Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Na, most tessék leülni az olcsó sörrel a számítógép elé és k
  2016-10-02 21:58:02, vasárnap
 
 
Tamás Róbert 2016-10-02


Na, most tessék leülni az olcsó sörrel a számítógép elé és könnyesbús bejegyzéseket irkálni Orbán Viktornak


Ha mindenki megtette hazafias kötelességét és megvédte a magyar ugart, beszéljünk egy kicsit a migránsokról. Az van, tisztelt honfitársaim a népszavazás őrületében, hogy miközben ártunk és ormányunk közel (vagy távol) 20 milliárd jó magyar forintot vett el a közösből és költött el a népszavazási kampányra (nyugi, bőven jutott belőle Vajna András tévéjének, G. Fodor Gábor tudományos folyóiratának és Rogán Antal szomszédjának is), leárazták a letelepedési kötvényt.

Kínai migránsok féláron és ráadásul hitelre vehetnek ilyen papírt. Igaz, hogy akkor nem kapják vissza a pénzüket - szemben azokkal, akik kifizetik a 93 millió forintos vételárat, mert ők visszakapják kamatostul - mert a félárú kötvény vételárán megosztozik a bank és a kötvényforgalmazó cég.

Kötvényenként 54-60 millió forint haszonról beszélünk, amiből egy megveszekedett fillér sem kerül a magyar államkasszába, drága véreim a migránsok elleni harcban. Magyarországnak - ide értve a vadul szavazó híveknek - csak a kínai letelepedők jutnak. A pénzt zsebre teszi egy kajmán-szigeteki offshore cég. Értelemszerűen még csak adót sem fizet Magyarországon az a vállalkozás, amelyiket Rogán Antal és az ő minisztériuma alkalmasnak talált arra, hogy forgalmazza a magyar letelepedés lehetőségét. Egy huncut fillér nem jut belőle az országba. De nem baj, tessenek csak szavazni, mert egy a tábor, egy a zászló.

A honvédő magyar kormány és külön Rogán Antal eddig 3917 letelepedési kötvényt adott el. De nyugi, kedves szurkolók, jobban járunk a féláron adott kötvényekkel, amiből nincs bevétele az államnak, mint a teljes árú kötvényekkel, mert arra meg konkrétan ráfizetünk. Öt év múlva vissza kell fizetnie az államkincstárnak a vételárat, plusz a normál piaci többszörösét (tényszerűen négyszeresét) kitevő kamatot. A kamatot mi fizetjük, tisztelt szavazótársaim a honvédelemben. Bónuszként a kamatot a közvetítő offshore cég kapja. Az, amelyiket Rogán Antal a két szép kezével kiválasztott. Értjük? Szerintem nem.

A 3917 eladott kötvénnyel összesen 16 ezer ismeretlen eredetű és hátterű migráns költözhetett Magyarországra, mivel ilyen nagy családos emberek vették a kötvényeket. Bizony.

Miközben sivalkodva retteg az egész vidék, hogy jönnek a vadak és először megerőszakolják, majd felrobbantják a falut, már itt is van belőlük egy városra való. Jó, persze, nem látják őket Becskén, mert mi a jó francnak is menne oda egy migráns is? De azért itt vannak (pontosabban itt lehetnek, ha akarnak) és még csak az sem igaz, hogy pénzt hoznak az országnak.

Azt szeretett ártunk és ormányunk hazudja bele a jó magyar emberek arcába, hogy mekkora összegekkel gazdagodunk a legális migránsok révén, mert konkrétan ráfizetünk. Rohadtul sokat. Na, nem a kormány, hanem mi, Becskén, Romhányban, Hejőpapiban és Túrkevén rettegő hülye magyar kisemberek.

