Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Lőrinc (ismert) földvagyona miként is nézne ki, ha budapesti
  2016-07-05 22:36:13, kedd
 
  A könnyebb emészthetőség érdekében bejelöltem, hogy Lőrinc (ismert) földvagyona miként is nézne ki, ha budapesti kerületeket vett volna.

Övé lenne az 1. 5. 11. és 12. kerület teljes egészében tokkal vonóval.

Emésszétek!

úgynevezett tehetséges vállalkozó ^^

ő? szorgalmas, munkamániás megszállott, aki megérdemli a sikereit:)

Csak ennyi?

http://66.media.tumblr.com/83998ab14a86631f24ac6d490ba6d626/tumblr_o9u349hVEK1tq0 iuuo1_500.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni
  2016-07-05 22:22:34, kedd
 
 
Forgács Erzsébet 2016-07-05


Én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni


Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel akarnak együtt élni, Brüsszelnek ebbe nincs beleszólási joga.

Mondta Orbán Viktor. Meg Lázár János. És minden egyes kormánytag, kormányszóvivő, államtitkár, helyettes államtitkár, államtitkárnő, takarító, vécésnéni. Valamint Rogán Antal.

Innen is puszikálom mindannyiukat együtt és külön-külön is, Rogán Antalt különösen. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy érdeklődjem: megállapodott már a lakóingatlan mérete, vagy még most is növésben van? A letelepedési kötvény buli jól tejel? Mindenki elégedett? Habony Árpád is, aki kicsoda egyébként? És az V. kerületi ingatlanok ügyében hogy áll a helyzet? Áll? Mert úgy hírlik, sajnos a rendőrségen megsemmisült adathordozónak van másik példánya, tehát nem vesztek el a dokumentumok. Bizonyára örül ennek Rogán úr és már alig várja, hogy szembesítse a bíróság Portik Tamással és így módjában álljon tisztára mosni a nevét. Patyolatra.

Mert abban biztos vagyok, hogy Rogán Antalt nem kell felszólítania Lázár Jánosnak - pláne Csepreghy Nándorral üzenve - hogy fáradjon be a kihallgatásra. Mert Farkas Flóriánt meg kellett kérni szépen. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt kérte Farkas Flóriántól: menjen el az OLAF meghallgatásra, és amennyiben tiszta a lelkiismerete, működjön együtt az uniós hatósággal a kialakult helyzet kezelésében.

Mivel Farkas Flórián nem ment el, több megoldás kínálkozik.

Farkas Flórián nem jól hall.
Farkas Flóriánnak fogalma sincs arról, kicsoda az a Lázár János.
Farkas Flórián jól hall, ismeri Lázár Jánost, csak nem érdekli, mit beszél.
A negyedik verzióra gondolni sem merek: Farkas Flóriánnak nem tiszta a lelkiismerete.

Pedig most lenne itt az ideje annak, hogy Farkas megvalósítsa az áhított programját. Híd a munka világába. Amennyire én tudom, sok börtönben végeznek munkát a rabok. Hát mi ez, ha nem a sors kinyújtott keze?

Jut is eszembe! Most derült ki, hogy a teljes magyar sajtó méltatlanul rágalmazta Orbán Viktor legkedvesebb szomszédját és gázszerelőjét. Azzal vádolták ugyanis, hogy az ő tulajdonában van a Horvátországban frissen talált, alig 750 millió forint értékű villa, mikor nem is! A hvg.hu megkérdezte ezt az ártatlant a villáról, mire Lőrinc ugyan nem szólt semmit, de a hivatala válaszolt. Zárójelben értetlenkednék: milyen hivatala van Mészáros Lőrincnek? Kormány? Vagy a polgármesteri hivatal? Annak ugyan mi köze van ehhez? Zárójel bezárva.

Tehát azt válaszolta a hivatal, hogy Mészáros vagyonbevallása olyan pontos, mint egy svájci óra, a villa pedig nem a polgármester úr tulajdona, hanem egy cég tulajdona. A cég ugyan Mészáros Lőrinc tulajdona, de ez mégsem az. Vagy az mégsem ez. Vagy valami.

