Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Rogán Antal a fia fáradtságával magyarázta, hogy helikopterr
  2016-10-06 21:57:10, csütörtök
 
  Rogán Antal a fia fáradtságával magyarázta, hogy helikopterre kellett szállnia, úgyhogy rá is kerestem a kis Rogán Áron nevére, de sajnos főleg olyan cikkek jöttek fel, hogy: ,,Rogán áron alul adott el ingatlanokat".  
 
0 komment , kategória:  Általános  
MAGYARORSZÁGON mOST EZ A SZÉLSŐSÉG, NEM AZ ISZLÁM.
  2016-10-06 20:48:47, csütörtök
 
  http://nol.hu/.../orban-viktor-megtekintette-a-meszarlast-163...

MAGYARORSZÁGON MOST EZ A SZÉLSŐSÉG, NEM AZ ISZLÁM.

Nem véletlenül terjeszti ezeket a képeket a kormányzati sajtóbirodalom egyik kitüntetett szolgája, az MTI. Hiába, hogy ez az egész csak egy gyakorlat, mindez nagyon is alkalmas arra, hogy a TEK segítségével félelmet gerjesszenek a magyar emberekben, a bukott népszavazás után. Ha nincs igazi terror, mi majd csinálunk művit. Normális helyeken az ilyen akciókat (meg másmilyeneket is) nem verik nagydobra, nem dobják ki a nyilvánosságra. Mert van ahol a valós helyzetekre történő hatékony szakmai felkészülés és van ahol csak a médiacirkusz és a megfélemlítés a lényeg.

Egy másik képen Pintér és Orbán tekinti meg a hadgyakorlatot, a honvédelmi miniszter társaságában. Ez még durvább kép, mint a művéres. Adja isten, hogy ezek a figurák egy (ne legyen így) valós és éles helyzetben is majd feltalálják magukat és legalább olyan jól teljesítenek, mint a média- és félrevezetési cirkuszban. Ezeknek az egységeknek vissza kellene térniük a laktanyába (ki sem kellett volna onnan jönniük) és nem közterületeken, meg a kamerák előtt grasszálni, elhintve a rettegés és a terorveszély légkörét.

Amennyiben 2018-ban véletlenül kormányváltás lenne, az első intézkedések között kellene felszámolni az ilyen típusú szabadcsapatokat és magánhadseregeket, s a szakembereket vissza kellene téríteni szigorú állami irányítás és ellenőrzés alá. Addig ebben az országban nem lesz igazi biztonság és nyugalom, amíg a TEK és társai nem tűnnek el az életünkből, s a Pintér-féle titkosszolgálati és őrzés-védelmi birodalmat nem sikerül visszaszorítani a jogállami keretek közé.

Nem kellett tehát sokat várni arra, hogy kiderüljön: a sikertelen népszavazás ellenére és egyéni politikai céljai érdekében Orbán változatlan hevességgel gerjeszti a félelmet a magyar emberekben.
Mikor lesz már ennek vége, mikor jön meg az eszetek? Nem veszitek észre, mennyit ártotok ezzel annak a nemzetnek, amelynek a megvédéséről folyamatosan papoltok?
Szégyen, amit ezzel a néppel művelnek, hiszen a történelem azt bizonyítja, hogy gyűlöletkeltő politikából csak rossz dolgok születhetnek. Jó lenne, ha még időben megállítaná valaki ezt az ámokfutást, amíg még nem késő. Magyarország mai vezetői ugyanis láthatóan képtelenek kilépni abból a "patakvérből", amibe 2010-ben beleragadtak.

András Horváth
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adónyomozók és házkutatás a hadiipari beruházásnál
  2016-10-06 20:40:18, csütörtök
 
  2016. 10. 6. 07:00
Adónyomozók és házkutatás a hadiipari beruházásnál

Legújabban a NAV bűnügyi igazgatósága kutakodik a lőpor- és lőszergyárat építő Mil-Exim Kft.-nél - értesült a Világgazdaság.



