Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Lehet verni a mellünket össznemzetileg, de a Nagy Nemzeti Ko
  2016-07-03 20:38:09, vasárnap
 
 
Forgács Erzsébet 2016-07-03


Lehet verni a mellünket össznemzetileg, de a Nagy Nemzeti Korrupció felzabálta a jövőnket


,,Egyszer jó lenne egy statisztikát látni arról, hogy az uniós tagságunk alatt az ország mi-mindent és főleg mennyit kapott, és azt is, mi mennyit tettünk a közösbe?! Úgy gondolom, lenne rohadt nagy meglepetés, mert kapni nemhogy szeretünk, ki is követeljük, adni viszont nem adunk, mert már hogy is képzeli azt a szar-szemét unió?"

Mai kedvenc kommentem. És mivel a kérdés igencsak jogos, a kívánság is érthető, lássuk az adatokat.
Forrás: ec.europa.eu
Forrás: ec.europa.eu

A fenti ábra a 2014 évre vonatkozó uniós forrásokat mutatja, országok szerint bontva. Azért illesztettem be, hogy lássuk az arányokat. Felhívnám a figyelmet arra, hogy hazánk megközelítőleg annyi pénzt vett ki az uniós kalapból, mint például Nagy-Britannia és jóval többet, mint például Románia, holott a lakosság lélekszáma távolról sem azonos. Tehát egy főre vetítve hazánk jóval több forráshoz jutott, mint az említett országok.
Forrás: ec.europa.eu
Forrás: ec.europa.eu

Bár a táblázatból jól látható, de nem árt némi ismétlés, ami köztudomásúlag a tudás anyja. Vagy ilyesmi. Tehát: a 2004-2013 közötti időszakban Magyarország összesen 30 978,40 millió euró fejlesztési forráshoz jutott. Ugyanebben az időszakban 8 619,80 millió eurót fizettünk be az Unió költségvetésébe. A kettő különbözete: 22 358,60 millió euró, ami 6 680,58 milliárd forint.

Bizonyára többen emlékeznek még arra, amikor Orbán Viktor magyarázta az Unió működését. Akkor hangzott el az az ominózus mondat, hogy az a pénz nekünk jár. Mert - mondta a miniszterelnök - úgy kell elképzelni az Uniót, mint egy bankot. Ez a mi nagy, közös bankunk. Betesszük a pénzünket, aztán kivesszük.

No. Ha valaki tud olyan bankot, ahová én beteszek nyolcezerhatszáz millió eurót és ugyanakkor ki tudok venni huszonkétezerháromszáz millió eurót úgy, hogy az nem hitel, nem kamatra adják és nem kell visszaadnom, az feltétlenül árulja el nekem is a bank nevét. Köszönöm.

Az a valóság, hogy nekünk nem ez a pénz jár, hanem a pofánk. Többnyire. Ezt a több, mint hatezerhatszáz milliárd forintot (ez az összeg csak 2013-ig volt ennyi, 2014-ben elértük a 8700 milliárdot, tehát már 10 000 millárdról beszélünk) azért kapta az ország, hogy fejlesszük belőle a gazdaságot, infrastruktúrát, oktatást, egészségügyet. Hogy fel tudjunk zárkózni a fejlettebb országok szintjére és egyszer mi is nettó befizetők legyünk, de főként meg tudjunk élni a saját hazánkban.

Hát ez valahogy nem jött össze eddig és mivel ez a költségvetési ciklus lezárul 2020-ban és várhatóan azt követően jóval kevesebb forráshoz jutunk, már nem is fog összejönni. Ugyanis az eddig Magyarországra érkezett uniós források különösebb látszat nélkül folytak szét, mint a búvópatak. Az országban épült szökőkutak és viakolorral burkolt terek ennyi pénzt nem emészthettek fel. Itt már működő gazdaságnak kellene lennie, de nincs. Viszont az van, hogy az elmúlt években a magyarországi fejlesztések 97 százalékát csak uniós forrással vagyunk képesek finanszírozni.

Nem is nagyon lehet csodálkozni a nyomtalanul eltünt pénzeken, mert például a mai napig kétszer annyiba kerül Magyarországon 1 km. autópálya megépítése, mint Németországban. Mindezt úgy, hogy a németeknél drágább az alapanyag, a munkaerő és szigorúbbak a szabályok. És ez nem újkeletű probléma, már az Unióhoz való csatlakozásunk után három perccel így volt.