A kötvényeket forgalmazó cégek (ismételjük együtt: amelyeket Rogán Antal választott ki és amelyek offshore cégek, nem itthon adóznak) eddig 100 milliárd forintot kerestek a bulin. Ebből - tessék koncentrálni, aztán lehet menni szurkolni a tévé elé, hogy teljesült-e Orbán Viktor nagy álma a népszavazásról - 35 milliárd forint közpénz. Ennyit buktunk az üzleten. Nemzetileg. Közpénz az, amit mi fizetünk be, drága nertársak. Az a pénz, amiből munkahelyek létesülhetnének például a falvakban, hogy a rettegés helyett inkább dolgozhassanak az emberek. Ez az a pénz, amit elvettek a tanodáktól, például az Igazgyöngy alapítványétól. Ez az a pénz, amiből lehetne gyógyszer a kórházban, vécépapír és nővérke. Ez a 35 milliárd és az a 20 milliárd, amit most elégetett a vezér azért, hogy Európa szégyenére fel-alá bohóckodjunk ezervalahány menekült miatt, miközben ugyanaz a vezér (vagy valamelyik slapaja) már idetelepített 16 ezer embert, a franc tudja honnan. Pénzért. Olyan pénzért, testvéreim a rettegésben, amely pénzből mi soha egy huncut fillért nem fogunk látni, ezzel szemben innen is puszikálom Rogán Antalt és Habony Árpádot, akiről Orbán Viktor sem tudja, hogy kicsoda.

Na, most tessék leülni az olcsó sörrel a számítógép elé és könnyesbús bejegyzéseket irkálni Orbán Viktor Facebook oldalára, vigasztalásként az elbukott népszavazás örömére. Vagy bánatára. Hajrá!


http://kolozsvaros.com/2016/10/02/na-most-tessek-leulni-az-olcso-sorrel-a-szamito gep-ele-es-konnyesbus-bejegyzeseket-irkalni-orban-viktornak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európai dobogón Döbrögisztán
  2016-10-02 20:48:57, vasárnap
 
  Európai dobogón Döbrögisztán

Közzétéve 2016-10-01

A negyedik legszétlopottabb gazdaság a magyar


Nagy szerencsénk, hogy északi szomszédunknál többet lopnak a politikusok és érdekköreik, mert így Szlovákia lekörözhet minket.

Publikálta a Világgazdasági Fórum (WEF) a világ gazdaságainak legkorruptabb országait, a listán pedig előkelő helyen szerepel Magyarország is - olvasható a Business Insider összesítésében. A WEF emberei 15 ezer üzletvezetőt kérdeztek meg 141 országból a következőkről:
-Az ön országában mennyire általános a közpénzek illegális eltérítése cégek, egyének vagy csoportok felé?
-Az ön országában hogyan értékeli a politikusok etikai színvonalát?
-Az ön országában mennyire általános, hogy a cégek dokumentálatlan külön kifizetéseket vagy kenőpénzeket adnak?
A kérdésekre 1-7 közötti osztályzatokat kellett adni. Ami érdekes, hogy a Business Insider leszűkítette a világ fejlett gazdaságaira a kutatás eredményeit. A legrosszabb helyen, az élen a drogháborúk és korrupció tépázta Mexikó áll 2,5 ponttal. Őket a szlovákok és az olaszok követik, majd jön Magyarország az előkelő negyedik helyen, 3,1 ponttal és Orbán Viktor frappáns fotójával.
korr
Az indoklás szerint a rendszerváltás óta elterjedt a korrupció, és a fiatal magyaroknak is ez a szó ugrik be először a politikáról.
A további helyeken a görögök, a csehek, a spanyolok, a lettek, a dél-koreaiak, a lengyelek és végül a 3,7 pontos szlovénok állnak.
(24.hu)
Bal-Rad komm: A világranglista negyedik helye Európa legjobb harmadikját jelenti! (Nade majd jövőre! Följutunk a csúcsra! A tótok meg a taljánok csak gebeszkedhetnek utánunk!)
DICSŐSÉG EZ! DÖBRÖGISZTÁN VAJDASÁG KIVÁLÓAN TELJESÍT! VAGYONTALAN VAJDÁNKKAL A TRÓNON!


http://www.balrad.com/2016/10/01/europai-dobogon-dobrogisztan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legutóbbi adatközlés alapján: MINDEN HIÁBA!
  2016-10-02 20:32:26, vasárnap
 
  András Horváth


A legutóbbi adatközlés alapján: MINDEN HIÁBA!
Hiába:
- a giga költségvetésű fideszes plakátkampány,
- a polgármesterek és a választópolgárok megfélemlítése,
- a kormánymédia primitív, félelemkeltő tudósításai,
- a belügyi, katasztrófavédelmi és TEK-es félelemipar,
- a kormánytisztviselői apparátus bevetése,
- a menekültek és az Európai Unió gyalázása,
- a kormányzati politikusok ámokfutása,
- az egyházak többségének támogatása vagy cinkos hallgatása,
- gerinctelen Fidesz-celebek "nem" szavazatra buzdítása,
- az emberek - most már sokadszorra történő - összeugrasztása,
- s az, hogy Orbán személyes ügyévé tette a sikeres népszavazást,
ORBÁN ÉS A FIDESZES PROPAGANDAGÉPEZET MOST VESZÍTETT. Holnaptól persze megpróbálják kimagyarázni a bukást. A "nem"-ek arányától függetlenül azonban az ország többsége elutasította a gyűlöletkeltő politikát, s nem hitte el, hogy ez a népszavazás tényleg a menekültkérdésről szólna. S még súlyosabb lehet Orbánék számára az a körülmény, ha az amúgy is érvénytelen népszavazáson az érvénytelen szavazatok száma elég magas lesz.