Arra gondoltam, hogy L. Simon Lászlónak is kellett volna egy hivatal, akkor nem kell kirúgni szegényt. Mert ha nem szólal meg, talán nincs akkora baj, így meg mindenki a barackmagon csámcsog, meg a fitneszedző feleség földbirtokosi ambícióin, és az egyébként mindenki által használt úton, pedig már csak kevesen emlékeznek arra, amikor az államtitkár úr rabokat dolgoztatott a gyümölcsösében. L. Simon Lászlót egyébként hat év alatt most rúgták ki harmadszor. Hátha most eléggé.

Ha másért nem, azért lenne fontos nagyon kirúgni, hogy nehogy unalmában elkezdje kihasználni az új közmunkaprogramot, amit kimondottan szellemi és testi fogyatékkal élőknek talált ki szeretett kormányunk, hogy ők se maradjanak ki a jóból. Havi negyvenvalahányezer forintért fognak közmunkálkodni azok az emberek, akik az eddigi közmunkaprogramokba nem fértek be.

Akkor én most gyorsan összefoglalom és remélem erősen, hogy összenő, ami összetartozik.

Rogán Antal nem ment el a bírósági szembesítésre, ezzel szemben Farkas Flórián sem ment el az OLAF meghallgatására, ezért aztán lehetséges, hogy majd mégis beindul a Híd a munka világába program, ahová ügyesen be tud csatlakozni a kormány minden egyes tagja, de akár még az ő kedves feleségeik is.

Zárom, amivel kezdtem, mert kedvelem a keretes szerkezeteket, valamint a kecskenyelvet.

Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel akarnak együtt élni, Brüsszelnek ebbe nincs beleszólási joga.

Szerintem sincs ebbe Brüsszelnek beleszólása. Ezért én Brüsszel nélkül is ki merem jelenteni: én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni!adomány


http://kolozsvaros.com/2016/07/05/en-magyar-vagyok-es-ezekkel-nem-akarok-egyutt-e lni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tóni, nem emlékszel?!
  2016-07-05 22:21:11, kedd
 
  Tóni, nem emlékszel?!

Picinyem, milyen feledékeny is lettél mára. Segítek felidézni azt az időszakot, amikor szájhagyomány útján terjengett, milyen feltételekkel lehet az V. kerületben lakáshoz jutni...ez nyílt titok volt egész Budapesten.
Olyannyira, hogy Tarsoly Csaba ( tudod, a Quaestoros) is ezt a listát birtokolta, ami a Westend kávézóitól az Infoparki irodákig mindenhol megfordult, kézről kézre járt...persze ehhez tudni kellett azt is, hogy kizárólag a zsírozásod mellett érhetőek el ezek az ingatlanok. Nem is titkolták sehol. Ajánlották szinte már az éttermekben is a menüsor mellé. Rengeteg ember kezében megfordult, aki az ingatlanpiacon mozgott ...és aki nem, az is hozzáfért, nem kellett keresni...most csak annak tudok örülni, hogy rövid hezitálás után nem kértem belőle...a fene tudja miért, de valahogy nem tetszett ez a "fizess zsebbe" dolog. Jól döntöttem, kimaradtam belőle, de te vastagon benne voltál, vazze!


http://tarkamese.blog.hu/2016/07/05/toni_nem_emlekszel?utm_source=bloghu_megoszta s&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A betegeket és a szellemi fogyatékosokat is közmunkára fogjá
  2016-07-05 22:14:11, kedd
 
  A betegeket és a szellemi fogyatékosokat is közmunkára fogják
ma 07:51




Budapest - Mindenkinek dolgoznia kell a kormány szerint, még a betegeknek is, függetlenül attól, hogy testi vagy mentális problémái vannak.

A Magyar Nemzet szerint ezért rájuk is kiterjesztik a közmunka programot: négy megyében már el is indult a kísérleti program.
A speciális közmunkásoknak csak havi 41 ezer forint jár / Fotó: MTI - Koszticsák Szilárd
[Megosztás] [Gombostű]

A speciális közmunkások a sima közmunkásoknál is kevesebb pénzt kapnak, mindössze bruttó 41 ezer forint jár nekik havonta. Összesen 132 ezer embert próbálnak így bevonni a közmunka programba.


http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-betegeket-es-a-szellemi-fogyatekosokat-is- kozmunkara-fogjak/1j9kynq
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
...leborult ország...
  2016-07-05 22:07:08, kedd
 
  ...leborult ország...

