Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Kinevetnek a sorsom miatt - csak képzeltem mindent
  2016-10-23 23:12:05, vasárnap
 
  Csak a saját életemet mesélem, ha lehet annak nevezni, hogy a "részleteket" összerakom, melyek olyan mondatokból állanak, mint Jakupcseké, hogy mindig férfire van szüksége, amit nekem mondtak el Miskolcon 1989-ben, már három éve gyalázva a Rákóczi tér helyett. Őket nevezik miskolci médiának, apokalipszist hajtottak végre születésem óta rajtam Magyarország helyett, tisztítva magukat, mint csapásokat, Magyarország elleni csapásokat, mint egész Miskolc és a mindenkori politikusok.
Mikor ezt leírom valahol, kinevetnek, elkönyvelve azt, hogy én magammal harcolok, mint általában az elmebetegek. Az egyik állatnevű romániai honfoglaló feltette a kérdést, mikor kitárgyaltak engem, miért nem gyógykezelnek? Mikor ő születése óta a szellemvilággal élő elmeszülött. A másik rágalmazónak nevezett, mikor leírtam róla, hogy az én arcom nem lesz ismerős helyette, s hogy vasfüggönyös kezdet volt, mára nagymama három gyerekkel.
Nekik van kíséretük, van védelmük, mint az apokalipszis minden tagjának. Én vagyok valamennyi feszületese az országnak születésem óta Ízisz néven, ezt tanulta és tanította a Kelet Miskolcon a falvakban is a hetvenes években. Azt hiszi mindenki, hogy beképzelem magamnak a feszületet, ahogyan ők írják magukról, hogy keresztjük van. Hihetetlen, hogy a romániai elmeosztály embereken hajtotta végre az ország ezer éves apokalipszisét és a menhely a Rákóczi tér helyett Benkő Dániel kezdettel meggyalázta az embereket, a cigányság pedig emberré vált egyetlen nagy közös áldozással.

Nagyon megalázott a Bertalan utca ezzel a részlet elmeséléssel, olyanra kényszerítve, ami ellenkezik velem és az emberséggel, miközben gyaláz a Rákóczi tér csapásai helyett. Megcsonkított, eldeformált, betegségeiket rám tette...

Ma ünnepeltek: Hunnia elmeosztály ezer éves börtön reformátusokkal, elmeosztály nemesei, kisgazdapártiak, pusztítók, Rákóczi tér a nemi csapásokkal.

Orbán Viktor beszédében elmondta, hogy az úr lelke velünk van - mármint a magyarokkal -, s hogy meg kell tisztítani Európát az oroszoktól, de az amerikaiaktól is. Nagyon bízik a romániai elmeosztálya erejében, amelyik születésem óta minket gyilkol. Húsz éve kezdte ismételni a miskolci elmével Szepes Mária Pszichografológiáját, s akkor elkönyveltek ismét rendetlen Halaknak Malek Andrea karmikus főszereplője helyett a könyvnek. Így mentették meg valamennyit, mint dr. Csiba Gábort. Valamennyien média szereplők, diplomások lettek. vagy sportolók.

Csapások. Orbán már minden történelmi kort ismételt, kezdve a bolond honfoglalókkal az apja idejéből, maga kommunista elmeosztály Kiszese volt.
Az ünnepi koncertet az a punk Nagy Feró adja, amelyik népe műanyag kommunista értéktelenségi apokalipszist hajtott végre a terével.