Hátradőlni azonban nem lehet, mert ez a garnitúra a hatalma megtartása érdekében - amint ezt a mostani népszavazás is bebizonyította - mindenre, BÁRMIRE KÉPES. S továbbra is érvényes, hogy a mai ellenzéknek - bármi lesz is a végleges eredmény - nagyon össze kell magát ahhoz szednie, hogy életképes alternatívát tudjon felmutatni 2018-ban a Fidesz rendszere ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Íme a NER teljes pompájában: Orbán Viktor sajtótájékoztatójá
  2016-10-02 20:30:31, vasárnap
 
  Gráci doktorok, kössétek fel a gatyát, ez nem lesz könnyű menet!
A gigagyőzelem még az újságírókat is elsöpörte

Legalább nem kell a függöny mögé bújnia.
Ha Orbán szarul érzi magát, már megérte...
Unortodoxul ez a győzelem...!
Sokba kerül, de mindannyiunk örömét szolgálja.
az operatőrök is kérdezhetnek, nem?

tisztára mint '45-ben a bunkerben...
11milliárd, de minden idők egyik legjobb tv-show-ja lesz ma 9től.
nem lehet ott senki, hogy senki ne lássa amint muszálykabátban megy egy hét szabadságra... (hogy összerakják ami eltört.)


*****************************


Íme a NER teljes pompájában: Orbán Viktor sajtótájékoztatóján nem lehetnek újságírók

Herczeg Márk
idióta rekordok
ma 19:47


Nagy lehet a csalódás, hogy érvénytelen lett a kvótanépszavazás, mert a miniszterelnök késő esti sajtótájékoztatóján, a Fidesz eredményváró központjába delegált és regisztrált újságírók az előre közölt szabályok szerint nem vehetnek részt,

azaz nem kérdezhetnek, csak a kivetítőn nézhetik Orbánt a Bálnában.

Orbán Viktor sajtótájékoztatóján csak az operatőrök és a technikusok lehetnek jelen.
Fotó: Botos Tamás

Ekkora győzelmet így még nem ünnepelt pártvezér!


http://444.hu/2016/10/02/ime-a-ner-teljes-pompajaban-orban-viktor-sajtotajekoztat ojan-nem-lehetnek-ujsagirok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semjén a bukást felhatalmazásként értékeli
  2016-10-02 20:15:32, vasárnap
 
  Zsóti! Tudod, mire kaptatok felhatalmazást? Arra, arany büdösbogaram, hogy húzzatok el a csutkai dakotával együtt a náthás 3,14chába. De a csürhét is vigyétek magatokkal, miután az ellopott milliárdokat visszaadtátok!

ez nem felhatalmazás, hanem az utolsó kenet!

************************

Semjén a bukást felhatalmazásként értékeli


ma, 19:52

A kormány megkapta a politikai felhatalmazást, hogy Magyarországot megvédje Brüsszelben és minden helyszínen a kötelező betelepítési kvótától - mondta Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke a kvótareferendum befejezése utáni sajtótájékoztatón, vasárnap Budapesten.

http://propeller.hu/itthon/3244639-semjen-bukast-felhatalmazaskent-ertekeli
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az erdélyi magyarok inkább csak nézték, hogy esik el Orbán a
  2016-10-02 20:11:59, vasárnap
 
  Az erdélyi magyarok inkább csak nézték, hogy esik el Orbán a saját lábában


ma, 20:04

A külképviseleti szavazáson kiugróan magas volt a részvétel Erdélyben, ugyanakkor a konzulátusokra kért szavazócsomagok nagy részét át sem vették ottani honfitársaink.


http://propeller.hu/nagyvilag/3244642-erdelyi-magyarok-inkabb-csak-neztek-hogy-es ik-el
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Körbeért a szakadék, amit szorgos munkával maguknak ástak
  2016-10-02 19:39:16, vasárnap
 
