Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Tudtad-e?
  2016-10-14 20:24:24, péntek
 
  Tudtad-e?

Holnap lesz tíz éve, hogy cigánybűnözők gyermekei szeme láttára agyonvertek egy tanárembert, Szögi Lajost.
Tudtad-e, hogy temetésekor Szögi Lajost nem helyezték üvegkoporsóba, s nem játszott a Száztagú Cigányzenekar. Temetéskor a Parlamenttől nem vitte kisbusz az öt parlamenti párt képviselőit; s míg a magyar állam csak egy alacsonyrangú tisztviselővel képviseltette magát; a zsidó-kommunista kormány többi tagja - úgy tűnik - távolmaradásával tiltakozott a hazánkban tomboló szélsőjobboldali erőszak, valamint a rasszizmus ellen. A temetésen nem mondott beszédet Tamás Gáspár Miklós; az áldozatoktól a cigányság nevében nem kért bocsánatot a Télapó-szakálla miatt jóságosnak tűnő, ám fölöttébb vérszomjas Iványi Gábor metodista lelkész; a gyilkosoktól nem határolódott el fajtatársa, a szotyolaköpködő Horváth Aladár; nem fényképeztette magát Balog Zoltán, a Rejtett Erőforrások Minisztériumának jelenlegi vezetője; nem képviseltette magát a Göncz Árpádtól kegyelmet kapott bűnöző Lungo Drom-elnök Farkas Flórán; nem volt ott a zsidó TV-s személyiség Kepes András; a szeretet nevében magának milliókat összehegedülő cigány Mága Zoltán; de hiányzott a Népszava göndörorrú újságírója, Dés János is; miként hiányzott a buzi Fodor Gábor is; a Népszava és a Népszabadság ügyeletes gazembereinek pedig csak egy langyi-mangyi sajnálkozásra futotta. Liberális és demokrata vezetőink, ellenzéki funkcionáriusok, valamint alternatív emberjogi szervezetek kifinomultan gonosz szószólói - akik később egy leölt cigánycsalád temetésén - természetesen a kamerák kereszttűzében legelőnyösebb profiljukat mutogatva - már egymást taposva tettek hitet a demokrácia és az ezzel kéz a kézben együtt járó cigánybűnözés mellett - előbb mélyen kussoltak, majd milliárdokat osztottak szét cigányjogvédő - és egyéb bűnöző szervezetek és és antirasszista tömörülések között. Természetesen, tisztában vagyok vele, hogy a cigánybűnözők áldozatainak jelentős része maga is cigány származású, ahol is nehéz lenne etnikai színezetű hátteret kimutatni - teszem azt - egy kábeltolvajlást követő elszámolási vita, vagy egy meghiúsult leánykérést követő bicskás-baltás-szamurájkardos leszámolást követően. De azzal is tisztában vagyok, hogy a judeokrata sajtó látványosan különbséget tesz egy etnikai alapú, valamint egy érzelmi alapú gyilkosságok között. "Rossz időben volt rossz helyen" - írta Szögi Lajosról vállvonogatva egy judeopythecus annak idején, majd ment tüntetni a rasszizmus ellen.
Ám a kérdés - melyet annak idején Puzsér Róbert tett föl - még mindig megválaszolatlan: "Miért olyan országban élünk, ahol Bayer Zsoltnak és barátainak csak Olaszliszka fáj; Kulka Jánosnak és barátainak pedig csak Tatárszentgyörgy fáj?"
Megválaszolatlan, akár csak a másik kérdés: miért olyan országban élünk, ahol a bíróság által Szögi Lajos családjának megítélt 45 millió forintot nincs, aki kifizesse (nemzeti kormányunk szerint erre ugyanis nincs jogi lehetőség); ugyanakkor az ún "cigánygyilkosságok" áldozatainak családját - a Balog Zoltán - Navracsics Tibor-duó által kidolgozott terv - szerint állami kártérítésben részesítik.
És továbbra is megválaszolatlan marad a döntő kérdés: miért ilyen tutyi-mutyi - úgy az egykori, mint a jelenlegi kormányok - cigánypolitikája. Bár az effajta halogató és engedékeny politikáról naponta értesülhetünk akár még a nemzetközi sajtóból is, ismét idézném Puzsért: "Tatárszentgyörgy (és Olaszliszka, teszem hozzá jómagam) nem a semmiből zuhant a nyakunkba..."


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=312501635795727&id=10001107 6789408
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jean, mi lett a népszavazással?
  2016-10-14 20:03:57, péntek
 
  - Jean, mi lett a népszavazással?
- Érvénytelen lett, uram.
- Akkor menjen, és szerezzen neki érvényt!


https://67.media.tumblr.com/81f90a998a6eab72fd0b71bac8581d92/tumblr_of19p5p6EW1qz lswgo1_500.png
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötből kettő osztrák szerint nem is volt rossz Hitler alatt
  2016-10-14 18:53:24, péntek
 
  AHOGY HALADUNK, LESZ AZ MÉG NÉGY IS!

