Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Kun Zsuzsa (Klubrádió) beszélget egy fiatal, vak jogásszal
  2016-07-10 23:57:03, vasárnap
 
 
Kun Zsuzsa (Klubrádió) beszélget egy fiatal, vak jogásszal

1: És milyen érzés volt úgy felnőni, hogy félig vak?
2: Teljesen vak vagyok.
1: Dehát most mondta, hogy lát egy kicsit.
2: A bal szememre semmit, a jobb szememre 1%-ot.
1: Na látja, akkor mégis lát! Egy százalék, az nem nulla!
2: Dehát nem látok.
1: Nem szabad ilyen negatívnak lennie! Azért mondtam, hogy félig vak, hogy ne legyen olyan szomorú.
2: Nem vagyok szomorú, hanem vak vagyok.
1: Jaj, hát, nem tudom jobb kedvre deríteni???

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azok az emberek, akik régebben kizárólag az MSZMP taggyűlésé
  2016-07-10 23:42:28, vasárnap
 
 
Tamás Róbert 2016-07-10

Azok az emberek, akik régebben kizárólag az MSZMP taggyűlésén ministráltak...


Értem én, hogy a kormánynak nagyon fontos a menekültválság. Ha hirtelen megszűnne (bár így lenne, mert a baj valóban létezik), a Fidesz-kormány eléggé megoldhatatlan helyeztbe kerülne. A propagandán túl semmit nem tudnak felmutatni sem az elmúlt évekre visszatekintve, sem a jövőre nézve. Már amennyiben nem nevezzük eredménynek azt, hogy a régió éllovasából leküzdöttük magunkat a sor végére, miközben a lélekszámra vetített uniós források terén Magyarország igencsak a sor elején áll, amikor a pénzt osztják.

A napi-migránsozás nélkül még a nem túl értelmes országlakó is észrevenné esetleg, hogy valami itt nem stimmel. Miközben csak az óriásplakátokon élünk egyre jobban, a kormány különféle tagjai és az ő rokonaik valahogy mindig ott vannak, ahol a közpénz csörög. Bele a zsebükbe.

Ezért kellenek a muszlim hordák, mint egy falat kenyér, de a kormány tagjai sem érezhetik teljesen biztosnak a pozíciójukat, mert napi szinten igyekeznek meggyőzni mindenkit a hit mindenek felett való ejeréről. Én legalábbis semmi mással nem tudom magyarázni azt, hogy azok az emberek, akik legfeljebb a KISZ szárnyai alatt, vagy egyenesen az MSZMP pártgyűlésen ministráltak, egytől-egyig megtértek.

Ez még egyáltalán nem lenne baj, hiszen az ember élete során változik, okosodik. Jó esetben. Rossz esetben hülyül. Mindenkinek jogában áll akár a véleményét megváltoztatni bizonyos dolgokról (az elveit megváltoztatni már nem annyira egészséges), akár megtalálni az egyházhoz vezető utat. Bárkinek bármikor joga van hinni abban, amiben ő akar. Ha istenben, akkor benne, ha másban, akkor másban.

A hit magánügy. Kellene, hogy legyen. Az egyház és az állam egymástól elkülönítve, függetlenül működik. Úgy értem, más országokban. Nálunk nem. Nálunk mostanában úgy szaporodnak a kormányban a keresztények, hogy azt már szabad szemmel nem is lehet követni. Ezzel nincs is baj. A baj azzal van, hogy én tudok erről, holott egyáltalán nem tartozik rám, mi több, nem is érdekel.

Nincs bajom senki hitével, azzal viszont van bajom, ha a megtért keresztény élete céljának tekinti, hogy mindenkit megtérítsen. Olyan ez, mint az a volt dohányos, aki marhanagy örömében, amiért sikerült leszoknia a cigiről, mindenhol és mindenkit ezzel a hősies tettével fáraszt és kétpofára ócsárolja azokat, akik viszont nem szoktak le. Vagy mint a fogyókúrázó, aki meglelte a tökéletes diétát és a terített asztal mellett ülve hanyagul ledagadtozza a körülötte lévőket és előadást tart a beöntés hihetetlenül jótékony hatásáról, majd miután mindenki boldogtalanul bámulja a tányérján fonnyadozó kacsasültet, emberünk derűsen elrág egy sárgarépát.