 
Tamás Róbert 2016-10-01

Körbeért a szakadék, amit szorgos munkával maguknak ástak


Lehetséges, hogy Habony - akiről például Orbán Viktor nem tudja, hogy ki a fene lehet - túl gyakran szipog, de valószínűbb, hogy teljesen természetes jelenséggel állunk szemben. A kormány és az ő kampánystábjának kontraszelekcióval előállított szakemberei képtelenek felfogni, hogy egy adott országban - ez kivétel nélkül minden országra vonatkozik - a társadalom eléggé fix százaléka gyárilag kretén.

De annyi és nem több. Nem lehet őket szaporítani, azt kell(ene) beosztani, ami van. Azt a 20 százalék körüli megvezethető, bármikor bármire rávehető polgárt. Egy egész országot utoljára Hitler tudott fanatizálni, annak is ronda vége lett. Ma pedig már mások a körülmények, másik évet írunk. Az információ hozzáférhető azoknak, akik veszik a fáradságot és megkeresik a propaganda mögött rejtőző valóságot. A kormány - egyetlen kormány sem - többé nem képes kézben tartani, uralni és irányítani a teljes közvéleményt.

Pedig igyekeznek nagyon. A baj az, hogy mindenkit hülyének néznek és a saját híveik szellemi szintjét gondolják etalonnak. Pedig nem az. Sem a Magyarországon, sem a külföldön élő honfitársaink esetében nem az. Azonban ezt a kormány képtelen felfogni, elfogadni, tudomásul venni. Azt gondolják, mindent lehet, bármeddig elmehetnek.

Lassan azonban kezd tisztulni a kép és ha késve is, de talán néhány kommunikációs zseni rájött, hogy közeleg a vész. A többszörösen túltolt gyűlöletkampány már régen lecsúszott a sínekről, többé nem képesek irányítani. Pedig még most is próbálkoznak. Azzal nem számoltak, hogy még a hívek egy része is belefárad, belefásul a lélekölő propagandába. Azzal főleg nem számoltak, hogy aki képes önálló döntést hozni, de valamiért úgy gondolta eddig, hogy nem kell felemelnie a szavát és akkor biztonságban van, az mostanra rájön, hogy nincs választása.

Az erőszakosan nyomuló, a magánéletbe, munkahelyre, óvodába, iskolába, hálószobába és még talán a bőrünk alá is beférkőző akarnok, hazug politika (nem, normális helyen nem ez a politika, csak itt és most) elől nem lehet elbújni. Ha már tűrhetetlen, akkor szembe kell fordulni vele. Ez magától nem múlik el. Senki nem fog megmenteni minket, nekünk kell felvenni a kesztyűt. Vagy meg kell szokni ezt, ami most van.

Potens parlamenti ellenzék hiányában a kormány kénytelen szétverni önmagát. Most nagyjából ezt láthatjuk és a felismerést követő esztelen kapkodást. Pánik van, rémület és eszelős próbálkozás, hogy visszafordítsák az eseményeket. Mindezt úgy kellene kivitelezni a kommunikációs stábnak - ugyanis régen nem országvezetés zajlik, kizárólag kommunikáció - hogy ne kelljen Orbán Viktor szemébe mondani: ez nem megy, főnök.

A kapkodás mindig hibákat szül. Ha ráadásul szakmailag és szellemileg is olyan emberek kerültek kulcspozícióba, akiknek a földigiliszta szintje is megugorhatatlan magaslat, akkor még vicces is. Akkor is, ha egyébként végtelenül dühítő és siralmas.

Holnap szavaz, aki akar. Az érvényességhez 4 136 313 embernek kell elmennie vasárnap szavazni és kivétel nélkül mindenkinek érvényes szavazatot kell leadnia. Külhoni magyarok regisztrációi alapján az érvényességi küszöb megemelkedett 274 627 fővel (ennyien regisztráltak levélszavazásra, vagy külképviseleten való voksolásra), a levélszavazatoknak ma éjfélig kell beérkezniük. Ehhez képest eddig 56 679 levélszavazat érkezett postán és 22 216 szavazásra jogosult adta le a voksát a külképviseleteken. Tehát a regisztráltak harmada sem. Ráadásul a levélszavazatoknak 17 százaléka helyből érvénytelen formai okokból, a tartalmi ellenőrzésen még akár ugyanennyi kieshet. Az érvénytelenül szavazó nem számít bele a 4 136 313 szükséges főbe.

