Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Arról egyelőre nincs hír, hogy az NVB mit döntött
  2016-10-01 22:25:31, szombat
 
  “A testület egy másik határozatában egyhangú döntéssel azt is megállapította, hogy a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumban törvényt sértettek azzal, hogy szeptember 21-én az egyik tanteremben kihelyezték a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik plakátját. A határozat indoklásában hivatkoztak arra, hogy oktatási intézményben kampánykiadványokat nem lehet elhelyezni, mert azzal megsértik a választási eljárás alapelveit. Arról egyelőre nincs hír, hogy az NVB mit döntött a csepeli iskolákban kitett “nem" szavazatra buzdító plakátokkal."  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánnak igaza van: van tétje a szavazásnak
  2016-10-01 20:16:48, szombat
 
  Orbánnak igaza van: van tétje a szavazásnak
Szárnyathy Géza

Most hogy Orbán Viktor is végignyilatkozta az összes lakáj- és szennymédiát, amelyet az utóbbi években megvásároltak a cimborái, már az önnön inváziójukól sokkot kapott poloskák is tudják, van tétje a vasárnapi rendezvénynek. Persze nem az, hogy akkor gyönnek-e a migráncsok vagy se, mert ha gyönniük kell, akkor Viktor azt úgy sem fogja tudni megakadályozni, ha keresztbe fekszik az összes határátkelőn egyszerre.

Minden kampányra azt szoktuk mondani, hogy na ez most már tökre más, mint a korábbiak, s természetesen ezt a fantasztikusan fantáziadús mondatot most is elő lehet rántani. Mert hát ugye, rögtön itt vannak a kutyák, akiket itt a Mentálison azonnal bejuttatnánk a Parlamentbe valamilyen Savanyújóska helyére. De van más is, ami eddig nem volt jellemző, vagy legalábbis nem ennyire nyíltan. Mert ugye bárki hazudohzat és uszíthat, ha ezt otthon, a négy fal között teszi, de most már nem csak ott teszik.

Soha ennyire alávalóan undorító kommunikációval nem találkoztam még, mint ami a migráncsos népszavaszásnál tapasztalható volt. Az már szinte pehelyhihi, hogy a tutttta? plakátokon szimpla hazugságok voltak, mert hát ugyanezt a Brexites demagóg angolok is megcsinálták, csak ők a hepaj végén beismerték, hogy nem bontották ki az igazság minden részletét.

A kutyák plakátják a babahajú belvárosi polginéni a közmunkásokkal szedette le, és még annyira ostoba is az a nő, hogy ezt el is ismerte. A Nemezti Választási Bizottság egyik tagjának véleménye szerint bizonyos hangok eltüntetése teljesen rendben van, ha az a hang túlságosan, bocs szélsőségesen liberális nézetet képvisel. Más szerint meg nem lehet röhögtetéssel kampányolni. Kocsis Máté szerint viszont tök rendben van, ha kormánytisztviselők munkaidőben a Fidesz által osztogatott itiner alapján és Fidesz által osztogatott telefonon buzdítják a lakosságot a nem szavazatra. Mindeközben pedig anyámhoz este kilenckor csenget be két spinkó, hogy ők csak érdeklődnek, elmegy-e szavazni. Szerencsére anyám hithű Fidesz-gyűlölő, úgyhogy rájuk csapta az ajtót, mondván kurvára semmi közük nincs hozzá.

Nem tudom, mi megy a kisebb városokban, ahol mindenki ismer mindenkit és jobb ha mindenki jóban van a hivalt vállalókkal, de olvastam, hogy nyugger néniket traktáltak azzal, hogy ha véletlenül nem menne el szavazni, akkor ugrik az év végi nyugdíjkiegészítés. Illetve már előre lebaszták azokat, akik érvénytelenül terveznek szavazni, mert miattuk fog csúszni a szavazatok összeszámolása. Mondjuk ez kizárt, hiszen alig lesz ellenzéki a választási bizottságokban, úgyhogy azt írhatnak a jegyzőkönyvekbe, amit akarnak, akár öt perc alatt végezhetnek.

