Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Virágzó fa Japánban
  2016-08-13 17:51:03, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Növényvilág  
Gombás fertőzések ellen
  2016-08-13 17:15:45, szombat
 
  HIÁBA KEZELI AZ ORVOS, ÚJRA VISZKET "ODALENT"! ITT A MEGOLDÁS, HOGY NE LEGYEN GOMBÁS FERTŐZÉSED!

A rozmaring tea a leghatékonyabb a viszketés és az égő érzés kezelésére, ami a gombás fertőzéssel jár. Ha gombás fertőzésed van, 1-4 csésze teát meg kell inni naponta.

Illóolaj
Az illóolajok erős gombaellenes tulajdonságokkal bírnak. tegyünk egy tamponra néhány csepp teafaolajat, és helyezzük a hüvelybe, 2-3 órát maradjon ott. Ismételjük meg a naponta kétszer. Az oreganoolaj hasonló hatású.

Fokhagyma
Egyél nyers fokhagymát, ha gombás fertőzéstől szenvedsz.

Ecet
Öntsünk egy csésze ecetet egy kád meleg vízhez. Merüljünk el a fürdőben 20 percig.

Körömvirág
Ez a gyógynövény is gombaellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Néhány friss összetört levéllel kend be a fertőzött területet. Ezt az eljárást azonban kerülni kell terhesség alatt.
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Természetes botox
  2016-08-13 17:09:03, szombat
 
  ÚJ TERMÉSZETES BOTOX! KÉSZÍTS HÁZI KRÉMET, AMI ERŐSEBB, MINT A BOTOX, ÉS A HOZZÁVALÓK OTT VANNAK A KONYHÁDBAN!




Szeretnél fiatalosabb arcot? Ne költs drága krémekre vagy botox kezelésre. Ez a házi készítésű elixir sokkal hatékonyabb, és persze ezerszer olcsóbb.

Hozzávalók:

- Joghurt (3 evőkanál);
- fél (érett )banán;
- Méz (1 teáskanál);

Alkalmazása:
Először törd össze a banánt egy tálba, majd add hozzá az összes többi összetevőt. Amikor szépen összekerted, alkalmazd a keveréket az arcra, majd várj 20 percet, hogy megszáradjon. Amint ez megtörténik, mosd meg meleg vízzel, majd újra jéghideg vízzel.

Az első eredmények már az első héten jelentkeznek. Az arcpakolást el lehet tenni, és használd, akár naponta kétszer.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Tippek a fogyáshoz
  2016-08-13 14:17:15, szombat
 
  HA EZEKET BETARTOD, KOPLALÁS ÉS TORNA NÉLKÜL IS ELINDUL A FOGYÁS! 4 MÓDSZER!

Igenis számít, mennyire gyors az anyagcsere. Ha ezeket az anyagcsere gyorsító módszereket egyszerre alkalmazod, akkor elkezdenek leolvadni a kilók!

Igyál::
Az emberi test több mint 70%- a vízből áll, ezért egy felnőtt embernek az élettani folyamatok működéséhez minimum 2 liter vízre van szüksége. Ha a szervezet nem jut hozzá a megfelelő mennyiségű folyadékhoz, az anyagcsere lelassul és vele együtt a vérkeringés is, fáradékonyak, ingerlékenyek lehetünk. Ha rendszeresen fogyasztasz elegendő vizet a szervezeted is könnyebben megszabadulhat az étkezések során bevitt káros anyagoktól.

A fűszerek segíthetnek:

Fokhagyma: Illóolajai jelentősen segítenek, hogy felgyorsuljon az anyagcseréd. Segítségével megszűnhet a felfúvódás és az emésztőrendszeri problémák is.

Chili: Zsírégető és étvágycsökkentő, a kapszaicinnek köszönheti, hogy az egyik legjobb anyagcsere serkentő.

Fekete bors:
Élénkítő és anyagcsere gyorsító, jótékonyan hat a tüdőre és védelmet nyújt a vírusfertőzések ellen.

Gyömbér:
A gyomor emésztőnedveit serkenti. Csökkenti a magas fehérjetartalmú ételek hatására kialakult savasságot. Nehezen emészthető húsok és ételek mellé kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

Szauna:
Izzadj, hogy fokozd az anyagcserédet. A szauna segít az anyagcsere felpörgetésében és a méregtelenítésben. Hetente egyszer, de ha teheted, többször menj el és izzadj, szervezeted meghálálja.

Fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt:
Nagyon sok zöldség és gyümölcs van, amelyek segítik az anyagcserét, válassz rostban gazdag gyümölcsöket reggelire. A szervezet éhgyomorra tudja a legjobban hasznosítani a gyümölcsökben található vitaminokat, így ekkor a legjobb ezek fogyasztása. De választhatod desszertnek is. Próbálj meg zöldségeket enni köretnek a főétkezésekhez, ezzel is segítve anyagcserét.

Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Diéták és fogyókúrák  
A fahéj sokoldalú felhasználása
  2016-08-13 14:06:55, szombat
 
 



A fahéj egy fűszer, amelynek az ízét szinte mindenki szereti.

A fahéj rendkívül egészséges, kellemes illatú és finom ízű. Ez egy fűszer használható a kertben is, segít a dugványozásnál, mert megakadályozza a palánták gombás fertőzését és elpusztítja a kártevőket. A fahéj nagyon egészséges, olcsó és biztonságos szer, ellentétben a sok káros növényvédő szerrel.

Ültetés - A magokat és a palántákat gyakran fenyegetik különböző betegségek. Ezek a problémák rendszerint a különböző gombák és a nem megfelelő talaj miatt alakulnak ki. Csak megszórjuk némi fahéjjal a talajt, hogy megakadályozzuk a fertőzéseket. Az eredmény gyors, hatékony és maradandó!

Vadon termő gombák - ha a gombák megjelennek a virágok között. Nagyon nehéz kiirtani őket. Ezek ellen is használhatod a fahéjat, szórd be az egész talajtakarót!
Gyökereztető hormon - A fahéj sokkal olcsóbban ösztönzi a gyökerek növekedését, mint a vegyszerek. Megszórjuk egy kis fahéjjal a növény szárát, és élvezzük az eredményt!

Hangyák ellen - a hangyák nagyon káros rovarok a talaj és a növények szempontjából. Irtóznak a fahéjtól, ezért az távol tartja őket.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Mitesszerek ellen : fogkrém
  2016-08-13 14:01:18, szombat
 
  A mitesszerek a legszebb bőrt is elcsúfítják, sokaknak jelentenek problémát manapság. Valójában ezek a sötét pöttyök eltömődött pórusok, amelyek tele vannak elhalt hámsejtekkel, faggyú és bőr részecskékkel. A nem megfelelő táplálkozástól vagy bőrtisztítástól alakulnak ki.

Nyilvánvaló, hogy ezek nem jelentenek semmiféle egészségügyi problémát, de esztétikailag nagyon csúnyák.Szerencsére van egy biztonságos módszer, hogy megszabadulj tőlük természetes módon.

Vedd elő a fogkrémet.
Mosd meg az arcod alaposan
Mossad mg jól meleg vízzel. Miután az arcod tiszta, alkalmazd a fogkrémet az érintett bőrfelületen. Hagyd rajta a fogkrémet, amíg meg nem szárad teljesen. A végén gyengéden dörzsöljed le a száraz fogkrémet és mosd meg az arcod még egyszer.

Ismételjük meg ezt a módszert rendszeresen


Ha azt szeretnénk, hogy az eredmények gyorsabbak legyenek, sózzuk meg a fogkrémet, de használhatunk szódabikarbónát is.

Három dolog, amit tudni kell a kezelésről:

Lényeges, hogy az arcod nedves legyen az egész kezelés alatt.
Érdemes jeget alkalmazni az érintett területen a bőrön, miután befejeztük a kezelést. (Ezzel bezárod a pórusokat és megakadályozza a baktériumok bejutását a bőr alá).
Forrás : Link a cikknél videót is láthatunk róla
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Az eredményes fogyókúráért idősebb korban
  2016-08-13 13:48:17, szombat
 
  TITKOS TRÜKKÖK, HOGY BÁRMILYEN ÉLETKORBAN LE TUDJÁL FOGYNI :

A szomorú igazság az, hogy amikor öregszünk, a fogyás egyre nehezebbé válik.

Izmaink merevebbek lesznek, a mozgás kevésbé kényelmes, és jobban fáj.

Az anyagcsere fokozatosan lassul, ahogy öregszünk. 1-2 százalékkal kevesebb kalóriát égetünk minden évtizedben.

Itt van néhány tipp, hogy ne kerüljünk bele a negatív hízási spirálba:

Tartsd szemmel a hormonokat
Ahogy öregszünk, a hormontermelés csökken. A mellékvesék, a pajzsmirigy és más hormonok szintje is esik, felborul az egyensúly, hogy a zsír könnyen eltárolódik a szervezetben. A tesztoszteron nagyon fontos hormon, amelyet rendszeresen ellenőrizni érdemes nőknél és férfiaknál egyaránt. Kiegyensúlyozott szinten ez a hormon megkönnyíti a fogyást és szabályozza a glükóz szintjét a vérben, ami elengedhetetlen a hasi zsír ledolgozásakor. A tesztoszteron pótlás nálunk még nem elterjedt, de súlyzós edzéssel magunk is előállíthatjuk ezt a fogyasztó csodahormont.

Vedd fel azokat a súlyokat
Az 50 éveseknek 20% -kal kevesebb izomtömege van, mint a 20 éveseknek. A jó hír az, hogy súlyzós edzéssel ez pótolható, és minél nagyobb az izomtömeg, annál gyorsabb lesz az anyagcsere.