Tehát szinte biztosan nem lesz érvényes a vasárnapi népszavazás. Ezt már el is kezdte sulykolni a kormánygépezet. Kósa Lajos: ,,A referendumon a perdöntő nem önmagában az érvényesség és hogy hányan mentek el szavazni, hanem az, hogy az igenek vagy a nemek vannak többségben, és ennek lesznek bel- és külpolitikai következményei is - mondta a kormánypárti politikus szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón."

Nagy tévedés! Pontosabban sokkal rosszabb. Nem tévedés, hanem tudatos és célzott hazugság. A nem érvényes az azt jelenti, hogy nem érvényes. Konkrétan. Több állampolgár döntött úgy, hogy értelmetlen, idióta kérdésre nem válaszol, mint ahány válaszol. A nem-szavazás is döntés, az is vélemény. Mégpedig a kormányról alkotott vélemény. Ha a szavazás nem érvényes, az annyit jelent, hogy a többség nem adott felhatalmazást semmire.

Igaz ugyan, hogy érvényes szavazás esetén sem adott felhatalmazást semmire, miután nem erről szólt a kérdés. Ez persze nem fogja megakadályozni a kormányt, hogy tovább hazudozzon és megpróbálja keresztülverni az akaratát. Bármi legyen is az az akarat. De már nincs meg az a fölény, ami megvolt és amivel visszaéltek évekig. Már rémület van és előre menekülés. A gond csak az, hogy előre nincs tovább, visszafelé sincs már út. Körbeért a szakadék, amit szorgos munkával maguknak ástak. Robbanás-közeli a feszültség. Ha valami történik, az nagyon váratlanul és nagyon gyorsan fog megtörténni. Bőven itt az ideje egyébként.


http://kolozsvaros.com/2016/10/01/korbeert-a-szakadek-amit-szorgos-munkaval-maguk nak-astak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennek az országnak egyvalamit kell elviselnie dédunokákkal b
  2016-10-02 19:35:17, vasárnap
 
 
Molnár Bálint 2016-10-02


Ennek az országnak egyvalamit kell elviselnie dédunokákkal bezárólag: a ti kormányzásotok következményeit


Legalább négy órája nem tölt be a fidesz.hu oldala (remélem, nem túlterheléses terrortámadás érte az értékes webhelyet), pedig csak meg akartam volna csodálni teljes szépségében és életnagyságában Németh Szilárd birkózó szaktekintélyt, amint legelőkelőbb ünneplőjében kisfiával együtt bedobálja a szavazatát abba a dobozba. Meg is néztem (az ebéd utánra való tekintettel megkímélek mindenkit tőle), merthogy átirányították közben az oldalt az állampárt Facebook-oldalára. Úgy látszik, mindenkit kirendeltek terepre mozgósítani, nyomják ezerrel a mindmeghalunk sms-eket, nincs aki szerkessze a weboldalt. Mondjuk mindegy is.

Remélem, a fiúk nem fogják eljátszani, hogy megmerényelték őket (azt nemigen tudom elhinni, hogy a koreai diákok berúgtak tegnap, mint az albán szamarak, még nem józanodtak ki és eltévesztették a házszámot) a 15 órás részvételi eredményre (30,66%), vagy akármire is hivatkozva. Amiből - mint ahogy ők is pontosan tudják, csak még nem sejtik - a nagy büdös érvénytelenség következik. Akkor is, ha a koránkelőkkel együtt voksoló Orbán közölte a miheztartást: akkor is érvényes lesz, ha nem lesz érvényes.

Ez azt jelenti, hogy újabban az érvénytelen népszavazásoknak is ugyanolyan közjogi következményeik vannak, mint az érvényeseknek. Miért? Mert csak. Persze ez az ellentmondást nem tűrő kinyilatkoztatás (értsd: visszavonulót fújó beismerő vallomása annak, hogy ez a kétharmad már nem az a kétharmad) körülbelül azzal egyenértékű, mintha arra írtak volna ki népszavazást, hogy Kósa Lajos vagy Németh Szilárd fingik rózsaillatúbbat és mostanra jöttek rá, hogy valójában tökmindegy az ítélet, úgyis egyik hülyébb, mint a másik. Felváltva.