Házkutatást tartottak az adónyomozók a Mil-Exim Kft.-nél. Ennek a cégnek a beruházása a Balatonfűzfőn épülő lőszergyár, amely egy ideje a viták kereszttüzében áll. Eddig azonban csak a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Miniszterelnökség vizsgálódott az ügyben, az uniós támogatású projekteknél szokásos szabályossági ellenőrzésről volt hír. Az adónyomozók megjelenése gyökeres fordulatot jelent, most már bűntett, a Világgazdaság információja szerint költségvetési csalás gyanújáról van szó. A nyomozás tényét a NAV megerősítette lapunknak, de a folyamatban lévő ügyről nem kívánt ,,információt megosztani a nyilvánossággal" - hárította el a kérdéseket Sárközi Alexandra bűnügyi szóvivő. Azt sem árulta el, hogy az NGM, illetve a Miniszterelnökség vizsgálataival, esetleg a beruházás valamelyik ellenzőjének feljelentésével függ-e össze a nyomozás.

Puskaporos hangulat Fűzfőn Fotó: Thinkstock
Az egyetlen folyamatban lévő, 2,5 milliárd forint költségűre tervezett magyarországi hadiipari beruházásnak ellenzője akad bőven: mind a lakosság, mind a helyi politikai erők kifogásolják az új lőszergyárnak a Balaton-partra való telepítését. Értesíthette a NAV-ot akár a gazdasági tárca is, hiszen lényegében azt állapították meg az ellenőrei a 950 millió forint uniós támogatásra érdemesített projektről, hogy a lehívott források, a kifizetett számlák egy része mögött nem volt teljesítés. A márciusban kezdett szabályossági vizsgálat első nekifutásra azzal zárult, hogy a speciális haditechnikai ,,intermodális logisztikai és felújítóközpont" nem készült el a tavaly év végi határidőre, a műszaki készültség 0 százalék volt, a számlák mintegy négyötödét viszont kifizették. Ezért a minisztérium a támogatási szerződéstől való elállást, az addig folyósított mintegy 450 millió forint szubvenció visszafizetését rendelte el.

A Miniszterelnökség aligha jöhet számításba feljelentőként, legalábbis a Mil-Eximet éppen a kancellária mentette meg a végtől. A cég fellebbezésére a kancellária úgy találta, hogy a beruházás elkészült, a gépsor üzemkész, és minden esély megvan arra, hogy befejeződjék a projekt. Aránytalannak ítélte a szankciókat, mert meghiúsítanák a projektet, lényegében megsemmisítette az NGM határozatát, és új eljárást kért.

A nemzetgazdasági tárca nem reagált a kérdésre, hogyan áll a megismételt szabályossági vizsgálat, illetve ők fordultak-e NAV-hoz. Kormányközeli forrásunk szerint az verte ki a biztosítékot, hogy miközben az uniós támogatási pénzt felvették a beruházásra, az alvállalkozók egy része nem jutott hozzá a pénzéhez. A nemzetbiztonsági szempontból is fontos, a lőszerimportot magyar termeléssel kiváltó beruházással kapcsolatban az uniós támogatás felhasználásán kívül a Mil-Exim tulajdonosi hátterét is firtatják. A cég tulajdonosaként Csala József és Gyimesi Erzsébet 74, illetve 72 éves magánszemély van bejegyezve. Eddigi céges múltjuk alapján nem kézenfekvő a milliárdos hadiipari beruházás menedzselése, de háttér nélkül biztosan nincsenek: jogvitákban például a Mil-Eximet az eljáró ügyvédi iroda színeiben Boross Ildikó, az MDF-es exminiszterelnök, egykori belügyminiszter Boross Péter lánya képviseli.


http://www.vg.hu/gazdasag/adozas/adonyomozok-es-hazkutatas-a-hadiipari-beruhazasn al-476301?utm_source=hirlevel&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=gazdasagi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-10-06 19:13:33, csütörtök
 
  Álhír:
A Fidesz mai közleménye szerint nincs abban semmi kivetnivaló, hogy Orbán Viktor utasította KEHI-t a Norvég Civil Alap elleni vizsgálatra, és mivel Magyarországon demokrácia van, örüljenek a civilek, hogy nem csatolta az anyaghoz az ítéletet is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán levelet írt Junckernek a népszavazásról. Azt kihagyta,
  2016-10-06 18:58:47, csütörtök
 
  És még volt pofája ehhez is !!!!!!!!!!!!!!

Tudod kedves Zsanklód, hogy ha nem áruljátok el az embereknek, hogy már febrárban aláírtam a kvótát sikeres lett volna!
így mint felesleges referendumra már nem jöttek el!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////


Orbán levelet írt Junckernek a népszavazásról. Azt kihagyta, hogy érvénytelen lett?


ma, 09:20

Levélben tájékoztatta Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét Orbán Viktor miniszterelnök az október 2-i kvótanépszavazás eredményéről.