**

Ötből kettő osztrák szerint nem is volt rossz Hitler alatt



Egy közvélemény-kutatás szerint öt osztrák közül három szeretne látni egy ,,erős embert" az ország élén.

A megkérdezettek kétötöde vélekedik úgy, hogy Adolf Hitler országlása idején (vagyis az 1938-as Anschlusst követően) egyáltalán nem mentek olyan rosszul a dolgok az alpesi országban. A Market Institut Poll elnevezésű cég vizsgálati eredményeinek közzétételét az 1938-ban bekövetkezett Anschluss 75. évfordulójára időzítették.

Az adatok világosan mutatják, hogy a több évtizedes cionista agymosás ellenére Ausztria polgárainak jelentős része nem veszítette el teljesen a józan eszét. Manapság teljesen abszurd módon ,,gyűlöletbeszédnek" minősül nyilvánosan kimondani a tényt: 1938-ban az osztrákok elsöprő többsége lelkesen támogatta az egyesülést Németországgal.

Egy korábbi közvélemény-kutatás adatai szerint az ország polgárainak 53%-a vélekedett úgy, hogy az Anschlusst annak idején az osztrákok önként támogatták, és 46% gondolta a Német Birodalom által kierőszakolt, kikényszerített eseménynek. Korábban 42% volt azoknak az aránya, akik egyetértettek azzal a megállapítással, mely szerint ,,nem minden volt rossz Hitler uralma idején".

A korábbi vizsgálatok során a megkérdezettek 57%-a semmiféle pozitív vonást nem akart vagy nem mert felfedezni a nemzetiszocialista rendszer politikájában. Más közvélemény-kutatások megerősítik, hogy a szeptemberben esedékes választásokon a radikális jobboldal jelentős előretörésére lehet számítani. Kezdődhet tehát az ajvékolás és a rettegés.

(Theglobeandmail.com)

http://harcunk.info/index.php/83-hirek/137-otbol-ketto-osztrak-szerint-nem-is-vol t-rossz-hitler-alatt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hétszentség, hogy én másik országban élek, mint az Orbán Vi
  2016-10-14 16:19:50, péntek
 
 

Swan Edgar 2016-10-14


Hétszentség, hogy én másik országban élek, mint az Orbán Viktor névre hallgató tudathasadás


Péntek van, szürke borongó és szottyadás. De lehetséges, hogy csak az ország egyik felében, mert az hétszentség, hogy én például másik országban élek, mint az Orbán Viktor névre hallgató tudathasadás és az ő sereglete.

Én például tegnap azt láttam a tévében, hogy ott feszengett a kis pasas a mikrofon előtt a frissen ronda MTK stadionban és igyekezett szóhoz jutni, a közönség pedig harsányan fütyült és fújolt. Deutsch Tamás digitálisan nagyonbiztos kínosan vigyorgott és próbált úgy tenni, mintha semmi, pedig meg de. A lakájmédia mindebből annyit akart felfogni, hogy a dakota közmondások szülőanyja megint kipréselt magából valami baromságot a tóról és a békáról. Mármint ha van tó, lesz béka is. Lehet, hogy a stadion nem csak ronda, de be is ázik? Mindegy.

A tegnapi kifütyülés után - azért érdekelne, hogy nyugtatta meg a kis pasast a szolgahad és hogy győzték meg róla, hogy a feltétlen rajongás hangjait hallotta - ma becsámpázott a Kossuth rádióba, hogy elmesélje, mennyire fasza gyerek is ő.

Ez azért elég gáz. Az egyik példaképe - Putyin - például félmeztelenül lovagol, medvét öl, gyereket ment, tigrist simogat. A másik bálvány - Erdogan - újságírókat börtönöz be, sőt, mindenkit bebörtönöz, aki nem tetszik neki. Szegény Orbánnak meg marad a Kossuth rádió, hogy ott hirdesse a saját nagyszerűségét.

Vadhajnalban - fél nyolckor - el is kezdett szónokolni. Kezdésnek előadta a jóságos cáratyuskát, akinek nyitva az ajtaja mindenki előtt, aki csak be akar menni hozzá csacsogni. Azt nem mondta, de évek óta tudjuk: csak ellentmondani nem szabad neki, vitatkozni, olyat mondani, ami nem egyezik az ő világképével és kérdezni nem lehet. Mert felidegesíti magát és ki tudja, mi lesz a vége. De amúgy mehet mindenki. Akit nem pofoz le időnek előtte Havasi Balázs titkárnő, a TEK, Kövér László portás, vagy más kirendelt ápoló.

