Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Ahol egy ifjúkori haverből az országgyűlés elnöke lesz,
  2016-10-22 19:09:41, szombat
 
  Ahol egy ifjúkori haverből az országgyűlés elnöke lesz,
ahol egy másik ifjúkori haverből köztársaság nélküli köztársasági elnök lesz,
ahol a harmadik ifjúkori haver Brüsszelből jövet-menet megírja az ország alapförmedvényét,
ahol egy testőrből tábornok lesz egy agyonpénzelt magánhadsereg élén,
ahol egy pökhendi kakaduból külügyminiszter lesz,
ahol egy gyerekkori agyféregnyúlvány haverból egy ország egyik leggazdagabb embere lesz,
ahol egy minden idők legpofátlanabb parasztgyerek tolvajából miniszter lesz,
ahol egy olajmaffiózóból belügyminiszter lesz,
ahol gerinctelen csúszómászók ülnek minden fontos pozícióban,
ahol egy kapzsi, hazug, jellemtelen őrült gazemberből miniszterelnök lesz,
és, ahol egy bamba, primitív nép többsége ezeket élteti.

Ki nem találod, melyik ország ez!

https://www.facebook.com/gabor.breyer?fref=ts
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elkeserítő állapotban van Orbán Viktor
  2016-10-22 18:59:19, szombat
 
 

Elkeserítő állapotban van Orbán Viktor
Ma, 17:36
A magyar miniszterelnök aggasztó állapotban van. Nem emlékszik arra sem, amit néhány perccel korábban mondott.


Az Index Eurológus blogja Brüsszelben kérdezte Orbán Viktort a Népszabadság bezárásáról. A miniszterelnök azt felelte: a sajtószabadság kérdése és a médiapiac kérdése nem tartozik a kormányra, és mivel a Népszabadság nem fordult hozzánk, nem foglalkozunk a kérdéssel.

Majd amikor néhány pillanat múlva visszakérdezett az újságíró, így válaszolt: nem olyan régen ülünk itt, mondtam volna ilyet?

Az aggasztó az, hogy látva az arckifejezését, valóban fogalma sincs arról, hogy mi hangzott el percekkel korábban.

A Kettős Mérce által összevágott videóban látható a két pillanat:

https://www.facebook.com/magyarinfo/videos/10154546075008467/

http://www.sztarklikk.hu/kozelet/elkeserito-allapotban-van-orban-viktor/299676/?p review=1#
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MÉSZÁROS LŐRINC NEM CÁFOLTA, HOGY MEGVESZI a NÉPSZABADSÁGOT
  2016-10-22 18:35:07, szombat
 
  MÉSZÁROS LŐRINC NEM CÁFOLTA, HOGY MEGVESZI A NÉPSZABADSÁGOT

Orbán haverja szerint ha az embernek van pénze, bármit megvehet. Semmi sem elképzelhetetlen.
Gépnarancs | 2016. október 22.


Semmi sem elképzelhetetlen - így válaszolt Mészáros Lőrinc arra a kérdésre, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a következő hetekben, hónapokban újságot vagy tévét vesz. Orbán haverja a Hír TV-nek nyilatkozott, de nem erősítette meg és nem is cáfolta, hogy tervezné a Mediaworks megvásárlását.

A Népszabadságot kiadó, majd két hete felfüggesztő kiadó eladásáról régóta terjengenek hírek. A VCP osztrák befektetési cég tulajdonában levő Mediaworks lehetséges vevői között több olyan céget is emlegettek az elmúlt időszakban, amelyek Mészároshoz köthetők. Ilyen a Duna Aszfalt, illetve az Opimus Press. Ez utóbbit az Opimus Group alapította tavasszal, a tőzsdén is jegyzett cég több leányvállalata áll kapcsolatban Mészáros kiterjedt céghálójának valamelyik tagjával. Az is szárnyra kapott, hogy a céget Mészáros és a korábban a Magyar Nemzetet, most pedig a Magyar Időket kiadó Liszkay Gábor közösen veszi meg.


A hvg.hu úgy tudja, hogy a hét elején Budapesten tárgyalt a VCP vezetője, Heinrich Pecina. Elképzelhető, hogy az eladásról szóló szerződést már ekkor aláírták.