A kormányfő levelében jelezte, hogy a népszavazáson résztvevők elsöprő többségének akaratát érvényesítendő a kabinet úgy döntött, kezdeményezi az alaptörvény módosítását - tájékoztatta a dokumentum tartalmáról Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön azt MTI-t.

Orbán Viktor beszámolt Jean-Claude Junckernek arról, hogy a referendumon - az előzetes adatok alapján - 43,77 százalékos volt a részvétel, a szavazók 98,34 százaléka voksolt nemmel, 1,66 százalék volt az igenek aránya és 6,27 százalék adott le érvénytelen szavazatot arra a kérdésre, "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?". Tehát 3,33 millió ember fejezte ki abbéli akaratát, hogy a magyar Országgyűlés beleegyezése nélkül ne telepíthessenek az ország területére külföldi állampolgárokat.

Orbán Viktor levelében hangsúlyozza, hogy a kormány által javasolt alkotmánymódosítás teljes összhangban lesz az uniós joggal és Magyarország nemzetközi kötelezettségeivel - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hozzátette: a magyar kormányfő tudatta azt is, hogy a kabinet kész minden szükséges információval ellátni az Európai Bizottságot, illetve annak elnökét a témában.

Orbán Viktor levelét másolatban megküldték Donald Tusknak, az Európai Tanács elnökének, Martin Schulznak, az Európai Parlament elnökének, valamint Robert Fico szlovák kormányfőnek, az EU soros elnökének is.

Az MTI híréből nem derül ki, hogy az érvénytelenségről is beszámolt volna.



http://propeller.hu/itthon/3245349-orban-levelet-irt-junckernek-nepszavazasrol-az t-kihagyta-hogy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezt akartátok?! Megkapjuk…
  2016-10-06 18:47:04, csütörtök
 
  Egyértelműen így van! Ugyanis ha kipróbálják a lakosságon a génmódosított élelmiszerek hatását,nem lehet a következményeket visszacsinálni.Ha be lehet hozni ezeket az élelmiszereket sokkal olcsóbbak lesznek mint a hazai.Vagyis a mi belső piacunk összeomlik.Leáll a magyar mezőgazdaság!Az atomfegyver bevetésével azonos kategória.Sok hasznos állat fecskék,golyák,énekes madarak kipusztulásával jár majd.

Azt se felejtsük ki felsorolásból, hogy a kiváló magyar földet sem véletlenül most játszották át a csókosok kezébe, ráadásul aprópénzért. Izrael embere (samesza), Orbán, teljesen kiárusítja az országot a cionista bankárkasztnak és a vállalati arisztokráciának. Minket pedig elad rabszolgáknak.

******************

Ezt akartátok?! Megkapjuk...


Közzétéve 2016-10-06 | Szerző: Admin


A mai nap híre: Kósa Lajos bejelentette, hogy a Fidesz frakció felhatalmazza Orbán Viktor miniszterelnököt az EU és Kanada között létrejövő szabadkereskedelmi egyezmény (továbbiakban: CETA) aláírására! Ha arra az Európai Parlament is rábólint, a CETA ugyan csak ideiglenesen kerül alkalmazásra, de valójában ez semmit sem jelent, annak igen súlyos anyagi kihatásai lehetnek a magyar gazdaságra, a magyar nép életére, az ideiglenes alkalmazás végétől számított három éven túl is! Azaz akár teljesen új kormány(ok) idején!

A CETA-val szemben felmerülő problémák:

Kanada már évekkel ezelőtt feladta a genetikailag módosított (továbbiakban: GMO) mezőgazdasági termények országukban történő termesztése elleni harcot. Mára már Kanada által előállított növényi eredetű élelmiszeripari alapanyag több mint 40% génmódosított! Viszont a génmódosított mezőgazdasági terményekről nem lehet biztosan tudni, hogy az emberi egészséget mennyiben veszélyezteti a tartós fogyasztásuk?
A legszélesebb körben alkalmazott génmódosítások:

Rovar ellenállók. Vagyis a GMO-s növény minden egyes sejtje rovarölőszert (toxint, azaz mérget) termel, így a kártevő rovart elpusztítja. De a toxinok felhalmozódhatnak a takarmányt elfogyasztó állati- majd azokon keresztül emberi szervezetekben is, és később betegségekhez - rosszabb esetben halálhoz is - vezethetnek. A különböző GMO-s növényekből (pl. repce, kukorica, stb.) előállított termékek (étolaj) vagy azokkal etetett állatokból (kukorica), végül a tápláléklánc csúcsán álló emberi szervezetbe kerülnek a különböző toxinok, mely mérgek egymásra gyakorolt, évekkel később jelentkező hatását egyelőre végkép nem ismerjük!
Gyomirtószer ellenállók. Vagyis, ha a növényt gyomirtószerrel permetezik (pl. nagyüzemi mezőgazdaságban a termőterületet a nem kívánt gyomok ellen), akkor a termesztett növény nem pusztul el. Más kérdés, hogy később esetleg vegyszeres úton magát a korábban termesztett, árvakelésű növényt sem lehet kipusztítani! Szervezetünk vajon megbírkózik vele?

Kanadában történt olyan eset, amikor 37 millió méhecske pusztult el, mikor GMO-s kukoricát kezdtek el termeszteni egy területen! Igaz, a kukoricát neonikotinoid tartalmú vegyszerrel is permetezték, melyre persze ráfogták a kb. 600 méhcsalád pusztulását. Véletlenül sem mondták, hogy a GMO-s növény és a vegyszer együttesen okozták a méhek halálát! Albert Einstein mondta egyszer: ,,Ha kipusztulnak a méhek, azt az emberiség legfeljebb négy évvel éli túl!"
Nem véletlen tehát, hogy világszerte mezőgazdasági szakemberek, biológusok, orvosok, genetikusok, stb. tömegei, és a ,,Zöldek" is tiltakoznak a GMO-val fertőzött növények termesztése ellen! Az sem véletlen, hogy a jövő nemzetének szószólója, Szabó Marcel is súlyos aggályokat fogalmazott meg a CETA tervezetével kapcsolatban! Lényege: A kormány ne támogassa olyan szabadkereskedelmi megállapodás létrejöttét, amely veszélyezteti a környezet- és egészségvédelem, az élelmiszerbiztonság, valamint az emberi jogi, illetve munkajogi garanciák jelenlegi szintjét, továbbá antidemokratikus vitarendezési eljárást tartalmaz.
Tudni kell azt is, hogy a genetikailag módosított növények legfőbb előállítója a Monsanto cég, melynek az egyik - ha nem a legnagyobb - leányvállalata Kanadában üzemel, akinek érdeke lesz a GMO-s növények termesztésének ráerőltetése az unióra! Többek között ezért is, a multinacionális vállalatok és a szuverén államok közötti jogviták eldöntésére a CETA egy, számos jogi szakértő szerint antidemokratikus vonásai miatt bírált vitarendezési, befektetésvédelmi bírósági rendszert alkalmaz. A vitás ügyekben nem a külső befolyástól mentes, a köz szolgálatában álló, közpénzből javadalmazott, állandó bírák hozhatnának döntést, noha ez minden független bíráskodás alapfeltétele. A befektetési döntőbíráskodás gyakorlatában a magántulajdon jogával szemben alárendelt szerepet játszanak a demokratikus alapjogok. Vagyis Magyarországot beperelhetik egy magántőkét védő bíróságon, ha továbbra sem engedélyezi a GMO-s növények termesztését! Mivel a magántulajdon érdeke a CETA szerint felállítandó bíróságok előtt elsőbbséget élvezne a köz érdekével szemben, olyan mérvű kártérítést kellene fizetnünk adott esetben pl. a Monsantónak vagyis inkább jogutódjának (Bayer AG, de erről később), hogy azt még köbükunokáink is fizethetnék! Ha a CETA életbe lép választhatunk: vagy megmérgeznek minket, vagy fizetünk, mint a katonatiszt!
A Fidesz és legfőképpen Orbán mindezt tudja, de azt próbálják beadni nekünk, azaz azzal védekeznek, hogy a CETA csak ideiglenes alkalmazással lép életbe! Ugyan ez - legalábbis most - valóban így néz ki, de van egy pontja az egyezménynek, mely szerint a kanadai cégek (köztük a Monsanto jogutódja) akkor is perelhetnek, ha mégsem lép életbe a CETA:
,,Amennyiben az egyezménynek az ideiglenes alkalmazása befejeződik és az nem lép hatályba, az Egyezmény rendelkezései alapján követelés nyújtható be, az ideiglenes alkalmazás alatt történő bármilyen ügyről, az egyezmény szabályai és eljárásrendje alapján, feltéve, hogy három évnél több idő nem telt el az Egyezmény ideiglenes alkalmazásának befejezésétől."