Második lépésben Orbán ismét előadta, hogy marhára megnyerte a népszavazást, mert mindenki vele ért egyet. A 3,3 millió ember különben is több, mint ahány füle Gyurcsánynak valaha is lesz, de meg egyébként is ő győzött volna akkor is, ha Kósa Lalán kívül senki nem megy el szavazni, mert Lala úgy szavaz, ahogy mondják neki. És akkor egyből 100 százalékos többség is lenne, de így csak 98 százalékos.

Egyszóval nem használnak a gyógyszerek. Igaz, hogy személyiségzavar ellen franc se tudja, van-e hatásos patikaszer. A valóság ellen viszont semmit nem kell szednie, mert egyszerűen nem vesz róla tudomást és kész.

Azt is elmesélte a kivénhedt focista, hogy Magyarországon olyan magasan van a demokrácia mércéje, hogy ő például el sem lát odáig. Az a baj, hogy mi sem. Csak más okból.

Arról is csacsogott, hogy nagyon szép szöveg született az alaptákolmány aktuális átfarigcsálása örömére. Te jószagú élet! Remélem, nem L. Simont kérték fel, hogy foglalja versbe a dolgot, mert akkor az még nagyobb gáz lesz, mint ami már most is. Pedig.

Nem telt el 15 perc a szónoklat megkezdése óta és az Orbán nevű máris az új egységről papol. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de nekem a szőr feláll a hátamon ettől a baromságtól. Lelki szemeim előtt egy ütemre lépő, fényes csizmába bújtatott lábak és egyszerre a magasba lendülő karok jelennek meg.

Változatlanul ott tart az agyával, hogy Magyarország védi egész Európát, sőt, a világegyetemet is a rárohanó hordáktól, de Európa most is magára hagyta a hősies magyarokat (a magyarok alatt kizárólag a 3,3 millió szavazó értendő), de Orbán megvédi az Uniót akkor is, ha beledöglik. Az Unió.

Hurráéljen, felminősítették Orbánt! Meg a 3,3 millió magyart. Ésmég. Idézek.

Hat év kemény munkájával sikerült elérni, hogy az emberek munkából és ne segélyekből éljenek. 660-670 ezer körül lehetünk abból az egymillió munkahelyből, amit annak idején megígértem.

Mit lehet erre mondani? Ez az ember vagy beteges hazudozó, vagy beteg.

Beszélt még 1956-ról is, amit szerinte nem lehet különválasztani a migrációtól (miért nem, te nagyonhülye?), ezért nem választja külön. Amúgy az a benyomásom, hogy '56-ot is kisajátította a kezelés híján miniszterelnök, mint a himnuszt, a kokárdát és az állami földeket, valamint mindent, amihez csak hozzáért eddig. Most majd jön a lengyel elnök és együtt fognak szónokolni. Vagy külön-külön. Remélhetőleg elnyávogják a halszagú harci indulót is, mert úgy szép az ünnep, ha nagyon.

A Népszabadságról nem volt szabad kérdezni a beteget, a kifütyülésről sem, Mészáros Lőrinc barátjának újabb bizniszéről, Rogán Tóni rongyrázásáról, valamint az érvénytelen népszavazásról sem. Az sem került szóba, hogy mekkora szarban leszünk, ha az Unió megmakacsolja magát és nem küld több ellopható pénzt, Matolcsy trubadúr ámokfutása fel sem merült.

Tehát minden terv szerint ment, senki nem izgatta fel szerencsétlent a stúdióban. Onnan meg már sima ügy, mert egész hadsereg vigyáz rá, nehogy valahogy szembesülnie kelljen a valósággal. Mert azt nem bírná ki. Pedig jobb lenne szoktatni a gondolathoz, mert el fog jönni az a perc. Bizony.


http://kolozsvaros.com/2016/10/14/hetszentseg-hogy-en-masik-orszagban-elek-mint-a z-orban-viktor-nevre-hallgato-tudathasadas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezek a fánkok ugyanúgy a te pénzedből sülnek, mint ahogy Vaj
  2016-10-14 16:13:39, péntek
 
 

H. A. 2016-10-14

Ezek a fánkok ugyanúgy a te pénzedből sülnek, mint ahogy Vajna András tévéje is a te pénzedből hülyít téged



Ha már úgyis középkategóriás bulvároldalként futunk (ez nem öndefiníció, hanem nagyvonalú olvasói értékelés), akkor tegyünk róla, hogy ez a kép konszolidálódjon. A minap írtuk meg, mit gondolunk arról, hogy Vajnáné Tímea amerikai fánkozójának kirakatát betörte valami közönséges vandál, és mit gondolunk arról, ahogyan a megkárosított kaszinócsászárné értelmezi az ellene és műve ellen irányuló - egyébként elítélendő - támadást. Helyes.

