Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Lázár János meggyengült! Orbán elveszi és másnak adja a drá
  2016-07-06 20:19:33, szerda
 
  2016. 07. 6. 17:11

Lázár János meggyengült! Orbán elveszi és másnak adja a drága játékszereit

Úgy látszik, hogy meggyengült Lázár János ereje a kormányban. Orbán egy új kormánybiztosnak; Bártfai-Mager Andreának ad egy sor nagyon fontos feladatot, amit eddig a Miniszterelnökséget vezető miniszter látott el - számol be az Index.hu

A lap ezt az alapján következtette ki, hogy Bártfai-Mager ugyan elvileg a nyugdíja vonult Németh Lászlóné államtitkár helyére érkezett, de a személycserébe egy nyilvánvalóan üzenetértékű csavar is belecsúszott:

Orbán új embere kormánybiztosként látja el ugyanazokat a feladatokat, amiket elődje államtitkárként irányított.

Bártfai-Mager ezentúl Lázár János helyett és nevében felügyeli majd az MFB, Posta, Takarékok, ENKSZ és egy sor állami cég ügyeit, de már közvetlenül a miniszterelnök irányítása alatt.

A helyzet egyértelműen úgy értékelhető, hogy Lázár gyakorlatilag elvesztette az érintett területeket, holott azokat eddig Németh Lászlónén keresztül befolyásolni tudta. Bártfai-Mager amúgy eddig az MNB-nél dolgozott, de oda Matolcsy György előtt érkezett még 2001-ben, az első Orbán-kormány idején.


http://alfahir.hu/lazar_janos_meggyengult_orban_elveszi_es_masnak_adja_a_draga_ja tekszereit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a fran
  2016-07-06 20:09:20, szerda
 
  Szóval az újból magyarrá avanzsált Andy (András) Vajna hol akarja új kaszinóját megnyítni? A Vajdahunyad várban! Ugye mindjárt érdekes lesz a liget projekt a kormány közeli haveroknak. A többi meg csak mese a múzeum negyeddel. Épült itt már Nemzeti Színház is nemde,ja csak a téglajegyeket vegyék minél többen,de az se valósult meg,de a pénz az elfogyott vagy eltűnt na mindegy.Azt is mondták,hogy itt építik fel a Regnum Marianum templomot,hát ez se jött össze legalább is nem ott.Röviden ennyit.


*********************


Swan Edgar 2016-07-06


Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a francba, ahányan csak vagytok!


A Fidesz beszélget velem, ez régi rossz szokása neki. Nem is értem, egy senkiházi párt honnan veszi a bátorságot ahhoz, hogy egy egész ország nevében kinyilatkoztasson, minősítsen, igét hirdessen. Mert például azt sem venném jónéven, ha bármelyik másik párt nyilatkozgatna az én nevemben, mivel nem vagyok tagja egyiknek sem. Hogy a Fidesz jelenleg kormánypárt, arra pont ívesen szarok, ez átmeneti állapot. Röviden: a pártnak kuss van, a kormány makogjon, ha mondandója akad.

A szerepzavaros sem nem fiatalok, sem nem demokraták most éppen ezt öklendezték fel magukból:

,,Politikai hisztéria zajlik a Városliget körül. Az ellenzék csak balhézni tud, de építeni nem. Ha a baloldalon múlik, akkor Budapesten semmilyen fejlesztés és felújítás nem történt volna az elmúlt években: kormányzásuk alatt hagyták lepusztulni a Városligetet és a főváros más természeti, építészeti értékeit is. A Városliget szebb, zöldebb, fásabb lesz - a főváros legszebb parkjává válik."

Figyelj Fidesz, ha már veled kell beszélgetnem!

