arrogáns f*sz, aki elmenekült és kamu ürügyekre hivatkozva bújt ki a pénteki tárgyalás alól, nem lesz hülye most arra ítélni magát, hogy kötelezően bíróság elé kelljen állnia. Rogánnal szemben Portiknak nincs veszítenivalója, ő 2030 előtt semmiképpen nem szabadul, viszont ha akkor szabadulni akar, ajánlatos igazat beszélnie.

Más szavakkal, Rogán tovább keni a szart, és annak ellenére, hogy alvilági összefonódásai egyre inkább nyilvánvalóak, még mindig nem teszi azt, amit ilyenkor tenni kellene: lemondani a g*cibe. Az időhúzás és az ügyvédi nyilatkozat mögött az a bizonyosság húzódik, hogy nem csupán arról van szó, hogy a kormány egyik tagja egy gyilkossal hozható összefüggésbe, hanem arról is, hogy igen nagy valószínűséggel további súlyos ügyek kiteregetésére kerülne sor, ami további Fidesz-közeli bűnözőkre húzná rá a vizes lepedőt (Habony, Vajna, stb.) Ebből - az ügy kimenetelétől függetlenül - nem lehet jól kijönni és remélhetőleg ez is ugyanúgy ráég Rogánra, mint a táguló ingatlanok. Ezeket a szálakat nehéz lesz elvarrni és szerintem az sem opció, hogy Portik véletlenül megöngyilkolja magát az elviselhetetlen börtönviszonyok miatt.

Itt már csak az a kérdés, hogy Orbán és csicskái (Polt, Pintér) meddig védik ezt az embert és meddig rohangálnak testületileg tátott szájjal a f*szerdőben. Azt már egy fél ország sejti ugyanis, hogy a Rubovszky-féle értékbecslőktől Rogánig és jelenlegi utódáig egy bűnbanda uralkodik a Belvárosban. Akkor is, ha ezt a magyar igazságszolgáltatás jelen pillanatig nem állapította meg, mert nincs ilyen. Mármint olyan igazságszolgáltatás, ami igazságot szolgáltatna. Portikot meg lehet félemlíteni az ilyen nyilatkozatokkal, lehet kamuzni a hamis tanúzás feletti megbotránkozással, de itt egyvalaki van, aki ellen már 5 napja eljárást kellene folytatni: mégpedig Rogán Antal ellen, hivatali vesztegetés elfogadása miatt.

Ha ez nem következik be és Orbán továbbra is kiáll nyakig szaros bizalmi embere mellett, az azt jelenti, hogy önként beállnak a szareső alá. Bár az is igaz, ha Rogán feláldozható paraszttá lesz, akkor onnantól egyetlen hozzá hasonló sem érezhetné biztonságban magát és még nagyobb káosz és zűrzavar uralkodna el a NER-ben és olyan lavina indulna el, aminek az útjából nem sokan tudnának félreállni. Szerintem most van az, amikor Lázár János hátradől és kér egy kávét. Erről majd legközelebb.

http://kolozsvaros.com/2016/06/22/most-van-az-amikor-lazar-janos-hatradol-es-ker- egy-kavet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A beszedett termékdíj minden 10 forintjából 8-at elnyel Orbá
  2016-06-22 15:32:24, szerda
 
  Noha a törvény szerint másra nem fordítható, az évente befizetett tízmilliárdok a hulladékgazdálkodás helyett mennek a "levesbe".


********************************


2016. június. 22. 07:05 6

A beszedett termékdíj minden 10 forintjából 8-at elnyel Orbán rendszere
szerző:
MTI


A környezetvédelmi termékdíj ötöde jut a hulladékgazdálkodás támogatására.

Az elmúlt öt év költségvetéseiből egyértelműen kiderül, hogy a termékdíjból beszedett pénzeknek nagyjából csak 20 százalékát fordította a hulladékgazdálkodás támogatására a kormány, a többi megy a költségvetési "nagy kalapba" és elfolyik más kiadásokra - írta szerdai számában a központi költségvetésekre hivatkozva a Világgazdaság.

A vg.hu emlékeztetett: a 2011-ben elfogadott termékdíjról szóló törvény azzal a deklarált céllal született, hogy a befolyó pénzből finanszírozzák a hulladékok hasznosítását, megelőzzék és csökkentsék a környezetszennyezést. A kormány ezért egy jókora díjemeléssel, 2012-től több mint kétszeresére növelte a termékdíjköteles termékek utáni összbevételt és átszabta a hulladékhasznosítás teljes rendszerét. Azóta nem lehet például ingyen osztogatni a boltban műanyag zacskókat - írták.

Az idei költségvetési törvényben több mint 63 milliárd forint, a jövő éviben 69 milliárd forint bevételre számít a kormány környezetvédelmi termékdíjból, de ebből csak 12,75-12,75 milliárd forinttal támogatja a hulladékgazdálkodást - derül ki a lap által közölt adatsorból.


http://hvg.hu/gazdasag/20160622_A_beszedett_termekdij_minden_10_forintjabol_8at_e lnyel_Orban_rendszere
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 450 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.