Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Emlékeztető.
  2016-01-31 09:08:48, vasárnap
 
  Emlékeztető.

Mindenféle rosszindulat nélkül figyelmeztetném honfitársaimat, hogy ami ma szépnek látszik az holnap milyen problémákat is idézhet elő.

1. Az a lakás, ház építésére, vásárlására kitalált támogatás a 10 plusz 10 milliós, ami valójában nem is támogatás mit is jelent, milyen veszélyeket hordoz magával, mi célból is jött létre?

Ennek valójában semmi köze a családok támogatásához, fiatalok lakáshoz jutásához.

Ez a program több választási cikluson keresztül futna, ami már magában is egy veszély forrás.
Ez a program nagymértékű eladósodáshoz vezethet, főleg akkor amikor előreláthatóan 2018 után ismételt megszorításokra számíthatunk, mert ez a gazdasági politika amit a FIDESZ erőltet feltarthatatlanná válik.

Mi a valódi célja a 10 + 10 milliós állami segítségnek, hitelnek?

Ezt csak a gazdaság, lakás piac fellendítését segíti, és valójában semmi köze a családok támogatásához, mert amennyit ma egy pár nyer vele rövidtávon az hosszútávon a nyomorhoz, az elszegényedéshez is vezethet a magas 27 % ÁFA fenntartása miatt.
Ami egy 3 gyermekes családot jobban fog sújtani mint azt aki kevesebb gyermeket vállal.

Már volt miből tanulnunk emlékezzünk csak a deviza hitelekre ami miatt, családok váltak el, menekültek öngyilkosságba, vesztették el mindenüket.

Bármikor ismét kreálhatnak egy válságot ami miatt emberek, családok, válhatnak földönfutóvá.

A deviza hitel válság idején sem számíthatunk saját kormányunkra, mi a biztosítéka annak, ha bármi közbejön, az állam kiáll azok mellet akiket ma belehajszolnak egy ilyen kétes kimenetelű akcióba.
Igaz megmentették a deviza hiteleseket is úgy ahogy minket is, hogy még azt is elvesztettünk amit előtte megszereztünk munkával és nem lopással mint a politikusok.

Minket ez a kormány többszörösen is megmentet. .

Először megmentet a magánnyugdíjamtól, amivel a jövőmet tette tönkre.
Másodszor úgy kimentet a deviza hitelből / amit valójában ő idézet elő, mert a FIDESZ vezette be a deviza hitelezést /, hogy azt is elrabolta tőlem amiért egész életem során dolgoztam.
Harmadik megmentése a nemlétező bevándorlóktól akik sosem szándékoztak itt maradni ahol éh bérért vagyunk foglalkoztatva, túl vagyunk adóztatva, köz munkára rabszolga munkára vagyunk kényszerítve, ítélve éh bérért.

Ez mind semmi ahhoz képest ahogy ma szeretne megmenteni / terror veszélyre hivatkozva /, betiltaná az internetet, hogy ne írhassam le amit gondolok róluk, kijárási tilalmat vezetne be, hogy ne kerüljek kapcsolatba senkivel, mert az nem jó nekik ha figyelmeztetem honfitársaim, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, manipulálnak mindenkit.

Köszönöm szépen az ilyen megmentéseket, de én ezekből nem kérek, én nagyon jól el vagyok ha nem ment meg senki a pénzemtől. atoll, hogy szabadon közlekedhessek, a szabadságomtól, atoll, hogy elmondhassam véleményem, igaz nem tudok külföldre menni, de azért már a szabad mozgásomba ne korlátozzon, egy Orbán Viktor, vagy egy Gyurcsány, ha otthon valami problémája van.

Az ilyen megmentésekből már pont elegem van, inkább azon törjék a fejüket az ilyen emberek, hogy magukat mentsék mert ha a JOBBIK hatalomra kerül lesz itt még olyan akiket felelősségre fogunk vonni azért ami történt 26 év alatt.

Az a föld tulajdonos aki ma lopott pénzből árverezéseken földhöz jut ne legyen biztos abba, hogy ő 2018 után is föld tulajdonos lesz.
Minden politikust, rokonait, gyermekeit, barátait, 2018 után egyesével névsor szerint kell átvilágítani és mindent visszaszerezni amit az államtól loptak.