A Városligetben - kurvára koncentrálj! - MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK vannak. Nem az ellenzék, nem is ellenség hanem ennek az országnak a polgárai, akik élnek azzal a jogukkal, hogy tiltakozzanak a faszságaitok ellen. Tudod, hülyegyerek? Magyar állampolgárok. Olyanok, akiknek az adójából ti dőzsöltök, akik a seggetek alá tolják a luxusautót, akik fizetik a luxuskurváitokat és akik annyi fizetést biztosítanak nektek, pártkatonáknak, amiből úri módon meg tudnátok élni. De nektek az sem elég, hanem folyamatosan loptok, kiraboljátok a munkaadóitokat és akkora arcotok van, hogy azt már csak egy baromira nagy szívlapáttal lehet betakarni. Ez meg is fog történni előbb, vagy utóbb.

A rohadt Városligeti rekonstrukciótok jelenleg egy kurvanagy kamu. Hol van még olyan tetvedék párt ezen a világon, amelyik megengedi magának egyrészt azt, hogy a kormány helyett pofázzon, másrészt azt, hogy ne hallgassa meg az adófizetők véleményét?

Hol vannak a Liget rekonstrukciójára vonatkozó, kész, elfogadott, megtekinthető, nyilvános tervek? Hol vannak a társadalmi viták? Mi a faszért akartok kivágni egy halom egészséges fát úgy, hogy azt sem tudja senki, mit terveztek a helyére? Ültettek csemetéket, meg tízszerannyit, mondjátok. Egyrészt ki a tököm hisz nektek? Másrészt tudjátok, hány év kell, ameddig egy csemete fa lesz és árnyékot ad?

Le van pukkanva a Liget? Le. De attól sem lesz jobb, ha ti letaroljátok. Az előző kormány szart rendberakni? Igen. De ti is csak pofáztok arról, hogy majd rendberakjátok. Már annyit hazudtatok, hogy azt sem hisszük el, ha köszöntök. Idióta barmok.

Budapesten emberek élnek. A ti főnökeitek. Ezek az emberek elsöprő többségben NEM AKARJÁK, hogy ti letaroljátok a Ligetet. Úgy nem, hogy tervek sincsenek és garancia sem arra, hogy azokból bármi megvalósul. Halljátok, isten barmai? Még a saját szavazóitok sem akarják, bár ez most ezredrangú kérdés, ki kire szavazott. A Liget az egész fővárosé. Minden emberé. Kurvára mindegy, kire szavazott. Nektek most nem arcoskodni kellene, nem a kopasz gorilláitokat rászabadítani magyar állampolgárokra, nem a rendőrséget odavezényelni. Jut is eszembe! Mennyire kell ahhoz fosni egy hatalommániás bűnszervezetnek, hogy hússzoros túlerőt küldjetek a Ligetvédőkre? Féltek, cuncimókus? Joggal.
Facebook/Ligetvédők


Na most az lenne a kérdésem, hogy a rendőr mi a büdös úristent filmez, fotóz? A busz elejénél, az állványos géppel. A tüntetőket? A POLGÁROKAT? A munkaadóitokat? A Liget valódi tulajdonosait?

Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a picsába, ahányan csak vagytok! Rohadékok!

Miért nincs annyi vér a pucátokban, hogy ti menjetek oda. Vihettek mindjárt kapát, kaszát, sarlót, lapátot is és ha elmondjátok az embereknek, hogy nem irtjátok ki az ötvenéves fákat, hanem rendbe akarjátok tenni, szerintem beállnak ingyen és önként segíteni, kiirtják a gyomot és teszik, amit csak tudnak.

De ti nem ezt akarjátok. Ti le akartok mindent dózerolni, már csak azért is, hogy megmutassátok. Hogy eszébe se juthasson senkinek szembemenni a személyiségzavaros főkolompos akaratával. Hogy a büdös parasztok, a haszonállat adófizetők nehogy kitalálják véletlenül, hogy ők győzhetnek, nekik igazuk lehet. Rá ne jöjjenek valahogy arra, amit egyébként már így is tud mindenki, aki nem a fővezér seggében habzsol: aljadék, gyáva, harácsoló kis patkányok vagytok és rohadtul szartok ti a Ligetre is, a polgárok akaratára is. Mindezt sunyi módon, az ellenzék háta mögé bújva, gyáván teszitek.