Belpolitikai vetületei a CETA egyezménynek:
Az EU tagországainak környezetvédelmi miniszterei - ha jól tudom 2007 -ben - elvetették az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, hogy vonják meg Magyarország jogát a génmódosított növények termesztésének tilalmára. Így jelenleg Hazánk GMO mentes. Álláspontom szerint ezt az Alaptörvény is rögzíti az Alapvetés P) cikkben:
,,A természeti erőforrások, különösen a termőföld, az erdők és a vízkészlet, a biológiai sokféleség, különösen a honos növény- és állatfajok, valamint a kulturális értékek a nemzet közös örökségét képezik, amelynek védelme, fenntartása és a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége."
Mivel tudjuk azt: ,,A gének olyan nukleinsav-szakaszok a sejtek magjainak kromoszómáiban, melyek a szervezet működését és növekedését befolyásoló fehérjék szabályozásához és előállításához szükséges információkat tartalmazzák. A géneket az utódok szüleiktől öröklik a szaporodási folyamat során."(idézet: Wikipedia) Ezért, ha egy élő szövet valamely génjét módosították már nem lehet ugyanarról a növényről, vagy állatról beszélni! Következtetésként: Ha Orbán aláírja a CETA egyezményt, nyilvánvalóan annak tudatában teszi, hogy az egyezmény ideiglenes alkalmazásával Magyarországra is rá fogják erőltetni a GMO-s magvak vetését, vagyis szembe megy a ,,saját" maga alkotta Alaptörvényével! Ezt elkerülendő, a soron következő Alaptörvény módosításakor, vélhetően ezt a pontot is módosítaniuk kell, vagy felvállalják az aláírás belföldi jogi következményeit! (Már ha lennének azok...)
Az Alaptörvény emlegetett módosítása kapcsán megjegyzem: A kvóta ügyben beharangozott változásokat csak porhintésnek tartom! Ugyanis hiába tiltják meg a csoportos betelepítés lehetőségét Hazánkba, ha mindenféle biztonsági ellenőrzés nélkül lehetőség marad az egyéni betelepítésre! Legfeljebb a csoportos betelepítést egyéni betelepítésnek fogják álcázni úgy, hogy sorozatban, futószalagon engedélyezik minden január 01. -én született Ali befogadását! Természetesen biztonsági ellenőrzések nélkül, csak úgy bemondás alapján! Vagyis nem szartunk a kútba, csak annak kávájára, azután belelöktük!
Továbbra is úgy vélem Orbán azért rendezte ezt a népszavazást, hogy kb. 4,5 millió állampolgártól felhatalmazást kapjon Hazánk elveszejtésére! Mivel cseppet sem érdekelte, hogy ,,csak" kb. 3,3 millió szavazópolgárt tudott bepalizni, ugyanúgy végrehajtja Magyarország kiárusítását, mintha misem történt volna! Azzal, hogy alá fogja írni a CETA egyezményt, merkelnek nyal be, ugyanis a Monsantot megvette a Bayer AG, mely ,,német" cég! Annak immáron Kanadai leányvállalatán keresztül, a német politikai elvárások érvényesülni fognak Hazánkban is! A Bayer vételi szándéka már hónapok óta ismert volt, csak a vételárban nem tudtak megegyezni a Monsantoval! Németország a Bayer AG segítségével fogja sakkban tartani, ha kell lenullázni Kelet-Európát!
És figyeljék meg! Egyetlen álbaloldali, álellenzéki párt sem fog tiltakozni a CETA aláírása, majd ratifikálása ellen! Senki nem fogja utcára hívni a magyart!
Egyébként a CETA a TTIP (USA-EU szabadkereskedelmi egyezmény) előszobája. Ha Kanada és az EU között létrejön az egyezmény ideiglenes alkalmazása, ugyanez megvalósul a jenkikkel is! (Megjósoltam lásd:http://magaspart.hu/?p=697 )
Amit a Fidesz művel, az már nyílt hazaárulás, akkor is, ha sokan ezt még nem látják át!
Bár korábban óvtam tőle, de ma már azt mondom: Haladéktalanul ki kell lépni az Európai Unióból, különben végünk! Lesz két-három nehéz évünk, de túl fogjuk élni! Ha az unióban maradunk, hosszabb távon ugyanez nem mondható el!
(magaspart.hu-Madarász László)


http://www.balrad.com/2016/10/06/ezt-akartatok-megkapjuk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiütötték a magyarokat?
  2016-10-06 18:13:13, csütörtök
 
  Kiütötték a magyarokat?