Így vagyok a hittel is. Nekem ne tukmálja senki, ne nyomja a képembe, ne akarjon megtéríteni és ne akarjon alávalónak beállítani csak azért, mert engem nem tud elsodorni a keresztényi áhítat.

Márpedig a kormány tagjai ezt csinálják. Közülük is kiemelkedik a mindenkinél sokkal magyarabb és keresztényebb Kövér László, aki már ott tart vallásos átszellemültségében, hogy aki nem legalább akkora keresztény, mint ő, annak élni sincs joga.

Miután nem tudok szívből hinni abban, hogy a keresztényi szeretet kizárólag a gyűlölet szításával és a tolerancia lábbal tiprásával kivitelezhető, ezért a magam részéről gyanakszom. Az az érzésem, hogy ez a hirtelen felfedezett vallási buzdulat nem ok és főleg nem cél nélkül való. A hittérítés oka szerintem nem feltétlenül a keresztények számának növelése, hanem a feltétel nélküli hit elfogadtatása. Ha egy ember - pláne tízmillió - képes a feltétel és főleg kérdezés, gondolkodás nélküli elfogadásra, akkor nagy gond nincsen.

Hinni kell a kormánynak és a kormányban. Hinni kell Orbán Viktorban. Hinni kell a jobban teljesítésben és hinni kell abban, hogy egyre jobban élünk. Ezt adja a kormány, nekünk csak el kell fogadnunk. A hitet.

A többi - mocskos anyagiakról van szó - már nem a mi gondunk. Azt majd ők szétdobják maguk között. Mi csak higgyük el, hogy nem.


http://kolozsvaros.com/2016/07/10/azok-az-emberek-akik-regebben-kizarolag-az-mszm p-taggyulesen-ministraltak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az NGM szerint nem a magyar gazdaság teljesítménye, hanem a
  2016-07-10 23:03:24, vasárnap
 
  NGM = Nagyon Gagyi Minisztérium

bármit kommunikálhat a fideszi hazugsággépezet, ha olyan jók lennék, akkor miért hívott össze a felcsúti diktátor válságtanácskozást a szar magyar gazdaság miatt nem is olyan régen????

ezekkel a dumákkal etesse a hülye szavazóit!!! nulla a teljesítménye annak az országnak, amit 6 éve vezet a fidesz maffia!

Dehát emléxem én: a legelső fidesz-kormány a kormányzása kudarcának okaként az orosz pénzügyi válságot nevezte meg, mint külső okot (miközben pont ez a kormány égetett fel minden kapcsolatot az orosz piaccal)... :)))

Az akkori birkáknak megfelelt eme magyarázat...
A mostani birkákoknak meg meg fog felelni eme másik is..



A következő alkalomra való javaslatok:

- Afrikai sáskajárás
- Kanadai bozóttüzek
- Globális felmelegedés.
- Soros György (Bizonyítékként egy fotó, amin Gyuri New York Timest- olvas aminek a címlapján látható a Moody's szó)

************************


Az NGM szerint nem a magyar gazdaság teljesítménye, hanem a Brexit miatt tartják még mindig bóvlinak a magyar államkötvényeket

akiraly
gazdaság
július 9., szombat 7:28


Közleményben magyarázza a Nemzetgazdasági Minisztérium, hogy bár az egyik nagy hitelminősítő, a Moody's egy ideje már a felminősítésre utaló pozitív kilátással sorolja bóvli kategóriába a magyar államadósságot, pénteki revíziója során mégsem minősítette fel azt. Az NGM szerint ebben

szerepet játszhatott az Egyesült Királyság uniós kilépéséről tartott népszavazás eredménye,

vagyis a magyar gazdaság rajta kívül álló okokból kapott most pofont a kormányzati elemzés szerint. Pedig ők maguk úgy gondolják, hogy a magyar gazdaság teljesítménye alapján igenis megérdemelnénk már, hogy befektetésre javasolják az országot. Csak hát a brexit, ugye :-(

http://444.hu/2016/07/09/az-ngm-szerint-nem-a-magyar-gazdasag-teljesitmenye-hanem -a-brexit-miatt-tartjak-meg-mindig-bovlinak-a-magyar-allamkotvenyeket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hiába tiltakoztak ellene, a fideszes polgármester felesége l
  2016-07-10 22:50:10, vasárnap
 