Egyszóval lehet itt cukiskodni és handabandázni a mi bankunkkal, amiből hétszeres pénzt veszünk ki, mint amit beraktunk. Lehet tiszteletet követelni az országnak, verni a mellünket össznemzetileg, de bizony az van, hogy a Nagy Nemzeti Korrupció felzabálta a jövőnket. A tessék-lássék beruházások és a stadionok mellett valódi gazdaságfejlesztés nem történt. A Magyarországon működő ipar sem magyar, mi csak bérmunkások vagyunk.

A majdnem nyomtalanul elköltött/eltüntetett ezermilliárdokhoz még bátran számoljuk hozzá a magánnyugdíj megtakarításokat és azokat a hiteleket, amelyeket folyamatosan vesz fel az ország, például államkötvény-kibocsátás formájában.

Az van, hogy minket bizony kiraboltak. Röhögve, cinikusan. De semmi baj, van még mit veszítenünk. Addig is, ameddig az utolsó fillérünkből is ki nem forgatnak, mi csak bátran harcoljunk a gaz Unió ellen és üvöltve követeljünk tiszteletet. Tolvajoknak és hülyéknek jár is az. A tisztelet.


http://kolozsvaros.com/2016/07/03/lehet-verni-a-mellunket-ossznemzetileg-de-a-nag y-nemzeti-korrupcio-felzabalta-a-jovonket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meddig fizetünk nyugdíjat ukrán és orosz állampolgároknak?
  2016-07-03 20:11:17, vasárnap
 
  Erről mért nincs népszavazás hogy megengedjük e hogy a környező ország nyugdíjasai áttalepüljenek, a jobb nyugdíj miatt ! Én a saját országában befizetett az ottani nyugdíjat megfelelő összeget adnám amit a volt országa küldene ! Nevetséges hogy aki itt rokkant meg a munkába és itt dolgozott 35 évet, a nyugdíja harmada annak amit egy külföldi betelepült rokkant kap10 éves munkaviszony után ! Miről beszélünk???






• Meddig fizetünk nyugdíjat ukrán és orosz állampolgároknak?

Rétvári Bence közölte, hogy a hatályos — az 1963. évi 16. törvényerejű rendelettel kihirdetett — magyar-szovjet szociálpolitikai egyezmény alapján jár ellátás az ukrán és orosz állampolgárnak, ha arról lemond Ukrajnában, az Oroszországi Föderációban, mert átköltözik Magyarországra.

A Nyugdíjbiztosítási Alap terhére a magyar-szovjet szociálpolitikai egyezmény alapján 2015 decemberében 1117 millió forint összegű nyugdíjat folyósított a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság...

hmm

a többség gondolom áttelepült kárpátaljai magyar. de ilyen módon kapják a románnál nagyobb nyugdíjakat az erdélyből áttelepültek is.

mert eddig is nagy gondot okozott nekik egy egyezmény felmondása

*************


Több mint 13 milliárd forint megy ukrán, orosz nyugdíjasokra

Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 06. 30. 11:01


Egy 53 éves egyezmény alapján jár nekik.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára - minisztere helyett - válaszolt a független Varju Lászlónak, aki arra várt választ, hogy

Meddig fizetünk nyugdíjat ukrán és orosz állampolgároknak?.

Rétvári Bence közölte, hogy a hatályos — az 1963. évi 16. törvényerejű rendelettel kihirdetett — magyar-szovjet szociálpolitikai egyezmény alapján jár ellátás az ukrán és orosz állampolgárnak, ha arról lemond Ukrajnában, az Oroszországi Föderációban, mert átköltözik Magyarországra.

A Nyugdíjbiztosítási Alap terhére a magyar-szovjet szociálpolitikai egyezmény alapján 2015 decemberében 1117 millió forint összegű nyugdíjat folyósított a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság.

Ez komoly kiadás. Ha csak tavaly decemberben 1 milliárd 117 milliót folyósítottak az orosz és ukrán nyugdíjasoknak, az egész évben több mint 13 milliárdot jelentett. Az államtitkár szerint az 53 éves magyar-szovjet egyezmény alapján nyugdíjban részesülők száma változó, de általában növekedést mutat. A magyar kormány a jó viszony miatt azt szeretné, ha az elavult magyar-szovjet szociálpolitikai egyezményt egy modern, az arányos teherviselés elvét követő váltaná fel.

Az Oroszországi Föderációval és Ukrajnával a kétoldalú szociális biztonsági egyezmények létrehozására irányuló tárgyalások folyamatban vannak.