"Éjfél múlt. Aludnom kellene, de nem tudok. Sokszor nem. Jár az agyam, a gondolataim kavarognak. Sokszor, egyre többször.
Azon töprengek, mit rontottunk el? Miért? Miért ennyire? Miért, hogy nem tudunk kiállni egymásért, önmagunkért? Féltjük a tetves kis pozíciónkat, a még meglévő állásunkat, a nem-tudom-minket. Közben a politika, a hatalom mindent felzabál. Minden hatalom, az éppen megdicsőült és a barikád mögött hasaló. Azok az emberek régen elszakadtak a valóságtól. Évek, évtizedek óta a politikában, és a politikából élve hogyan is tudhatnák, mi történik lejjebb? Azok főleg honnan tudhatnák, akik az iskolapadból ültek a selyem-bársony akármilyen székbe. Semmiről semmit nem tudnak, de nem is akarnak tudni. Nekik ez játszma, amit meg kell nyerni. Beltenyésznek egymás között, diadalmasan kacagnak, amikor valami borzasztóan frappánsat sikerül mondani a másik oldalon állónak. ,,Győzelem! Lám, milyen nagyon okos is vagyok én!" Ez kell, ennyi kell. Akik beszélnek róla, sem tudhatják, milyen élni semennyi pénzből. Milyen úgy lefektetni egy gyereket, hogy nem tudsz enni adni neki. Milyen, amikor szégyellem magam, mert autóval megyek vásárolni...
A parkolóban mellém lép egy nő. Szomorú szemű. Halkan beszél, alig értem. Nem koldul, csak meg szeretné mutatni..nyújtja a papírdobozt, benne gyönyörű, cérnából horgolt angyalka, nyuszi. Ha esetleg vennék tőle... adjak, amennyit gondolok, vagy tudok. Ő máshoz nem ért...munkát nem kap, majdnem ötven éves. Csak enni szeretne. Élni valahogy.
Emlékszem a rendszerváltásra. Amikor fiatal felnőttként hirtelen azt mondták nekem: amit eddig tanítottunk neked, amit mondtunk, amit tudni vélsz, az mind hazugság. Emlékszem, amikor a fél ország ellenség lett, mert kiszolgálta a múlt rendszert... a másik fele meg ellenálló volt. Szerinte. Ez ma sem változott, csak minden sokkal rosszabb lett. Egyre rosszabb. Valahogy ezt az országot soha nem akarta a politika szolgálni, mindig uralkodni akart. Mi pedig engedtük, engedjük. Mert mit is tehetnénk ellene? Hiszen alig vagyunk tízmillióan... a mennyihez is? Háromszáz? Háromezer? Néhány éve még volt valamiféle - ha nem is védőháló - de egy hártya. Ami nem engedte lezuhanni azt, aki megbillent. Ma már ez sincs, már magunk lökjük a mélybe, aki nem képes kapaszkodni. Magyar Tajgetosz. Ülünk és várjuk a csodát, ami nem létezik.
Közben, aki teheti, menekül. Tudják, ott sincs kolbászból, meg hazát cserélni nem lehet, meg a túró rudi. Arra majd vissza fognak jönni, mint legyek a lószarra. A büszkeségünk... Bár az oroszok úgy tudják, ők találták fel, de az ő bajuk! Mi büszke nép vagyunk, mert mennyi Nobel díjast adtunk a Világnak! Csak akkor nem kell a másként gondolkodó, a sorból kilógó, amikor itt van. Ha már elment, akkor nagyon tudjuk szeretni! Vagy köpködni. Attól függ, az éppen aktuális hatalom mit vár el tőlünk. Mert mi annak megfelelünk, ha beledöglünk is! Nálunk nem szokás, hogy kiálljon a tanár a tanárért, a rendőr a rendőrért, a bíró, az orvos, a vasutas, a diák. Mi sem állunk ki a gyerekeinkért, miért is tennénk? Senki senkiért... az a tuti! Mint a szent tehenet, úgy imádjuk a semmi-eszű celebeket, a sztár-meteorológusokat, sztár-hírolvasókat, percek alatt színésszé avanzsált senkiket, sikerkönyvet sikerkönyvre halmozó analfabétákat. Közben igazi színészek, zenészek, írók, költők, újságírók éheznek. Konkrétan. Mert nekünk érdekesebb a lotyó önéletrajza, a semmiből jött senki hadonászása a képernyőn, a kivénhedt bártáncosnő gyereknevelési szokásai. Mert azt könnyen nyeljük, rágni sem kell.
Közben csomagolunk. Na, nem magunknak. A gyerekeinknek. Mert ők elmennek, már akiben van elég kurázsi. Akiben lenne elég bátorság, dac, elszántság, tudás és ész ahhoz, hogy talpra rángassa ezt a leborult országot. Ők elmennek, mi maradunk. A gyáva alkuinkkal, a félrenézéseinkkel, a lustaságunkkal, nemtörődömségünkkel. Mennek, viszik a még meg nem született unokáinkat. Mi meg bámulunk és várjuk tovább a csodát. Közben búcsút intünk az elveszett generációnak. Mi, az elbaszott generáció."