Ahogy mindig is szoktátok.


http://kolozsvaros.com/2016/07/06/kit-akartok-megfelemliteni-a-polgarokat-menjete k-ti-a-francba-ahanyan-csak-vagytok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akarja Ön…?
  2016-07-06 20:05:16, szerda
 
  Akarja Ön...?




“Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter reagált a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetség munkaerő-piaci javaslatára. Ebben többek között azt javasolják, hogy ha máshogy nem megy, külföldről kell behozni vendégmunkásokat az égető munkaerőhiány pótlására. A javaslatukban szereplő 250 ezer főt tájékoztató jelleggel adták meg, mint egy népességarányos létszámot Lengyelország példájából kiindulva, ahol 1 millió ukrán vendégmunkás dolgozik.

A miniszter azt mondta, hogy az MGYOSZ javaslatának több pontjával egyetértenek, így azzal is, hogy igény esetén biztosítani kell a harmadik országból érkező szakképzett munkaerő hazai foglalkoztatását.

Varga Mihály leszögezte: senkinek nem kell aggódnia, hogy emiatt elveszti az állását, hiszen csak azon szakmákról van szó, amelyekben nincs elegendő számú, megfelelően képzett hazai munkaerő. Az erről szóló szabályozás módosítása hamarosan megjelenik - tette hozzá.

A miniszter fontos feladatnak nevezte ugyanakkor, hogy megoldják az érkező munkaerő elhelyezését is. Jövőre ezért adókedvezményekkel támogatja a kormány a cégek lakhatásra fordított kiadásait.

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) javaslatában egyebek között rövid távú célként fogalmazza meg, hogy kormányzati program szükséges a kulturálisan beilleszthető, szakképzett munkaerő bevonására; a bérszínvonal, a reálbérek differenciált emelését pedig a vállalkozások jövedelemtermelő képességével összhangban, jogszabályi beavatkozás helyett tárgyalásos úton, illetve munkáltatói döntésekkel javasolja megoldani."

(MTI)

Ne hagyjátok magatokat etetni ezzel a migráncsos faszsággal!
Be van bizonyítva, hogy miközben folyamatosan migránsok hadával fenyegetőzik (elveszik a munkádat, óriásplakát), eközben valódi migránsokat hoznak dolgozni, a világ másik részéről, de akkor is behozzák őket, a VALÓDI MIGRÁNSOKAT, nem keveset, azért, hogy nektek ne kelljen rendes munkabért adni!

http://tenyek.hu/belfold/214207_mexikoi-varronok-nogradban.html

Mondjátok meg: ki itt a hülye?? A NÉP, AKI HAGYJA!!!!!

******************************

Akarja Ön...?


Posted on 2016-07-06 by Admin

Hiba volt kiírni a kvótanépszavazást!