Lengyelország jelentős előnyre tehet szerint a kínai baromfiexportban a régiós országokkal szemben, a tenyésztők összefogtak, és segíti ottani terjeszkedésüket a helyi lengyel kereskedelmi képviselet. Eközben a magyar export áll.


Barabás Júlia, 2016. október 6. csütörtök, 17:00



A sanghaji lengyel kereskedelmi képviseletet ugyan csak szeptember végén nyitották meg, ám nagyon úgy tűnik, hogy máris segít nyélbe ütni egy jókora üzletet - tudósított a lengyel sajtó. Először fordult elő, hogy egy lengyel gazdasági ágazat cégei egyesítették erejüket egy jelentős exportpiac megszerzése érdekében.

A projektet a lengyel baromfi terméktanács koordinálja, amire nagy szükség van. Nem egyszerű ugyanis teljesíteni a kínai állat-egészségügyi és egyéb követelményeket. A pekingi kormány emberei például Lengyelországban auditálják a potenciális exportőröket. A képviselet a további terjeszkedésben, reklámban, piackutatásban is segíti a cégeket.

A magyarok (és a franciák, illetve az amerikaiak) az egészségügyi gondokon buktak el. Ezekből az országokból a madárinfluenza miatt nem importálnak szárnyasokat Kínába. Kivétel a kacsa, amelynek bevitele Franciaországból nem tilos.

A lengyel baromfikivitel értéke Kínába tavaly 105 millió zloty (7,56 milliárd forint) volt, ám abban bíznak, hogy ez néhány éven belül fel tudják tornászni kétmilliárd zlotyra (144 milliárd forint), ami brutális emelkedés lenne.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kiutottek_a_magyarokat.621887.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
valójában a magyarok 23,64%-a szavazott nemmel.
  2016-10-06 17:33:17, csütörtök
 
 
ami 2016-ban 9 830 485 fő. a külföldiek (határontúli magyarok) kétlem, hogy benne lennének ebben a számolásban, de mivel a főniék úgyis őket is ideszámolják, számoljunk olyan 14,5 millió emberrel

14 500 000 ember 98%-a, az 14 210 000 fő. az ő értelmezésükben ennyien utasítják el a kvótát
a választópolgárok száma, akik most szavazhattak volna:

8 261 394 fő,
ebből 43,35% ment el szavazni, ami 3 581 314 fő.
érvényesen szavazott: 3 338 483 fő.

ebből az igen szavazatok: 1,66% vagyis 55 555 fő

a nem szavazatok: 98,34% vagyis 3 282 928 fő

ezek alapján, ha a kormány (viktor) logikáját követjük,

valójában a magyarok 23,64%-a szavazott nemmel. vagyis ennyien utasítottak el a kvótát,
míg a maradék 72,36% tartózkodott, nem tudott dönteni, vagy épp igennel voksolt volna

tehát valójában 72,36% szavazott a fidesz és a jobbik álláspontja ellen.
KÖSZÖNJÜK MAGYAROK!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán elrendelte a civil szervezetek elleni támadást, majd p
  2016-10-06 15:34:30, csütörtök
 
  Most már bebizonyosodott, hogy Orbán és egész rendszere a legaljasabb hazugságban született. Nem értem, miért nem lángol a TV-székház, hogy-hogy nem tombol a tömeg az utcákon. Teljesen világos, hogy minden, ami eddig történt 2006 óta, Orbán kitervelt akciója volt és még nincs vége. Ezen az országon már csak a teljes és tökéletes megsemmisülés segítene.

""Azt üzenem a magyaroknak, hogy soha nem hazudok nekik"

Orbán Viktor, Handelsblatt, 2012. október

soha nem...csak mindig
Tudni kell dekódolni a gógyis nyilatkozatait

ez nem hivatali hatalommal visszaélés, akárhogy is annak látszik....mondta Polt Péter a feljelentést elbíráló beosztottjának.
"Nem fogta át a tudata"
és ezt nemzetközi orvosi papírokkal is alátámasztotta
Lehet picit túl tolta a bogyókat és memória már akadozik vagy egy hazug geci. Lehet választani.



