Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Több tízezren vettek részt a jeruzsálemi köcsögparádén - Bib
  2016-07-22 00:43:34, péntek
 
  Nem elég, hogy zsidó de még buzi is? Persze ez visszafelé is müködik. Nem elég hogy buzi de még zsidó is. A kettő együtt tényleg sok egy kicsit. Ezt a problémát már csak az atom, napalm, anthrax vagy más hasonló zsidó-buzi kezelő eszközzel lehet megoldani.
Hogy szaporodik akkor ez a népség?Vagy ez lesz Isten büntetése,kipusztul a zsidó?
Össze vagyok zavarodva. Akkor a zsidóbuzika le zsidóbuzizni most antiszemitizmus vagy rasszizmus vagy szimpla kirekesztéses gyűlölködés ?




****************************

Több tízezren vettek részt a jeruzsálemi köcsögparádén - Bibi szerint elválaszthatatlanok az izraeli társadalomtól

Jeruzsálemben példátlan rendőrségi és titkosszolgálati biztosítással indult útjára az idei buzivonulás. A nyugat-jeruzsálemi Szabadságharang parkból kiinduló meneten minden eddiginél többen, a rendőrség közlése szerint mintegy 20-25 ezer izraeli és a világ minden részéből odasereglett ferde hajlamú, illetve a ,,büszkélkedésüket" támogató személy vesz részt. A nagy elővigyázatosságra azért van szükség, mert tavaly egy Jisáj Schlissel nevű ortodox zsidó halálra késelt egy vonuló fiatal leszbikát, s mintegy féltucatot megsebesített. A Válláh!Hádásot hírportál információja szerint már a menet kezdetén letartóztattak harminc embert, akik meg akarták zavarni a büszkélkedőket.



A jeruzsálemi buziparádé élén menetelők (fotó: Meged Gozni)

A köcsögmenet a nyugat-jeruzsálemi Szabadságharang parkból (Gán Há-Pá'ámon) indult ki, és időközben a város főútvonalán áthaladva megérkezett a Függetlenség parkba, ahol a ferde hajlamúak pikniket tartanak, beszédeket hallgatnak. A menet útvonalába torkolló és azt keresztező utcákat hermetikusan lezárták a forgalom előtt. A menet megindulása előtt a Szabadságharang parkban felszólaltak az egy évvel ezelőtt meggyilkolt lány szülei is, akik azt állították, hogy a leányuk nem volt ferde hajlamú, csak rokonszenvezett velük, támogatta a ,,küzdelmüket". Mindenesetre a megindult menetben a házaspár mögött külön rendőr lépkedett, és vigyázott rájuk. A kiindulási ponton ortodox zsidók emlékeztették a büszkélkedőket arra, hogy ,,Isten gyűlöli a paráználkodást", ám ez az üzenet a köcsögöket nem nagyon hatotta meg.



Két díszpinty a jeruzsálemi köcsögvonuláson (fotó: Meged Gozni)

Bibi Netanjáhu miniszterelnök ugyan nem vett részt a köcsögmeneten, ám a Facebook-oldalára kitett videóüzenetében hangsúlyozta: ,,A büszkeség menetén ma sokan vesznek részt Jeruzsálemben, s a résztvevők egyetlen alapelvért menetelnek: minden ember egyenlő, minden embert a saját képmására teremtett az Isten, minden férfinak és nőnek joga van élni a saját életét tisztességgel és biztonságban", üzente a menetelőknek az emberi jogok ismert tiszteletben tartója, az izraeli kormányfő, s megemlítette, hogy a tavalyi meneten meggyilkolt lány vele és a gyermekeivel egy iskolába járt Jeruzsálemben. ,,Fivéreink és nővéreink, a másságosok közösségének tagjai elválaszthatatlanok tőlünk, az izraeli társadalomtól. Mi mindnyájan egy család vagyunk", üzente még Bibi a vonulóknak.