Aztán betört kirakat ide vagy oda, a celebritás fánk- és bagelboltját ünnepélyesen, ám a pórnép viszonylatában mégiscsak titkos VIP-buli (ez volt az a parti, amit szintén a hülye magyar fizetett, csak őt elfelejtették meghívni) keretében szerdán felavatták. A fantasztikus eseményről az készített felvételt, aki akart, vagy hivatalos volt a partira, például a Blikk:

Az, hogy az Eximbank hiteléből, azaz közpénzből a Vajna Andrásnak kiutalt TV2-n Vajnáné Tímea éppen frissen megnyílt fánkozóját - a fánk kultúrtörténeti csomagolásába rejtve - reklámozzák úgy, mintha ezeknek az embereknek és ezeknek a körülményeknek semmi közük nem lenne egymáshoz, az egy újabb szintje a NER-geciségnek. Még akkor is, ha Oligarcha András üzlettársat kivételesen, valamilyen érthetetlen csoda folytán nem vágták bele az arcunkba, amint megminőségellenőrködi a fánkokat:

Azt nem tudom, hogy gyorsított eljárásban elkapták-e már a garázdálkodó, kirakatbetörő migránsterroristát, aki a Timike verítékes munkájával összekapart üzletben kárt tett, vagy az is csak a hangulatkeltést szolgálta, mint a kézre keríthetetlen Teréz körúti robbantó. Mindegy is.

Viszont és továbbá nem tudok olyan disztingváltan és megengedően fogalmazni, mint Friderikusz Sándor, ami a média-celeb-bulvár világot és külön a parókakészítő Vajnát illeti, de abban feltétlenül egyetérthetünk, hogy amit látunk, az ennyit jelent: a magyar adófizető meghitelezett Vajna Andrásnak egy állami hirdetésekkel kitapétázott, egyébként milliárdos veszteséggel működő televíziót (ez nem indok a bezárásra, az csak a Népszabadságnál volt indok), ahol aztán a kormánybiztos-filmmogul-kaszinócézár állandó celebritásra vágyó feleségének fánkozóját reklámozza főműsoridőben. Úgy, hogy Vajna András cége társtulajdonosa ennek a nagyszerű vállalkozásnak. Kerek a történet? Az. Pofátlanul kerek.

A Készült Magyarország Kormánya megbízásából szöveget ugyan nem biggyesztették rá a megejtő képsorokra, és meglehetősen messzire mentek vissza az időben, hogy úgy tűnjön, ez egy fánktörténeti kultúrműsor, de a műsorszám akkor is termékmegjelenítést tartalmazott, ha ezek testületileg hülyének néznek és sehova nem tüntették fel. Tudom, hogy ez az átlag médiafogyasztó ingerküszöbét el sem éri, éppen ezért szeretném a szájába rágni, hogy értse.

Tehát vettünk Vajnának egy televíziót. Eximbankos hitelből. Nem, nem ő vette magának a milliárdos kaszinóbizniszének nyereségéből, azt már régen kitalicskázta az országból. Ahhoz viszont, hogy a középkategóriás propagandisták és Gönczi Gábor is milliós fizetést kaphasson, meg András papa Izaura tévét gründolhasson kollektív agymosás céljából, a TV2-t hatalmas mennyiségű kormány/propagandahirdetéssel kellett kitömködni. Amelyeket nem Lázár János mellényzsebéből, hanem a pórnép adójából fizettek. Tehát ezen a kvázi állami csatornán, ami csak azért nem állami, mert kereskedelminek csúfolják nagyon helytelenül, András az unokája a felesége fánkbizniszét reklámozza. Nem fizetett hirdetésként, hanem ingyen, mert úgyis családban marad. Arról a bizniszről van szó, amiben neki is részesedése van. Értjük? Nem értjük.

Az a helyzet, hogy ha nekem lenne egy televízióm úgy, ahogy nincs, valószínűleg én is akkora geci lennék, hogy a szeretőm látványpékségét reklámoznám híradó helyett/közben. Valószínűleg ezt meg is tehetném, feltéve, hogy a csatornámra nem a népek adták össze a pénzt, és nem a népek tartják el a rengeteg aknamunkásomat. Ha ez egy magánvállalkozás lenne, akár a híradó stúdiójának közepén fejre is állhatnék főműsoridőben hatszor, köze nem lehetne hozzá senkinek. De ez nem egy magánvállalkozás, ezt nem egy élet verítékesen tisztességes és becsületes munkájával hordta össze Andy, hanem hozzávágták kormányzatilag, és finanszírozzuk mi mindannyian össznépileg. Ettől kezdve hadd legyen mély hányingerem újra a Vajna celebek arcpirító gátlástalanságától.