E. Swan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
No, van megoldás...
  2016-07-05 21:50:39, kedd
 
  No, van megoldás...



Elgondolkodtam rajta, mi lesz velem, ha nem lesz elég a nyugdíjam a
megélhetéshez.

Az önkormányzatnál arról tájékoztattak, hogy a munkához semmi kedvet nem
érző, de határozottan követelőző, jól definiálható összetételű
népesség részére feltétlenül fizetniük kell a
segélyeket.
Ez után aligha marad annyi pénze az államnak és az önkormányzatnak,
hogy gyógykezelésem,
gyógyszereim költségeihez hozzájáruljanak, vagy öregotthoni
elhelyezésemet támogatni tudják.

Mindezt tudomásul véve az alábbiak szerint látom a túlélés lehetőségét:
Megtakarított pénzemből veszek egy lőfegyvert és 4 töltényt, melyeket
felhasználva lelövök
- a konyhakertemet dézsmáló megélhetési bűnözőt,
- egy bűnöző, illegális bevándorlót,
- az elévülés és a mentelmi jog fedezéke mögé rejtőző cinikus
politikus bűnözőt,
- és az előbbieket védő, náluk is nagyobb gazember ügyvédet.

Ezek után, természetesen, börtönbe kerülök.
De !!!!!
Ott biztosítva van:
- naponta 3 x étkezés (diétával)
- egy tető a fejem fölött
- konditerem
-internethasználat
- könyvtár
- lehetőség újabb diploma megszerzésére
- központi fűtés
- légkondicionálás + orvosi ellátás
- új szemüveg és fogpótlás
- új csípőprotézis-beültetés és minden más, amire szükségem van.
- csak az látogathat meg, akit én fogadni óhajtok.

És ki fizeti ezt ki ?
Ugyanaz az állam és önkormányzat, akik azt mondták, hogy nincs
pénzük a tisztességben
megöregedett emberek támogatására.

Börtönlakóként adót sem kell fizetnem!
Hát nem nagyszerű a mi szociális ellátási rendszerünk???


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem érti a migráns, hogy miért kerül börtönbe a felesége meg
  2016-07-05 21:37:16, kedd
 
  Fatális félreértés

Posted on 2016-07-05 by Admin

Nem érti a migráns, hogy miért kerül börtönbe a felesége meggyilkolásáért

A 32 éves bevándorló, Jumaah K. nem érti, hogy miért kerül börtönbe felesége meggyilkolásáért, ő ugyanis úgy véli, hogy a saját hatáskörében járt el.


