2016-08-30 01:42:03, kedd
|
|
|
A stressz, az alváshiány, a kemikáliák, amelyeket a különböző ételekkel és az italokkal magunkhoz veszünk - krónikus gyulladásokat okozhatnak szervezetünkben. Ezért kiemelt fontosságú, hogy mit és milyen gyakoriággal fogyasztunk.
Brazil dió - szelénben a leggazdagabb dióféle
Szezámmag - magas kalcium, foszfor, vas, magnézium és rosttartalma miatt érdemes fogyasztani
Gomba - D vitamint tartalmaz
Növényi tej - rizs, mandula, szója - mindegy, csak ne az édesített változatot válasszuk
Étcsoki - csak ez, a tejcsoki nem. Az étcsoki flavonolokban gazdag, amely védi a bőrt az UV sugárzás ellen. Túlzásba ne essünk, egy-két kocka délután épp elég belőle.
Olívabogyó - használd fel amihez csak lehet: add salátákhoz, tedd a wrap-be, a tészták szószaihoz.. A polifenolok forrásai, pláne azok, amelyeknek nem távolították el a magját.
Áfonya - az egyik legtöbb antioxidánst tartalmazó gyümölcs, egy igazi csodabogyó.
Tonhal - immunerősítő, Omega 3 zsírsavakban gazdag, amely gyulladáscsökkentő hatású.
Paprika - fogyasszuk gyakran magas C vitamin tartalma miatt
Ananász - gazdag mangán tartalma miatt szerepel a listán
Gránátalma mag - a kollagén védelmében játszik szerepet
Forrás : Link |
|
|
0 komment
, kategória: Natúr kezelések |
|
|
|