Szóval ez így együtt tényleg szokatlan. Bár már nem is annyira nagyon szokatlan, de azért mégis picit rontja a konfortérzetet. Ezért valójában kurvára fontos, mi lesz vasárnap a végeredmény. Nem a migirihé-migirió-migránsok miatt. Hanem, hogy ezt elfogadjuk-e normálisként. Vagy a pofájába vágjuk a kormányak és a mocskos kis hordalékának, hogy ezt már nem szeretnénk. És jobb lesz, ha elmentek a büdös picsába, és már most elkezdtek csomagolni. Mert inkább megválasztunk miniszterelnöknek egy lehugyozott kilométerkövet, mint még egy percig itt legyetek. Az más kérdés, hogy ehhez elengedhetetlen lenne legalább egy konszenzusos lehugyozott kilométerkő.

Nagyjából ez a tétje a szavazásnak. Ha vasárnap érvénytelen lesz a szavazás, akkor az azt is jelentheti, hogy a magyarok nagyobbik hányada kurvára elunta. És őket már nem lehet átkúrni uszítással és gyűlölködéssel és nem lehet totálisan hülyének nézni. Ha érvényes lesz a szavazás, akkor viszont tudomásul kell venni, hogy a magyarok nagyobbik hányadának éppen erre a visszataszító foshalmazra van szüksége.

http://mentalisdeficit.blog.hu/2016/09/30/orbannak_igaza_van_van_tetje_a_szavazas nak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1,3 milliós bírósági csekket kapott a fagyállós gazda
  2016-10-01 20:08:31, szombat
 
  norvégok dézsmaltak? :)

Ha már a cikkben (szándékosan?) egy alig látogatott linket adtak meg, idemásolom, hogy hova lehet utalni: Vajtai Pál, 11600006-00000000-75763785 (Erste Bank).
Postán küldve: Vajtai Pál, 2115 Vácszentlászló, Fő u. 42.

Küldhetne a borából kóstolót a miniszterelnök úrnak!

Ha forr a cefre a pincében és ott döglik meg a retkes tolvaj akkor is a gazda a felelős?

*****************


1,3 milliós bírósági csekket kapott a fagyállós gazda

kulcsarrebeka
bűnügy
ma 9:20


Vajtai Pál, a fagyállós gazdaként elhíresült férfi, aki fagyállót kevert a meggyborába, mert tudta, hogy azt dézsmálják. Ennek következében egy ember meghalt, öten kórházba kerültek, de a gazda börtönbüntetést nem, csak felfüggesztettet kapott.

A büntetőügyi eljárás 1,3 forintos költségeit viszont neki kellene megfizetnie.

A Budapesti Környéki Törvényszék összesen 15 napot adott neki, hogy rendezze a tartozást, utána jön a végrehajtó. A gazda teljesen tanácstalan, nem tudja kifizetni.

,,Ekkora csekkem még sosem volt. Teljesen el vagyok keseredve, nem értem, hogyan jöhetett ki ez a végösszeg"

- mondta el a Blikknek.

Vajtai Pál egyrészt azt reméli, hogy támogatói, például ennek a 203 fős Facebook-oldalnak a lájkolói segítenek rajta. A borba fagyállót keverő férfi abban is gondolkodik, hogy árverésre bocsátja megmaradt borait.


http://444.hu/2016/10/01/13-millios-birosagi-csekket-kapott-a-fagyallos-gazda
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alig mentek el a fideszes családok sétájára
  2016-10-01 19:29:12, szombat
 
  Nem értek ide a lengyelországi buszok...

Dübörög a "kétharmad". Soha nem is volt kétharmadjuk. A facebookon is jól látni a tetszikek számából elenyésző számban vannak azoknak a zöme mind Orbán által fizetett bérkommentelő.

Március 15. volt az egyik legjobb bizonyítéka. A gonosz törpének fizetett közönséget és tapsolókat kellett hozatnia Lengyelországból.

********

Alig mentek el a fideszes családok sétájára


ma, 14:49

A vasárnapi kvótareferendumon való részvétel és a nemmel szavazás mellett foglalt állást a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) elnöke szombaton Budapesten, a szervezet demonstrációján.

A Ficsak Séta a családok szabadságáért címmel meghirdetett rendezvényén Király Nóra elnök, aki egyben a XI. kerület alpolgármestere (Fidesz), azt mondta: a referendum napja "sorsdöntő" alkalom, és arra biztatnak mindenkit, hogy vegyen részt rajta és szavazzon nemmel, mert a családok, a gyermekek jövőjéről van szó.

A résztvevők a belvárosi Vörösmarty téren gyülekeztek, majd onnan kék léggömbökkel a kezükben végigvonultak a Váci utcán a Fővám térig.