Az is lopás, ha egy politikus rokona, barátai állami pályázatot nyert, mert ott biztosak lehetünk a túlárazásba, a lopásba, mert egy WC kagyló építése ami csak egy példa az nem annyi amennyit ara kiszámláztak, amennyit ara az állam kifizetett.

Lásd a Pécsi, Zalaegerszegi világítás felújítását.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy is lopják az EU - s pénzünket ami a felzárkótatásunkat
  2016-01-29 16:40:20, péntek
 
  Hogy is lopják FIDESZ politikusok az EU - s pénzünket ami a felzárkóztatásunkat szolgálná.

Korrupció FIDESZ módra, kormányunk tudtával, közreműködésével.

Óvóda felújítás ami 66 milliárd forintba kerülne, mégis több mint 120 milliárdba fáj a honi adó fizetőknek a felárazás után,, vagyis kb 60 milliárd tűnik el, amiből az Orbán rezsim saját klientúráját építi, majd utána azt mondják aki szegény az annyit is ér.

Feljelentés a rendőrségen ahol elutasítás történik, majd átpasszolás az adó hatóság felé, amit persze kézzel vezérelnek azok akik ily módon fosztogatják az adó fizetők pénzét.

Majd amikor mindenki a pénzhez jut, utána elmennek a legközelebbi állami földek árverezésére és földet vásárolnak rajta.

És mindezt mi ölbe tett kézzel nézzük, miközben éh bérért vagyunk foglalkoztatva, gyermekek éheznek hazánkban, az oktatás mint olyan nem tölti be szerepét, az egészségügyi ellátásra szorulók élet veszélybe vannak kórházainkban.

Olyan, hogy igazságszolgáltatás olyan, hogy független bíróság, alkotmány bíróság, már rég a múlt.

Maradt nekünk az éh bér amit itthon lehet keresni, mehetnénk vásárolni igaz nem vasárnap ha volna pénzünk, maradt nekünk a magas adó elvonás, a magas ÁFA, az éhező gyermekeink, halottaink akik megfagytak saját ingatlanaikba, mert nem tudtak fűteni, mert nem volt pénzük tüzelőanyagra.

Maradt nekünk az a 10 halott aki azért halt meg mert egy 10 litere tervezet tárolóba 15 litert tároltak,sporolásból, haszon szerzés céljából, aminek karbantartására nem költöttek, mert a pénzt a bűnöző vezetők kiosztották egymásközt.

Még egyenlőre van internet, még szabadon járhatunk az utcán, mert nincs kijárási tilalom, még mehetnénk külföldre ha volna rá pénzünk, de ezt is mindaddig ameddig terror veszélyre hivatkozva be nem tiltja Orbán.

És mi a vége a korrupciónak, politikusok bűnözésének, nem a bűnösöket büntetik meg hanem azt aki ezt a nyilvánosság elé tárja. / fekete ruhás ápoló, aki nyilvánosság elé tárja, hogy működik a NAV, aki bizonyítékkal rendelkezik, hogy kormányunk részvételével virágzik a korrupció /

Ezt, hozta a nagy demokrácia, meg az olyan elmebeteg diktátor, mint Orbán, Gyurcsány, meg a többi ingyenélő politikus akik a rendszer változás óta kormányoztak. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minél több az elégedetlen oktatok száma anál több közalkalm
  2016-01-28 19:38:52, csütörtök
 
  Minél több az elégedetlen oktatok száma annál több közalkalmazottat szándékozik lapátra tenni a kormány.

Nap mint nap növekszik azon közalkalmazottak száma a akiket a kormány létszám leépítéssel fenyeget.

Először 6 ezéről szólt a fáma, ma már 15 ezerről beszélnek, holnap már 20 ezerről fognak beszélni.

Ez mind összefüggésbe van az elégedetlen oktatók számának növekedésével.

Ez egy nagyon jó trükk a kormány részéről, hogy érezzék már az oktatok a törődést, nagyon jó nyomás gyakorlás a kormány részéről, hogy talán jobb volna ha visszavonulót fújnának az oktatok ha szeretnének holnap is munka hellyel rendelkezni.

Egyszerűen fogalmazva a kormány létszám leépítés démonával szeretné elérni, hogy beremegjenek a tanárok, és ne elégedetlenkedjenek, ne tüntessenek, ne álljanak ki azért, hogy jobbá tegyék az oktatási rendszert, amit a hazaáruló,Orbán és a FIDESZ tudatosan rombolt le többek közt a pénz kivonásokkal.