,,Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" Ez lesz a kérdés, amelyre válaszolhatunk, már azt is tudjuk, mikor: október 2-án. Márpedig ha az ember nem Fodor Gábor, és szerencsére kevés ember Fodor Gábor, akkor az épeszű válasz erre a látszólag egyszerű kérdésre: nem. Nyilván nem akarom, hogy az ország szuverén ügyeibe, abba, hogy kit engedünk be és kit nem, bárki kívülről beleszólhasson, a fejünk fölött dönthessen.
El kell tehát menni szavazni? Be kell húzni a nemet keményen?
Nehéz most jó választ találni erre a kérdésre. Nem kicsit. Nagyon.
Először is azért, mert ez a népszavazás teljesen értelmetlen. Ez pedig a népszavazás intézményéből magából következik. Mert mi is a következménye bármilyen referendumnak, ha az érvényes és eredményes? Az, hogy az Országgyűlés jogszabályt alkot az adott kérdésben, mégpedig a népakaratot kifejező jogszabályt.
Kit, mit kötelez tehát egy magyar népszavazás eredménye? A magyar Országgyűlést. Senki mást. Brüsszelt pont nem. A helyzet ráadásul az, hogy az Országgyűlésben értelemszerűen többségben vannak a kormánypárt képviselői. Akik tehát akár holnap hozhatnának jogszabályt, amilyet csak akarnak. Parlamenti határozatot mondjuk, hogy nem, nem, soha, Brüsszel nekünk nem ugathat, stb. A Jobbik segítségével az alkotmányt is módosíthatnák, oda is beírhatnák, hogy az Országgyűlés feje fölött senki nem dönthet arról, ki jön ide és ki nem. A kormánypártok álláspontja ismert, nem akarják a ,,kényszerbetelepítést". Egy számukra sikeres népszavazás után viszont pontosan annyi jogosítványuk és hatásuk lesz, mint ma van. Semmivel sem több.
Tehát ha a kérdésre adott ,,nem" válasz önmagában egyértelmű is, ez cseppet sem jelenti, hogy el is kell mennem szavazni, hiszen a szavazatom egyáltalán nem befolyásolja az ügy kezelését, kimenetelét.
Vagy ha igen, annál rosszabb.
Egyetlen eset lehetséges ugyanis, amikor érvényesülhet a feltételezhető népakarat (ne a fejünk felett döntsenek). Van olyan döntés, amely a magyar parlament jogkörébe tartozik, s általa el lehet érni a kívánt célt. A döntés nem más, mint hogy mi is kilépünk az EU-ból. Akkor bizony nem dumálhatna bele Brüsszel, hogy kit telepít ide. Ez lenne az egyetlen biztos módja annak, hogy a kormány teljesíthesse a nép akaratát saját hatáskörben. Hogy érvényt szerezzen egy győztes népszavazás eredményének.
Persze más lenne az eredmény, ha a kérdést korrektebbül, mondjuk így tennék fel:
,,Ellenzi-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését olyan áron is, hogy inkább kilépne az EU-ból, csak hogy ez meg ne valósuljon?"
Erre is nemmel felelnék természetesen. Magyarországnak érdeke az EU-tagság, ez egészen nyilvánvaló, bármit mond is Lázár János ,,magánember". (TGM már felhívta a figyelmet, hogy polgári demokrácián belül a kormányinfót tartó csúcsminiszter fogalmilag nem lehet magánember, TGM-nek pedig ebben igaza van.) Szóval: attól, hogy egy adott kérdésre van válaszunk önmagában, még nincs értelmes válaszunk semmire. A körülmények, az ár ismerete nélkül ugyanis teljesen értelmetlen válaszolgatni.
Akar-e ön vadiúj, szuper autót?
Igen.
Akar-e ön vadiúj, szuper autót, ha a megszerzéséhez el kell adnia a lakását, tehát hajléktalan lesz, viszont lesz vadiúj, szuper autója?
Nyilván nem.
Ilyesmi.