Börtönbüntetésre ítélte Németországban a regensburgi bíróság azt a bevándorlót, aki saját kezével végzett 26 éves feleségével. A házaspárnak három gyermeke volt, mikor a férfi megölte az asszonyt, ők is a házban tartózkodtak.
A menedékkérő házaspár a bajor város Laaber kerületében szállásolták el, itt történt a gyilkosság is. A férfi azért fojtotta meg feleségét, mert biztos volt abban, hogy a nő megcsalta őt.
A férfi nem érti, hogy miért akarják börtönbe küldeni tettéért, ugyanis azt mondta, hogy saját meglévő hatáskörében járt el, amikor kiontotta felesége életét.
Az ügyben várhatóan július 22-én születik jogerős ítélet.
(888)
Bal-Rad komm: Miféle meggyilkolásról beszélnek ezek a kutya európaiak?! KORLÁTOZZÁK AZ IGAZHITŰEKET JOGAIK GYAKORLÁSÁBAN! Pedig hát ő mindent megtett a gyerekei helyes nevelése érdekében. Csak egy asszonyállatot megfojtott! Hadd tanuljanak azok a büdös kölkök. NEM NÉMETÜL! A Szent Könyv tanításait. Hogy aszerint élhessenek NYUGODTAN ÉS FESZTELENÜL A KALIFÁTUS GERMANISZTÁN TERÜLETÉN!


http://www.balrad.com/2016/07/05/fatalis-felreertes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
DK: Balog hitelesítette, Matolcsy átutalta, a kamuegyetem el
  2016-07-05 21:35:01, kedd
 
  DK: Balog hitelesítette, Matolcsy átutalta, a kamuegyetem ellopta - Így tűnt el a pénzünk Sümegen

ma, 21:01



Tízmilliós nagyságrendű sikkasztás és csalás történhetett a John Henry Newman Közösségi Felsőoktatási Képzési Központnál - írta meg az Index. Ez az a sümegi álegyetem, amely a fideszes vezetésű sümegi önkormányzat és a Matolcsy vezette MNB alapítványainak támogatásával létesült. Azt egyelőre nem tudni, hogy maradt-e egy forint is az MNB-alapítványok által adott 28 millió forintból. Matolcsy György azért tudott a magát nemzeti-keresztény jövőegyetemnek nevező intézménynek alapítványi támogatást adni, mert az MNB-alapítványok hivatalosan költhetnek oktatásfinanszírozásra. Ahhoz, hogy az álegyetem is pénzt kaphasson ezen a jogcímen, csak annyi kellett, hogy a Balog Zoltán vezette EMMI hitelesítse az intézményt, mint Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot. Ahhoz tehát, hogy az intézményben magyar adóforintokat lehessen eltüntetni, Balog Zoltán miniszter és Matolcsy György jegybankelnök közreműködése is kellett. A Demokratikus Koalíció követeli, hogy hivatalból induljon eljárás...

(Forrás: web.dkp.hu, koszpeko által)


http://propeller.hu/itthon/3228933-dk-balog-hitelesitette-matolcsy-atutalta-kamue gyetem-ellopta-igy

http://propeller.hu/itthon/3228933-dk-balog-hitelesitette-matolcsy-atutalta-kamue gyetem-ellopta-igy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mészáros Lőrinc megpróbálta kimagyarázni az adriai villáját
  2016-07-05 21:33:18, kedd
 
  Minden magyar adózó állampolgár húzza ki magát büszkén: ezért dolgozott annyit az elmúlt években...
mégiscsak megérte rendszert váltani..
esetleg kaphatna mindenki évente egy képeslapot arról, ahogy mulatoznak az elvtársak mondjuk monacóban..


ennyi azért mégis csak jár egy 2800 lelkes település vezetőjének, aki az életét a közjónak szenteli... megérdemli a gondoskodást, a figyelmet majd Sopronkőhidán is
A lopott milliárdokból már nem tudják mit hova írtak be.És ez minősíti az okirathamisításban,ártatlanul rabosításban,gyermek jogellenes külföldre szöktetésében jeleskedő (i)gazságszolgáltatásunkat is.Behódoltak úgy ahogy kell.Pártatlanok és függetlenek ők.Tőlünk.