Érzi a diktátor maffiózó rabló banda, ez országos elégedetlenséghez, tüntetéshez, sőt a regnáló hatalom bukásához is vezethet, ha nem csak az oktatok, tanárok jelenek meg a tüntetéseken, hanem a diákok, az ápolok, az orvosok, azok akik szeretnék a boltok vasárnapi nyitvatartásit,ami már olyan robbanást indíthat el ahol Orbán szedheti a sátor fáját.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazugság volt, még is hozzátett a FIDESZ kétharmadához?????
  2016-01-28 10:08:02, csütörtök
 
  Hazugság volt, mégis hozzátett a FIDESZ kétharmadához?????

Ezt azért én nagyon , de nagyon megkérdőjelezném.

Az ha a Magyar bíróság valamelyik politikust csak 2 évi felfüggesztett börtönre ítéli még nem támasztja alá ártatlanságát, mert tapasztalhatunk már 26 év alatt, hogy valójában egy hazaáruló, rabló, bűnöző politikus sem volt felelősségre vonva bármit is csinált.

A politikusok olyan törvényeket alkottak, hogy elérhetetlené váltak és ez minden olyan pártra érvényes akik a rendszer változás óta hatalmat gyakorolták.

A létrehozott törvények úgy vannak felépítve, / egymásra építve, amit 26 év alatt sikerült megalkotni / ,hogy mára hazánkban egy bűnöző, maffiózó, korrupt, rabló, gyilkos, politikust sem lehet felelősségre vonni.

Mert minden olyan szervezettet ami arra volna hivatott, hogy féken tartsa a telhetetlen politikusokat leromboltak.

Vagyis a választás az nem csak képviselőséget ad hanem büntethetetlenséget is.
Most őszintén, de csak azok merik megtenni amit ma Orbán és a FIDESZ politikusok csinálnak akik tisztába vannak azzal, hogy nem tudják, és nem is fogják felelősségre vonni őket.

Egy biztos ha anyagi felelősséggel tartoznának azért amit tesznek nem költenének 65 Magyar állampolgár külföldről való haza csábításáért milliárdokat.

Nem tűnnének el milliárdok szőrén szálán, nem virágozna a korrupció, nem mernének EU - pénzt lopni, stb.Jobb helyen valódi demokráciába ilyen, hogy Gyúrcsány már rég börtönbe ülne és sakkozna Orbán Viktorral.

Valójában Gyurcsány a 2006 - ban kiemelkedően durva tevékenységének köszönhető a 2010 -es FIDESZ 2/3 - os győzelme.

A 2014 - es Fidesz győzelem az azért jöhetett létre, mert Orbán úgy alakította a választási törvényeket 2010 és 2014 között, hogy legyőzhetetlené vált.

Ma már Orbán látja, hogy kevés lesz az amit ma művelnek, 2018 - ba, mert a társadalom kezd felébredni, ezért szeretne olyan törvényt létrehozni amivel korlátozhatná szabadságunkat, / az internetet, a médiát, a mozgás szabadságot, stb / ez az amit a terror veszélyre hivatkozva vezethetne be.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez egy bosszú, ha nem szavazod meg a terror törvényt.
  2016-01-27 07:43:11, szerda
 
  Ez egy bosszú, ha nem szavazod meg a terror törvényt, így fogsz járni.

Ez nem is meglepő a FIDESZ - töl, már hozzá szokhatunk, hogy nyomás gyakorlással próbálja elérni céljait.

Amennyiben te nem szavazod meg, hogy Orbán dönthessen életről halálról, mindent bevettünk ellened, hogy jobb belátásra bírjunk.

Ez történik ma a Tóbiás ügyben, hogy próbál a hatalom nyomás gyakorolni Tóbiás Józsefre, hogy megszavaztassa azt ami hazánkban a demokrácia végét jelentené, már minthogy Orbán egyedül dönthessen arról, hogy bármikor bármit megtehessen terror veszélyre hivatkozva.

Ez az egész lejáratás ami valójában nem is lejáratás, mert általában az emberek nagy része már tudja, hogy mi is a politika, és mi miért is történik.

A hatalom mindig talál olyan embert aki pénzért mindent megtesz, akár még bűncselekményt is elkövet, mert tudja, sőt az alku része, hogy a vég kifejlet az lesz, hogy megmentik a felelősségre vonástól.

Esetleg pénzbeni büntetést kap amit majd az állam kifizet az adó fizetők pénzéből.