  Szarnak ezek mindenre! Ahogy a lakosság 2/3-a elutasította őket 2014-ben is, méginkább, ahogy a helyi közösségek folyamatosan elutasítják őket, nem számít.
Megmutatják, hogy nekik (ököl)joguk van a nyakunkra ülni.
Remélem, mi meg fogjuk mutatni, hogy az igazi joguk ahhoz lesz, hogy börtönben üljenek!
Pénz és hatalom a mottó! Ezek a férgek még egymást is megdugnák sorbanállás közben, ha e kettőről van szó!
Van pofabőr rendesen, a rinocérosz tökön bökné magát irigységében!

***

Hiába tiltakoztak ellene, a fideszes polgármester felesége lett az igazgató


ma, 12:21

A váci I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskolában a tantestület ellenében Fördősné Rozmán Edina, a kormánypárti Fördős Attila felesége lett igazgató.

A magyarnarancs.hu azt írja, bár a 48 fős tanári kar kétharmada nem támogatta a pedagógust, a Klik mégis őt nevezte ki a középiskola élére. A történet pikantériáját az adja, hogy Fördősnét nem a szakmai alkalmatlansága miatt szavazta le a testület, hanem a lap szerint a város polgármesterével szemben érzett ellenszenv miatt. Fördősné Rozmán Edina ugyanis Fördős Attila (Fidesz-KDNP), Vác polgármesterének felesége.

Fördős Attila tavaly nagy felháborodást ki azzal, hogy amikor a március 15-i központi ünnepségre diák integetőket toborzó Kliket visszautasította a váci Madách Gimnázium, ezért Fördős szőnyeg szélére állította az iskola vezetőit, holott technikailag a polgármesternek semmi köze nincs egy oktatási intézmény szakmai munkájához.

Az esettel kapcsolatban Fördősné Rozmán Edina azt mondta, semmiféle összefüggés nincs a polgármester és a kinevezése között.



http://propeller.hu/itthon/3229762-hiaba-tiltakoztak-ellene-fideszes-polgarmester -felesege-lett-igazgato
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kínai üzenet az USA-nak: Készen állunk ellenetek a harcra Or
  2016-07-10 22:38:14, vasárnap
 
  Kínai üzenet az USA-nak: Készen állunk ellenetek a harcra Oroszország oldalán

by Hírnök · 2016-07-10

Peking készen áll a harcra ha az Egyesült Államok katonai erővel avatkozik be a Dél-Kína-i tengeren-jelentette ki a kínai miniszterelnök annak kapcsán, hogy a Hágai Bíróság kedden hoz döntést egy a kínaiak által mesterségesen épített szigetről.

Kína 2015-ben hozta létre a Spratlys szigetet amire rögtön katonai támaszpontot, kikötőket és repülőteret épített. A kínai építkezés több térségben lévő országnak sem tetszik ezért a Hágai Bírósághoz fordultak.

Az Egyesült Államok októberben hadihajókat küldött a vitatott sziget közelébe. Kína ezt a lépést katonai provokációként értékelte.

A kínai elnök Xi Jingping és orosz kolléga, Vlagyimir Putyin június 25-én kötelezték el magukat egymás segítése mellet Pekingben. A kínai elnök most ezen szerződésre hivatkozva küldte fenyegető üzenetét az Egyesült Államoknak és hívta fel a figyelmet, hogy az ázsiai ország nem lesz egyedül a harcban.