************




Orbán elrendelte a civil szervezetek elleni támadást, majd pár hónap múlva egy német interjúban úgy tett, mintha nem is tudná miről van szó

Horváth Bence POLITIKA ma 13:49



A TASZ perelte ki azt azokat a dokumentumokat, amiből kiderült, hogy személyesen Orbán Viktor rendelte el a Norvég Alapból részesülő civil szervezetek elleni hatósági intézkedéseket. A soron kívüli kormányzati ellenőrzésre felhívó dokumentumot Orbán 2014. május 23-án írta alá.
A vizsgálatból komoly ügy lett, a KEHI, a NAV, az ügyészség és a rendőrség is vizsgálódott az Ökotársnál és számos további civil szervezetnél, házkutatásokat is tartottak, a civil szervezetek elleni össztűzből alaposan kivette a részét az akkor még hűen a kormányt követő Simicska Lajos médiabirodalma is.
Ehhez képest Orbán Viktor 2015 februárjában interjút adott a Frankfurter Allgemeine Zeitung-nak. Ebben arra a kérdésre, hogy követ-e politikai utasításokat az ügyészség, a kormányfő kijelentette, hogy szigorúan tilos és bűncselekmény ilyen utasítást adni és elfogadni.
Majd az MTI összefoglalója szerint így folytatódott az interjú:
"Ezt most hallom először" - mondta arra a kérdésre, hogy csak a véletlen műve volt-e, hogy a civil szervezetek szerepét taglaló beszéde után hatósági eljárások kezdődtek az egyik érintett szervezetnél."



http://444.hu/2016/10/06/orban-elrendelte-a-civil-szervezetek-elleni-tamadast-maj d-par-honap-mulva-egy-nemet-interjuban-ugy-tett-mintha-nem-is-tudna-mirol-van-szo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csepreghy: A szakképzett munkaerő hiányára részben megoldás
  2016-10-06 15:15:19, csütörtök
 
  Mert ha kirúg Szombathelyen egy titkárnőt, akkor legalább eggyel több lesz Békéscsabán az altatóorvos.
Ennek és a többi hozzá hasonló fidesz k@csögnek kellene új munkát találniuk, valahol szibériában!

Nocsak a Csepreghy kipróbálja magát a közszférában mint közmunkás?
és mi van a közmunkásokkal? Eddig nem az volt a mondás, hogy majd képzés után őket küldjük vissza a munkaerőpiacra?


Csak a címet olvastam el, és már látom is magam előtt Kovács II. Gizi bírósági fogalmazót, amint a leépítés hatására kiváló szoftverfejlesztővé képezi át magát és az AUDI fejlesztési részlegénél vállal munkát, amíg férje, Kovács II. Géza irodalomtanár a Mercedesnél lesz gyártósori munkás.

ismerőseimtől tudom , hogy az összes minisztériumot feltöltötték különféle fideszesek kölkeivel ribancaival akik még magukkal sem állnak szóba csak a félmilleres fizut veszik fel + sofőr stb. Egy közös van bennük semmihez sem értenek . Ezeket nyilván nem lehet kirúgni tehát megy az aki leszegett fejjel dolgozott . Aki köpött és besúgott az maradhat. Tehát az amúgy sem hatékony társaság tendál a nagy nihil felé ...


*************

Csepreghy: A szakképzett munkaerő hiányára részben megoldás lehet az akár százezres leépítés az állami szférában

Horváth Bence GAZDASÁG ma 10:12



A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, Csepreghy Nándor a portfolio.hu konferenciáján beszélt, és itt említette azt is, hogy
"a magyarországi szakképzett munkaerő hiányára részben megoldás lehet, hogy a következő években az állami szférában több tízezres, akár százezres létszámleépítés várható, ezeket a korábbi állami alkalmazottakat átképzés után a versenyszférában lehetne alkalmazni".
Az MTI egyelőre ennyit közölt a tervből, de ha további részletek derülnek majd ki, beszámolunk róla.


http://444.hu/2016/10/06/csepreghy-a-szakkepzett-munkaero-hianyara-reszben-megold as-lehet-az-akar-szazezres-leepites-az-allami-szferaban


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.