Mészáros Lőrinc: ha az embernek van pénze, bármit megvehet

Azzal kapcsolatban, hogy a gázszerelésen és a polgármesterkedésen kívül már kiterjedt építőipari cégcsaláddal, vagyonkezelő és agrárcégekkel is rendelkező üzletember milyen terepekre merészkedik még, annyit mondott: ha az embernek van pénze, bármit megvehet.

Azt elutasítja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök strómanja lenne. Így: ,,Ez egy butaság. Nézze, amit elértem, azt magam tettem, magam dolgoztam, illetve a körülöttem lévő embereim, akik hosszú évek óta értem dolgoznak."

Honnan tudja Orbán, hogy többé nem indul újra a Népszabadság?

Orbán Viktor ma azt mondta Brüsszelben a Népszabadság beszántásával kapcsolatban, hogy reméli, a lap újságírói találnak majd munkát más baloldali lapoknál.

Meg azt is mondta, hogy a kormány nem foglalkozott a Népszabadság ügyével, mert annak újságírói nem fordultak hozzá. A kormánynak pedig alapból nincs dolga médiapiaci kérdésekkel. Csak akkor foglalkozik ilyesmivel, ha megkérik rá - állította korábbi gondolatainak teljesen ellentmondva a miniszterelnök - írja az Index.

A Népszabadság újságírói kaptak az alkalmon, és a Sajtószakszervezeten keresztül péntek este nyílt levelet írtak a kormányfőnek. Az írás 98 százalékában tárgyilagosan kifejtik, hogy mi történt velük. Az Index ezt röviden úgy foglalta össze, hogy gusztustalan stílusban bántak el velük.

A tények ismertetés után Hargitai Miklós, a Népszabadság szakszervezetének elnöke rátapintott, a kormányfői nyilatkozat alapján úgy tűnik, mintha Orbán a jövőbe látna:

Végezetül szeretném jelezni: nagyszerű lehetőségnek tartom azt a felvetését, hogy munkát találhatunk más baloldali kiadványoknál - ezek szerint Ön már tudja, amit a munkáltatónk még nem árult el nekünk; hogy a Népszabadságot a kiadói ígéretekkel szemben sosem fogják újraindítani.

A teljes levél:

“Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Ön nemrég azt nyilatkozta, hogy a kormánynak nincs dolga a sajtószabadsággal és a Népszabadsággal, de ha a lap munkatársai megkeresik, foglalkozni fognak az üggyel. Kérem, hogy jelen levelemet tekintse az Ön által hiányolt megkeresésnek.

A kormány a közelmúltban teleszórta az országot olyan plakátokkal, amelyek szerint ,,Ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket". Október 8-a, a Népszabadság munkatársainak felfüggesztése óta azon gondolkodunk, hogy ez vajon csak a Magyarországot egyébként következetesen elkerülő menekülteknek szól, vagy a magyar kormánnyal üzletelő külföldi befektetőkre is érvényes.

Az elmúlt két hétben a külföldi tulajdonban álló munkáltatónk részéről az alábbi súlyos jogsértések történtek velünk:

A Népszabadság megjelentetésének szüneteltetéséről szóló döntést egy olyan felügyelőbizottság hozta meg, amelynek munkájában a munkáltató hibájából nem vehetett részt a munkavállalók FB-be delegált tagja.
A döntést egy jogilag érvénytelen, aláírás és dátum nélküli levélben tudatták velünk.
A munkáltató elmulasztotta a munkavállalók nagyobb csoportját érintő intézkedés előtti, törvényben előírt kötelező egyeztetést.
A munkáltató hazudott a munkavállalóknak: egyszerű költözésnek állította be a Népszabadság bezárását.
A dolgozók e-mail postafiókját illetve szerkesztőségi számítógépeit lezárták, és azóta is zárva tartják (ez nem csak a napi kommunikációban okoz fennakadást, hanem a forrásvédelemre vonatkozó törvényi kötelezettségünk teljesítését is lehetetlenné teszi).
A dolgozók a felfüggesztés óta nem juthatnak be a munkahelyükre, személyes tárgyaikat is csak részben kapták vissza.
A szerkesztőségi rendszerekben és számítógépeken tárolt jegyzetekhez és kéziratokhoz (amelyek a jog szerint a mi szellemi termékeink és a mi tulajdonaink) máig nem férünk hozzá.
Az üzemi tanács és a szakszervezet vezető tisztségviselői nem léphetnek be annak a munkahelynek a területére, ahol jelenleg is az említett szervezetek számos tagja dolgozik.
A Népszabadság Online tartalmait húsz évre visszamenőleg eltüntették a világhálóról, ami a szabad közléshez illetve a tartalomhoz fűződő jogainkat is sérti.
A munkáltató máig nem adott tájékoztatást róla, hogy meddig kívánja szüneteltetni a foglalkoztatást, és mikor tervezi föloldani az említett kényszerintézkedéseket föloldani.
A felsorolt jogsértésekkel kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket megtettük, bízva az állami hatóságok pártatlan, jogtisztelő magatartásában. Ugyanakkor két héttel a jogsértő intézkedések bevezetése után talán joggal tesszük fel a kérdést: a kormány kilövési engedélyt adott ki a Népszabadság munkavállalóira, vagy hajlandó végre fellépni a törvények betartásáért?

Az alkotmány szerint a kormány feladata, hogy védje az alkotmányos rendet, biztosítsa az állampolgárok jogait, szavatolja a törvények végrehajtását. A Népszabadság felfüggesztett dolgozóira nem vonatkozik az alkotmány? Vagy lehetséges, hogy a kormány a jogsértők oldalára áll?

Kérem, szíveskedjék tájékoztatni róla, hogy elegendő-e ennyi törvénysértés a kormányzati cselekvéshez, vagy ellenkezőleg, a Népszabadság osztrák tulajdonosi hátterű kiadója a kormány hallgatólagos támogatásával továbbra is büntetlenül fittyet hányhat Magyarország törvényeire és nyolcvan magyar munkavállaló jogaira.

Végezetül szeretném jelezni: nagyszerű lehetőségnek tartom azt a felvetését, hogy munkát találhatunk más baloldali kiadványoknál - ezek szerint Ön már tudja, amit a munkáltatónk még nem árult el nekünk; hogy a Népszabadságot a kiadói ígéretekkel szemben sosem fogják újraindítani.

Tisztelettel:
Hargitai Miklós

a Sajtószakszervezet társelnöke
a Népszabadság szakszervezeti titkára"


http://gepnarancs.hu/2016/10/meszaros-lorinc-nem-cafolta-hogy-megveszi-a-nepszaba dsagot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németh Szilárd büntetőeljárást helyez kilátásba a fütyülőkn
  2016-10-22 18:20:20, szombat
 
  ezt a büdös tahót ki választotta? ez a legnagyobb gondod? az adófizetők pénzén helikopterezni, népszavazgatni, kurvát fizetni, stb. azt szabad?


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////


Németh Szilárd büntetőeljárást helyez kilátásba a fütyülőknek


KaG, 2016. október 22., szombat 15:07


Büntetőügyi eljárással fenyeget a Fidesz frakcióvezető-helyettese.
Németh szilárd jogi szakvéleményre hivatkozva azt mondta, aki részt vesz az október 23-i tiltakozáson, az garázdaságra való felbujtást követ el. Korábban ezért emeltek vádat egyébként Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos képviselő ellen, aki egy demonstráción egy vajdasági politikus inzultálására szólította fel a tüntetés résztvevőit.

,,Kértem egy jogi szakvéleményt erről. Egyértelmű, hogy ez garázdaságra való felbujtást is jelenthet adott esetben, és jelenteni is fog véleményem szerint, hisz erre készülnek, hogy ezt a méltóságteljes ünnepséget megzavarják, és ebben minden eszközt be fognak vetni, semmi sem szent számukra" - mondta Németh Szilárd.

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/nemeth-szilard-buntetoeljarast-helyez-kilatasba-a-fut yuloknek-1367751/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre több honfitársunknak meggyőződése, hogy az '56-os forr
  2016-10-22 18:16:36, szombat
 
  Egyre több honfitársunknak meggyőződése, hogy az '56-os forradalom előzménye provokáció volt.