A körülbelül százfőnyi menethez sokan gyermekeikkel együtt csatlakoztak, és plakátokat, nemzeti színű papírzászlókat, illetve a szervezet emblémájával ellátott kis lobogókat tartottak.

A plakátokra olyan üzeneteket írtak, mint Gyermekeink biztonságáért, Tiszteletet a nőknek és Békében akarunk élni.

A Fővám téren a magukkal hozott lufikra üzeneteket írtak, majd elengedték azokat; az elnök megfogalmazása szerint jelképesen így küldtek üzeneteket Brüsszelnek. A lufikon elsősorban a nem szó szerepelt.

Király Nóra a Fővám téren elmondta: nem szeretnék kockáztatni a gyermekeik jövőjét, ezért is kell nemet mondani a menekültek elosztását szabályozó kvótára, vagyis a kényszerbetelepítésre.

"Nem szeretnénk félelemben élni, erőszakban élni, nem szeretnénk egy olyan Európát, amit ma minden nap látunk a híradásokba: minden napra jut egy erőszakos cselekedet, egy nők elleni erőszak, gyermekbántalmazás" - hangsúlyozta.


http://propeller.hu/itthon/3244406-alig-mentek-el-fideszes-csaladok-setajara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudta? – A kormányzati korrupció történelmi mélységbe
  2016-10-01 19:22:47, szombat
 
  Tudta? - A kormányzati korrupció történelmi mélységbe taszította a magyar gazdaságot


ma, 11:42

A Kopint-Tárki készített felmérést az országok versenyképességéről. Magyarország a kutatásban tavalyhoz képest újabb hat helyet rontva az EU utolsói között végzett, immáron Szlovákia, Bulgária és Románia is megelőzött minket. Mára alacsonyabb a versenyképességünk, mint 2008-ban a világgazdasági válság kezelése közben volt. A felmérésnek fontos megállapítása, hogy a versenyképességet leginkább az akadályozza, hogy a kormányzati döntések során ,,a kivételezett vállalkozások jelentős előnyt élveznek". A magyar gazdaság versenyképességének tehát a kormányzati korrupció a legnagyobb gátja. Mészáros Lőrinc akkor is sertéstelepeket emelhet és csatornát építhet, ha valójában ő Magyarország legtehetségtelenebb embere, hiszen nem a tehetség vagy a szorgalom dönti el, hogy hova kerüljenek az EU-s pénzek. Amíg a miniszterelnök közvetlen környezete teheti zsebre a magyar gazdaság élénkítésére szánt fejlesztési pénzeket, addig a valóban hozzáértő, tehetséges és szorgalmas emberek vállalkozásai...

http://propeller.hu/itthon/3244368-tudta-kormanyzati-korrupcio-tortenelmi-melyseg be-taszitotta-magyar-gazdasagot#v1707082
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország, én így szeretlek! Azért drágább itthon a benz
  2016-10-01 19:14:44, szombat
 
  Ezt a pofátlanságot! Ha ingyenes lesz a benzin, akkor jövedéki adót fogunk tankolni?
észre kellene már venni a magyar embereknek, hogy ez a hazátlan kazár söpredék egyre jobban és pofátlanabbul szipojoz ki bennünket!! Mivel egyre jobban azt látják ezzel a türelmes , birka néppel mindent megtehetnek! Hát, meg is teszik!! Kíváncsi vagyok mennyi ember akar tüntetni, vagy bármilyen módon, hathatósan kifejezni azt, hogy most már elég és vegyenek vissza az arcukból amíg a nép nem teszi ezt meg!!!

**************


2016. 10. 1. 10:01

Magyarország, én így szeretlek! Azért drágább itthon a benzin, mert a világban olcsóbb lett

Amikor nagyon kell a pénz egy országnak, minden eszközt be kell vetni. Az Orbán-kormány például azt találta ki, hogy ha a Brent olaj világpiaci ára 50 dollár alá süllyed, akkor hazánkban megemelik az üzemanyag jövedéki adóját. Nehogy már olcsóbb legyen a kenyér!


Szombatra bruttó 6,35 forinttal emelkedett a 95-ös benzin, és 12,70 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára a júniusban elfogadott jövedékiadó-szabályozás miatt.
Ügyesek a fiúk!

