Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Nem vagyok büszke magamra
  2016-09-30 05:48:02, péntek
 
  Nem vagyok büszke magamra. El tudtam menni költészeti találkozóra, de nem tudtam ismerkedni úgy, ahogyan kellett volna, végig menni egyesével mindenkin és megismerkedni, beszélgetni velük. Nem tudtam, mert féltem állandóan, mikor érzem meg a feszülést a homlokom és bal szemem körül, mikor megy ki oldalra a szemem. Még szerencse, hogy már nem lövel tűzenergiát, mint huszonegy éve. Megérkeztem a találkozóra, egyből mentem egy deci vörösbort kérni elterelő hadműveletként, ami szintén nem én vagyok. Szégyellem magam a viselkedésemért, így nem lehet ismerkedni.
Az a legrosszabb ebben, hogy mások lehet, hogy ezt észre sem vették, vagyis nem ismerhettek meg valójában.

Az újra megszületett Időjelek testenyészeti, apokaliptikus szerepjője, a tompalátó Szelep sorsát születésem óta rajtam hajtják végre hisztijeivel együtt.

Anyám bácsijához mentem pár órára, míg a találkozó kezdődött. Előtte éppen összevesztek, anyám haza költözött. Eltartási szerződést akart kötni az öreggel, meghiúsult. Mikor megtudta, hogy a 32-es születésű Pistához mentem reggel, botrányt rendezett, azt mondta, hogy anya és lánya egyszerre kell neki, meg hogy én azért mentem oda, hogy jóban legyek Pistával. Felkavart, mint a gyerekkori gyanúsításai, jelentgetései. Egyszer a gyámügynél jelentett fel azzal, hogy én kurválkodom, egy háromgyerekes Mondy nevű nős emberrel vagyok jóban - 14 évesen. Megtalálta a naplómat, amiben leírtam, hogy a barátnőmnek Mondy tetszik, egy 18 éves műszerész. Mindent így kiforgatott mindig. Megkaptam a gyámügy idézetét, hogy jelenjek meg. Anyám lökte elém a levelet azzal, hogy vidd Gyuszit (az öcsémet) is, takarodjatok innen mind a ketten. Apa sírt, mert mikor költöznöm kellett volna, körbe szaladgálta anyám a várost azzal, hogy apa velem akar élni "úgy". Borzalmas tetteit anyámnak felsorolni sem lehet, bár megértem, hogy rajtuk a menhely apokalipszist hajtott végre a harmincas évek óta folyamatosan. A média pedig Gábor Zsazsáék miatt zúzta össze. Nem ismertem a saját nevemet sem, Lolobrigidának szólított, mivel éppen Gina atlantiszi Halak sorsát játszották, hajtották végre az összes Halak szülött sorsa mellett. Anyám sorsát ismétli a II-es elme 1986. óta azzal kezdve, hogy addig nézek ki valahogy, ameddig meg nem mukkanok.

Most olyan, mintha vonná ki magát belőlem, már a combjaim teljesen lefogytak. Hatalmas még a gyomrom, meg a hasam. Az ínnyemmel, melyet Müllerék tettek tönkre nem tudom, mit lehet valamikor kezdeni, ha valakik kiszedik a rontásokat minden részemből. Már csak fél centiméter van az orrnyergemig. Hiába, én voltam születésem óta az elmeosztály Istálló Jézusa, aki saját testében cipelte el a világ betegségeit, mint bűnöket. Nem tudja az a ciprusi mágus sem bematerializálni az ínnyemet, aki miatt ismét eljárták pár éve Ciprust. Körben a számban a Rákóczi téri rontás van. Borzalmas, mit művelt a II-es elméje Miskolcnak velem. Hatalmas szellemvilág, hozzátartoznak a spiritiszták is a kíséretükkel. 1995-ben egy éjszaka alatt kinőttem a farmeremet, kidagadt a hájam, mert a beduin indián apokaliptikus főszereplőnek, Gyöngyinek kiállt a hája 1983-ban. Boltosnak vitték a nácit, férjhez adták egy rendőrhöz. Ez az óriás, amelyik deformált minket mindenki formájára. De az is lehet, hogy csak játszik.

A strumám hatalmas, már 41 cm a körfogata, minden bántja, ami hozzáér, ilyenkor erősen lüktet, mintha ott lenne a szívem. Nem engedtem megműteni, ismét gyógyszert fognak beállítani.

Az izmaim letapadtak az első gyógytornász miatt, elkezdték szétmasszírozni, de megkékült mindenütt. Ez már lehet, hogy így marad.

Volt egy négyesem a hatos lottón, 7.500,-Ft-ot kaptam. Visszajött az utazás ára, de nem tudom kihozni belőle a gyógyszerek, a pedikűrös és a villanyszerelés árát. Félek a tél közeledtétől a görbe tartásom és a széttrancsírozott lábaim miatt.

Szóval az állapotom miatt nem tudok viselkedni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 63 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 550
  • e Hét: 2437
  • e Hónap: 4796
  • e Év: 57062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.