Jusson csak eszünkbe a Jancsó-féle ,,Szegénylegények" című film: felhangzik a Kossuth-nóta: először csak egyvalaki énekli, majd egyre többen csatlakoznak hozzá - és a hatalom pribékjei, akik csak erre vártak, már húzzák is fejükre a jóelőre odakészített kámzsákat. Az éneklők sorsa pedig: a keserű rabság.
Hogy '56 valóban gondosan eltervezett provokáció volt-e, s ha igen, kinek, kiknek a részéről, s kinek, kiknek a hallgatólagos jóváhagyásával, a végső választ majd megadja a történelemtudomány.
'56 nem azonban csupán történelmi, de érzelmi, mi több, indulati kérdés is, és az érzelmek, indulatok gyakran felülírják, mert felül kell, hogy írják a történelem aljas és kisstílű, széltében-hosszában át-meg átpolitizált, át-meg átírt realitását.
1956 népe még mit sem tud az efffajta realitásról, a tömeg még vonul, a tömeg még énekel; és nem tudják, mert honnan is tudhatnák, hogy azok a láthatatlan kezek már készülődnek - és az éneklők fejére hamarosan kámzsa kerül. De addig, még utoljára, mindenki vesz egy nagy levegőt, megszólal a Kossuth-nóta, elszavalják a Himnuszt, ledől a Sztálin-szobor, eldördülnek az első lövések, robbannak az első molotov-koktélok - a kámzsa előtti utolsó napok ezek.
Ennek éppen 60 éve. Majd jönnek a sortüzek, a megtorlások - bűnösök pedig azóta sincsenek, csak ártatlanok - ám a helyzet paradox: ahol mindenki ártatlan, ott többé-kevésbé mindenki bűnös. Az akkor fejünkre húzott kámzsáktól pedig azóta sem tudunk, talán nem is akartunk megszabadulni.
Ez az igazi bűn.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orvosnál:
  2016-10-22 17:44:43, szombat
 
  Orvosnál:
-Doktor úr!Annyit beszélnek arról,hogy a nők meg a férfiak egyszerre élvezzenek el,de nekünk az asszonnyal még ez sose sikerült.
-Van pisztolya?
-Igen,van.
-Akkor tegye be a párnája alá és mikor érzi,hogy közel a vég,csak lőjön egyet a levegőbe!Így a felesége összerándul és egyszerre mennek el.
Éjjel csörög a telefon a doki lakásán:
-Halló?
-B@ssza meg az ötletét doktor úr!Kipróbáltam,a levegőbe lőttem mikor kellett!
-És mi történt?
-Az asszony a szemembe fosott és megharapta a farkamat,ráadásul a szekrényből előjött feltartott kézzel egy meztelen férfi...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Mit meg nem teszünk a férfiakért!?
  2016-10-22 17:39:21, szombat
 
  Mit meg nem teszünk a férfiakért!?

Egy nagymama korú hölgy jelentkezett a főiskolára. Letette a
felvételivizsgákat, fel is vették. De a vizsgáztatók kíváncsiak voltak, hát
megkérdezték:
- Mondja hölgyem, minek magának a főiskola, hiszen már
nyugdíjban van!?
- Hát nem is magamért csinálom, de az az én lökött párom a kocsmában azon
ácsingózott, hogy a 70. éves születésnapjára szuper ajándék lenne neki, ha
megkefélhetne egy diáklányt ....
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A polgárok úgy döntöttek, hogy ameddig az Orbán nevű ember s
  2016-10-22 17:03:56, szombat
 
 
Tamás Róbert 2016-10-22

A polgárok úgy döntöttek, hogy ameddig az Orbán nevű ember szóvirágokat hörög a mikrofonba, ők fütyülni fognak


,,A Fidesznek biztos forrásból származó információi vannak arról, hogy fizetett provokátorok zavarhatják meg a vasárnapi állami ünnepséget - mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Hozzátette: hírek szerint az alvilághoz köthető figurákkal »együttműködésben« provokálnának a rendzavarásra készülők.