Attól eltekintve, hogy Tímea asszonyság állítólag és elsősorban gyerekeket megcélzó fánkos üzletének mai hivatalos megnyitójára nem ért oda egyelőre (ez a pórnépet is érintő megnyitó egyébként, ahol annyi miniatűr fánkot sütnek, ahányan visszajeleztek a Facebookon, hogy jelen lesznek), ne tévesszük szem elől a lényeget. Nem irigység, nem demagógia. Ezek a fánkok ugyanúgy a te pénzedből sülnek, mint ahogy Vajna papa tévéje a te pénzedből hülyít téged, drága jó magyar polgártárs!

Jó okom van ezt hinni nem csak a fentiek okán, hanem azért is, mert a tehetséges Vajna Tímea eddigi három cége közül kettő veszteséges, egy igencsak szerény eredményt ért el, a fánkos móka pedig csak most indul. Nem arról van szó - mint már kifejtettük -, hogy Tímeácska huszonharmincakárhányévesen kemény munkával megkereste a fánksütödére valót és most kipirult arccal, kellemesen elfáradva és jogosan örülhet annak, amit létrehozott. Ehhez képest az van, hogy a Vajna család egy újabb lábbal tapos a mindenki más lábán.

Pofátlanul, nem is értve, hogy mi ezzel a baj. Ennél csak az borzasztóbb, hogy a TV2 előtt butuló, napi 12 óra munkából dolgozói szegénységbe süllyedt átlagember sem érti, hogy az ő kínjából és keservéből levont adóból zabál meg (saját bevallása szerint) napi 8-10 fánkot Vajna Tímea és ezt reklámozza közpénz-propaganda tévéjében a minőségellenőrré fellépett, nagyvonalú Andy. Mennyi önbecsülése maradt ennek a népnek, hogy elviseli ezeket a nyakán taposó gazember celebeket és celebnéket, akik meg vannak győződve arról, hogy tehetségesek, megkerülhetetlenek, pótolhatatlanok és nagyszerű dolgot művelnek? Mennyire lehet buta az a Vajna Tímea, aki azzal kábítja a rajongóit, hogy ő a gyermekek örömére dolgozott egy évig, és vajon ennek miért nem tud felhőtlenül örülni az istenadta nép?

Ezek a csillapíthatatlan étvágyú, felkapaszkodott élősködők teljesen elveszítették a kapcsolatukat a valósággal (Friderikusszal ellentétben nekem semmi kedvem felmentést találni Vajna számára), fogalmuk nincs, mit jelent átlagembernek lenni, leszereltek minden visszapillantó- és oldaltükröt, ahonnan szembeköszönhetne a magyar mindennapok keserve. Igen, leírtuk pár napja, hogy az erőszak nem lehet megoldás semmire, elítélendő, undorító. Ezek viszont minden egyes nappal rátesznek egy lapáttal a rongyrázó, urizáló, gátlástalan, aljadék viselkedésükkel a már így magasan tornyosuló szarkupacra. Ellenszenvesek, pofátlanok. Nem a sajátjukból, hanem a mindenki más pénzén.


http://kolozsvaros.com/2016/10/14/ezek-a-fankok-ugyanugy-a-te-penzedbol-sulnek-mi nt-ahogy-vajna-andras-teveje-is-a-te-penzedbol-hulyit-teged/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánt megint kifütyülték, de ez se állítja meg
  2016-10-14 13:43:58, péntek
 
  Nyilván azért fütyülték ki, mert a bejáratnál Soros pénzt, Gyurcsány pedig kottákat osztogatott. Mindenki tudja, hogy ha a világon bárki nem tapsikol ovis kislányként Orbánnak, akkor azt Soros pénzeli és Gyurcsány kottájából játszik... és persze a migránsok,

"ahol van tó, lesz béka is."

Van ennél igazabb mondás is:
"Ahol van közpénz, lesz tolvaj fideszes is."


***************************



2016.okt.14.
Írta: nickgrabowszki

Orbánt megint kifütyülték, de ez se állítja meg


https://youtu.be/DRWEDFBEXFI

Érthetetlen, hogy Orbán Viktor miért ragaszkodik ennyire a stadionépítésekhez, amikor a közönség ennyire nem hálás érte.

Tegnap kifütyülték az MTK-stadion átadásán.
Két éve kifütyülték a Fradi-stadion átadásán.

Ahová csak megy Pesten stadiont átadni, mindig kifütyülik. Szegény miniszterelnök úr csak adja nekünk ezeket a drága, szép stadionokat, nekünk meg semmi se elég jó.

Hálátlan nép. Le kellene váltani.

Orbán mondjuk azzal indokolta, hogy miért építi nekünk ezeket a szép, új stadionokat a mi pénzünkből, anélkül, hogy megkérdezne bennünket róla, mert hisz benne, hogy

ahol van tó, lesz béka is.

