Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Népszavazás 2016
  2016-10-02 22:44:45, vasárnap
 
 




NÉPSZAVAZÁS 2016


Kőkemény üzenetet küldtek a magyarok Brüsszelnek a mai népszavazáson. A szavazatok 99,98 százalékának feldolgozása után:


IGEN: 55.758 // 1,67 %
NEM: 3.282.723 // 98.33 %

Érvényes szavazat összesen: 3.338.481
Érvénytelen: ~223.0000 // 6.2 %


Frissitve: 2016.10.08. 05:00 /Végleges/

Választópolgárok száma: 8 272 625
Érvényes szavazat összesen: 3 418 387 41,32 %
Érvénytelen: ~223.0000 // 6.2 %

IGEN szavazat: 56 163 / 1,64 %
NEM szavazat: 3 362 224 / 98,36 %


Ma egy tagállamban az érvényesen szavazott résztvevők 98 százaléka kijelentette, hogy nem ért egyet a brüsszeli döntéssel, az unió javaslatával. Hengereltek a NEM-ek, tízből kilenc ember Magyarország önálló döntési joga mellett szavazott. Büszkék lehetünk arra, hogy az EU első, és eddig egyetlen tagállamaként a magyarok véleményt nyilváníthattak a bevándorlás kérdéséről. A kérdés, hogy ránk lehet-e kényszeríteni ezek után a kényszer betelepítést?

Megteheti-e ezek után Brüsszel, hogy a betelepítési kvótát ránk erőltesse?

Ha figyelembe vesszük azon tényt is, hogy több mint 6 százalék/?!/ az érvénytelen szavazatok aránya, ami egyes ellenzéki pártok sugallatára történt, az eredmény magáért beszél.







Orbán Viktor miniszterelnök sikerként értékelte a népszavazást, mert tizenöt százalékkal többen vettek részt, mint a legutóbbi EP-választáson.

"...az előttünk álló évek legfontosabb kérdéséről Magyarország jövőjéről van szó, kikkel élünk együtt, mi lesz a kultúránkkal, eddigi életformánkkal, és mi lesz a keresztény gyökereinkkel. Modern kori népvándorlás zajlik a világban, ami fájdalmasan elérte az EU-t. Az unió javaslata az, hogy a migránsokat osszuk szét a tagállamok között. A magyarok ma ezt a javaslatot elutasították. A magyarok úgy döntöttek, hogy csak mi dönthetünk arról, hogy kikkel akarunk együtt élni. Brüsszel vagy Budapest - ez volt a kérdés. Úgy döntöttünk, hogy a döntés joga csak Budapestet illeti meg."
Orbán Viktor


A kormány hatalmas megerősítést kapott, megvan a politikai legitimációnk ahhoz, hogy megvédjük Magyarországot.

A jobboldali elemzők szerint félrevezeti magát az ellenzék máris, mert saját támogatójuknak tekintik a szavazáson részt nem vetteket is???!!! A legszomorúbb, hogy az ellenzék konkrétan végig a magyar nemzet ellen játszott. A kampányban és most utána is. Politikai erőt akarnak kovácsolni talán megint a magyar nemzet megbuktatásából???!!!

Ahhoz képest, hogy a 2014-es EP választásokon a magyarok 28.92% szavazott... a Junckerre meg senki, most mégis pont ő van meglepve? És azt se felejtsük, hogy a 2003-as EU tagsági népszavazás is "érvénytelen", mert csak 45.62%-os volt a részvétel, és tessék, mégis brüsszeli aparacsnyikok akarnak nekünk dirigálni.

Ha 3 millió szavazat elég volt az EU-ba lépéshez, ennyi elég a kvóta ellen is.

Elsöprő győzelem. Többen szavaztak a kvóták ellen, mint az Európai Unióba való belépésre!

Csak mi magyarok dönthetünk arról, hogy kivel akarunk együtt élni!ű


Szép napot Budapest - Szép napot Magyarország!