Akinek viszont még nem szóltak, hogy mit kell ma kommunikálni (mármint akinek nem rágták bele a szájába, hogy úgy kell tenni, mintha a részvétel, és ez az egész népszavazás teljesen másodlagos volna), az nyomja tovább a harci retorikát. Szép példája volt ennek Semjén Zsolt, szimbolikusan helyettes miniszterelnök, aki nem túl sokadmagával a KDNP teljes gyalogsága és nehéztüzérsége, és aki felesége és fia mellett még az édes jó anyját is felvonultatta az urna előtt. Bizonyítandó, hogy egy igazi keresztény család a nehéz időkben pontosan tudja, mi a teendő.

Mivel a kollaboráns ellenzék mellett a KDNP szervilis, közpénzzabáló, pótcselekvő, teljesen feleslegesen kitartott élősködői a leginkább felelősek azért, amiért ide züllöttünk, ahova, és mert méltatlanul kevés szó esett róluk az utóbbi időben, úgy érzem, nincs kedvem szó nélkül hagyni Semjén mai böffentését.

Ugyanis marhára nehezen viselem, ha totálisan torz, nem létező választások elé próbálnak állítani, és meg is magyarázzák, hogy miért jó az nekem. Azt még nehezebben viselem, ha ezt egy társadalmi támogatottság nélküli, a nemzet testén piócaként létező párt örökös elnöke, egy mélykeresztény hobbivadász cselekszi. Hogy azt mondja:

amiről most döntünk, annak a következményeit nemcsak nekünk, hanem a gyermekeinknek, unokáinknak is viselnie kell;
ha most a magyar nép ezt elrontja, az nem reparálható; ez nem olyan, mint egy választás, hogy majd négy év múlva választunk egy másik kormányt;
Bízom a magyar népnek a józan eszében és az önvédelmi reflexeiben.

Ebben a videóban hallható az egész szavazás utáni ömlengés, amiből azt is megtudhattuk, hogy Semjén a fizetéséből támogatja a hajléktalanokat, mert ő keresztény, de őrült lenne, ha 15-20 szerencsétlent hazavinne a fürdőszobába és a konyhába a feleség, a három gyerek és a mama mellé. Egyrészt én végtelenül örvendek, hogy megismerhettem a mamát, mostmár legalább tudom, hogy ki az, akire nem kevés ember oly nagy szeretettel szokott gondolni, amikor Semjénre is ugyanolyan nagy szeretettel gondol.

Számomra Semjén az az ember, akinek értékes létezéséhez egyetlen konkrétumot vagyok képes kapcsolni: amikor áhitatosan és homályos tekintettel hallgatja, amint gazdája jól megmondja a magáét a parlamentben az ellenzéknek. Amikor hazudik, dakotát játszik, hárít, tagad és ömlik a száján a pörköltszaftos népi bölcsességek netovábbja. Ott örül, vigyorog, bólogat, ő Semjén Zsolt. Ezért fizetjük. Hogy szurkoljon, tapsoljon, egyetértsen és alázatosan belesimuljon a tájba.

Azt kell mondanom, megértem a napot, amikor egyet kell értenem a nemzetegyesítő, álkeresztény fővadásszal, minden honosított magyarok védőszentjével. Én innen úgy látom ugyanis, hogy kezd győzni a magyar emberek zömében a józan ész és az önvédelmi reflex. Ami persze kicsit későn ébredt fel, ám talán még nem túl későn. Az igaz, hogy a magyar emberek józan esze és önvédelmi reflexei mélyen aludtak, amikor Semjén Zsoltot ezelőtt hat és fél évvel bekatapultálták a hatalomba. Az, hogy Semjén Zsolt pillanatnyilag ebben az országban politikai tényező lehet, pontosan mutatja, hogy mennyire szelektíven működik az a józan ész. Az, hogy Semjén Zsolt hetedik éve változatlanul hatalmon lehet, pontosan mutatja mennyire korlátozott a magyar nép bölcsessége.

Mert a józan ész öntudatra ébredésével párhuzamosan, még az is lehet, hogy a Semjén Zsoltok tündöklését a büdös életben nem heveri ki ez az ország. A kutya (még a kétfarkú sem) kért téged arra, egyáltalán nem tisztelt Semjén, hogy hazavigyél 20 hajléktalant. Arra sem kért senki, hogy menekülteket cipeljél haza önként és dalolva. De arra meg végképp nem kért senki se téged, se a bandádat, hogy a megkérdezésünk nélkül elégessetek sacckábé 20 milliárdot (ennyire tehető a népszavazás teljes költsége) egy álságos, semmit el nem döntő népszavazásra. Amiből nem mellesleg a főnököd már két napja kitáncolni igyekszik.