Az irodalmi oldalak a politikai leplezéstől elzárkóznak, az igazságot nem akarják hallani. Az is igaz, hogy az ország csupán parasztokból áll már, a városi embereket Miskolc kilencven éve legyilkolta.
Senkinek nem áll érdekében elmondani, hogy elmebetegekkel cserélték át a lakosokat, mint azt sem, hogy apokaliptikus csapások a sikeresek, s hogy ez mindenkire vonatkozik, aki elért valamit bármilyen területen.
Az irodalmi oldalak megengedik a Hunnia elmeosztály 666 népének ige hirdetését, fanatikus térítését, s ez minden egyházra vonatkozik, beleértve az ezer éves karmikus halál református börtönt is. Az irodalmi oldalak a spiritizmust, kabalizmust, ortodox kislány áldozók elméleteit vízöntő korról nyíltan hirdetik. Az elme adja egymásnak a kitüntetést, ők a magyarok most.
Az irodalmi oldalak emberségben kiemelkedőnek vallja az elmeosztályát a II-es elméjének Miskolcnak, akiken 1998. óta ismételten ment végig Müller Péter Sziámi népe, férjhez adva, sikeressé téve őket minden területen. Ők születésem óta szerető családban, kiegyensúlyozott életet éltek. Engem elítélnek, hogy emberségből kivetkőzöm olyankor, amikor a menhelye az űrhajós 666-nak Romániából nagyon hatalmas erővel cipel a melleimnél fogva emelve a magyar elmét az apokaliptikus csapásokkal a skizoprenekkel együtt. Alig tudok járni, nagy erővel indulok mindenhová. A fejemben a a börtön elme csapása van, olyan, mint egy polip alakzat, a füleimben mozog. Recseg-ropog az egész fejem és bukom oldalra. A lábaimban a II-es elme csapása végig, mikor a Parkinson kórosokat emelte a karmikusokkal remegtette egész nap, most bukom fel, alátörik a lábam. Így ment végig valamennyi torzulásán a szlovák és miskolci elmének. A nyakamban hatalmas csapása a sátánnak 1986. óta, a fejemben is a börtön bűnözők emelésével. Ezért kértem eutanáziót a Nyírő Gyula zsidó kórházban 2001-ben, tudom, hogy az embereknek senki sem tud segíteni fekete mágia ellen. A maradék fogaim bármikor kieshetnek, egy szál tartja őket Müllerék számba küldött állandón dögként romboló csapásától, mellyel a hangomat is elvették. Meg ínyevő baktériumot kaptam húsz éve a TV2 elmeosztályától. A lábaimat a skizoprenek gyógyszerének mellékhatásaként tették tönkre Müllerék a lakásban. Ez már nem is Ízisz, akit feszületre tettek Magyarországért, Ízisz írásait bezúzták. A szívemet a miskolci II-es elme sötétkapujának cigánydögje szúrkálja, rajta van huszonegy éve már. A sötétkapu a börtön kísérete, a Hunnia börtöné.

Felment a vérnyomásom, mert egymás után ismét tűnnek el a lakásból a tárgyaim, mint ahogyan 1998-ban történt, előttem emelkedett fel a Halál angyala könyvillusztrációs lap a levegőbe. Éppen ezt a török könyvet ismételték Müllerék.
Most a lottóm tűnt el. Lehet, hogy egymilliót nyertem, lehet, hogy 19 ezret, de az ezres is sokat számítana. A gyerekeimet féltem a fekete mágiától huszonegy éve, mostanáig a. dr. Tűzkő Judit elmondása szerint azt hiszik, hogy én skizopren vagyok, képzelek mindent, Szelep meg hallgat, éli Katika életét születése óta a tompalátása az Időjeleknek halál református rokonságával együtt. A gyerekeim sorsa a Bertalan utcai apokalipszis helyett formálódott. Ilyen feszület még eddig nem volt, világfeszület Talmud, Hunnia elme börtöne, II-es elme Miskolc, mely bennem dagad, sötétkapu, Szörnyeteg koporsója Rákóczi terének rontásaival általszegezve minden részemben a világ könyvtár városának apokaliptikus utcájában. Még a szappantisztító sorozatok országait is ember áldozással mentették meg, mint a füves Barziliát Liptai bemutatója szerinti dobálásommal az ágyon 2014-ben.

Az ördögöket Medúza kezdettel emelték és mentették meg azzal, hogy a művész zeneszerző medúzát nem szerette senki, azért rossz, engem bújtatva a diófa asztal alá helyette félve, nem engedték, hogy szeressen valaki. A sátánt sátánkának nevezték el, nem szerette senki a média szerint, azért lett gonosz. De így indultak már a bolond reformátusokkal, gyogyósokkal minket támadva minden rossz természetért, torzulásért, karmikus betegségért, akár a szőkék helyett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Japán horoszkóp
  2016-10-23 17:24:52, vasárnap
 
  Ezt a horoszkópot még nem ismered! Tudd meg, milyen ember vagy az ősi japán asztrológia szerint!