 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Nemzeti Dal mai változata
  2016-10-02 16:30:20, vasárnap
 
 







NEMZETI DAL MAI VÁLTOZATA


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs.
Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."

(Márai Sándor, Füveskert







Bayer Zsolt: Már Izraelben is rájöttek?
2016-09-15 00:33


"Globális káoszért kampányol Soros - állítja a The Jerusalem Post.

Az izraeli lap szerint a magyar származású amerikai milliárdos által támogatott projektek mind egy célt szolgálnak, gyengíteni a nemzeti erőket, hogy azok ne tudják megvédeni törvényeiket és közösségeik értékeit.

"Ösztönözni a migrációt", "befolyásolni a választásokat" és "újságírókat pénzelni" - a többi között ezek szerepelnek a Soros György tervei között egy izraeli lapban megjelent cikk szerint.

A szerző azzal kapcsolatban fogalmazza meg véleményét Sorosról, hogy augusztusban az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány dokumentumai közül több, mint 2500 szivárgott ki az interneten.

Az iratokban az is szerepel, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezeteknek a támogatásért cserébe mindent meg kell tenniük, hogy Európában megszűnjenek a határellenőrzések, a migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon, az illegális bevándorlóknak pedig egyre több joguk legyen.

Az akták szerint a milliárdos 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget szán azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak a befolyásolásában vagy lejáratásában.

A The Jerusalem Post azt írja, hogy a Soros által támogatott projektet mind egy célt szolgálnak, a nyugati demokráciákban meggyengíteni a nemzeti erőket, hogy ne tudják megvédeni országuk és közösségeik törvényeit, értékeit.

A cikk szerint ennek érdekében Soros megpróbálta befolyásolni a 2014-es magyarországi és európai parlamenti választások eredményét." (Jerusalem Post, MTV Híradó)

Mondjuk mi ezt, évek óta. Most viszont az a jó, hogy a Jerusalem Postra nagyon nehéz lesz azt mondani, amit ránk szoktak ilyenkor. Úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen kreatív megoldással rukkolnak elő a Soros által megvásárolt kis csírák.

Addig is: Sorost nem kéne kitiltani végre? Például mindenhonnan...

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog - Bayer Zsolt blogja










Üzenet a magyaroknak: "Önöknek legalább még van saját fővárosuk"
2016-09-28


Közép-Európa megőrizte életösztönét, szemben az elkényelmesedett Nyugat-Európával, ezért bátrabb a migrációs válság kezelésében - mondja az idén lovaggá ütött Sir Roger Scruton a Heti Válasznak adott interjújában.

,,Nagy-Britanniának van tapasztalata a különböző hátterű bevándorlókkal való együttélésben. A gyarmatbirodalom területéről elsőként érkező hinduk és keresztények még gond nélkül beilleszkedtek, a muszlimok viszont nem, legalábbis nem mind. A pakisztániak első hulláma még integrálódott, leszármazottaik közül való például London jelenlegi polgármestere is, de a muszlimok másik része sosem akart beilleszkedni, mert a hitükön kívül semmijük nincs, az adja az identitásukat" - így Roger Scruton.

Hozzáteszi: ,,Kiemelkedő érték, hogy önöknek még van saját fővárosuk. Budapest lenyűgözően szép, s bár szenvedett veszteségeket, átélt borzalmakat, esztétikai értelemben is meghatározza a mindennapjaikat. Úgy látom, létezik itt egy középréteg, amely újra birtokba vette a fővárosát, ezt öröm látni, sőt irigylésre méltó. Sajnos mi már elveszítettük a miénket, mostanra alig élnek már angolok Londonban"

A teljes Scruton-interjúj a szeptember 29-i Heti Válaszban olvasható.












 
 
0 komment , kategória:  Hazafias versek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 706
  • e Hét: 11784
  • e Hónap: 34272
  • e Év: 212147
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.