Ne lazsálj
Sajnos a könnyű edzés nem sokat ér! Meg kell izzadni, ha nem érjük el azt a szintet, amikor már nem mennek könnyen a gyakorlatok, nem sokat érnek a fogyás szempontjából

Vigyázz az ízületekre
Az öregedés azért is kellemetlen, mert már nem mindegy, mit mozogsz az ízületek miatt. Figyelj oda rájuk, nagyon jó minden vízi mozgás, kitartó séta. Ha nehezebb mozgást választasz 50 felett, nagyon figyelj a védőfelszerelésre, cipő minőségére.

Változás a diétában
Az egyik legfontosabb dolog, hogy megértsük, hogy ahogy öregszünk a napi étrenden kell változtatni. Több tápanyagot és kevesebb kalóriát kell fogyasztani, így kell búcsút kell mondani az üres kalóriáknak. Ehelyett összpontosítani kell a tápanyagokban gazdag ételekre, fogyasztása: sovány fehérjék, zöldségek és gyümölcsök.

6. Kerüld a stresszt
Ahogy egyre öregebbek leszünk, hajlamosak leszünk arra, hogy sokkal többet stresszelünk. Egy átlagos felnőtt, aki 50 éves már sokkal több felelősséget cipel, mint egy fiatalabb ember. Nem könnyű ezeket elengedni, de a stressz mindig hízáshoz vezet, sőt hasi hízáshoz. Próbáljunk pihenni.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Diéták és fogyókúrák  
Az erős őszmentes hajért- kínaí módszer
  2016-08-13 13:40:45, szombat
 
  Sokan keresik a minden korban erős, egészséges haj titkát. Ezek az asszonyok megtalálták.

A kínai Huangluo falut a hosszú hajúak falujának nevezik, mert, a hosszú és fényes hajú nőkről ismert.Nem őszül a hajuk öreg korukban sem, és 1,4 méteresre növesztik. Be is kerültek a Guiness rekordok könyvébe. Nekik van egy titkos receptjük a tökéletes hajhoz.

A recept:

-Mossál meg egy csésze rizst vízzel, hogy megszabaduljon a szennyeződéseket.


-Tedd egy tálba, és öntsd le vízzel. Maradjon 15 percig, időnként megkeverve.
-Szűrd le a vizet egy műanyag szűrővel

-Hagyd szobahőmérsékleten egy napig, amíg megkezdi az erjedést.

-Tedd egy serpenyőbe, forrald fel, és hagyd kihűlni.

-Adj hozzá néhány csepp illóolajat (levendula vagy rozmaring).

Ezt a vizet, mint a sampont finoman masszírozd a fejbőrbe.


A Huangluo falu asszonyai ezzel mossák hajukat több száz éve. A víz gazdag antioxidánsokban, amelyek erősítik a hajat, és serkentik a haj növekedését. Az eredmény teljesen hihetetlen!
Forrás : Link


 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Orbáncfű tea - ráncok ellen
  2016-08-13 13:33:05, szombat
 
 



Az orbáncfű teát nem csak kedélyjavítóként tartjuk számon, jó szolgálatot tesz ráncosodó, kiszáradt bőr esetén is. Öntsük a leforrázott teafüves vizet egy nagyobb edénybe, hagyjuk állni legalább 15 percig, majd hajoljunk fölé. A hatás fokozása érdekében letakarhatjuk fejünket egy kendővel, így a gőz által a jótékony hatóanyagok közvetlenül hasznosulni tudnak.

Ne feledkezzünk meg a legfontosabbról: a valódi arcbőrápolás belülről kezdődik! Igyekezzünk minden nap elegendő cukormentes folyadékot fogyasztani, néhány nap elteltével tapasztalni fogjuk a víz jótékony hatását
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
A feszes tiszta arcbőrcért
  2016-08-13 13:27:51, szombat
 
 



Nagyi szépségápolási tippjei kortalanok és örökérvényűek, nem véletlen, hogy máig hasznát vesszük ezeknek a filléres trükköknek.

Hamarosan beköszönt az ősz, és ez az évszak egy olyan gyümölccsel kecsegtet minket, ami igazán értékes lehet arcbőrünknek. Ha arcunkat kiszárítja és megviseli az egyre hűvösebb szél, néhány darab friss szilva instant segítséget nyújthat az igénybe vett bőrnek. A gyümölcsből vásároljunk lehetőség szerint a piacon, igyekezzünk minél érettebb szilvához jutni. Hámozzuk meg, majd pürésítsük, és keverjük össze egy kevés búzacsíra olajjal és mézzel. Vigyük fel száraz arcbőrünkre, majd 15-20 perc után langyos, bő vízzel öblítsük le.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 238 db bejegyzés
e év: 4199 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 896
  • e Hét: 3034
  • e Hónap: 34520
  • e Év: 239221
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.