Azaz ha van épület, akkor majd lesz benne komoly futball, meg komoly futballista is. Valószínűleg ugyanezen logika miatt nem épít vagy újít fel kórházakat a kormánya:
ha lenne működő kórház, akkor lennének betegek is.

(Hogy betegek kórház nélkül is vannak? Ugyan már. Nem olyan sokáig.)

A miniszterelnök úr nem hagyja magát megzavarni a tényektől: nem látja be, hogy hiába épít folyton stadionokat, azokban se valamirevaló foci, se tehetséges focista nem terem magától. Teljesen fordítva ül a lovon, és nem érti, hogy a futballista nem a stadion miatt lesz.

Egy stadion még soha nem nevelt ki egyetlen komoly középpályást sem, miközben a Copacabana strandjai, az erdei tisztások vagy a valamikori külpesti grundok meg igen.

Lehet persze, hogy Deutsch klubelnök úrék ezzel tisztában vannak, és nem is a foci lesz a fő profilja a stadionnak. A kivetítők már tesztelve lettek,
pornómozinak például remekül beválna.

Micsoda bulikat lehetne ott tartani. Az igazán jót tenne az idegenforgalomnak is.

Csak szegény Hidegkuti nevét kéne akkor már levenni róla.


http://b1.blog.hu/2016/10/14/orban_megint_kifutyultek_de_ez_se_allitja_meg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenet a Népszabadságnak: Teccettek vóna szépeket írni!
  2016-10-14 13:36:42, péntek
 
 
Üzenet a Népszabadságnak: Teccettek vóna szépeket írni!
2016.10.10. 18:48

" Mikor tanulja már meg végre a szabályokat a hazai média? Csak azt írjuk le, csak azt jelentetjük meg, ami a hatalom számára kedves, annak megfelelő, és róla csak szépeket és jókat mond. Nem buktatunk meg álamfőket, csak mert tehetségtelen seggnyaló az illető. Nem teregetjük ki a kormány, és a hozzá közel állók mocskos ügyeit, nem keresünk összefüggéseket, nem oknyomozgatunk a felelősök után. Szépen csendben leírjuk egy nap százszor is ha kell, milyen qrva jól teljesít az ország, Orbán Viktor ismét megmenti a hazát, és mekkora siker volt a népszavazás.

Minden magát nagyon sajtószabadnak és függetlennek képzelő médiaszereplő csak addig lehet életben, ameddig tartja magát az általunk meghatározott szabályokhoz. Ha már nagyon a bögyünkben van, akkor szép csendben kicsináljuk az illetőt, a magyarázatot közben hozzáigazítjuk a saját történetünkhöz. Talán azt képzeli valaki, mi a Fidesz, vagyis a nemzeti együttműködés rendszerének nevezett hatalmi kény, és kedv nem tudunk bárkit, bárhol, bármikor leírni a térképről? Ha valaki nem úgy táncol ahogy mi azt szeretnénk, az ne üljön kocsiba, mert még véletlenül mérgezést kap. Ugye értjük? Ez nem fenyegetés, gazdasági döntés. És mi, a Fidesz, vagyis annak nevében a hatalom gyakorlói mindent gazdasági oldalról közelítünk meg, ha úgy tartja kedvünk.

Méghogy helikopterezés, meg bulibáró. Na majd megtanuljátok ti kormányhoz nem eléggé lojális firkászok mi fán terem a folyton bővülő lakás. Csak a nézését, meg a járását fogjátok a távolból figyelni a közpénz áramlásának, de abból ti nem fogtok egy kék plakátra valót sem látni. Majd mi eldöntjük mikor, és mennyit adunk azoknak, akik a nekünk megfelelően adják elő a kormányzás sikereit. Nem sajnáljuk a támogatásnak nevezett adóforintokat azoktól az újságoktól, ahol nem beszélnek arról végül is mi a valós helyzet az országban. A közmédiát meg egyenesen azért hoztuk létre a költségvetésben neki meghatározott évi nyolcvan milliárdból, az folyamatosan nyomja az emberek arcába a nekünk tetsző megközelítését az eseményeknek.

Nem írogatunk az oktatásban meglevő állapotokról, nem baszogatjuk a KLIK nevű találmányunkat. Nem írjuk le, hogy ez a szervezet viszi el tök értelmetlenül az oktatásba beleölt pénzek nagy részét, működése mégis maga a káosz, de legalább jó sok emberünknek jól fizető állást teremtettünk vele. Nem írjuk le a tanárok megfélemlítését, a rájuk erőszakolt tantervet meg sem említjük, a döntési szabadságuknak az elvételét pedig még tagadjuk is. A tanulókról meg aztán csak a szépet és a valótlant állítjuk. Hogy nekik már nem kell sok tudást megszerezniük, csak annyit amennyit mi jónak látunk. Még azt le lehet írni az életformájukról sokszor éhesen mennek az iskolába, de ennél jobban nem kell dicsérni az általunk felépített rendszert.