Az Együtt részéről Juhász Péter és Szigetvári Viktor is az állami ünnepség megzavarására buzdít - mondta Hidvéghi Balázs, megjegyezve: ez »ugyanaz a társaság«, amelyik néhány évvel ezelőtt azzal híresült el, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökről készült hungarocellbábu fejét rugdosta Budapest utcáin.
A Civil Ellenzéki Kerekasztal nevű szervezet szintén provokációra, balhéra készül - fűzte hozzá Hidvéghi Balázs.
Felhívta a figyelmet: akik fizikai erőszakra buzdítanak, azok kimeríthetik a garázdaságra felbujtás tényállását is.
Tíz évvel ezelőtt az 1956-os forradalom 50. évfordulóját a Gyurcsány-kormány és a baloldal tönkretette, »most ugyanezek az emberek ugyanerre készülnek« - fogalmazott a kommunikációs igazgató, aki pártja nevében ismét arra szólította fel a baloldalt, ne zavarja meg az ünnepet, ne provokáljon, »értse meg, hogy egy nemzeti ügyről, egy nemzeti ünnepről van szó, amelyet méltón és békésen szeretnénk megünnepelni«.
A biztonsági intézkedéseket firtató kérdésre azt válaszolta, a megfelelő előkészületek megtörténnek, de »mi egy békés megemlékezésre készülünk«, és »szeretnénk, ha nem kordonok, hanem egy szabad közös ünneplés« jellemezné a vasárnapot.
A vasárnap délutáni állami díszünnepségen, a Kossuth Lajos téren Orbán Viktor és Andrzej Duda lengyel államfő mond beszédet." (MTI)

És tényleg. Ha valaki, a Fidesz aztán tud méltósággal ünnepelni. Persze csak akkor, ha éppen ők vannak hatalmon. Mert egy ünnep méltósága szerintük semmi mástól nem függ, mint attól, hogy ki mondja az ünnepi beszédet. Ha a szónokot Orbán Viktornak hívják, akkor van méltóság, ha máshogyan hívják, akkor lehet fütyülni, kereplővel zajongani, tojást, paradicsomot dobálni, kordont bontani, de akár még rombolni és gyújtogatni is. Mert az úgy demokratikus.

Pár dolgot nem ártana tisztázni. Szerintem.

A Fidesznek éppen azok az információi lehetnek, mint bárki másnak, például nekem is. Konkrétan az, hogy elégedetlen - a kormány működésével, korrupt politikusaival elégedetlen - polgárok úgy döntöttek, hogy ameddig az Orbán nevű ember szóvirágokat hörög a mikrofonba, ők fütyülni fognak. Mégpedig azért, mert az Orbán nevű ember nem végzi a feladatát, ezzel szemben nem hajlandó tudomást venni sem az ország lakóinak akaratáról, sem a valóságról. A síp ebben az esetben a valóság és a népakarat hangját hivatott képviselni.

Ez nem bűncselekmény, nem terrorakció, nem fizikai erőszak. Ezzel szemben meglehetősen elvtelen és gyáva dolog a kormány részéről az 1956-os hősök mögé bújva sunnyogni. Csak jelzem, hogy egyébként '56 sem arról szólt, hogy virágot és kandiscukrot osztogattak, miközben a békéről és szeretetről szavaltak az utcákon.

Ezerszer méltóbb megünneplése a forradalomnak, ha a polgárok felemelik a fejüket és hangot adnak a nemtetszésüknek, mint egy hazug hatalom hazug szavainak ismételgetése és a gagyi, halszagú induló elharsogása. Mi sem jellemzőbb erre a kormányra, mint az, hogy a saját maguk által megrendelt emlékdalt is csak ilyen botrányosan sikerült legyártatni. Ebből sem marad semmi más, mint a bűz, az újrahasznosítás és az elsinkófált 50 millió forint. Pontosan olyan az egész kormány, amilyen ez a nóta. Újrahasznosított - a legtöbb zenész már muzsikált az előző rendszerben, a szöveg is innen-onnan összelopott - halszagú és rengetegbe kerül.