Ez a horoszkóp 9 jegyből áll, és a jegy

Ez a horoszkóp 9 jegyből áll, és a jegyek mindegyikéhez egy-egy évszám társul.

Kaika nevű császár felesége dolgozta ki ezt a horoszkópot, mely a Nap és a Hold egymáshoz való viszonyát veszi alapul. Ismerd meg jobban saját személyiségedet, és a rád jellemző tulajdonságokat!

Nem kell mást tenned, csupán kikeresni, hogy saját születési éved melyik jegyhez tartozik, és máris olvashatod a rád vonatkozó jellemzést!

Ippaku - Fehér víz (1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008)

Nagyon érzékeny és segítőkész személyiség vagy, aki inkább befelé forduló. A problémáidat inkább egyedül szereted megoldani, nem szívesen tárulkozol ki egykönnyen másoknak. Hozzád idő kell, míg kibontod a szirmaid, akár egy virág. Óvatosan és finoman kell veled bánni, mert törékeny vagy, akár a legnemesebb porcelán. Nem szereted az erőszakos és durva embereket, a finom és diplomatikus megbeszélések híve vagy. Érzéseidet nehezen mutatod ki, mert félsz a sérülésektől. Benned bárki megbízhat, mert mindig megőrzöd a rád bízott titkot. Soha nem élsz vissza a szeretteid bizalmával. Igyekszel mindig empatikus, toleráns lenni másokkal.

Jikoku - Fekete föld (1926, 1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007)

Kifejezetten nagy munkabírású ember vagy, aki a jég hátán is megél. Mindenről van véleményed, és ezt többnyire nem is rejted véka alá. Nem szereted a mellébeszélés, és gyűlölöd az igazságtalanságot. Ambiciózus vagy, mindig mindenben a legjobbra törekszel az életben. Átgázolni azonban sosem gázolsz át senkin, hiszel a jóság és a becsületesség erejében. Néha azonban megsérthetsz másokat kíméletlen őszinteségeddel, noha ez legkevésbé sem célod. Nem szereted, ha az emberek kibeszélik egymást, emiatt a munkahelyi pletykákból igyekszel minél inkább kivonni magad. Mivel elég önérzetes típus vagy, ezt nem mindenki tudja könnyen kezelni.

Sanpeki - Türkiz fa (1925, 1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997, 2006)

Nagyon bohém és életvidám személyiség vagy, igazi társasági ember. Imádsz barátokra találni, kommunikálni, lételemed a pezsgés. Nem is tudnád elképzelni, hogy egész nap csöndben ücsörögj egy szobában, ha csak teheted, emberek között vagy. Az tölt fel téged, ha a középpontba kerülhetsz, ilyenkor vagy igazán elemedben. Meg kell hagyni, hogy lehetetlen is lenne nem odafigyelni rád, mivel rendelkezel egy olyan különleges karizmával, ami miatt mindenki rád figyel. Néha már-már harsánynak is tűnhetsz, de mégis van benned valami olyan báj és játékosság, ami miatt imádnak veled lenni a körülötted lévő emberek. Elbűvölöd őket.

Shiroku - Zöld fa (1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005)

Rendkívül határozott és lojális ember vagy, akire mindig lehet számítani. A barátod és a családod a legzordabb időkben is támaszkodhat rád. Általában gyorsan felismered a felmerülő problémákat, és igen hamar megoldást is tudsz találni rájuk. Gyakorlati ember vagy, aki rugalmasan képes kezelni adott szituációkat. Nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, maximálisan felvállalod önmagad és azt is, amit éppen gondolsz egy adott dologgal kapcsolatban. Van olyan ember, akinek ez kissé elsőre sok lehet, mert hirtelen ijesztő lehet a túlzott magabiztosságod. Idővel azonban mindenki rájön, hogy egyébként téged kenyérre lehet kenni, vajszívű ember vagy.