,,Isten gyűlöli a paráználkodást" (fotó: Slomi Gabbáj)

A menetben több transzparensen szójátékkal arra buzdították a másságukat egyelőre eltitkoló buzikat, hogy ,,lépjenek ki a szekrényből (az ,,áron" héber szó szekrényt és egyben koporsót is jelent - J. K.), mert a szekrény maga a halál." A menet végállomásán, a Függetlenség parkban a többi között Gílá Álmágor, ismert izraeli színésznő és politikusok szólalnak fel, és arra ösztökélik a másságosokat, hogy tovább küzdjenek a jogaikért, ferde hajlamúk tiszteletben tartásáért. A menet kezdete előtt, a Szabadságharang parkban két férfi a zsidó szokásnak megfelelően ,,hupá" (esküvői mennyezet) alatt, a nagy nyilvánosság előtt örök hűséget fogadtak egymásnak. Rabbit nem láttunk a színen.



https://m.kuruc.info/r/4/161591/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a nő felelős 260 ezer magyar zsidó haláláért
  2016-07-22 00:39:06, péntek
 
  Még 50 év múlva is fognak találni élő bűnösöket a kárpótlásokat meg évszázadokig fizetjük még

Ami azt illeti a szovjet-orosz munka- és haláltáborokban sokkal többen haltak meg...
S azok nem csak néhány évig üzemeltek, hanem gyakorlatilag 1917-től napjainkig.

"érezte az égő holttestek szagát és hallotta a lövéseket is"

1. Az elégetett holttestek szagából nem érződik azok száma és haláluk oka.
2. Az elgázosítás közben nem hallatszanak lövések.








július 21. | 19:25
Faktor

Ez a nő felelős 260 ezer magyar zsidó haláláért


Most állítják bíróság elé a 92 éves Helma M.-et, aki az SS tisztjeként részt vett az auschwitzi "magyar akcióban".

Bíróság előtt felelhet 260 ezer magyar zsidó meggyilkolásáért Helma M., egykori SS-rádiós. A most 92 éves nő részt vett az auschwitzi haláltáborban az úgynevezett ,,magyar akcióban", ő volt az a személy, aki jegyezte, honnan és hány vagonnyi zsidó érkezik, és ő továbbította a parancsokat is, azokat is, hány embert kell azonnal megsemmisíteni, és a többieket hova kell osztani.
Az auschwitzi tábor bejárata.

Az auschwitzi tábor bejárata.

A német ügyész, Jens Rommel elmondása szerint 4-5 vonat érkezett a haláltáborba naponta, 360 ezer embert azonnal kivégeztek - többségükben nőket és gyerekeket. ,,Erről Helma M. tudott, hiszen érezte az égő holttestek szagát és hallotta a lövéseket is. Valamint a parancsok egyértelműek voltak" - mondta az ügyész.
EZT IS AJÁNLJUK:

Az egyelőre azonban kérdés, hogy valóban felelősségre lehet-e vonni az asszonyt, akinek ügyvédje felmentést kért, mivel ,,védence törékeny, süket nő" - írta a Daily Mail.

Nem Helma M. lenne az első, akit nem tudnak a náci rémtettei miatt elítélni. A horvát nemzetiségű Milivoj Asner a negyedik legkeresettebb náci bűnös volt a Simon Wiesenthal Központ listáján. A férfi a horvát rendőrség vezetőjeként több ezer szerbet és zsidót küldött a haláltáborokba.

"Az volt az alapelve, hogy ezeket az embereket meg kell gyilkolni, mert a szállításuk és etetésük drága."

A háború után Ausztriában telepedett le. 2005-ben Horvátország akarta bíróság elé állítani a háborús bűnei miatt, ám az osztrákok nem adták ki. Azzal érveltek: ,,jó polgár lett Asnerből, a háború óta nem követett el semmi rémtettet, így élete alkonyán már békében kellene hagyni".


De az SS Rettegett Ivánjaként elhíresült John Demjanjuk is csak öt év börtönt kapott, a büntetését pedig felfüggesztették, így sosem kellett börtönbe vonulnia. Demjanjuk a sobibóri haláltábor egyik őre volt. A haláltábor és a munkatábor között az a különbség, hogy a munkatáborokban ,,csak" a munkára képteleneket végezték ki, a haláltáborokban viszont válogatás nélkül mindenkit. A müncheni ügyészség hivatalos vádirata szerint 27 900 zsidó fogoly megölésében vett részt.

Az SS mentőorvosa, Hubert Zafke is megúszta: még csak perbe se fogták, mert egészségi állapota nem engedte meg. Zafke orvosa depressziót és stresszt állapított meg, és ez elég volt, hogy a náci bűnöst ne ítéljék el.

Képíró Sándor részt vett az újvidéki vérengzésben, melynek során 3309 embert gyilkoltak meg, többségük zsidó és szerb volt. A magyar férfit szintén sosem ítélték el, egészségi állapota volt esetében is a mentség.







http://faktor.hu/faktor-ez-a-no-felelos-260-ezer-magyar-zsido-halalaert?source=hi rkereso
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 369 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1502
  • e Hét: 7234
  • e Hónap: 18345
  • e Év: 171841
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.