Nem vagyok híve az erőszaknak, még a verbális erőszaknak sem. De ez - a sípolás - nem támadás, hanem védekezés. Üzenet mindenkinek, hogy nincs örökre szóló bérletük a hatalomra, nincs feneketlen pénzesláda, nem hazudhatnak, lophatnak a végtelenségig és nem nézhetnek hülyének egy egész országot. Ez a kormány semmi másból nem ért, csak az erőből. Emberség, racionalitás, erkölcsi minimum, szakmai érvek nem jutnak el hozzájuk, nem is értik azt. A sípszót megértik, de legalább meghallják.

Méltóságra ne hivatkozzon az a kormány, amelyik más emberek méltóságán ugrál naponta, páros lábbal. Tiszteletet ne várjon az a kormány, amelyik semmit és senkit nem tisztel a saját rokonságán, haveri körén kívül. A kormány - még a kitartott lakájmédián keresztül sem - ne fenyegetőzzön, ne akarja megijeszteni a polgárait, sem zsarolni, sem terrorizálni. Félnivalójuk azoknak van, akik részt vállaltak egy korrupt, hazug, embertelen, zsarnoki rendszer kiépítésében. Akár közvetlenül, akár a médián keresztül.

Méltósága a polgároknak van. A sípot polgárok fogják fújni és előbb, vagy utóbb ki fog derülni az is, hogy valódi hatalma is a polgároknak van. Amint ez világossá válik, majd cserélünk. A bukott élősködők, kegyencek, haszonélvezők és hazugok megkapják a sípokat és fújdogálhatják nyugodtan.

Értem én, hogy az Orbán nevűnek nagyon nehéz lesz elmagyarázni, miért is fújol az őt imádó nép. Ettől nem tudja megvédeni sem a TEK, sem senki. Ha megint körbekerítik egy átlátszatlan fóliával, akkor is csak a látványtól tudják megóvni, a sípszótól nem. Kellemetlen, de lesz ez még sokkal rosszabb is.


http://kolozsvaros.com/2016/10/22/a-polgarok-ugy-dontottek-hogy-ameddig-az-orban- nevu-ember-szoviragokat-horog-a-mikrofonba-ok-futyulni-fognak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fészbukország hülye népe és a kommandó
  2016-10-22 17:02:21, szombat
 
 
Swan Edgar 2016-10-22

Fészbukország hülye népe és a kommandó

Nem hiszem, hogy van az országban ember, aki ne hallott volna a Teréz körúti robbantó elfogásának kacifántos történetéről. Akár érdekelte, akár nem. Akár akart hallani róla, akár nem. Én is megemlékeztem erről a magam keresetlen módján itt, kolléga pedig itt.

Lett is hozzáértő kommentelő, ami remek dolog. Íme:

,,Akkor a kedves civileknek, akik tudasukat a CSI Miami nezesevel szerezte, elarulnam, hogy a nyomozati munka es az azt koveto realizalas meg koszono viszonyban sincs az oly nepszeru sorozatban lathatoeval... A legfobb problema mindjart ott kezdodik, hogy a sorozattal ellentetben NEM a helyszinelo vezeti a nyomozast, o mindossze nyomokat rogzit... sot mi tobb nem is o ertekeli ki azokat, hanem kulonbozo szakertok, meg az USA-ban is, hiszen ha nem igy lenne akkor egy egy helyszinelo minimum 10 egyetemi vegzettseggel kellene, hogy rendelkezzen... 😉 De lepjunk is tovabb. Szval az anyucit veletlenul megszondaztatva dnst szerzo sztori valoban csak egy fedotortenet lehet... Valoszinubb, hogy informatortol jott infot okeztak el emodon, de termeszetesen az nem tartozik a faszbukkorszag nepere, hogy ez igy tortent. Faszbukkorszag nepere meg az sem tartozik, hogy ki a robbanto, es hogyan robbantott, ki es hogyan nyomozta le! Ez a birosagra es az ugyeszsegre tartozik. Faszbukkorszag kivancsi nepere annyi tartozik, hogy elfogtak valakit aki GYANUSITHATO (hiszen mindenki artatlan, amig jogerosen el nem itelik) ezzel vagy azzal a cselekmennyel... A kis pancelozott csapatszallitokon nyammogoknak meg csak arra hivnam fel a figyelmet, hogy egy ember elfogasa, NEM az olimpiai eszmet koveto dolog, ott nincs fair play, nem “egy az egyben ferfi a ferfi ellen" jatszak le, hanem igyekeznek akkora tulerovel felvonulni, hogy az elkovetonek eszebe se jusson ellenallni! Ez tortenik az elkoveto biztonsaga no meg a zsaruk biztonsaganak az erdekeben! Tudjatok kedves faszbuklakok inkabb menjenek verebre az elefantlovo mordallyal ezerszer, mint akar egyszer is tevedjenek es grizzlyt cserkesszenek bugylibicskaval... :D"