Varju László (DK) kérdésének arra a részére, hogy a nyugdíjhoz elég egy bejelentett lakcím, az államtitkár külön nem tért ki válaszában, noha évek óta téma, hogy ukránok tömegei kapnak így nyugdíjat. Korábbi sajtóhírek szerint egy teljes iparág szakosodott arra, hogy külföldiek magyar állampolgárságot kapjanak. Az államtitkár által hivatkozott kormányközi egyezmény sorsa is furcsa, hiszen annak felmondását Ukrajnával a Bajnai-kormány már letárgyalta, amikor a Fidesz-kormánynál az ügy süllyesztőbe került.

Korábban az EMMI cáfolta, hogy importnyugdíjasok csapolnák a magyar tb-kasszát, de idén februárban Rétvári Bence szintén egy írásbeli kérdésre (Korózs Lajosnak) elismerte, hogy 2010 óta a nálunk nyugdíjat kapó ukránok száma jelentősen megnőtt. 2010 óta évente ezer felett van az ukrán nyugdíjigénylések száma, ami tavaly már elérte 2283-at. Számos igénylést elutasítanak, de tavaly magyar nyugdíjat kaptak 1167-en. Azt nem tudni, közülük hányan kettős állampolgárok. Ezt nem tartják nyilván. Az viszont biztos, hogy az ukrajnai átlagnyugdíjnál többet kapnak azok, akik magyarországi lakcím birtokában tőlünk kapják az ellátást.




http://24.hu/belfold/2016/06/30/tobb-mint-13-milliard-forint-megy-ukran-orosz-nyu gdijasokra/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Arcon köpve és megfenyegetve
  2016-07-03 20:00:21, vasárnap
 
  Arcon köpve és megfenyegetve

Posted on 2016-07-03 by Admin



Túl vagyunk az idei esztendőre ránk mért pesti buziparádén. A kéjesen rángatózó deviáns horda nem kis szerencséjére. Mert ha a tegnapi parádét követően még néhány napig fesztiváloznának!-valószínű hogy jónéhány nyalókamester komoly fogsorrendezéssel és némi testápolással kötné be az ünneplést.
Mert ami tegnap történt, az minden eddigin túltett. Ez már a magyar nép hergelése, provokálása és fenyegetése volt. TUDATOSAN!

buzf
Olvassuk csak:
Karlik Cintia, a Budapest Pride szóvivője beszédében megköszönte a résztvevőknek, hogy a félelem helyett az aktív kiállást, a szabadságot és a jogegyenlőséget választották és így szerinte már olyan erőt képviselnek, amivel számolni kell.

buzf
Arról beszélt: senki nem mondhatja meg, ki kiket tart a családjának, azt szerinte bárki szabadon megválaszthatja. Hozzátette, ezt üzeni a kormánynak és mindenkinek, “aki nem értette meg", hogy a család alapját nem egy férfi és egy nő házassága teszi le, hanem a szeretet és a kölcsönös tisztelet.

buzf
Mindezt mondta pedig ez a nemtelen féreg a magyar Parlament előtt! Megüzenve a magyaroknak, hogy ŐK NEM EGY ÁLTALÁNOS ÉS KONVENCIONÁLIS TÁRSADALMI ALAPOKAT AKARNAK ELFOGADNI, HANEM RÁNK AKARJÁK ERŐLTETNI A RÁJUK JELLEMZŐ-BETEGESEN ELFERDÜLT FELFOGÁSUKAT!
A deviáns falka pedig nyálcsorogva, extázisban helyeselt!
Ebben a falkában pedig ott csápoltak magyarországi “politikusok", és Döbrögisztán-Vajdaságba akkreditált diplomaták is!

buzf
A diplomatákhoz semmi közünk!
A hordatömegben lelkendező magyarországi “politikusokat" pedig ajánljuk a magyarok figyelmébe!

buzf
Abban a reményben, hogy az idei tömeges véglényvonaglás volt az utolsó ebben az országban!


http://www.balrad.com/2016/07/03/arcon-kopve-es-megfenyegetve/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezért kell tiltani a buzizmust.
  2016-07-03 19:20:25, vasárnap
 
 

Svédországban van egy no name kis pártocska. Múlt évben két javaslatot próbáltak törvényre emelni, egyelőre nem sikerült.
Egyelőre!

1. 15 éves kor felett a testvérek is szexelhessenek egymással büntetés nélkül.

2. Az ember még életében rendelkezhessen arról, hogy halála után a hulláját megdughassa, aki nekroffil és éppen bejelentkezik.