Vagyis a lejáratással a hatalom elérte a célját, amit az adó fizetők fizetek meg.

Ez egy nagyon régi bevált trükk a hatalom részéről.

Így törnek meg embereket, ha mást törvénytelenséget nem találnak a múltjába.

Így több olyan törvény jött létre, amihez szükség volt az ellenzékre is.

Mert általában minden ember minden politikus múltjába lehet találni olyat amivel nyomást lehet gyakorolni rá, hogy akkor is megszavazzon egy törvény ha nemért vele egyet.

A diktatórikusan működő FIDESZ most keresi azt az ellenzéki politikust, politikusokat akiket megtud vásárolni, vagy megtud félelmíteni azért, hogy megszavazza azt a terror törvényt ami teljes felhatalmazást adna Orbánnak arra, hogy bármikor terror veszélyre hivatkozva korlátozhatná a lakosság szabadságát, a médiát, az internetet, kijárási tilalmat vezethetne be stb.

Ez csak egy példa, hogy mi miért történik, de a Tóbiás ügy figyelem elterelés céljából is létrejöhetett, hogy ne az egészségügyi problémákról, ne az oktatásról, ne a Bérekről, ne arról , hogy fiatalok külföldre menekülnek dolgozni, ne a gyermek éhezésről, beszéljünk hanem arról , hogy Tóbiás felesége .

Mindent kitalálnak a FIDESZ - be azért, hogy a lakosság arról beszéljen amit ők szeretnének, és ne arról, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva, túl vagyunk adóztatva, ne arról, hogy gyermekek éheznek hazánkban miattuk, fiataljaink külföldön keresik a boldogulásukat, emberek fagynak meg saját ingatlanukba a magas bérek, a magas nyugdíjnak köszönhetően.

Közben politikusaink lerombolják az egészségügyet, oktatást, szétlopják az országot, gazdagodnak, stadionokra, kisvasútra, olimpia rendezésre költenek, persze megkérdezésünk nélkül.

Persze a bevándorlásról folyt kézzel vezérelt konzultáció, mert az Orbán érdekeit szolgálta.
Az olimpia rendezéséről nem lehet népszavazás, mert az nem érdeke a hatalomnak a diktátor Orbánnak.

Mert ott kiderülne véletlen, hogy mi is a véleménye az embereknek arról amit hazaáruló, rabló, maffiózó, FIDESZ politikusok csinálnak. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a Magyar igaságszolgáltatás.
  2016-01-26 12:13:58, kedd
 
  Ez a Magyar igazságszolgáltatás.

Amennyiben milliókat lopsz Hagyó, vagy több milliós kárt okozol szolgáltatóknak, trombitás Frédi, 2 évre felfüggesztet börtönt kapsz.

Egy átlag állampolgár, ha fát lop az erdőben, hogy tudjon fűteni, hogy ne fagyjon meg családja, több éves börtönt kap.
Egy kifli, vagy zsemlye lopásáért egy éhező állampolgárt több év börtönre ítélnek.
Egy gyermek csíny, édesség lopás a közértbe, fogdába hurcolás, meghurcoltatást, nevelő intézet,

Ugye milyen igazságos rendszer?

Politikusok milliókat lopnak naponta, a beruházásoknál, az EU - s pénzekből, amit utána a te adódból fizet vissza az állam az EU - nak, milliós fizetésük mellet mindenféle következmények nélkül.

Orbán milliárdokról mond le a multik adójából amit stadionokra költ, a mi megkérdezésünk nélkül, és ez senkit sem zavar, de közben olyan, hogy egészségügy nem létezik, Oktatás zéró, és mi azért dolgozunk éh bérért, azért fizetünk 27 % ÁFÁ - t azért vegetálunk, fagyoskodunk, éhezünk, hogy politikusok lopjanak, felelőtlenül szórják a pénzünket.

Persze ők nem 50 - nem 100 ezer forintból kénytelenek megélni egy hónapba.
És van bőr a pofájukon kiállni a médiába, és egyfolytában hazudni, vagy elmenekülni a válasz adás elől, miközben mindenki látja, hogy mit is csinálnak.

Nem értem miért nem lázadnak fel emberek az elnyomásuk a kirablásuk, a megalázásuk ellen.
Ez elsősorban a magukat értelmiségnek valók hibája, mert egy egyszerű állampolgár semmit sem tehet még tanultabb rétegek hallgatnak lapítanak mind szar a gazban.