nem Mészárosé a villa és a jacht, hiszen ő is csak egy stróman. Tudjukkié.
Orbán már régen, és sokkal nagyobb vagyon felett rendelkezik az Adrián. A helytartó rokon Vitézy Tamás, tudjátok a Dávidka apukájának a birodalma révén. Ez a birodalom komoly szállodákból, üdülőfalvakból, és Dalmácia frekventált helyein levő marinákból (vitorlás, és jacht kikötő) áll. Tessék csak szemezgetni szépen, ezekhez képest a Mészáros villa egy putri.
http://www.adriatiq.com/hu


********


2016. július. 05. 14:20
Mészáros Lőrinc megpróbálta kimagyarázni az adriai villáját
szerző:
hvg.hu


Megkérdeztük írásban a felcsúti polgármestert, hogy valóban övé-e a horvátországi Ugljan szigetén épített villa, amelyről múlt héten írtunk. Figyeljük az okfejtést!

Múlt pénteken a Zadarski.hr című horvát lap nyomán írtuk meg, hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja családjával érkezett nyaralni egy Zadartól nem messze lévő tengerparti csodavillába, amely a lap szerint az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosáé, azaz Mészáros Lőrincé. A lap paparazzo-fotókat közölt a beköltöző focistáról, mi pedig megmutattuk, hogy hogyan néz ki a luxusvilla, ahová beköltözött. És azt is megírtuk a villa építőjére hivatkozva, hogy az ingatlan tulajdonosa Mészáros Lőrinc. Ő úgy emlékszik, hogy a luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a gázszerelőből lett magyar milliárdos csak tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz csaknem 700 millió forintért. A kivitelező azóta is referenciaként használja a Villa Mariát, képeket is közölt róla.

A felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatában valóban szerepel egy horvátországi ingatlan, de az Vir szigetén van, nem Ugljanon. Valószínűleg tehát nem a tengertől ötven méterre található, kétszintes, medencés villa van benne Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatában.

A hvg.hu megkereste Mészáros Lőrincet is a villa ügyében. Telefonon nem értük el, így írásban küldtük el a kérdéseinket, amelyekre a hivatala kedden válaszolt írásban.

Azt kérdeztük a felcsúti polgármestertől, valóban az ő tulajdona-e a Villa Maria, és valóban 2,2 millió euróért vette-e korábban, ahogy a kivitelező állította. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy az Ugljanon szereplő villát miért nem szerepeltette vagyonnyilatkozatában, amelyben a Viren található nyaralóját viszont benne van.

,,Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozata pontos és szabályos. Bizonyos televíziós híradásokban és honlapokon megnevezett horvátországi villa Mészáros Lőrincnek nem a személyes vagyona, hanem egy cég tulajdonában áll, amelyben polgármester úrnak tulajdonrésze van. Az említett cég, és az abban való tulajdonrésze pedig szerepel a polgármester úr vagyonbevallásában" - olvasható a rövid válaszban.

Rákérdeztünk a Zadarban állomásozó jachtról is, amely a lapok szerint ugyancsak a felcsúti polgármester tulajdona, erre azonban nem jött válasz, így a vízi jármű értékéről sincs egyelőre biztos információ.

Rakitic nyaralása egyébként nem tartott sokáig, mert huligánok kövekkel dobálták meg az épület ablakait, a focista pedig a családjával együtt eljött onnan. Mészárosék nem válaszoltak arra a kérdésünkre, hogy a felcsúti polgármester tud-e a kődobálásról, illetve arról, mekkora kárt okoztak azzal a huligánok.


http://hvg.hu/gazdasag/20160705_meszaros_lorinc_kimagyarazta_nekunk_az_adriai_vil lajat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét körbehurcolja a döbrögista horda a véres kardot!
  2016-07-05 21:21:00, kedd
 
  Ismét körbehurcolja a döbrögista horda a véres kardot!


Posted on 2016-07-05 by Admin


Fideszes mozgósítási főpróba lesz országos szinten


A Fidesz választókerületi elnökei­nek az őszi kvótaellenes referendum lesz a 2018-as választások főpróbája - tudtuk meg. Akár az egyéni képviselőségért való indulás is múlhat a választókerületi népszavazási eredményeken.