Forrás: anonews.co


http://hirek.ga/kinai-uzenet-az-usa-nak-keszen-allunk-ellenetek-a-harcra-oroszors zag-oldalan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A vendéglátó kedves zsidók
  2016-07-10 22:35:56, vasárnap
 
  A vendéglátó kedves zsidók


2016/07/10 transyadmin

Izrael lehallgatta a francia miniszterelnök mobiltelefonját

netanjahu250.jpgEgy francia lap szerint Izrael lehallgatta a francia miniszterelnök és tanácsadói mobiltelefonjait - tájékoztatott csütörtökön a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja, a ynet. A LExpress című francia lap szerint amikor Manuel Valls francia miniszterelnök és tanácsadói májusban Izraelbe látogattak, át kellett adniuk telefonjaikat a biztonságiaknak az izraeli vezetőkkel tartott találkozóik előtt.

A megbeszélések után a francia politikusok készülékeik rendellenes működéséről számoltak be, ezért hazatérésük után szakemberek vizsgálták meg a mobiltelefonokat.

A francia biztonsági szervek egyelőre nem számoltak be munkájuk eredményéről, hogy tapasztaltak-e esetleg a telefonokban beavatkozást, és hangsúlyozták, hogy csak a külföldi utazásokat követő rutinvizsgálatot végezték el a küldöttségi tagok készülékein.

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hivatala tagadta, hogy Izraelben bármit tettek volna a francia politikusok telefonjaival, és visszautasították a francia lap vádját, hogy esetleg kémkedni próbáltak volna a francia kormányfő után.

Az utóbbi években számos, politikusokat érintő lehallgatási botrány volt, mint kiderült, nyugati szövetséges országok egymás vezetőit figyeltették. Izraelnek amerikai vezetőkkel kapcsolatos ügyek miatt kellett magyarázkodnia, de Washington is megpróbálta “követni" a jeruzsálemi történéseket.

2016. július 07. 14:29, Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/07/10/a-vendeglato-kedves-zsidok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trump: Hillary Clinton, zsidó csillagban ütős üzenet
  2016-07-10 22:34:06, vasárnap
 
  Trump: Hillary Clinton, zsidó csillagban ütős üzenet



2016/07/10

Kisebb botrány foglalkoztatja az amerikai politika szereplőit és elemzőit: Donald Trump, a republikánusok várható elnökjelöltje szombaton közzétett Twitter-bejegyzéseinek egyike egy olyan fotómontázs, amelyen Hillary Clinton látható, a háttérben százdolláros bankókkal, mellette pedig hatágú csillagba írt szöveggel, “A valaha volt legkorruptabb jelölt".

A bírálatok elsősorban a Dávid-csillagra emlékeztető hatágú csillagra vonatkoztak. Ugyanakkor nem vádolták meg Trumpot antiszemitizmussal, hiszen nagyobbik lánya, Ivanka ortodox zsidó vallású férfihoz ment férjhez és áttért a zsidó vallásba. A bírálatok hatására azonban Trump lecserélte a hatágú csillagot és helyette piros köralakban tette közzé véleményét, amelyen nem változtatott, vagyis változatlanul korruptnak nevezte Clintont.
Fotó: Twitter

Vasárnap Corey Lewandowski, Trump kirúgott kampányfőnöke a CNN hírtelevízió szokásos vasárnap délelőtti politikai vitaműsorában vette védelmébe a republikánusok várható elnökjelöltjét. (Lewandowski, miután távozott a kampányból, a CNN hírtelevízió kommentátora lett.) Úgy fogalmazott: ,,a politikai korrektség ámokfutásáról van szó". Hozzátette: ha a hatágú csillag mögött nem lettek volna százdolláros bankók, senkinek nem jutott volna eszébe, hogy támadást intézzen a twitteres üzenet, illetve Donald Trump ellen.

Lewandowski szerint Trump a hatágú csillaggal a törvényességre, a törvény erejére kívánt utalni. ,,Ugyanarról a csillagról van szó, amelyet az egész országban használnak a seriffek hivatalaiban, a törvényesség jeleként" - fogalmazott Lewandowski, aki szerint a Twitter-üzenetbe olyasvalamit olvastak bele, ami nem volt benne. ,,Az új formában közzétett üzenet ugyanaz, s ez az üzenet pedig az, hogy Hillary Clinton korrupt" - hangsúlyozta a volt kampányfőnök.