Nálunk minden politikus akik 26 éve politizáltak csak azért voltak politikusok, hogy munka nélkül jól tudjon élni, és annyit tudjanak lopni amit nem szégyellnek, igaz ilyen politikusra én nem emlékszem a rendszer változás óta aki szégyellte volna, hogy lop, lopott, csalt, korrumpált vagy korrumpálható volt, vagy hazudott.

Ezt mind egyesével kellene felelősségre vonni, és nem a korrupt bíróságok állttal, hanem nép bíróság állttal, visszaszerezni amit elraboltak tőlünk és ma náluk van.

A Feri azt mondja neki van a magán orvosra, azt elhiszem, hogy van neki , de azt mind tőlünk lopta, amikor olcsóban vásárolta az áramot, ahol a különbözetet velünk fizetették meg, és ez a hazaáruló, mondta nincs ingyen ebéd.

De azt már elfelejtette, ahogy az Orbán is, hogy kinek a pénzén is tanulhatott ingyen?

Akiket ma halálra ítélnek az egészségügy fizetőssé tételével, lerombolásával, az alacsony nyugdíjakkal, bérekkel.

Ennyi erővel hozhatnának egy olyan törvény, hogy minden nyugdíjas mától átmehet a piroson, mert az a halál emberségesebb volna mint a fagy halál, vagy az éh halál.

Hány ember fagyot meg az idei télen saját ingatlanába azért mert annyi pénze volt, hogy hegyekbe állt a fa az udvaron?

Hány gyerek fekszik le éhesen hazánkban, hány él embertelen körülmények között?

Hány embert dolgoztat az állam kényszermunkába köz munka, rabszolga munka 50 ezer forintért, amiből a rezsit sem tudja kifizetni?

És a hazug FIDESZ politikusok azt hajtogatják, hogy növekszik a gazdaság, csökken az államadósság, csökken a munkanélküliség, minden jó, jó az oktatás, jó az egészségügyi ellátás, csak az emberek nem úgy érzik.

Csökken a munkanélküliség, persze mert már nyilvántartásba sem vagyunk.
Csökken a munkanélküliség, persze mert aki külföldre menekült dolgozni azt is itthon foglalkoztatottaknak számolják, pedig nem itthon fizet TB -t, adót.
Csökken a munkanélküliség, persze mert mindenkit behajtottak köz munkába ami rabszolgaság, 50 ezer forint éh bérért.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazánkban minden halálra van ítélve.
  2016-01-26 09:10:32, kedd
 
  Hazánkban minden halálra van ítélve.

Gondolkodj ember, tanár, orvos, ápoló, taxis, köz munkás, vasutas, sofőr, pék, de bárkit felsorolhatnék.

Ameddig a bérek, az elvonások, a magas ÁFA, nincsenek rendezve hazánkban, minden halálra van ítélve, mert hiába teljesítünk erőnkön felül, ha a pénz éhes hatalom csak az elvonásokra koncentrál, hogy bizonyos rétegeket kiemelve támogasson, mind például a nagycsaládosok, ami persze csak látszólag támogatás, mert ha elgondolkodik az ember a 3 gyerek felnevelésén, az nem vicc.

A 27 % - os ÁFA az nagymértékben korlátozza a gyermek vállalást ma hazánkban.
Amit senki sem vesz figyelembe és kirívóan visszatetsző, hogy akit köz munkára kényszerit az állam 50 ezer forint havi nettó fizetésért az is 27 forint ÁFÁ -t fizet ha egy 100 forintos terméket vásárol, meg az is 27 forintot fizet aki milliós fizetéssel rendelkezik.

Ami logikus aki több gyermeket vállal az többet is fog vásárolni, vagyis több ÁFÁ - t fog fizetni a 100 ezer forintos fizetéséből mint aki milliós fizetéssel rendelkezik, de nem vállal több gyermeket.

Így már lehet, hogy nem is segít a regnáló hatalom azzal a 10 millióval amit 3 gyermek után ad, ha ingatlant vásárolsz, mert a pénz elfogy, de a gyermeket fel kell nevelni.

A bérek emelkedése nélkül hazánk halálra van ítélve, mert már Szlovákiába többet lehet keresni mint nálunk.

Így ki fog itthon dolgozni éh bérért, amikor ugyanazzal a munkával máshol 3 - 5 szőr többet kereshet?