Az őszi kvótaellenes népszavazás a Fidesz szempontjából azért is fontos, mert a pártvezetés le tudja mérni, miképp dolgoznak a választókerületi elnökök, egyéni parlamenti képviselők - értesültünk. A 2018-as parlamenti választások szempontjából fontos állomást jelent majd a referendum, sokat számít, hogy egy-egy választókerületben hány szavazót lehet mozgósítani a kormány által kezdeményezett népszavazáson. A következő parlamenti választásokon azok az egyéni jelöltek indulhatnak, akik hozzák a pártközpont által elvárt szavazatmennyiséget.
A felkészülés már megkezdődött az őszi kvótareferendumra, amelyet minden bizonnyal szeptember végére, október elejére ír majd ki Áder János köztársasági elnök. A pártban azt mondják, a mozgósítással egyedül nem lehet választást vagy népszavazást nyerni. A lényeg, hogy van politikai narratívájuk, amit 2014 őszén egy időre elvesztettek. Az a vélemény a pártban, hogy a Jobbik elől a Fidesz elvette a témákat, a bevándorlás elleni küzdelem a legjobb példa erre. Úgy gondolkodnak, a baloldal 2018-ban újra összeáll majd, de nekik a hitelességgel van a legnagyobb bajuk.
Azt is mondják többen, a bíróságot is megjárt, majd felmentett - de még más ügyben érintetté válható - Molnár Gyula MSZP elnökké választása épp azt a lehetőséget veszi el a szocia­listák elől, hogy hitelesen támadják a kormányoldalt a korrupcióval. Azt sem zárják ki a Fideszben, hogy ebbe a baloldali összefogásba a Schiffer András nélküli LMP is becsatlakozik, így egy-két parlamenti helyet szerezhetnek a választáson, önállóan indulva nem lenne erre esélyük. Megtudtuk továbbá, a Fideszben arra is számítanak, hogy a baloldal és a Jobbik hallgatólagos háttéralkukat köt majd a választókerületekben, ugyanúgy, ahogy azt az elmúlt időszak időközi választásain, Veszprémben és Tapolcán tapasztalták a kormánypártban.
(mh)
Bal-Rad komm: A kvótareferendumnak beharangozott döbrögista parasztvakítás kizárólag a magyar közvélemény izgalmi állapotban tartását szolgálja, egyetlen cél érdekében: ADDIG SEM FOGLALKOZIK A NÉP MÁS-ÉGETŐBB PROBLÉMÁKKAL!
A politikai közbeszéd további tematizálását akarja kézben tartani a döbrögista horda, egészen a 2018-as “választásokig"! Nyereségvágytól űzve!
(Megjegyezzük: közben a közvélemény előtt ISMERETLEN SZÁMÚ MIGRÁNS tanyázik országunkban, amely létszám vélhetően jóval magasabb, mint a kvóta által a nyakunkba szabadítandók száma!)
A kvótareferendumon való részvétel a narancsos rablóhadat erősítené! Pontosan ezért nem javalljuk a választói részvételt! Másrészt pedig külföldi levélszavazók is be fognak szállni a dologba, és dönteni is fognak!
Ám ha valaki mégis kényszerét érzi annak, hogy elmenjen szavazni, akkor függetlenítse magát az aktuálpolitikától, és nem felülve a döbrögista horda kívánalmainak!-szavazzon a kvóta ellen. MAGYARKÉNT!
Mert a narancsos bűnbanda a MAGYAROK VÁGYAINAK AZ ÉLÉRE KÍVÁN ÁLLNI!-mint kezdeményező! Pedig valójában csak követője és haszonlesője egy folyamatnak! Ez a maffia egyszerűen a “falhoz állította" a magyar közvéleményt, és kommunikációs trükkjeivel azt sugallja, hogy a magyar nép érdekeit kívánja érvényre juttatni! Gondoljun ugyanakkor a tavaly nyári, országunkra rázúdított migránshordára! Ami bizony qrmányzati akarat nélkül nem történhetett volna meg!

http://www.balrad.com/2016/07/05/ismet-korbehurcolja-a-dobrogista-horda-a-veres-k ardot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 369 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.