Minthogy mindenféle konzultációs papírok vannak a Fidesz birtokában, ráadásul vannak még közvélemény-kutatások is, amelyek mind azt mutatják, hogy kötelező brüsszeli kvóta ötletét a magyarok baromságnak tartják, erről nyugodtan lehet értesíteni Merkelt telefonon vagy személyesen. Ehhez igazán nem kell népszavazás. Ha Juncker meghatódik a magyarok véleményétől, ahogy nyilván nem, a vélemény ismert.
A kormány dolga népszavaztatás helyett inkább az lenne, hogy nemzetközi partnereket találjon a kvótaellenes állásponthoz. Ha ugyanis a Tanácsban többségbe kerül az ezt elutasító miniszterek, kormányfők tábora, nem lesz kvóta. Ott lehet ezt elérni, esetleg még bíróságon. Lehetne még európai népszavazással is − ha lenne olyan intézmény a magát egyébiránt rendkívül demokratikusnak tartó EU-ban (ami van, az vicc, azt ne tekintsük népszavazásnak). Ahhoz persze melózni kellene, megpróbálni mindent, ügyesen, bravúrosan, hogy a belső álláspontot hangoljuk úgy Brüsszelben, ahogy az nekünk jó, ahogy mi helyesnek gondoljuk. De hopp! Pont erre tartjuk a diplomatáinkat, politikusainkat, nemde?
Nem arra, hogy Brüsszelt semmire sem kötelező népszavazások tábortüzéhez invitáljanak, hátha sütök nekik ott egy kis belpolpecsenyét.
A cél nyilván ez. A kormány valójában nem kivezetni akarja az EU-ból az országot (igaz, a két vicces kedvű angol troll, Boris Johnson és Nigel Farage sem kivezetni akarta Britanniát), csupán belpolitikai hasznot akar húzni egy jogos érzület meglovagolásából. Éppen úgy egyébként, ahogy a briteknél is történt. Természetesen az ellenzék is ezt szeretné, hasznot magának, ha már előállt ez a helyzet és nem tudta megakadályozni a népszavazás kiírását. Molnár Gyula, az MSZP újdonsült elnöke már ki is mondta: bojkottra szólítanak. Kézenfekvő húzás: a sajátjaimhoz számolhatom a végén azokat is, akiket egyszerűen nem érdekel a kérdés és sosem mennek szavazni. Ha tehát nem járul elég ember az urnákhoz októberben, ha többen maradnak otthon inkább, azt úgy fogják értelmezni: az ellenzéket támogatták.
Azt már leírtam fönt, hogy igennel nyilván nem szavaznék. Azt is leírtam, nemmel miért nem szavaznék. Marad tehát, hogy maradok otthon. Akkor viszont egy olyan MSZP malmára hajtom a vizet, amely épp Hunvald Györgyöt választotta helyi vezetőjének.
Ez a dilemma, kérem. Valószínűleg így is otthon maradás lesz ebből, de majd még eldöntöm. Van idő októberig.
Ma még egyetlen dolgot tudok csak biztosan:
Ezt a népszavazást kár volt kiírni.
(Ismerős helyzet, ugye?)
(mandiner)
Bal-Rad komm: Nyilvánvaló, hogy a döbrögista horda Brüsszelt akarja “ijesztegetni", és saját belső pozícióit (népszerűségét) erősíteni! Az EU-ból való távozás gondolatának a megemlítésére azonnal fölkoncolná a NATO az egész mocskos bagázst! (Nem mintha nagyon sírnánk utánuk...!)
-Elsősorban is legitimitását akarja kidomborítani az önmagát qrmánynak tituláló bűnbanda. A “NEM"-ek győzelme esetén EGY A QRMÁNYT SEMMIRE NEM KÖTELEZŐ referendum esetén itt olyan, az egész Kárpát-medencére kiterjedő, párját ritkító horthysta melldöngetés indulne be, hogy annak az egész világ bámulója lenne!
A “NEMZETI" kifejezést mint jelzőt, kizárólag maguknak vindikálnák a döbrögisták!
Ezen a referendumon tisztességet kedvelő magyar emberek nem vesznek részt!
TISZTESSÉGTELEN KÉRDÉSRE-TISZTESSÉGET KEDVELŐ MAGYAR EMBEREK NEM-VOKSOLNAK!
Aki mégis voksolna, az meg szavazzon “NEM"-mel! Bár a NEM!-az annyit jelent, hogy IGEN!-elismerjük nemzetvezetőnek a vajdát! A magyar nemzet Vezírének!