Elnézést kérek az ékezetek hiányáért, lusta vagyok kijavítani, de így is tökéletesen érthető. Nohát akkor, kedves szakértő!

Az a nagy büdös helyzet, hogy Fészbukország kíváncsi népe fizeti ezt az egész cécót. Ők fizetik a kis páncélozott autót (az összeset) és a többi harminc járművet, amivel sikerült felvonulni. Fészbukország népe fizeti továbbá a tokától-bokáig marconába öltözött erős fiúk bérét, tébéjét, a benzint az autókba, a maszkot, valamint az alsógatyájukat is.

Ez idáig teljesen rendben is van, mert Fészbukország népének az a dolga, hogy ezt fizesse, erős fiúknak az a dolguk, hogy végezzék a feladatukat. Tehát véletlenül sem az a dolguk, hogy eltévedjenek, a szomszéd ajtaját rúgják be, tökön lőjék egymást és ráhozzák a frászt egy komplett falura. Továbbá az sem dolguk, hogy a seggüket vakarásszák, miközben egy köpésre tőlük valaki kirabol egy bankot. Az sem dolguk, hogy háborúsat játsszanak az aktuális miniszterelnök nagyobb örömére, bár erről nem ők döntenek nyilván, ez alól ezennel fel is mentem őket.

Azonban az erős fiúknak feltétlenül nem dolga (nyilván folyamatosan és kiemelten nem a beosztottakról beszélek, hanem a főhülyékről, akik a parancsokat osztják), hogy baromságokat nyilatkozzon anyuról, DNS-ről, agyafurmányos nyomozásról. Főkemény maximum annyit mondhat, hogy nem mondhat semmit. Minden más: azoknak a fészbuklakóknak a hülyének nézése, akik fizetik a cirkuszt. Tetszik tudni?

Márpedig Fészbukország lakói nem idióták, hanem orvosok, fodrászok, tanárok, bolti eladók, mérnökök és például hozzáértő kommentelők. Ezért nem célszerű sem le-, sem hülyének nézni őket. Gúnyolni sem, egyébként.

Ha a főkemény ennyire hülye, akkor le kell váltani a francba és nem kell közösségbe engedni. Fészbukország népének nem dolga tisztában lenni a nyomozás, helyszínelés, felderítés, informátor bevonásának, a gyanúsított elfogásának minden részletével. Akár egyetlen részletével sem dolga tisztában lenni. Nem Fészbukország népe tájékoztatta a kormánysajtót baromságokról. Nem is Fészbukország népe csinálta a végtelenül röhejes videót az elfogásról, masírozásról, nem Fészbukország népe bohóckodott negyvenedmagával az egy gyanúsított elfogásánál.

Ellenben Fészbukország fizeti a számlát és ha már így van, joggal várja el, hogy profi módon működjön a TEK, ne cirkuszt rendezzenek, hanem csendben, hatékonyan és jól végezzék a dolgukat. A dolguk pedig nem a kormány erejének demonstrálása, hanem a polgárok védelme. Amennyiben egy feladat elvégzéséhez nem szükséges 30 darab luxusautóval felvonulást rendezni - márpedig a feltételezett robbantó elfogása után, a házkutatás megtartásához garantáltan nem szükséges - akkor ne rendezzenek.

Ameddig azonban azért fizetünk, hogy néhány hülyegyerek kiélhesse kamaszkori álmát és kommandósosat játszhasson, addig a minimum, hogy röhögni fogunk. A pénzünkért.

A tiszteletet kevés követelni. Azt ki kell érdemelni. Tecciktudni?

http://kolozsvaros.com/2016/10/22/feszbukorszag-hulye-nepe-es-a-kommando/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.