Goo - Sárga föld (1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004)

Olyan ember vagy, aki megosztó személyiség. Az biztos, hogy irántad senki sem közömbös, vagy nagyon szeret valaki, vagy nagyon utál - de téged egész egyszerűen képtelenség figyelmen kívül hagyni. Sokszor vagy extravagáns és szinte szomjazod a veszélyes helyzeteket, mindened az adrenalin. Nagyon erős jellem vagy, karakteres vonásokkal. Biztos, hogy akaratlanul is kitűnsz a tömegből, még ha ez nem is kifejezetten célod állandóan. Ha csak teheted, úton vagy, és mindig felfedezel valami újat. Kevés igazi barátod van, mert nem szereted a felszínes kapcsolatokat. Ellenben akik régóta melletted vannak, mindenben számíthatnak rád.

Roppaku - Fehér fém (1922, 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003)

Alkalmazkodó ember vagy, aki inkább a békére törekszik. Nem szereted a konfliktushelyzeteket, a veszekedést magad körül. Nem azért, mert nem tudnád kezelni, hiszen elsimítod könnyedén, ha ilyen van - csupán tartózkodsz az ilyen szituációktól. Munkádban odafigyelő vagy és precíz, kifejezetten lelkiismeretes ember hírében állsz. Mindig pontosan betartod a határidőket, és maximálisan elvégzed a rád bízott feladatot. Ha a helyzet úgy hozza, tudsz eltökélt és makacs is lenni, és a családodért bármit megtennél. Munkádban szereted, ha inkább szabad kezet kapsz, szeretsz irányítani kissé, így ugyanis tudod kontrollálni a feladatokat.

Shichiseki - Vörös fém (1921, 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002)

Olyan személyiség vagy, aki imádja, ha valami újat sajátíthat el. Intelligens vagy, és remek a humorérzéked, ám ezt nem csillogtatod meg bárki előtt. Kissé zárkózottnak tűnhetsz elsőre, pedig csupán az van, hogy nem feded fel rögtön a lapjaid. A szerelemben romantikus alkat vagy, első számodra az, hogy adhass - és csak ezután szeretnél kapni is. Magabiztos vagy és remek a kisugárzásod, emiatt szívesen vannak a társaságodban az emberek. Keveset beszélsz, de amit mondasz, annak tartalma és értelme van. Nem igazán szereted a köntörfalazást, de nem is vagy durva senkivel. Az életet derűvel szemléled, mindenben a pozitívumot látod.

Happaku - Fehér föld (1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001)

Rád biztosan senki nem mondhatja azt, hogy ne lennél hűséges és megbízható. Odaadó típus vagy, aki bármit megtesz azért, hogy a szerettei jól érezzék magukat. Nehezen nyílsz meg mások irányába, időre van szükséged ahhoz, hogy kitárulkozz valaki előtt. Ha valaki rád bíz egy féltve őrzött titkot, egészen biztos lehet abban, hogy nem adod át senki másnak. Könnyen kezelhető ember vagy, mert fölöslegesen nem generálsz konfliktusokat. Azt szereted, ha béke és nyugalom van körülötted, és te magad is rendkívül harmonikus, kiegyensúlyozott személyiség vagy. A munkádban is pontos vagy, mindig elvégzed a rád bízott feladatot, és jól kijössz embertársaiddal.

Kyushi - Vörös tűz (1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000)

Már a jegyed magyar megfelelője is elég beszédes, hiszen tüzes, szenvedélyes és forrongó típus vagy. Nehezen tolerálod magad körül az igazságtalanságot és a hazugságot. Ha valaki elveszti a bizalmadat, nagyon nehezen tudja visszaszerezni azt. Jó lelkű, nyíltszívű ember vagy, könnyen teremtesz kapcsolatot másokkal. Ugyanakkor sok ember elsőre sok lehetsz, mert nagyon erős, karizmatikus személyiség vagy. Nehezen bírsz megmaradni egy helyben, igényled a változást. Nem ijedsz meg attól, ha valami nem úgy alakul éppen, ahogy eltervezted. Könnyen alkalmazkodsz új helyzetekhez. Szeretsz megismerkedni új, ismeretlen emberekkel.