http://www.balrad.com/2016/07/06/akarja-on/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona bízik benne, hogy javulni fog a Jobbik és a zsidóság ka
  2016-07-06 19:56:56, szerda
 
  Soha nem is volt rossz a kapcsolatuk..sőőt! Csak úgy csináltak mintha... :) De nem is az a baj, hogy zsidó valaki, hanem az, hogy eddig irtani akarták őket, most meg jóban lenni...! Ingyen cirkusz hülyegyerekeknek! Megvezették, az igaz magyar érzelmű embereket, becsalták magukhoz, és kiherélték őket! A Jobbik az összes eddigi párt szörnyszülöttje!
"Az ilyen váltópárti státusz elérése a radikális pártok csapdája. A mérsékelt birka szavazók megnyerése érdekében gyakorlatilag lemondanak minden eredeti céljukról és liberális jobboldali vagy baloldali párt lesznek. Egyedül a zsiros állások és a pénz vezeti ekkor már a párt politikusait, a többi politikushoz hasonlóan."
Csurka minden szava beigazolódott vonával kapcsolatban!

**********************

Vona bízik benne, hogy javulni fog a Jobbik és a zsidóság kapcsolata

A Jobbik elnöke azt reméli, hogy javulni fog a pártja és a magyar zsidó közösség kapcsolata, amit elősegíthet, hogy a mozgalom miskolci polgármester-jelöltje zsidó származású.

A Jobbik Jakab Pétert önkormányzati képviselőjét kérte fel miskolci polgármester-jelöltnek. Jakab szombaton maga jelentette be, hogy zsidó felmenőkkel rendelkezik, majd az atv.hu megkeresésére ma elmondta: anyai ágon zsidó, a dédapját Auschwitzban pusztították el. A politikust a párt helyi alapszervezete ellenszavazat nélkül támogatta a szombaton megtartott polgármester-jelölő taggyűlésen.

Az atv.hu a Jobbik országos vezetőit kérdezte az ügyben. Vona Gábor pártelnök többek között azt mondta, Jakab jelölése ,,iránymutató jel" lehet a párt és a magyar zsidóság kapcsolatában. Vona arról is beszélt, fenntartja-e korábbi nyilatkozatát, miszerint ha kiderülne róla, hogy zsidó származású, lemondana a párt vezetéséről.

Forrás: atv.hu


http://pestisracok.hu/vona-bizik-benne-hogy-javulni-fog-a-jobbik-es-a-zsidosag-ka pcsolata/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden idők fővárosi mutyija készülhet
  2016-07-06 19:47:09, szerda
 
  Előzmény:
-Szia Árpi! Tóni vagyok. A főnöknek még több lé kell, nem elég neki ami most csorog! Ki kell találnod valamit!

ugye milyen jól jönne most, ha megvertük volna a belgákat meg Walest?

Pár hónapja az a másik geci, a tarlós mi mindent kitalált hogy mivel indokolja hogy habony időnként meglátogatja az irodájában!
És tanácsokat ad neki....
Most már nagyjából sejthető a tanácsok tartalma is...
Eddig is úgy éreztem, de 2018 ban minden(!!!) fidesz-szavazó egyszerű mocsok szar hazaáruló... bár már a 2014 esek is...

Hogy könnyebb legyen elképzelni: 300 milliárd forint az annyi mint, amennyiért 200 ezer magyar dolgozik egy éven keresztül.
A sors iróniája, hogy ők szerzik be azokat a díszes kandelábereket, amelyekről majd a bukásuk után kémlelhetik a várost.

*****


Minden idők fővárosi mutyija készülhet

Bede Márton
gazdaság
ma 17:25


A Heti Válasznak sikerült összekötnie Habony Árpádot és Rogán Antalt azzal a céggel, amelyhez nemrég kiszervezték az összes fővárosi tulajdonú vállalat (BKV, BKK FKF, gyógyfürdők) közbeszerzéseit.

Már korábban is lehetett sejteni, hogy a Fővárosi Közbeszerzési Lebonyolító és Minőségbiztosító Kft., amely évi 300 milliárdos (igen, 300 000 000 000) közbeszerzési keret felett rendelkezhet, valószínűleg Rogán és Habony érdekeltsége, de mostantól már találgatni sem kell.

A Válasz szerint a FKLM Kft. azt a Kosik ügyvédi irodát bízta meg a társaság képviseletével, amelynek névadója, Kosik Kristóf már számtalanszor bukkant fel Habonyhoz köthető cégek körül. A Kosik-cég másik ügyvédje pedig az a Kertész Balázs, aki sokáig Rogán közeli munkatársa volt a belvárosban, és ma is a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági elnöke.

Egyébként a Kosik Ügyvédi Irodának a szintén nagyon mocskos, szintén Rogán- és Habony-közeli letelepedésikötvény-bizniszben is komoly szerepe van.