Nem mondunk olyat a betegek meghalni járnak az egészségügybe. Szép stadionokat építettünk a kórházak mellé, ez nem ronthatja el a sportról kialakított képet. Az orvosok, és a nővérek is most kaptak pár ezer forintot, na ezt azonban szépen fel lehet majd kerekíteni pár nullával. Nem írjuk meg azt a tényt, fogalmunk sincs mihez is kezdjünk az olyan területekkel, ahol gondoskodni kell minden emberről, mi csak magunkat szeretjük, a többi oldja meg a problémáját ha már betegnek mer lenni. Annyi pénzt kellene rájuk költeni, ami veszélyeztetné az ellopható közpénz mennyiség jelentős százalékát, így nem is adunk erre területre sokat, de azért mindig megígérjük.

A kormányhoz közeli embereket meg végképp békén hagyjuk. Nem foglalkozunk Orbán Viktor kisvasútjával, a strómanjaival, Mészáros Lőrincet ügyes üzletemberként ábrázoljuk glóriával a homlokán. A támogatások lenyúlását sem említjük, Simicskát azonban lehet szidni, mégis csak gecinek nevezte Orbán Viktort. Nem beszélünk róla, a jegybank elnöke elmebeteg, nem emlegetjük állandóan a közpénz ellopását, annak jellegének az elvesztéseként. A jegybank független, a haszon amit eltékozol pedig a mienk, vagyis a hatalom felső köreinek a zsebét tömi. De erről síri csend kell legyen.

Röviden meghatározva a lényeget, ha nem azt teszi a honi sajtó melósa ami nekünk megfelel, nem fogja be a száját a valóságról, akkor ha egy reggel véletlenül nem találja meg a munkahelyét, csak magára vethet. Mi időben szóltunk."

http://banditapolitika.blog.hu/2016/10/10/uzenet_a_nepszabadsagnak_teccettek_vona _szepeket_irni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
-És akkor egyszer csak az a hatalmas medve elindult felém. M
  2016-10-14 13:33:32, péntek
 
  -És akkor egyszer csak az a hatalmas medve elindult felém. Megcéloztam, de a puskám csütörtököt mondott.... A medve meg egyre közelebb ért hozzam, és vicsorgatta a fogat. ......befostam ...... .......
- Ez érthető, nagypapa, ilyen helyzetben ez bárkivel előfordult volna...
- De nem akkor!...... ........ Most! ........
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Fütty és sikoly
  2016-10-14 13:15:08, péntek
 
  Fütty és sikoly

Fütty sokféle van. Lehet akár az elismerés kifejezése is, az örömujjongásé valami, vagy valaki miatt. Lehet hívó jel kedvenc négylábúink felé, házőrzőnknek parancs, vagy lovunknak az utasítás hangja is akár. De legtöbbször mégis a nem tetszés kinyilvánítását jelenti, tömegesen pedig egyértelműen azt.


Banánköztársaság | Szerző: Adorján György | 2016. október 14

orban-matolcsy2Nincsen ez másképpen a sikollyal sem. Lehet örömteli testi kapcsolat kiteljesedésében a gyönyörszerzés csúcspontjának hangbéli kirohanása éppúgy, mint a hullámvasúton történő utazás okozta önfeledtség kibontakozása. De legtöbbször mégis a félelem, a rettegés, a sértetti mivoltból fakadó segélykiáltás megnyilvánulása. Nincs ez másképpen azzal a maszkkal sem, amely a Sikoly című filmben szerepelt.

Az MTK stadion avatásán a füttykoncert egyértelműen a nem tetszés kifejeződése volt. Kezdetben csak kisebb vidéki online hírekben jelent meg, később csak a nagyobbacskákban, de az MTI már az elején is elfeledkezett volna arról, hogy bizony a felcsúti kisvasutast beszéde alatt kifütyülték rendesen. Erről nem tudósított a nemzeti hírügynökség, csak a kormányfő beszédjének egy-egy részletéről számolt be.

A híradások szerint már akkor elkezdődött a füttyölés és a bekiabálás, amikor bekonferálták a felszólalókat, de igazán csak akkor erősödött fel, amikor Orbán lépett a mikrofonhoz, és beszélni kezdett. Lehet, hogy a kormány szószátyárja majd ezt úgy fogja kommunikálni, hogy mindez a pávatáncos iránti rajongás kifejeződése volt, de nem gondolom, hogy ezt bárki is elhinné.

