Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Szerelem, szeretet, duálpár- ikerláng-szerelem
  2016-09-04 07:36:52, vasárnap
 
  A legfontosabbnak azt tartom, hogy a FIATALOK TANULJANAK MEG SZERETNI!!!
NE FOGADJÁK EL a most divatos, EGYMÁS HASZNÁLATBA-VÉTELÉRE való kapacitálást! Mert, az, hogy a nő és a férfi úgy tekint egymásra kizárólag, mint a szexuális élvezkedés tárgyára, nagyon degradáló!!! Magyarul: LEFOKOZZA EMBER-VOLTUNKAT!
Arról nem is beszélve, hogy míg ,,használ" valakit az ember, addig nincs módja arra, hogy megtalálja a duál-párját, ikerlángját!

Mert tudd meg, hogy MINDEN EMBER ÚGY SZÜLETIK A VILÁGRA, hogy ÉL VALAHOL A MÁSIK NEMBŐL EGY EMBER, AKI NEKI SZÜLETETT!!!
- Akivel csodálatos boldogság minden kontaktus, még a távolból is!
- Akire, ha csak rágondolsz, áramütés-szerű bizsergés járja át a testedet, lelkedet! Hát, még a fizikai együttlét!
- Akivel tökéletesen működik a telepatikus kapcsolat.
- Akivel ugyanarra gerjedsz és minden egyes együtt töltött pillanat pozitív élménnyel tölt el még akkor is, ha netalán-tán összevesztek valamin, mert olyan természetes, hogy közben a SZERETET-ÉRZÉS MEGMARAD és magától értetődő a BÉKÜLÉS!!!

Az ikerláng szerelem https://www.youtube.com/watch?v=G-shNjWSgVM&list=RDRuCMQW5KIHo&index=2

Egy ilyen kapcsolatból született gyermeknek lesz boldog a gyermekkora, mert egy GYERMEK SAJÁT LÉTJOGOSULTSÁGÁT IS MEGKÉRDŐJELEZI, ha ANYA-APA NEM SZERETI EGYMÁST! Mert ez az ami annyira fájdalmas egy gyereknek, mint talán, semmi más!!!
Ezért lenne fontos, hogy MINDEN GYEREK SZERELEMBŐL FOGANVA JÖJJÖN A VILÁGRA!!!
De: ha EZ nem adatik meg, akkor legalább a kölcsönös szeretet legyen meg a pároknál egymás iránt.

Visszatérve a duál-pár- ikerláng témára: az is lehet, hogy hiába várod, keresed egy életen át, mert valami miatt nem találkozol vele, vagy nem lehettek egymáséi...

Az is lehet, hogy többször is megadatik, hogy úgy éld meg párkapcsolatodat, mint a duál-pároddal, de olyan kapcsolat, mint amilyen az ikerláng-szerelem az egészen más.

Az valóságos küldetés! https://www.youtube.com/watch?v=RuC...

Az a LEGKEGYETLENEBB, ha mégis megtalálod az eleve neked rendelt SZERELMETES PÁRODAT és pl. egy HÁBORÚ elszakít egymástól. A háború, vagy a DESPOTA HATALOM, amelyikbe mi (az én nemzedékem) beleszülettünk a II. világháború után. Ilyen DESPOTA DIKTATÚRÁBAN kellett annak a nemzedéknek FELNŐNIE ÉS MEGÉLNIE AZ IFJÚSÁGÁT, amelyikhez tartozom!!!

Az a legszörnyűbb, hogy folytatódik ellenünk és főleg a fiatalok elleni támadás. Életünk irányítói továbbra is azok, akik valóban 7 millióban határozták és határozzák meg a magyarság ,,ideális" lélekszámát, miközben tárt karokkal várják és fogadják pl. a kínaiakat, vagy fogadnák a bevándorlókat.

A minap olvastam egy újsághírt, melyben a szerző, ,,a történelem temetőjéből előbújó zombik"-nak nevezte a magyarokat!!! (Az is igaz, hogy túlnépesedés van a földön, de ez ránk magyarokra egyáltalán nem, sőt az ellenkezője érvényes!)

Az a társadalom, amelyik nem képes reprodukálni önmagát, kipusztulásra van ítélve! Márpedig, az 1990 utáni hatalom is egymás használatbavételére igyekszik kapacitálni fiataljait. Miközben, virágzó ,,iparágak" képviselői (szépségipar, szórakoztatóipar...) gazdagodnak meg ebből!!!

Az a politikai, társadalmi formáció, amelyik nem családban, mint a társadalom legkisebb sejtjében gondolkodik, abban veszélybe kerül a magánélet!!! Ott az ember nem több, mint egy RABSZOLGA, akinek TERMÉKENYSÉGÉT úgy akarják SZABÁLYOZNI, mint valami TENYÉSZÁLLATÉT! (Lásd pl. a meddővé-tételi törvényt 2006-ban, vagy az otthonhoz jutás nehézségeit és lehetetlenségeit!)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 363
  • e Hét: 1200
  • e Hónap: 9804
  • e Év: 45745
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.