A Válasznak egy fővárosi forrás arról beszélt, hogy Habonyék alig várják, hogy valaki megírja, hogy ők állnak a cég mögött, mert így mindenki számára tisztává válik, hogy kit kell keresni, ha valaki zsíros megbízásra vágyik Budapesten.


http://444.hu/2016/07/06/minden-idok-fovarosi-mutyija-keszulhet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán szerint kommunista dolog azt mondani, hogy közpénzből
  2016-07-06 19:36:51, szerda
 
  A vállalkozók szabadon eldönthetik hogy az államháztartásba befizetendő adó helyett, a fidesz házi projektjeire kiatlált Taho alapba vizethetik a pénzt amit teljesen véletlenūl persze az elmeroggyant miniszterelnök hobbijára költenek.. Persze ezért cserébe semmit nem várnak, legfeljebb egy-egy horvátországi szaros villa eshet le kiengesztelésképpen.Ja és természetesen az adóból lespórolt milliárdok nyilván sehonnan nem is hiányoznak hiszen minden tökéletes, de leginkább az oktatás, egészségūgy, roskadozó nyugdijrendszer, a milliós munkanélkūliséggel nyakában vánszorgó gazdaság, elszegényedő vidék, stb.stb.stb. De tudom nyilván ezek a problémák is csak kommunista hisztéria, ugye kedves Orbán Viktor Kisz Titkár elvtárs, maga márcsak tudja!

"Még kisztitkár is voltam..." Ezért természetes, hogy tudja milyen a kommunista (örökség) gondolkodás, ezt biztos helyről tudom, ő maga mondta:

https://youtu.be/HydCOeQhJUc

Ez az elmebetegségnek egy olyan foka, amikor addig sulykolja a beteg az általa kitalált hazugságot, amíg az szerinte igazzá nem válik.
Ez a tünet egy olyanfajta képzelgést idéz elő, ami a betegnél teljesen elferdíti a valóságról alkotott képét, a racionalitás érzékét a nullával teszi egyenlővé, viszont a beteg ebből semmit nem vesz észre mert számára ez a valóság. A betegnek ez a létező igazság.
Ez egy kóros állapot, a beteg idegrendszerének és elmeállapotának egy olyan radikális elváltozása, ami azonnali kezelést, orvost, gyógyszereket és 0-24 órás felügyeletet igényel.
A kezelés azonnali hatállyal szükségszerűvé válik, különben a beteg örökre a saját maga által kreált álomvilág fogja lesz, a saját képzelt álmaiba fog beleragadni és soha többé nem fog tudni felépülni ebből az állapotból. A beteg gyógyszeres és pszichiátriai kezelését, azonnali hatállyal el kellene kezdeni.

******************


Orbán szerint kommunista dolog azt mondani, hogy közpénzből épült a felcsúti stadion


politika
2014. április 22., kedd 12:06


Ami egyébként lehetne Budapesten is.
És a vállalkozók döntöttek úgy, hogy pénzt adnak rá.

Váratlan dolog történt Orbán Viktorral hétfőn a felcsúti stadionavatón - kérdéseket tettek fel neki. A Hír 24 riportere azt kérdezte tőle: "azt mondta a Hír tévének adott interjúban, hogy nem akartak arányt téveszteni, nem aránytévesztése-e egy 1800 fős faluba kétszer akkora stadion". (A teljes riport itt nézhető meg.)
Képkocka a videóból

Orbán azt felelte:

"Egy akadémia kellős közepén állunk, ez egy kiemelkedően jó akadémia, terveink szerint Európa egyik legjobbja lesz, nem vagyunk ettől messze. Mindig lesz elég gyerek, aki futballozni szeretne, és aki egy ilyen stadionban akar játszani. Lehetne akár Budapesten is a stadion, de a Puskás Akadémia itt működik."

Ezután megkapta azt a kérdést is, milyen érzés az, hogy az adófizetők felépítettek egy stadiont a háza mellett.