Hiába mondják az egészségügyben, az oktatásban, hogy nem a bérek miatt van az elégedetlenkedés, mert minden probléma oda vezethető vissza.

Mindenhol csökken a létszám ez miatt növekszik a munka, amit már nem lehet teljesíteni.

És mindeközben stadionokat építünk, olimpiát rendezünk, amikor emberek fognak meghalni kórházainkban a FIDESZ maffiózó rabló banda miatt.

Az oktatásról nem is beszélve, de értelme sincs, mert a jövő nemzedéke is csak az internet adó ellen lép fel, de, hogy ne tanítsanak nekik értelmetlen baromságot, a feltételeket biztosítsák a színvonalas tanításhoz, az ellen semmit sem tesz.

Tisztelt oktatók, tanárok, diákok nézzétek meg Szlovákiát ahol 300 ezer forintot keres egy tanár sztrájkolnak a béremelés elmaradása miatt, iskolákat zártak be,ti meg csak sírtok, de semmit sem tesztek.

Valahol megérdemlitek amit a kizsákmányoló FIDESZ hatalom veletek csinál, mert elvileg ti volnátok azok akiknek példát kellene mutatni az átlag embereknek, mert ti állítjátok magatokról, hogy ti vagytok az értelmiség.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feri már megint hazudsz.
  2016-01-25 20:07:28, hétfő
 
  Feri már megint hazudsz.

Százalékos arányba tőlünk többet vontok le adóra, egészségügyre, ÁFÁ -ra, mint más EU országba.

Persze, hogy többet fizet egy német 500 - 1 milliós fizetés után még akkor is ha az adó nem 16 hanem csak 14 % .mer nem mindegy , hogy 80 - 100 ezer forintból vonnak le 16 % vagy 500 - 1 milliós fizetésből vonnak le 14 %, ugye te elmebeteg.

Te mellébeszélős majom az 1 millió 14 % több mint a 100 ezer 16 %

Ez a problémája ma hazánknak az alacsony bérek, mert ha a bérek növekednének és ha az elvonások % - ba csökkennének, még akkor is több bevételhez juthatna az állam és így az egészségügy is.

Már így is Szlovákiába menekülnek fiataljain dolgozni mert már ott is magasabbak a bérek mint hazánkban.

Persze értelek te elkúró, engem sem érdekelne az ha magánorvoshoz járnák, ha 26 év alatt, loptam, csaltam, hazudtam, mind te.
Ugye Feri, csak az első millióról ne kérdezzen senki.

Te már múlt vagy, az elkúró, hazug, hazaáruló gyilkos, mert az egészségügy fizetésé tétele az azonos a nyugdíjasok, a gyermekek meggyilkolásával.

Kezet foghatsz a maffiózó Orbánnal mert ő is ugyanolyan hazaáruló gyilkos patkány mind te.

Lehet takarodni a köz életből.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ide vezet a kizsákmányoló Ormán - ni rendszere.
  2016-01-24 07:43:23, vasárnap
 
  Ide vezet a kizsákmányoló - Orbán - ni rendszer.

Emberek egymásra támadnak megélhetésük miatt.

Taxisok támadtak vertek meg egy Über sofőrt.

Igen a túladóztatás a magas ÁFA elvonás, a magas állami követelmények ami ellehetetleníti ebbe az esetbe a Taxis társadalmat, de ez mindenhol érzékelhető hazánkban, minden munka vállaló réteget súlyt.

Ez várható hazánkban a politikusaink telhetetlensége, pénz éhsége oda fog vezetni, hogy buta emberek egymást hibáztatják, támadják meg azért, hogy életbe tudjanak maradni.

Taxisok hatalmas győzelemnek állították be azt, hogy néhány politikus leült velük tárgyalni, persze érdemleges megnyugtató választ nem kaptak problémájukra, de vezetőik értelmi szintje jól kimutatható abba, hogy beszüntették a tüntetést hangzatos ígéretekért.

Az ami történt, hogy Taxisok támadtak Über sofőrre azt mutatja mégsem elégedett minden taxis azzal amit elértek, vagyis a semmivel.

Nem a taxis sofőr a hibás, és nem is az Über sofőr, hanem az embertelen, rabló kizsákmányoló ingyenélő bűnöző politikus azért ami történt, és sajnos ez várható a jövőben mindenhol, mert ha ez így fog folytatódni amit Orbán művel farkas törvények fognak életbe lépni és emberek fognak egymásra támadni a megélhetésért.