Semjén elvtárs! Ennek az országnak egyvalamit kell elviselnie dédunokákkal bezárólag: a ti kormányzásotok következményeit. Nem ezt az érvénytelen bohózatot, hanem annak a gyűlöletkampánynak a következményeit, ami több generáció lelkét fertőzte meg. Itt nem csak Paks II-ről, a stadionokról, a lenyúlt magánnyugdíjvagyonról, az elsíbolt európai pénzekről, az elmutyizott közvagyonról, a földekről, az olimpiáról, a Belgrád-Budapest vasútvonalról, a Várba költözésről, a Liget szétkúrásról, a Mészáros Lőrincek felhizlalásáról van szó, hanem az ország szétszakítottságáról. Arról, hogy miközben Orbán Viktor személyiségzavara tananyag lett, mindenki gyűlöl mindenkit. Magyar a magyart, határon inneni a túlit, külföldre kényszerült a kalandvágyból itthon maradottat. Évtizedekbe fog telni, amíg ezt a mocskot eltakarítjuk.

Úgyhogy te nekem ne próbáld beadni, hogy én rontom el visszafordíthatatlanul, ha nem azt teszem, amit ti mondtok. Elég volt abból, hogy ha elrontásról van szó, akkor a nép a hülye, csak ti, az álkeresztény szagtól bűzös csürhe, csak ti vagytok tévedhetetlenek. Én a te helyedben nemigen venném a számra a magyarok józan eszét, mert amint a híveitek is rájönnek, mit műveltetek velük, nincs az az önvédelmi reflex, ami megmenthetne a bosszújúktól.

Én úgy látom, így 17 óra körül, hogy működik a magyarok józan esze és érvénytelen lesz a népszavazás, ami miatt újabb súlyos milliárdokat húztatok le rólunk. Az önvédelmi reflex azt jelenti, hogy az ország nem fog az Unió ellen állást foglalni, nem akarja megerősíteni a bűnbandátokat Európa ellenében. Az lenne az igazi katasztrófa számunkra, ha a ti büdös, rothadó, bezárkózó trágyadombotokon kellene élnünk. Azt a gyerekeink és unokáink se bocsátanák meg nekünk soha. Úgyhogy igazad van, Semjén: mivel a gyerekeink, unokáink jövője a tét, nektek el kell takarodni a büdös picsába minél előbb. Egyszer, kétszer elrontottuk, de nyugodj meg, helyrehozzuk. Nélkületek, álkeresztény, megalkuvó, gátlástalanul harácsoló népségek nélkül.

http://kolozsvaros.com/2016/10/02/ennek-az-orszagnak-egyvalamit-kell-elviselnie-d edunokakkal-bezarolag-a-ti-kormanyzasotok-kovetkezmenyeit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rendőrség elkapja azt a roma betörőt, aki 10 millió készpé
  2016-10-02 19:16:08, vasárnap
 
  A rendőrség elkapja azt a roma betörőt, aki 10 millió készpénzt és hasonló értékű ékszert lopott el.
Hiába faggatják, csak cigányul beszél, ezért hívatják a szintén roma Lakatos őrmestert, hogy fordítson:
- Hová dugtad a zsákmányt?
A rab válaszol, a tolmács fordít:
- Nem mondom meg!
Erre a kihallgatást irányító rendőr előveszi a pisztolyát, csőre tölti és a bűnözőre fogja:
- Lakatos őrmester, mondja meg neki, hogy ha nem árulja el, hová dugta a zsákmányt, lelövöm!
A tolmács fordít a rab beijed:
- Az országúton, az ötvenes kilométerkő mögé ástam el.
Tolmács:
- Azt mondja, nem fél a haláltól.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Álhír
  2016-10-02 18:59:42, vasárnap
 
  "Hiába járnak az emberek iskolába, nem gyulladnak ki a hármas metrón vagy nem halnak meg a kórházakban a döglött galambok okozta fertőzésektől, ha utána jól megerőszakolja őket egy migráncs" - értékelte az állampolgárok egyértelmű döntésének elősegítésére elköltött tízmilliárd forintot Gulyás Gergely.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4535
  • e Hét: 10267
  • e Hónap: 21378
  • e Év: 174874
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.