Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Szombat esti derű
  2016-10-29 21:45:37, szombat
 
 




SZOMBAT ESTI DERŰ


és TANULSÁGOS is!


Egy ember elmegy egy pszichiáterhez és előadja neki a következőt:

- Gyerekkorom óta bennem van az, hogy esténként mindig félek lefeküdni, mert félek attól, hogy valaki van az ágyam alatt. Úgy érzem, hogy előbb vagy utóbb beleőrülök ebbe a félelembe.

- Bízza rám magát nyugodtan - mondja a pszichiáter. - Egy év sem kell hozzá és megoldható a probléma. Jöjjön el hozzám hetente háromszor és megszabadítom ettől a félelemtől.

- No és mennyibe kerül - kérdi a paciens.

- 80 dollár egy vizit - mondja a doki.

- Alszom rá egyet-kettőt - feleli a paciens.

A doki azonban hiába várja vissza. Egy fél év múlva véletlenül összetalálkoznak, és a doki megkérdi, hogy miért nem jött hozzá a kezelésekre.

Mire a paciens:

- 80 dollár hetente háromszor, egy teljes éven át, az 12 800 dollár. Egy bárpultos viszont kigyógyított összesen 10 dollárért. Olyan boldoggá tett a gyógyításával és azzal, hogy olyan sok pénzt megspóroltam, hogy vettem egy új kisteherautót.

Mire a doki:

- Ha nem vagyok indiszkrét, és megmondhatja, mégis hogyan gyógyította ki a bárpultos a bajából?

- Azt mondta, hogy fűrészeljem le az ágyam mindegyik lábát és tényleg, azóta senki sem fér el alatta.



FELEJTSD EL A PSZICHIÁTEREKET!

IGYÁL EGYET ÉS BESZÉLGESS EL A BÁRPULTOSSAL.

MINDIG ÉRDEMES MEGHALLGATNI LEGALÁBB EGY MÁSVALAKI TANÁCSÁT IS!























































 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Novemberi szerelemhoroszkóp!
  2016-10-29 21:00:43, szombat
 
 







NOVEMBERI SZERELEMHOROSZKÓP!


Három csillagjegy, akiknél izzani fog a szerelem!


Három csillagjegy számára a novemberi hónap a nagy szerelmek idejét hozza el, amikor rózsaszín köd lepi el az érintett csillagjegyek szülötteit, így nem tudnak másra gondolni, csak arra az emberre, akibe fülig szerelmesek.







1. Ikrek /május 21. - június 21./

Lángoló érzelmekre számíthatnak az Ikrek jegy szülöttei, hiszen a Vénusz, a szerelem bolygója, november 12-én olyan energiákat sugároz, amely lehetővé teszi, hogy a szerelmesek közelebb kerüljenek egymáshoz, hogy megerősítsék kapcsolatukat, erotikus vágyaikat, lelki kötődéseiket.

Ha párkapcsolatban élünk, november 12-20. között a Vénusznak köszönhetően extázisba kerülünk, és csakis a szerelemnek fogunk élni.

Ha szinglik vagyunk, akkor is lángra gyúlunk, felébred bennünk a szenvedély, a vágy, a kreativitás, az új dolgok iránti érdeklődés. És olyan energiák is felszabadulnak, amelyek felhívják mások figyelmét ránk. Legyünk nyitottak, kalandvágyóak, ismerkedjünk emberekkel, mert a lehetőségek most jók arra, hogy rátaláljunk a szerelemre.

2. Skorpió /október 23. - november 21./

A november remek érzéseket hoz a Skorpiók számára, hiszen egészen 19-ig a Vénusz beizzítja a szerelmi energiákat, amelyből a csillagjegy szülöttei is bőven részesülnek, és amelyeket a párkapcsolat megerősítésére érdemes felhasználni.

Megértővé, szenvedélyessé, csábítóvá válunk, amikor kigyullad a szerelem lángja. A romantika számára a legalkalmasabb napok novemberben az 1-je, a 3-a és a 7-e. Fontos, hogy hangot adjunk a szívünknek, érzelmeinknek. November 25-én a szerelmi életünk a feje tetejére állhat, de szerencsére gyorsan vissza tudjuk állítani a harmóniát. Ha egyedülállóak vagyunk, kellemes meglepetésben részesülünk, hiszen váratlanul betoppanhat a szerelem varázsa, ami rabul ejt.

3. Nyilas /november 22. - december 21./

Mágikus hónapban lehet részünk idén novemberben, ha a Nyilas csillagjegy alatt születtünk. A Vénusz visszaadja az önbizalmunkat, az igazi érzelmeinket, a szenvedélyességünket, így a romantikus szerelem is szerves részét fogja képezni életünknek. A Vénusz arra kér bennünket, hogy legyünk nyitottabbak, érdeklődőbbek a világ iránt, mert csak így találhatjuk meg az igazi boldogságunkat. Ha egyedül vagyunk, a barátaink, családunk szeretetét fogjuk leginkább érezni novemberben. A Nap hatására november 21-én viszont rátalálhatunk egy olyan emberre, akire érzelmileg is tudunk támaszkodni.


Link








Szemléletfejlesztés

Link








Rám talál a szerelem

Link



Zoltán Erika - Ki az aki rám talál ?

Link








 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2974
  • e Hét: 11429
  • e Hónap: 51250
  • e Év: 229125
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.