Így aztán a kormány iránt kevésbé elfogultak védve a védhetetlent, akár még azt is mondhatják, hogy mindennek oka a betonfal, meg a kivetítőkön megjelenő pornó és az, hogy csak a portugál sztár klub B csapata jött el az avatóra.

De az igazság másutt van, piros lap helyett a fütty jelentette azt, hogy a miniszterelnök ki van állítva, le van küldve a pályáról. Nincs apelláta, meg kilencven akárhány százalékos nem szavazatra való hivatkozás, fütty van csak és kész! Le kell jönni a pályáról, vége a játéknak, az ész nélküli össze-visszarohangálásoknak, az illiberális ámokfutásnak.

Nem először tüntettek a Quaestor károsultak képviselői, az őket ért, máig sem pótolt anyagi veszteségek miatt. Volt már Lánchíd lezárás, és tüntetés a Báthory utcai iroda előtt, e hét csütörtökön pedig a Fővárosi Törvényszék előtt sikoly maszkot viselve skandálták, a Fidesz maffia, a nem hagyjuk és ez Európa szégyene szlogeneket! Tarsoly meg közben a tárgyalásán azzal védekezett, tagadva a vádakat, hogy ő és társai egy koncepciós per áldozatai. Az igazi bűnösök nincsenek itt - mondta.

Mindegy is, hogy a volt Quaestor vezér mit beszélt. Mára tényként közismert, hogy a kormánynak, az MNB-nek közvetlen ráhatása volt a történésekre. A kérdés, hogy ezt ki fogja vizsgálni és milyen mélységben, és a tárgyaló bírónak feltűnik-e mindez?

A fütty és a sikoly, ezekben a negatív értelmezésekben egyedül Orbán érdeme. Az ő illiberális államépítésének sittje mindaz a hegyekben álló autokrata törmelék, amely kiváltotta mára a kevésbé fájt fülűek tiltakozását is.

Az október másodiki érvénytelenség, az azzal való cinikus játszadozás, együtt az MTK avatáson történtekkel, kísérve a Quaestor károsultak felháborodásával, megspékelve a Népszabadság elleni akcióval, mind, mind azt a szándékot fejezik ki a közvélemény reakcióiban, hogy Orbánnak le kell mennie a pályáról, mert amit ő ott tesz, az nem csak szabályellenes, hanem gyomorforgatóan sportszerűtlen is egyben!


http://gepnarancs.hu/2016/10/futty-es-sikoly/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kaczynski az életképtelen magzatokat is kihordatná, hogy me
  2016-10-14 13:13:11, péntek
 
  NÁLUNK A PARLAMENT TELE VAN ILYEN ABORTUSZMARADVÁNNYAL!


*******************************


Kaczynski az életképtelen magzatokat is kihordatná, hogy meg lehessen keresztelni őket

A lengyelek egyszer már melegebb éghajlatra küldték a kormánypártot, amely ennek ellenére nem tett le az abortusztörvény szigorításáról.

Külföld | Forrás: 24.hu | Beküldte: Gépnarancs | 2016. október 13.

kaczynski_pap_600

A lengyel kormánypárt nem adja fel, hogy tovább szigorítson a már most is rendkívül szigorú abortusztörvényen, amely csak akkor teszi lehetővé a terhességmegszakítást, ha az anya élete veszélyben van, a terhesség erőszak következménye, vagy a magzat súlyosan károsodott - adja hírül a 24.hu.

Mindannak ellenére próbálkoznak a szigorítással, hogy a közvélemény-kutatások szerint a lengyelek túlnyomó többsége nem akarja ezt, és a tömegtüntetések hatására a múlt héten már kihátráltak az erre vonatkozó törvényjavaslat mögül.

Most azonban a kormánypárt elnöke, az ultrakonzervatív Jaroslaw Kaczynski azt nyilatkozta a lengyel állami hírügynökségnek, hogy ,,törekedni fogunk annak biztosítására, hogy még a nagyon nehéz terhességek is - amikor a gyermek biztosan meghal vagy súlyos fejlődési rendellenessége van - szüléssel végződjenek, hogy a gyermeket meg lehessen keresztelni, el lehessen temetni és neve legyen".

Vagyis a pártelnök saját vallási ideológiáját sulykolva, tovább súlyosbítaná az anyák tragédiáját.

Kaczynski letagadta az interjúban, hogy pártja a tüntetések hatására vonta volna vissza az előző törvényjavaslatot, noha az egyik miniszter is konkrétan erre hivatkozott korábban. A pártelnök azt mondta, dolgoznak az újabb törvényjavaslaton.


http://gepnarancs.hu/2016/10/kaczynski-az-eletkeptelen-magzatokat-is-kihordatna-h ogy-meg-lehessen-keresztelni-oket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1204
  • e Hét: 2691
  • e Hónap: 13802
  • e Év: 167298
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.