Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kósa Lajos illemtanárhoz küldte a riportert, akinek egyetlen
  2016-09-23 22:09:06, péntek
 
  A frakcióvezetőt arról kérdeztük, hogyan szavazzon az a külföldön élő magyar állampolgár, akinek nincs pénze Edinburgh-ből Londonba utazni a voksoláshoz. A politikus először olcsó debreceni repjegyekkel kezdett példálózni, aztán a választási törvényt ismertette. Végül azonban a választási rendszerről is egymással ellentétes dolgokat mondott. Ezután már csak egy megoldás maradt: illemtanárhoz küldte a riporterünket.

A terrortámadás belengetésére és a lakosságnak szánt tájékoztatóról szóló kérdésre adott furcsa válaszok után másról is megkérdeztük Kósa Lajost. A Fidesz frakcióvezetőjétől azt szerettük volna megtudni, hogy ha egy külföldön, mondjuk az Egyesült Királyságban élő magyar szavazni akar október 2-án, de ez túl sok pénzbe kerül neki az ország egy sarkából a másikba utazni, akkor mit tegyen. A politikus ekkor repülőre szállt, ahonnan nagyon nehéz volt visszarángatni a földre. Miután úgy döntött mégis megpróbál válaszolni a kérdésnek legalább egy részére, arról kezdett beszélni, hogy a világon még sehol nem tudták megoldani, hogy valakinek ne kelljen személyesen jelen lennie a voksolásnál (ami nagyon távol áll azért a valóságtól, a nem túl távoli Észtországban például 2014-ben az EP-választásokon leadott szavazatok 31,3 százalékát az interneten keresztül adták le). Majd amikor munkatársunk közbevetette, hogy akkor a határon túli magyarok levélben szavazása mégis minek számít, ha nem távúton leadott szavazatnak, a frakcióvezető inkább illemtanárhoz irányította a riportert.





Link
 
 
0 komment , kategória:   HÍREK  
A szerelem egy nagy utazás,
  2016-09-23 00:33:43, péntek
 
  A szerelem egy nagy utazás, amely során rengeteget tanulunk. Kezdetben teljesen más, mint ami végül kialakul. A fiatal párok olyan közel kerülnek egymáshoz, hogy szinte egymásba olvadnak. Kezük és lábuk összegabalyodik, szinte egyszerre lélegeznek. Miután megmenekültek a magánytól, szorosan egymásba kapaszkodnak, megkönnyebbülten, hogy végre találtak valakit, aki szereti őket. Az a különös az egészben, hogy ilyenkor még nem is igazán ismerik egymást, ám ezt a képzeletükkel ellensúlyozzák. Mintha mindketten egy-egy fehér táblát tartanának maguk előtt, amelyre a másik rávetíti az összes reményét és vágyát. Mivel mélyen belül bizonytalanok, feszülten figyelik a megcsappant szeretetre utaló jeleket. Később, amikor már több időt töltenek együtt, elkezdődik a valódi kapcsolat, a hosszú küzdelem, amely során a képzelet mögött megjelenik a hús és vér ember. Mindketten egyre valóságosabbak lesznek - már úgy viselkednek, amilyenek ők maguk. Idővel minden jól alakul, ha nem esnek kétségbe, elfogadják, hogy a különbözőségük miatt más dolgokat szeretnek, és tiszteletben tartják a másik önállóságát. Mindketten erősebbek lesznek és kiteljesednek. Az egészséges kapcsolatban élők ezt meg is fogalmazzák: "jobb ember vagyok mellette", "úgy érzem, vele önmagam lehetek".
Steve Biddulph



 
 
0 komment , kategória:  Idézet  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 287 db bejegyzés
Összes: 8995 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 4749
  • e Hónap: 7843
  • e Év: 75608
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.