"A magyar gazdaságpolitikai gondolkodás régóta küszködik a kommunista örökséggel, amit az Ön okfejtéséből is hallhattunk. Meg kéne érteni, hogy pénzt a vállalkozók termelik meg, és ők döntenek arról, hova adják a pénzüket. Ez nem közpénz"

- válaszolta a miniszterelnök. Ez a gondolat egyébként rendszeresen megjelenik a Puskás Akadémia érvei között. Az Átlátszó ezzel szemben összefoglalta, miért is közpénz a társasági adókezdvezmény - amit például bevezetésekor állami támogatásként kellett engedélyztetni az Európai Unióval is.


http://444.hu/2014/04/22/orban-szerint-kommunista-dolog-azt-mondani-hogy-kozpenzb ol-epult-a-felcsuti-stadion
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A belügyminiszterhez fordul Rogán Antal Portik miatt
  2016-07-06 19:29:45, szerda
 
  A belügyminiszterhez fordul Rogán Antal Portik miatt


Rogán Antal levelet írt Pintér Sándornak és Polt Péternek, amelyben kérte, hogy indítsanak hatósági vizsgálatot egy elítélt bűnöző szavainak tisztázása érdekében. A Népszabadság információi szerint az ügyészség elutasította a Portik Tamás ellen hamis vád miatt tett feljelentését, egy hivatalos személy elleni vesztegetési gyanúját viszont vizsgálják.


A miniszterelnök kabinetfőnöke jogi képviselője útján hamis vád, hamis tanúzás miatt feljelentést is tett, amelyet 2016. június 29-én továbbítottak a Budapesti Nyomozó Ügyészségre, miután a Rogán Antal és Juhász Péter közötti személyiségi jogi perben tanúként hallgatták ki Portik Tamást.
Portik a vallomásában azt állította, tízmillió forintnyi eurót adott át Pápa Marianne nevében az akkori belvárosi polgármesternek, Rogán Antalnak. Ezután egy magánszemély, Tényi István feljelentést tett hamis tanúzás, illetve hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt.
A Budapesti Nyomozó Főügyészség elutasította Tényi István ismeretlen tettes ellen hamis tanúzás miatt tett feljelentését.
A döntést azzal indokolták, hogy a beadvány alapján a hamis vád és nem a hamis tanúzás bűntettének lehetőségét kell vizsgálni.
Tekintettel arra, hogy az alapügyben eljáró hatóság hamis vád bűntette miatt feljelentést nem tett, büntetőeljárás jelenleg nem indítható Portik ellen- közölte az ügyészség.
A büntető törvénykönyv alapján, ha a hamis vád folytán eljárás indult, ennek az alapügynek a befejezéséig hamis vád miatt büntetőeljárás csak az alapügyben eljáró hatóság feljelentése alapján indítható - írja a Népszabadság.
A vesztegetés elfogadásával kapcsolatban június 23-án feljelentéskiegészítést rendeltek el, aminek első határideje pénteken jár le, de egyszer 15 nappal meghosszabbítható - közölte Simon Richárd szóvivő az újsággal. A főügyészség ezután dönt a nyomozás elrendeléséről vagy a feljelentés elutasításáról.
Az Origo információi szerint Rogán Antal levelet írt a belügyminiszternek és a legfőbb ügyésznek, amelyben közérdekre hivatkozva azt kérte, indítsanak hatósági vizsgálatot az elítélt bűnöző szavainak tisztázása érdekében.
(origo)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda egyik élmaffiózója, a “Hosszú Bájtok Éjszakájának Hőse"-Ragály Tonyó-levelét megírta! Sintér Satyának-mint a Takarítóbrigád Főnökének, és a Legfőbb Elkenő Polt Petyának!
TISZTÁZZÁK MÁR VÉGRE AZ ÜGYÉT! ITT VAN EZ A KÖZTÖRVÉNYES BALEK!-ÉS MÉG VALAMIT KÉPES LESZ RÁVERNI! Mivelhogy neki-Révész Máriuszka hordatárs szavai szerint-sem hisz már senki, hát tegyenek valamit!
(Közben aztán-meglehet-ment a telefon is Tonyótól! “Ott van az a köcsög a karmaitok között! Hallgattassátok már el!)
Érdekes dolgok várhatóak Tonyó-ügyileg! Bőven belefér a “tanú halála miatt az ügy lezárva! Felejtse el!"



http://www.balrad.com/2016/07/06/ragaly-tonyo-az-ugy-lezarasat-surgeti/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 369 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1524
  • e Hét: 3446
  • e Hónap: 7191
  • e Év: 160687
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.