Forrás: http://mno.hu/kulfold/botranyt-kavart-trump-twitter-uzenete-1350191, Megjelent: 2016. július 04. hétfő, 05:00

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/07/10/trump-hillary-clinton-zsido-csil lagban-utos-uzenet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És ezeket a kérdéseket fel fogjuk tenni. Hamarosan
  2016-07-10 22:29:08, vasárnap
 
 
Swan Edgar 2016-07-10

És ezeket a kérdéseket fel fogjuk tenni. Hamarosan




Rohadjon meg minden baloldali, az EP képviselőkkel az élen, mert. Ugyanitt népszavazás a semmiről, mindenkit várunk szeretettel.

Na, hogy ezen is túl vagyunk mára, csacsogjunk érdekesebb dolgokról.

Például arról, hogy amikor Kövér László az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt 1986-ban, akkor ő milyen oldali volt? Járt templomba sűrűn? Aztán 1987-88-ban, amikor Soros György ösztöndíjából kapta a fizetését, akkor is gyűlölte az öreget?

Pintér Sándor volt MSZMP titkár milyen oldali volt?

Stumpf István MSZMP tag, Hazafias Népfront utolsó alelnöke, jelenlegi alkotmánybíró?

Matolcsy György MSZMP tag, III/2 együttműködő, jelenlegi unortodox MNB elnök?

Kerényi Imre MSZMP alapszervezeti titkár, pitypangfelelős?

Fónagy János MSZMP tag, jelenleg fideszes államtitkár?

Hoffmann Rózsa 1988-ig MSZMP tag, jelenlegi KDNP tag?

Földi László MSZMP tag, alapszervezeti tikár, jelenlegi kormánynak kedves migránsügyi szakértő?

Harrach Péter volt MSZMP tagról, jelenlegi gerinces kereszténydemokratáról se feledkezzónk meg.

Kell folytatni? Szerintem felesleges. Mindenkinek van előélete, mivel újszülöttek ritkán kerülnek a hatalom közelébe. Csak az nem mindegy, hogy valaki képes-e felvállalni a múltját, vagy úgy tesz, mintha az soha meg sem történt volna és nagy erőkkel, bő nyállal szembeköpi önmagát. Teszi ezt úgy, hogy közben szinte habzik a szája igyekezetében, hogyan is tudná a földbe döngölni az ellenfelét. Ez nem politika, ez egyszerű surmóság.

De beszélhetnénk Rogán Antal viselt dolgairól is (bár Bálint kolléga ritkán hagy ki egy napot ebben a témában). Habony Árpád kicsodaságát is jó lenne feszegetni, mert az mégis abnormális, hogy miközben ez a megnyerőnek jóindulattal sem nevezhető illető lassan (vagy gyorsan) húsz éve sündörög Orbán Viktor valamelyik oldalán, Orbán Viktor cinikusan, pofátlanul és röhögve letagadja az ő szívbéli barátját.

Aztán beszélhetnénk a letelepedési kötvény bizniszről is. Konkrétan arról, hogy miért is nem jelent meg a - márciusra összehívott - gazdasági bizottság ellenőrző albizottságának ülésére beidézett Habony Árpád és Rogán Antal (mint érintettek), valamint a fideszes bizottsági tagok sem? Miért dobálja vissza Polt Péter az ebben az ügyben tett feljelentéseket? Komolyan gondolják az urak, hogy a világ végéig meg lehet úszni? Mindent?

Beszéljünk továbbá Mészáros Lőrinc váratlan, ám igen szépen fejlődő zsenialitásáról. Mitől lett ilyen nagyon okos ez az egyszerű gázszerelő, hogy már nem is képes fejben tartani, mennyi vagyona van? Mennyire normális dolog az, hogy az addig éppen csak megélő vállalkozó multimilliárdos lett, amint az ő falubelije és szomszédja a miniszterelnökségig kapaszkodott? Tényleg azt hiszik a kicsit sem tisztelt politikából élősködők, hogy soha nem fog kiderülni, hogy a Mészáros nevén lévő mérhetetlen vagyon valójában kié?