(Szalontai Tünde)
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Kohut Katalin: Az emberé a győzelem
  2016-10-23 16:16:53, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Az emberé a győzelem

Egyre győzködöm
halálra váró lelkemet:
,,magad vagy kit restellsz összerakni
s a tépett dallam lépte belőled szakad ki",
hát állj ki ellenségeiddel szembe,
hogy meghátráljanak, visszavonják hatalmuk,
hogy végre felállj, és mondj igazat
minden hazugnak és árulónak.

Összetört testemből megtépázott dallam
szól a zsarnok bitorló által,
zengi az apokalipszis ismétlését,
övé a Szépség, a Harmónia,
melytől megfosztotta az ártatlanokat.

A nép elesett ezer éve,
halotti tor ünnepe végtelen.
Szenvedésem soha nem múló
priusz az ország feszületén,
de ezer csapástól keresztül döfve
is az emberé a győzelem.


2016. október 23.

Idézet: Radnai István Gyűrött vászon

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Márai Sándor: Politika
  2016-10-23 15:22:34, vasárnap
 
 

Az író, aki tagja lesz egy pártnak, eldobta kardját vagy tollát, ahogy tetszik. Az író csak egy módon politizálhat: elmondja az igazat az életről, s a hazugsággal, az érzések és az öntudat lustaságával szemben igényérzetre neveli az embereket. Flaubert, a maga módján, folytatta a francia forradalmat, mikor megírta a Bovarynét. Mindenesetre hatékonyabban folytatta, mintha elesik valamelyik alkalmi barikádon.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Márai Sándor: Egy részeg
  2016-10-23 15:21:44, vasárnap
 
 

Az öreg amerikai éjjel érkezett, s másnap délben kiült a szálloda közös erkélyére, ott ebédelt, szemközt a völggyel és az erdővel, az évszak utolsó fényeiben. Zablevest evett, és langyos vizet ivott hozzá.
Már nagyon öreg volt, s itt a hegyek között kissé túlzottan öltözött, zergeszerűen. A pincérek, akikhez angolul szólt, udvariasan és készségesen, de németül feleltek. Ezért csak ült a napban és pislogott. Ebéd után rendelt egy tál szőlőt.
Az éretten sárga, kemény szerű gyümölcstől váratlanul berúgott. Eszegette a szemeket, hátradőlt karosszékében, ragadós szemekkel pislogott, s halkan, dünnyögve énekelni kezdett. Abban az őszi ittasságban énekelt, ahogy az öreg, kövér dongók zúgnak, részegen a világtól, a mézízű szőlőtől, attól, hogy él még, s még egyszer látja a napot, a vörössárga erdőt, a világot, melynek egyik közömbös tárlata itt tárult előtte. Két fürt szőlőt evett meg, s mind hangosabban énekelt. Egészen részeg volt már, valamilyen érzék fölötti mámortól vagy bódulattól részeg. Így énekelt, boldogan. Aztán kijött az ápolónő, karon fogta, s gyöngéden bekísérte a dűlöngő lumpot a szobába.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Márai Sándor: Egy nő
  2016-10-23 15:20:50, vasárnap
 
 

Ha naplót írnék, ezt jegyezném fel:
- Mi volt ebben a nőben olyan mulatságosan, olyan megvesztegetően és lefegyverzően jelentéktelen, hogy rögtön oda kellett figyelni, az érdekes, szép, hangos és rikító nők között? Valami volt benne, valami szótlan és sugárzó. Az ember reánézett, s egyszerre megértette, hogy eddig didergett, de most már elég odaülni e nő mellé, s akkor majd nem fázik többé. Igaz, nem perzsel majd különösebb forróság sem környezetében; ez a nő nem lángol. De melegít, mint egy régi cserépkályha, mely tél elején egyszer illatos fahasábok lángjától langyosodott át, s aztán csendesen parázslik tavaszik. Ezért melléje ültem, különösebb remények vagy igények nélkül; s melegedtem.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 405
  • e Hét: 1534
  • e Hónap: 3893
  • e Év: 56159
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.