A másik: Szintén múlt évben, egy izraeli napi, vagy heti lapban megjelent egy nagy cikk, pedofil vagyok, nem szörnyeteg címmel. Ebben egy 40 év körüli pedofil szardarab elmeséli, hogy hogyan szerelmesedett bele egy 6 éves kislányba. Hogy milyen vágyak hevítik, stb. majd a végén gyakorlatilag megfenyegeti a társadalmat, miszerint: ő már annyira vágyik az ilyen kapcsolatra, hogy lehet, hogy még a börtönt is vállalná, csak egyszer kiélhesse a vágyait.
10 éve ezek még letagadták a mocskukat. Most nyilatkoznak. Holnap követelőznek majd, holnap után pedig...
Ezekből is világosan látszik, hogy fenti folyamatok olyanok, mint a buzgár. Ha tőből nem tiporják el őket, tért nyernek és maguktól nem állnak meg. Aláássák a társadalmat és végül az erkölcsök összedűléséhez vezetnek, hogy az eddig a tisztességes erkölcs gátja által feltartóztatott mocskos fertő végül mindent/mindenkit tönkretegyen.
Ezért kell tiltani a buzizmust. Mert térfoglaló folyamat. Ha engedik, nem fog megállni a 4 fal között. Előbb csak egy buzibár, aztán újság, aztán színes magazin, aztán médiák, felvonulások, ami másnak jár, nekem is, mondják és jön a többi, amit fentebb írtam. Itt nincs helye semmiféle toleranciának!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menjünk Cirkuszba!-Poloskai Áder Anna elintézte!
  2016-07-03 19:18:06, vasárnap
 
  2016\07\02
Menjünk Cirkuszba!-Poloskai Áder Anna elintézte!

Menjetek ti mindannyian vissza az iskolapadba, mert még az általános iskolai bizonyítványra sem vagytok érdemesek!
Láttuk az eddigi látszatintézkedéseiteket, ami csak kártékonyan hatott a nebulókra.Mint egy rakás szerencsétlenség meresztitek a farotokat, eddig még egyetlen normális ötlet nem esett ki a buta fejetekből.
Ki az a nagyon gyenge nálatok, aki kitalálta, hogy a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz előadására jogosító belépőjeggyel jutalmazza?!
Elképesztő ez a megalázó pimaszság, amit nehéz lesz választékosan tolmácsolni...gyerekeknek?... jó, a legjobb tanulóknak?...Budapesttől 200-400 kilométerre?...küldtetek cirkuszjegyet?! Mennyit, mindenkinek egyet? Záhonyból egy 9 éves gyerek hogy a fenébe jusson el a budapesti előadásra, mivel, miből, kísérő nélkül?!
Ti tényleg csak ennyire vagytok képesek?! Építeni, adni semmit! Rombolni, kárt okozni, azt tudtok..egyetlen egy gyermekpszichológus nincs köztetek, aki elszégyellte volna magát még időben és elküldött volna mindenkit a bánatba?!
Kiosztott a KLIK 112 ezer darab cirkuszjegyet,(csak remélni tudom, hogy nem egy napra és azonos kezdési időpontra szól mind...mert csak 1850 férőhely van) a műsor pazar...elkúrtátok pontosan ennyi gyerek kitűnő bizonyítványának az értelmezését, rátestáltátok a szülőkre a feladatot, hogy a gyerekük lelkét gyógyítsák meg a ti felelőtlen, példátlan szélhámosságotok miatt.
Pakoljatok össze és sunnyogjatok el egymáshoz , mert ha jót tenni képtelenek vagytok, legalább ekkora kárt ne okozzatok!
Várom a bocsánatkéréseteket egy megtisztelő, alkalomhoz illő dicséretes ajándék kíséretében 112 ezer példányban.
Még valami: 112000 darab cirkuszjegy azt jelenti, hogy 8 héten át minden előadásra a gyerekek kapták a jegyet, rajtuk kívül senki sem láthatja a Fővárosi Nagycirkusz előadását egész nyáron, hiszen minden jegy elkelt...egy kísérő sem mehet be egy 6-8-10 éves gyerekkel, gratulálok!..Persze, ez már tartalmazza az esti 19 órai kezdésű műsort is, a vidéki hogy menjen haza?! És végül még egy apró lórúgás: a jegy névre szól, nem átruházható...



http://tarkamese.blog.hu/2016/07/02/menjunk_cirkuszba_-poloskai_ader_anna_elintez te
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 369 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 446
  • e Hét: 4210
  • e Hónap: 7955
  • e Év: 161451
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.