Csacsogjunk pár szót arról is, hogy miért nincs még letartóztatásban Farkas Flórián, akinek 1,6 milliárd forint eltüntetése fűződik a nevéhez! Ki védi, miért védi és kivel osztozott ezen a pénzen? Vagy inkább az a kérdés, kit rántana magával, ha beszélni kezdene?

Cseréljünk eszmét arról is, hogy L. Simon László fitneszedző felesége miből és hogyan spórolt össze százmilliókat földvásárláshoz.

Szerintem mindenkit érdeklő téma Matolcsy György és az ő alapítványainak működése, erről is beszéljünk.

Aztán én például roppantul kíváncsi vagyok arra, hogy konkrétan mekkora összegre bírságolta az Unió Magyarországot az utóbbi hat évben, ebből mennyi az az összeg, ami név szerint Orbán Viktor tehetséges vejéhez köthető és azt ki fizeti? Jó, ez utóbbi kérdésre nem szükséges válaszolni, mert tudom. Mi fizetjük.

De hogy egy kicsit visszamenjünk az időben: Kaya Ibrahim és Josip Tot? Ezüsthajó Kft.? Kövér Szilárd - a keresztényi erényekkel ékes házelnök testvéröccse - aki már a hősi időkben is ott sertepertélt mindenhol és sorra viszi csődbe a vállalkozásait? Róla méltatlanul kevés szó esik, pedig jelenleg is aktív. De ott volt akkor is, amikor Simicska Lajos még Orbán Viktor legjobb barátjaként addig ügyeskedett, ameddig valahogy sikerült az (akkor még első) bányát megszerezni az Orbán-apukának (némi pártszékház eladásából származó pénz segítségével). Azóta apuka is megtáltosodott, mert a fia kormányra kerüléséig üzemmérnökként dolgozott (egy ideig Líbiában is), azóta viszont egy csomó bánya, ingatlankereskedő vállalkozás és ki tudja mi mindennek a tulajdonosa lett. Mészáros Lőrinc - szintén megtáltosodott zseni - és Orbán Győző egymástól bérelnek, adnak-vesznek mindenféle ingatlanokat, amikben aztán a tehetséges miniszterelnök pihenget a családjával.

Ha már itt tartunk, nagyon érdekelne - mert ilyen hülye kíváncsi természetem van - Orbán Viktor kedves feleségének vagyoni állapota. De még ezeken kívül is rengeteg kérdésem van.

Azt hiszem, nem csak nekem. És ezeket a kérdéseket fel fogjuk tenni. Hamarosan.




http://kolozsvaros.com/2016/07/10/es-ezeket-a-kerdeseket-fel-fogjuk-tenni-hamaros an/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MÁR NEM SOKÁIg!
  2016-07-10 22:12:42, vasárnap
 
  Németországban a szélsőjobbot irtják, a szélsőbal meg kedvére randalírozik

2016. július 10. 11:32
Hunhír.info

Zavargásba torkollott egy szélsőbaloldali tüntetés Berlinben, a szombat éjjel történt összecsapásokban többen megsebesültek. A hatóságok szerint 1500, megfigyelők szerint jóval több tüntető a rendőröket kövekkel, palackokkal és petrádákkal dobálta meg, kirakatokat tört be és rendőrautókat rongált meg.Érdekes. hogy betolakodók ingyen lakhatása miatt tört ki a balhé.


A tüntetés helyszínére, a Friedrichshain nevű városrészbe 1800 rendőrt és rohamrendőrt vezényeltek ki, de a nyugalom a demonstráció után sem állt teljesen helyre, a környéken és a német főváros más részein éjjel több autót felgyújtottak.

A zavargással végződött tüntetés az egyik utolsó nagy berlini foglaltház - a tulajdonos hozzájárulása nélkül birtokba vett lakóépület - sorsa körüli konfliktus része. A friedrichshaini házat - amelyet a címe után Riager 94-nek (R94) neveznek - a szélsőbaloldali, anarchista szubkultúra egyik központjaként tartják számon a kilencvenes évek eleje óta, és már többször megpróbálták felszámolni.