Az új jövedékiadó-törvény a kőolaj világpiaci árához köti az üzemanyagok jövedéki adóját; emelkedik a jövedéki adó, ha a Brent olaj hordónkénti világpiaci ára 50 dollár alá süllyed, ha azonban 50 dollár fölé emelkedik a világpiaci ár, az adómértékek visszaállnak a korábbi szintre.

Az emelkedéssel a benzin átlagára 339-340 forintra, a gázolajé 345-346 forintra nőtt.

Most azt hagyjuk is, hogy ez a kormányzati törekvés mennyiben nevezhető szociálisan érzékenynek, hiszen - kivált a sütőiparban - a magyar kis- és középvállalkozások egyik legnagyobb ellensége az üzemanyagok magas ára. Ha a szállítási költségek nem csökkenek, a kenyér drágább lesz.



http://alfahir.hu/magyarorszag_en_igy_szeretlek_azert_dragabb_itthon_a_benzin_mer t_a_vilagban_olcsobb_lett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felsorakoztatják a gyűjtőfogház foglyait az udvaron.
  2016-10-01 19:01:15, szombat
 
  Felsorakoztatják a gyűjtőfogház foglyait az udvaron.
- Emberek, hozzák rendbe magukat - mondja a parancsnok -, mert hamarosan megérkezik Orbán Viktor miniszterelnök
Egy hang a sorból: - Végre! És ki lesz az új miniszterelnök?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Álhír:
  2016-10-01 19:00:00, szombat
 
  Álhír:
Pintér Sándor határozottan cáfolta azt a híresztelést, miszerint a 2015-ben Magyarországon átutazó 14 terrorista a TEK balatoni vendégházában pihente volna ki a fáradalmait.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-10-01 18:58:55, szombat
 
  Álhír:
Mészáros Lőrinc is csatlakozott a kvótanépszavazásra buzdítók közé, közölte Felcsút lakosaival, aki nem megy el és nem nemmel voksol, egy évig nem utazhat a kisvasúttal, sőt a Pancho Aréna teltházas meccseit sem nézheti meg élőben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már féláron is árulják a letelepedési kötvényeket
  2016-10-01 11:32:38, szombat
 
  Már féláron is árulják a letelepedési kötvényeket

Már a látszatra sem adnak a letelepedési kötvényt forgalmazó offshore cégek, miután hitelre is árulják a magyar tartózkodási engedélyt. Sőt, fél áron is hozzá lehet jutni a papírokhoz, igaz, akkor a befizetett összeg nem jár vissza - írta a Magyar Nemzet.


Napi.hu, 2016. október 1. szombat, 08:50



A kínai ügyfelek akár hitelre is vásárolhatnak letelepedési kötvényt, sőt nem kell kifizetni a teljes árát sem a 300 ezer euróba, azaz 93 millió forintba kerülő állampapírnak. A lap információi szerint fél áron, 130-150 ezer euróért is letelepedési engedélyhez juthat a kevésbé módos kínai és vietnami állampolgár.

A Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) nevű közvetítőcég ebből nem is csinál titkot, hiszen honlapján is nyíltan hirdeti a hitellehetőséget. (A cég angol nyelvű honlapja ezeket az információkat nem tartalmazza, csak a kínai verzióban lehet róluk olvasni.) A bankhitelt a napilap információi szerint a China Construction Bank nevű pénzintézet nyújtja. A hitelkonstrukció alapján a bank kiegészíti a kötvény árát, viszont az állampapír futamidejének lejártakor az ügyfél nem kapja meg az általa befizetett 130-150 ezer eurónyi összeget. Az alku része, hogy a visszajáró pénzt a közvetítővállalkozás és a bank osztja el egymás

Mindez azért is érdekes, mert a kormányzati kommunikáció szerint a menekültekkel szemben azért adtak 16 ezer külföldi bevándorlónak letelepedési engedélyt, mert ők gazdagok, és Magyarországon egyéb befektetéseket is hajlandók megvalósítani. Ha azonban annyi pénze sincs, hogy lejegyezze a magyar államkötvényt, amely egyébként a világ legolcsóbb letelepedési programja, nehéz azt állítani a külföldiről, hogy nagyon módos befektető lenne - fogalmazott a Magyar Nemzet.


http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/mar_felaron_is_aruljak_a_letelepedesi_kotvenye ket.621779.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 239
  • e Hét: 578
  • e Hónap: 4323
  • e Év: 157819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.