Persze a politikusok itt is mossák kezeiket pedig ők a felelősek a történtekért, mert a túladóztatás a magas ÁFA idézi elő azt, hogy az sem tud emberhez méltóan élni aki dolgozik, az alacsony bérek miatt.

Volt példa a történelem során amikor az emberek a gépeket, a fejlődést tették felelősé nyomorukért ez az eset igen hasonlít azokra az időkre.

Itt is a fejlődést próbálják erőszakkal hátráltatni persze amit nem lehet leállítani.

És ami nagyon fontos ebben az esetbe is itt is a politikusok malmára hatják a támadók a vizet, mert még egymással vagyunk elfoglalva a politikusok nyugodtan halászhatnak a zavarosba.

Lophatnak , csalhatnak, hazudhatnak, hangoztathatják, hogy nekik a család az első, meg hogy a magyar embereket meg kell védeni a nemlétező ellenségtől, pedig ennek fele sem igaz, mert a pénz, és a hatalom az első nekik.

Persze ha a család volna az első Orbán - ni rabló bandának akkor nem volna éhező gyermek és nem stadionok épülnének, nem olimpiát rendeznénk, főleg úgy, hogy a lakosság nagyobb része ellenzi, ezért nem engedhetik a népszavazást.

Ember vedd észre már mi folyik hazánkban, te nélkülözöl, éhezel, vegetálsz, ember társadra támadsz, az alacsony bérek, a túladóztatás, a magas ÁFA miatt, miközben politikusaink gazdagodnak a te pénzeden, szétlopják jövődet, leépítik az egészségügyet, az oktatást.

Ne az Über sofőrt támad, mert ő is élni szeretne, enni adni gyermekének, az amit ő lop ha adót csal az nulla ahhoz képest amit a politikusok lopnak.

Miért nem azt támadod akik kizsákmányol, kirabol, nyomorba tart, / politikus / azért, hogy mást hibáztas?

Fogj össze és zavard el kizsákmányolóid akik azért tartják alacsonyan a béred, hogy kiszolgáltatott legyél.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Über egyenlő fejlődés.
  2016-01-22 09:45:51, péntek
 
  Űber egyenlő fejlődés.

A fejlődést lehet lassítani, lehet korlátozni, de úgyis utat talál magának.

A fejlődést visszatartók taxisok pont az ellenkező hatást érik el mint amit szeretek volna, a nyomorukat nem fogja tudni megoldani a kormány, hacsak nem csökkenti azon terheket amivel ma sújtják a taxisokat.

Mindenki azt a szolgáltatást fogja választani ami neki jobban megfelel anyagilag, és akik nem veszik fel a versenyt, nem alkalmazkodnak a fejlődéshez azok lemaradnak kiesnek a piacról.

Ez nem csak a taxisokra vonatkozik, akik azért nem képesek felvenni a verseny az Über - rel, mert a hatalom túladóztatja, magas feltételeket szab működésükhöz.

Amennyiben nem lesz über lesz helyette más, vagy ugyan az más névvel, vagyis semmi esélye annak, hogy bárki is korlátozhassa a fejlődést.

Persze ez a fejlődés nem csak a taxisokat fogja sújtani, és jobb lesz ha minden szolgáltató elgondolkodik, hogy mi lesz akkor ha belép egy új konkurencia a piacra és olcsóban fogja azt a szolgáltatást nyújtani ami azt a bizonyos szolgáltatást érinteni fogja amivel ma ő foglalkozik.

Valahol az jó a lakosságnak ha mindenhol valódi piac gazdaság alakul ki, mert az neki olcsóbb lesz.

Persze olyan politikusok mellet mint a mai akik mindenre költik az adó fizetők pénzét csak ara nem amire valóba kellene, senkit sem fog érdekelni, hogy adózik vagy nem az a szolgáltató akinek a szolgáltatását választja.

A túladóztatás a magas ÁFA ara sarkalja a lakosságot, a vállalkozókat, hogy ott csaljanak ahol tudnak és persze jogosan, mert senki sem szeret azért adót, ÁFÁT fizetni, hogy stadionok épüljenek, vagy Mongóliába menekítsék a politikusok a lakosság pénzét, vagy olimpiát rendezzenek az adó fizetők megkérdezése nélkül.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 322
  • e Hónap: 1941
  • e Év: 1941
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.