A viszály június 22-én újult ki, amikor az épület egy részét rendőri biztosítás mellett kiürítették, hogy felújítsanak két lakást menedékkérőknek. Azóta ismét rendszeresek a tüntetések, és a rendőrség ugyan állandóan nagy erőkkel van jelen a környéken, de így is sok rongálás történik, csak az utóbbi két héten 20 olyan autógyújtogatás történt, amely a hatóságok szerint a szélsőbalhoz köthető.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=95659
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bemutatkozás – Radikális Demokraták
  2016-07-10 14:24:14, vasárnap
 
  Ez így csak helyeselhető.
Nagyon fontos, és nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy egyik mostani ellenzéki pártnál sincs nyoma a fidesz-bűnszervezet megbüntetése programjának. Mégis, azt hogyan gondolják, hogy esetleg megnyerik a választásokat, kormányra kerülnek, és akkor ezek a bűnözők a maguk 1.5 millió agyhalott hívőjükkel, továbbra is hideg polgárháborús állapotban tartják az országot? Mert azt csinálnák. Ki kell mondani egyértelműen, világosan végre: a fidesz egy bűnszervezet Be kell tiltani, a tagjait felelősségre vonni, a vezetőit bíróság elé állítani.
A másik fontos dolog az új mozgalom, vagy párt hitelessége. Hitelesség nélkül semmit nem lehet csinálni. Ez viszont nehéz ügy. Ma már nagyon nehéz bízni a politikai szereplőkben. Nem csak a régiekben, de az újakban is. Persze a hitelesség az egyszerű emberekben nem racionális ismérvek alapján épül fel (pl. rohadtul nem olvasnak pártprogramokat), hanem gyakorlatilag a külsőségek, a hírverés alapján. Az lesz híresebb, népszerűbb, és ez által szerez hitelességet is, aki minél többet szerepel, akciózik. Tehát itt nem minőségi szempontok játszanak (a buta birka nép nem tudja azokat mérlegelni), csakis mennyiségiek. Sajnos, ez van.
Azért, csak így tovább!






Forgács Erzsébet 2016-07-10 VENDÉG
Bemutatkozás - Radikális Demokraták


A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

kiáltványa / nyilatkozata / programja / röplapja

Szervezetünk olyan tömörülés, amelynek célja az orbáni diktatúra fölszámolása; a demokrácia és a jogállam teljes egészének helyreállítása, újbóli megteremtése.

Célunk továbbá a diktatúra létrehozóinak, működtetőinek, támogatóinak, haszonélvezőinek, pénzelőinek felelősségre vonása, teljes körű és végleges elszámoltatása.

Céljaink eléréséhez az alábbi úton kívánunk / akarunk haladni

Várunk sorainkba minden érdekeltet korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.

Szövetséget kötünk minden más csoporttal és szervezettel, amely ezen az úton akar járni.

Chartában rögzítjük az egymás közötti viszonyt és a konkrét tennivalókat.

A Radikális Demokraták - illetve a kibővített szövetség - választási tömörülés, amely szükség esetén párttá alakulhat.

A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése és a kormányalakítás a célja.

Integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, szervezeteket - pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit - akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.

A Chartában az alábbiakat kell feltétlenül rögzíteni:

Minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.

amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk a diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, mely kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.

Amennyiben a célok eléréséhez kevesebb vagy több mint egy választási ciklus szükséges, akkor addig áll fent a szövetség.

Ha választásokon akarjuk megdönteni a diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltet adhat.

Amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség szakértői kormánya rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.

A rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.

A jelenlegi diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. A közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.

Akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból - sok lesz ilyen - azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.

A teljes körű vagyonelkobzás az elmentett vagyonok (melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak) vonatkozásában is meg kell történjen.

Budapest, 2016.

RADIKÁLIS DEMOKRATAK


http://kolozsvaros.com/2016/07/10/bemutatkozas-radikalis-demokratak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 369 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1908
  • e Hét: 5010
  • e Hónap: 16121
  • e Év: 169617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.